|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
29.9.2009 12:18:32   
Nogavica
Samo na hitro se vam javim ...

sonček85, user posted image  Drži se! user posted image  user posted image  user posted image

drobtinica, vse najboljše! user posted image user posted image user posted image

Nea_Teja, čestitke še tu! user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
29.9.2009 12:41:35   
MAŠKA
user posted image Drobtinica vse najboljše! user posted image user posted image user posted image  Vidim, da imaš okroglo!

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
29.9.2009 12:58:16   
Anonimen
Drobtinica...tudi od mene in mojega sinija minija.. VSE NAJBOLJŠE!

Tassika... sm te našla na bušiju... Si dobila moj glas.., tud jutr ga boš..pa vsak dan.. Upam, da ti rata.

MAŠKA... bomo pa vsaj vozičkale skupaj, upam.

(odgovor članu MAŠKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4203
29.9.2009 13:32:00   
MAŠKA
Rižkoo bomo vozičkale! Jst mam še dobre 3 mesece, takrat bo tvoj sini mini že pravi korenjak! Lahko pa se  Sončico85 že kaj prej naokoli pripeljetauser posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
29.9.2009 13:34:22   
tassika
Rižko hvala, punce danes sem vodoravno, bruham že od ponoči, upam, da sem samo kakšno napačno kombinacijo pojedla, ker biba prav veselo miga, trebuh malo otrdeva, ostalo je pa bp, zdaj si tajam govejo juhico, da vidim, če bo vsaj to ostalo v meniuser posted image .

Vam kaj več napišem, ko bom bolj pri sebi.

A smo kaj glasovale za malega aleksa, jaz priznam, da sem včeraj pozabila, ti ti jazuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
29.9.2009 13:41:05   
malaMravljica
Drobtinica, vse naj naj naj user posted image user posted image user posted image

Punce, veste kaj se je pa meni zgodilo prejle. Hotla sem skuhat kavo in dam vodo v loncek, pa sem sla medten na vrt, pridem nazaj, spucam pult in voda se ne vre. Sem si rekla, dam notri se sladkor bo mogoce prej zavrela. Ja, hocem sladkor notri dat in mi voda kar eksplodira, jo je vrglo v zrak, skoraj vse iz loncka. Opekla sem se po vratu, obrazu, dekolteju in trebuh. Trebuh sem takoj z mrzlo vodo resevala, sedaj se pece, ma ne tako hudo, zelo pa me pece po vratu. Je pa sam rdece. Upam, da bo kmalu dobro in da rdecica izgine, sam me res tok pece, pa ne vem kaj naj naredim. Imam eno mazilo, sam pise, da ni za novorojencke torej po trebuhu ne smem mazat, prevec mrzlo pa tudi ne smem gor dajat a ne.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
29.9.2009 13:42:55   
tassika
MM namaži z medom, če pomaga za rane, bo tudi za opekline, jaz sicer to rešujem z bepantenom ampak tudi to je dobro. pa še eno zdravilo za vaše malčke pol ko bodo buške, takoj gor maslo ali margarino, preverjeno pomaga.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
29.9.2009 13:49:45   
MAŠKA
MM jaz bi ti pa svetovala samo vodo. če je hudo pa rajši pojdi k zdravniku.
Tassika ne vem za med, pravijo, da opekline ni dobro z ničemer mazat, le hladit, da tisto vročino še bolj motri ne zapreš.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
29.9.2009 13:54:57   
malaMravljica
Hvala vama, zlati sta. Sedaj sem opazila, da sem opecena se po roki, pa prst me tako pece. Sem zavila v brisaco led in ga gor tiscim, sam tako pece, vedno bolj. Z vodo je pa tako smotano, ker sem opecena na toliko razlicnih delih telesa.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
29.9.2009 14:08:41   
Anonimen
O joj MM!! Ja samo led... itaq pa če je prehudo pridejo vn mehurčki. Trebuščka pusti, nič ni do bebike pršlo. Tud jst sm mela neki podobnega... Sam vodo, led.. nobenih mazil. Jojjj...

Neposredna povezava do sporočila: 4210
29.9.2009 14:15:22   
Anonimen
MM,sem slucajno opazila,da si oddala post,pa me zanima kako napreduje nosecnost-porod....
Grozno,kaj se ti je zgodilo,pa ravno zdaj.Sama sem se popekla z vrelim oljem in mazala s Fenistilom.Je tudi za nosecnice,sem se lahko z njim mazala tudi ob alergiji.Fino hladi in ne bo ti pustilo mehurjev.Lahko pa vseeno poklices v lekarno in se prepricas.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4211
29.9.2009 14:21:58   
malaMravljica
uuu Kleopatra hvala, sej ta gel imam, pa vem da je tudi za otroke. Bom sla prebrat in pol namazem vsaj vrat, ker tam me najbolj pece.
Ja, ravno sedaj, da bom opecena na prvih slikcah z dojenckom.
Kako napredujem porocam pa zvecer, ob 16.30 imam pregled A si videla moj ticker, sam se 3 dni do PDP user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
29.9.2009 14:32:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

uuu Kleopatra hvala, sej ta gel imam, pa vem da je tudi za otroke. Bom sla prebrat in pol namazem vsaj vrat, ker tam me najbolj pece.
Ja, ravno sedaj, da bom opecena na prvih slikcah z dojenckom.
Kako napredujem porocam pa zvecer, ob 16.30 imam pregled A si videla moj ticker, sam se 3 dni do PDP user posted image user posted image user posted image

Za slike se nc ne sekiraj.Pri prvi sem bila jaz opecena od sonca-rdeca,ko kuhan rak,res slike za....user posted image

Ticker ja....ti si lepo dolocila,zdaj pa se user posted image dopovejuser posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 29.9.2009 14:34:26 >

Neposredna povezava do sporočila: 4213
29.9.2009 18:06:12   
sonček85
Punce hvala vsem ,še posebaj tistim ki ste mi pisale sms in izrekle sožalje.
Ko  bom lahko bom napisala kaj več.RAda vas imam

mm:čakamuser posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 29.9.2009 18:18:28 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
29.9.2009 18:12:37   
drobtinica29

Punce hvaa vam za čestitke! Včeraj nisem bla nič na rač, sem imela bolj leteči dan! user posted image Razumljivo, a ne! user posted image

Ajoooj MM kaj si pa počela, upam da bo vse OK! Hladne obkladke gor!

Sonček tudi od mene iskreno sožalje nisem prej videla in vedela, v mislih sem s tabo! user posted image user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
29.9.2009 19:05:47   
malaMravljica
Soncek moj user posted image user posted image user posted image user posted image  toliko objemckov od mene. Seveda dobis moj sms, samo moj g misli, da ne pred petkom.

Sem nazaj iz pregleda. Dobila sem slikco, nas dojencek je tako lep, komaj cakam, da vidim obrazek v zivo.  V mojem trebuhu je za dojencka 1a poskrbljeno, plodovnice dovolj, se pa user posted image  sedaj lusci dol tisti smir iz koze, to pomeni, da bo kmalu ready to come. Na ctg je bila ena zalost, moji popadtki tako mizerni, nic. Sam je reku, da je pregled bolj pomemben zame kot ctg, za bejbija pa ctg. Se vedno isto kot je bilo, 1 cm odprta ( pa sem upala na vec) , zmehcano, ... saj bo, sam ne se danes user posted image  Pol pa se uz imele, ocenjena teza user posted image  na 3.650 g, premer glavice pa 9,5 cm.  Mora kmalu vn,  ker imam kar nekaj cunjic v st 56 in so tako lepe, pa se kar imam pripravljeno za iz porodnisnice je v 56 user posted image user posted image   nima vec veliko palca za kaj pocet v trebuhu, sam ni pa na slabem, ker je plodovnice dovolj.

Punce, moje opekline so boljse, sem dala gor led, pa pod vodo, pa Fenistil gel, sam tega ne na trebuh. Najvecji rdec flek imam prav na trebuhu, je kar peklo, ko je delal uz. Drugace pa bo, pece sam se mal oz ce grem z roko cez.

Tecem se na vrt po zacimbice za vecerjo.

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
29.9.2009 22:16:06   
Nogavica
Čer, punce.

Prej nisem utegnila nič napisat, ker sem že ves dan malo v paniki. Trebuh mi že drugi dan noro otrdeva, se mi zdi, da vsaj na 15minut enkrat. Danes sem imela CTG in je rekla, da se že rišejo neki popadki, ampak to lahko pomeni, da bo user posted image  pohitel ali pa ne. Pregleda mi ni delala. Naročena sem spet čez en teden. Jaz res upam, da še bo zdržal notri kak teden, dva, ker še nisva nabavila vsega. No, nujne stvari imava pa itak lahko gre dragi kupit, kar še manjka, ampak jaz bi bila vseeno vesela, če bi še malo počakal.

Je katera naročena na revijo Mama? Mi smo že spet notri - tokrat kar 5 fotk. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

Neposredna povezava do sporočila: 4217
30.9.2009 8:06:33   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Je katera naročena na revijo Mama? Mi smo že spet notri - tokrat kar 5 fotk. user posted image
JAZ SEM Naročena,28.10 bo notri moja porodna zgodba.

čestitam za lepe slikice

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
30.9.2009 8:15:47   
a.biba
Jutro!

Drobtinica z zamudo - VSE NAJBOLJŠE! Eno pridno, zdravo in krasno dete, pa ogromno razvajanje s strani dragega ti želim.user posted image user posted image user posted image

Nogavica kar počasi, saj vpliva nimaš kaj veliko.

MM upam, da so opekline boljše in vem kako je to boleče.

Sonček iskreno sožalje, bodite močni! user posted image

Tassika sem včeraj razmišljala, si bila ti tista, ki še ni imela obrnjenega otročka na glavo? Je zdaj že v pravi legi?

Danes sem bolj radovedna user posted image , zdaj grem pa pravi zajtrk jest, prej nisem bila sposobna. Sem morala najprej malo kompota, da se želodec umiri, pa je zdaj boljše. Danes je bilo pa najbližje bruhanju, pa se mi je ratalo izognat.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
30.9.2009 9:41:02   
tassika
a.biba ja jaz sem tista in pa ne vem, pregled imam čez en teden in upam, da takrat izvem kako kaj leži moja biba. No včerajšnja slabost je skoraj minila, sem pa zdaj taka kot na začetku nosečnosti, vse mi smrdi, parfumi, hrana,... groza, ampak vsaj jem lahko.

Danes sem pokonci že celo noč, nisem nič spala in potem vstala ob 5,15 peljala mojga v službo, šla v laboratorij, k našim na kavo in zdaj sem doma, pa že dobim obiske, spet bo naporen danuser posted image , popoldne grem pa v BC pogledat posteljice.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
30.9.2009 9:50:46   
malaMravljica
Nogavica,

na popadke na CTG-ju se ne zanasaj kaj prevec. Mi je ravno vceraj razlozil, da niso tako pomembni kot otrokov utrip. Zate je pomembno ce se odpiras, ce se mv mehca in je otrok ze cist spuscen.
No, se moj CTG vceraj, vec popadkov mi je zaznal ze konec julija!! Vceraj pa ena sama zalost, nic od nic. Sam pol me je pregledal in je rekel, da ni slabo. Meni, d a se vidiva se v petek na moj PDP in pol bi pa lahko ze kaj bilo. Za vikend je pa baje polna luna, sam jaz bi tako v petek, ker mi je datum tako vsec, pol smo cela familja v trendu z datumi.

Jaz sem pa danes ponoci sla sam 2x na wc, takoooooo lepo sem spala celo noc. Malo je pomagalo tudi dete, ki je bilo ocitno tudi zmatrano in je sladko spanckalo.

Jooooj ne, jaz pa nimam sans za to revijo, kaj se najde izdaja tudi na spletu?

Tassi, no fajn da si spet ok. Pa izkoristi dneve polne energije.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
30.9.2009 9:56:03   
sonček85
mm.lahko jo naročiš in ti jo po moje pošljejo gor.Pokliči in povprašaj.user posted image http://www.mama.si/

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4222
30.9.2009 10:05:06   
sonček85
Naj se vam malo več javim in povem da sem vas vse v teh mojih težkih dneh zelo zelo pogrešala.Mi je pa vsak sms ,ki je prišel od katere od vas potočil solzico po licih in mi hkrati dal dodatno moč za te težke dni ,ki sem jih in jih še prestajam.
Kot veste mi je v petek umrl ati,eno uro pred tem sem bila še pri njemu za kar sem zelo vesela(namreč najprej sem mislila k njemu šele ob 17h)in ker je zgledal zelo slabo nisem mogla biti pri njemu več kot 1/2 h-jokal sem kot dež ko sem ga gledala,zraven je bil pa še Aleks ker je šel gledat dedija-koda bi vedela.
V četrtek naj bi šel na proti bolečinsko a mu je niso dali saj je padel v komo in bil do petka zjutraj v komi,malo prišel k sebi in nobenega prepoznal.Ko sem bila pri njemu je imel malo solzico na obrazu,kot tudi potem  zadnje minute ko je bil ob njemu njegov brat in njegova žena.Ob sebi je imel ljudi ki jih je imel rad,jaz pa sem vesela da sem ga še videla zadnjo uro pred njegovim slovesom.
Imela sem ga rada/ga še imam  in vedno bo v mojem ,počasi se pobiram ,a nikoli po moje čisto.
Zadovoljna sem da imam tako super dragega ,ki mi stoji ob strani in me podpira tem mojega Sončka ki mi daje dodatno moč,voljo,energijo za naprej.Kaj bi brez njuju ne vem,po moje nebi zdržala.

Punce ne jočite,saj že jaz jočem.
Hvala vsem še 1x

poljubčke

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4223
30.9.2009 10:11:26   
tassika
Sonček vsak tak trenutek v življenju je težek, ampak saj veš, bolečina mine, spomini pa ostanejo, ti kar jokaj če ti pomaga, jaz sem bolj tiste sorte človek, ki žalujem samo v sebi in nikomur ne pokažem, kar ni prav, sam kaj ko smo si različni. Boš videla, tvojemu atiju je sedaj boljše, je nekje, kjer ga nič ne boli, kjer je vse super. Vem, da to ni tolažba, ampak mogoče ti vsaj malo preusmeri misli.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
30.9.2009 11:33:52   
malaMravljica
user posted image

Se vam na ogled moj trebuscek v 39t4d

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?