malaMravljica
|
Soncek moj toliko objemckov od mene. Seveda dobis moj sms, samo moj g misli, da ne pred petkom. Sem nazaj iz pregleda. Dobila sem slikco, nas dojencek je tako lep, komaj cakam, da vidim obrazek v zivo. V mojem trebuhu je za dojencka 1a poskrbljeno, plodovnice dovolj, se pa sedaj lusci dol tisti smir iz koze, to pomeni, da bo kmalu ready to come. Na ctg je bila ena zalost, moji popadtki tako mizerni, nic. Sam je reku, da je pregled bolj pomemben zame kot ctg, za bejbija pa ctg. Se vedno isto kot je bilo, 1 cm odprta ( pa sem upala na vec) , zmehcano, ... saj bo, sam ne se danes Pol pa se uz imele, ocenjena teza na 3.650 g, premer glavice pa 9,5 cm. Mora kmalu vn, ker imam kar nekaj cunjic v st 56 in so tako lepe, pa se kar imam pripravljeno za iz porodnisnice je v 56 nima vec veliko palca za kaj pocet v trebuhu, sam ni pa na slabem, ker je plodovnice dovolj. Punce, moje opekline so boljse, sem dala gor led, pa pod vodo, pa Fenistil gel, sam tega ne na trebuh. Najvecji rdec flek imam prav na trebuhu, je kar peklo, ko je delal uz. Drugace pa bo, pece sam se mal oz ce grem z roko cez. Tecem se na vrt po zacimbice za vecerjo.
|