|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
30.9.2009 11:37:12   
malaMravljica
Soncek,

seveda se bos pobrala, bos pa rabila kar nekaj casa. Saj ne bos nikoli pozabila, s casoma bodo ostali le lepi spomini.
Me pa vsaj veseli, da ti tvoj tako pozitivno stoji ob strani, pa se malega Aleksa imas, da ti narise vsaj kaksen nasmeh na usta.
Soncek, saj bo, spet bo sijal soncek zate, bos videla.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
30.9.2009 12:33:03   
tassika
MM jaz sem šla sedaj gledat, moja biba ima premer glavice v 31t 7,2 cm ima pa bolj podolgovato in ne vem če bo še kaj ful zraslauser posted image  imam pa občutek, da se je obrnila okoli, samo kaj ko me je ta občutek že prevaraluser posted image

Evo stroj opral, grem obest cunje, ta vikend ali pa naslednji teden grem pa še po voziček, da še tisto operem in sem zmagala, potem pa samo še ležim in ležimuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
30.9.2009 12:41:01   
malaMravljica
Tassika, sam tvoja biba ima se 9 tednov do konca in bo glavica zagotovo se zrasla ves. Se jaz tudi se spomnim, da je bil premer pri mojem user posted image  tam na 7. Nic se ne boj, bo bejbika ze poskrbela, da bos mal cutila porod user posted image user posted image

Ves kako pa lahko preveris, ce se je obrnila dol. Ko kolca se lepo cuti, da je glavica dol. Lahko das takrat roko cist na spodnji del trebuha in prav cutis da tam kolca. Po drugih gibih pa skor ne mores vedet, kamot mislis, da je tam kjer je ritka glavica, al pa rokice zamenjas z nogicami. Pa saj ti bo povedala na pregledu ce je dol. Do kdaj pa ima cas se obrnit ne vem, pri meni se je zelo zgodaj, se mi zdi da ze tam v 27 tednu.

Jaz imam pa v petek ze spet pregled, se mi zdi tok pogosto to.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
30.9.2009 12:47:12   
malaMravljica
Tassika, sem ti razlagala kje moras cutit kolcanje user posted image user posted image   pr men pa ravno kolca in zgleda zgleda da je glavica cist tam pri tabli Izhod user posted image user posted image   da ne pade vn ta moj user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4229
30.9.2009 12:52:44   
tassika
No sej pol pa je nekaj na tem, ker kolcanje pa čutim tam spodaj, pa ful velikokrat se ji kolca, včasih tako močno, da se cel trebuh treseuser posted image  Čas za obrnit ima do 36t baje, do takrat se recimo lahko tudi nazaj na ritko ali kako drugače. No v sredo pa sporočim, če imam prave občutke, ti boš takrat že mami zato ti bom mogla pa kar sms poslat.

ps. pa samo še dobrih 7t je do konca, ne me strašit, sem mislila, da sem kaj spregledalauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 4230
30.9.2009 13:14:49   
malaMravljica
ampak 9 tednov od takrat, ko so tvoji bejbiki izmerili premer glavice, tako sem mislila ves. Itak imas sam se 7 tednov. Heheh.. poslusaj mene user posted image user posted image user posted image  jaz sam se 2 dni do PDP.

A mislis, da bom v sredo ze mami, joj tega pa kar verjet ne morem. A ves, tok na cilju sem ze in tok ne upam verjet, da bom vsak cas mami. Se mi zdi prelepo, da bi lahko verjela.  Sam sedaj se pa vsak dan kaj dogaja, prejle sem spet imela neke bolecinice v trebuhu.

Tassi, pa naredila sem nalepko za na avto.Sem jo shranila, da vprasam mojega kaj on misli, sem dala pa ime gor in eno odstekano slikco dojencka, napis pa v stilu Walt Disneya in v barvi mojega avta. To pomeni, da ga ne smeva prodat sedaj  user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
30.9.2009 14:48:07   
tassika
MM sem videla tisto, mei je tudi všeč, kako pa je kaj z dostavo v slovenijo?

Drugače pa moja mami pravi, da hodi veliko postopnicah, pa na kakšen hrib, pa baje user posted image tudi pomagauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 4232
30.9.2009 15:14:42   
malaMravljica
Tassi, cist normalno ti posljejo tudi v SLo, pa se postnina je cist ok. Sam jaz pa zame ne znam postnine izracunat, ker za tukaj je tolk enih moznosti.  Je pa baje placilo vnaprej, se bom poglobila ko bo moj ljubi rekel yes, naroci, zelo lepo si izbrala user posted image user posted image user posted image

Stopnic imam ze celo nosecnost verjemi da dovolj, parkrat na dan 3 stuke, vcasih tudi 10x na dan user posted image  to s hribom bom kar opustila, za user posted image  pa vem ja user posted image   Izvajam veliko aktivnosti, tudi okna pucat pa sesam pa ne vem kaj vse, sam user posted image  bo prisel ko bo sam hotel, jaz bom pa do takrat ponosna nosecnica, saj tudi ni slabo a ne. Mah saj bit noseca je tok fajn, ce bi bil to poklic bi ze razmisljala,da menjam stroko user posted image

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 30.9.2009 15:19:02 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
30.9.2009 15:36:13   
tassika
Blagor tebi, jaz pa ne bi, se sama sebi zdim ful težka, loti se me pa tudi vse kar se da, zdaj mi pritiska na želodec in sploh ne morem jest, jem ko mravljica, po žličko in žličko in pa bolj sem na juhicah, tale 8 mesec bo še naporen. No saj vmes ko sem se počutila super sem bila pa tudi jaz zadovoljna.

ps. s trebuškom te bom pa kmalu prehitela imam že 98 cmuser posted image

nič MM zdaj te pa zapuščam, danes solirava tukaj, ampak moram po mojega v službo, sem si danes prilastila avto, potem greva pa na kavico z enim, pa v BC posteljice gledat in potem še k moji sodelavki, mi je odnesla nekaj zadev iz službe, k sem jih takrat pozabila.user posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 30.9.2009 15:39:17 >

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 4234
30.9.2009 19:43:43   
malaMravljica
Punce, ne boste verjela moji novici, ker se sama ne verjamem. Nas mojster dela sobico namu dojencku user posted image user posted image user posted image  Baje bo vse tako kot sem mu narisala. Je pa se rekel, da zakaj ne vzameva previjalne od enih nasih kolegov, ki je ne raboijo vec, ker so imeli dve in jo je tudi naredil ta ki dela nam in to pred 2 leti. Ja itak da vzamemo in se 0 EUR bo previjalna, ker nam jo podarijo user posted image   se je splacalo cakat do konca in se cez a ne. Ker to je res cakanje do konca in se veliiiiko cez ce smo posteni. In se nekaj, naslednji teden bo sobica ze zmontirana, ma temu pa spet sploh ne morem verjet, ker je prelepo,da bi bilo res.

Morem dat angelcare na vidno emsto in mojemu narocit, da ga ne pozabit dat pod jogi,ce bom takrat slucajno v bolnici. Saj jogi ne bo velik, sam vseeno ga pol vn dvigovat ni fajn verjetn.

Sedaj mi pa ze disi iz pecice, pecem kruh, njamiiiii...

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
1.10.2009 16:19:54   
tassika
Punce, kje steuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 4236
1.10.2009 18:42:55   
MAŠKA
Ojla tassi,

sem pisala danes že tri poste, pa me vedno ven vržeuser posted image

< Sporočilo je popravil MAŠKA -- 1.10.2009 18:43:20 >

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
1.10.2009 18:43:50   
MAŠKA
očitno pa zdaj dela, ampak jst mam pa cel kup za likatuser posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
1.10.2009 19:01:24   
malaMravljica
Maska, skoda da sem tok dalec, bi ti drugace prsla vse zlikat. Jaz sem prej tudi par strojev cun zlikala. Imam nov likalnik, no ze eni dve leti ga imam in je tok fajn, mi sploh ni panika likat. Je pa res, da je treba takoj, ker ce se mi cunje dva dni okol valjajo se mi pa de na vec.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
1.10.2009 20:57:14   
a.biba
MM  sem mislila, da si nam že ušla. Očitno nisem imela samo jaz težav z objavljanjem....

Zdaj smo imeli pa tak cel popoldan obiske in je bilo prav prijetno, sam utrujena sem pa tudi na kubik.... Babika že spi, jutri bo ostala doma, se bomo mal cartali, pa popoldan imamo spet roj. dan in še morama darilo it kupit, pa z atijem gresta kostanje baje nabirat, mami mora pa še kaj pospravit... danes ni več energije.

Likanje - bljek, če se le da se izogibam temu. Vse zlagam iz pralnega stroja ven, dobro stresem in kar ni kritičnega lepo zložim in direkt v omaro... to pa res ni moje opravilo...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4240
2.10.2009 7:07:41   
sonček85
jutro!!!
Mi smo že budni od 5h(že tretji danuser posted image ),zato je bila mami danes pridna in že pospravila celo stanovanjeuser posted image Aleksa pa že spi prvo rundouser posted image

morem pa povedat da sem bila včeraj pri rižkoo,joj kako imasta lepo,pa njen dragi je tko prijazen,v redu,mali borec je pa pravi princuser posted image

mm:today is the dayuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4241
2.10.2009 8:43:51   
a.biba
MM dan D, mogoče no. Predvidevam, da imaš pregled in boš izvedela kaj več. Mi imamo eno slavljenko danes pri hiši (sestra od mojega) in od prijateljev fantek (4 leta). Tako, da za nas je že to poseben dan, za vas pa še mogoče bo. user posted image user posted image user posted image Go, go, go... če pa ne gre, pa naj še mala biba mal uživa v bazenu user posted image .

GLASOVAT ZA ALEKSANDRA!

Danes ima naša babika dopust, smo se tak odločili, tak da imamo mal dan za razvajanje, popoldne roj. dan, pa še jutri enega... Grema zdaj k sosedi na kavico, pa za dojenčka povedat, da ne bo še več slabe volje tu naokoli.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
2.10.2009 8:54:11   
MAŠKA
Sonček, si pridna, jaz pa razen tega da sem našo pupo v vrtec spravla in se najedla, še nisem naredila NIČ.user posted image  In glede na takšno slabo vreme, mi danes zelo slabo kaže, da bo kaj koristi od mene... aja, pa Aleksu sem svoja dva glaska dalauser posted image

Biba, lepo praznujteuser posted image

MM moj likalnik je pa še bolj nov, star le kakšne pol leta...pa me je že zdavnaj minilo tisto veselje z novim likatuser posted image . Sicer je tudi kar dober, ampak noče in noče sam likatuser posted image .
Mm bušija maš pa takšnega, da bi se obvezno tudi ti morala prijavit na tekmovanje za miss buši!

Tassika za tebe sem pa že glasovala!user posted image  Punce dajte še ostale!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
2.10.2009 8:56:16   
tassika
Jutro punce, pri nas je pa tako temno da komaj vidim tipkat, jah jesen je neuser posted image .

Evo sem že spila čajčka, zdaj pa šibam v trgovino, grem jutri k pilotinci na kosilo in jaz pečem sladico, upajmo še na sonček pa bo super.

Drugače se mi je pa včeraj oglasila tinuška, pravi, da je zelo zaposlena, ampak, da nas bo prišla malo pogledatuser posted image

Maška hvala, jaz pa ne morem več zase, ne sprejme z mojega rač. pa da naredim ne vem kja, itak sem vedal da ne mroem zmagat, to je bilo bolj za zabavo, ker gremo potem 3 nov. na zaključno zabavo in dobimo lumpi majčko, pa termometer pa še neka darilcauser posted image , da se malo sprostimo pred dnevom Duser posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 2.10.2009 8:58:12 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
2.10.2009 10:49:44   
MAŠKA
Ampak od mene si pa dobila 2 glasova. Imam možnost se povezat od doma na službeni računalnik in tako sem lahko glasovala iz svojega in iz službenega računalnika user posted image Sicer pa na tem natečaju lahko res iz enega računalnika glasuješ le enkrat.

< Sporočilo je popravil MAŠKA -- 2.10.2009 10:50:36 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
2.10.2009 10:54:30   
tassika
Baje da določenim deluje ponovno čez 24 ur, samo meni pa noče, moja sestra pa vsak dan lahko glasujeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
2.10.2009 11:23:58   
MAŠKA
tassika, pri meni pa gre! Boš dobila vsak dan glasek, če bo le še šlo!user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
2.10.2009 14:24:09   
malaMravljica
user posted image user posted image user posted image  YES, prisla sem do 2. oktobra, ponosna nase in na bejbija user posted image user posted image user posted image  

Imela sem pregled ja in najprej povem kaj mi je rekel moj g. Da moram bit ponosna nase, da sem tako lepa nosecka, da ce bi moral izbrat en zgled kaksne naj bodo nosecke bi me izbral.  Pa sem rekla, da imam verjetn mal srece in je rekel, srece malo, najvec pa discipline in zdrave pameti. Sem se tako lepo pocutila ob teh besedah, samo je lepo bit pohvaljen po skoraj dokoncanem delu. Res sem pazila, da med nosecnostjo nisem komplicirala in se imela za bolnico temvec le za nosecnico. To svetujem tudi vsaki drugi zdravi nosecnosti, ne si delat problemov v glavi ampak s pozitivnimi milsimi naprej.

Drugace pa, telo se sicer pripravlja na porod, otrok cist dol, mv skrajsan na 1 cm, zmehcan, odprta pa se vedno le 1 cm. Na ctg so popadki sicer prisli do 50, vecinoma pa do 30. Je pa opazill da se popadki pojavljajo na 6 minut, sam ojacat se morajo. Ce hocem grem na CTG spet v nedeljo, sam sem rekla da ne, ce bo vse ok v ponedeljek in ga nam v nedeljo morila. In ce ne bo nobene akcije, me da v pon. 12.10 v porodnisnico in oba upava, da rodim pol sele 13.10. Sicer pa glede na polno luno in na akupunkturo v ponedeljek racunam na akcijo v ponedeljek ponoci. Bomo videli.

Soncek, kaj Aleks bi pa jesenska jutra uzival, bo pa zimska pol pridno spal. Jaz sem kar mal bojim kaj bo pri nas, nase detece ze nekaj casa cez dan spi, ko grem jaz v posteljo s ezacne pa akcija, ki lahko traja cez celo noc.

Tassika, men je sicer ratalo tisto stran za miss busi enkrat odpret, drgac mi je pa se odpre ne, kaj sele glasovanje.

Maska, a ves, danes sem sla pa precko spredaj postrist in ko se dojencek rodi bodo prve besede: Mami, kako si ti lepa user posted image user posted image   Mah no, res se veselim dojencka in imam ze v glavi kaj bom lahko s strucko vse delala, se takoooooo veselim vozickanja.

Biba, ja naj bo se kaksen dan v bazencku, ker pol morava cakat 4 mesece preden greva na plavanje za dojencke.

Pilotina, kako je roka? Sam Pilotina itak tega ne more prebrat, ker se zihr spet kje potepa.

Se nekaj vam povem, ponoci imam vsako noc mal popadkov in danes zjutraj me je zacel trebuh cist spodaj bolet, kot enio krci. Takoooo je bolelo, sam sem si govorila, da to ne smejo bit porodne bolecine, ker so tako neprijetne, da jih nocem dat skozi.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
2.10.2009 14:43:54   
MAŠKA
MM bravouser posted image user posted image user posted image

Ampak en tickerček pa malo laže user posted image

Zdaj ti pa dovolimo, da greš v porodnišnico mal preizkusit "ta prave" porodne bolečine. Moraš to probat itak dobiš potem prekrasno nagrado!user posted image  Ampak vseeno ti želim, da bi bile v čim bolj blagi obliki in da bi porod potekal čim hitreje!

Neposredna povezava do sporočila: 4249
2.10.2009 15:00:53   
malaMravljica
Maska, ja ta srednji ornk laze, sem se kar nasmehlna ko sem vidla. Spodnjega pa itak ne vidim.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?