malaMravljica
|
YES, prisla sem do 2. oktobra, ponosna nase in na bejbija Imela sem pregled ja in najprej povem kaj mi je rekel moj g. Da moram bit ponosna nase, da sem tako lepa nosecka, da ce bi moral izbrat en zgled kaksne naj bodo nosecke bi me izbral. Pa sem rekla, da imam verjetn mal srece in je rekel, srece malo, najvec pa discipline in zdrave pameti. Sem se tako lepo pocutila ob teh besedah, samo je lepo bit pohvaljen po skoraj dokoncanem delu. Res sem pazila, da med nosecnostjo nisem komplicirala in se imela za bolnico temvec le za nosecnico. To svetujem tudi vsaki drugi zdravi nosecnosti, ne si delat problemov v glavi ampak s pozitivnimi milsimi naprej. Drugace pa, telo se sicer pripravlja na porod, otrok cist dol, mv skrajsan na 1 cm, zmehcan, odprta pa se vedno le 1 cm. Na ctg so popadki sicer prisli do 50, vecinoma pa do 30. Je pa opazill da se popadki pojavljajo na 6 minut, sam ojacat se morajo. Ce hocem grem na CTG spet v nedeljo, sam sem rekla da ne, ce bo vse ok v ponedeljek in ga nam v nedeljo morila. In ce ne bo nobene akcije, me da v pon. 12.10 v porodnisnico in oba upava, da rodim pol sele 13.10. Sicer pa glede na polno luno in na akupunkturo v ponedeljek racunam na akcijo v ponedeljek ponoci. Bomo videli. Soncek, kaj Aleks bi pa jesenska jutra uzival, bo pa zimska pol pridno spal. Jaz sem kar mal bojim kaj bo pri nas, nase detece ze nekaj casa cez dan spi, ko grem jaz v posteljo s ezacne pa akcija, ki lahko traja cez celo noc. Tassika, men je sicer ratalo tisto stran za miss busi enkrat odpret, drgac mi je pa se odpre ne, kaj sele glasovanje. Maska, a ves, danes sem sla pa precko spredaj postrist in ko se dojencek rodi bodo prve besede: Mami, kako si ti lepa Mah no, res se veselim dojencka in imam ze v glavi kaj bom lahko s strucko vse delala, se takoooooo veselim vozickanja. Biba, ja naj bo se kaksen dan v bazencku, ker pol morava cakat 4 mesece preden greva na plavanje za dojencke. Pilotina, kako je roka? Sam Pilotina itak tega ne more prebrat, ker se zihr spet kje potepa. Se nekaj vam povem, ponoci imam vsako noc mal popadkov in danes zjutraj me je zacel trebuh cist spodaj bolet, kot enio krci. Takoooo je bolelo, sam sem si govorila, da to ne smejo bit porodne bolecine, ker so tako neprijetne, da jih nocem dat skozi.
|