|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
24.9.2009 21:40:57   
tassika
Ja kepica to je res, če pač oni nimajo bontona jim pa skoči v besedo in ti začni, recimo ati tole je mam od mojega,... bodi pobudnica in boljša od njih, enkrat se jim bo že zazdelo da niso kulturni, če se jih p ane prime pol pa nimaš kaj. Se mi pa zdi čudno, da četudi te tvoj ne predstavi ljudem, kako da se ne sami, pri meni je enkrat moj pozabil in je oni drugi rekel, a to je pa tvoja, živjo jaz sem ta pa ta.

Sonček tista posteljnina za zibko je tako lepa, takoj bi jo imela, samo 3-eh pa res ne rabim, bom pogledala ta tvoj katalog, ampak jutri, kakšna je pa cena teh aljaž posteljnin?

Nič punce, imejte mirno noč, jaz grem spat, me boli grlo in nekaj sem skurjena, so se začele meglene jesenske radostiuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
24.9.2009 21:46:10   
sonček85
po moje okoli 76 e mne so noro dobre

nočko vsem

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
25.9.2009 9:14:12   
tassika
Jutro, jaz imam pa danes pospravljalni dan 2, posteljnina se že pereuser posted image  Kje ste pa ostale, pri nas je začuda sonček, ne vem kje je celotedenska megla, sicer pa kdo jo rabiuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
25.9.2009 9:50:33   
malaMravljica
Tassika, ob 9.15 nosecke ki so dosegle 39t0d, to je stirideseti teden user posted image user posted image user posted image user posted image   se spijo user posted image user posted image user posted image  
Jaaaaaa bejbe, v zadnjem tednu sem, hura zame in za mojega dojencka. Nikoli si nisem niti upala predstavljat, da prilezem tako dalec, pa kaj sele, da bom mami. Pa bom. Pa se tok fajn dojencka mam, da mu je tok fajn v mojem trebuhu, da kar dotri ostaja, jeeeee....  Zdej pa ne bom vec jokala, da bejbi noce vn, kar naj bo se mal notri, jaz bom pa vazicka s trebuhom´user posted image

Soncek, ma si ti zlata. In ta posteljnina je toooook lepa. Sam kaj ko dobis cel komplet zraven, jaz pa ze imam vse, rabla bi sam se eno prevleko za koutr, sam to bom pa cist zares kupila, ko bo sobica koncana.  Za zibelko sem pa dobila na izposojo tudi posteljnino, cel komplet ves.  Sam hvala, hvala hvala za link. Ker sem zadnjic dobila ene ponosene cunce iz Slo in je veliko stvari od te znamke Aljaz, pa ce se ne motim pise Aljaz in Alja, al se mi sam zdi sedaj. In so videti ze tam ok zadeve, sedaj imam pa se link. KO bom z bejbijem v Slo bom zihr sla mal pogledat za to robico.
Soncek, kolk veliko posteljnino in kaj vse rabis, mogoce ti pa jaz kaj najdem. Pa kaksen motiv?

A.Biba, tebe je pa vedno lepo brat, ker imas vedno koristne informacije. Pa lepo, da puncko tako vzgajas. Jaz vcasih kar gledam kako so danasnji otroci vzgojeni, ma da te kap, cist vse jim je dovoljeno, polno rit vsega, besedica prosim in hvala pa najvecji tabu vseh casov, so pa na sporedu vse druge besede, ki sploh ne sodijo v otroski besednjak.

Kepica, sedj si dobila pa toliko idej za tvoj problem, poskusi kaj uporabit, pa vidis, poskusite zivet pri tasci, ce ne bo slo se boste pa s eenkrat selili, saj to tudi ne bo najvecja tragedija vseh casov.

Lep dan zelim cisto vsem. Tassi, ljubljanska megla se je danes preselila k nam.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
25.9.2009 10:23:43   
tassika
MM je pa važička, sej sem jaz tudi spala skoraj do 9-ih pol me je pa moj zbudil in zdaj pospravljam, dokler ne začneš, sploh ne veš kako je umazanouser posted image

Jaz ti pa počasi sledim še 1m4t, takrat boš ti ravno vse poštudirala ko te bom jaz rabilauser posted image

Meglo pa nekam pošlji, tukaj je sonček, samo ful sveže, sem zdajle pomivala okna v puloverju, sicer me je skuhalo, ampak ne upam, da ne bo šel prehlad še kam naprej, zdaj grem pa iz skrinje dat vn še zadnja dva cmoka, da bosta za malico ob ene 1-ih.

MM pa še nekaj, naj tvoja biba zdaj kar do konca notri ostane, ker meni so striktno prepovedali rodit med tednom, je treba v petek, da bodo lahko dobro zapili malo žabouser posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 25.9.2009 10:24:40 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
25.9.2009 10:28:24   
pilotina
jutro pikice drage

ste res pridne, da ste tko načvekale user posted image ampak ne rata mi vsega prebrati user posted image

malaMravljica...veš kaj, ti si prau ena posebna punca polna pozitivnih misli user posted image , srce si in
nič se ne čudim, da je tvoj dojenček šekr rad pod tvojim srčkom user posted image

težko pišem, vam potem povem zakaj

kepica...še tebi...glej moj je delal in bo spet v isti stroki kot tvoj in ti povem, da se je pri naju na začetku isto dogajalo...ampak jaz sem mu povedala svoje, ga šeevedno vsakemu od mojih predstavila in še poleg, ko smo koga od njegovih srečali, sem kr sama ponudila roko in se predstavila kot njegova punca...no, povem ti, da se je tko sam navadil me predstaviti...sam to res ni hotel nič slabega, pač ni znal n se je moral navadit
probaj, mogoče bo pomagalo user posted image

evo počasi grem, ker me boli...punce, včeraj zvečer sem šla v bolnico in dobila gips...mi je popoldan tko začelo zvijati roko in boleti, da nisem zdržala več...ševedno boli kot noro, ampak se vsaj roka ne more okoli obrnit sama od sebe user posted image ...a ja, vam povem, da so me vsi gledali kot deveto čudo...ne moja zdr. ne zdravniki v bolnici mi niso znali povedat točno kaj je...naj bi bil revmatični artritis...slikali niso, ker sem ravno pred M in niso hoteli riskirat, če bi bila noseča...pa nisem, ker sem sedaj naredila test, da vidim, če lako jemljem ene močne tablete, ki so mi jih včeraj dali proti bolečinam
no sedaj grem, ker mi res nabija in pridem še kej potem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4156
25.9.2009 10:31:26   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

MM pa še nekaj, naj tvoja biba zdaj kar do konca notri ostane, ker meni so striktno prepovedali rodit med tednom, je treba v petek, da bodo lahko dobro zapili malo žabouser posted image

ej, zadnjic sem sla v trgovino, pa sem nesla prazne steklenice od jabolcnika in vode nazaj in sem mojega na dvoriscu srecala in sem mu rekla, da mu bom kupila full vode. Pa me je gledal zakaj vode in sem rekla, da ker bo kmalu zjutraj precej mjavkal user posted image user posted image  pa me je sam gledal, niti ni skapiral kaj hocem povedat.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
25.9.2009 10:41:15   
malaMravljica
Pilotina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
ma ubozica, zakaj se more pa vse to ravno tebi dogajat, mislem ej, sedaj imam pa ze jaz zadosti tega, kaj te tebe vse doleti.
Ma sej ves da ni fer no.  Pa spet ravno pred m eni zapleti, bi kar koga kam poslala, res.

Ma jokat ne pomaga, sedaj se pocartaj, pa upam,da ti kmalu gips dol poberejo in da bo dobro pol. Se nekaj ti morem rect, moja lanska jesen je bila tudi ena velika katastrofa, najprej ss, pa smrt kolegice, potem zlom noge in za vsem tem je posijal soncek in pokazal plusek na testu. Saj vem, ti si sla ze cez res veliko ovir, samo tvoja sreca na koncu bo potem se toliko vecja.  Na user posted image user posted image user posted image  samo zate

Neposredna povezava do sporočila: 4158
25.9.2009 11:08:16   
tassika
Pilotina ne zastopim zakaj so ti dali gips?

MM nemci ne zastopijo slovenskih for, bi mogla rečt za tigrčka, da mu boš lahko dal piti, ko te bo obiskal.

Pilotina še 3 dni, potem pa obvezno javi, kaj je rekel doktor boš, jutri te pa kajp okličem ko mi bo dolgčas, saj tam mi pa lovi gsm, čeprav so rovteuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 4159
25.9.2009 11:12:04   
a.biba
Pozdravček punce!

Glasek oddan!

Pilotina držim pesti, da te tole neha hitro boleti in da ugotovijo od česa sploh. Vem ,da ni niti najmanj prijetno.

MM en teden user posted image user posted image user posted image ... bomo pridno navijale, ko bo čas... naj se otroček odloči kdaj user posted image

Pa moje poročilo: Čakala pol ure (kar tu ni navada), ker so račnalniki neki nagajal... no, pa dočakala. Videla malo bibo, srček lepo bije, veliki smo 16,6 mm in imam prestavljen datum za en teden, kot sem že sumila zaradi kasnejšega pozitivnega testa - 6.5.2010. Navijamo za 5.5., da bo tak fajn datum kot ga ima punči 9.9. user posted image  To bi bil hec... Moram pa za nuhalno poklicat, se prenaročit za en teden in držimo pesti, da bo šli tako naprej!

Neposredna povezava do sporočila: 4160
25.9.2009 11:12:21   
MAŠKA
Mravljica tvojemu dojenčku je očitno zelo fajn v tvojem trebuščku. Ti izkoristi še zadnje dneve za počitek, nič ne bodi nestrpna, ene nosijo tudi do 14 dni čez pdp. In če si že teden pred pdp nestrpen, se ti potem dnevi grozno vlečejo. Pa ti ravno 14 dni ne boš... če pa bo šlo kakšen dan čez pa izkoristi te dneve, da se fajn naspiš, ker potem je pri večini mamic spanje kar precej okrnjeno. No pa da te ne bom strašila, dojenček prinese po drugi strani toliko lepega, da ti sploh ni problem vstat, ko se ponoči oglasiuser posted image

Jaz sem si pri moji pupi tako želela, da bi še kakšen dan čez pdp nosila, ker sem skoraj do poroda v službo hodila in sem bila prav utrujena. Ampak rodila sem točno na pdp. Zdaj ko sem pa doma, si bom pa najbrž želela, da se čimprej rešim trebuha.

Pilotina user posted image user posted image user posted image , mah imaš smolo. Očitno hoče vso sranje zdajle na plan, ko pa se bo porihtalo, te čaka najprej plusek in potem lepa nosečnost. user posted image user posted image user posted image

Tassika tudi tebi boš na en dav tri na 40 tednih! In potem vas bo že kar nekaj mamic. Ampak imate to srečo, da boste rodile še v tolih mesecih, da boste lahko veliko zunajuser posted image . Jaz pa sredi januarjauser posted image .

Pozdravček za vse ostaleuser posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

Neposredna povezava do sporočila: 4161
25.9.2009 11:17:36   
malaMravljica
Tassika user posted image user posted image user posted image  a za tigrcka, mislis, da bo tako hudo? Ma naj se ga nalije kokr hoce, sam naj to nardi, ko bom jaz v bolnci, ne pol ko bom doma. Ceprav ima sedaj tok dela, da ne vem kolk mu bo sploh ratalo kaj zalit otrocicka.
Kam pa gres za vikend Tassi?

Bejbe, jaz sem pa dobila od tajnice eno kartico, podobno kot za Metro in grem pol pogledat kaj imajo, ce imajo slucajno tudi kaksne plenice bolj poceni. In ja, itak se grem vazit s trebuhom okol, ma cist zares bom ta moj trebuh sedaj izkoristla do nezavesti in nazaj. Zvecer imam pa zmenek z mozekom, sva rekla, da nekam greva, pa se zbirava ideje.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
25.9.2009 11:20:33   
tassika
MM na trgatev moram it, pa mi tako ne diši, pa ne zato ker se mi ne da delat oz ne morem, ampak zaradi tega, ker so tam vsi skregani in jwe vzdušje bljak in pol moj del ako budala ostali se pa po riti praskajo. Ma bi bila dolga zgodba če bi ti hotla vse razložit.

Jah ne vem kam gresta, mene mika kakšen sprehod po LJ ali KR se še nisem odločila, zdaj še lahko dokler sem na dopustuuser posted image , mogoče bi šla pa v kino gledat garfilda, hmmm pa poglejmo kdaj vrtijouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 4163
25.9.2009 11:28:43   
malaMravljica
joj Biba, ti se pa tudi veseli  rezultatov s pregleda. Se spomnim kok sem bila jaz ponosna, ko je bil dojencek ze vecji kot 1 cm, pa sem vedno z ravnilom hodila okoli in vsem kazala kolk velik je.  Sedaj smo pa to naredili s 50 cm in sem rekla, da kok je pa to malo user posted image  ja, to z datumi je pa zanimivo, mogoce ti pa rata. Ce jaz rodim na pdp bomo imeli pa vsi v moji novi druzinici datume s stevilkami 1,2 in 0

Maska, ma saj tvoj PDP sploh ni slab, takrat bo ravno konec januarja preden se kao zacne s s prehodi, pol bo pa konec februarja ze pomlad zacela trkat na vrata. Si ne predstavljas kaksna zima je mozna tukaj pri meni, ce bi bil 6 mesecev sneg ne bi bilo nic nenavadnega, si prdstavljas? Sam jaz tako upam na lepo jesen in blago zimo.

O trgatev, bos grozdje papcala zraven, superca. Jaz sem tudi ze natrgala kar nekaj grozdov na trgatvi, tukaj pa sedaj ni tega.

Neposredna povezava do sporočila: 4164
25.9.2009 11:33:03   
MAŠKA
Ma ja sej bo. Če bo zima takšna kot je zdanjih nekaj let, potem niti ni panike.

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

Neposredna povezava do sporočila: 4165
25.9.2009 11:54:52   
tassika
MM ne vem če si ga bom upala jest imam potem v sredo laboratorij, grozje ima pa ful sladkorja in ne bi rada pristala na kakšnem glukoznem testu zdaj na koncuuser posted image

Maška pri meni bo že zima brrr, konec novembra, meni je vseeno če bo mraz, samo da ne bo turobno, sivo, naj bo sonček pa tudi če je sneguser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
25.9.2009 11:59:42   
pilotina
user posted image
sedaj sva imela z dragim komedije user posted image

pomiti posodo in prpipraviti zajtrk...cel projekt user posted image

dragi s pošivanimi prsti, jaz z gipsom...ma sva se nasmejala

malaMravljica...res je, nič ne bo pomagalo, če se smilim sama sebi...raje se veselim lepih stvari...poglej danes, kako sva se že z dragim nasmejala user posted image

tassika...gips so mi dali, da se mi neha zvijati roka, ker bi se mi še naprej...saj nekaj probava pa ji gips ne dovoli user posted image

veš, da bom javila kaj bo ata reku user posted image

a.biba...user posted image za pregled...bi bil pa res smeh...a veš, da ima tudi moja sestrica rd 09.09. user posted image

bi vam še kaj napisala sam mi ne gee ravno najbolje od rok oz roke user posted image

ja MAŠKA...meni se tudi zdi, da bo to to user posted image

< Sporočilo je popravil pilotina -- 25.9.2009 12:01:35 >

Neposredna povezava do sporočila: 4167
25.9.2009 12:33:35   
mariee
čau punce,

jaz sem bila pa danes na pregledu, popoldne pa izvem ali sta kri in voda vredu. v ponedeljek moram poklicat za zadnji ultrazvok. pa bolniško mi je dal user posted image  tko da bom zdj malo manj v službi, ampak kej pa gotovo še. pa ful sem utrujena, s teh pregledov zmeraj pridem tko zmatrana.

grem nazaj počivat.

Tassika lepo se imej na trgatvi, sej mogoče pa ne bo tko grozno.

Pilotina ti pa počivat, ti imaš tudi zdaj bolniškouser posted image

mM joj res se že bliža tvoj dan. Komaj čakamuser posted image user posted image  

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
25.9.2009 18:45:39   
malaMravljica
Soncek,

ker isces posteljnino, daj poglej ce najdes kaj tukaj
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.fu.ca06.01/?layout=48
pa bi ti dla bon v vrednosti 10 eur in imas pol potsnino samo se 6 eur. Povej ce kaj najdes. Pa zdi se mi, da so cene nizje kot vSlo.

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
25.9.2009 21:19:44   
tassika
Punce, prijavila sem se na miss buši, če bo katera mela jutri čas, ko se začne glasovanje se priporočam za glaskeuser posted image

Vam jutri zjutraj še kaj napišem, drugače me pa ne pogrešajte preveč, saj pridem že zvečer nazaj, MM ti pa počakaj 2v1 dokler se ne vrnem, da ne bom čisto neobveščenauser posted image

nočkouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
25.9.2009 22:14:06   
Kepica83
Hej punce!
Jaz sem zdaj prišla domov. Sem bila od 17:00 pri mojih, pa sem zdaj domov prišla. Moj je spet v nočni. Joj kak sem pančkana. Danes sem bila prvič na sprehodu po skoraj enem mesecu. Komaj sem hodla. Vse me je dol tiščalo in samo sem lulat hodla v grmovja. Da vam povem kaj mi je moj naštimal. Danes do 1 zjutraj bi mogel delat. Pa se jaz ob pol 4 zbudim pa njega ni. Ga kličem na mobi in nedosegljiv. Jaz sem bila cela gotova. Takoj sem šla njegove klicat, pa moje. Ampak nihče ni nič vedel. Druga mi ni preostalo da pokličem na njegovo policijsko postajo. Čeprav me je blo sram, ker bodo mislili da ga kontroliram, ampak sem mogla ker sem bila v totalni paniki. In kličem pa se oglasi dežurna in hvala bogu reče da še je v službi. Jaz sem si tako oddahnila. In je rekla da so imeli neko akcijo in da so se pravkar vrnili. Pa da že gre notri in da mi ga da na tel. No in jaz ga slišim in začnem jokat če mi nemore javit da ga nebo. Pa mi reče ti mi tudi nisi nič smsjov pisala pa mi dol vrže. No in pride domov pa se vleže v posteljo brez besede, brez lupčka. Joj kak sem bla jezna. Ob enem pa presrečna da je živ in zdrav. Aja ju3 ob 9 zjutraj prideta tašča pa tast da odpeljemo večje, težje stvari. Hladilnik, pralni stroj, spalnico itd.... Mogli bi ju3 pa v nedeljo it v Celje na razstavo z Leejem. Pa je moj izgubil potni list od psa. In zdaj sma lepo ob 70eur ki sma jih plačala za razstavo. Pol pa naj bom dobre volje. user posted image

Hmmm sem še kaj pozabla napisat?  Aja boga pilotinca. Kaj si si ti to naštimala z rokico? bogica. Evo Lee ti pošilja mastnega lupčka na rokico. Z ogromno sline user posted image . Pa mala kepica in mami kepica tudi.

Kam gre tassika? nisem nikjer zasledila. Sem vidla da mora MM ostat 2v1 dokler se ne vrne. Boga MM ona bi že rada malo mravljico cartala. Upam da bo kmalu, da bo otročiček dobil najboljšo mamico na svetu.

Bejbe moje. Stara kepa gre panči panči.

Lupčka vsem: MM, rižkoju, tassiki, pilotini, sončeku, mariee, maj2009, a.biba, maška, nogavica, drobtinica, twixy, zvesta.

Lupčkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
25.9.2009 23:22:43   
Kepica83
To pa je moj buši slikan na morju 11.8.2009. No sedaj je že večji ampak me more ati poslikat, da dam kakšno aktualno slikco še gor.

user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
26.9.2009 8:13:13   
tassika
Tassi spije kavico in šiba na trgatev do zvečer, vreme je trenutno nekje vmes med soncem in veliko oblaki bljak. Imejte se lepo.

papa

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
26.9.2009 9:30:26   
a.biba
GLASOVAT ZA TASSIKO!!!! Sem naključne slike preletela, pa ti iskreno povem, da ne bi za nobeno od njih glasovala namestno tebe, če te ne bi "poznala".  user posted image  Naša favoritka!!!! http://www.missbusi.si/

Ok, zdaj pa še malo pospravljanje, potem pa na Pikin festival s kolegi, ker ati žal ne sme, ker je v bolniški. Je bilo lani prav prijetno, tako da gremo tudi letos.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
26.9.2009 9:31:50   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

To pa je moj buši slikan na morju 11.8.2009. No sedaj je že večji ampak me more ati poslikat, da dam kakšno aktualno slikco še gor.

user posted image

user posted image user posted image user posted image  Krasna si!!! Z dragim se pa le pobotajta, vem kako je, če te panika zagrabi. Pogovorita se, da se ne bo tako dogajalo tudi v prihodnje.

Lep dan vsem!

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?