malaMravljica
|
Tassika, ob 9.15 nosecke ki so dosegle 39t0d, to je stirideseti teden se spijo Jaaaaaa bejbe, v zadnjem tednu sem, hura zame in za mojega dojencka. Nikoli si nisem niti upala predstavljat, da prilezem tako dalec, pa kaj sele, da bom mami. Pa bom. Pa se tok fajn dojencka mam, da mu je tok fajn v mojem trebuhu, da kar dotri ostaja, jeeeee.... Zdej pa ne bom vec jokala, da bejbi noce vn, kar naj bo se mal notri, jaz bom pa vazicka s trebuhom´ Soncek, ma si ti zlata. In ta posteljnina je toooook lepa. Sam kaj ko dobis cel komplet zraven, jaz pa ze imam vse, rabla bi sam se eno prevleko za koutr, sam to bom pa cist zares kupila, ko bo sobica koncana. Za zibelko sem pa dobila na izposojo tudi posteljnino, cel komplet ves. Sam hvala, hvala hvala za link. Ker sem zadnjic dobila ene ponosene cunce iz Slo in je veliko stvari od te znamke Aljaz, pa ce se ne motim pise Aljaz in Alja, al se mi sam zdi sedaj. In so videti ze tam ok zadeve, sedaj imam pa se link. KO bom z bejbijem v Slo bom zihr sla mal pogledat za to robico. Soncek, kolk veliko posteljnino in kaj vse rabis, mogoce ti pa jaz kaj najdem. Pa kaksen motiv? A.Biba, tebe je pa vedno lepo brat, ker imas vedno koristne informacije. Pa lepo, da puncko tako vzgajas. Jaz vcasih kar gledam kako so danasnji otroci vzgojeni, ma da te kap, cist vse jim je dovoljeno, polno rit vsega, besedica prosim in hvala pa najvecji tabu vseh casov, so pa na sporedu vse druge besede, ki sploh ne sodijo v otroski besednjak. Kepica, sedj si dobila pa toliko idej za tvoj problem, poskusi kaj uporabit, pa vidis, poskusite zivet pri tasci, ce ne bo slo se boste pa s eenkrat selili, saj to tudi ne bo najvecja tragedija vseh casov. Lep dan zelim cisto vsem. Tassi, ljubljanska megla se je danes preselila k nam.
|