![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.7.2009 10:44:38
|
|
|
|
pilotina
|
Rižkoo...imaš
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.7.2009 10:50:10
|
|
|
|
Anonimen
|
pilotina, IMAM.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.7.2009 10:52:51
|
|
|
|
pilotina
|
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.7.2009 11:24:42
|
|
|
|
malaMravljica
|
bejbe, men je cist vseeno kje. jaz itak pridem v Lj in ne smem na ac, ker nam vinjete kupovala, se mi ne splaca, sem v istem casu v lj ce grem po navadni cesti. Sam en parking pol rabm, ker ce ne dobim parkirisca znam ponoret, sem se ze tolkokrat tukaj vozila od enega parkirisca do drugega in nic, sedaj pa vedno v garazno hiso in je. Rizkoo, vidis, sam mal morem sinfat zacet, pa deluje. Un paketek k sem se bala da ga ne bo je ze tukaj dobila sem uno za nosek cistit in celotno zalogo prsnih blazinic imam sedaj joj bejbe, te blazinice lahko zacnem prodajat, tolk jih imam. Sam so imeli res fuuuuul znizane, pa vse jih tolk hvalijo in se v trgovinah jih trenutno nisem vec videla po tej ceni. Popoldne dobim pa se skarjice za nohtke. sam sedaj se zacnejo pol pa tisti hudi nakupi, ta drage zadeve.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.7.2009 11:35:52
|
|
|
|
tassika
|
MM parkiraš lahko pri cankarju sam je 4eur/ura, več pa ne vem, bo rižko povedala, je bolj domača v lj
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.7.2009 11:39:36
|
|
|
|
maj2009
|
ojla! nism se zgubla samo mene tud zdele že 2dni ful spodi trebuh boli, kukr hodm ene 5minut me začne tko bolet, da morm it v trd ležat. ne vem pomoje zato ker mam ful velik trebuh pa pomoje ful spodi nosm in me res ful boli. tko da sm več v horizontali kukr vertikali . jst sm bl za btc ker v centru nimaš kje parkirat. če se boste pa v centru zmenle bom pa tud nekak prlezla do tja. učer sm šla sam iz tržnce do čopove in me je tko zaštihal da sm se sred ulce usedla na tla ker nism mogla več naprej. dobr da hodm zmer s plastenko vode okol da sm jo popila pol je blo pa bolj in sm se nekak prvlekla do avta. rižko ti sporočim, kolk prej lahko pridm. pomoje bo najbolš da ti tvojga napokaš do vlaka pol se pa dobiva v babycentru mal čez 4? ker se bojim da me ne bo nehal tkole bolt in res ne upam pretiravat. bova pa bal bc preletele, a si za? dej mi na zs telefonsko pa te pokličem, ok? evo spet morm v postlo spet ful boli
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.7.2009 11:41:33
|
|
|
|
MAŠKA
|
Joj babuške, vidim, da mate zmenek... škoda, da nisem bliže Lj Veliko se načvekajte!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.7.2009 13:26:06
|
|
|
|
pilotina
|
jst bi, da pridete vse skupi v Portorož
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.7.2009 13:31:52
|
|
|
|
MAŠKA
|
Ja Pilotina, jst bi tudi šla na morje, ampak... če sem na bolniški in čepim doma
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.7.2009 13:39:13
|
|
|
|
pilotina
|
jao jao, vem ja, sem bila lani na bolniški od polovice julija do konca avgusta ...ni lepo bit toliko časa na bolniški kako maš ti sedaj...do porodniške boš doma?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.7.2009 14:01:03
|
|
|
|
malaMravljica
|
Bejbe, saj men je tudi Portoroz ok Maj, isto se ti dogaja kot meni. Jaz sem sla vceraj pod tus in spet me je zacel spodni del trebuha tolk bolet, da sem si spet tolk na hitrco zobke umila, fertik sem bla. Ja, men je vseen kje se dobimo, sam jaz tudi ne bi prevec hodila, me zacne res hitro trebuh tko bolet, da se morem sam usest, ker sem cist na koncu od bolecine. Bom jutri to mojmu g omenila, da vidim kaj bo reku. oh se neki sem pozabila, kaj mariee tudi pride na srecanje?
< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 22.7.2009 14:03:54 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.7.2009 14:55:21
|
|
|
|
mariee
|
mM a veš da ne morem prit, sem ful slabe volje zarad tega . Z mojim greva za vikend na morje-k moji sestri in štartava takoj po službi.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.7.2009 15:17:58
|
|
|
|
sonček85
|
hvala vsem za glaske in res ste super.Rižkoo tebi pa hvala za tako ažurnost.Zlatka si u koliko vas bo super,pa vas ne bom mogla spoznat.No sedaj so se pa še prijatelji s Češke napovedali da pridejo v petek kgrejo na morje tko da,.... Ja naš ga pa nekaj biksa,danes se je zbudil ob 2h in se najedel in bedel do 3h in se skoz nekaj zvijal,jokal ni da ni in nisem vedla kaj naj naredim,vse sem probala,no potem sem mu dala pa še 1x zizo in se je malo pomiril in zaspal do 6h. Danes sva tudi imela pregled veliki smo 63,5 cm,5780g težki in premer glavice 41cm.Dobil je tudi prvo pikico in bil je tko priden da ni niti trznil in niti jokcal.Jupiiiiiiiii
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.7.2009 16:14:42
|
|
|
|
malaMravljica
|
Punce, jaz sem si pa zamilsila, da bi imela sobico nekako v tem stilu. Poglejte si link, pa lahko pol slikco kliknete in povecate. A vam je tko vsec k meni http://www.laluz-menden.de/product_info.php?info=p1172_Komplettes-4tlg--Kinderzimmer-Nina.html Mariee skoda. Jaz sem si pa prav zelela, da bi tudi ti prsla. No, pa drugic, sam drugic bosta pa ze dve mravlci prsli ves. Soncek, pol si pa le nekaj po obrokih danes spala, ubozica. Je pa priden mali, ce ni jokal ko je dobil sprico.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.7.2009 16:50:33
|
|
|
|
Anonimen
|
MMravljica, full lepa postavitev. Blagor, da maš tako velko sobico. Naša je mala in bo treba drugač. Ta soba je pa cela luššna Tassika, mah sej maš u bistvu prav. Je draga parkirnina sam sm mislila, da bi parkirale kr na Tržaški pr men, je prazno pa zastojn sam je mal za pešačit. Pozabljam pa, da smo nosečke. Sploh pa MM pa maj2009, če pravita da mata mal težavic... pol nima smisla. Jst sm borc, na dan kr prehodim... sam šetam se in šetam in.... Kr nej ostane pol BTC, Zvezda. Važno, da je zvezda. Maj2009, ti napišem cifro na zs. Pa se bova zmenle kako in kaj. Ni fajn, da hodiš preveč, če te buba. Jst sm dons tolkkk hodila... zdej sm pršla domov in sm čist zmučena ampak zvečer grem spet. Ne smem kilc nabirat, sm rekla, da do 4. avg. nočem met niti grama glede na to kolk sm bla na zadnje kregana. Do danes mi ratuje. Sam v petek pa 6 tort pojem. Ne me čudno gledat. Ej sonček85, ta previjalna Erik je čist huda. To bom kr nabavla. Sm jo dons spet gledala in ma prostora več kot preveč. Več ne rabim. Bom že mela še kako poličko. Nč te ne bom klicala, ker sm čist fertik pa kosilo moram skuhat za možkota. Prihaja iz službe. Bom bučke nafilala z purančkom...mmm , pa polila mal s smetano, pa rižkota pa smo..
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.7.2009 17:01:37
|
|
|
|
malaMravljica
|
Rizkoo, sej postavljeno ne bo tako, pa tudi ne vem kako tocno bo narejo, nekaj v tem stilu sem rekla, bela v kombinaciji z lesnik lesom. Stene bo pa verjetn kar kolega malar prebarval, ker jaz ne bom vec sposobna in bom rekla, da bi imela eno zirafo narisano al pa povodnega konja, ki mu gleda glava iz vode. Ta itak full lepo barva, pa se eno tehniko ima, ko mal vn izboci barvo. Pa meter ce mi bo kar namalal gor na steno, da bomo pol vsako leto kar na steno pisal kolk bo otrocek velik, to bi lagko tudi na zirafi naredu v bistvu. Ves, hodit pa res ne morem vec veliko. Srecna ti, da se lahko. Jaz si se kaj prevec v pes cono v mestu ne upam vec, ker pol morem nujne postanke po kaficih delat. Berem na oktobrkah, da imajo druge tudi te tezave, bolecine v spodnjem delu trebuha in baje je to normalno, del nosecnosti pac.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.7.2009 18:23:40
|
|
|
|
tassika
|
MM meni je lepa, glede hoje pa mene zdelujejo stopnice, med malico smo šle vn in mene je potem tako začelo bolet, da sem skor jokala v službi in to 1 uro skupaj, samo mene je gor pri rebrih nad popkom prov tiščalo bolelo in pol sem spila magnezij in je kar na lepem čez dobre pol urce čisto prenehalo in zdaj sem čisto ok. Sploh ne vem kaj bi to bilo je bilo pa grozno, če bi se lahko bi se takrat ulegla v službi pa to ne gre. Rižko, ti se sekiraš, jaz sem imela eno 80-letnico v ned. v petek grem z vami na tortico, v soboto imam drugo 80-letnico in v pon me bodo vagali, me je že zdaj strah, ker moja pa res tečnari, če se preveč zrediš. Ti kar jej tortice, pač malo pa moramo grešit, jaz sem danes tudi navihančka. Njami bučke, midva sva jih imela zadnjič, samo nafilane z zelenjavo in tuno in potem gratinirane v pečici, dons sem pa boklj brez idej je bila pa solatka, pa paradižnik in pa cordn blue, v tej vročini mi ne paše ne kuhat ne jest, sam vodo bi pila. Ok potem velja btc, takoj ko pridem tja te pokličem
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.7.2009 18:38:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej Tassi, dej ti mene pokliči že, ko boš v mestu. Bom vidla kje bom, pa te po možnosti poberem..., da se ne boš cijazla na tej vročini z busom. Mojga poberem ob 16, ga pelejm do železniške.., cca 15 min in pol grem proti Btc-ju. Uglavnem... dejva se res slišat. Te jst, ko ga odložim pa me mogoče par minutk počakaš. Kaj misliš? Se bova pa pač v avtu spoznale
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.7.2009 19:54:05
|
|
|
|
tassika
|
Tudi lahko, jaz bom okoli 16,00 itak na glavni, ker gre ena sodelavka dam z busom in kasnejšega kot dvajset čez nima. Se pa 100% slišiva v petek pa ti povem, ampak mislim da bi šlo
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 23.7.2009 8:16:38
|
|
|
|
sonček85
|
mm:lepa sobica.Maj ka a sem se naspala,bo će Ja je pa priden pa sem misla kako bo jokal ko jo bo dobil pa nič rižkoo:super za previjalno ,meni je tudi full dobra.Super,ja sej me pa tud nismo šle pol ven k je blo vroče k pes evo naš ati je pa v čeraj dal prvič Aleksa spat in je bil tko priden da mu je že zaspal ob 20.15,mami je šla pa k frizerju in je sedaj lepa.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 23.7.2009 10:18:35
|
|
|
|
pilotina
|
jutro danes je pa tisti dan, ko sem lani imela prvi pregled in izvedela, da pikici ne bije več srček takile dnevi mi niso všeč in kot pravi moja prijateljica... "ne hočem" takih dni da vam povem, da nisem kaj dosti razmišljala na ta dan, pa tudi zjutraj z dragim nisva o tem govorila, ker se sploh spomnila nisva...šele, ko sem prejle pogledala na koledar sem videla kaj je zapisano...sepravi verjetno je že res, da se bolje počutim in v podzavesti ne mislim več toliko na to to pa mi je všeč...pa daleč od tega, da sem najino pikico pozabila, sam vem, da pač je že moralo tako biti jutri se pa vi dobite...bom z mislimi pri vas...joj, že vem kako fajn se boste imele
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 23.7.2009 10:48:27
|
|
|
|
maj2009
|
ojla! pilotina ne bit preveč žalostna, jst se tud spomnm 5.5. ko sm mela pdp pa se ceu dan nism spomnla zvečer me je pa kr mal zvil in sm jokala. sej bo vse v življenju ima nek namen da se mora zgodit! drugač sm pa jst kr mal dons šla do svoje g. in ji povedala za bolečine. napisala mi je boskopan in pogledala dolžino mat. ustja (dobrih 4cm) tko da je vse ok. pikice nism nč vidla, je pa skos ful brcala tko da sm vedla da je vse ok. rekla je veliko počivat. aja punce na csd vam ni treba več potrdila nest od svojga g. greste z mat. knjižico tja. sm svojo g. vprašala in mi je rekla da ne dajejo več teh potrdil. drugač pa komaj čakam, da se jutr dobimo da mal počvekamo in da po dougem času pojem kakšn kos tortice . mm sporoči kako je blo na pregledu! pozdravček vsem!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 23.7.2009 11:00:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj punce! Sm zbujena Tassika, midve sva zmenjene.. Pilotina, moj dan se tud bliža.., 14. avg. Upam, da se sploh spomnila ne bom. Me zna zvit ampak... ne smem bit preveč žalostna zarad Rižkoota, ki je pri meni. Objemček pa tebi. MM se je javla... , je vse ok... sam se je tok premikala beba, da ni mogla nobene slikce dobit in je mal žalostna. Jst pa pravim "pa kaj", važno, da beba miga.. Maj2009, ja jst tud torticoooooo, jst tud.. Aja, shit cifre ti nism poslala. Ma sm pozabljivka. HVALA za info o potrdilu..., jst nej bi ga tud zdej dobila 4. avg., pa ga očitno ne bom. Twixy se mi je javla, se veseli jutriššnjega dne.. , full. Doons pa nikamor ne grem.. sam po ene slikce v Citija pa domov na sončka. Zna bit, da bom jutr mal paradajzka... Sonček85, jst sm bla včeri ožeta... MORAM VAS SPOMNIT, GLASEK ZA ALEKSAAAAA.... Vas bom kr vsak dan..
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 23.7.2009 11:11:16
|
|
|
|
maj2009
|
rižko! ti si ta prava obveščevalna! super da je vse ok, kolk nas zdej pride?ti, jst, tassika, mm, twixy? kdo še? komaj čakam! no pa dejmo glasvat!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 23.7.2009 11:12:47
|
|
|
|
zvesta
|
joj, da mi9 je ljubljana bližje, bi še jaz prišla...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.