copka
|
LANANAI BUCKA CESTITKE!!!! MAYFLOWER- drzim pesti, da bo cimhitreje mimo!! PAT74 in BRIGITKA23 dobrodosli med majcicami. Jaz sem tudi najprej sodelovala na aprilcicah, ker sem si sama izracunala PDP 28.4., potem pa so na nuhalni rekli, da bo 2.5., in ker se mi je zdelo, da bom zamujala, sem se bolj zadrzevala med majcicami in aprilcice bolj brala. Ampak se za vsako aprilcico, ki ze pestuje, veselim. Za ostale pa navijam, da bodo cimprej! Moja Tasca - saj drugace nimam nekih groznih pripomb cez njo. Se kar da shajat. Samo je pa res, da je vsak (se posebej zenske) zrasel v svojem gnezdu in je navajen na svoj nacin zivet. Mi smo navajeni, da se sami znajdemo(mogoce, ker nimamo ozjih druzinskih clanov v SLO- mamino sestro, staro mamo...), pri njih pa, ce si en noht zlomi, pride cela familija pomagat pedenat bajto. Kar je lepo, ampak moja bajta je moja. Ze dva dni sanjam malcka- vceraj sem sanjala, da ga celo noc nisem podojila (grozna mama ), danes da sva nekje bila in da sem ga pozabila vzet iz avta (se bolj grozna mama ), ampak ni bilo vroce, tako da mu ni bilo nic. Vceraj sem mojmu rekla, ce se zaveda, da bomo cez 14 dni sigurno ze trije. Da se mi je prej zdel 2.5. fiksen datum, sedaj pa kar nekaj, kar je ze preblizu in da ceprav bi ze kar sla rodit, ne vem ce bom znala biti mama (moje sanje so odraz tega ). Mah, bolje, da grem pod tus Lep dan in srecno na pregledih!!