|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
30.4.2009 8:14:30   
OliveOyl
Jutro user posted image

maja1488 & lunica 77 želim vama vse naj naj,pa čimlažji porod.user posted image user posted image

lananai to je bilo pa res brzinsko,čestitke in obilo cartanja vam želim.user posted image user posted image
bucka prav tako tebi..iskrene čestitke..

lake  a se v Cerknici zberemo vse user posted image  in zaplešemo en ples okul kresa,z ricinusom seveda..Tam bo še najboljše..coprnice pa to..pa tudi Postojna je blizu..

Grem na CTG tam po 10.uri,sam me nič ne špika..Edin ponoči me je enkrat fejt zašraufalo in to ob 2 zj.sem letela na wc..ne vem kaj je z mojo prebavo zadnje dni..
Masaža včeraj je bila bolj na izi,brez odpiranja..user posted image user posted image  Je bil Popaj precej utrujen..user posted image

Vidim,da jih vsak dan več odpotuje v Rim,tudi naš čas se bliža..katera bo na vrsti?
Jaz grem 10.maja,da bojo vsi trije imeli okrogle datume.
Ta1 je rojen 30.,Laura 20.,tatretji naj bo pa 10. ....user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
30.4.2009 8:53:50   
gala
user posted image
Dobro jutro punce! Kako ste kaj preživele noč? Ja kar ok, odkar moj najdražji Manco pedena ponoči, tako da vstajam samo zaradi wc-ja. Res je zlat, ker gre zjutraj v službo, ampak vidi, kako sem zmatrana, pa potem on ponoči vstaja.
Olive, danes sem sanjala, da si šla v Rim :-)

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
30.4.2009 8:54:39   
petrazg
Dobro jutro nosečkice...

Jst sem dons spala za en user posted image user posted image user posted image oz. sploh nisem nič spala. Kriza... pa mi ni nič bolelo, samo spati nisem mogla user posted image user posted image user posted image Danes bom pa cel dan kot nekakšen zombi hodila po svetu... Gremo v Celje k mojim na obisk, Anže bo ostal pa na kratkih počitnicah... bomo videli kako to zgleda user posted image
Psaša potem greš kmalu na popotovanje po svojega bejbija user posted image user posted image user posted image Alijana za tebe tudi držimo pesti user posted image user posted image user posted image

Lake in Oliva vidve pa lepo čičat pa čakat, da bosta na vrsti...

Cveki user posted image

Majch danes  greš v nove zmage, polna energije user posted image Vas pridem še kaj zvečer prebrat...
Vsem, ki se boste dons odpravile v Rim pa srečno in naj hitro mine...user posted image

Papa...

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
30.4.2009 9:04:18   
maja1488
Živjo čveke! Mene že kar lep čas ni blo, ekr je bila najprej tamala bolna in sva bile 10 dni doma, kjer nimamo računalnika hvalabogu. Potem pa sem par dni pucala in pospravljala.

Hvala vsem za čestitke.

Čestitke vsem, ki že pestvate!

Drugače je počutje OK, polna sem energije... Vam na uho prišepnem, da grem mogoče 2.5. rodit. Sva se z mojim G dogovorila, da če bom vsaj en majčkeno odprta, mi bo sprožil porod, tako kot v prvo. In sva dogovorjena v soboto ob 8 najprej na CTG, potem še pregled. Če bo vsaj mal pripravljeno gremo v akcijo. Komaj čakam!

Zdaj pa šibam še nekaj nardit v službi in potem domov pripravit kaj za RD. Se vam javim kako bo šlo v soboto. Če ne prej v ponedeljek, ko bom nazaj v službi, če ne rodim.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
30.4.2009 9:05:22   
Pat74
Pozdravljene majčice!
Mislim, da se vam bom tudi jaz kot brigita23 pridružila, ker naš malček noče ven.user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
30.4.2009 9:05:28   
gala
IZVIRNO SPOROČILO: mayflower

Jst grem spat. Budilko mam ob petih naštimano. Če bom sploh kej spala k sem čist živčna. Če ne bo možiček kej objavil, se upam, da slišimo čez dober teden

Dobro opravi, Mayflower, navijamo zate user posted image user posted image

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
30.4.2009 9:06:01   
Tanja_
Dobro jutro punce!
Mi smo po starem, spet sm vstajala vsako uro za wc, torej 7X, sej za vodo in toaletni papir ne bomo več zaslužiluser posted image Zdej grem v Cityparka v nabavo, pol pa pospravlat. Sm mojmu včer omaro, pa je reku, da je mel prej konstruktiven nered, zdej pa nobenih oblek več ne bo najdu. Ah, ti moški.Za kosilo bomo pa imeli sojine polpete, pečen krompir, solatko.Se beremo še pol kej...

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
30.4.2009 9:06:54   
Pat74
Drugače je počutje OK, polna sem energije... Vam na uho prišepnem, da grem mogoče 2.5. rodit. Sva se z mojim G dogovorila, da če bom vsaj en majčkeno odprta, mi bo sprožil porod, tako kot v prvo. In sva dogovorjena v soboto ob 8 najprej na CTG, potem še pregled. Če bo vsaj mal pripravljeno gremo v akcijo. Komaj čakam!

Kdo je ta G, a bi men tud sprožil, saj sem odprta že 3 cm?

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
30.4.2009 9:07:37   
Tanja_
Aja lananai in možek-iskrene čestitke! Super sta to zrihtala.user posted image user posted image
mayflower upam, da si lepo sanjala med anestezijo in da se zdej že veselo crkljate!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
30.4.2009 9:08:46   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Kdo je ta G, a bi men tud sprožil, saj sem odprta že 3 cm?

Postojna - najboljši G na svetu user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
30.4.2009 9:09:15   
gala
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

"Nejc"

Lepo pozdravljene majčice. Moja me že cel dan nagovarja, da vam moram sporočiti veselo novico :)

Kajti danes (29.4.2009) ob 2:00 se nama je rodila punčka Tisa težka 2910 gramov in velika 47cm.
Čeprav naju je vse skupaj kar malo presenetilo, ker se je običajen pregled spremenil kasneje kar v porod sma oba zelo vesela, ker se je odvilo vse zelo hitro in po besedaj moje drage veliko manj boleče, kot je pričakovala, tako, da sma oba res vesela, ker je tudi s Tiso vse v najlepšem redu in zelo sma zadovoljna tudi z vsem osebjem v porodnišnici Celje, saj so bili prav vsi od babic do zdravnikov izredno prijazni, tako da sma še vedno pod vplivom samih lepih občutkov :D
Meni se pa že tudi cel dan tako smeji, da me že kar malo bolijo ustnice od vsega tega smejanja :D

No, ravno toliko, da sem vam sporočil, zdej pa hitro spat, ker jutri bo še en lep dan!!!

Lahko noč majčice in zmajčice...

O, čestitke vsem trem. Bravo za prijetno izkušnjo!!! Lepo se cartejteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
30.4.2009 9:10:17   
Pat74
Postojna - najboljši G na svetu

No, saj jest sem tud 2-krat tam rodila, bom tud tretjič, samo G imam pa v LJ.

(odgovor članu gala)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
30.4.2009 9:17:32   
gala
No, pa mi je le uspelo prebrat do konca...
Majch, meni pomaga pri zgagi par požirkov mleka. Je za kake pol ure mir,tačas mi navadno uspe zaspati nazaj.
Flaska, jaz sem rodila zjutraj, popadki so se mi začeli okoli 11 zvečer, ponoči sem šla v porodnišnico. Pa je bil tak mir in zatišje, da si želim, da bi me tudi sedaj ponoči 'prijelo'user posted image user posted image user posted image da grem.
Maja 1448 in Lunica vse naj naj! Lepo praznujta pa fajn se posladkajta!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
30.4.2009 9:17:36   
lake
Maja1488: S čim si podkupla ginekologa, jst bi ga tud.

Pat74: Ti se nam kr prdruž, dons se Brigitka ni še nč oglasla, da ni šla ponoč na prvi avion v Rim?

Mene tud moj že sprašuje zakaj samo še toaletni papir kupujeva user posted image user posted image . Dobr da mam vsaj kopalnico zraven spalnice, da mi ni treba ponoč daleč hodt.

Petrazg
Lepo se mej v Celju, pa da ne boš kr tm že dons ostala, morva še na kavico user posted image

Pa kaj dons še vse neki spite?

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
30.4.2009 9:18:52   
OliveOyl
gala grem danes v Po. pa pridem nazaj..user posted image  kaj bi dala da bi se ti uresničile sanje..user posted image user posted image  
maja katerega gin. pa imaš? A L.?

petrazg vrsta je zato ,da se eni vrivajo..men pa ne rata.user posted image

tanja o WC papirju pa raje ne..pri nas ga toliko porabimo,da ni za v javnost.včasih gre Laura en košček odtrgat,da si kao nos obriše,pa celo rolco za sabo vleče.user posted image

pat 74 ni ti usojeno biti aprilčica..user posted image user posted image  boš šla hmal-v nedeljo ponoči.

< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 30.4.2009 9:20:19 >

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
30.4.2009 9:20:49   
dito
Dobro jutro,

spet sem ful slabo spala. Sem imela popadke od 10 do 12 h, potem pa so se umirili. user posted image še naj malo počaka, ker gresta moja na morje, pa še poredit se malo more. Drug teden pa lahko že preseneti.

Danes je tak zaspan dan, da ga bom verjetno kar prespala.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
30.4.2009 9:22:58   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Maja1488: S čim si podkupla ginekologa, jst bi ga tud.

Ma z njim se da vse zmenit. Upam, da se ne bo v soboto premislu. Če ne bo zrelo, je reku da se bova dobila čez en teden ampak jaz upam, da bo v soboto že vse prštimano. Jaz sem pripravljena ampak imam občutek, da ne bo nič. Pa še sanjalo se mi je eno noč, da sem bla zaprta ko 100 hudičev. Bolj nebi mogla bit user posted image .

Me pa vsake tolko spodaj ful zaboli, kot bi me prerezalo počez. Ful ostra bolečina, ki dokaj hitro mine. Včasih je 1x na dan, včasih večkrat. A se še kateri dogaja?

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
30.4.2009 9:25:50   
gala
Olive, držim pesti. Mogoče bo pa hmal...
Jaz imam g. v Škofji Loki, samo pri Manci sem šla na epiduralno, zdej grem pa tudi, mi je še g. rekla naj grem, da se pri tem velikanu ne bom matrala. Pa je tudi porodničarka drugače, tko da ve, o čem govori. Dobra tolažba, ane? Me je pa moj včer zvečer vprašal, če me je kaj strah. Pa sem po minuti razmišljanja ugotovila, da me pravzaprav ni. Saj gre najdražji z mano. Razen če bo na luno (moj rojstni danuser posted image user posted image user posted image ) ali pa na moj rok, ko bo bolj težko ubežal svojemu delu...

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
30.4.2009 9:26:20   
Pat74
pat 74 ni ti usojeno biti aprilčica..  boš šla hmal-v nedeljo ponoči.

OliveOyl a si mi ti kakšna vračarica, da mi nedeljo prerokuješ? Pa do takrat je še daleč, mene pa že kar fejst v križu špika - sam kaj, ko vem, da to še ni to - me je pri prvi cel teden takole, pol so pa kar sprožil ker sem šla čez rok, pa naša punca je bila prava velikanka, 4 kg in 55 cm dolga. Očitno se zgodovina ponavlja, saj tud tokrat nosim velikega fanta, najbrž še večjega in težjega od naše Eve.

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
30.4.2009 9:29:38   
Anonimen
bravo psaša - sem se že spraševala, kje si !

(odgovor članu Pat74)
  Neposredna povezava do sporočila: 1570
30.4.2009 9:29:45   
dito
pokica_ nisem gledala št. na listu. Ampak krivulja je bila krat strma in spuščena. Sedaj jih že imam redno vsak zvečer. Kaj pa ti? Mogoče so lažni, ker pri hčerki jih nisem imela prej. Takrat mi je samo voda odtekla potem pa sem ji dobila.

(odgovor članu gala)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
30.4.2009 9:30:53   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

pat 74 ni ti usojeno biti aprilčica..  boš šla hmal-v nedeljo ponoči.

OliveOyl a si mi ti kakšna vračarica, da mi nedeljo prerokuješ? Pa do takrat je še daleč, mene pa že kar fejst v križu špika - sam kaj, ko vem, da to še ni to - me je pri prvi cel teden takole, pol so pa kar sprožil ker sem šla čez rok, pa naša punca je bila prava velikanka, 4 kg in 55 cm dolga. Očitno se zgodovina ponavlja, saj tud tokrat nosim velikega fanta, najbrž še večjega in težjega od naše Eve.

Hecam te...jaz upam,da še danes odrineš v Rim.U marija,to bo pa res velikan.user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
30.4.2009 9:31:43   
copka
LANANAIuser posted image  BUCKAuser posted image  CESTITKE!!!!

MAYFLOWER- drzim pesti, da bo cimhitreje mimo!!user posted image

PAT74 in BRIGITKA23user posted image  dobrodosli med majcicami. Jaz sem tudi najprej sodelovala na aprilcicah, ker sem si sama izracunala PDP 28.4., potem pa so na nuhalni rekli, da bo 2.5., in ker se mi je zdelo, da bom zamujala, sem se bolj zadrzevala med majcicami in aprilcice bolj brala. Ampak se za vsako aprilcico, ki ze pestuje, veselim. Za ostale pa navijam, da bodo cimprej!

Moja Tasca - saj drugace nimam nekih groznih pripomb cez njo. Se kar da shajat. Samo je pa res, da je vsak (se posebej zenske) zrasel v svojem gnezdu in je navajen na svoj nacin zivet. Mi smo navajeni, da se sami znajdemo(mogoce, ker nimamo ozjih druzinskih clanov v SLO- mamino sestro, staro mamo...), pri njih pa, ce si en noht zlomi, pride cela familija pomagat pedenat bajto. Kar je lepo, ampak moja bajta je moja.

Ze dva dni sanjam malcka- vceraj sem sanjala, da ga celo noc nisem podojila (grozna mamauser posted image  ), danes da sva nekje bila in da sem ga pozabila vzet iz avta (se bolj grozna mamauser posted image  ), ampak ni bilo vroce, tako da mu ni bilo nic.

Vceraj sem mojmu rekla, ce se zaveda, da bomo cez 14 dni sigurno ze trije. Da se mi je prej zdel 2.5. fiksen datum, sedaj pa kar nekaj, kar je ze preblizu in da ceprav bi ze kar sla rodit, ne vem ce bom znala biti mama (moje sanje so odraz tegauser posted image  ).

Mah, bolje, da grem pod tususer posted image

Lep dan in srecno na pregledih!!

Na sveze zaljubljena...v mojega Sebastiana

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
30.4.2009 9:33:59   
OliveOyl
Meni je 1. voda odtekla,2. popadki kar iz lepega,enkrat ponoči..
zdaj pa tam špikanje pa raztezanje pa v križu.. nič od nič...user posted image user posted image  
Grem zdaj pod tuš pa mičkena2 en štuk višje poslat..user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
30.4.2009 9:36:52   
lake
Maja: Mene dol večkrat na dan špikne, mam občutek kot da ma nož v roki in si hoče pot ven zrezat.

Midva se tud vsak dan greva, jst da hočem čim prej rodit, on bi pa še kr ene par mesecev počaku user posted image . Je včasih bolj živčen kot jst.

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?