|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
27.4.2009 11:36:40   
vanilla
Ja, tile pomočniki nas bodo vse spravili do P.... Dokler jih nismo gor začele limat nism jaz nobenih lažnih popadkov mela, hehe user posted image user posted image user posted image .

Dejte mi povedat: a tile lažni al začetni popadki al kaj so že - a to pomeni, da se mogoč kaj odpiramo???? Al so čist tak "za brezveze"?? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 876
27.4.2009 11:38:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Hmmm...mene pa nekaj šraufa,sem šla že 4x na wc, pa eno čudno tiščanje v križu..user posted image
Marija jaz sploh ne bom vedela kdaj it..mi je ginek.rekla,da naj takoj pridem,če bo kaj drugače,zdaj pa vedi..user posted image user posted image  

mislim da boš vedela kdaj bo tisti čas za it v P. user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 877
27.4.2009 11:39:31   
vanilla

Hmmm...mene pa nekaj šraufa,sem šla že 4x na wc, pa eno čudno tiščanje v križu..user posted image
Marija jaz sploh ne bom vedela kdaj it..mi je ginek.rekla,da naj takoj pridem,če bo kaj drugače,zdaj pa vedi..user posted image user posted image  

Ja, Olive, a tebe tut matra? Kaj je to danes, vse mamo neke popadke in šfraufarije user posted image . Jaz sm šla od včeri zvečer že trikrat na kakanje user posted image . Pravjo, da se pred porodom lahk lepo sklistiraš doma, da narava tako poskrbi.
To tiščanje v križu so sigurno kaki začetni popadki oz. pripravljanje... Kaj pa je tvoja G mislila s tem "če bo kaj drugače"? Kako drugače?

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 878
27.4.2009 11:42:33   
OliveOyl
vanilla mislila je kakršno koli zbadanje in tiščanje,ker naša user posted image  je že več kot mesec v visokem štartu,pa še prejšnja 2 sem na brzaka ven spravila.Do P.imam pa tam 40 min.A saj bo minilo,upam..user posted image

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 879
27.4.2009 11:42:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: vanilla

Ja, tile pomočniki nas bodo vse spravili do P.... Dokler jih nismo gor začele limat nism jaz nobenih lažnih popadkov mela, hehe user posted image user posted image user posted image .

Dejte mi povedat: a tile lažni al začetni popadki al kaj so že - a to pomeni, da se mogoč kaj odpiramo???? Al so čist tak "za brezveze"?? user posted image

tej lažni popadki so predpriprava na taprave, sam to lahko trajajo več časa al pa mal, vsaj jz si tako predstavlamuser posted image

(odgovor članu vanilla)
  Neposredna povezava do sporočila: 880
27.4.2009 11:44:16   
Anonimen
spet je dudica1 gor prjavljenauser posted image user posted image user posted image helov kdorkoli si, možek....user posted image user posted image daj se kaj malo javi

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 881
27.4.2009 11:44:51   
Anonimen

Olive, meni so rekli, da so pravi popadki tisti, pri katerih čutiš bolečino čez ves trebuh... običajno se začnejo od zgoraj in se preselijo do spodnjega dela trebuha.
Če bi rojevale vsak dan, bi vedeleuser posted image .

Kako je bilo pri prvih dveh?

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 882
27.4.2009 11:46:59   
Anonimen

Ja, popadki sprožajo odpiranje tunelčka!user posted image

(odgovor članu vanilla)
  Neposredna povezava do sporočila: 883
27.4.2009 11:47:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Olive, meni so rekli, da so pravi popadki tisti, pri katerih čutiš bolečino čez ves trebuh... običajno se začnejo od zgoraj in se preselijo do spodnjega dela trebuha.

mah te bolečine pr popadkih so pr vsaki drugače tako da ne moreš glih napovedat kdaj bo pravi popadek
lahko te zbada v križu, jajčnikih.... pr vsaki je drugačeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 884
27.4.2009 11:48:04   
Dudica1
ja možek je

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 885
27.4.2009 11:48:19   
zoja10
jaz tudi pomočnike krivim za vse te popadke....
dej pokica useč gor kakšnega tapravga stojca user posted image user posted image  da bodo babce v P znorele od gužve user posted image user posted image

jaz sm že krompirček olupla za pire da mi pol ne bo treba...danes je tak lenoben dan...čudovit dan za rojevanje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 886
27.4.2009 11:48:34   
OliveOyl

Ta prvič mi je odtekla voda teden čez rok,drugič me je v spanju uščipnilo prej pa nič,pa čez 5 min spet...takoj sva šla v P.nisem nič čakala,da bo še kakšen popadek,v avtu so bili že na 3 min,tam sem pa čez eni 2 urci rodila,ma še niso bile 2 uri.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 887
27.4.2009 11:48:45   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ja možek je

Oooo, čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image A si sploh lahko kaj spaluser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 888
27.4.2009 11:49:40   
OliveOyl
Grem sam kavico skuhat,pridem nazaj.

možek od dudi čestitke..user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 889
27.4.2009 11:50:07   
Anonimen

ja možek je

čestitke za fantkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 890
27.4.2009 11:51:09   
Dudica1
brez težav k je blo vse okuser posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 891
27.4.2009 11:52:16   
zoja10
sporoči naši dudici da jo pogrešamo, ...user posted image  in že komaj čakamo na zgodbo...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 892
27.4.2009 11:52:24   
Anonimen

Ta prvič mi je odtekla voda teden čez rok,drugič me je v spanju uščipnilo prej pa nič,pa čez 5 min spet...takoj sva šla v P.nisem nič čakala,da bo še kakšen popadek,v avtu so bili že na 3 min,tam sem pa čez eni 2 urci rodila,ma še niso bile 2 uri.user posted image

Vsakič hitreje, pravijo. Potem pa štoparco v roke in če redno ščiplje kar v porodnišnicouser posted image . Če ne drugega, ti vsaj CTG naredijo.

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 893
27.4.2009 11:53:47   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 894
27.4.2009 11:53:51   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 895
27.4.2009 11:54:20   
FLASK_A

Joj, kako lepo je to slišatuser posted image
Uživajte in lepo se crkljajteuser posted image user posted image user posted image Pa pozdravček Dudici in Majuuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 896
27.4.2009 11:56:34   
Dudica1
popadke je imela na 6min.ko sva prišlav P je bila odprta 7cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 897
27.4.2009 11:57:20   
lananai

Meni je G rekla, da je fajn, če imaš kakšno otrdevanje trebuščka že prej, preden pridejo pravi popadki. To baje pomaga k krajšanju materničnega vratu in posledično se na dan D ni potrebno toliko časa matrat. Jst pa še vedno nič otrdevanja in nič... user posted image

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 898
27.4.2009 11:57:32   
vanilla

Ja, popadki sprožajo odpiranje tunelčka!user posted image

Iz tvojih ust v božja ušesa user posted image user posted image user posted image !!!
Ma, to sprašujem v bistvu zato, ker včas preberem kje kakšno porodno zgodbo, ko majo recimo več dni al pa parkrat na teden skos popadke ponoči in čez dan, pol pa ko končno pridejo v P pa niso čisto nič odprte.... Tega pa res ne bi rada user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 899
27.4.2009 11:58:17   
lananai
popadke je imela na 6min.ko sva prišlav P je bila odprta 7cm

Uau, tega bi si po moje vsaka od nas želela. Super in čestitke! user posted image Povej ji, da smo tuki gor vse navdušene, da se je končno tudi na majčicah začelo dogajat!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?