Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 11:36:40
|
|
|
|
vanilla
|
Ja, tile pomočniki nas bodo vse spravili do P.... Dokler jih nismo gor začele limat nism jaz nobenih lažnih popadkov mela, hehe . Dejte mi povedat: a tile lažni al začetni popadki al kaj so že - a to pomeni, da se mogoč kaj odpiramo???? Al so čist tak "za brezveze"??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 11:38:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Hmmm...mene pa nekaj šraufa,sem šla že 4x na wc, pa eno čudno tiščanje v križu.. Marija jaz sploh ne bom vedela kdaj it..mi je ginek.rekla,da naj takoj pridem,če bo kaj drugače,zdaj pa vedi.. mislim da boš vedela kdaj bo tisti čas za it v P.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 11:39:31
|
|
|
|
vanilla
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Hmmm...mene pa nekaj šraufa,sem šla že 4x na wc, pa eno čudno tiščanje v križu.. Marija jaz sploh ne bom vedela kdaj it..mi je ginek.rekla,da naj takoj pridem,če bo kaj drugače,zdaj pa vedi.. Ja, Olive, a tebe tut matra? Kaj je to danes, vse mamo neke popadke in šfraufarije . Jaz sm šla od včeri zvečer že trikrat na kakanje . Pravjo, da se pred porodom lahk lepo sklistiraš doma, da narava tako poskrbi. To tiščanje v križu so sigurno kaki začetni popadki oz. pripravljanje... Kaj pa je tvoja G mislila s tem "če bo kaj drugače"? Kako drugače?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 11:42:33
|
|
|
|
OliveOyl
|
vanilla mislila je kakršno koli zbadanje in tiščanje,ker naša je že več kot mesec v visokem štartu,pa še prejšnja 2 sem na brzaka ven spravila.Do P.imam pa tam 40 min.A saj bo minilo,upam..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 11:42:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: vanilla Ja, tile pomočniki nas bodo vse spravili do P.... Dokler jih nismo gor začele limat nism jaz nobenih lažnih popadkov mela, hehe . Dejte mi povedat: a tile lažni al začetni popadki al kaj so že - a to pomeni, da se mogoč kaj odpiramo???? Al so čist tak "za brezveze"?? tej lažni popadki so predpriprava na taprave, sam to lahko trajajo več časa al pa mal, vsaj jz si tako predstavlam
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 11:44:16
|
|
|
|
Anonimen
|
spet je dudica1 gor prjavljena helov kdorkoli si, možek.... daj se kaj malo javi
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 11:44:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Hmmm...mene pa nekaj šraufa,sem šla že 4x na wc, pa eno čudno tiščanje v križu.. Marija jaz sploh ne bom vedela kdaj it..mi je ginek.rekla,da naj takoj pridem,če bo kaj drugače,zdaj pa vedi.. Olive, meni so rekli, da so pravi popadki tisti, pri katerih čutiš bolečino čez ves trebuh... običajno se začnejo od zgoraj in se preselijo do spodnjega dela trebuha. Če bi rojevale vsak dan, bi vedele . Kako je bilo pri prvih dveh?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 11:46:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: vanilla Ja, tile pomočniki nas bodo vse spravili do P.... Dokler jih nismo gor začele limat nism jaz nobenih lažnih popadkov mela, hehe . Dejte mi povedat: a tile lažni al začetni popadki al kaj so že - a to pomeni, da se mogoč kaj odpiramo???? Al so čist tak "za brezveze"?? Ja, popadki sprožajo odpiranje tunelčka!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 11:47:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Hmmm...mene pa nekaj šraufa,sem šla že 4x na wc, pa eno čudno tiščanje v križu.. Marija jaz sploh ne bom vedela kdaj it..mi je ginek.rekla,da naj takoj pridem,če bo kaj drugače,zdaj pa vedi.. Olive, meni so rekli, da so pravi popadki tisti, pri katerih čutiš bolečino čez ves trebuh... običajno se začnejo od zgoraj in se preselijo do spodnjega dela trebuha. Če bi rojevale vsak dan, bi vedele . Kako je bilo pri prvih dveh? mah te bolečine pr popadkih so pr vsaki drugače tako da ne moreš glih napovedat kdaj bo pravi popadek lahko te zbada v križu, jajčnikih.... pr vsaki je drugače
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 11:48:04
|
|
|
|
Dudica1
|
ja možek je
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 11:48:19
|
|
|
|
zoja10
|
jaz tudi pomočnike krivim za vse te popadke.... dej pokica useč gor kakšnega tapravga stojca da bodo babce v P znorele od gužve jaz sm že krompirček olupla za pire da mi pol ne bo treba...danes je tak lenoben dan...čudovit dan za rojevanje
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 11:48:34
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Hmmm...mene pa nekaj šraufa,sem šla že 4x na wc, pa eno čudno tiščanje v križu.. Marija jaz sploh ne bom vedela kdaj it..mi je ginek.rekla,da naj takoj pridem,če bo kaj drugače,zdaj pa vedi.. Olive, meni so rekli, da so pravi popadki tisti, pri katerih čutiš bolečino čez ves trebuh... običajno se začnejo od zgoraj in se preselijo do spodnjega dela trebuha. Če bi rojevale vsak dan, bi vedele . Kako je bilo pri prvih dveh? Ta prvič mi je odtekla voda teden čez rok,drugič me je v spanju uščipnilo prej pa nič,pa čez 5 min spet...takoj sva šla v P.nisem nič čakala,da bo še kakšen popadek,v avtu so bili že na 3 min,tam sem pa čez eni 2 urci rodila,ma še niso bile 2 uri.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 11:48:45
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ja možek je Oooo, čestitke!!!! A si sploh lahko kaj spal
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 11:49:40
|
|
|
|
OliveOyl
|
Grem sam kavico skuhat,pridem nazaj. možek od dudi čestitke..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 11:50:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ja možek je čestitke za fantka
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 11:51:09
|
|
|
|
Dudica1
|
brez težav k je blo vse ok
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 11:52:16
|
|
|
|
zoja10
|
sporoči naši dudici da jo pogrešamo, ... in že komaj čakamo na zgodbo...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 11:52:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Hmmm...mene pa nekaj šraufa,sem šla že 4x na wc, pa eno čudno tiščanje v križu.. Marija jaz sploh ne bom vedela kdaj it..mi je ginek.rekla,da naj takoj pridem,če bo kaj drugače,zdaj pa vedi.. Olive, meni so rekli, da so pravi popadki tisti, pri katerih čutiš bolečino čez ves trebuh... običajno se začnejo od zgoraj in se preselijo do spodnjega dela trebuha. Če bi rojevale vsak dan, bi vedele . Kako je bilo pri prvih dveh? Ta prvič mi je odtekla voda teden čez rok,drugič me je v spanju uščipnilo prej pa nič,pa čez 5 min spet...takoj sva šla v P.nisem nič čakala,da bo še kakšen popadek,v avtu so bili že na 3 min,tam sem pa čez eni 2 urci rodila,ma še niso bile 2 uri. Vsakič hitreje, pravijo. Potem pa štoparco v roke in če redno ščiplje kar v porodnišnico . Če ne drugega, ti vsaj CTG naredijo.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 11:53:47
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 11:53:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 brez težav k je blo vse ok
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 11:54:20
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 brez težav k je blo vse ok Joj, kako lepo je to slišat Uživajte in lepo se crkljajte Pa pozdravček Dudici in Maju
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 11:56:34
|
|
|
|
Dudica1
|
popadke je imela na 6min.ko sva prišlav P je bila odprta 7cm
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 11:57:20
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: vanilla Dejte mi povedat: a tile lažni al začetni popadki al kaj so že - a to pomeni, da se mogoč kaj odpiramo???? Al so čist tak "za brezveze"?? Meni je G rekla, da je fajn, če imaš kakšno otrdevanje trebuščka že prej, preden pridejo pravi popadki. To baje pomaga k krajšanju materničnega vratu in posledično se na dan D ni potrebno toliko časa matrat. Jst pa še vedno nič otrdevanja in nič...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 11:57:32
|
|
|
|
vanilla
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: vanilla Ja, tile pomočniki nas bodo vse spravili do P.... Dokler jih nismo gor začele limat nism jaz nobenih lažnih popadkov mela, hehe . Dejte mi povedat: a tile lažni al začetni popadki al kaj so že - a to pomeni, da se mogoč kaj odpiramo???? Al so čist tak "za brezveze"?? Ja, popadki sprožajo odpiranje tunelčka! Iz tvojih ust v božja ušesa !!! Ma, to sprašujem v bistvu zato, ker včas preberem kje kakšno porodno zgodbo, ko majo recimo več dni al pa parkrat na teden skos popadke ponoči in čez dan, pol pa ko končno pridejo v P pa niso čisto nič odprte.... Tega pa res ne bi rada .
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 11:58:17
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 popadke je imela na 6min.ko sva prišlav P je bila odprta 7cm Uau, tega bi si po moje vsaka od nas želela. Super in čestitke! Povej ji, da smo tuki gor vse navdušene, da se je končno tudi na majčicah začelo dogajat!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?