|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
26.4.2009 20:46:04   
Dudica1
no jaz si štejem popadke med sluzjo mam skoz tko rdeče nitke...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 726
26.4.2009 20:53:22   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Dudi na kolko min se ti pojavljajo? Sj če bojo eno uro na vsake 5 min pol bo to to! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 727
26.4.2009 20:57:19   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Dudi na kolko min se ti pojavljajo? Sj če bojo eno uro na vsake 5 min pol bo to to! user posted image

jah zdej sm se stuširala pa glavo umila...zdaj pa štejem ...samo sm šele pri prvem ta je bil čez 6 minut...

Tako kot si rekla ko bojo eno uro na 5 minut potem grem...user posted image

Aja ful ful lepe fotke maš....user posted image ...sm fouš

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 728
26.4.2009 21:02:39   
petrazg
Večer sonosečkice...

Sem komaj čakala, da dons pridem do računalnika in pogledam, če sta Dudica in Zoja že mamici... pa še nič... vaju pa jezita tale dva vajina user posted image Sej bo... Dudi ti boš v roku 24 ur že cartala, glede na vse znake user posted image user posted image user posted image

Navijamo user posted image user posted image user posted image

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 729
26.4.2009 21:05:10   
pokica_

jah zdej sm se stuširala pa glavo umila...zdaj pa štejem ...samo sm šele pri prvem ta je bil čez 6 minut...

Tako kot si rekla ko bojo eno uro na 5 minut potem grem...user posted image

Aja ful ful lepe fotke maš....user posted image ...sm fouš

Aaaaaa pol pa bo še danes pr teb dogajanje! user posted image  Jst sem pa malo tebi fauš, da boš ponoči že mogoče cartala user posted image . user posted image  Ampak če prav pomislim, je še mene preveč strah da bi šla rodit. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 730
26.4.2009 21:07:10   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Večer sonosečkice...

Sem komaj čakala, da dons pridem do računalnika in pogledam, če sta Dudica in Zoja že mamici... pa še nič... vaju pa jezita tale dva vajina user posted image Sej bo... Dudi ti boš v roku 24 ur že cartala, glede na vse znake user posted image user posted image user posted image

ja ful hvala...user posted image

POKICA sej mene tud zdej mal stiska k se bo zgleda začelo ampak tko strah me pa ni samo upam pa da se čimprej konča porod...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 731
26.4.2009 21:07:50   
petrazg
Pokica tvoj album sem pogledala.... full full lepe slikce user posted image user posted image user posted image Tolk sta fajna... 

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 732
26.4.2009 21:10:07   
pokica_

Večer sonosečkice...

ja ful hvala...user posted image

POKICA sej mene tud zdej mal stiska k se bo zgleda začelo ampak tko strah me pa ni samo upam pa da se čimprej konča porod...

Jutri bomo sigurno razširili naš seznam Z-majčkov! Ena od vas taprvih majčic bo sigurno jutri že bemčkala user posted image . Ma ne, saj ko bo šlo zares bo itak akcija, tako da bo strah sigurno šel tud stran. Porod pa mora da se hitro konča, ni da ni! user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 733
26.4.2009 21:10:46   
Dudica1
nč grem zdej mal na kavč da vidim če se slučajno kej umiri...pol bom pa zjutri še zmeri tuki...user posted image user posted image user posted image user posted image

Mirno noč vsem...pokica upam da te zbudi kakšen moj sms...user posted image

user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 734
26.4.2009 21:11:21   
pokica_

Pokica tvoj album sem pogledala.... full full lepe slikce user posted image user posted image user posted image Tolk sta fajna... 

Hvala! user posted image  Sam sem kolebala al dam gor al ne...ma klinc...bom kr dala, sem rekla! user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 735
26.4.2009 21:13:12   
pokica_

nč grem zdej mal na kavč da vidim če se slučajno kej umiri...pol bom pa zjutri še zmeri tuki...user posted image user posted image user posted image user posted image

Mirno noč vsem...pokica upam da te zbudi kakšen moj sms...user posted image

user posted image

Nočko Dudi naša! Na sms pa tudi jst upam! Pa dihaj, dihaj, dihaj...in držita se! user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 736
26.4.2009 21:13:57   
petra a
pokica-men je tud všeč album, ful lepe fotke, luštna sta, prav simpatična

bejbe s popadki-kar lepo mirno v porodnišnico, pa dobr opravte, pol pa cartanja na kubik...je treba mal povečat seznamuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 737
26.4.2009 21:20:41   
petrazg
Pri nas se nič ne dogaja user posted image , prej se mu je tako ven mudilo, sedaj pa ga je minila želja , da nas spozna. Sem bila v petek na pregledu prav razočarana, ko je rekel, da se vidiva šele 4. maja in da se bova takrat zmenila kako naprej. Jst sem mislila, da bom do takrat že cartala user posted image No, vsaj malčku se super godi, skače, se obrača. Spet se je postavil na glavo (g kar ne more verjet), mami odprta 3 cm. Ampak nobenih znakov, edino to da sem zvečer full utrujena - to me že tako nekaj časa daje... 

Pregled 4.5.
Mani superuser posted image , da je izvid pokazal, da se ne rabiš obremenjevat. Ne bi želela biti tisto noč v tvoji koži. Revca...

Tanja... moški so še bolj živčni kot me, samo oni tega pač ne bodo priznali. Malo jih je strah poroda, največ se pa sprašujejo , če bodo oni še vedno na prvem mestu pri mamicah ali jim bodo user posted image vzeli njihovo drago. Tega seveda ne bodo priznali... user posted image Moj je meni to povedal , ko je bil mali star 10 mesecev... ko sva imela problemček, ker se je počutil zapostavljenega user posted image Super, da sta rešila, drugače pa jaz zagovarjam pogovor in še enkrat pogovor. Tako problemčki sploh ne nastanejo...

Olivica in HM čestitke za rojstni dan... eno najlepših daril pa dobita v kratkem...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 738
26.4.2009 21:20:55   
pokica_
Ej sam danes je pa kr gužva tle na našem forumu, kaj? Nikoli v nedeljo nismo ble tako aktivneuser posted image  Se vidi da imamo dosti za čvekat, ko gremo že proti koncu user posted image . Hihiuser posted image  

In še 1x hvala, hvala vsem za pohvale! user posted image  

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 739
26.4.2009 21:23:39   
petrazg
Hvala! user posted image  Sam sem kolebala al dam gor al ne...ma klinc...bom kr dala, sem rekla! user posted image

Super, da si jih dala. Smo te malo videle...

Petra a  - kako ste? A veš, kako ti je lahko žal, da te ni bilo v soboto... Je bilo prav fino gledat, kako so vsi ti naši malčki zrastli. Meni gre včasih kar na jok, ko gledam najinega fanta, kako je velik in samostojen... čas pa tako leti...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 740
26.4.2009 21:25:16   
petra a
jaz sem tud misnla da bom šla tm ene 2 tedna prej rodit, bolj ko se bližam temu datumu pa se mi zmeraj bolj zdi, da bomo zdržali do koncauser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 741
26.4.2009 21:30:13   
petra a
petra zg-petra, saj bi z veseljem prišla, samo mi res ni zneslo...prioriteta mi je faks (imam samo še 3 izpite), preden sem šla na faks je pa Tjaša že bruhala, potem dopoldne že driskala, popoldne sva šli na Metelkovo (rota virus) in ni bilo šans da prideva/pridemo...bo še priložnosti, ko bom tudi sama lahko lažje zadihala...sem si pa ogledala slikce, luštni so tile naši majčki 007 (bondi 007 user posted image )

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 742
26.4.2009 21:30:15   
pokica_

Super, da si jih dala. Smo te malo videle...

Petra a  - kako ste? A veš, kako ti je lahko žal, da te ni bilo v soboto... Je bilo prav fino gledat, kako so vsi ti naši malčki zrastli. Meni gre včasih kar na jok, ko gledam najinega fanta, kako je velik in samostojen... čas pa tako leti...

Sem pogumna punca a? Da se tko pokažemuser posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 743
26.4.2009 21:43:09   
brigita23

dudica a greš v Rimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ti je šel čep?

jst mam tudi popadke na 15 min...bomo videli, če se bodo začeli stopnjevatiuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 744
26.4.2009 21:43:19   
petrazg
Petra a imaš zs!

Pokica...  jst bi tudi z veseljem objavila takšne lepe slikce. user posted image A pri tebi se že kaj dogaja....

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 745
26.4.2009 21:45:47   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

dudica a greš v Rimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ti je šel čep?

jst mam tudi popadke na 15 min...bomo videli, če se bodo začeli stopnjevatiuser posted image

O Brigita super... naj postanejo redni, da potem šibneš v p. Držim pesti user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 746
26.4.2009 21:52:13   
brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

O Brigita super... naj postanejo redni, da potem šibneš v p. Držim pesti user posted image

hvalauser posted image

ej punce pri nas na aprilčicah pa tako zatišjeuser posted image user posted image user posted image ...nobene ni, v zadnjih nekaj dneh sem sama popisala par straniuser posted image ...jst pa vse bolj živčna, stanovanje je že tak spucan, da nimam več kaj delat...rožam lahko še vodo menjujemuser posted image user posted image user posted image , pa vsakih par cunj dam prat da jih lahko likamuser posted image ...joj kok je nadležno tole čakanje.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 747
26.4.2009 21:52:50   
HM84
Punce hvala za lepe želje user posted image

Enako tudi vsem ostalim, ki praznujete danesuser posted image user posted image user posted image

Evo, še za vas mal torte:)

user posted image

Zadnje časa sploh nimam časa sem gor kej pokukat... je blo preveč stvari še za nardit. Pa služba, pa fax, pa gnezdenje, pa nakupi.... user posted image
Vidim pa, da so nekatere majčice že kar pridne in že pestvajo, čestitke vsem in upam ,da je šlo skoz brez problemovuser posted image

Jaz sem imela prejšnji teden pregled, naredila mi je ctg, pa je rekla, ja zelo lepo - jst pa, ja pa sej se nič ne dogaja...in zdravnica nazaj - ja sej se še ne smeuser posted image user posted image user posted image

Tako da, naslednji pregled imam 6. maja.

Se ob priliki še kaj oglasim... Lahko noč...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 748
26.4.2009 21:53:33   
brigita23
pokica sem firbec pa sem jst tudi pogledala slikce in so res superuser posted image user posted image user posted image user posted image ...a to vaju je kak fotograf slkal?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 749
26.4.2009 21:58:31   
petrazg
Ja Brigita poznam kako je to, ko je konec meseca in je večina že rodila, potem so pa aktivne samo še 3. Pa se ti zdi, da si skoz sam na forumu...user posted image Bodi pa pri nas, tukaj je vedno katera prijavljena in nekatere so pridne čvekice. Itak je pa samo še vprašanje časa, kdaj greš v Rim... pravo letalo prileti in odletiš...

Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?