|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
26.4.2009 18:11:28   
zoja10
cristiana21...heh zgleda da je to  sam uvajanje na veliki dan user posted image

jaz pršla v hišo.... je začel dežek...
baje da se mi je trebuh ful spustiluser posted image  spet ti naključni opazovalciuser posted image

sem pa danes sanjala našo piško...še nikol je nism...in po sanjah sodeč bo mela gromozanska lička user posted image user posted image  tko kot mami user posted image

zahoteli so se mi ocvrti lignji user posted image le kaj naj...user posted image  mogoč mojga prepričam...
zakaj moremo eni žvet u šumiuser posted image  cel projekt do gostilne...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 701
26.4.2009 18:24:27   
AKP
A ima katera kakšen link do SMS sporočil, ko rodiš. Rabim nekaj, da bom lahko poslala naokrog sporočila ko rodim.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 702
26.4.2009 18:25:37   
Anonimen
zoja10:
men je pa tojk zapasala tortica, sam ko sem pršla do slaščičarne mi je pa kremšnita ful zapasalauser posted image tak da sem en velik kos kremšnite vzela zase in za moja fanta da me nista zažiralauser posted image drugače pa se je pr men šele zdej začel user posted image   z glavo butat v tamalo k me dons že cel dan špika tm spod kt da bi me s topim nožem rezaluser posted image

me je pa prejle soseda ustavla in kot ponavadi komentirajo te stare mamce je rekla da bom šla kmal rodit k se mi je ful spustu trebuh, ko pa sem ji rekla da imam rok šele čez 27 dni je kr mal utihnila in me pogledala pa pol ni mela več pripombuser posted image user posted image user posted image

drugače pa jz komaj čakam četrtek k mam pregleduser posted image da bom zvedela kako in kaj naprejuser posted image

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 703
26.4.2009 18:27:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AKP

A ima katera kakšen link do SMS sporočil, ko rodiš. Rabim nekaj, da bom lahko poslala naokrog sporočila ko rodim.

mah kaj kompliciraš pač sam napišeš ime, težo velikost in kdaj je blo in to je vse, je brez veze zapravlat tisti čas za ene sms tako in tako bo pa tojk hiter se zvedel da si rodila da še zavedela se ne bošuser posted image

(odgovor članu AKP)
  Neposredna povezava do sporočila: 704
26.4.2009 18:29:43   
mani2
Sem se zdajle zbudila. Ker ponoči nisem in nisem mogla spat in sem kar gledala na uro pa zjutraj bila že od 6. pokonci me je zdajle na kavču kar zmanjkalo. Sem na hitro preletela kaj se vam dogaja. Pa vidim da bo kmalu veliko akcije in dihanja tle gor. Srečno vsem ki ste že pripravljene.

Hvala vsem da ste da ste bile v mislih z mano ker tale dan pa je bil res stresen zame. Pa še jaz budala sem po netu brskala kakšne posledice lahko imajo norice na user posted image  če bi jih slučajno jaz dobila v tako pozni nosečnosti. Včasih je bolje biti neveden pa je manj panike. user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 705
26.4.2009 18:33:21   
AKP
Cveka saj imaš prav, ne bom nič komplicirala. 

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 706
26.4.2009 18:37:52   
copka
No, toliko da se vam na hitro javim.

Pri nas NIC ne dogaja, razen tega da iz dneva v dan manj spim- danes sem se premetavala od 3.20 do 6.30 (zadnjo uro sem brala eno knjigo) pol sem pa do 8h nazaj zaspala. Me ze malo glava boliuser posted image  od neprespanosti, kljub temu, da me je popoldan za urco in pol zmanjkalo.

V glavnem, sedaj grem po dogovoru z Babco v P, da me se ona malo pogleda. Jaz ze cel dan molim, da bi se vsaj kaj premaknilo v smeri: Ja, boste v roku max 3 dni rodili (ali pa vsaj se ta teden- Bog prosim, usmili se meuser posted image ). Sicer pa nobenih znakov.

Cav, se skoraj sigurno beremo jutri!

Ce mora kaksna v P, naj cimlazje opravi!!user posted image

Na sveze zaljubljena...v mojega Sebastiana

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 707
26.4.2009 18:38:13   
pokica_
Ja dober večer lumpe!user posted image

Pa sem vas spet prišla malo pofirbcat,...kaj kej dogaja. Tale 5. del nam pa kr fajn uspeva, kdo bi si mislil....zdaj ko se pa še vse pripravljamo na skorajšnje porode bo pa itak čvek-čvekuser posted image .

No naš lumpo tudi kar fino dol pritiska, v avtu me je 2x tako ruknil z glavo v tamalo, da sem mislila da bo glava vn pogledala, od bolečine sem kar zastokala. user posted image  
Mi smo mel pa danes spet majhen izletek na Bukovniško jezero, sprehod okol jezera in po gozdu....sem se nadihala še svežega lufta, če me v kratkem pritisne rodit, da bom imela spucana pljučauser posted image . Upam samo da ne pozabim dihat. Drgač sma pa šla vn na kosilo. Pol po sprehodu pa še na sladoled, čeprav je že pr kosilu bila sadna šarlotauser posted image . Tk da cukra je za danes čist dovolj. Mogoče še edino kak kos lubenice pojem, tolk sem sita vsega.

Ja Dudi, če boš šla rodit ti res želim da bo čimlažje šlo skos, da te bebi nebo preveč namučil in se boste hitro cartali. user posted image   In glej da mi javiš ko boš tako deleč. user posted image
Pa tud vsem ostalim, če bo še katera poletela v Rim.
Naš lumpo se je tudi zadnja 2 dni full umiril, ...zdaj samo tu pa tam brcne, tolk da vem da je ok, drugače je pa čist druga zgodba kot še prejšnji teden, ko je znal brcat tud po 3h skupaj. Tako da očitno se nekaj pripravlja. user posted image

Trebuščki,...ja men tudi zna kdo kj rečt, ampak to vzamem kot kompliment in se ne sekiram zarad tega...pač vsak pove kaj misli, ane...drugače si pa mislim da dobro mislijo s temuser posted image mi je lažje.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 708
26.4.2009 18:39:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AKP

Cveka saj imaš prav, ne bom nič komplicirala. 

user posted image user posted image user posted image user posted image tako se govori, ker veš sej se ti tud ne bo dalo kaj preveč pisat in pošiljat, jz zase vem da bom samo na kratko javila tistim ki si pač želim da izvejo ostali bojo pa tako in tako zvedel od domačihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AKP)
  Neposredna povezava do sporočila: 709
26.4.2009 18:56:08   
Anonimen
nč jz vas zapuščam, se pišemo jutri

grem poročila gledatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 710
26.4.2009 18:58:35   
Dudica1
pokica vse ti javim...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 711
26.4.2009 19:00:45   
Tanja_
Sem vas pršla še malo pogledat!
mani bravo za prebolene noriceuser posted image user posted image
dudi lepo da si pomirjena in naj čimprej vzleti tole letalo za v Rim!
Drgač pa, se mi je opraviču-da pripomba res ni bila na mestu in da mu je žal.user posted image Pol sva šla pa na en kmečki turizem na kosilo, je blo super dobro za jest. Zdej sm pa malo kolesarila. Pa dopoldan sem oprala vse nove brisače, tetra plenice, krpce za umivanje za dojenčka, tko da bomo jutri likaliuser posted image Pa nujno bi nama mogla omaro pospravit, pa zimske cunje pospravt pa letne ven. No, če ne jutri pa v naslednjih dneh. Bomo že.
Aja, una k jo je povedala tvoja prijateljica majuška,mi je pa ful dobra. Si jo je vredno zapomnit, za vsak slučaj.
Kar se pa kmentarjev na moj trebuh tiče, pa niso bli nikol slabi. V bistvu mi skor vsi rečejo, da mam sam eno žogico in da sm drgač čist drobna. Edin brat od mjoga mi je zanč reku, da ful vzhajamuser posted image Me zanima.če se je to upal ženi rečt, k je bla noseča. Glede božanja trebuščka, me pa itak tisti, ki hočejo, vprašajo, ampak ni blo velik takih.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 712
26.4.2009 19:13:24   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

pokica vse ti javim...user posted image

user posted image user posted image

Kot sem obljubila....sem tudi naredla...v Albumu so slikce iz včerajšnjega photoshootinga, če bi ktera rada kj firbcalauser posted image . Ampak naj povem, da nas je slikala moja best frendica, ne fotografuser posted image ...zlata prijateljica!

Tanja_ super za tvojga lubija! user posted image  

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 713
26.4.2009 19:15:50   
pokica_
user posted image

user posted image HM84!!!!!user posted image

Praznujete kj? user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 714
26.4.2009 19:16:22   
mani2
Sem si zdajle vzela čas in sem si ogledala pomočnike ki ste jih včeraj lepile gor. Pa sej ni čudna da danes pa bi šle rodit. user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 715
26.4.2009 19:38:18   
Tanja_
O pokica lepa sta! Bravo! Pa tak pozitivc ti zgledašuser posted image , tko k tvoji posti!

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 716
26.4.2009 19:38:55   
FLASK_A
Pokica, kako kjutuser posted image Ful ste luškaniuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 717
26.4.2009 19:45:35   
pokica_
Hvala na komplimentih Tanja & FLASK_Auser posted image .
Ahhh kr neki no...smo bli tko hecni včeraj ko smo se prštimavali, pa sprobavali pa vse to...user posted image  Če nas je kje kdo videl, si je valda mislil kaj je s temi narobe...s tem trebuhom sm tam skakala okoluser posted image .

No, spomin bo pa sigurno ostal. Sj drugače bom pa še naredla diaprojekcijo, da bo mal strnjeno vse skup.

Ja pozitivc sn pa res! Včasih sem bla pa lih kontra, na vse pesimistično gledala, ampak odraščamo in tudi izkušnje pišemo s tem, ane. Vsaj nekaj dobrega! user posted image

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 26.4.2009 19:46:47 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 718
26.4.2009 19:52:59   
lake
Pokica: Lepe slikice. Jst bom pomoje prej rodila, kot da se bova kje slikala user posted image .

Zdej pa cel teden dež, pr nas se že neki oblaki zbirajo.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 719
26.4.2009 19:55:20   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: lake
Zdej pa cel teden dež, pr nas se že neki oblaki zbirajo.

jaaaa... A ne bi blo fajn it rodituser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 720
26.4.2009 19:59:58   
lake
Ja vreme je res idealen za rojevanje user posted image . Važn da bo pol sonček, da bomo lahko vozičkale. 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 721
26.4.2009 20:15:49   
AKP
Pokica ful lepe slike. 

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 722
26.4.2009 20:26:31   
vanilla
'čer punce...

Ja jaz ne vem, kaj je s to mojo pupo dans... Takšno veselico ma v trebuhu, da groza... Očitno ji je res nekdo (tako kot Čvekinemu tamaumu) topi nožek not dal in zdej si vrta pot ven.... Tak me špika, da vse zvezde vidim... Zaganja se z glavo dol, pol pa še z nogcami pod rebra, pa levo, desno.... Pa še kolca se ji nonstop... Očitno ma neko pijančevanje dans notri user posted image user posted image user posted image .

Pokica, slikce so fantastične... Zelooooo sta oba lepa in ti si ful luštna user posted image . Aja, a je tvoj nekje iz Posavja? Sicer ga ne poznam, sam spomnla sem se, da včasih napišeš, da gresta v Posavje... Namreč jaz sem iz okolice Brežic po defaultu in zdej poročena na Ptuj user posted image .

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 723
26.4.2009 20:35:48   
Kasija
mani2 super za norice, ki si jih prebolela. 

zoja10 v prvi nosečnosti so mi šli komentarji o moji velikosti še bolj na živce, ker sem bila hudo zatečena in še na +22kg. Ampak še bolj so me živcirali in kdaj razžalostili komentarji po rojstvu - dejansko popolnih neznancev (sosedov ipd.) -  v smislu "a otrok kaj spi, se kaj doji" potem pa ti vsak mori z nekimi nasveti, kaj moraš narest. Pa "zakaj se pa joka". Po moje si res ful bolj občutljiv v nosečnosti in po rojstvu in bi se res lahko zadržali komentarjev in nezaželjenih nasvetov.

christiana21 Se morata drugič odpeljat vsaj na tortice, da ne bosta zastonj hodila na Ptuj. user posted image  Sicer pa pač izlet, a ne?

ok moram it moj sinko je v fazi mama user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 724
26.4.2009 20:41:31   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: vanilla

'čer punce...

Ja jaz ne vem, kaj je s to mojo pupo dans... Takšno veselico ma v trebuhu, da groza... Očitno ji je res nekdo (tako kot Čvekinemu tamaumu) topi nožek not dal in zdej si vrta pot ven.... Tak me špika, da vse zvezde vidim... Zaganja se z glavo dol, pol pa še z nogcami pod rebra, pa levo, desno.... Pa še kolca se ji nonstop... Očitno ma neko pijančevanje dans notri user posted image user posted image user posted image .

Pokica, slikce so fantastične... Zelooooo sta oba lepa in ti si ful luštna user posted image . Aja, a je tvoj nekje iz Posavja? Sicer ga ne poznam, sam spomnla sem se, da včasih napišeš, da gresta v Posavje... Namreč jaz sem iz okolice Brežic po defaultu in zdej poročena na Ptuj user posted image .

Hvala vsem za komentarje! user posted image  Ma saj smo "švicali" včeraj s temi slikcami...je blo kr enga dela! user posted image  Še posebej moj se je namučo...sj vete kak so deci pa fotkanje...se neradi slikajo! user posted image  Je rekel, da dokler imam še samo take želje, še ustrežeuser posted image .

Ja vanilla a ti si pa brežičanka praviš? Ja moj je iz KK, mogoče te pa pozna na videz...so v "mladih letih" pobje letali vsepovsoduser posted image .

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?