Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 26.4.2009 18:11:28
|
|
|
|
zoja10
|
cristiana21...heh zgleda da je to sam uvajanje na veliki dan jaz pršla v hišo.... je začel dežek... baje da se mi je trebuh ful spustil spet ti naključni opazovalci sem pa danes sanjala našo piško...še nikol je nism...in po sanjah sodeč bo mela gromozanska lička tko kot mami zahoteli so se mi ocvrti lignji le kaj naj... mogoč mojga prepričam... zakaj moremo eni žvet u šumi cel projekt do gostilne...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 26.4.2009 18:24:27
|
|
|
|
AKP
|
A ima katera kakšen link do SMS sporočil, ko rodiš. Rabim nekaj, da bom lahko poslala naokrog sporočila ko rodim.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 26.4.2009 18:25:37
|
|
|
|
Anonimen
|
zoja10: men je pa tojk zapasala tortica, sam ko sem pršla do slaščičarne mi je pa kremšnita ful zapasala tak da sem en velik kos kremšnite vzela zase in za moja fanta da me nista zažirala drugače pa se je pr men šele zdej začel z glavo butat v tamalo k me dons že cel dan špika tm spod kt da bi me s topim nožem rezal me je pa prejle soseda ustavla in kot ponavadi komentirajo te stare mamce je rekla da bom šla kmal rodit k se mi je ful spustu trebuh, ko pa sem ji rekla da imam rok šele čez 27 dni je kr mal utihnila in me pogledala pa pol ni mela več pripomb drugače pa jz komaj čakam četrtek k mam pregled da bom zvedela kako in kaj naprej
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 26.4.2009 18:27:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: AKP A ima katera kakšen link do SMS sporočil, ko rodiš. Rabim nekaj, da bom lahko poslala naokrog sporočila ko rodim. mah kaj kompliciraš pač sam napišeš ime, težo velikost in kdaj je blo in to je vse, je brez veze zapravlat tisti čas za ene sms tako in tako bo pa tojk hiter se zvedel da si rodila da še zavedela se ne boš
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 26.4.2009 18:29:43
|
|
|
|
mani2
|
Sem se zdajle zbudila. Ker ponoči nisem in nisem mogla spat in sem kar gledala na uro pa zjutraj bila že od 6. pokonci me je zdajle na kavču kar zmanjkalo. Sem na hitro preletela kaj se vam dogaja. Pa vidim da bo kmalu veliko akcije in dihanja tle gor. Srečno vsem ki ste že pripravljene. Hvala vsem da ste da ste bile v mislih z mano ker tale dan pa je bil res stresen zame. Pa še jaz budala sem po netu brskala kakšne posledice lahko imajo norice na če bi jih slučajno jaz dobila v tako pozni nosečnosti. Včasih je bolje biti neveden pa je manj panike.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 26.4.2009 18:33:21
|
|
|
|
AKP
|
Cveka saj imaš prav, ne bom nič komplicirala.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 26.4.2009 18:37:52
|
|
|
|
copka
|
No, toliko da se vam na hitro javim. Pri nas NIC ne dogaja, razen tega da iz dneva v dan manj spim- danes sem se premetavala od 3.20 do 6.30 (zadnjo uro sem brala eno knjigo) pol sem pa do 8h nazaj zaspala. Me ze malo glava boli od neprespanosti, kljub temu, da me je popoldan za urco in pol zmanjkalo. V glavnem, sedaj grem po dogovoru z Babco v P, da me se ona malo pogleda. Jaz ze cel dan molim, da bi se vsaj kaj premaknilo v smeri: Ja, boste v roku max 3 dni rodili (ali pa vsaj se ta teden- Bog prosim, usmili se me ). Sicer pa nobenih znakov. Cav, se skoraj sigurno beremo jutri! Ce mora kaksna v P, naj cimlazje opravi!!
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 26.4.2009 18:38:13
|
|
|
|
pokica_
|
Ja dober večer lumpe! Pa sem vas spet prišla malo pofirbcat,...kaj kej dogaja. Tale 5. del nam pa kr fajn uspeva, kdo bi si mislil....zdaj ko se pa še vse pripravljamo na skorajšnje porode bo pa itak čvek-čvek . No naš lumpo tudi kar fino dol pritiska, v avtu me je 2x tako ruknil z glavo v tamalo, da sem mislila da bo glava vn pogledala, od bolečine sem kar zastokala. Mi smo mel pa danes spet majhen izletek na Bukovniško jezero, sprehod okol jezera in po gozdu....sem se nadihala še svežega lufta, če me v kratkem pritisne rodit, da bom imela spucana pljuča . Upam samo da ne pozabim dihat. Drgač sma pa šla vn na kosilo. Pol po sprehodu pa še na sladoled, čeprav je že pr kosilu bila sadna šarlota . Tk da cukra je za danes čist dovolj. Mogoče še edino kak kos lubenice pojem, tolk sem sita vsega. Ja Dudi, če boš šla rodit ti res želim da bo čimlažje šlo skos, da te bebi nebo preveč namučil in se boste hitro cartali. In glej da mi javiš ko boš tako deleč. Pa tud vsem ostalim, če bo še katera poletela v Rim. Naš lumpo se je tudi zadnja 2 dni full umiril, ...zdaj samo tu pa tam brcne, tolk da vem da je ok, drugače je pa čist druga zgodba kot še prejšnji teden, ko je znal brcat tud po 3h skupaj. Tako da očitno se nekaj pripravlja. Trebuščki,...ja men tudi zna kdo kj rečt, ampak to vzamem kot kompliment in se ne sekiram zarad tega...pač vsak pove kaj misli, ane...drugače si pa mislim da dobro mislijo s tem mi je lažje.
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 26.4.2009 18:39:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: AKP Cveka saj imaš prav, ne bom nič komplicirala. tako se govori, ker veš sej se ti tud ne bo dalo kaj preveč pisat in pošiljat, jz zase vem da bom samo na kratko javila tistim ki si pač želim da izvejo ostali bojo pa tako in tako zvedel od domačih
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 26.4.2009 18:56:08
|
|
|
|
Anonimen
|
nč jz vas zapuščam, se pišemo jutri grem poročila gledat
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 26.4.2009 18:58:35
|
|
|
|
Dudica1
|
pokica vse ti javim...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 26.4.2009 19:00:45
|
|
|
|
Tanja_
|
Sem vas pršla še malo pogledat! mani bravo za prebolene norice dudi lepo da si pomirjena in naj čimprej vzleti tole letalo za v Rim! Drgač pa, se mi je opraviču-da pripomba res ni bila na mestu in da mu je žal. Pol sva šla pa na en kmečki turizem na kosilo, je blo super dobro za jest. Zdej sm pa malo kolesarila. Pa dopoldan sem oprala vse nove brisače, tetra plenice, krpce za umivanje za dojenčka, tko da bomo jutri likali Pa nujno bi nama mogla omaro pospravit, pa zimske cunje pospravt pa letne ven. No, če ne jutri pa v naslednjih dneh. Bomo že. Aja, una k jo je povedala tvoja prijateljica majuška,mi je pa ful dobra. Si jo je vredno zapomnit, za vsak slučaj. Kar se pa kmentarjev na moj trebuh tiče, pa niso bli nikol slabi. V bistvu mi skor vsi rečejo, da mam sam eno žogico in da sm drgač čist drobna. Edin brat od mjoga mi je zanč reku, da ful vzhajam Me zanima.če se je to upal ženi rečt, k je bla noseča. Glede božanja trebuščka, me pa itak tisti, ki hočejo, vprašajo, ampak ni blo velik takih.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 26.4.2009 19:13:24
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 pokica vse ti javim... Kot sem obljubila....sem tudi naredla...v Albumu so slikce iz včerajšnjega photoshootinga, če bi ktera rada kj firbcala . Ampak naj povem, da nas je slikala moja best frendica, ne fotograf ...zlata prijateljica! Tanja_ super za tvojga lubija!
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 26.4.2009 19:15:50
|
|
|
|
pokica_
|
HM84!!!!! Praznujete kj?
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 26.4.2009 19:16:22
|
|
|
|
mani2
|
Sem si zdajle vzela čas in sem si ogledala pomočnike ki ste jih včeraj lepile gor. Pa sej ni čudna da danes pa bi šle rodit.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 26.4.2009 19:38:18
|
|
|
|
Tanja_
|
O pokica lepa sta! Bravo! Pa tak pozitivc ti zgledaš , tko k tvoji posti!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 26.4.2009 19:45:35
|
|
|
|
pokica_
|
Hvala na komplimentih Tanja & FLASK_A . Ahhh kr neki no...smo bli tko hecni včeraj ko smo se prštimavali, pa sprobavali pa vse to... Če nas je kje kdo videl, si je valda mislil kaj je s temi narobe...s tem trebuhom sm tam skakala okol . No, spomin bo pa sigurno ostal. Sj drugače bom pa še naredla diaprojekcijo, da bo mal strnjeno vse skup. Ja pozitivc sn pa res! Včasih sem bla pa lih kontra, na vse pesimistično gledala, ampak odraščamo in tudi izkušnje pišemo s tem, ane. Vsaj nekaj dobrega!
< Sporočilo je popravil pokica_ -- 26.4.2009 19:46:47 >
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 26.4.2009 19:52:59
|
|
|
|
lake
|
Pokica: Lepe slikice. Jst bom pomoje prej rodila, kot da se bova kje slikala . Zdej pa cel teden dež, pr nas se že neki oblaki zbirajo.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 26.4.2009 19:55:20
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Zdej pa cel teden dež, pr nas se že neki oblaki zbirajo. jaaaa... A ne bi blo fajn it rodit
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 26.4.2009 19:59:58
|
|
|
|
lake
|
Ja vreme je res idealen za rojevanje . Važn da bo pol sonček, da bomo lahko vozičkale.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 26.4.2009 20:15:49
|
|
|
|
AKP
|
Pokica ful lepe slike.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 26.4.2009 20:26:31
|
|
|
|
vanilla
|
'čer punce... Ja jaz ne vem, kaj je s to mojo pupo dans... Takšno veselico ma v trebuhu, da groza... Očitno ji je res nekdo (tako kot Čvekinemu tamaumu) topi nožek not dal in zdej si vrta pot ven.... Tak me špika, da vse zvezde vidim... Zaganja se z glavo dol, pol pa še z nogcami pod rebra, pa levo, desno.... Pa še kolca se ji nonstop... Očitno ma neko pijančevanje dans notri . Pokica, slikce so fantastične... Zelooooo sta oba lepa in ti si ful luštna . Aja, a je tvoj nekje iz Posavja? Sicer ga ne poznam, sam spomnla sem se, da včasih napišeš, da gresta v Posavje... Namreč jaz sem iz okolice Brežic po defaultu in zdej poročena na Ptuj .
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 26.4.2009 20:35:48
|
|
|
|
Kasija
|
mani2 super za norice, ki si jih prebolela. zoja10 v prvi nosečnosti so mi šli komentarji o moji velikosti še bolj na živce, ker sem bila hudo zatečena in še na +22kg. Ampak še bolj so me živcirali in kdaj razžalostili komentarji po rojstvu - dejansko popolnih neznancev (sosedov ipd.) - v smislu "a otrok kaj spi, se kaj doji" potem pa ti vsak mori z nekimi nasveti, kaj moraš narest. Pa "zakaj se pa joka". Po moje si res ful bolj občutljiv v nosečnosti in po rojstvu in bi se res lahko zadržali komentarjev in nezaželjenih nasvetov. christiana21 Se morata drugič odpeljat vsaj na tortice, da ne bosta zastonj hodila na Ptuj. Sicer pa pač izlet, a ne? ok moram it moj sinko je v fazi mama
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 26.4.2009 20:41:31
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: vanilla 'čer punce... Ja jaz ne vem, kaj je s to mojo pupo dans... Takšno veselico ma v trebuhu, da groza... Očitno ji je res nekdo (tako kot Čvekinemu tamaumu) topi nožek not dal in zdej si vrta pot ven.... Tak me špika, da vse zvezde vidim... Zaganja se z glavo dol, pol pa še z nogcami pod rebra, pa levo, desno.... Pa še kolca se ji nonstop... Očitno ma neko pijančevanje dans notri . Pokica, slikce so fantastične... Zelooooo sta oba lepa in ti si ful luštna . Aja, a je tvoj nekje iz Posavja? Sicer ga ne poznam, sam spomnla sem se, da včasih napišeš, da gresta v Posavje... Namreč jaz sem iz okolice Brežic po defaultu in zdej poročena na Ptuj . Hvala vsem za komentarje! Ma saj smo "švicali" včeraj s temi slikcami...je blo kr enga dela! Še posebej moj se je namučo...sj vete kak so deci pa fotkanje...se neradi slikajo! Je rekel, da dokler imam še samo take želje, še ustreže . Ja vanilla a ti si pa brežičanka praviš? Ja moj je iz KK, mogoče te pa pozna na videz...so v "mladih letih" pobje letali vsepovsod .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?