|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
26.4.2009 12:32:43   
majuška10
madonca sem pa dons ful pozitivno naravnana,user posted image user posted image user posted image  (v primerjavi s 3 dni nazaj) hehehe kr ne morem verjet, kakšna sprememba razpoloženja!!!

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 676
26.4.2009 12:42:47   
zoja10
majuška user posted image user posted image  za dobro voljo....

jst sm kr neki.... mal mi je že dolgcajtno čakanje...ah bo že...

drgač sm pa tud jaz proč od doma...
še dobro da mamo forume user posted image

lepa pesemica
http://www.youtube.com/watch?v=U-OGt0fTePs

Neposredna povezava do sporočila: 677
26.4.2009 12:49:15   
Dudica1
evo mene od kosila...

pa babco sm doklicala pravi da je sigurno čep in da se pač nekaj dogaja...boli me dol zato ker glavica tišči dol...in da če me kej skrbi nej grem v postojno se pokazat da bo klicala dol in jim rekla da če ni še nujno naj me ne dajejo v porodno ampak domov...pa še da jo komot pokličem ko bo akcija da pride zraven tudi če je na dopustu...

sem ful vesela da je tako ker se počutim bolj varno in bo tudi lažje rodit če nimaš skrbi...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 678
26.4.2009 12:53:53   
zoja10
bravo dudi da si pomirjena,

je pa res ful lažje če se s kom tko posvetuješ pa te kr mal pomiri, mamo srečo (jaz tudi)user posted image  da tko poznamo...

zdej pa kr lepo čakat,čakat,čakat....user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 679
26.4.2009 12:55:51   
Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

bravo dudi da si pomirjena,

je pa res ful lažje če se s kom tko posvetuješ pa te kr mal pomiri, mamo srečo (jaz tudi)user posted image  da tko poznamo...

zdej pa kr lepo čakat,čakat,čakat....user posted image

ja res je to...ne vem počutim se ful varno da se mi ne more nič zgodit hudega in se mi zdi da je tud lažje rodit...tud prvič je blo tako...

user posted image user posted image user posted image za babco

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 680
26.4.2009 12:57:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

evo mene od kosila...

pa babco sm doklicala pravi da je sigurno čep in da se pač nekaj dogaja...boli me dol zato ker glavica tišči dol...in da če me kej skrbi nej grem v postojno se pokazat da bo klicala dol in jim rekla da če ni še nujno naj me ne dajejo v porodno ampak domov...pa še da jo komot pokličem ko bo akcija da pride zraven tudi če je na dopustu...

sem ful vesela da je tako ker se počutim bolj varno in bo tudi lažje rodit če nimaš skrbi...user posted image user posted image user posted image

no super da je vse vredu zdaj pa samo še čakat da popadke pa bouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 681
26.4.2009 13:00:31   
Anonimen
mi smo tud od kosila je možek po dolgem času pršu na svoj račun je dobu  svinjska reberca jz sem pa dons brez mesekauser posted image bom jutr not prneslauser posted image

zdej bomo pa mal počival pol bomo pa videl kako in kajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 682
26.4.2009 13:02:03   
Dudica1
jaz čakam da se mali zbudi da gremo ven...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 683
26.4.2009 13:06:26   
Anonimen
eh mi bomo pa šele zdej mal počival, k sem cel dopoldne pospravljalain prala perilo in tako naprejuser posted image

zdej me pa neki spodi v tma... boli k da bi hodu user posted image it vn in si z topim nožem pomagauser posted image je prav nadležna bolečina, pa boli pa neha pa spet začne pa spet nehauser posted image

glede tega kar ljudje govorijo kakšen trebuh imam se jim sam zasmejim in si mislim svoje, da pa bi me hotu kdo prjet za trebuh se ga pa kr ubranim in mu povem svoje, če ni moj mož al pa sin se me nima kej dotikatuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 684
26.4.2009 13:09:44   
Leela
Čestitke vsem novim mamicam user posted image   in oliva vse najboljše za RD.

flaska kakšne dobre tortice mmmm, mene te tortice 5x bolj zadanejo kot pomočniki.user posted image

tanja za deca se pa ne sekiraj, je povsod isto user posted image . jaz sem ponavadi razumevajoča, včasih ko je on preveč zoprn in "pameten" ga pa kar nahrulim.

Zdajle sem imela eno lahko kosilo, popoldne pa gremo na piknik.

dudi drži se. Za popadke sem pa tudi jaz brala, da pomaga stimulacija bradavic. Da to lahko povzroči popadke. Tako, da če user posted image in želite čimprej v P se usmerite še zgoraj in ne samo spodaj user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 685
26.4.2009 13:22:59   
lake
Jst sicer z mojim nimam takih hudih problemov, ok glih pospravlja ne, ga morm tud prost za vsako stvar, ampak na konc vseen nardi. Mormo razumet, da smo vsi pomalo živčni, tud naši dragi, ne samo me, ko se približuje D dan.

Moj glih zdele žar kur, da bova prvič letos mal na žaru jedla, krompirček se peče v pečici, še solatko nardim in bo. Vreme je pa bolj kilav, sonček kr ne ve, al bi posijal, al nebi.

Dudica:  Drži se, očitno boš od nas, ki mamo v začetku maja rok taprva. Sm ti kr mal fovš user posted image .

Zoja: Jst se na take besede, da mam  velik trebuh odzovem s kakšno smešno prijavo nazaj in je, se nč kej dost ne sekiram. Božanje po trebuščku me pa tud tok pretirano ne mot,  je pa res da kr enmu tujmu človeku pa najbrž tud nebi pustila da se me neki dotika.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 686
26.4.2009 13:49:50   
Dudica1
ja hvala vsem za dobre želje...neki me špika bomo videli pomoje še danes kam grem če ne se bom šla pa jutri pokazat v P. da vsaj vidim a sm kej odprta 

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 687
26.4.2009 14:07:08   
AKP
Se vam na hitro javim. Nimam časa, da bi za nazaj brala, sem malce samo preletela in videla take lepe, slastne torte in bi zdaj tako z veseljem pojedla en kos.
Dudica želim ti čim lažji porod. Mene tudi dva dni že vse tako muči in ne vem kako dolgo bom še zdržala. Popadke imam vsak dan, samo še niso močni in redni. Bomo videli kako bo jutri. Zdaj grem še malce za nazaj brat, da vidim kaj je novega.

Neposredna povezava do sporočila: 688
26.4.2009 14:13:27   
mani2
Dan.

Sem ravnokar klicala v Ljubljano za izvide proti teles noric. sem jih 100% prebolela tako da ni nevarnosti okužbe mene ali user posted image . Kamen se nam je odvalil od srca.

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 689
26.4.2009 14:27:19   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: mani2

Dan.

Sem ravnokar klicala v Ljubljano za izvide proti teles noric. sem jih 100% prebolela tako da ni nevarnosti okužbe mene ali user posted image . Kamen se nam je odvalil od srca.

bravo...super...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 690
26.4.2009 14:30:38   
Dudica1
evo končno se je zbudil...zdej gremo pa ven

se vam še javim zvečer...(če) user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 691
26.4.2009 14:30:45   
vanilla
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30
zdej me pa neki spodi v tma... boli k da bi hodu user posted image it vn in si z topim nožem pomagauser posted image je prav nadležna bolečina, pa boli pa neha pa spet začne pa spet nehauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image , hahahha, super primerjava, Čveka... Točno tako je pri meni! Smo bli prej pr kosilu in se mi je z glavico nekam dol v tamalo zaganjala in rinla... se vidi, da je bikec po horoskopu. In res ni nič prijetna ta bolečina.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 692
26.4.2009 14:31:51   
vanilla
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

evo končno se je zbudil...zdej gremo pa ven

se vam še javim zvečer...(če) user posted image

Ti se kar javi, da bomo vedele, kaj se dogaja user posted image .

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 693
26.4.2009 14:31:56   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
Naša Lara Light ima Zarjo in Izaka. Čestitke!!!!! user posted image user posted image user posted image  

Čestitke user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
Jaz sem pa dons jezna, žalostna....ne vem kaj nej rečem. Ti moški znajo bit res....

Aha, čisto res je. Ampak njim je enostavno težko razumeti, ker nimajo otročka v sebi. In ker nimajo hormonskih nihanj. Pelji ga nekam na kavo, da ga pocrkljaš (in še sebe obenem), da bo imel revež kaj od dopusta, potem pa delovna akcija.

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10
aja sm vas hotla vprašat, kako vi sprejemate 'spoznanja' znancev in ljudi okol sebe... u smislu ' o madona zdej pa maš trebuh', 'od kar sm te nazadnje vidla si se pa povečala', itd.... mene ful užalostijo....kr neki, ma mi gredo ful na živce, in čist vsak to komentira...še dva da mi v tem stilu kej omenta ta tretjega zih okol uh prtisnem user posted image  sej vem da ne mislijo nč slabga, sam vseen morm kdaj mal bolj pomežikat da se nebi kr zjokala...

Tokrat v bistvu ful lažje, ker dobivam manj takšnih "komplimentov", prvič sem imela pri koncu +23 kg. Ampak naj te take neobčutljive opazke ne prizadanejo, to lahko pride le od takih, ki se polno ne zavedajo, da nosiš v sebi živo bitjece.

Mani 2 super, da se je vse dobro izteklo user posted image

Moj mi je pa včeraj končno naredil predalnik, sem ga dopoldne že prebrisala in končno se suši prva runda pici mici cunjic. Sem ful vesela. Pa še prepeglala sem cunjice od moje "tavelike" pupe; so bile hermetično zaprte pa so se vse zmečkale. Tako, da se predali počasi polnijo. Sicer pa pripravljam poletno garderobo za "taveliko"; ker verjetno po porodu kakšen mesec od mene ne bo nič kar se peglanja tiče, pa na obroke čistim še kuhinjo, tako da bom po moje v dobrih 10 dneh na zeleni veji in bo vse pripravljeno. user posted image user posted image

Kar se počutja tiče, vse ok, občasno me spodaj špikne, pa trebuh malce otrdi, ampak je detece še zelo živahno, tako da se zelo kmalu še nič ne obeta. In mi je tako zaenkrat tudi prav. Bom pa držala pesti za vse tiste, ki se vam že mudi, da se vam želja čim prej izpolni.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 694
26.4.2009 15:13:28   
christiana21
Hojla!

Jaz in moj lubi sva pa danes na Ptuj šibala. Okoli 9 po zajtrku me je začelo nekaj čudno bolet v trebuhu, najprej sem mislila, da je samo želodec, ko se je pa bolečina prestavila še navzdol in v hrbet sem se pa začela malo bat. Počakala sva še kakšni dve uri, bolečina pa je prihajala in odhajala, vmes smo od bolečin še jokali...ampak čudno mi je bilo, ker bolečina nikakor ni popustila, stalno je bolelo, ampak enkrat bolj (za znoret), drugič manj.......in tako sva šla na pot.  Pred Ptujem je pa stvar popustila, šla sva na sok, še malo počakala, če se bo spet pojavila, ampak je ni bilo...in potem sva odpujsala domov v Slivnicouser posted image .
Pa smo meli izlet.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 695
26.4.2009 15:33:52   
FLASK_A

Dan.

user posted image user posted image user posted image user posted image Joj, kolk sem vesela! Ful dobro, res, sem prav čakala kdaj boš javila izvideuser posted image Pri nas smo na začetku imeli isto štalo z noricami, pa sem bila isto čisto nestrpna- kaj šele ti, pa tako na koncuuser posted image Samo, da so izvidi OKuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 696
26.4.2009 15:42:54   
BarbyD
Dudica super da si pomirjenauser posted image user posted image mogoče bo pa res danes že kajuser posted image user posted image

modrooka ti kar drži pesti da bo kajuser posted image hvalauser posted image me res že zeloo matra kakšen bo najin user posted image samo največ si pa želim zaradi dihanja da pride čiiiimprej ven...mam majhen trebušček in čeprov je tamali že čist spuščen mi grooozno stiska pljuča....in zeloo težko diham...zgleda nekako tako kot da bi tekla in se zraven na veliko pogovarjala z nekom...ko dihaš ampak včasih kr zmanjka kisika...zdej se mi je pa še nos čist zabasal je pa še slabše...in se včasih ponoči ( če že ravno zaspim aneuser posted image ) zbudim in mam občutek ko da bi me en hotu zadušit z blazinouser posted image da ne govorim od bolečin tam spodi...me je včeraj skori kap ko sem se brila....mam tok zatečeno da je skor enkrat večja kukr je bla prejuser posted image user posted image tko da res upam da ga bom čimpej od uzuni stiskala k sebiuser posted image

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 697
26.4.2009 17:44:55   
Anonimen

Dan.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za izvide

(odgovor članu mani2)
  Neposredna povezava do sporočila: 698
26.4.2009 17:49:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: vanilla

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

user posted image user posted image user posted image user posted image , hahahha, super primerjava, Čveka... Točno tako je pri meni! Smo bli prej pr kosilu in se mi je z glavico nekam dol v tamalo zaganjala in rinla... se vidi, da je bikec po horoskopu. In res ni nič prijetna ta bolečina.

če je pa res, zdej sem pogruntala da me še bolj boli če me tiši na wcuser posted image čudno a neuser posted image

sem bla pa zdej mal doma in ko sem se vračala proti logatcu in me je v križu tako zagrabel kot pr taprvemu, pri pregledu sem bla pa dva prsta odprtauser posted image tak da je kr čudnouser posted image kr nek počaka na maj potem pa lahko pride na svetuser posted image

(odgovor članu vanilla)
  Neposredna povezava do sporočila: 699
26.4.2009 17:51:05   
Anonimen
boga barbyd upam da bo čimprej minilo in seveda da bo zdrav user posted image

(odgovor članu BarbyD)
  Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?