mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Naša Lara Light ima Zarjo in Izaka. Čestitke!!!!! Čestitke IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jaz sem pa dons jezna, žalostna....ne vem kaj nej rečem. Ti moški znajo bit res.... Aha, čisto res je. Ampak njim je enostavno težko razumeti, ker nimajo otročka v sebi. In ker nimajo hormonskih nihanj. Pelji ga nekam na kavo, da ga pocrkljaš (in še sebe obenem), da bo imel revež kaj od dopusta, potem pa delovna akcija. IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 aja sm vas hotla vprašat, kako vi sprejemate 'spoznanja' znancev in ljudi okol sebe... u smislu ' o madona zdej pa maš trebuh', 'od kar sm te nazadnje vidla si se pa povečala', itd.... mene ful užalostijo....kr neki, ma mi gredo ful na živce, in čist vsak to komentira...še dva da mi v tem stilu kej omenta ta tretjega zih okol uh prtisnem sej vem da ne mislijo nč slabga, sam vseen morm kdaj mal bolj pomežikat da se nebi kr zjokala... Tokrat v bistvu ful lažje, ker dobivam manj takšnih "komplimentov", prvič sem imela pri koncu +23 kg. Ampak naj te take neobčutljive opazke ne prizadanejo, to lahko pride le od takih, ki se polno ne zavedajo, da nosiš v sebi živo bitjece. Mani 2 super, da se je vse dobro izteklo Moj mi je pa včeraj končno naredil predalnik, sem ga dopoldne že prebrisala in končno se suši prva runda pici mici cunjic. Sem ful vesela. Pa še prepeglala sem cunjice od moje "tavelike" pupe; so bile hermetično zaprte pa so se vse zmečkale. Tako, da se predali počasi polnijo. Sicer pa pripravljam poletno garderobo za "taveliko"; ker verjetno po porodu kakšen mesec od mene ne bo nič kar se peglanja tiče, pa na obroke čistim še kuhinjo, tako da bom po moje v dobrih 10 dneh na zeleni veji in bo vse pripravljeno. Kar se počutja tiče, vse ok, občasno me spodaj špikne, pa trebuh malce otrdi, ampak je detece še zelo živahno, tako da se zelo kmalu še nič ne obeta. In mi je tako zaenkrat tudi prav. Bom pa držala pesti za vse tiste, ki se vam že mudi, da se vam želja čim prej izpolni.
|