|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kakšna je sluz!
6.5.2009 21:25:25   
isabeaux
Hey.....ljubka, jaz vem kako je bilo pr men težko...ker smo že prvo hčerkico dobili kot čudežnega otročka...pol pa je začela govorit, da bi mela sestrico...pa sem ji mogla razložit, da ne bomo mogli imet več otrok...da pa sva tako vesela da imava njouser posted image  in je nakako razumela...no potlej pa mi čez nekaj let reče g. da pa ni več videti sledi mojih tumorjev na jajčnikih...pa sem takoj zagrabila...in je rekla naj poskusiva...pa so bili spet trije ss - i...potem pa končno sinček....čeprav prehiter za mesec in pol...pa vendar ga imamo...user posted image user posted image user posted image Pa kot si rekla Katjuša, ne glede na to, če že imaš enega, dva...še zmeraj je potem enaka želja...če si želiš še tretjega kot meuser posted image

Pa ČLjubka...morda pa se le pripravlja nauser posted image  če praviš da je mv, nabreknjen...ko govoriš o dveh bunkicah...moj je tak tik pred user posted image  Ne vem...čeprav ti pa res iz srca želimuser posted image  

držim pestke...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 101
6.5.2009 21:32:09   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

Živjo punce!Isabeaux,hvala na včerajšnjih informacijah ,nisem prej utegnila se ti zahvalt.Ja mislim da je možno kaj si napisala.Pri drugi nosečnosti sem šla na prvi ultrazvok,pri 10 tednih po kolendarju,na ultrazvoku je bilo videt kod bi bila v 8 in to je držalo celo nosečnost.user posted image še ni,še vedno sem suha,na joških imam še vedno vidne žile,potemnjene bradavice,lulat še vedno hodim,čeprav ne rada,ker glih nimam časa,če ne grem,me pa tko tišči da kar boli.Mislite da je to vse od prevelike želje?Sem že možu danes rekla da bi rada da se vlije,da vsaj vem kaj je,pa da začnem znova.Ampak,če ne bouser posted image ,gdaj naj začnem znova?Rekel je da se naj ne sekiram,da vse ob svojem času,vsaka stvar rabi svoj čas,enkrat se bo videlo kaj se dogaja.                                                             Ja hormonske probleme imam že od 18 leta.Takrat sem se začela redit,postala sem poraščena.Iz lepotice sem postala debela poraščena pošast.Lahko bi bila tudi psiha,ker sem od 7 leta imela opravka z pedofili.Toda zdaj je vse vredu,imam krasnega moža in dva otroka,ker če bi bilo kaj narobe ,tudi njiju nebi bilo.G.me je dala na pregled krvi za ščitnico pa vse OK.Zato se čudim,da ima katjuša že user posted image ,jaz zdaj po drugem porodu leto pa pol nisem imelauser posted image ,smo mogle s tabletkah sprožit,zakaj je ne bi imela brez tabletk mi glih ni razložila.user posted image

Aha ljubka pa ko praviš, da si postala poraščena in se začela redit.....veš da je to pomen prevelikega odmerka moškega hormona v tebi, testosterona....saj veste da ga ženske tudi imamo, ampak v zelo mali količini, če pa ga je preveč, potem se pojavijo tvoje težave, in vzrok je v glavnem hipofiza ker nadzira vse ostale žleze...in porast testosterona povzročijo jajčniki...so morda pri tebi policistični? To bi razložilo odsotnost user posted image ....tako da hmmm...morda pa bi bilo dobro iti k zdravniku...pa mal povprašat....nikoli ne škodi...al pa Pušenjaka...čeprav on ti bo reku, da po pošti težko ugibauser posted image  pa ja...to pa bi ja lahko reku...a neuser posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 102
6.5.2009 21:34:26   
isabeaux

Isabeaux kako si? Oglasi se kaj!Te že pogrešam,zmeraj kaj pametnega poveš.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  ....ooo hvala.....Drugač pa moja user posted image še kar sipa....naj se spuca pol pa v nove boje.....user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 103
6.5.2009 22:14:15   
Katjusa
anonimna ful si dobro napisalauser posted image user posted image user posted image in ti dam čist prav....
ljupka jst sem pa imela kontaktne stike in veliko besednega zaničevanja in spolnega nadlegovanja in to iz strani 3 sosedov.... pa moja mami ni pustila da bi ata vedu, vedu je sam za enga in ko je zvedu zanj je šel do njega pa mu enih par krepkih povedal in pol je bil mir za ostala 2 mu pa mami ni povedala ker so bli kao boljši medsosedki odnosi.... še zdej ko ga vidim me kr pot oblije po večini se pa izogibam na daleč.....

jst mam spet malo rozasto ampak ful malo tak da zdej pa al se bo v 3 dneh vlilo al bo pauser posted image sem se kr odločlauser posted image user posted image user posted image user posted image

isabeaux
ja kljub temu, da bo 8. šele tri mesece od poroda.... in ko ta mesec ni M si že vedno bolj želim, da bi blo kmalu in vedno bolj čutim, da bom ko bom zagledalauser posted image razočarana.... ne morem si kej take smo ženske....
drug ciklus bomo spet navijale in trepetaleuser posted image user posted image user posted image na kateri temi se dobimouser posted image user posted image user posted image user posted image se mi zdi da kr nekak ne pašemo tja kjer so punce, ki se trudijo za 1. in potem si verjetno mislijo (kot sem si jst) ta ima vsaj že enega no za nas velja, da imamo že 2. ne razumejo, da imomo enako veliko željo kot da bi delal prvega (no nobenga ne obsojam sam tak mam jst občutek...) a si odpremo eno novo temo npr. "v pričakovanju tretjega +"?
no najprej morem pa tak M dobituser posted image user posted image user posted image user posted image ampak pomoje zanesljivo pride imam tak občutek

drugače pa ja PCO mam tud jst bojda (tako mi je reku, ko smo delal na prvem in to po 2 letih) a to zgine al je to skos tako al kako? ve katera kej več o tem...? M imam drugače kar redne vsaj imela sem jih ponavadi na 29-31 dni samo enkrat v 4 letih je bla na 39 dan pa ene 3x na 34...eneparkrat pa celo na 24????

ju3 je nov dan in upam, da se ljubikina in moja skrivnost končno pokažejo.... no ljubika bo zvedla šele v torek, ko bo delala test da je srečka nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image (močno stiskam pesti)

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 104
6.5.2009 22:14:47   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

Isabeaux kako si? Oglasi se kaj!Te že pogrešam,zmeraj kaj pametnega poveš.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  ....ooo hvala.....Drugač pa moja user posted image še kar sipa....naj se spuca pol pa v nove boje.....user posted image

boljše k se spuca boljša je pol podlaga zauser posted image tak da nej gre ven kar morauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 105
6.5.2009 22:30:44   
isabeaux
Katjuša....hehe...ful dobro v pričakovanju tretjega +user posted image user posted image user posted image

če seveda ne bo pr teb user posted image  potem ja...si bomo novo temo odprle...user posted image

ampak ti želim da bo +, glede pco...ni nujno, da je skoz...jaz sem tudi imela levi jajčnik policističen na desnem pa tumor, ki pa je tudi izginil po obsevanjih...potem pa smo dobili  hčerkico, pa je še zmer bil pco, pol pa je naenkrat zginil...je tud od stresnega hormona odvisno...torej nadledvične žleze...kortizona.....takko da ni skozi pco...

v bistvu pomeni policističen jajčnik to, da se vsako jajčece v njem nardi v cisto...in potem ni možno, da bi prišlo do ovulacije....

po domače cista ne poči, in  jajčece ostane zlepljeno na jajčniku...ni možnosti oploditve....ni rumenega telesca, ki bi se ob neoploduitvi nardilo v belo telo in zato ni upada in porasta hormonov in se user posted image  ne prikaže, ko bi se morala....

vse skupi je v glavnem eno zamotano delovanje hormonov....in žlez.....user posted image

tako da je pa čisto možno da se policističnost sama ozdravi...in potem ni več cist in jajčnik normalno spet deluje....user posted image

In ko je tapravo jajčece in pravi spermij pa timing....bomo spet dobile user posted image ...user posted image user posted image

samo pozitivne misli....hehe...pa sem že najprej mislila da sem spet obupala...me vsaka user posted image  tako potre da je joj....

no pa nisem....obupala....ne smemo obupat...bo že enkratuser posted image  bote vidle....

ampak v torek bomo pa morda user posted image user posted image ljubki....držimo pestke...pa zate tud Katjušauser posted image

< Sporočilo je popravil isabeaux -- 6.5.2009 22:32:58 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 106
6.5.2009 22:33:46   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

boljše k se spuca boljša je pol podlaga zauser posted image tak da nej gre ven kar morauser posted image user posted image user posted image

ja maš prav user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 107
6.5.2009 22:41:10   
Katjusa
isabeaux tale tvoj nick mi dela preglavice ga 2x prekontoliram če sem prav napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ti imaš pa vse naštudiranouser posted image user posted image user posted image no pol se ne čudim da mi je G šele po 2 latih reku da mam policistične jajčnikeuser posted image user posted image user posted image obakrat sem zanosla s klomifenom no tokrat upam, da mi rata prej ker klomifena mi ne bo dal prej k mogoče čez leto in poluser posted image

In ko je tapravo jajčece in pravi spermij pa timing....bomo spet dobile user posted image ...user posted image  user posted image

samo pozitivne misli....hehe...pa sem že najprej mislila da sem spet obupala...me vsaka user posted image  tako potre da je joj....

no pa nisem....obupala....ne smemo obupat...bo že enkratuser posted image  bote vidle....

ampak v torek bomo pa morda user posted image user posted image ljubki....držimo pestke...pa zate tud Katjušauser posted image

no tole rabmo optimizem tud ko smo na tlehuser posted image user posted image user posted image jst že imam občutek da skos delamo sam otroke in nosečnosti so pravi balzam za dušo user posted image user posted image user posted image
jst tud upam da ljubka ne bo na naši temi ampak na januarčice 2010 na forumu čvekanje v pričakovanju.... bolj k bomo stiskal pesti več je možnosti.... mi2 prideme pa za njo k februarčicam in jo momo spreševele kak pa kej naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 108
7.5.2009 9:50:07   
Katjusa
ljubika kako?

Moje user posted image še kr niuser posted image pa sem misla,da bo dons kej no sej je še časuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 109
7.5.2009 14:04:47   
isabeaux
živjo...Katjuša...nič se ne sekiraj...tud če narobe napišeš ne bom hudauser posted image

morda pa  user posted image  ne bo....ker bo user posted image ...a si že računala danardiš test? morda pa boš presenečea....user posted image

Lahko da tudi nimaš več pco...in ne boš rabila klomifena....user posted image

tako da upaj na najbolje...user posted image

Ljubka...kako pa ti? a je vse ok? Men se še kr sipa...tako da hmmm...se bo spucalo očitno kot je trebauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 110
7.5.2009 15:08:36   
Katjusa

živjo...Katjuša...nič se ne sekiraj...tud če narobe napišeš ne bom hudauser posted image

morda pa  user posted image  ne bo....ker bo user posted image ...a si že računala danardiš test? morda pa boš presenečea....user posted image

Lahko da tudi nimaš več pco...in ne boš rabila klomifena....user posted image

tako da upaj na najbolje...user posted image

Ljubka...kako pa ti? a je vse ok? Men se še kr sipa...tako da hmmm...se bo spucalo očitno kot je trebauser posted image

testa kr ne upam delat sme ga v ponedeljen popoldan in je bil - zdej pa čakam da se vlijeuser posted image user posted image user posted image user posted image ampak ni še nič... je pa sluz postala rahlo rozasta sam to mi nič ne pove dokler ni konkretnouser posted image ker lahko je karkoli v drugi nosečnosti sem večkrat imela kake rozaste in krvavkaste izcedke pa je blo vse OKuser posted image

ja bi blo fino da nebi blo več PCO in da nas presenetiuser posted image user posted image user posted image user posted image upamo na najboljše....

ljubka čakamo teuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 7.5.2009 15:11:42 >

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 111
7.5.2009 17:19:48   
ljupka
Joj drage moje sem že tle.Do 14:00 v službi ,ob 14:45 sestanek v vrtcu,potem sem ostala z otrokoma na igrišču tako lep sonček,zdaj sem prišla pa domov.Punce čeprav vas ne poznam,ste mi prirasle k srcuuser posted image ,pa tudi če bi slučajno bil +bi delila temo z vami in vas spodbujala,ker zanimivo,da nas druži podobna usoda.Vživljenju smo dale že nekaj skozi in smo si zaslužile te sončke,da nas osrečijo,ker le ob njima vsaj meni rata bozabit na gorje.Meni je le ob možu in otrocih uspelo pozabiti in preboleti vse hudo iz otroštva(tudi mama me je tepla in ni me marala,s15 me je nagnala delat ,ni me pustila v šolo,ko je prišla plača mi je vse pobrala,nisem imela nič.)user posted image user posted image    Pri meni ni nobenih sprememb,mogoče se je pojavilo malo bele sluzi,ampak čist malo.V ponedeljek in torek me je ful bolelo v spodnjem delu trebuha in jajčnikih,zdaj pa nič več,mal špika.Dvomim da se je prijelo ,po moje bi že moglo pokazat,bojim se da mi spet jajčniki nagajajo.Mam povišan testosteron sam ne velik.ZD.mi je rekla,da potem sploh nebi imela prsi(moje so ogromne),pa tudi otrok nebi imela.rekla pa je da imam en jajčnik manjši od drugega,menda se počasi suši,če sem jo dobro razumela,zaradi tega lahko normalno zanosiš in tudi sem naravno dvakrat.Če se vglavnem do torka srede ne vlije ali test ne pokaže + grem nazaj k ginekologinji.user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 112
7.5.2009 19:53:51   
ljupka
Za vse mamice in tiste ki to še bodo!

ŽIVLJENJE!
Kako lep imaš obraz,
bitje ki si raslo v meni,
kako rada te imam,
ko nežno te stisnem k sebi.

Tako si majhen nebogljen,
ta svet ti je še tuj,
poznaš le očijev nasmeh,
in mamicin poljub.

Življenje ti si čudež,
ti si sončni žarek,
ti si upanje, veselje,
ti si vse in več.

Tako velika je ljubezen,
ljubezen mamina,
nič na svetu je ne vzame
za vse zlato sveta!

Le pogumno moje dame,
za ta zaklad se splača borit,
pretrpet vse gorje,
zmaga je najslajša,
v objemu najlepši otrok!

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 113
7.5.2009 20:04:28   
Anonimen
Jaaa, zelo lepo.
Glede tistega pa, kar sme brala v zvezi s pedofilijo, pa sploh ne morm verjet, da se to tako pogosto dogaja. Že tako nimam nobenega zaupanja v moške, sem ga že zdavnaj izgubila, ko sem pa to prebrala, sem se pa orng zamislila. Kaj vse ste dale čez in da se je to materam zdelo normalno, groza! Sama nisem dala tega čez, sem imela to srečo. Samo po moje, da izvem kaj takega, med očetom in otroci, starejši brat nadlegoval sestro,itd itd se mi pa sname in po moje bi šla čez mejo in razum!
Tudi jaz še vedno čakam na magični plusek, upam da user posted image  ne bo do 17.5. Ampak nimam dobrega občutka, čeprav sva bila pridna, bo najbrž spet prišlauser posted image .

(odgovor članu ljupka)
  Neposredna povezava do sporočila: 114
7.5.2009 22:56:29   
Katjusa
mojauser posted image se najavlja.... vedno več imam rozasto-do rdečega izcedka.... tak da bomo šli v nove boji in tokrat bolj resno ta mesec nisma niti še o tem kej razmišljala sma zdej po zamudi bom pa mal bolj pridno mojga rajcala v dnevih bližajoče se Ouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
malo sem žalostna v srčku ampak, če trezno razmislim je tako boljše ker met 11 mesecev razlike bi blo pa kr mal hudouser posted image
no čakam, da se vlije upam, da ta izcedek zdej ne bo še en teden trajal tak k prejšni mesec je skoraj 1 teden trajalo prej k se je vlilo.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 115
7.5.2009 23:00:41   
Katjusa

Za vse mamice in tiste ki to še bodo!

ŽIVLJENJE!
Kako lep imaš obraz,
bitje ki si raslo v meni,
kako rada te imam,
ko nežno te stisnem k sebi.

Tako si majhen nebogljen,
ta svet ti je še tuj,
poznaš le očijev nasmeh,
in mamicin poljub.

Življenje ti si čudež,
ti si sončni žarek,
ti si upanje, veselje,
ti si vse in več.

Tako velika je ljubezen,
ljubezen mamina,
nič na svetu je ne vzame
za vse zlato sveta!

Le pogumno moje dame,
za ta zaklad se splača borit,
pretrpet vse gorje,
zmaga je najslajša,
v objemu najlepši otrok!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful lepouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 116
7.5.2009 23:02:27   
Katjusa

Joj drage moje sem že tle.Do 14:00 v službi ,ob 14:45 sestanek v vrtcu,potem sem ostala z otrokoma na igrišču tako lep sonček,zdaj sem prišla pa domov.Punce čeprav vas ne poznam,ste mi prirasle k srcuuser posted image ,pa tudi če bi slučajno bil +bi delila temo z vami in vas spodbujala,ker zanimivo,da nas druži podobna usoda.Vživljenju smo dale že nekaj skozi in smo si zaslužile te sončke,da nas osrečijo,ker le ob njima vsaj meni rata bozabit na gorje.Meni je le ob možu in otrocih uspelo pozabiti in preboleti vse hudo iz otroštva(tudi mama me je tepla in ni me marala,s15 me je nagnala delat ,ni me pustila v šolo,ko je prišla plača mi je vse pobrala,nisem imela nič.)user posted image user posted image    Pri meni ni nobenih sprememb,mogoče se je pojavilo malo bele sluzi,ampak čist malo.V ponedeljek in torek me je ful bolelo v spodnjem delu trebuha in jajčnikih,zdaj pa nič več,mal špika.Dvomim da se je prijelo ,po moje bi že moglo pokazat,bojim se da mi spet jajčniki nagajajo.Mam povišan testosteron sam ne velik.ZD.mi je rekla,da potem sploh nebi imela prsi(moje so ogromne),pa tudi otrok nebi imela.rekla pa je da imam en jajčnik manjši od drugega,menda se počasi suši,če sem jo dobro razumela,zaradi tega lahko normalno zanosiš in tudi sem naravno dvakrat.Če se vglavnem do torka srede ne vlije ali test ne pokaže + grem nazaj k ginekologinji.user posted image

joj kaj jst tle beremuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako ti lahko lastna mati prizadene tako bolečinouser posted image user posted image user posted image user posted image ne vem zdej k mam otroke to še težje razumem, že ko ga samo kregam mi je pol tako hudouser posted image user posted image user posted image
hvala bogu, da imaš dobrega možeka in da imaš 2 prečudovita otroka in ni dvoma, da se vam kmalu ne pridruži še 3.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 117
8.5.2009 13:33:47   
Katjusa
mojauser posted image je pa prišla sicer še ne v vsej svoji lepoti ampak jeuser posted image user posted image user posted image in tud to je pravuser posted image user posted image user posted image ne smem se forsirat ko bo bo čeprav bom vsak mesec navijala zauser posted image ampak ne smem bit žalostna, če ne bo kuj....
predlagam, da odpremo svojo temo v pričakovanju 3. + kaj pravite? a jo odpremo na forumu upamo skupaj?

Ljubca, kako je pa kej pri tebi? upam, da M še ni in da si prva naša nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 118
8.5.2009 16:05:15   
ljupka
Živjo pri meni še nič novega.O user posted image ne duha ne sluha,samo dvomim da je kaj.Beli tok se je začel počasi kazat,drugi teden bom delala test v torek,sredo.Če ne bo nič grem k G.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 119
8.5.2009 16:37:37   
ljupka
Katjuša ,daj ti otpri novo temo,ker mislim,da nam ta moj naslov sploh ne pristoji,ker smo po njem mal zašle s klepetom,user posted image user posted image user posted image ,o sluzi smo se že zdavnaj zmenile.user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 120
8.5.2009 17:22:14   
Anonimen
Hahahaha, ful ste face!
Sporočte kakšen bo naslov!
LPP

(odgovor članu ljupka)
  Neposredna povezava do sporočila: 121
8.5.2009 18:11:22   
Katjusa
evo samo za nas k se trudimo v tretje na forumu upamo skupaj v temi :v pričakovanju 3. + http://www.ringaraja.net/forum/V_pri%C4%8Dakovanju_3%25_%2B/m_4142321/tm.htm

no upam, da bomo tam veselo ćvekale in navijaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 122
11.5.2009 11:24:33   
bejbika81
Pozdravljene!

Javljam se tukaj, ker vidim, da imamo podobne težave.

Danes bi morala dobiti user posted image . Ponavadi pred predvideno M, imam beli tok (ne premočen, ne prešvoh). Zadnji teden, dva pa ga ni in ni. Z mojim sva zelooo pridno user posted image  na user posted image .
Poleg tega, me pred M ponavadi špika v jajčnikih in spodnjem delu trebuha - tokrat pa skoraj nič. Pa na WC hodim na vsako uro - pa čeprav vmes ne pijem kaj dosti.

Sem mogoče srečka? Vidim, da je kar nekaj takih primerov kot moj, pa nebi rada bila spet razočarana...

Držim pesti za vse, ki upamo.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 123
11.5.2009 11:48:39   
ljupka
Ja draga moja res je,jaz sem imelauser posted image 1.4.pa mi ni še nič pokazalo do sedaj.Jutri delam še zadnji test,če ne bo +,pa tudiuser posted image ,nimam še moram k ginekologu,ne vem kaj naj druzga,lulam tudi jaz na 1 uro,danes sem prvič morala tudi ponoči.Ja upam da bo + in pri tebi tudi.

(odgovor članu bejbika81)
Neposredna povezava do sporočila: 124
11.5.2009 13:44:44   
isabeaux
držimo pestke za user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

saj bo bota vidle...user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.