isabeaux
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka Živjo punce!Isabeaux,hvala na včerajšnjih informacijah ,nisem prej utegnila se ti zahvalt.Ja mislim da je možno kaj si napisala.Pri drugi nosečnosti sem šla na prvi ultrazvok,pri 10 tednih po kolendarju,na ultrazvoku je bilo videt kod bi bila v 8 in to je držalo celo nosečnost. še ni,še vedno sem suha,na joških imam še vedno vidne žile,potemnjene bradavice,lulat še vedno hodim,čeprav ne rada,ker glih nimam časa,če ne grem,me pa tko tišči da kar boli.Mislite da je to vse od prevelike želje?Sem že možu danes rekla da bi rada da se vlije,da vsaj vem kaj je,pa da začnem znova.Ampak,če ne bo ,gdaj naj začnem znova?Rekel je da se naj ne sekiram,da vse ob svojem času,vsaka stvar rabi svoj čas,enkrat se bo videlo kaj se dogaja. Ja hormonske probleme imam že od 18 leta.Takrat sem se začela redit,postala sem poraščena.Iz lepotice sem postala debela poraščena pošast.Lahko bi bila tudi psiha,ker sem od 7 leta imela opravka z pedofili.Toda zdaj je vse vredu,imam krasnega moža in dva otroka,ker če bi bilo kaj narobe ,tudi njiju nebi bilo.G.me je dala na pregled krvi za ščitnico pa vse OK.Zato se čudim,da ima katjuša že ,jaz zdaj po drugem porodu leto pa pol nisem imela ,smo mogle s tabletkah sprožit,zakaj je ne bi imela brez tabletk mi glih ni razložila. Aha ljubka pa ko praviš, da si postala poraščena in se začela redit.....veš da je to pomen prevelikega odmerka moškega hormona v tebi, testosterona....saj veste da ga ženske tudi imamo, ampak v zelo mali količini, če pa ga je preveč, potem se pojavijo tvoje težave, in vzrok je v glavnem hipofiza ker nadzira vse ostale žleze...in porast testosterona povzročijo jajčniki...so morda pri tebi policistični? To bi razložilo odsotnost ....tako da hmmm...morda pa bi bilo dobro iti k zdravniku...pa mal povprašat....nikoli ne škodi...al pa Pušenjaka...čeprav on ti bo reku, da po pošti težko ugiba pa ja...to pa bi ja lahko reku...a ne
|