|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kakšna je sluz!
5.5.2009 15:50:57   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

No sem prišla domov iz službe.Ta user posted image ni,lulat grem na pol ure do eno uro,po prsih imam istopajoče modre žile,spodnji del trebuha me ful boli,še posebaj,če kaj dvignem,in celo,če zakašlam, fino zaboli.Mož mi je kupil test in to ta dražjega ni škrtaril,je rekel tolk jih je pa sem uzel tega ,kot prej,tut,če je dražji,vsaj vem,da je dober.Zdaj ga imam tle pred seboj in ne vem kaj naj naredim,najrajši bi počakala in ga dalala zgodaj zjutraj preden grem v službo,čeprav me živčki držijo,da bi ga takojuser posted image user posted image .Se slišmo še pozneje grem po otroka v vrtec.

mogoče res boljše, da ga nardiš zjujtraj.... sam sem jst tud radovedna in držim pesti da se ti pokažejouser posted image takoj ko ga nardiš nam javi novico upam da bo veselauser posted image user posted image user posted image
bravo za možeka mi2 ponavadi kupima baby chack mini al neki tekega in nam je vedno prav pokazal razn včerajuser posted image user posted image user posted image user posted image no sej lahko da je tud včeraj prav sam M se še ni vlilauser posted image ne vem kaj čakauser posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 76
5.5.2009 18:34:12   
Katjusa
čakam in čakam.... novičke in navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 77
5.5.2009 19:25:16   
ljupka
Živjo,bila sem v vrtcu na pretstavi,potem sem šla kupit test  First Sign DUO,za potešitev firpca in sem ga naredila in je bil negativen.Verjemte mi da popolnoma nič ne razumem,zakaj moram skoz lulat,zakaj so mi žile na prsih vidne...zakaj se mi vse to dogaja,če ni nič.Mogoče je urin preveč razrečen?A naj ga jutri zjutraj ponovnovno naredim,imam še CB,mogoče je res boljši?Kaj pa ve mislite?Prosim za nasvet!user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 78
5.5.2009 20:01:54   
Anonimen
Naredi test čez 2 ali 3 dni.  Prej se ti ne splača. V treh dneh pa ali se bo vlilo ali bo pa plusek!
Držimo pesti za plusek!

(odgovor članu ljupka)
  Neposredna povezava do sporočila: 79
5.5.2009 20:26:17   
Katjusa

Živjo,bila sem v vrtcu na pretstavi,potem sem šla kupit test  First Sign DUO,za potešitev firpca in sem ga naredila in je bil negativen.Verjemte mi da popolnoma nič ne razumem,zakaj moram skoz lulat,zakaj so mi žile na prsih vidne...zakaj se mi vse to dogaja,če ni nič.Mogoče je urin preveč razrečen?A naj ga jutri zjutraj ponovnovno naredim,imam še CB,mogoče je res boljši?Kaj pa ve mislite?Prosim za nasvet!user posted image

tak je blo meni včeraj nisem nič zvedla razn to, da najbrž nisem noseča.... zdej se bom potrudla počakat par dni pa pol test ponovit če ne bo M se mi je pa danes začela mal sluz delat.... ker do danes sem bla čist suha tud mal sluzi ni blouser posted image MV mam še vedno trd tak da nimam pojma kaj se dogaja.....
jst ti svetujem, da ju2 ne delaš testa, da še počakaš kaka dan ker pravijo da se na 2 dni hormon dviguje.....

moja sestrična je bla pri meni enkrat na obisku pa je rekla, da že ful dolgo ni imelauser posted image in sem ji dala en test (ura je bla 3 popoldne) prej je ful pila in v pol ure je šla vsaj 2x na wc in je test pokazal eno črtico sem jo že začela tolažit test sme porinla nazaj v tisto vrečkico in potem sem ga hotla stran vrečt in sem še enrat pogledala in je bil pozitiven, drugo jutro je test ponovila in je bil pozitiven.... no to sem hotla rečt da je očitno imela dovolj hormona da ji je pokazal po tolkem lulanju in pitju,..... zato jst ne verjamem, da bi bla noseča in test - lahko se pa zgodi....

držim pesti, da se najina uganka hitro razreši in da bo rezultat srečen, če pa ne bo pa gremo v nov ciklus z novimi naboji

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 80
5.5.2009 20:33:46   
Katjusa
ljupka a maš kej izcedka kakršnegakoli?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 81
5.5.2009 21:07:47   
ljupka
Katjuša nič nimam nobenega iscetka,razen tisto včerej.Danes me je napadel en kašelj,me je pol tko vsekalo v spodnjem delu trebuha da je bilo hudouser posted image user posted image ,ko sem šla na wc ,je blo rdeče kakor kakšne žilice v sluzi,to je bilo vse za danes,nič suha.Rada bi da se to že enkrat rasčisti,če sem noseča super,če pa ne naj se vlije,da greva lahko naprej.Zakaj pa moram skos lulat?Kaj če se mi je šele vgnezdilo včeraj?Če ne bo ne enga ne druzga moram nazaj k zdravniku.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 82
5.5.2009 21:55:45   
Katjusa
držim pesti, da se ti uredi....
zakaj pa moraš nazaj k zdravniku?
Lulanje je pa pomoje psiha.... no vsaj pri meni vidim kadar čakam user posted image hodim kr naprej na wcuser posted image user posted image user posted image lulanje+kontrolauser posted image user posted image user posted image user posted image
pošiljam ti en kup user posted image user posted image user posted image da se ti stvari uredijo in en kup user posted image user posted image user posted image user posted image da boš lažje prestala tole čakanjeuser posted image

jst nimam še nič krvavega razn zadnič mal sam to je zdej že ene 3 dni od takrat.... tak, da čakam kaj bo nekako sem se pripravla nauser posted image , ma poskušam si vtepst v glavo, da je vseeno kaj se nardi, čeprav mi ni čist vseeno sam glede na to da sem šele dobro rodila res ne vem kaj bi radauser posted image user posted image user posted image

drži se in sporoči kako se bo odvijalo..... ker močno stiskam pesti na rokah in nogah tak da komaj hodim in nič ne morem delatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 83
5.5.2009 22:06:38   
isabeaux
...ljubka....glej, če je bila tisto vgnezditvena...bi bilo možno...saj če si rekla da stauser posted image nazadnje 16. 4. , pa če vzemem, da so spermiji preživeli recimo 4 dni v tebi, in si imela o, kasneje...recimo 20. 4. potem še prišteješ ene 1o dni...pa je čisto možno da je bila vgnezditvena, ....

Ker rumeno telesce hrani jajčece če se ne vsidra  celih 12 dni, torej lahko pride do vgnezditve tudi 12 dni po ovulaciji...potem pa oplojeno jajčece če se ne vgnezdi nima več od česa biti nahranjeno...če razumeš....torej je teoretično možna le tako bila pr teb vgnezditev zdaj.....user posted image

No upam da je bila......user posted image

res pa je, da ko si tako želimo, da bi čimprej videle user posted image , se sprijaznimo z vsakko uro ko bi prišlauser posted image kasneje...a ne....

Glede na to da je bil pa test negativen...ali poskusiš z jutranjim urinom...kot ti je že Katjuša svetovala ....ali pa morda res še počakaš kak dan....

Upam da dočakaš user posted image ,...sicer pa v nove boje.....

Se je pa meni kot sem že napisala zgodilo, da je bil fs duo pozitiven, pol pa naslednji dan bc mini negativen...in se je sedaj vlilo....tako da user posted image pitaj boga kako nam hormoni mešajo štrene....

Katjuša držim tud pestke....pa da vsaj eni od nas sedaj ratauser posted image ...kaj veš morda pa si bomouser posted image  vse naslednji mesecuser posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 84
5.5.2009 22:12:35   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

...ljubka....glej, če je bila tisto vgnezditvena...bi bilo možno...saj če si rekla da stauser posted image nazadnje 16. 4. , pa če vzemem, da so spermiji preživeli recimo 4 dni v tebi, in si imela o, kasneje...recimo 20. 4. potem še prišteješ ene 1o dni...pa je čisto možno da je bila vgnezditvena, ....

Ker rumeno telesce hrani jajčece če se ne vsidra  celih 12 dni, torej lahko pride do vgnezditve tudi 12 dni po ovulaciji...potem pa oplojeno jajčece če se ne vgnezdi nima več od česa biti nahranjeno...če razumeš....torej je teoretično možna le tako bila pr teb vgnezditev zdaj.....user posted image

No upam da je bila......user posted image

res pa je, da ko si tako želimo, da bi čimprej videle user posted image , se sprijaznimo z vsakko uro ko bi prišlauser posted image kasneje...a ne....

Glede na to da je bil pa test negativen...ali poskusiš z jutranjim urinom...kot ti je že Katjuša svetovala ....ali pa morda res še počakaš kak dan....

Upam da dočakaš user posted image ,...sicer pa v nove boje.....

Se je pa meni kot sem že napisala zgodilo, da je bil fs duo pozitiven, pol pa naslednji dan bc mini negativen...in se je sedaj vlilo....tako da user posted image pitaj boga kako nam hormoni mešajo štrene....

Katjuša držim tud pestke....pa da vsaj eni od nas sedaj ratauser posted image ...kaj veš morda pa si bomouser posted image  vse naslednji mesecuser posted image  user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image vsak dan nekaj novegauser posted image user posted image user posted image to pa nisem vedla pravjo da pride do vgnezditve 6-8 dni po oploditviuser posted image

ja če rdej nič ne bo pa drug mesec spet skupaj navijaleuser posted image user posted image user posted image tud to je za nekaj dobro...
ko le nebi bli ciklusi tako dolgi ker to čakanje je res najhujša nočna mora, meseci pa kr letijo mimo....

sam to je pa res čudno, da ti en test pokaže user posted image pol drug dan je pa negativen.....?

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 85
5.5.2009 22:13:08   
ljupka
Hvala Katjuša!Mislila sem ginekologa.Problem je v tem ,da mi je rekla da brez tabletk ne bom imelauser posted image .Samo jaz ne maram teh tabletk,in tudi jih ne rabim ,moj mož je prevzel odgovornost in v 8 letih kaj sva skupaj nisem nezaželjeno zanosila,ker ve zakaj ima glavo na ramenih.Jemala sem jih tri mesece in sem probala brez,eno leto dokaj redno vsak mesec lani novembra se je pa zalomilo,2 meseca nič.Potem je teklo 14 dni.Se naročim 8.4. na pregled,da 1.4. prideuser posted image in je je 6.4. konec,,ginekologinja je rekla da ni ovir,naj delam na otroku,ostalo pa že veš.user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 86
5.5.2009 22:20:08   
Katjusa
verjetno bi ti dala dabroston... jst sem ga ful jemala, ko sma se trudla in se mi je ciklus bolje držal, točno sem vedla kdaj mora pridet... je pa fora, da ti uravnava sluznico v drugem deli ciklusa to je v primeru, da pride do O kasneje ful pomembno, ker če je sluznica preveč debela potem se oplojeno jajčece ne mora vgnezdit.... s temi tabletami lahko normalno zanosiš jst sem jih potem jedla še v nosečnosti do 14 tedna ker preprečujejo krvavitve in nekaterim celo preprečijo splav..... (kadar seveda ne gre za odmrtje ploda)

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 87
6.5.2009 11:33:50   
isabeaux
Katjuša:
user posted image user posted image user posted image user posted image vsak dan nekaj novegauser posted image user posted image user posted image to pa nisem vedla pravjo da pride do vgnezditve 6-8 dni po oploditviuser posted image

ja če rdej nič ne bo pa drug mesec spet skupaj navijaleuser posted image user posted image user posted image tud to je za nekaj dobro...
ko le nebi bli ciklusi tako dolgi ker to čakanje je res najhujša nočna mora, meseci pa kr letijo mimo....

sam to je pa res čudno, da ti en test pokaže user posted image pol drug dan je pa negativen.....?

..............................................................................................

Ja načeloma ja...so pa možne izjeme...kadar se res ne vsidra takoj...zato je rumeno telo 12 dni prisotno, če pa se ne pojavi beta hcg - ja, ki ga izloča zarodek, in je hormon ki ohrani rumeno telo med drugim, potem rumeno telo propade oz. se spremeni konec 12 dne po ovulaciji v belo telo, ki povzroči padec hormonov in nato pride do user posted image  v dveh dneh...zaradi tega padca hormonov, pa bi naj tudi BT padla....in če ne pade, bi naj bil noseč...oz. se je zarodek obdržal...vsidral...

Izjeme pa žal obstajajo....ali pa na srečo...kokr kdajuser posted image

Ja veš...je pa res da sem imela jaz že velik hitrih ss - ov...test +, čez neki dni pa se vsipa...ali pa čez teden dva...hormoniuser posted image

Tudi zdaj je bilo verjetno takouser posted image , ker ko je bil drugi test negativen...so verjetno hormoni upadli...betahcg, ker se ni obdržalo....user posted image user posted image

Meseci pa so po eni strani dolgi...ko čakamo ja...ko pa sem upala, da bo nekak mala razlika med še ne naročenouser posted image  in našim najmlajšim, pa vidim da meseci bežijoooo...noro...

Saj morda bo pa sedajuser posted image maja...v mesecu ljubezniuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil isabeaux -- 6.5.2009 11:42:54 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 88
6.5.2009 11:40:30   
isabeaux

Hvala Katjuša!Mislila sem ginekologa.Problem je v tem ,da mi je rekla da brez tabletk ne bom imelauser posted image .Samo jaz ne maram teh tabletk,in tudi jih ne rabim ,moj mož je prevzel odgovornost in v 8 letih kaj sva skupaj nisem nezaželjeno zanosila,ker ve zakaj ima glavo na ramenih.Jemala sem jih tri mesece in sem probala brez,eno leto dokaj redno vsak mesec lani novembra se je pa zalomilo,2 meseca nič.Potem je teklo 14 dni.Se naročim 8.4. na pregled,da 1.4. prideuser posted image in je je 6.4. konec,,ginekologinja je rekla da ni ovir,naj delam na otroku,ostalo pa že veš.user posted image

In zakaj brez tablet ne bi imela user posted image , potem tiči vzrok nekje drugje...pri hormonih...kaj pa žleze ki uravnavajo menstrualni ciklus? Ščitnica , hipofiza? a si imela kak pregled?
Veš dostikrat je recimo ščitnica vzrok, ker preveč al pa premalo dela, pa potem ni menstruacij al pa so prepogoste...zadostuje samo pregled krvi, hormona tsh, pa veš na čem si...mislim a te ni dal zdravnik nič testirat...?
Saj pa ne moreš celo življenje jest tablet, zato da boš al pa ne imelauser posted image

No ne vem...morda sem kaj narobe razumela? Držim pestke....... 

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 89
6.5.2009 15:28:04   
ljupka
Živjo punce!Isabeaux,hvala na včerajšnjih informacijah ,nisem prej utegnila se ti zahvalt.Ja mislim da je možno kaj si napisala.Pri drugi nosečnosti sem šla na prvi ultrazvok,pri 10 tednih po kolendarju,na ultrazvoku je bilo videt kod bi bila v 8 in to je držalo celo nosečnost.user posted image še ni,še vedno sem suha,na joških imam še vedno vidne žile,potemnjene bradavice,lulat še vedno hodim,čeprav ne rada,ker glih nimam časa,če ne grem,me pa tko tišči da kar boli.Mislite da je to vse od prevelike želje?Sem že možu danes rekla da bi rada da se vlije,da vsaj vem kaj je,pa da začnem znova.Ampak,če ne bouser posted image ,gdaj naj začnem znova?Rekel je da se naj ne sekiram,da vse ob svojem času,vsaka stvar rabi svoj čas,enkrat se bo videlo kaj se dogaja.                                                             Ja hormonske probleme imam že od 18 leta.Takrat sem se začela redit,postala sem poraščena.Iz lepotice sem postala debela poraščena pošast.Lahko bi bila tudi psiha,ker sem od 7 leta imela opravka z pedofili.Toda zdaj je vse vredu,imam krasnega moža in dva otroka,ker če bi bilo kaj narobe ,tudi njiju nebi bilo.G.me je dala na pregled krvi za ščitnico pa vse OK.Zato se čudim,da ima katjuša že user posted image ,jaz zdaj po drugem porodu leto pa pol nisem imelauser posted image ,smo mogle s tabletkah sprožit,zakaj je ne bi imela brez tabletk mi glih ni razložila.user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 90
6.5.2009 15:45:20   
Katjusa
jst mojo še kr čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ljupka jst sem jo verjetno dobla tud zato k nisem nič dojila....  no me pa zdej druga heca.... sam nekaj se dohaja ker se mi sluz spreminja zdej je vedno bolj podobna smrklju sam da je prozornauser posted image user posted image user posted image mogoče se pa počasi odpiram. MV se mi je rahlo zmehčal sam je še vedno trd in še kar dolguser posted image do drugega tedna počakam pol pa testiram, če prej nič ne bo.

Ljubika kdaj boš delala test?
držim pesti, da bo pri tebi user posted image in da te vse skupaj neha hecat....
oj ti pedofili jst jih mam na vsakem koraku pa sem na deželi doma in sem imela probleme tud od nekje 9 leta dalja pa tja do 16-17 pol sem šla pa tak v MB šolo in me ni blo več veliko doma... pol je blo pa vredu... so mi pa pustil pečat na duši in v srcuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 91
6.5.2009 17:05:29   
ljupka
Spomini so hudi,sedaj pa še strah za mojo punčko,jaz sem se znala obranit,kaj pa ona.Ko sem se poročila sem šla v drugo regijo,mogoče je tle boljš!          Razmišljam,ker se je tista kepca sluzaste krvi spustila v ponedeljek,da bi delala test v torek zjutraj,če ne bo user posted image do takrat.Če bo še takrat negativno bo pa treba na obisk G.user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 92
6.5.2009 19:10:43   
Katjusa

Spomini so hudi,sedaj pa še strah za mojo punčko,jaz sem se znala obranit,kaj pa ona.Ko sem se poročila sem šla v drugo regijo,mogoče je tle boljš!          Razmišljam,ker se je tista kepca sluzaste krvi spustila v ponedeljek,da bi delala test v torek zjutraj,če ne bo user posted image do takrat.Če bo še takrat negativno bo pa treba na obisk G.user posted image

jst sem si iz istega razloga ful želela imet fantka, ker sem se bala kako bom svojega otroka obvarovala ni in sem dobla 2 prečudovita fanta in če bo tretji tud fant bom vseeno vesela, če bo pa punca se pa tolažim, da bo imela mene očeta in 2 starejša brata in upam, da bom otroke vzgojila tako, da mi bodo zaupali in da bomo takim problemom kos.....

jst bi tud rada drug teden delala test pa se bojim, da ne bom zdržala.. si pa vsak dan rečem še 3 dni pa se bo vlila in dnevi kr letijo user posted image pa ni... zdej bi pa že rada da pride al pa vsaj kak znak, da je smiselno test delat....

še dober da imamo tale forum, da smo si mal v uporo in da lažje prestajamo dneve negotovosti.... a že maš kej sluzi al je vse suho?

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 93
6.5.2009 19:33:53   
ljupka
Katjuša nič suha,opčasno mal bele sluzi prej je pa vedno teklo v potokih.Tista dva balončka pred luknico sta še,not je pa tud bolj ozko,vse je isto kot prej nič sprememb.Men se pa dnevi vlečejo zdaj ko čakam,otroci me mal zamotijo.Moj Jaka komaj čaka da bo mami noseča,vedno moram ponavlat da še nisem,že imena je izbral.Danes mi je rekel mami zelo bom imel rad dojenčka.Men pa hudo da bi jokala.O bog daj že ene spremembe!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 94
6.5.2009 20:06:50   
Anonimen
Vesta, naj vaju ne bo strah vzgoje punčk, katjuša in ljubka, saj ko daš enkrat tako neprijetno izkušnjo skozi  - potem poznaš znake in veš kako vzgojiti otroka, da ti popolnoma zaupa in da bi ti povedala hči prej, predenj bi se ji kaj hudega zgodilo.....

je pa res da kar naprej veš in se spominjaš preteklosti....si pa zato bolj previdna ...pri vzgoji...

vso srečo obema za user posted image

(odgovor članu ljupka)
  Neposredna povezava do sporočila: 95
6.5.2009 20:08:26   
Katjusa
kak dobro ime jaka, men se taka imena ful dopadejo sem si želela met jakoba pa mi moj ne pustiuser posted image ja no sej sam da se strinja da bodo 3.
Kolk je pa jaka star? ful lepo, da si tak želi.... lej gledaj na zadevo pozitivno, če si dvakrat zanosla in donosla more tud v tretje uspet.... a si čist spontano zanosla obakrat al si tud mela težave?
Kolk časa se zdej trudite... sej vem jst em tud ko še nisem imela nobenga sme si govorila ko bi vsajenega mela pol se nebi tolk sikirala in ko sma delala drugega niso bla razočaranja nič manjša vsak mesec in nisem si mogla rečt vsaj enega imam, ker sem si še želela in po pravici me je ful strah, da spet ne bo šlo..... ma vem, da nakoncu me čaka še en popoln dojenček še en sonček ali sončica, pa četud bom mogla spet hodit okol zdravnikov.... ker vem, da mi bo vse poplačano s prvim objemom in pogledom na mojega sončka.....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti, da jaka dobi čim prej še eno sestrico al pa brateca....
Kolk je pa punčka stara (9mesecev?) in kako ji je ime?

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 96
6.5.2009 20:11:12   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Vesta, naj vaju ne bo strah vzgoje punčk, katjuša in ljubka, saj ko daš enkrat tako neprijetno izkušnjo skozi  - potem poznaš znake in veš kako vzgojiti otroka, da ti popolnoma zaupa in da bi ti povedala hči prej, predenj bi se ji kaj hudega zgodilo.....

je pa res da kar naprej veš in se spominjaš preteklosti....si pa zato bolj previdna ...pri vzgoji...

hvala, fora je v tem, da sem jst moji mami vse povedala pa ni znala prav odreagirat in to jo še sedaj grize, da mi ni znala zaščitit in tega me je strah.... no sej pravim karkoli bo sam upam, da če bo punčka da ne bom preveč pazljiva, ker na žalost v vsakem moškem vidim potencialnega kandidata za pedofila... nažalost, predvsem sem pa previdna do tujcev... te stvari niso enostavne in to ti zraste pod kožo in nekaj časa nazaj sem sosedi, ki ima punčko začela govorit, da jo nej bol, pazi.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 97
6.5.2009 20:31:08   
ljupka
Katjuša moj Jaka bo star 6 let ,Ana(po moji babici,ki sem jo imela najrajši,sedaj bo 4 leta kako je ni,je še nisem prebolela),bo pa 3 leta.Mela bi že prej sem čakala,da sem dobila delo za nedoločen čas.Jaka je izbral imena Marko ali Luka in Vesna.Sem mu rekla da bo samo en dojenček ne tri.user posted image Drage moje to se ne da predvidet,tam so med ljudmi taki ki si najman misliš.V mojem primeru šofer šolskega avtobusa,sosed,od striceve žene brat,ko sem začela pri 15 delat šef...Moja ljuba mami mi je rekla,da pakaj če mi je lulija pokazal.Tako da moj mož je moj edini ,ki se me je gdaj dotaknil ,noben pa ne razume kako je.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 98
6.5.2009 20:47:49   
ljupka
Isabeaux kako si? Oglasi se kaj!Te že pogrešam,zmeraj kaj pametnega poveš.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 99
6.5.2009 21:17:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

hvala, fora je v tem, da sem jst moji mami vse povedala pa ni znala prav odreagirat in to jo še sedaj grize, da mi ni znala zaščitit in tega me je strah.... no sej pravim karkoli bo sam upam, da če bo punčka da ne bom preveč pazljiva, ker na žalost v vsakem moškem vidim potencialnega kandidata za pedofila... nažalost, predvsem sem pa previdna do tujcev... te stvari niso enostavne in to ti zraste pod kožo in nekaj časa nazaj sem sosedi, ki ima punčko začela govorit, da jo nej bol, pazi.....

In prav zato, boš ti znala reagirat in boš vedela kaj in kako ko in  če sploh bo to potrebno....
jaz sem rabila psihiatra zato, da sem to ugotovila...pa ne z njegovo pomočjo kar sama sem to ugotovila, ko sem videla da v prijateljičinem sinu vidim potencialnega kandidata , ki ogroža mojo hči...in poglej ga zlomka...zaščitila sem jo še pravi časuser posted image user posted image ....zato verjemi, da boš vedela in čutila...če bo kdaj kaj narobe in instinktivno ravnala...ker sicer si ne bi zastavljala vprašanja...kako bi reagirala če bi slučajno imela hči...user posted image

Hja no meni jo je zagodel lastni brat, starejši 7 let,...a ker so stvari nedokazljive...predobro vesta kako je...in hja moja mama bi svoje srce dala zanj še vedno, pa predobro ve....kaj je bilo...ve da je tudi ona kriva ...ampak njen sinek je še zmeraj njen sinekuser posted image user posted image user posted image

Glavno da sedaj živimo dalje....in lepo življenje s svojimi družinicamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.