Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka Punce moje živijo! Hitim domov iz službe ,da vam potožim svoje težave,pa vidim ,da imate iste probleme,pa ne vem al bi ,al bi se !V službi moram teško dvigovat,(sem FD)do 10 je bilo vse OK,botem sem dvignila mal večji kup tistega pleha,sem pa začutila med nogami vlago.Šla sem na WC ,tko hodim zadnjih 14 dni vsako uro lulat prej samo 1 krat na šiht.Ko sem se polulala se obrišem,in me skoraj kap,cel kup temno rdeče sluzi,sem kr strmela nisem vedla kaj naj,vse mi je letelo po glavi.Da je ,-kaj če splavim še preden bom vedela da sem noseča,kaj če sem pa bom krvavela kot prvič?Čez eno uro grem spet lulat,o ,ali kakršni koli krvi ne duha ne sluha,čez eno uro spet ,nič ,kod bi se mi sanjalo.Punce kaj je to,kaj se to z nami dogaja?Še najbolj hecno je ,da se to ne dogaja samo meni ,ampak tudi vam? Jaz preden dobim mi prvi dan teče po mal,ampak cel dan,drug dan zjutraj se mi pa ulije ,ampak dobesedno vlije in tako tri dni. Vloške kupujem v lekarni ekstra velike.Prejšnji mesec se mi je pa prec ulilo,5 dni pa je bilo konec.Kaj je to ,bojim se da bo kaj narobe !Pomagajte ! če pride do tako zgodnega splava nič ne moreš ni pa nujno.... jst bi na tvojem mestu naredla test in če bo poklič G. držim pesti da se srečno izteče kakorkoli že bo sam da boš ti OK
|