|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kakšna je sluz!
4.5.2009 15:22:30   
ljupka
Punce moje živijo!    Hitim domov iz službe ,da vam potožim svoje težave,pa vidim ,da imate iste probleme,pa ne vem al bi user posted image ,al bi seuser posted image !V službi moram teško dvigovat,(sem FD)do 10 je bilo vse OK,botem sem dvignila mal večji kup tistega pleha,sem pa začutila med nogami vlago.Šla sem na WC ,tko hodim zadnjih 14 dni vsako uro lulat prej samo 1 krat na šiht.Ko sem se polulala se obrišem,in me skoraj kap,cel kup temno rdeče sluzi,sem kr strmela nisem vedla kaj naj,vse mi je letelo po glavi.Da je user posted image ,-kaj če splavim še preden bom vedela da sem noseča,kaj če sem user posted image pa bom krvavela kot prvič?Čez eno uro grem spet lulat,o user posted image ,ali kakršni koli krvi ne duha ne sluha,čez eno uro spet ,nič ,kod bi se mi sanjalo.Punce kaj je to,kaj se to z nami dogaja?Še najbolj hecno je ,da se to ne dogaja samo meni ,ampak tudi vam? Jaz preden dobim user posted image mi prvi dan teče po mal,ampak cel dan,drug dan zjutraj se mi pa ulije ,ampak dobesedno vlije in tako tri dni. Vloške kupujem v lekarni ekstra velike.Prejšnji mesec se mi je pa prec ulilo,5 dni pa je bilo konec.Kaj je to ,bojim se da bo kaj narobeuser posted image user posted image user posted image !Pomagajteuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu patella)
Neposredna povezava do sporočila: 51
4.5.2009 15:39:08   
Chi_Pita
Oi, imam tudi jaz vprašanje glede sluzi ... oz izkušnjo
v bistvu je pri meni tako, da ponavadi nimam veliko belega toka ali kakšne druge sluzi, razen malo pred M ... ta mesec oz kar zadnja 2 meseca pa imam full povečan beli tok, pa skozi me špika v trebuhu, kar ponavadi ni (ali pa sploh nisem šla za tem) user posted image
sem pred prejšnjo M, ki je zamujala delala test in je bil seveda - user posted image ... in smo šli v nov krog ... v četrtek po jutranji telovadbi user posted image se normalno stuširam, zvečer pa hlačke cele krvave user posted image user posted image user posted image pol pa nič več ... sam gosta prozorna sluz? Kaj je to bilo ... vgnezditvena? M ne pričakujem tam po 10.5  ... je prehitro za test?
Punce za vse navijam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu patella)
Neposredna povezava do sporočila: 52
4.5.2009 15:43:12   
Chi_Pita
ooo ljupka user posted image user posted image
jaz ti žal ne vem pomagat ... lahko držim pesti da ni nič resnega in je samo predpriprava na M ... sem se pa obrnila na to temo zaradi podobnega vzroka ... tudi meni je letelo po glavi toliko negativnih misli ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pikepoke za srečo user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 53
4.5.2009 15:49:55   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Chi_Pita

Oi, imam tudi jaz vprašanje glede sluzi ... oz izkušnjo
v bistvu je pri meni tako, da ponavadi nimam veliko belega toka ali kakšne druge sluzi, razen malo pred M ... ta mesec oz kar zadnja 2 meseca pa imam full povečan beli tok, pa skozi me špika v trebuhu, kar ponavadi ni (ali pa sploh nisem šla za tem) user posted image
sem pred prejšnjo M, ki je zamujala delala test in je bil seveda - user posted image ... in smo šli v nov krog ... v četrtek po jutranji telovadbi user posted image se normalno stuširam, zvečer pa hlačke cele krvave user posted image user posted image user posted image pol pa nič več ... sam gosta prozorna sluz? Kaj je to bilo ... vgnezditvena? M ne pričakujem tam po 10.5  ... je prehitro za test?
Punce za vse navijam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko je vgnezditvena ker se le ta pojavi nekje 6-8 dni po O torej dober teden do teden pred M jst sem jo prvič mela sicer jo je bilo bolj malo kot ti opisuješ... sem si pa tud vložek nastavlauser posted image user posted image user posted image pol je bil pa čez 1 tedenuser posted image
tak da držim pesti, da je to to...

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 54
4.5.2009 15:51:11   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

Punce moje živijo!    Hitim domov iz službe ,da vam potožim svoje težave,pa vidim ,da imate iste probleme,pa ne vem al bi user posted image ,al bi seuser posted image !V službi moram teško dvigovat,(sem FD)do 10 je bilo vse OK,botem sem dvignila mal večji kup tistega pleha,sem pa začutila med nogami vlago.Šla sem na WC ,tko hodim zadnjih 14 dni vsako uro lulat prej samo 1 krat na šiht.Ko sem se polulala se obrišem,in me skoraj kap,cel kup temno rdeče sluzi,sem kr strmela nisem vedla kaj naj,vse mi je letelo po glavi.Da je user posted image ,-kaj če splavim še preden bom vedela da sem noseča,kaj če sem user posted image pa bom krvavela kot prvič?Čez eno uro grem spet lulat,o user posted image ,ali kakršni koli krvi ne duha ne sluha,čez eno uro spet ,nič ,kod bi se mi sanjalo.Punce kaj je to,kaj se to z nami dogaja?Še najbolj hecno je ,da se to ne dogaja samo meni ,ampak tudi vam? Jaz preden dobim user posted image mi prvi dan teče po mal,ampak cel dan,drug dan zjutraj se mi pa ulije ,ampak dobesedno vlije in tako tri dni. Vloške kupujem v lekarni ekstra velike.Prejšnji mesec se mi je pa prec ulilo,5 dni pa je bilo konec.Kaj je to ,bojim se da bo kaj narobeuser posted image user posted image user posted image !Pomagajteuser posted image user posted image user posted image !

če pride do tako zgodnega splava nič ne moreš ni pa nujno.... jst bi na tvojem mestu naredla test in če bouser posted image poklič G. držim pesti da se srečno izteče kakorkoli že bo sam da boš ti OK

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 55
4.5.2009 16:04:32   
Chi_Pita
Katjusa hvala za odgovor ...  glede krvavitve - pri tangicah pa res ne rabi dosti da je spodaj vse umazano user posted image  user posted image  user posted image sem se malo čudno izrazila ja. user posted image
upam lahko da je to to ... bom pa počakala še en teden ... ma kaj ko je tako težko čakat ... 

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 56
4.5.2009 16:44:01   
ljupka
Katjuša,ampak zdaj ni nič več rdeče.Med prvo nosečnostjo sem tri mesece krvavela,sam sem mogla mirovat,zdaj je pa to ob dveh nedobudnežev nemogoče.Mož bo šel dopoldan po test,ker zjutraj delam,mislim da bi zdaj moglo pokazat ja al ne.Kako je pa pri tebi?Če bi dobila user posted image ,bi vsaj vedela na čem sem,tako pa nič ne vem.Vso srečo vsem ostalim!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 57
4.5.2009 17:05:08   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

če pride do tako zgodnega splava nič ne moreš ni pa nujno.... jst bi na tvojem mestu naredla test in če bouser posted image poklič G. držim pesti da se srečno izteče kakorkoli že bo sam da boš ti OK

se strinjam s katjušo.........upam da bo vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 58
4.5.2009 17:08:02   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Chi_Pita

Katjusa hvala za odgovor ...  glede krvavitve - pri tangicah pa res ne rabi dosti da je spodaj vse umazano user posted image  user posted image  user posted image sem se malo čudno izrazila ja. user posted image
upam lahko da je to to ... bom pa počakala še en teden ... ma kaj ko je tako težko čakat ... 

če so ble tangice potem pa so pa res lahko cele krvave ker ni veliko prostorauser posted image user posted image user posted image user posted image drži pesti in navijam zauser posted image
user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 59
4.5.2009 17:13:30   
Katjusa

Katjuša,ampak zdaj ni nič več rdeče.Med prvo nosečnostjo sem tri mesece krvavela,sam sem mogla mirovat,zdaj je pa to ob dveh nedobudnežev nemogoče.Mož bo šel dopoldan po test,ker zjutraj delam,mislim da bi zdaj moglo pokazat ja al ne.Kako je pa pri tebi?Če bi dobila user posted image ,bi vsaj vedela na čem sem,tako pa nič ne vem.Vso srečo vsem ostalim!!user posted image user posted image user posted image

moje še tud vedno ni in nobenega izcedka ni.... pojma nimam kaj je zdej to možek mi je potipal MV in se strinja z mano da je zaprt in trduser posted image user posted image user posted image sam to še nič ne pomeni dokler niuser posted image tak da mogoče dons letim po test ker ne zdržim več... če je nej se vlije mogoče je psiha.... včasih ko smo se matrali na prvem in potem drugem se mi je vlila kaki 2-3 ure po testuuser posted image user posted image user posted image user posted image sam zato bi rada nardila test da bi se vlila če se že misliuser posted image user posted image
držim pesti, da se ti jutri razkrije skrivnst in da bo lepa.... pa pazi se v službi nikar preveč težko ne dviguj

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 60
4.5.2009 17:57:22   
ljupka
Hvala ti katjuša res si zakon,najrajši bi teuser posted image user posted image user posted image ,upam da nam rata.Saj če mi pokaže +,bom mogla na bolniško,ker imam teško delo ,8 ur na nogah,danes sem gledala,imam ful natečene noge ,ki ponavad niso.Mislila sem ,da bom tokrat lahko delala,pa se bojim da ne bo šlo.user posted image

< Sporočilo je popravil ljupka -- 4.5.2009 17:59:18 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 61
4.5.2009 19:46:35   
Katjusa
evo moje user posted image še ni moja neučakanost je pa to da sem šla test kupit in seveda ne morem zdržat do jutra in sem šla ga delat in je - .... zdej pa čakam da se vlijeuser posted image user posted image user posted image user posted image al pa ostane še eno da počakam par dni in bo mogoče user posted image ker je res da sem zdle delala in pred tem ful pila in vse in lahko da ni dovolj hormona.....
kakorkoli bo sam da neki bo, pol pa resno začnemo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 62
4.5.2009 20:23:10   
Jada82
Joj, punce, moje user posted image tudi še ni, čeprav sem bila včeraj prepričana, da jo bom danes dobila .... pa potem ne duha ne sluha o M, tudi belega toka je manj in pa nobenih bolečin. Testa si ne upam delat, ker bom potem spet samo razočarana.
Včeraj sem potem zjutraj merila še BT in je bilo 37oC, ker je povečana temperatura. Ampak potem sem danes zjutraj pozabila meriti, tako da ne vem. Bom jutri, če se spomnim ...
Eh, naj se že vlije, če se namerava, saj želim čimprej v novi krog user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ljupka, kaj pa če je pri tebi vgnezditvena????

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 63
4.5.2009 21:45:46   
ljupka
Misliš da je možna vgnezditvena po tolkem času.Zadnji plodni dan naj bi bil 16.4.in takrat sva zadnjič user posted image ,a je možno,da bi bilo to šele zdaj.Tudi jaz sem na to pomislila.Poslala sem sporočilo dr. Pušenjaku,če mi bo kaj odgovoril.Nevem ampak bojim se jutri it v službo,moram se kontrolirat ,delati po mal,kaj ko imam normo.user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 64
5.5.2009 0:08:31   
Katjusa
pomoje ni vgnezditvena..... no jst sem v začetku 2 nosečnosti večkrat mela kak krvav flekec pa je blo vse ok in v 14 tednu prve nosečnosti sem mela ornk krvavo pa je blo tud vse OK tak da ni še za obupat in dokler se ne vlije navijamo.....

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 65
5.5.2009 9:10:03   
Katjusa
Ljupka kakšno je stanje?
pr nas je vse po starem user posted image ni in tud izcedka nikakršnegauser posted image ..... čakam in čakam.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 66
5.5.2009 11:52:46   
isabeaux
Živjo punce.....

eh...no men se je pa konkretno vlila user posted image danes ponoči...komaj sfolgam tampone menjavat, pa krči za znoret....user posted image

Upam pa da morda sedaj maja rata...kaj vem...morda pa me le presenetitauser posted image

Ljubka kako je s teboj? Glej zadeva je takšna...če se zarodek vredu vgnezdi, potem tud če kaj težkega dvigneš, ne bi smelo priti do kolapsa, lahko, da je sam kakšna žilica počila, tud v nožnici so...pa je možno...upam da je vse ok...in res ti želimuser posted image

Katjuša, pa pr teb? Vidiš jaz sem tudi ta cikel prvič imela take finte, da je bilo vse suho predenj se je vlilla, tako da pismo nikol ne veš...upam da se tebi user posted image  ne prikaže...

Pa Jada enako....morda pa ne bo treba v novi kroguser posted image user posted image

Chi - Pita....vem da je ful težko počakat, ker se men to dogaja že kar iz kroga v krog, da upam, pol pa ničuser posted image Pa se mio zdi, da dnevi ne minejo nikamor...

vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 67
5.5.2009 12:31:44   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux
Katjuša, pa pr teb? Vidiš jaz sem tudi ta cikel prvič imela take finte, da je bilo vse suho predenj se je vlilla, tako da pismo nikol ne veš...upam da se tebi user posted image  ne prikaže...

hvala, se je pa začela mal zdej sluz delat tak da lahko da user posted image le počasi pride.... bi rada da pride da ne razmišljam kaj se dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image je kr fino, ko še nisem pod stresom... in upam, da nam rata prej k v enem letu vsaj tam nekje jeseniuser posted image user posted image user posted image pustimo se presenetit pravjo, da v tretje gre rado in upam, da tokrat ne bom vsak drugi mesec pri Guser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojouser posted image sam reč si da se nej kr zlije boljše k se spuca boljša je potem podlaga zauser posted image tak da kar mora ven mora venuser posted image držim pesti za majuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 68
5.5.2009 13:08:54   
Jada82
Pri meni user posted image še ni ... sem pa zjutraj merila BT in je bila 36,2. Tako da, M definitno pride ... samo kdaj?!?!?! Čimprej naj že pride, ker sem že sita čakanja ... da gremo potem hitro v novi krog z ovulacijskimi testi :))))

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 69
5.5.2009 13:22:25   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Pri meni user posted image še ni ... sem pa zjutraj merila BT in je bila 36,2. Tako da, M definitno pride ... samo kdaj?!?!?! Čimprej naj že pride, ker sem že sita čakanja ... da gremo potem hitro v novi krog z ovulacijskimi testi :))))

ponavadi se M pokaže 3 dni po padcu temparature vsaj meni se je.....
kje pa kupujete punce ovulacijske teste in kolk date zanje?

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 70
5.5.2009 13:57:32   
isabeaux
...ja jaz sem imela še včeraj zjutraj BT 37,0, pol se je pa ponoči vsipalo...tako da je vse res samo igra hormonov vsake posameznice...user posted image

Jaz kupujem ovul. teste preko pošte , dobiš jih 20 pa še 5 testov za nosečnost...pa pride vse skupi okol 16 eurov...mal manj...user posted image

http://www.accuratepregnancytests.com/

Je pa res, da nama je pr sinku ratalo v prvo stesti, zdaj pa štartamo 13 krog.....user posted image user posted image , definitivno pokažejo prav, sam moraš vsak dan merit ob priblližno istem času...npr. okol 3 h popoldne , pa ne preveč pit pred tem...s tem da pr men je vsake tolko časa prisotna tudi bolečina v enem od jajčnikov, ful močna...tako da sedaj res vem, da je o. bolečina...je pa ponavadi, ko je test pozitiven popoldan...bolečina zjutraj al pa nasllednji popoldan...torej res v 24 urah....kot pravijo navodila...da je o, po 24  36 urah od + testa...

aja pa res mora bit črtica močnejša od kontrolne...pol je+ user posted image

v dm - u so ful dragi - stane 5 testov enako kot zgornji komplet...je mal dosti....

tole pa lahko imaš za dva al pa tri mesece...če imaš m na približno enaki čas...user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 71
5.5.2009 13:59:01   
isabeaux
aha...pa še tale slikca bo verjetno v pomoč

user posted image

zdaj pa spet novim zmagam naproti....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vso srečooooooooo

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 72
5.5.2009 14:50:06   
Katjusa
isabeauxuser posted image user posted image user posted image user posted image ful dobro hvala mogoče jih jst tud naročim.... pa hvala za grafeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 73
5.5.2009 15:19:52   
ljupka
No sem prišla domov iz službe.Ta user posted image ni,lulat grem na pol ure do eno uro,po prsih imam istopajoče modre žile,spodnji del trebuha me ful boli,še posebaj,če kaj dvignem,in celo,če zakašlam, fino zaboli.Mož mi je kupil test in to ta dražjega ni škrtaril,je rekel tolk jih je pa sem uzel tega ,kot prej,tut,če je dražji,vsaj vem,da je dober.Zdaj ga imam tle pred seboj in ne vem kaj naj naredim,najrajši bi počakala in ga dalala zgodaj zjutraj preden grem v službo,čeprav me živčki držijo,da bi ga takojuser posted image user posted image .Se slišmo še pozneje grem po otroka v vrtec.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 74
5.5.2009 15:37:08   
Anonimen
No, kr naredi ga, že težko pričakujem, držim pesti!!!!!

(odgovor članu ljupka)
  Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.