|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kakšna je sluz!
14.5.2009 6:54:25   
Anonimen
Hvala ti anonimna 2, res ne more bit enako.
Prvič pa, ljupka in ostale, ki že imate otroke. Nisem nobene obtoževala, nobene foušije ni pri meni nikoli bilo! ( če imaš slabe izkušnje z okolico , ki te obdaja, verjemi, nismo vsi enaki in ne sodi vseh po enem kopitu).
Privoščim ti še 15 otrok, če jih hočeš. To sploh ni moja stvar, ker jaz nimam popolnoma nič od tega.

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ljupka, ne bit žalostna. Ti imaš že vsaj dva, če se ne motim. Jaz nimam še nobenega, to je šele hudo. In kar ni in ni pluska.

To je bil pa neke vrste tolažba in še enkrat ponavljam, ne folšija in ni me treba takoj napadat, ker me sploh ne poznaš. Je pa res tako kot je napisala Anonimna 2. Ti imaš 2 otroka, teb bosta vedno ostala 2, mene pa skrbi, če mi bo sploh kdaj uspelo zanosit, če sm sploh plodna, itd.... Če nisem, si lahko nabavim psa, se j.... s posvojitvijo 10 let, itd. zato ne bodi takšna in ne morš reči da je to enako. Če pa jokaš po vsaki menstruaciji, se mi pa zdi, da to ni normalno! Oprosti! Še jaz ne jokam, lepo te prosim! Raje se posvečaji za živeče otroke in ne za nekaj, ker še ni nastalo. To pa je bilo nesramno od mene!
Kar se pa Anonimnih vzdevkov tiče, pa sploh ne vem kaj vas to toliko moti. Itak je to forum in prvo pravilo, ki se ga moraš držati na internetu: Ne izdaj svojeg apravega imena, ne dajaj tel številk in svojega naslova!
Če ste pa ljupke, pa Katjuse, pa Isa.... in ne vem kaj še vse, pa ne igra to nobene vloge. Lahko si pa vse to samo ena sama oseba, pa se vsakih 5 min prijaviš z drugim vzdevkom. Če bi kdo to hotel, ni nobenih ovir!
Tako, da, glej svet z lepše strani in ne obtožuj vse okoli sebe.

(odgovor članu isabeaux)
  Neposredna povezava do sporočila: 151
14.5.2009 7:15:56   
Malincek
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

Oj tole je pa potem druga zgodba....sem mislila da si 3.5. dobila šele user posted image ...zato mi ni šlo v račun....takle pa je celo možno da je bil že zato rahel + ker hormon beta hcg raste...user posted image user posted image user posted image ...je pa baje tako, da če se tudi malo pokaže tista druga črtica...ki nardi +...da pa je kaj na temuser posted image user posted image user posted image

Joj jaz res nisem ziher, počakala bom do 25.5. in potem naredila test. Pojma nimam kaj sem videla, videlo se je nakako tako, kot na črta ampak ma skoraj prozorna, ampak če bi se naredil plus točno vem kje bi se user posted image  nekako tako. Čez ene 10-20 min pa je del te črte ki nariše plus postal zelo viden. Ma kaj jaz vem. Še vedno me špika, joškice pa se že polnijo in malo bolijo...

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 152
14.5.2009 8:20:25   
ljupka
A ste smešne ,ženske se prec skregamo!Dam vam za prav,meni ostanejo 2 otroka vam pa nobeden,to res ni isto in to nisem jaz napisala!In ne jočem ob vsaki menstruaciji,problem je v tem da je nimam,in se bojim ,da je spet kaj narobe kot je že bilo.Bila bi je kar vesela če bi prišla,bi vsaj vedela da je vse ok z mano!
Če ste prijavljene pod anonimne me tud nič ne moti.
Kok se posvečam otrokom pa tudi ne moreš vedet,ker te ni zraven!
Mene ne more užalit človek,ki ga ne poznam,tle gor sem zato,da bi zvedla kakšen nasvet od tistih,ki imajo iste izkušnje kot jaz in mogoče bi tudi jaz komu  laho kaj svetovala!
Meni je čist lepo v življenju,nikoli bolje.Samo jaz sem dobila opčutek,da ti optožuješ mene ,če sem se zmotila se ti opravičujem!!!!!
Meni je hudo za pare ki ne morjo imet otroke,so pa takšne ki po 20 ali večkrat delajo splave.Imela sem sodelavko,ki se je hvalila,če bi rodila vse otroke,kolikokrat sem bila noseča,bi jih imela  za cel avtobus!    Vidite drage moje to ni prav!
Anonimna iz vsega srca ti želim,da bi imela svojega sončka. In vsem ostalim želim isto.   
Mene je pa strah,ker ima moja sestra zdaj raka na materničnem vratu in ne vem kaj mene čaka!
Lep pozdrav in brez zamere!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Malincek)
Neposredna povezava do sporočila: 153
14.5.2009 8:41:51   
Anonimen
Ja, pri pisanju večkrat pride do nesporazumov, pri pogovoru v živo pa to vse lahko izpade drugače.
Držim pesti, da dobiš menstruacijo ali čimprej +.
S sestro bo vse v redu, boš videla. Ni pa ta rak deden, tako, da te ne rabi biti strah. Mogoče je imela HPV, bolj stresno življenje kot ti, slabši imunski sistem, ....zato ga je dobila. Poznam jih kar nekaj, ki so ga imele, vse so stare čez 40. je pa zelo pogost. In če se pravočasno operira, bo še vse v redu.
Vsem želim pluske!

(odgovor članu ljupka)
  Neposredna povezava do sporočila: 154
14.5.2009 9:11:59   
Katjusa
punce jst nam vsem prej al slej želim user posted image user posted image + karkoli sam, da dobite (dobimo) zdrave in polne smeha otročke... veliko ljubezni do življenja in vsega kar nam je usojeno....
kot sme rekla ni nekaga merila kako katera pričakuje in kako čuti v srcu.... tak, da stvari se ne da pridet do dna zato bolje, da to pustimo in se pogovarjamo temi primernouser posted image user posted image pa smo anonimne al pa ne mene to prav nič ne moti....user posted image user posted image user posted image

malinček stiskam pesti, da da boš ugledala en velik+

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 155
14.5.2009 15:21:20   
Malincek
Zdaj 3 dni mam pa še občasne vrtoglavice in take pijane noge, ampak samo za sekundo dve, potem je ok. Jaz ne vem... psiha je močna reč in res ne vem a vsi vse to sam namišljam al kaj user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 156
14.5.2009 15:28:00   
samantka
Hejla punce!
Potrebujem nujno pomoč! M mi zamuja danes 6 dan, testi negativni in od včeraj nek čuden rjav izcedek! Prej sem imela M vedno redno, ta mesec mi pa že toliko zamuja, pa sedaj sva prvi mesec delala na otročku! Kaj mislite??? Kak nasvet ali se naj kar naročim pri G???

(odgovor članu Malincek)
Neposredna povezava do sporočila: 157
14.5.2009 16:25:56   
samantka
Aja, pa pozabila sem, da me skoz neke boli spodaj, samo ne tako kot takrat, ko sem imela M. Te bolečine so včasih bolj intenzivne, včasih manj! Ima katera kakšno podobno izkušnjo, ker me je sedaj že malo strah!

(odgovor članu samantka)
Neposredna povezava do sporočila: 158
14.5.2009 17:10:57   
topolovka87
živjo Samantka!

Če bi bila  na tvojem mestu bi še malo počakala, pol pa naredila test še enkrat ( čez kakšen teden). samo tele bolečine mi ne gredo v račun...

ja, jaz imam tudi probleme s to user posted image ..user posted image  včeraj bi morala dobiti menstruacijo, vendar sem namesto user posted image  dobila samo par pikic- včeraj dve pikice, danes eno,... še to zelo malo..čudim se,saj sem vedno imela takoj ko se je krvavi izcedek pokazal naslednji dan user posted image .. zdaj pa nič... pa tudi prsi me niso bolele, ki me vedno bolijo preden dobim user posted image . upam, da ni kaj resnegauser posted image . kaj mislite?

(odgovor članu samantka)
Neposredna povezava do sporočila: 159
14.5.2009 17:48:39   
samantka
Hejla topolovka 87!
Jaz bi še kar čakala, če ne bi danes dobila še vročine, pod pazduhu 36, 5; s fore sem še probala v nožnici, tam pa 37, 5. Pojma nimam kaj se dogaja, ne počutim se ravno najboljše. Nosečnost pa tudi ne vem, če lahko izključim, kajti izvenmaternične menda test ne pokažeuser posted image Ah, jutri pokličem ginekologa, ne bo druge ali kaj človek naj naredi??

Kaj pa ti si že naredila test? No ne vem, nič nisem zasledila, ker imaš lahko malo krvavitev tudi, če si noseča, tako mičkeno kot ti opisuješ! Najbolje, da test narediš, pol pa vidimo ali se bo tetka prikazala ali ne!

Mene pa je že pometlo v posteljo, še glava me boliuser posted image user posted image

(odgovor članu topolovka87)
Neposredna povezava do sporočila: 160
14.5.2009 18:18:23   
topolovka87
Samantka!

Lej, če se boš boljš počutila če boš šla k ginekologu moraš definitivno iti. Pa tudi malo si boš pomirila živčke. jaz testa še nism delala, sam se mi zdi, da pa bo morda res lahko user posted image , že zato ker se mi je to v prvič zgodil, da sm imela tako user posted image  kot jo imam zdaj ( v bistvu ni user posted image , ampak sam izcedek). pa še s fantom sva user posted image ravno takrat ko sem imela cervikalno sluz prozorno in vlečljivo ( tako, ki jo nekateri omenjajo in naj bi nastopila ravno ko se približujejo plodni dnevi).

upam na user posted image . zdaj, če jutri ne dobim user posted image , bom šla pa test kupit.
držte pesti, tebi Samantka pa želim,da se kmalu pozdraviš in da ni kaj hujšega.

(odgovor članu samantka)
Neposredna povezava do sporočila: 161
14.5.2009 18:26:38   
samantka
Jaz bom jutri kar poklicala, glede na to, da že 3 leta nisem bila, ne bi smel biti jezen name, da bi slučajno delala gužvo. Če bo vse ok, toliko boljše, se bom samo posvetovala kako do user posted image . Pa sporočim kako sem rešla, če se seveda že kaj prej ne oglasim tukaj.

Ja, zate topolovka 87, če ti zamuja, pa kar po test, lepo da si tako mirna, jaz bi menda že danes skočila, ko tako težko čakam. Upam, da bosta vsaj pri tebi user posted image .

Jaz pa v postelji! ... upam, da je user posted image kriv, potem je vse oproščeno user posted image , ker telo mi pravi eno, testi pa drugo user posted image !
Smo pa nekatere ženske res zakomplicirana bitja user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 162
14.5.2009 18:41:53   
topolovka87
le sporoči kako je bilo pri ginekologu.jaz tudi nisem bila pri ginekologu že dve leti.. ja sem mirna, ker si sploh ne upam pomisliti, da bi bila user posted image , ker bi zihr skakala od veseljauser posted image . ko bi to tvoje zdravje tudi kazalo na user posted image  bi bila pa sploh veselauser posted image . vso srečo ti želim, jaz pa tudi sporočim kakšen bo rezultat testa.user posted image  lp

(odgovor članu samantka)
Neposredna povezava do sporočila: 163
15.5.2009 11:13:41   
topolovka87
naredila test včeraj in danes zjutraj - bil je negativen.user posted image user posted image  že spet se mi je začel pojavljati rjav izcedek, tako da bo user posted image  zihr prišla. pa sem bila že prepričana, da sem user posted image , se mi je kar smejalo...user posted image  eh, več sreče prihodnjič. očitno je bil stres kriv, pa tudi hud prehlad sem imela in je verjetno to tudi vplivalo na zamudo user posted image . kaj pa vem..sicer pa:

gremo v nove boje za user posted imageuser posted image  lp

Neposredna povezava do sporočila: 164
15.5.2009 12:56:56   
samantka
Hejla topolovka87!
Ah, tudi meni se je danes ulila, samo sem srečna, da je tako, da ni kaj narobe, čeprav je ta moj PMS grozen. Glede na to, da sva jo dobili isti dan, bova mogoče zibali potem na isti dan user posted image , tako da ne biti žalostna, jaz še kar nisem obupala, sem ziher, da pa ta mesec mora uspeti!
Jaz mislim, da se me ženske preveč obremenjujemo, zato pa je tako! Sicer pa bi te rada spoznala, se mi zdiš fajn, da bi morda kdaj zavili na kakšno kavo, če nisi predaleč ali pa potem skupaj vozičke potiskali user posted image (predlagam).
No upam, da nama ta mesec uspe, ja seveda tudi vsem ostalim!
Sicer pa moj nasvet, čim manj se obremenjevat, psiha ni dobra!!!

Neposredna povezava do sporočila: 165
15.5.2009 13:47:46   
topolovka87
živjo Samantka!user posted image

ja, verjetno sem malo dvoumno napisala, saj imam tudi danes samo rjav izcedek, sam konkretne user posted image  pa še nimam, tako da se mi ni še ulila, vendar pa pričakujem da se bo.. čeprav imam pa v sebi še vedno čisto majčken dvom: kaj pa če sem vseeno user posted image ? samo ne verjamem, zato sem se tudi sprijaznila, da bo user posted image  prišla, če danes ne v vsej svoji " lepoti" pa čez nekaj dni. Ja, imaš pa prav ženske se včasih kar malo preveč obremenjujemo. Potem praviš, da se je tvoje zdravje uredilo? superuser posted image . lepo, da me želiš spoznat, samo je pa zdaj veliko vprašanje na kateremu koncu Slovenije katera živi?user posted image  Lahko, da sem čisto na drugem koncu doma kot ti.. iz kje pa si? jaz sem iz dolenjskega konca. lp

(odgovor članu samantka)
Neposredna povezava do sporočila: 166
15.5.2009 13:56:59   
samantka
Hej!
Jaz pa sem s štajerskega konca, tako da sva mogoče res malo daleč! No ja, se bova pa pogovarjali tukaj le gor.
Upam, da vseeno boš nosečka, čeprav se mi zdijo ti testi kar zanesljivi in rjav izcedek že nakako sporoča, kje smo, no glede na to, če si imela vedno redno M. No sporoči, ko se ti vlije, bova načrtovali ta mesec in seveda nasledji mesec zagledali +! Kaj vidva se že dolgo trudita?

Neposredna povezava do sporočila: 167
15.5.2009 14:18:49   
topolovka87
joj, smo pa res daleč druga od drugeuser posted image  midva se ne trudiva dolgo, ker sem prej hodila še na faks, zdaj pa sem se ta mesec odločila, da faksa ne bom nadaljevala.. intenzivno na user posted image  še nisva začela delat.. bolj se bova potrudila od tega meseca dalje.. ponavadi imam user posted image  na 28 ( bolj redko) in na 30 dan ( user posted image  dobim večkrat na 30 dan). včasih dobim user posted image  pa tudi 33. dan- kakor je.  sam tale zdejšna " menstruacija" me pa mal zmede, ker se mi to ni še nikoli zgodilo, kar se mi dogaja zdaj.. Ta izcedek se vleče že tretji dan. naj se user posted image  že enkrat ulije, da grem lahko v naslednji krog, ker me vse skupaj že kar malo nervira..user posted image  smem vprašati koliko si stara? mojo starost že poznaš - 22. raje vidim, da vem koliko so moji sogovorniki stari, vsaj vem kako se obnašati do njihuser posted image . v bistvu se do vseh isto obnašam, samo starost pa tudi nekaj pripomoreuser posted image . sej vem, malo preveč nalagam, kajne?user posted image  

(odgovor članu samantka)
Neposredna povezava do sporočila: 168
17.5.2009 8:59:49   
samantka
Hejla topolovka87!
Kako je s tabo? Se ti je že ulila! Sem videla, da si me še spraševala po letih in to. Ja sem 23, tako da sva kar blizu in tudi sva šele od prejšnega meseca intenzivno na temi user posted image , tako da sva še vsa v pričakovanju, pa zdi se mi, da je kar boljše, če se malce bolj zgodaj odločamo za prvega. Po moje sem preveč na psihi od vsega, zato mislim, da bo pri nama takoj, ko se jaz malce spravim k sebi, delam že na tem user posted image . Zdaj mi ravno lije user posted image , pa sem malo manj tukaj gor, pa tudi saj veš, da ne smemo vsega objaviti, tako da lahko tudi kje privat kdaj klepetava, če boš želela user posted image
Javi se kaj!

Neposredna povezava do sporočila: 169
17.5.2009 12:16:55   
topolovka87
Samantka!

Meni se je že včeraj ulila user posted image , tako da sem čisto nabasana s tabletami, ker imam včasih malo bolečin. Me res veseli, da smo po letih dokaj blizu user posted image .  Moje mnenje je isto, kar se otrok tiče: user posted image  je potrebno imeti mlad. Res bi se lahko malo privat pogovorile, samo ne vem kako bomo to izpeljale...user posted image  Ali jaz napišem svoj mail ali kako? jaz sem isto popolnoma na psihi glede user posted image , pa se mi zdi, da me tale forum kar malo preveč na psiho vrže, potem pa samo to razmišljam- o user posted image . itak pa moj pravi ko bo, bo.. tako da se ne smemo preveč obremenjevat.user posted image  lp

(odgovor članu samantka)
Neposredna povezava do sporočila: 170
17.5.2009 15:50:00   
samantka
hi!
To pa zanimivo, očitno sta se najina dva fanta zmenla, da rečeta, ko bo bo. Se čisto strinjam s tabo glede tega, kako forumi delujejo. Ja, zadevo lahko malo bolj anonimno izpeljeva , se mogoče dobiva na kakem čatu, pa si tam izmenjava kaki msn naslov. Ali pa  če imaš kakšnega bolj anonimnega.

Neposredna povezava do sporočila: 171
17.5.2009 18:37:31   
topolovka87
Samantka, poslala sem ti zasebno sporočilo,lpuser posted image

(odgovor članu samantka)
Neposredna povezava do sporočila: 172
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.