Anonimen
|
Hvala ti anonimna 2, res ne more bit enako. Prvič pa, ljupka in ostale, ki že imate otroke. Nisem nobene obtoževala, nobene foušije ni pri meni nikoli bilo! ( če imaš slabe izkušnje z okolico , ki te obdaja, verjemi, nismo vsi enaki in ne sodi vseh po enem kopitu). Privoščim ti še 15 otrok, če jih hočeš. To sploh ni moja stvar, ker jaz nimam popolnoma nič od tega. IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ljupka, ne bit žalostna. Ti imaš že vsaj dva, če se ne motim. Jaz nimam še nobenega, to je šele hudo. In kar ni in ni pluska. To je bil pa neke vrste tolažba in še enkrat ponavljam, ne folšija in ni me treba takoj napadat, ker me sploh ne poznaš. Je pa res tako kot je napisala Anonimna 2. Ti imaš 2 otroka, teb bosta vedno ostala 2, mene pa skrbi, če mi bo sploh kdaj uspelo zanosit, če sm sploh plodna, itd.... Če nisem, si lahko nabavim psa, se j.... s posvojitvijo 10 let, itd. zato ne bodi takšna in ne morš reči da je to enako. Če pa jokaš po vsaki menstruaciji, se mi pa zdi, da to ni normalno! Oprosti! Še jaz ne jokam, lepo te prosim! Raje se posvečaji za živeče otroke in ne za nekaj, ker še ni nastalo. To pa je bilo nesramno od mene! Kar se pa Anonimnih vzdevkov tiče, pa sploh ne vem kaj vas to toliko moti. Itak je to forum in prvo pravilo, ki se ga moraš držati na internetu: Ne izdaj svojeg apravega imena, ne dajaj tel številk in svojega naslova! Če ste pa ljupke, pa Katjuse, pa Isa.... in ne vem kaj še vse, pa ne igra to nobene vloge. Lahko si pa vse to samo ena sama oseba, pa se vsakih 5 min prijaviš z drugim vzdevkom. Če bi kdo to hotel, ni nobenih ovir! Tako, da, glej svet z lepše strani in ne obtožuj vse okoli sebe.
|