Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 17:29:05
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Anitke ni tuki? Zadnjič je dala en recept za osliča , pa zdej ne vem kolk časa morm pečt A mogoče kera ve kolk približno se peče v pečici A imaš to fileje ali cele ribe? Fileji: 180-200 st. C, povprečno 30 minut - odvisno od načina.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 17:29:45
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Še 14 dni pa mam nuhalno, jejjjj komi čakam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 17:30:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Anitke ni tuki? Zadnjič je dala en recept za osliča , pa zdej ne vem kolk časa morm pečt A mogoče kera ve kolk približno se peče v pečici A imaš to fileje ali cele ribe? Fileji: 180-200 st. C, povprečno 30 minut - odvisno od načina. hvala , ja fileje, ma zdej se bojo pa mal dalj ker bo moj mal zamudu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 18:04:25
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Anitke ni tuki? Zadnjič je dala en recept za osliča , pa zdej ne vem kolk časa morm pečt A mogoče kera ve kolk približno se peče v pečici A imaš to fileje ali cele ribe? Fileji: 180-200 st. C, povprečno 30 minut - odvisno od načina. hvala , ja fileje, ma zdej se bojo pa mal dalj ker bo moj mal zamudu kak mi je znano tole zamujanje, pol mam pa vse 6x prepečeno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 18:28:35
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Sedaj sem pa malo jezna. Se spomnite, da sem mela razgovor 16.4. In niso nič poslali, nič klicali in sem pač mislila, da so koga drugega izbrali. Sedaj me pa kliče ena ženska iz vrtca, če bi lahko jutri prišla za eno uro k njim, da bi se lažje odločili. Mimogrede, delat pa bi se začelo 4.5. In če bi me slučajno izbrali, si lahko jaz Vida dam v žep. Pa čeprav nujno potrebujem službo, ampak ne morem it delat na vrat na nos. Niti pod razno. Odločajo pa se tako kot da bi ponujali delo za nedoločen čas, te ga pa ponujajo samo za 1 leto. Bomo vidli jutri. A si že razmišljala kam bi Vida dala? Jutri bo Videk pri A., ker ima dopust, za naprej, pa si bom jutri glavo razbijala,če bo res potrebno iskat varstvo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 19:34:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Sedaj sem pa malo jezna. Se spomnite, da sem mela razgovor 16.4. In niso nič poslali, nič klicali in sem pač mislila, da so koga drugega izbrali. Sedaj me pa kliče ena ženska iz vrtca, če bi lahko jutri prišla za eno uro k njim, da bi se lažje odločili. Mimogrede, delat pa bi se začelo 4.5. In če bi me slučajno izbrali, si lahko jaz Vida dam v žep. Pa čeprav nujno potrebujem službo, ampak ne morem it delat na vrat na nos. Niti pod razno. Odločajo pa se tako kot da bi ponujali delo za nedoločen čas, te ga pa ponujajo samo za 1 leto. Bomo vidli jutri. A si že razmišljala kam bi Vida dala? Jutri bo Videk pri A., ker ima dopust, za naprej, pa si bom jutri glavo razbijala,če bo res potrebno iskat varstvo. jah tole je res bedn tkole na hitr neki najdt. Bi po eni strani kr raj da te ne bi vzel, po drugi pa spet da bi te
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 20:01:04
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Sedaj sem pa malo jezna. Se spomnite, da sem mela razgovor 16.4. In niso nič poslali, nič klicali in sem pač mislila, da so koga drugega izbrali. Sedaj me pa kliče ena ženska iz vrtca, če bi lahko jutri prišla za eno uro k njim, da bi se lažje odločili. Mimogrede, delat pa bi se začelo 4.5. In če bi me slučajno izbrali, si lahko jaz Vida dam v žep. Pa čeprav nujno potrebujem službo, ampak ne morem it delat na vrat na nos. Niti pod razno. Odločajo pa se tako kot da bi ponujali delo za nedoločen čas, te ga pa ponujajo samo za 1 leto. Bomo vidli jutri. Ja, ljudje preveč samoumevno vse sklepajo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 20:01:41
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 midva sva šla k P. ,ker je Nejcu vročina narasla na 38,9...in ima angino,dobila sva Ospen sirup.. mislim bogi moj Nejček, kaj ga bo še doletelo.. Je pa tak mehek, trenutno nepremično leži pri babici in gleda TV, kar se sploh še ni zgodilo. Oh revček bogi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 20:05:38
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Še 14 dni pa mam nuhalno, jejjjj komi čakam Ti se je veseliš? Mene je bilo grozno strah, nama pa je takrat potrdil, da bo punčka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 20:08:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Sedaj sem pa malo jezna. Se spomnite, da sem mela razgovor 16.4. In niso nič poslali, nič klicali in sem pač mislila, da so koga drugega izbrali. Sedaj me pa kliče ena ženska iz vrtca, če bi lahko jutri prišla za eno uro k njim, da bi se lažje odločili. Mimogrede, delat pa bi se začelo 4.5. In če bi me slučajno izbrali, si lahko jaz Vida dam v žep. Pa čeprav nujno potrebujem službo, ampak ne morem it delat na vrat na nos. Niti pod razno. Odločajo pa se tako kot da bi ponujali delo za nedoločen čas, te ga pa ponujajo samo za 1 leto. Bomo vidli jutri. A si že razmišljala kam bi Vida dala? Jutri bo Videk pri A., ker ima dopust, za naprej, pa si bom jutri glavo razbijala,če bo res potrebno iskat varstvo. Tole z vrtci je ........................ Jaz sem bila ful vesela, da bi Maja lahko šla zdaj v vrtec, ampak ker so se v Hočah odločili, da dogradijo poleg 2-eh oddelkov jaslic še en drugi oddelek in novo kuhinjo, seveda niso mogli v roku dokončat, ki pa je bil februarja. Zdaj sem pa v piz..... Nimam pojma kaj naj ti zaželim. Veš kaj ti želim, da dobiš službo in varstvo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 20:08:40
|
|
|
|
nia5
|
Zdaj pa grem papat . Nia pa se je očitno odločla, da ne bo več 2x spala, danes je vsekala eno rundo 2,5h, do pol dveh in ob štirih, kljub temu da so ji šle očke skup, ni hotela spat, mi je dremala na rokah 10 min in to je blo to. In je razbojnik še kr pokonci Se še kasneje malce oglasim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 20:08:43
|
|
|
|
jana81
|
Nejček skopan, nahranjen, spat pa noče.. zdej mi hodi z metlico okrog po dnevni.. ati je pod nujno moral k svoji mami.. ..jst sem pa lačna pa se mi ne da za jest delat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 20:08:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Še 14 dni pa mam nuhalno, jejjjj komi čakam Ti se je veseliš? Mene je bilo grozno strah, nama pa je takrat potrdil, da bo punčka ja, da vidm pikico malo. Ma jest sm optimistična pa verjamem da bo vse uredu.Men je tud povedala da bo punčka, upam da zdej tud zvem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 20:09:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Še 14 dni pa mam nuhalno, jejjjj komi čakam Ti se je veseliš? Mene je bilo grozno strah, nama pa je takrat potrdil, da bo punčka Jaz sem tudi komaj čakala nuhalno. Ne bom nikoli pozabila tega občutka, ki sem ga tam doživljala. Pri Jaku namreč nisem šla na nuhalno in mi je še danes malo žal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 20:11:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Še 14 dni pa mam nuhalno, jejjjj komi čakam Ti se je veseliš? Mene je bilo grozno strah, nama pa je takrat potrdil, da bo punčka ja, da vidm pikico malo. Ma jest sm optimistična pa verjamem da bo vse uredu.Men je tud povedala da bo punčka, upam da zdej tud zvem A še eno punčko?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 20:11:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejček skopan, nahranjen, spat pa noče.. zdej mi hodi z metlico okrog po dnevni.. ati je pod nujno moral k svoji mami.. ..jst sem pa lačna pa se mi ne da za jest delat. Ti ga kar že zdaj navadi, da mora pomagat pucat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 20:11:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Zdaj pa grem papat . Nia pa se je očitno odločla, da ne bo več 2x spala, danes je vsekala eno rundo 2,5h, do pol dveh in ob štirih, kljub temu da so ji šle očke skup, ni hotela spat, mi je dremala na rokah 10 min in to je blo to. In je razbojnik še kr pokonci Se še kasneje malce oglasim Dober tek Gaja je pa spala od 12 do 13:30 in to je to, zdej pa itak že spi Jana kako Nejc je že bolš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 20:13:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Še 14 dni pa mam nuhalno, jejjjj komi čakam Ti se je veseliš? Mene je bilo grozno strah, nama pa je takrat potrdil, da bo punčka ja, da vidm pikico malo. Ma jest sm optimistična pa verjamem da bo vse uredu.Men je tud povedala da bo punčka, upam da zdej tud zvem A še eno punčko? v prve je rekla da bo punčka, zdej bomo pa vidl kaj bo rekla Zakaj pa nisi šla pri Jaku?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 20:15:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Še 14 dni pa mam nuhalno, jejjjj komi čakam Ti se je veseliš? Mene je bilo grozno strah, nama pa je takrat potrdil, da bo punčka ja, da vidm pikico malo. Ma jest sm optimistična pa verjamem da bo vse uredu.Men je tud povedala da bo punčka, upam da zdej tud zvem A še eno punčko? v prve je rekla da bo punčka, zdej bomo pa vidl kaj bo rekla Zakaj pa nisi šla pri Jaku? ne vem zakaj nisem šla Ni se mi zdelo potrebno, ker sem bila stara 23, pa še denarja ni bilo viška. Ma kaj jaz vem takrat se mi je to zdelo čisto drugače kot danes. So mi pa vsaj spola prav napovedali pa še to na UZ, ker na nuhalni ni bila prepričana, da je punčka. Prvo je govorila, da je punčkasto, potem pa se je popkovina premaknila pa ni bila ziher. Sva pa z A. doma gledala posnetek na čisto počasi in se je že takrat videlo, da je punčka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 20:20:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Še 14 dni pa mam nuhalno, jejjjj komi čakam Ti se je veseliš? Mene je bilo grozno strah, nama pa je takrat potrdil, da bo punčka ja, da vidm pikico malo. Ma jest sm optimistična pa verjamem da bo vse uredu.Men je tud povedala da bo punčka, upam da zdej tud zvem A še eno punčko? v prve je rekla da bo punčka, zdej bomo pa vidl kaj bo rekla Zakaj pa nisi šla pri Jaku? ne vem zakaj nisem šla Ni se mi zdelo potrebno, ker sem bila stara 23, pa še denarja ni bilo viška. Ma kaj jaz vem takrat se mi je to zdelo čisto drugače kot danes. So mi pa vsaj spola prav napovedali pa še to na UZ, ker na nuhalni ni bila prepričana, da je punčka. Prvo je govorila, da je punčkasto, potem pa se je popkovina premaknila pa ni bila ziher. Sva pa z A. doma gledala posnetek na čisto počasi in se je že takrat videlo, da je punčka. no evo pa sta ugotovila sama. Men je pa kr mal hudo, ker sm vse slikce z UZ od Gaje zgubila al kva vem kje so se zgubile , kr ni jih. Tko da zdej tud ne bom dala nobenga CD-ja tm k mi je rekla da ga lahko prinesem. Še slikce ne vem al bi mela, da ne bo pol fovšarije
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 20:20:17
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Še 14 dni pa mam nuhalno, jejjjj komi čakam Ti se je veseliš? Mene je bilo grozno strah, nama pa je takrat potrdil, da bo punčka Mene je bilo tudi strah, je pa dr. Pelkičeva edina pravilno napovedala spol.
< Sporočilo je popravil hijenca -- 29.4.2009 20:22:10 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 20:25:31
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Sedaj sem pa malo jezna. Se spomnite, da sem mela razgovor 16.4. In niso nič poslali, nič klicali in sem pač mislila, da so koga drugega izbrali. Sedaj me pa kliče ena ženska iz vrtca, če bi lahko jutri prišla za eno uro k njim, da bi se lažje odločili. Mimogrede, delat pa bi se začelo 4.5. In če bi me slučajno izbrali, si lahko jaz Vida dam v žep. Pa čeprav nujno potrebujem službo, ampak ne morem it delat na vrat na nos. Niti pod razno. Odločajo pa se tako kot da bi ponujali delo za nedoločen čas, te ga pa ponujajo samo za 1 leto. Bomo vidli jutri. A si že razmišljala kam bi Vida dala? Jutri bo Videk pri A., ker ima dopust, za naprej, pa si bom jutri glavo razbijala,če bo res potrebno iskat varstvo. Tole z vrtci je ........................ Jaz sem bila ful vesela, da bi Maja lahko šla zdaj v vrtec, ampak ker so se v Hočah odločili, da dogradijo poleg 2-eh oddelkov jaslic še en drugi oddelek in novo kuhinjo, seveda niso mogli v roku dokončat, ki pa je bil februarja. Zdaj sem pa v piz..... Nimam pojma kaj naj ti zaželim. Veš kaj ti želim, da dobiš službo in varstvo. Po eni strani si full želim, ker bi bila končno služba za mojo izobrazbo, in ne bi več pomočnice furala. Po drugi strani pa ne vem, sem pa že vse možne variante naštudirala, h komu ga dat, kdaj,.... Bomo vidli jutri.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 20:26:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Še 14 dni pa mam nuhalno, jejjjj komi čakam Ti se je veseliš? Mene je bilo grozno strah, nama pa je takrat potrdil, da bo punčka ja, da vidm pikico malo. Ma jest sm optimistična pa verjamem da bo vse uredu.Men je tud povedala da bo punčka, upam da zdej tud zvem A še eno punčko? v prve je rekla da bo punčka, zdej bomo pa vidl kaj bo rekla Zakaj pa nisi šla pri Jaku? ne vem zakaj nisem šla Ni se mi zdelo potrebno, ker sem bila stara 23, pa še denarja ni bilo viška. Ma kaj jaz vem takrat se mi je to zdelo čisto drugače kot danes. So mi pa vsaj spola prav napovedali pa še to na UZ, ker na nuhalni ni bila prepričana, da je punčka. Prvo je govorila, da je punčkasto, potem pa se je popkovina premaknila pa ni bila ziher. Sva pa z A. doma gledala posnetek na čisto počasi in se je že takrat videlo, da je punčka. no evo pa sta ugotovila sama. Men je pa kr mal hudo, ker sm vse slikce z UZ od Gaje zgubila al kva vem kje so se zgubile , kr ni jih. Tko da zdej tud ne bom dala nobenga CD-ja tm k mi je rekla da ga lahko prinesem. Še slikce ne vem al bi mela, da ne bo pol fovšarije Jaz nimam slik od nosečnosti z Jako, ker je crknil disk. Od UZ pa imam od obeh. Jaz bi vseeno dala narest slikice, foušarija gor ali dol. Jaz bolj pri drugih stvareh pazim, da ne bo foušarije. Me ful skrbi, ker bo Maja dobila manj daril kot Jaka za 1. roj. dan. Ona je kao premajhna, Jaka pa ni bil.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 20:37:21
|
|
|
|
suzy85
|
evo, naša miška že spi! je spala danes od 8ih do 10.30 in od 14ih do 14.45. mami pa zraven nina7 jst sm se tudi ful veselila nuhalne! hijenca upam, da dobiš oboje - službo in varstvo! špelin@ naj bo nocojšnja noč boljša! sem ravno ene slike gledla, ko sem bla 8 mesecev noseča. kaki trebuh!!! še dobr, da me ni razneslo! grem malo tv pogledat, pa tla pobrisat, če se mi bo dalo. vsem želim predvsem mirno noč in veliko spanja!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 20:41:59
|
|
|
|
nia5
|
Nisem še uspela jest, ker je bila sila z uspavanjem Zdaj pa aja, jaz pa grem res jest zdaj, tako da mirno nočko vsem
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?