Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 28.4.2009 10:41:08
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Dobro jutro!!!! Okrepčilni Zajtrk: Jaz sem že pred 7h vstala, da sem šla jest in kofi spila v miru(oba še spita) . Me je zbudil gospod ko je vstal in nisem mogla nazaj zaspat, pa sem še ful zaspana Vreme: Dež Ko vstaneta se zrihtamo in šibamo v LJ mal za pislane mize pogledat in na kofi z bivšo majčico Samo upam lahko, da bosta pridna in bom kaj imela od potepa. Hvala za zajtrk in lepo se imejte
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 28.4.2009 10:42:01
|
|
|
|
hijenca
|
Dober dan! Podaljšan vikend je mimo, ati ima danes en sestanek v MB, potem pa gre v LJ, jutri pa že pride domov, ker ima v četrtek dopust. Naš včerajšnji piknik je uspel , je pa Videk čisto ponorel, sploh noče več spat čez dan, včeraj je prvič šel spat ob 17 h in to spal samo dobre pol ure, potem pa čaga do 22.15, meni se je že mešalo od njegove energije, je pa potem spal do 8.30. Je pa siten danes 100 na uro. Sem ga dala v kinderpet, sedaj skače v njem. barbaw naknadno pošiljam čestitke Jaku za rojstni dan. Sem cel vikend študirala kdaj točno ima rojstni dan in na koncu sem ti pozabla poslat sms. Dobi čokolado, ko se vidimo . Grem si še eno kavico skuhat, ker se mi spi, se vidi, da je slabo vreme.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 28.4.2009 10:42:34
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dobro jutro! Pri nas je spet veter, pa nekaj malo sončka imamo pa ogromno oblakov. Vglavnem vreme je skoraj za zjokat. Noč je bila spet bolj tako. Zbudil se je spet kar ene parkrat in vmes ni in ni mogel zaspati Sedaj ob pol osmij je spil 210 ml mleka in lepo spi nazaj. Upam, da potegne še kakšno urco, da se v miru sestavim skupaj. Za lušte pa en zajtrk ob morju. Komaj čakam, da pride četrtek in jo mahnemo dol proti Splitu. , pa upam da se te je usmilil
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 28.4.2009 10:47:30
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Spanje: do dveh kar nekako, sicer se je vmes zbujal in stankal 2 flaši razredčenega soka, potem pa je bil od 2h do 4h buden kot sova Joj, prav bedno je, ker ga je treba zadnji mesec vsako noč vsaj 1x previjat ali celo preoblačit, ker toliko stanka in posledično ogromnoooooooo lula... Tole definitivno NI tema zame: http://www.ringaraja.net/forum/PAN%C4%8CKI_ZASPAN%C4%8CKI/m_4105596/tm.htm Nujno rabim "fovšnega" smajlija... O, Aurea se javlja edinaos, za današnji prvi delovni dan!!! tally, tole z varstvom je res Anitka, tilči zaradi slabe noči. tilči, madona, a jim je res tako težko bogemu psu dati jest?? Skrajno žalostno... In za tvojo sestro. barbaw, Soncnica Sandra ***, kako ste kaj vi danes spali? nia5, vsi si želimo, da bi svojim otrokom dali čimboljšo popotnico za življenje jana81, upam, da je Nejček ok za vse bolne, žal ne utegnem prebrat vsega, da bi bila na tekočem Estrella*, uživaj na čveku Mi imamo deeeeeeeeež Punci sta doma, v službi in nimam idej, kaj bi počeli mi 4 dva dni. V četrtek gremo s puncama na izlet z DPM , Gregi bo pa pri babici Tudi mi smo imeli obdobje, ko je ogromno spila ponoči in sem jo mogla obvezno vsaj 1x previt, saj bo minilo, postopoma mu poskušaj ukinit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 28.4.2009 10:48:03
|
|
|
|
jana81
|
Nejc je zaspal , jst pa ne vem kaj naj delam, sesat ne morem, ker spi v dnevni na kavču, likat se mi ne da, pa bi mogla, tule pa nobene ni
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 28.4.2009 10:49:16
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Spanje: do dveh kar nekako, sicer se je vmes zbujal in stankal 2 flaši razredčenega soka, potem pa je bil od 2h do 4h buden kot sova Joj, prav bedno je, ker ga je treba zadnji mesec vsako noč vsaj 1x previjat ali celo preoblačit, ker toliko stanka in posledično ogromnoooooooo lula... Tudi mi smo imeli obdobje, ko je ogromno spila ponoči in sem jo mogla obvezno vsaj 1x previt, saj bo minilo, postopoma mu poskušaj ukinit. Nejc tudi zadnje dni ogromno spije ponoči in je zjutraj ali celo srdi noči cel polulan
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 28.4.2009 10:49:32
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 Samo na hitro vas pozdravim, ker za kaj več nimam energije! resnično občudujem tiste, ki imate vsako noč težave in nočejo spat! jst sm po 2 nočeh . včeraj sma začele z AB, ampak jo je moralo grlo zelo boleti, ker ni hotla nič kaj veliko jesti, še manj pa piti. me je bilo že strah, da mi dehidrira! celo popoldne je bila na mojih rokah, pa še to ji ni pasalo! tudi ponoči sma bore malo spali. vsake pol ure ali manj se je začela ful jokati, ker je verjetno slina pogoltnila in jo je zabolelo. malo čez tri je pa itak bila budna in sma šle spat šele okrog 4.30, ob 6ih sem ji pa morala že AB dat. mislim, da sem v kosu spala kakšno uro, več sigurno ne. zato vas res občudujem, tiste, ki imate tak direndaj vsako noč, da lahko to zdržite! Ojej, naj hitro ta angina mine
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 28.4.2009 10:51:45
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, Soncnica Sandra ***, kako ste kaj vi danes spali? Mi smo dežurali od 2-3, pa še pred in po tem je bilo nekaj zbujanja. Jaz sem čisto fertik pa ne zaradi zbujanja ampak, ker me je čisto povozilo. Zjutraj sem se komaj sestavila. Sem mogla vstat z Majo ampak ko nisem mogla več, sem mojega vrgla iz postelje, jaz pa sem še na sedežni odspala eno kitico. Jaka me zdaj mori s pisanjem svojega imena. Nimam pojma kako dolgo bo rabil, da ga bo znal. Vse črke si je zapomnil, le vrstni red mu ne gre najbolje. Super, da ima tako voljo naučit se
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 28.4.2009 10:52:39
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dober dan vidim da je kar nekaj majčkov imelo težave ponoči...mi nismo spali NIČ.. ne vem al so zobki al kaj za vraga ga je dajalo.. No potem ga peljem v vrtec in me po pol ure kličejo da ima vročino , sem mu jo pred tem merila doma in je ni imel, pa tudi ko sva prišla nazaj je ni imel...halo ? siten je ko driska..in spet sem doma..a bom sploh kaj delala še? že kliče A je kaj zbolel?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 28.4.2009 10:54:22
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Jutro mačkice kaj bi še spala,me tole vstajanje totalno zmozga pa še sama sem si kriva ker hodim šele po polnoči spat,če mojga ni doma prej ne morem zaspat. Delam pesmarico za mala dva,da jima dam ob enem letu,pa mi kr nekaj časa vzame. Vreme je turobno za popi...tko bi rada šla z malo ven,pa zgleda ko da bo glihkar začelo padat tko da gleda risanke na baby tv. Kako ste drgač.me smo v redu,se malo trmarimo in se presenetljivo veliko smejemo.Včeraj sva bile cel dan zunaj,mala se je igrala s stricem od mojga,jst sem pa okolico hiše in cesto pometala,ker je kosil in je blo poln trave naokol,pol se pa še grmičevje postrigla in muldo,ki je bla polna peska in zeli spucala.Bila sem pa tko utrujena kot da bi gore premikala,še po 3 mesecih nimam menze kljub dvojni dozi tablet,me kr malo skrbi kaj bo Na fešti za abrahama smo se imeli svetovno,mi smo domov pršli okrog dveh zjutrej,je mala že tam zapančala,res je bila pridna.Oči ga je zafeštal na veliko,z mami sta ful plesala,muzkonter je naredu ful šov pa par igric je prpravu tko da smo se od srca nasmejal. Mala dela pizd...grem mal v izvidnico
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 28.4.2009 10:55:55
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dober dan! Podaljšan vikend je mimo, ati ima danes en sestanek v MB, potem pa gre v LJ, jutri pa že pride domov, ker ima v četrtek dopust. Naš včerajšnji piknik je uspel , je pa Videk čisto ponorel, sploh noče več spat čez dan, včeraj je prvič šel spat ob 17 h in to spal samo dobre pol ure, potem pa čaga do 22.15, meni se je že mešalo od njegove energije, je pa potem spal do 8.30. Je pa siten danes 100 na uro. Sem ga dala v kinderpet, sedaj skače v njem. barbaw naknadno pošiljam čestitke Jaku za rojstni dan. Sem cel vikend študirala kdaj točno ima rojstni dan in na koncu sem ti pozabla poslat sms. Dobi čokolado, ko se vidimo . Grem si še eno kavico skuhat, ker se mi spi, se vidi, da je slabo vreme. za piknik
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 28.4.2009 10:56:45
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejc je zaspal , jst pa ne vem kaj naj delam, sesat ne morem, ker spi v dnevni na kavču, likat se mi ne da, pa bi mogla, tule pa nobene ni Jaz sem tu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 28.4.2009 11:03:06
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dober dan vidim da je kar nekaj majčkov imelo težave ponoči...mi nismo spali NIČ.. ne vem al so zobki al kaj za vraga ga je dajalo.. No potem ga peljem v vrtec in me po pol ure kličejo da ima vročino , sem mu jo pred tem merila doma in je ni imel, pa tudi ko sva prišla nazaj je ni imel...halo ? siten je ko driska..in spet sem doma..a bom sploh kaj delala še? že kliče A je kaj zbolel? bolj imam na sumu zobke, zdej ima vročine 37,5, glavo pa fuuuul vročo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 28.4.2009 11:03:09
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejc je zaspal , jst pa ne vem kaj naj delam, sesat ne morem, ker spi v dnevni na kavču, likat se mi ne da, pa bi mogla, tule pa nobene ni Jaz sem tu jst pa skačem od računalnika do kavča, ker se kr naprej prebuja. Razmišljam če bi mu dala Calpol, ker nima tol visoke vročine, sam bi mu dala bolj zarad bolečine kot zarad vročine
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 28.4.2009 11:03:48
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Spanje: do dveh kar nekako, sicer se je vmes zbujal in stankal 2 flaši razredčenega soka, potem pa je bil od 2h do 4h buden kot sova Joj, prav bedno je, ker ga je treba zadnji mesec vsako noč vsaj 1x previjat ali celo preoblačit, ker toliko stanka in posledično ogromnoooooooo lula... Tole definitivno NI tema zame: http://www.ringaraja.net/forum/PAN%C4%8CKI_ZASPAN%C4%8CKI/m_4105596/tm.htm Nujno rabim "fovšnega" smajlija... Tudi mi smo imeli obdobje, ko je ogromno spila ponoči in sem jo mogla obvezno vsaj 1x previt, saj bo minilo, postopoma mu poskušaj ukinit. Joj, ni šans, da mu grem to ukinjat!!! To je edino sredstvo pomoči za nočne "žure"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 28.4.2009 11:04:01
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dober dan! Podaljšan vikend je mimo, ati ima danes en sestanek v MB, potem pa gre v LJ, jutri pa že pride domov, ker ima v četrtek dopust. Naš včerajšnji piknik je uspel , je pa Videk čisto ponorel, sploh noče več spat čez dan, včeraj je prvič šel spat ob 17 h in to spal samo dobre pol ure, potem pa čaga do 22.15, meni se je že mešalo od njegove energije, je pa potem spal do 8.30. Je pa siten danes 100 na uro. Sem ga dala v kinderpet, sedaj skače v njem. barbaw naknadno pošiljam čestitke Jaku za rojstni dan. Sem cel vikend študirala kdaj točno ima rojstni dan in na koncu sem ti pozabla poslat sms. Dobi čokolado, ko se vidimo . Grem si še eno kavico skuhat, ker se mi spi, se vidi, da je slabo vreme.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 28.4.2009 11:04:23
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro , dežuje , kak brezveze. Spali smo vredu, enega hipa sem jo pri svojih nogah našla, kako hrgoli in sem mogla ful pazit kam dam noge, tak mala, pa rula na veliki postelji Imam eno stran za prebrat, najbolje da se kr dela lotim, da mi uspe vse prebrat Lumpa mala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 28.4.2009 11:05:09
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Jutro mačkice kaj bi še spala,me tole vstajanje totalno zmozga pa še sama sem si kriva ker hodim šele po polnoči spat,če mojga ni doma prej ne morem zaspat. Delam pesmarico za mala dva,da jima dam ob enem letu,pa mi kr nekaj časa vzame. Vreme je turobno za popi...tko bi rada šla z malo ven,pa zgleda ko da bo glihkar začelo padat tko da gleda risanke na baby tv. Kako ste drgač.me smo v redu,se malo trmarimo in se presenetljivo veliko smejemo.Včeraj sva bile cel dan zunaj,mala se je igrala s stricem od mojga,jst sem pa okolico hiše in cesto pometala,ker je kosil in je blo poln trave naokol,pol se pa še grmičevje postrigla in muldo,ki je bla polna peska in zeli spucala.Bila sem pa tko utrujena kot da bi gore premikala,še po 3 mesecih nimam menze kljub dvojni dozi tablet,me kr malo skrbi kaj bo Na fešti za abrahama smo se imeli svetovno,mi smo domov pršli okrog dveh zjutrej,je mala že tam zapančala,res je bila pridna.Oči ga je zafeštal na veliko,z mami sta ful plesala,muzkonter je naredu ful šov pa par igric je prpravu tko da smo se od srca nasmejal. Mala dela pizd...grem mal v izvidnico Imaš v kratkem kaj kontrol pri zdravniku glede te hormonske zmešnjave?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 28.4.2009 11:06:58
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, Soncnica Sandra ***, kako ste kaj vi danes spali? Mi smo dežurali od 2-3, pa še pred in po tem je bilo nekaj zbujanja. Jaz sem čisto fertik pa ne zaradi zbujanja ampak, ker me je čisto povozilo. Zjutraj sem se komaj sestavila. Sem mogla vstat z Majo ampak ko nisem mogla več, sem mojega vrgla iz postelje, jaz pa sem še na sedežni odspala eno kitico. Jaka me zdaj mori s pisanjem svojega imena. Nimam pojma kako dolgo bo rabil, da ga bo znal. Vse črke si je zapomnil, le vrstni red mu ne gre najbolje. Tvojemu sinku pa VSE NAJBOLJŠEEEEEEEEEE
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 28.4.2009 11:07:08
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dober dan vidim da je kar nekaj majčkov imelo težave ponoči...mi nismo spali NIČ.. ne vem al so zobki al kaj za vraga ga je dajalo.. No potem ga peljem v vrtec in me po pol ure kličejo da ima vročino , sem mu jo pred tem merila doma in je ni imel, pa tudi ko sva prišla nazaj je ni imel...halo ? siten je ko driska..in spet sem doma..a bom sploh kaj delala še? že kliče
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 28.4.2009 11:19:39
|
|
|
|
hijenca
|
Mali razbojnik spi, upam, da ga sedaj eno uro ne slišim, da malo pospravim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 28.4.2009 11:27:29
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejc je zaspal , jst pa ne vem kaj naj delam, sesat ne morem, ker spi v dnevni na kavču, likat se mi ne da, pa bi mogla, tule pa nobene ni Jaz sem tu jst pa skačem od računalnika do kavča, ker se kr naprej prebuja. Razmišljam če bi mu dala Calpol, ker nima tol visoke vročine, sam bi mu dala bolj zarad bolečine kot zarad vročine Po moje mu škodit ne more, saj boš videla, če bo pol lepo spal, mu bo prijel in mu bo lažje
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?