|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 19. del
28.4.2009 10:41:08   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Dobro jutro!!!!

Okrepčilni Zajtrk:
user posted image

Jaz sem že pred 7h vstala, da sem šla jest in kofi spila v miru(oba še spita)user posted image . Me je zbudil gospod ko je vstal in nisem mogla nazaj zaspat, pa sem še ful zaspanauser posted image user posted image user posted image

Vreme: Dežuser posted image

Ko vstaneta se zrihtamo in šibamo v LJ mal za pislane mize pogledat in na kofi z bivšo majčicouser posted image Samo upam lahko, da bosta pridna in bom kaj imela od potepa.

Hvala za zajtrk in lepo se imejteuser posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
28.4.2009 10:42:01   
hijenca
Dober dan!

Podaljšan vikend je mimo, ati ima danes en sestanek v MB, potem pa gre v LJ, jutri pa že pride domov, ker ima v četrtek dopust. Naš včerajšnji piknik je uspeluser posted image user posted image , je pa Videk čisto ponorel, sploh noče več spat čez dan, včeraj je prvič šel spat ob 17 h in to spal samo dobre pol ure, potem pa čaga do 22.15, meni se je že mešalo od njegove energije, je pa potem spal do 8.30. Je pa siten danes 100 na uro. Sem ga dala v kinderpet, sedaj skače v njem.

barbaw naknadno pošiljam čestitke Jaku za rojstni dan. Sem cel vikend študirala kdaj točno ima rojstni dan in na koncu sem ti pozabla poslat sms. user posted image user posted image Dobi čokolado, ko se vidimouser posted image .

Grem si še eno kavico skuhat, ker se mi spi, se vidi, da je slabo vreme.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
28.4.2009 10:42:34   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Dobro jutro!

Pri nas je spet veter, pa nekaj malo sončka imamo pa ogromno oblakov. Vglavnem vreme je skoraj za zjokat.

Noč je bila spet bolj tako. Zbudil se je spet kar ene parkrat in vmes ni in ni mogel zaspatiuser posted image Sedaj ob pol osmij je spil 210 ml mleka in lepo spi nazaj. Upam, da potegne še kakšno urco, da se v miru sestavim skupaj.

Za lušte pa en zajtrk ob morju.user posted image Komaj čakam, da pride četrtek in jo mahnemo dol proti Splitu.

user posted image

user posted image user posted image user posted image , pa upam da se te je usmilil

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
28.4.2009 10:43:27   
nia5

MATIC

vse najboljše ob pihanju svoje prve svečke

user posted image

Tudi od naju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
28.4.2009 10:47:04   
jana81

MATIC

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
28.4.2009 10:47:30   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

Spanje: do dveh kar nekako, sicer se je vmes zbujal in stankal 2 flaši razredčenega soka, potem pa je bil od 2h do 4h buden kot sova user posted image Joj, prav bedno je, ker ga je treba zadnji mesec vsako noč vsaj 1x previjat ali celo preoblačit, ker toliko stanka in posledično ogromnoooooooo lula...

Tole definitivno NI tema zame:

http://www.ringaraja.net/forum/PAN%C4%8CKI_ZASPAN%C4%8CKI/m_4105596/tm.htm
Nujno rabim "fovšnega" smajlija... user posted image
O, Aurea se javlja user posted image

edinaos, user posted image user posted image user posted image za današnji prvi delovni dan!!!

tally, tole z varstvom je res user posted image

Anitka, tilči user posted image user posted image zaradi slabe noči.

tilči, madona, a jim je res tako težko bogemu psu dati jest?? Skrajno žalostno... user posted image In user posted image za tvojo sestro.

barbaw, Soncnica Sandra ***, kako ste kaj vi danes spali?

nia5, vsi si želimo, da bi svojim otrokom dali čimboljšo popotnico za življenje user posted image

jana81, upam, da je Nejček ok user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za vse bolne, žal ne utegnem prebrat vsega, da bi bila na tekočem user posted image

Estrella*, uživaj na čveku user posted image

Mi imamo deeeeeeeeež user posted image Punci sta doma, user posted image v službi in nimam idej, kaj bi počeli mi 4 dva dni. V četrtek gremo s puncama na izlet z DPM user posted image , Gregi bo pa pri babici user posted image

Tudi mi smo imeli obdobje, ko je ogromno spila ponoči in sem jo mogla obvezno vsaj 1x previt, saj bo minilo, postopoma mu poskušaj ukinit.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
28.4.2009 10:48:03   
jana81
Nejc je zaspal , jst pa ne vem kaj naj delam, sesat ne morem, ker spi v dnevni na kavču, likat se mi ne da, pa bi mogla, tule pa  nobene ni

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
28.4.2009 10:49:16   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Spanje: do dveh kar nekako, sicer se je vmes zbujal in stankal 2 flaši razredčenega soka, potem pa je bil od 2h do 4h buden kot sova user posted image Joj, prav bedno je, ker ga je treba zadnji mesec vsako noč vsaj 1x previjat ali celo preoblačit, ker toliko stanka in posledično ogromnoooooooo lula...

Tudi mi smo imeli obdobje, ko je ogromno spila ponoči in sem jo mogla obvezno vsaj 1x previt, saj bo minilo, postopoma mu poskušaj ukinit.

Nejc tudi zadnje dni ogromno spije ponoči in je zjutraj ali celo srdi noči cel polulan

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
28.4.2009 10:49:32   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Samo na hitro vas pozdravim, ker za kaj več nimam energije! resnično občudujem tiste, ki imate vsako noč težave in user posted image nočejo spat! jst sm po 2 nočeh user posted image user posted image user posted image .
včeraj sma začele z AB, ampak jo je moralo grlo zelo boleti, ker ni hotla nič kaj veliko jesti, še manj pa piti. me je bilo že strah, da mi dehidrira! celo popoldne je bila na mojih rokah, pa še to ji ni pasalo! tudi ponoči sma bore malo spali. vsake pol ure ali manj se je začela ful jokati, ker je verjetno slina pogoltnila in jo je zabolelo. malo čez tri je pa itak bila budna in sma šle spat šele okrog 4.30, ob 6ih sem ji pa morala že AB dat. mislim, da sem v kosu spala kakšno uro, več sigurno ne.

zato vas res občudujem, tiste, ki imate tak direndaj vsako noč, da lahko to zdržite! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ojej, naj hitro ta angina mine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
28.4.2009 10:51:45   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Mi smo dežurali od 2-3, pa še pred in po tem je bilo nekaj zbujanja.
Jaz sem čisto fertik pa ne zaradi zbujanja ampak, ker me je čisto povozilo. Zjutraj sem se komaj sestavila. Sem mogla vstat z Majo ampak ko nisem mogla več, sem mojega vrgla iz postelje, jaz pa sem še na sedežni odspala eno kitico.

Jaka me zdaj mori s pisanjem svojega imena. Nimam pojma kako dolgo bo rabil, da ga bo znal. user posted image  Vse črke si je zapomnil, le vrstni red mu ne gre najbolje.

Super, da ima tako voljo naučit se user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
28.4.2009 10:52:39   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

dober dan

vidim da je kar nekaj majčkov imelo težave ponoči...mi nismo spali NIČ.. ne vem al so zobki al kaj za vraga ga je dajalo..
No potem ga peljem v vrtec in me po pol ure kličejo da ima vročinouser posted image , sem mu jo pred tem merila doma in je ni imel, pa tudi ko sva prišla nazaj je ni imel...halo ? siten je ko driska..in spet sem doma..a bom sploh kaj delala še?

že kliče

A je kaj zbolel?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
28.4.2009 10:54:22   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Jutro mačkice

kaj bi še spala,me tole vstajanje totalno zmozga pa še sama sem si kriva ker hodim šele po polnoči spat,če mojga ni doma prej ne morem zaspat.
Delam pesmarico za mala dva,da jima dam ob enem letu,pa mi kr nekaj časa vzame.
Vreme je turobno za popi...tko bi rada šla z malo ven,pa zgleda ko da bo glihkar začelo padat tko da gleda risanke na baby tv.
Kako ste drgač.me smo v redu,se malo trmarimo in se presenetljivo veliko smejemo.Včeraj sva bile cel dan zunaj,mala se je igrala s stricem od mojga,jst sem pa okolico hiše in cesto pometala,ker je kosil in je blo poln trave naokol,pol se pa še grmičevje postrigla in muldo,ki je bla polna peska in zeli spucala.Bila sem pa tko utrujena kot da bi gore premikala,še po  3 mesecih nimam menze kljub dvojni dozi tablet,me kr malo skrbi kaj bouser posted image

Na fešti za abrahama smo se imeli svetovno,mi smo domov pršli okrog dveh zjutrej,je mala že tam zapančala,res je bila pridna.Oči ga je zafeštal na veliko,z mami sta ful plesala,muzkonter je naredu ful šov pa par igric je prpravu tko da smo se od srca nasmejal.

Mala dela pizd...grem mal v izvidnicouser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
28.4.2009 10:55:55   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dober dan!

Podaljšan vikend je mimo, ati ima danes en sestanek v MB, potem pa gre v LJ, jutri pa že pride domov, ker ima v četrtek dopust. Naš včerajšnji piknik je uspeluser posted image user posted image , je pa Videk čisto ponorel, sploh noče več spat čez dan, včeraj je prvič šel spat ob 17 h in to spal samo dobre pol ure, potem pa čaga do 22.15, meni se je že mešalo od njegove energije, je pa potem spal do 8.30. Je pa siten danes 100 na uro. Sem ga dala v kinderpet, sedaj skače v njem.

barbaw naknadno pošiljam čestitke Jaku za rojstni dan. Sem cel vikend študirala kdaj točno ima rojstni dan in na koncu sem ti pozabla poslat sms. user posted image user posted image Dobi čokolado, ko se vidimouser posted image .

user posted image za piknik

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
28.4.2009 10:56:45   
nia5

Nejc je zaspal , jst pa ne vem kaj naj delam, sesat ne morem, ker spi v dnevni na kavču, likat se mi ne da, pa bi mogla, tule pa  nobene ni

Jaz sem tu user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
28.4.2009 11:03:06   
jana81

dober dan

vidim da je kar nekaj majčkov imelo težave ponoči...mi nismo spali NIČ.. ne vem al so zobki al kaj za vraga ga je dajalo..
No potem ga peljem v vrtec in me po pol ure kličejo da ima vročinouser posted image , sem mu jo pred tem merila doma in je ni imel, pa tudi ko sva prišla nazaj je ni imel...halo ? siten je ko driska..in spet sem doma..a bom sploh kaj delala še?

že kliče

A je kaj zbolel?

bolj imam na sumu zobke, zdej ima vročine 37,5, glavo pa fuuuul vročo

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
28.4.2009 11:03:09   
jana81

jst pa skačem od računalnika do kavča, ker se kr naprej prebuja.
Razmišljam če bi mu dala Calpol, ker nima tol visoke vročine, sam bi mu dala bolj zarad bolečine kot zarad vročine

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
28.4.2009 11:03:48   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Tole definitivno NI tema zame:

http://www.ringaraja.net/forum/PAN%C4%8CKI_ZASPAN%C4%8CKI/m_4105596/tm.htm
Nujno rabim "fovšnega" smajlija... user posted image

Joj, ni šans, da mu grem to ukinjat!!! To je edino sredstvo pomoči za nočne "žure"user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
28.4.2009 11:04:01   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dober dan!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
28.4.2009 11:04:23   
špelin@

Dobro jutro user posted image , dežuje user posted image , kak brezveze.
Spali smo vredu, enega hipa sem jo pri svojih nogah našla, kako hrgoli user posted image in sem mogla ful pazit kam dam noge, tak mala, pa rula na veliki postelji user posted image
Imam eno stran za prebrat, najbolje da se kr dela lotim, da mi uspe vse prebrat user posted image

Lumpa mala user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
28.4.2009 11:05:09   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Jutro mačkice

kaj bi še spala,me tole vstajanje totalno zmozga pa še sama sem si kriva ker hodim šele po polnoči spat,če mojga ni doma prej ne morem zaspat.
Delam pesmarico za mala dva,da jima dam ob enem letu,pa mi kr nekaj časa vzame.
Vreme je turobno za popi...tko bi rada šla z malo ven,pa zgleda ko da bo glihkar začelo padat tko da gleda risanke na baby tv.
Kako ste drgač.me smo v redu,se malo trmarimo in se presenetljivo veliko smejemo.Včeraj sva bile cel dan zunaj,mala se je igrala s stricem od mojga,jst sem pa okolico hiše in cesto pometala,ker je kosil in je blo poln trave naokol,pol se pa še grmičevje postrigla in muldo,ki je bla polna peska in zeli spucala.Bila sem pa tko utrujena kot da bi gore premikala,še po  3 mesecih nimam menze kljub dvojni dozi tablet,me kr malo skrbi kaj bouser posted image

Na fešti za abrahama smo se imeli svetovno,mi smo domov pršli okrog dveh zjutrej,je mala že tam zapančala,res je bila pridna.Oči ga je zafeštal na veliko,z mami sta ful plesala,muzkonter je naredu ful šov pa par igric je prpravu tko da smo se od srca nasmejal.

Mala dela pizd...grem mal v izvidnicouser posted image

Imaš v kratkem kaj kontrol pri zdravniku glede te hormonske zmešnjave? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
28.4.2009 11:06:58   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Mi smo dežurali od 2-3, pa še pred in po tem je bilo nekaj zbujanja.
Jaz sem čisto fertik pa ne zaradi zbujanja ampak, ker me je čisto povozilo. Zjutraj sem se komaj sestavila. Sem mogla vstat z Majo ampak ko nisem mogla več, sem mojega vrgla iz postelje, jaz pa sem še na sedežni odspala eno kitico.

Jaka me zdaj mori s pisanjem svojega imena. Nimam pojma kako dolgo bo rabil, da ga bo znal. user posted image  Vse črke si je zapomnil, le vrstni red mu ne gre najbolje.

Tvojemu sinku pa VSE NAJBOLJŠEEEEEEEEEE user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
28.4.2009 11:07:08   
špelin@

dober dan

že kliče

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
28.4.2009 11:19:39   
hijenca
Mali razbojnik spi, upam, da ga sedaj eno uro ne slišim, da malo pospravim.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
28.4.2009 11:20:11   
hijenca

MATIC

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
28.4.2009 11:27:29   
nia5

jst pa skačem od računalnika do kavča, ker se kr naprej prebuja.
Razmišljam če bi mu dala Calpol, ker nima tol visoke vročine, sam bi mu dala bolj zarad bolečine kot zarad vročine

Po moje mu škodit ne more, saj boš videla, če bo pol lepo spal, mu bo prijel in mu bo lažje user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?