|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 19. del
28.4.2009 8:09:12   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

ne vem kaj je danes mojemu sončku, kr naprej se prebuja in narahlo joka, še Calpol mu ne prime, sicer sem mu dala le 2,5 ml..
Čez dan je lepo spal eno rundo malo manj kot 3 urce, zdej ga pa že 2 noči svira ponoč...jst pa čist ubita že..zdej ga moj carta.

Kako ste spali?

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
28.4.2009 8:10:09   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Vreme: Dežuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko vstaneta se zrihtamo in šibamo v LJ mal za pislane mize pogledat in na kofi z bivšo majčicouser posted image Samo upam lahko, da bosta pridna in bom kaj imela od potepa.

Uživajteuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
28.4.2009 8:11:07   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Pa dobro jutro!

Danes je tudi našega nekja matralo.Do polnoči je lepo spal,potem pa tri ure dretja in premetavanjauser posted image Pojma nimam,kaj ga je danes matralouser posted image
Potem ga je pa le zmanjkalo in je spal do 7.
Čakam poštarja,potem pa šibnemo v Kranj

A prihaja kakšna luna, da hroščeke meče?user posted image

Uživajte v Kranju.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
28.4.2009 8:28:35   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Spanje: do dveh kar nekako, sicer se je vmes zbujal in stankal 2 flaši razredčenega soka, potem pa je bil od 2h do 4h buden kot sova user posted image Joj, prav bedno je, ker ga je treba zadnji mesec vsako noč vsaj 1x previjat ali celo preoblačit, ker toliko stanka in posledično ogromnoooooooo lula...

Tole definitivno NI tema zame:

http://www.ringaraja.net/forum/PAN%C4%8CKI_ZASPAN%C4%8CKI/m_4105596/tm.htm
Nujno rabim "fovšnega" smajlija... user posted image
O, Aurea se javlja user posted image

edinaos, user posted image user posted image user posted image za današnji prvi delovni dan!!!

tally, tole z varstvom je res user posted image

Anitka, tilči user posted image user posted image zaradi slabe noči.

tilči, madona, a jim je res tako težko bogemu psu dati jest?? Skrajno žalostno... user posted image In user posted image za tvojo sestro.

barbaw, Soncnica Sandra ***, kako ste kaj vi danes spali?

nia5, vsi si želimo, da bi svojim otrokom dali čimboljšo popotnico za življenje user posted image

jana81, upam, da je Nejček ok user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za vse bolne, žal ne utegnem prebrat vsega, da bi bila na tekočem user posted image

Estrella*, uživaj na čveku user posted image

Mi imamo deeeeeeeeež user posted image Punci sta doma, user posted image v službi in nimam idej, kaj bi počeli mi 4 dva dni. V četrtek gremo s puncama na izlet z DPM user posted image , Gregi bo pa pri babici user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 28.4.2009 8:29:40 >

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
28.4.2009 8:30:12   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

MATIC

vse najboljše ob pihanju svoje prve svečke

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
28.4.2009 8:32:56   
Estrella*

MATIC

user posted image

Tudi od najuuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
28.4.2009 8:34:25   
Estrella*
Anitka: ko sem prebrala, da je spil 210 mleka sem se spomnila na čase ko si jamrla, da noče mleka pituser posted image A se še spomniš????In kako se hitro obrnejo stavriuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1007
28.4.2009 8:36:08   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

Spanje: do dveh kar nekako, sicer se je vmes zbujal in stankal 2 flaši razredčenega soka, potem pa je bil od 2h do 4h buden kot sova user posted image Joj, prav bedno je, ker ga je treba zadnji mesec vsako noč vsaj 1x previjat ali celo preoblačit, ker toliko stanka in posledično ogromnoooooooo lula...

Ej ti Gregi....

Tole definitivno NI tema zame:

http://www.ringaraja.net/forum/PAN%C4%8CKI_ZASPAN%C4%8CKI/m_4105596/tm.htm
Nujno rabim "fovšnega" smajlija... user posted image
O, Aurea se javlja user posted image

edinaos, user posted image user posted image user posted image za današnji prvi delovni dan!!!

Anitka, tilči user posted image user posted image zaradi slabe noči.

Imam kar slabo vest, ko jamram zaradi noči, če se primerjam s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi imamo deeeeeeeeež user posted image Punci sta doma, user posted image v službi in nimam idej, kaj bi počeli mi 4 dva dni. V četrtek gremo s puncama na izlet z DPM user posted image , Gregi bo pa pri babici user posted image

Fajn. Uživajteuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
28.4.2009 8:37:00   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Anitka: ko sem prebrala, da je spil 210 mleka sem se spomnila na čase ko si jamrla, da noče mleka pituser posted image A se še spomniš????In kako se hitro obrnejo stavriuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Aha. Zdaj pa imam včasih občutek, da bi pil še več

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 1009
28.4.2009 8:48:13   
suzy85

MATIC

user posted image

še od naju! user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
28.4.2009 9:00:18   
suzy85
Samo na hitro vas pozdravim, ker za kaj več nimam energije! resnično občudujem tiste, ki imate vsako noč težave in user posted image nočejo spat! jst sm po 2 nočeh user posted image user posted image user posted image .
včeraj sma začele z AB, ampak jo je moralo grlo zelo boleti, ker ni hotla nič kaj veliko jesti, še manj pa piti. me je bilo že strah, da mi dehidrira! celo popoldne je bila na mojih rokah, pa še to ji ni pasalo! tudi ponoči sma bore malo spali. vsake pol ure ali manj se je začela ful jokati, ker je verjetno slina pogoltnila in jo je zabolelo. malo čez tri je pa itak bila budna in sma šle spat šele okrog 4.30, ob 6ih sem ji pa morala že AB dat. mislim, da sem v kosu spala kakšno uro, več sigurno ne.

zato vas res občudujem, tiste, ki imate tak direndaj vsako noč, da lahko to zdržite! user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil suzy85 -- 28.4.2009 9:01:06 >

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
28.4.2009 9:02:10   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Samo na hitro vas pozdravim, ker za kaj več nimam energije! resnično občudujem tiste, ki imate vsako noč težave in user posted image nočejo spat! jst sm po 2 nočeh user posted image user posted image user posted image .
včeraj sma začele z AB, ampak jo je moralo grlo zelo boleti, ker ni hotla nič kaj veliko jesti, še manj pa piti. me je bilo že strah, da mi dehidrira! celo popoldne je bila na mojih rokah, pa še to ji ni pasalo! tudi ponoči sma bore malo spali. vsake pol ure ali manj se je začela ful jokati, ker je verjetno slina pogoltnila in jo je zabolelo. malo čez tri je pa itak bila budna in sma šle spat šele okrog 4.30, ob 6ih sem ji pa morala že AB dat. mislim, da sem v kosu spala kakšno uro, več sigurno ne.

zato vas res občudujem, tiste, ki imate tak direndaj vsako noč, da lahko to zdržite! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da bo kmalu bolje.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
28.4.2009 9:03:06   
špelin@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Res fajn močno stiskam pestke, da bo Eva hitro bolje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
28.4.2009 9:44:56   
barbaw

In ravno tu sem na momente nemočna in ne vem kako bo najboljeuser posted image user posted image Pa bi si človek mislil, da mi bo kot vzgojiteljici šlo od rok.user posted image user posted image

Ipiko in trmo je najbolje ignorirat. Otroka pač daš na mesto kjer se ne more poškodovat, če se meče ob tla. Moraš pa vedet, da vse to mine. Tu in tam spet probajo ampak če nikoli ne dosežejo svojega hitro odnehajo.
Pri nas je bila kar huda oblika ipike in metanje ob tla, se je znal dret tudi pol ure, ampak ga je minilo, ker jaz tega nisem prenašala. Sicer je hitro začel s to ipiko in tudi odnehal, od takrat pa nismo imeli več problema s tem.
Tudi Maja je že dala skozi ipiko in ker nisem reagirala je po 14 dneh odnehala.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
28.4.2009 9:45:00   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Čeruser posted image user posted image

Ste me kaj pogrešale?user posted image user posted image

Mi smo sedaj dva dni preživeli skoraj cel dan zunaj kljub vetru, ki nam je nagajal.

Včeraj smo bili na pikniku, danes pa sem sadila rože za okna in počela še milijon drugih stvari.

sveda smo te pogrešaleuser posted image

kak je miškolinko?

HB je zdrav, sicer pa je prava mala trma, če kaj ni po njegovo ali če mu kaj vzameš.user posted image user posted image Saj vem, da ni smešnouser posted image , ampak kaj čmouser posted image Pa vaša miškica?

a vi imate tudi trmico doma user posted image , naša se kr po tleh začne metat al pa most naredi.

user posted image user posted image Aha, prej sem mu vzela čevlje z rok pa je kar začel cepetati. Pa kje to poberejo?user posted image

nikjer tega ne poberejo, to je v njih, pa samo na nas je kako reagiramo

In ravno tu sem na momente nemočna in ne vem kako bo najboljeuser posted image user posted image Pa bi si človek mislil, da mi bo kot vzgojiteljici šlo od rok.user posted image user posted image

naša je pa začela delat tko da se nazaj vrže, ko ji kaj ni prav in je parkrat udarila z glavico od tlauser posted image user posted image user posted image pa ji nič ne nuca še zmeri to dela. user posted image user posted image user posted image

ko vidiš, da se hoče vržt na hrbet ji pomagaj se vležt, da ne udari ob tla pa jo pusti, da se zdere
Tudi ti moraš vedet, da to hitro mine, če ne bo dosegla svojega.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
28.4.2009 9:45:02   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Čeruser posted image user posted image

Ste me kaj pogrešale?user posted image user posted image

Mi smo sedaj dva dni preživeli skoraj cel dan zunaj kljub vetru, ki nam je nagajal.

Včeraj smo bili na pikniku, danes pa sem sadila rože za okna in počela še milijon drugih stvari.

sveda smo te pogrešaleuser posted image

kak je miškolinko?

HB je zdrav, sicer pa je prava mala trma, če kaj ni po njegovo ali če mu kaj vzameš.user posted image user posted image Saj vem, da ni smešnouser posted image , ampak kaj čmouser posted image Pa vaša miškica?

a vi imate tudi trmico doma user posted image , naša se kr po tleh začne metat al pa most naredi.

user posted image user posted image Aha, prej sem mu vzela čevlje z rok pa je kar začel cepetati. Pa kje to poberejo?user posted image

nikjer tega ne poberejo, to je v njih, pa samo na nas je kako reagiramo

Pri lastnem otroku je popolnoma drugače kot pa služba, kjer imaš opravka z otroci, si verjetno že ugotovila user posted image
Saj bo kmalu razumel kaj pomeni ne in začel nekako sprejemat

Ja zgleda, da bo držalo, da je kovačeva kobila zmeraj bosauser posted image user posted image

Jaz se tolažim, da bom nekako zvozla. Nam, ki nam je to prvi otrok, nam je bolj težko, kot pol pri drugem, saj nam je vse novo in vsaka napeta situacija nas preseneti, še posebaj ko začnejo uveljavljat svoje. Večkrat si razmišljam, če mi bo uspelo Nio vzgojit v dobrega, prijaznega, poštenega človeka. Srčno upam, da bom ubrala pravo pot in ji na pravi način pokazala kako kruto je lahko življenje, vendar hkrati tudi lepo.

Tudi moje razmišljanje je podobno tvojemu.

Jaka zna bit doma ful trmast in neubogljiv in ....... Ampak ko kam gremo z njim pa je ful vljude in nekateri sploh ne morejo verjet, da reče prosim in hvala in se tudi pogovarja zelo zelo vljudno. Sem že nekajkrat doživela  v trgovini presenečenje drugih ljudi, ki so ga kar pohvalili in rekli, da še niso videli kaj takega. user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
28.4.2009 9:45:10   
barbaw

Tako, tudi jaz grem še jest, še od kosila nisem jedla in me že pošteno daje lakota user posted image , še prej pa vam moram povedat, da je danes prvič samostojno naredila 3 korake user posted image , najprej je stala v bližini mize brez da bi se česa držala, potem pa je te tri korake naredila do mize user posted image , kako smo ploskali, tako sem bila vesela user posted image

Nič zdaj pa vem le še zaželim lepo in čim bolj mirno nočko user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
28.4.2009 9:45:12   
barbaw

MATIC

user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
28.4.2009 9:45:31   
barbaw

barbaw, Soncnica Sandra ***, kako ste kaj vi danes spali?

Mi smo dežurali od 2-3, pa še pred in po tem je bilo nekaj zbujanja.
Jaz sem čisto fertik pa ne zaradi zbujanja ampak, ker me je čisto povozilo. Zjutraj sem se komaj sestavila. Sem mogla vstat z Majo ampak ko nisem mogla več, sem mojega vrgla iz postelje, jaz pa sem še na sedežni odspala eno kitico.

Jaka me zdaj mori s pisanjem svojega imena. Nimam pojma kako dolgo bo rabil, da ga bo znal. user posted image  Vse črke si je zapomnil, le vrstni red mu ne gre najbolje.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
28.4.2009 9:45:33   
barbaw

Res fajn močno stiskam pestke, da bo Eva hitro bolje user posted image user posted image user posted image

se kar pridružujem
Glede nespanja pa je tako, da se navadiš, ker nimaš druge.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
28.4.2009 9:59:39   
jana81
dober dan

vidim da je kar nekaj majčkov imelo težave ponoči...mi nismo spali NIČ.. ne vem al so zobki al kaj za vraga ga je dajalo..
No potem ga peljem v vrtec in me po pol ure kličejo da ima vročinouser posted image , sem mu jo pred tem merila doma in je ni imel, pa tudi ko sva prišla nazaj je ni imel...halo ? siten je ko driska..in spet sem doma..a bom sploh kaj delala še?

že kliče

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
28.4.2009 10:06:03   
katy82
Jutro mačkice

kaj bi še spala,me tole vstajanje totalno zmozga pa še sama sem si kriva ker hodim šele po polnoči spat,če mojga ni doma prej ne morem zaspat.
Delam pesmarico za mala dva,da jima dam ob enem letu,pa mi kr nekaj časa vzame.
Vreme je turobno za popi...tko bi rada šla z malo ven,pa zgleda ko da bo glihkar začelo padat tko da gleda risanke na baby tv.
Kako ste drgač.me smo v redu,se malo trmarimo in se presenetljivo veliko smejemo.Včeraj sva bile cel dan zunaj,mala se je igrala s stricem od mojga,jst sem pa okolico hiše in cesto pometala,ker je kosil in je blo poln trave naokol,pol se pa še grmičevje postrigla in muldo,ki je bla polna peska in zeli spucala.Bila sem pa tko utrujena kot da bi gore premikala,še po  3 mesecih nimam menze kljub dvojni dozi tablet,me kr malo skrbi kaj bouser posted image

Na fešti za abrahama smo se imeli svetovno,mi smo domov pršli okrog dveh zjutrej,je mala že tam zapančala,res je bila pridna.Oči ga je zafeštal na veliko,z mami sta ful plesala,muzkonter je naredu ful šov pa par igric je prpravu tko da smo se od srca nasmejal.

Mala dela pizd...grem mal v izvidnicouser posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
28.4.2009 10:37:19   
nia5
Dobro jutro user posted image , dežuje user posted image , kak brezveze.
Spali smo vredu, enega hipa sem jo pri svojih nogah našla, kako hrgoli user posted image in sem mogla ful pazit kam dam noge, tak mala, pa rula na veliki postelji user posted image
Imam eno stran za prebrat, najbolje da se kr dela lotim, da mi uspe vse prebrat user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
28.4.2009 10:38:09   
nia5

http://medplant.nmsu.edu/Diseases/multiplesclerosis/MS_lobelia.jpguser posted image

http://www.hardyboyplant.com/EuphorSlvrFogbig.html

user posted image

Lepe so user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
28.4.2009 10:39:35   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

ne vem kaj je danes mojemu sončku, kr naprej se prebuja in narahlo joka, še Calpol mu ne prime, sicer sem mu dala le 2,5 ml..
Čez dan je lepo spal eno rundo malo manj kot 3 urce, zdej ga pa že 2 noči svira ponoč...jst pa čist ubita že..zdej ga moj carta.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Smešne pustne dudice
Pred vrati je pust, tudi vaši najmlajši, ki ga bodo najverjetneje prespali v vozičku, imajo lahko izvirno malo masko. Na...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?