Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 28.4.2009 11:28:49
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejc je zaspal , jst pa ne vem kaj naj delam, sesat ne morem, ker spi v dnevni na kavču, likat se mi ne da, pa bi mogla, tule pa nobene ni Jaz sem tu jst pa skačem od računalnika do kavča, ker se kr naprej prebuja. Razmišljam če bi mu dala Calpol, ker nima tol visoke vročine, sam bi mu dala bolj zarad bolečine kot zarad vročine Po moje mu škodit ne more, saj boš videla, če bo pol lepo spal, mu bo prijel in mu bo lažje Se strinjam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 28.4.2009 11:29:31
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Spanje: do dveh kar nekako, sicer se je vmes zbujal in stankal 2 flaši razredčenega soka, potem pa je bil od 2h do 4h buden kot sova Joj, prav bedno je, ker ga je treba zadnji mesec vsako noč vsaj 1x previjat ali celo preoblačit, ker toliko stanka in posledično ogromnoooooooo lula... Tole definitivno NI tema zame: http://www.ringaraja.net/forum/PAN%C4%8CKI_ZASPAN%C4%8CKI/m_4105596/tm.htm Nujno rabim "fovšnega" smajlija... Tudi mi smo imeli obdobje, ko je ogromno spila ponoči in sem jo mogla obvezno vsaj 1x previt, saj bo minilo, postopoma mu poskušaj ukinit. Joj, ni šans, da mu grem to ukinjat!!! To je edino sredstvo pomoči za nočne "žure" A ponoči še pije mleko? Moja je začela ful manj pit, odkar ima en obrok mleka ponoči.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 28.4.2009 11:32:03
|
|
|
|
nia5
|
Jana81 kako pa je s tvojimi krvavitvami? Pri meni je namreč še skoz isto . Ne morem se včakat petega, ko imam koooooončno pregled
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 28.4.2009 11:35:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Spanje: do dveh kar nekako, sicer se je vmes zbujal in stankal 2 flaši razredčenega soka, potem pa je bil od 2h do 4h buden kot sova Joj, prav bedno je, ker ga je treba zadnji mesec vsako noč vsaj 1x previjat ali celo preoblačit, ker toliko stanka in posledično ogromnoooooooo lula... Tole definitivno NI tema zame: http://www.ringaraja.net/forum/PAN%C4%8CKI_ZASPAN%C4%8CKI/m_4105596/tm.htm Nujno rabim "fovšnega" smajlija... Tudi mi smo imeli obdobje, ko je ogromno spila ponoči in sem jo mogla obvezno vsaj 1x previt, saj bo minilo, postopoma mu poskušaj ukinit. Joj, ni šans, da mu grem to ukinjat!!! To je edino sredstvo pomoči za nočne "žure" A ponoči še pije mleko? Moja je začela ful manj pit, odkar ima en obrok mleka ponoči. Mleka več ne mara piti že od 6. meseca dalje - ne podnevi, ne ponoči. Ne AM, ne klasičnega KM.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 28.4.2009 11:36:33
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jana81 kako pa je s tvojimi krvavitvami? Pri meni je namreč še skoz isto . Ne morem se včakat petega, ko imam koooooončno pregled Za tole moraš res predolgo čakati
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 28.4.2009 11:41:21
|
|
|
|
tilči
|
Končno mi je uspelo zlikati velik kup perila,ker drugače tudi spakirati ne morem .Poštar je tudi prinesel papirje .Nekaj se me hoče prijemljati in se že borim z lekadolom in sinupretom proti temu.Najbolje da še v lekarno pošljem. Tilen je nebeško siten,ne vem,kaj ga muči,ker vidnih znakov nima.Moram malo zobke preveriti,ali pa je vremenski Še moj ati je bil danes siten,tako da smo hitro prileteli domov. Ali ste slišale za tisto nesrečo včeraj? Zgodila se je zelo blizu mojih domačih Nia..kako je z Niino kožo? Jana..ti mu kar daj calpol,mogoče ga res kaj boli
< Sporočilo je popravil tilči -- 28.4.2009 11:45:30 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 28.4.2009 11:44:03
|
|
|
|
tilči
|
Ali že dajete kravje mleko otročkom? Jaz še kar odlašam,ker imam še kar nekaj Milumila doma in imam namen najprej to porabiti,tako da verjetno pride na vrsto po 1.letu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 28.4.2009 12:07:54
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali že dajete kravje mleko otročkom? Jaz še kar odlašam,ker imam še kar nekaj Milumila doma in imam namen najprej to porabiti,tako da verjetno pride na vrsto po 1.letu Jaz ji zaenkrat dajem še km v prahu, ker drugega ni marala, tako da po moje niti ne bo sile, ko boma začele km pit, kar pa bo zelo kmalu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 28.4.2009 12:09:39
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Končno mi je uspelo zlikati velik kup perila,ker drugače tudi spakirati ne morem .Poštar je tudi prinesel papirje .Nekaj se me hoče prijemljati in se že borim z lekadolom in sinupretom proti temu.Najbolje da še v lekarno pošljem. Tilen je nebeško siten,ne vem,kaj ga muči,ker vidnih znakov nima.Moram malo zobke preveriti,ali pa je vremenski Še moj ati je bil danes siten,tako da smo hitro prileteli domov. Ali ste slišale za tisto nesrečo včeraj? Zgodila se je zelo blizu mojih domačih Nia..kako je z Niino kožo? Jana..ti mu kar daj calpol,mogoče ga res kaj boli Se ji je zelo popravila od te kreme, le na zunanji strani rok še ima malce grobo , ne vem kako dolgo jo zdaj morem uporabljat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 28.4.2009 12:11:27
|
|
|
|
nia5
|
Moj knedl spi, jaz pa ne vem kam se naj dam, ker sma mela včeraj generalko, cote se perejo, zunaj pa tako ne morem delat, ker dežuje. Grem pa po tleh pomit, tega nikoli ni preveč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 28.4.2009 12:12:51
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Končno mi je uspelo zlikati velik kup perila,ker drugače tudi spakirati ne morem .Poštar je tudi prinesel papirje .Nekaj se me hoče prijemljati in se že borim z lekadolom in sinupretom proti temu.Najbolje da še v lekarno pošljem. Tilen je nebeško siten,ne vem,kaj ga muči,ker vidnih znakov nima.Moram malo zobke preveriti,ali pa je vremenski Še moj ati je bil danes siten,tako da smo hitro prileteli domov. Ali ste slišale za tisto nesrečo včeraj? Zgodila se je zelo blizu mojih domačih Nia..kako je z Niino kožo? Jana..ti mu kar daj calpol,mogoče ga res kaj boli Se ji je zelo popravila od te kreme, le na zunanji strani rok še ima malce grobo , ne vem kako dolgo jo zdaj morem uporabljat verjetno toliko časa,da se koža popravi .Jaz sem Tilna nehala mazati z Adermo,ker ima sedaj super kožo,le ličkih ima še kdaj bolj suho
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 28.4.2009 13:21:23
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jana81 kako pa je s tvojimi krvavitvami? Pri meni je namreč še skoz isto . Ne morem se včakat petega, ko imam koooooončno pregled tud pri meni je še isto, vmes 3 dni nisem krvavela in sem bla že ful happy, pol se mi pa včeri vlije Sem misla it ta teden h G., zdej mam pa Nejca spet doma..pa nič ne bo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 28.4.2009 13:49:48
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
ojla čvekice kako kej? vam morem povedat, dasmo danes po zeloooooooooooooo dolgem času spali od 9ih do 5.20 brez zbujanja seveda, smo bili potem takoj auf,ampak vseeno, bilo je lepoooooooooo spati
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 28.4.2009 13:51:49
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ojla čvekice kako kej? vam morem povedat, dasmo danes po zeloooooooooooooo dolgem času spali od 9ih do 5.20 brez zbujanja seveda, smo bili potem takoj auf,ampak vseeno, bilo je lepoooooooooo spati Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 28.4.2009 13:53:58
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali že dajete kravje mleko otročkom? Jaz še kar odlašam,ker imam še kar nekaj Milumila doma in imam namen najprej to porabiti,tako da verjetno pride na vrsto po 1.letu jaz ji delam čokolino, gres, puding in podobne zadevščine iz KM. za piti ga ji pa še nisem dala,ampakmislim, da bomo počasi prešeltali iz AM na KM
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 28.4.2009 13:56:09
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dober dan vidim da je kar nekaj majčkov imelo težave ponoči...mi nismo spali NIČ.. ne vem al so zobki al kaj za vraga ga je dajalo.. No potem ga peljem v vrtec in me po pol ure kličejo da ima vročino , sem mu jo pred tem merila doma in je ni imel, pa tudi ko sva prišla nazaj je ni imel...halo ? siten je ko driska..in spet sem doma..a bom sploh kaj delala še? že kliče za vaju z Nejčkom glede vrtca, bi se pa človek prav vprašal, ali ni bil samo izgovor, da se ga vzgojiteljicam ni dalo prenašat, ker v pol ure pa otrok ne more dobiti in spet izgubiti vročine
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 28.4.2009 14:00:54
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 Samo na hitro vas pozdravim, ker za kaj več nimam energije! resnično občudujem tiste, ki imate vsako noč težave in nočejo spat! jst sm po 2 nočeh . včeraj sma začele z AB, ampak jo je moralo grlo zelo boleti, ker ni hotla nič kaj veliko jesti, še manj pa piti. me je bilo že strah, da mi dehidrira! celo popoldne je bila na mojih rokah, pa še to ji ni pasalo! tudi ponoči sma bore malo spali. vsake pol ure ali manj se je začela ful jokati, ker je verjetno slina pogoltnila in jo je zabolelo. malo čez tri je pa itak bila budna in sma šle spat šele okrog 4.30, ob 6ih sem ji pa morala že AB dat. mislim, da sem v kosu spala kakšno uro, več sigurno ne. zato vas res občudujem, tiste, ki imate tak direndaj vsako noč, da lahko to zdržite! tudi za vaju z Evo: pa močno upam, da ti bo tvoja pika začela vsaj piti, da ne bo revica dehidrirala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 28.4.2009 14:03:09
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dober dan vidim da je kar nekaj majčkov imelo težave ponoči...mi nismo spali NIČ.. ne vem al so zobki al kaj za vraga ga je dajalo.. No potem ga peljem v vrtec in me po pol ure kličejo da ima vročino , sem mu jo pred tem merila doma in je ni imel, pa tudi ko sva prišla nazaj je ni imel...halo ? siten je ko driska..in spet sem doma..a bom sploh kaj delala še? že kliče za vaju z Nejčkom glede vrtca, bi se pa človek prav vprašal, ali ni bil samo izgovor, da se ga vzgojiteljicam ni dalo prenašat, ker v pol ure pa otrok ne more dobiti in spet izgubiti vročine sam bog ve kaj je res bilo.. za vaše spanje, še več takih noči Manca.Da bosta mami in ati naspana
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 28.4.2009 14:03:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Spanje: do dveh kar nekako, sicer se je vmes zbujal in stankal 2 flaši razredčenega soka, potem pa je bil od 2h do 4h buden kot sova Joj, prav bedno je, ker ga je treba zadnji mesec vsako noč vsaj 1x previjat ali celo preoblačit, ker toliko stanka in posledično ogromnoooooooo lula... Joj kako ti želim, da bi tvoj sonček končno začel bolje spati barbaw, Soncnica Sandra ***, kako ste kaj vi danes spali? Mi smo danes spali super (trkam, ker se bojim, da bo ženocoj spet grozna noč) in sicer od9ih do 5.20 , potem pa smo vstali Mi imamo deeeeeeeeež Punci sta doma, v službi in nimam idej, kaj bi počeli mi 4 dva dni. V četrtek gremo s puncama na izlet z DPM , Gregi bo pa pri babici Tudi mi imamo dež Kaj pa je DPM?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 28.4.2009 14:04:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dober dan vidim da je kar nekaj majčkov imelo težave ponoči...mi nismo spali NIČ.. ne vem al so zobki al kaj za vraga ga je dajalo.. No potem ga peljem v vrtec in me po pol ure kličejo da ima vročino , sem mu jo pred tem merila doma in je ni imel, pa tudi ko sva prišla nazaj je ni imel...halo ? siten je ko driska..in spet sem doma..a bom sploh kaj delala še? že kliče za vaju z Nejčkom glede vrtca, bi se pa človek prav vprašal, ali ni bil samo izgovor, da se ga vzgojiteljicam ni dalo prenašat, ker v pol ure pa otrok ne more dobiti in spet izgubiti vročine sam bog ve kaj je res bilo.. za vaše spanje, še več takih noči Manca.Da bosta mami in ati naspana in kako je Nejc sedaj?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 28.4.2009 15:12:52
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jana81 kako pa je s tvojimi krvavitvami? Pri meni je namreč še skoz isto . Ne morem se včakat petega, ko imam koooooončno pregled tud pri meni je še isto, vmes 3 dni nisem krvavela in sem bla že ful happy, pol se mi pa včeri vlije Sem misla it ta teden h G., zdej mam pa Nejca spet doma..pa nič ne bo. Pa kaj hudiča je to, po eni strani mi je lažje ker vem, da nisem edina , a te fejst skrbi? Meni je to res zaskrbljujoče, da ni kaj hudo narobe, saj mislim da so hormoni svoje že naredili . Pa jemlješ kt? Jaz upam, da mi bodo pomagale to malo uravnat, ker se mi že meša, pa prav tako, zakaj le?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 28.4.2009 15:14:48
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ojla čvekice kako kej? vam morem povedat, dasmo danes po zeloooooooooooooo dolgem času spali od 9ih do 5.20 brez zbujanja seveda, smo bili potem takoj auf,ampak vseeno, bilo je lepoooooooooo spati
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?