Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 8:56:23
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Dobro jutro
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana kako ste spale?
Kar fajn. Zbudil se je le enkrat, sem mu popravila dudico in je nazaj zaspa. Ob pol sedmih je popil flašo mlekca in sedaj še smrči
pri nas je bla za spemembo malček boljša noč. zdaj spet pančka.
Ah, kako se tole lepo bere... Naš princ je spet celo noč rogovili, mene bo od nespanja pobralo Pa itak zaradi male budilke vstajam večinoma že ob šestih, samo včeraj je spal do pol sedmih... KAKO VAM RATA, DA VAŠI TOLIKO ČASA SPIJO???? Ja, derem se
Kako pa tvoje zdravje? Čuvaj tudi sebe Kako pa mala pika prenaša norice?
Imam kar slabo vest, ker Varja spi že od pol devetih zvečer, zbudila pa se je le ob pol petih, spila deci mleka in še vedno spi. Res pa, da sem zagrnila zavese, da je temneje v sobi...tako vedno še malo podaljša.
Mi imamo v Aljini spalnici zavese( kraljevsko modre) in je tista svetloba čez dan tako prijetna....sem pomislila, da zato tako lepo spi
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 8:58:42
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Dobro jutro
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana kako ste spale?
Kar fajn. Zbudil se je le enkrat, sem mu popravila dudico in je nazaj zaspa. Ob pol sedmih je popil flašo mlekca in sedaj še smrči
pri nas je bla za spemembo malček boljša noč. zdaj spet pančka.
Ah, kako se tole lepo bere... Naš princ je spet celo noč rogovili, mene bo od nespanja pobralo Pa itak zaradi male budilke vstajam večinoma že ob šestih, samo včeraj je spal do pol sedmih... KAKO VAM RATA, DA VAŠI TOLIKO ČASA SPIJO???? Ja, derem se
Kako pa tvoje zdravje? Čuvaj tudi sebe Kako pa mala pika prenaša norice?
Imam kar slabo vest, ker Varja spi že od pol devetih zvečer, zbudila pa se je le ob pol petih, spila deci mleka in še vedno spi. Res pa, da sem zagrnila zavese, da je temneje v sobi...tako vedno še malo podaljša.
Mi imamo v Aljini spalnici zavese( kraljevsko modre) in je tista svetloba čez dan tako prijetna....sem pomislila, da zato tako lepo spi
tudi jaz imam modre v spalnici...mogoče pa je res kaj v modri.
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 9:06:42
mya26
Estrella: WOOOOOOW!!!! Ful si dobr shujšala. A mi napišeš prosim kako ti je uspelo? Jaz tud moram, pa mi ne uspeva. Kje so časi ko sem nosila 42? 38 pa itak nikol nisem Pa se je ne bi branila. Sej vem, da brez truda ni nič, pa vseeno napiši kako.
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 9:09:38
kasso
Estrella , jaz sem razliko videla tudi v živo in res kapo dol, da ti tako lepo uspeva. Go go go
Imam že Hvala.
in prav je tako.
Ti jih kar imej, saj si si jih trdo zaslužila
Jaz bi pa mogla začet malo migat. Sicer imam št. 38 in ne mislim it na manj, rada pa bi imela malo bolj čvrste mišice, predvsem rit. Bo treba spet leg magic usposobit.
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 9:10:58
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: mya26
Estrella: WOOOOOOW!!!! Ful si dobr shujšala. A mi napišeš prosim kako ti je uspelo? Jaz tud moram, pa mi ne uspeva. Kje so časi ko sem nosila 42? 38 pa itak nikol nisem Pa se je ne bi branila. Sej vem, da brez truda ni nič, pa vseeno napiši kako.
Kaj naj rečem , eno samo garanje . V Linea snelli sem si vzela 70 terapij (telovadba v thermoslimu/ali byku + infrardeča sauna) imam dieto zdrave prehrane z 1200kcal dnevno in ko sem doma probam čim več migat( orbitrek, sprehodi in obvezno trebušnjaki (100-300 na dan)
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 9:11:03
kasso
saj lahko podam mnenje, ker sem videla kako težko je začela......trda trda volja mora bit in ko se pokažejo prvi rezultati, dobiš krila, da greš naprej...a je tako
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 9:12:47
Estrella*
saj lahko podam mnenje, ker sem videla kako težko je začela......trda trda volja mora bit in ko se pokažejo prvi rezultati, dobiš krila, da greš naprej...a je tako
kasso zelo lepo oz. resnično povedano. Jaz sem bila res že tako obupana in nikakor nisem našla volje za začet. Vsak poskus(saj veste od oktobra dalje) se je končal brez uspeha
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 9:14:16
Estrella*
Estrella , jaz sem razliko videla tudi v živo in res kapo dol, da ti tako lepo uspeva. Go go go
Imam že Hvala.
in prav je tako.
Jaz bi pa mogla začet malo migat. Sicer imam št. 38 in ne mislim it na manj, rada pa bi imela malo bolj čvrste mišice, predvsem rit. Bo treba spet leg magic usposobit.
Pa ne pozabi na zgornji del in trebuh Vse moraš aktivirat
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 9:16:30
Soncnica Sandra ***
nč, gremo mi še na en kofe k bljižnjemu kolegu pa se kasneje tipkamo.
vreme pa je danes: groznoooooooooooooooooooooooooooooooooo
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 9:16:54
kasso
Imam že Hvala.
in prav je tako.
Pa ne pozabi na zgornji del in trebuh Vse moraš aktivirat