|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 19. del
23.4.2009 9:48:38   
kasso
jaz sem pa malo v dilemi, ali bi šla naslednji teden za kak dan v toplice, kjer bosta tast in tašča z tavečjima, Varja še vedno malo pokašljuje, sicer vročine nima, smo ne vem, ali bi lahko šla plavatuser posted image
ker s tavečjima nisem hodila v bazene, dokler nista bila čez leto dni.....a ve bi šle?

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 101
23.4.2009 9:53:51   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

ALJA (Estrella)
TAJDA (mmoojjccaa)
VSE NAJBOLJŠE ZA 11 MESECEV!
user posted image

tudi midva želiva enako

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 102
23.4.2009 9:54:15   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

A jana se ni še nič javila?user posted image Upam, da je dobro opravila pri P in je z Nejcom boljeuser posted image

evo me..se opravičavljem user posted image

sem se cel dan potepala, potem pa Nejca dala spat in šla risat..

Mere iz P. so :
teža: 10440g
višina 82 cm
OG: 47 cm

cepljen itak ni bil, je pa zajokal ko se je mogu uležit da ga je zmerla sestra in pol ko ga je P. poslušalauser posted image ..zgleda ima že dost teh dohtarjevuser posted image

user posted image user posted image user posted image  za lepe mere. Vsak dan je večji in se bolj zaveda okolice in prepoznava določene vzorce, da poveže kaj sledi temu in potem je tu veliko več joka. Pa saj bo kmalu minilo.

Kako pa je z njegovim zdravjem?

ja zdravje ga še matra..iz noska mu še vedno teče, pa ne morem pomagat..včeri sem mu še operil špricnala v eno nosnico, pa se je drl ko zmešan..tak da v drugo nosnico nisem mogla.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 103
23.4.2009 10:10:55   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana
kako ste spale?

Kar fajn. Zbudil se je le enkrat, sem mu popravila dudico in je nazaj zaspa. Ob pol sedmih je popil flašo mlekca in sedaj še smrčiuser posted image user posted image

pri nas je bla za spemembo malček boljša noč. zdaj spet pančka.

Ah, kako se tole lepo bere... Naš princ je spet celo noč rogovili, mene bo od nespanja pobralo user posted image user posted image user posted image Pa itak zaradi male budilke vstajam večinoma že ob šestih, samo včeraj je spal do pol sedmih... user posted image KAKO VAM RATA, DA VAŠI user posted image TOLIKO ČASA SPIJO???? Ja, derem se user posted image

user posted image user posted image Kako pa tvoje zdravje? Čuvaj tudi sebeuser posted image user posted image
Kako pa mala pika prenaša norice?

Imam kar slabo vest, ker Varja spi že od pol devetih zvečer, zbudila pa se je le ob pol petih, spila deci mleka in še vedno spi. Res pa, da sem zagrnila zavese, da je temneje v sobi...tako vedno še malo podaljša.

Eh, jaz kar nekako guram, upam, da tako tudi ostane.

Mala odlično prenaša norice, na srečo jih (še) nima ogromno, sicer so vsepovsod (ena celo v ustih user posted image ), ampak pravi, da jo niti ne srbijo. Če jo zasrbi, hitro pomaga Poxclin user posted image So jo pa bolele, ko so nastajale user posted image

Imam pa kup posla z Gregcem, ker kar naprej sesam nos, treba je inhalirat fiziološko, Ventolin,...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 104
23.4.2009 10:11:46   
špelin@

Danes imajo v vrtcu slikanje in so me že obrali za 9 euuser posted image Se je že začelo keširanjeuser posted image

Oooo, slikice bodo user posted image Tudi pri nas se bodo v vrtcu slikali, srčno upam, da bodo počakali do po prvonmajskih, da bo še mala pika zraven.

Neposredna povezava do sporočila: 105
23.4.2009 10:11:59   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Zjutrej user posted image

Noč: user posted image

Spanje: user posted image user posted image

Počutje: user posted image

Zdej se grem pa s kofetom nalivat pol pa vas pridem mal pogledat če mi bo moja siknca pustila

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 106
23.4.2009 10:12:18   
špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

A jana se ni še nič javila?user posted image Upam, da je dobro opravila pri P in je z Nejcom boljeuser posted image

evo me..se opravičavljem user posted image

sem se cel dan potepala, potem pa Nejca dala spat in šla risat..

Mere iz P. so :
teža: 10440g
višina 82 cm
OG: 47 cm

cepljen itak ni bil, je pa zajokal ko se je mogu uležit da ga je zmerla sestra in pol ko ga je P. poslušalauser posted image ..zgleda ima že dost teh dohtarjevuser posted image

user posted image user posted image user posted image  za lepe mere. Vsak dan je večji in se bolj zaveda okolice in prepoznava določene vzorce, da poveže kaj sledi temu in potem je tu veliko več joka. Pa saj bo kmalu minilo.

Kako pa je z njegovim zdravjem?

Opa, fejst dečko user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 107
23.4.2009 10:12:34   
špelin@

ALJA (Estrella)
TAJDA (mmoojjccaa)
VSE NAJBOLJŠE ZA 11 MESECEV!
user posted image

Čestitke še od najuuser posted image user posted image user posted image

Tudi od mene user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 108
23.4.2009 10:13:00   
špelin@
včeraj nisem mogla zaspat, namreč spet sm razmišljala o bogi muci..

čez pol ure dobim obisk.

se tipkamo..

user posted image user posted image Uživaj z obiskovalci user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 109
23.4.2009 10:13:17   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dobro jutro!

Se pofočkam tu, potem pa se moram porihtat, ker moram na informativni sestanek na zavoduser posted image . Je pa HB dež, in bom probala Vida uturit mojemu atiju, ker je danes doma, da ga ne rabim v Lenart vozit.

Estrella sprememba je več kot učitna, sploh nimaš več riti, SUPERuser posted image user posted image user posted image . BRAVO PUNCA.

Suzy te še na tej strani pohvalim, zelo lepo napisano. user posted image user posted image

Dobro in hitro opravi.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 110
23.4.2009 10:14:02   
špelin@

kako ste spale?

Kar fajn. Zbudil se je le enkrat, sem mu popravila dudico in je nazaj zaspa. Ob pol sedmih je popil flašo mlekca in sedaj še smrčiuser posted image user posted image

Ah, kako se tole lepo bere... Naš princ je spet celo noč rogovili, mene bo od nespanja pobralo user posted image user posted image user posted image Pa itak zaradi male budilke vstajam večinoma že ob šestih, samo včeraj je spal do pol sedmih... user posted image KAKO VAM RATA, DA VAŠI user posted image TOLIKO ČASA SPIJO???? Ja, derem se user posted image

Špelin@ ne veš kako mi je hudo ko berem tvoje vsakodnevno poročanje o nespanju. Bi se človek kar user posted image user posted image user posted image user posted image Bi ti z veseljem Aljo odstopila za par dni, da se spraviš malo k sebi. Pa probaj spet malo mamo za uslugo prosit čez vikend, samo za 1 noč, da si nafilaš baterije

Saj se menim z mami. Ampak zdaj čakamo norice pri malem...

Neposredna povezava do sporočila: 111
23.4.2009 10:17:47   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Skye
Več za nazaj enostavno ne utegnem prebratiuser posted image user posted image user posted image

Pri nas ni nič novega....no glede plavanja le to, da se je Lia počasi že navadila in je jok samo še ko jo dajemo v obročuser posted image user posted image user posted image
Tia pa bo  tako in tako profesionalna plavalkauser posted image .....ne moreš verjeti kakšne norije zganja v vodi user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 112
23.4.2009 10:18:01   
špelin@

Danes popoldne pa grem v vrtec na razstavo in delavnico lutk, tkao da bova s sinom ustvarjala user posted image
Zvečer pa voščit teti user posted image za RD, pa bo spet kaka pojedinauser posted image

Uživaj user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 113
23.4.2009 10:18:39   
špelin@

da še jst malo poročam.
včeraj sma prišle domov šele ob 5ih, sem mislila, da bo šla spat, pa ni blo šans! sma se lepo najedle in pičle ven do 7ih. okrog 19.30 je že spala, jst sm mela pa celo stanovanje za pospravit! user posted image , user posted image , user posted image  spat  sem šla 23.30, takrat je pa začela eva neki jamrat. kot da bi se ji kaj sanjalo, je jokala in stokala, pa sem jo vzela k nama in smo skupaj spali kot hrčki! user posted image

Ti si pa res pridna user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 114
23.4.2009 10:19:01   
špelin@

Roditeljski sem včeraj preživela, a sem malo razočarana, ker je ta naš sistem tako butast. Sin pade pod podružnično šolo, kjer športnega razreda ne bo, saj bo otrok le 17...v matično pa ga ne moremo vpisat, ker ni niti enega prostora več. Ministrstvo jim je odobrilo le dva razreda, ki sta maksimalno polna. Imajo le še eno mesto, ki rezervirano za enega ponavljalca. Tako, da je to prav diskriminacija. Če nisi z mesta, se ne moreš vpisat v športni razreduser posted image .
Mi se pa nismo sekirali, saj smo si rekli, da če ne bo tega programa v podružnični, ga bomo vpisali v PO. Jap, zdaj se pa tega ne da.user posted image
Zaradi zelo pozitivnih izkušenj nečakinje, ki obiskuje peti razred športnega razreda, bi zelo rada videla, da bi ga tudi moji otroci.

Ej, daj mi povej, kaj je sploh to športni razred?? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 115
23.4.2009 10:20:30   
špelin@
d

IZVIRNO SPOROČILO: mya26

Estrella: WOOOOOOW!!!! Ful si dobr shujšala. A mi napišeš prosim kako ti je uspelo? Jaz tud moram, pa mi ne uspeva. Kje so časi ko sem nosila 42? 38 pa itak nikol nisemuser posted image Pa se je ne bi branila. Sej vem, da brez truda ni nič, pa vseeno napiši kako.

saj lahko podam mnenje, ker sem videla kako težko je začela......trda trda volja mora bit in ko se pokažejo prvi rezultati, dobiš krila, da greš naprej...a je takouser posted image

kasso zelo lepo oz. resnično povedano. Jaz sem bila res že tako obupana in nikakor nisem našla volje za začet. Vsak poskus(saj veste od oktobra dalje) se je končal brez uspehauser posted image

Estrella*, takšne vztrajnosti in močne volje, kot jo imaš ti, nima ravno vsak. Pravzaprav redkokdo. Našla si pravi način zase in trdo garaš, samo ploskam ti lahko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 116
23.4.2009 10:21:10   
špelin@

Danes imajo v vrtcu slikanje in so me že obrali za 9 euuser posted image Se je že začelo keširanjeuser posted image

Še dobro, da gre šolsko leto h koncuuser posted image

in to pomeni spet nove stroške.....user posted image Andraž je porabil že 3 barvice user posted image user posted image user posted image user posted image Ne vem kaj dela, a jih je al kaj??user posted image user posted image

9 eu slikanje...pa kako slikanje to? Ni malo drago?

skupinska slika 2eu, potret slika 7 eu. Za dokumente  pa nisem naročila, ker jih ne rabi

aha, malo drag portret
v našem vrtcu so slikali samo skupinske in so tudi bile po 2 eur

Pri nas dobimo za 10 EUR 4 fotke za dokumente, 2 porteta in 1 skupinsko. Samo skupinska je 2 EUR.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 117
23.4.2009 10:21:25   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

kako ste spale?

MI smo spali do 8-ih ampak zato, ker so do 6.30 rogovilili. Meni se že čisto user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj je ok, ampak ponoči sem pa na robu joka in kmaj čakam, da je konec noči. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 118
23.4.2009 10:21:39   
špelin@

A je pri vas tudi dež?user posted image user posted image user posted image

Ja user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 119
23.4.2009 10:22:18   
špelin@

kako ste spale?

user posted image user posted image Kako pa tvoje zdravje? Čuvaj tudi sebeuser posted image user posted image
Kako pa mala pika prenaša norice?

Imam kar slabo vest, ker Varja spi že od pol devetih zvečer, zbudila pa se je le ob pol petih, spila deci mleka in še vedno spi. Res pa, da sem zagrnila zavese, da je temneje v sobi...tako vedno še malo podaljša.

Mi imamo v Aljini spalnici zavese( kraljevsko modre) in je tista svetloba čez dan tako prijetna....sem pomislila, da zato tako lepo spiuser posted image

tudi jaz imam modre v spalnici...mogoče pa je res kaj v modri.user posted image

Ti špelin@, če se ne motim imaš na zeleno, a ne?!

Ja, zeleno. Ampak v otroški je modra in tudi tam ni nič bolje spal, ko smo eksperimentirali... user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 120
23.4.2009 10:22:46   
suzy85

Prešeren je bil poklican na sodišče kot priča proti paru, ki je bil obtožen javne nemorale.

SODNIK: "In kaj sta obtoženca počela v parku "

PRESEREN: "****ala sta, Vaša milost!"

SODNIK: "Bi lahko priča to povedala drugače, nekoliko bolj poetično "

PRESEREN: "
Zavit je bil park v strašljivo temo,
in mene malenkostno strah je bilo,
ko slišal sem krik poželjive pohote,
oko mi napolnil prizor je nagote.
Ležala sta gola tamkaj na travi,
in riti kazala sta luni bleščavi.
Sodnik, to vam rečem,
naj ju bo sram,
če ****ala nista, nisem bil tam!"

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 121
23.4.2009 10:23:13   
špelin@
jaz sem pa malo v dilemi, ali bi šla naslednji teden za kak dan v toplice, kjer bosta tast in tašča z tavečjima, Varja še vedno malo pokašljuje, sicer vročine nima, smo ne vem, ali bi lahko šla plavatuser posted image
ker s tavečjima nisem hodila v bazene, dokler nista bila čez leto dni.....a ve bi šle?

Jaz bi šla user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 122
23.4.2009 10:30:41   
suzy85
kak so luštni! user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 123
23.4.2009 10:31:06   
špelin@
Pa ne moreš verjet: mali je uspel spati samo 15 minut!!! user posted image user posted image user posted image In se že ves spočit in poln enegije meče po posteljici z eno veliko igračo user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 124
23.4.2009 10:32:26   
suzy85

Jaz bi šla user posted image

jst tudi! mogoče ji bosta pa voda in topel zrak še pomagala, da bo nehala kašljat! pa itak bo vsak čas leto stara (kot ta velika 2)!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?