Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 8:13:41
|
|
|
|
kodrana
|
dobro jutro drage moje. za moje vse več javljanje na RR! kako ste spale? pri nas je bla za spemembo malček boljša noč. zdaj spet pančka. Estrella uau . bravo punca . full sprememba. full si shujšala!!! v kolkem času to? barbaw luštna sončka imaš. pozerja mala. SSandra kje si si kupila oblačila za poroko? in kaj? zanima me namreč, ker nas čaka tudi poroka maja in bova sedaj iskala.. jana full je velik Nejc. za malega-velikega korenjaka! včeraj nisem mogla zaspat, namreč spet sm razmišljala o bogi muci.. čez pol ure dobim obisk. se tipkamo..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 8:38:23
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana dobro jutro drage moje. jutro za moje vse več javljanje na RR! kako ste spale? Kar fajn. Zbudil se je le enkrat, sem mu popravila dudico in je nazaj zaspa. Ob pol sedmih je popil flašo mlekca in sedaj še smrči pri nas je bla za spemembo malček boljša noč. zdaj spet pančka. Estrella uau . bravo punca . full sprememba. full si shujšala!!! v kolkem času to? barbaw luštna sončka imaš. pozerja mala. SSandra kje si si kupila oblačila za poroko? in kaj? zanima me namreč, ker nas čaka tudi poroka maja in bova sedaj iskala.. jana full je velik Nejc. za malega-velikega korenjaka! včeraj nisem mogla zaspat, namreč spet sm razmišljala o bogi muci.. čez pol ure dobim obisk. se tipkamo..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 8:40:00
|
|
|
|
Estrella*
|
Jutro!!! Alja je spala do 7.30h in malo čez 8h sva bile že v vrtcu. Seveda je bil jok, a kaj hočemo . Sploh ne morem dojet, da sem frej hijenca: hvala za zajztrk Riti pa je še vedno ogromno a jo bom sklestila na minimum
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 8:41:59
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro!!! Alja je spala do 7.30h in malo čez 8h sva bile že v vrtcu. Seveda je bil jok, a kaj hočemo . Bo tudi to minilo. Sploh ne morem dojet, da sem frej Mami zdaj pa malo počivat hijenca: hvala za zajztrk Riti pa je še vedno ogromno a jo bom sklestila na minimum
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 8:42:10
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: kodrana kako ste spale? Kar fajn. Zbudil se je le enkrat, sem mu popravila dudico in je nazaj zaspa. Ob pol sedmih je popil flašo mlekca in sedaj še smrči pri nas je bla za spemembo malček boljša noč. zdaj spet pančka. Ah, kako se tole lepo bere... Naš princ je spet celo noč rogovili, mene bo od nespanja pobralo Pa itak zaradi male budilke vstajam večinoma že ob šestih, samo včeraj je spal do pol sedmih... KAKO VAM RATA, DA VAŠI TOLIKO ČASA SPIJO???? Ja, derem se
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 8:45:44
|
|
|
|
kasso
|
Zdaj pa moram it poiskat slike Estrelle, da vidim, če ni kaka fotomontaža
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 8:47:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: kodrana kako ste spale? Kar fajn. Zbudil se je le enkrat, sem mu popravila dudico in je nazaj zaspa. Ob pol sedmih je popil flašo mlekca in sedaj še smrči pri nas je bla za spemembo malček boljša noč. zdaj spet pančka. Ah, kako se tole lepo bere... Naš princ je spet celo noč rogovili, mene bo od nespanja pobralo Pa itak zaradi male budilke vstajam večinoma že ob šestih, samo včeraj je spal do pol sedmih... KAKO VAM RATA, DA VAŠI TOLIKO ČASA SPIJO???? Ja, derem se Špelin@ ne veš kako mi je hudo ko berem tvoje vsakodnevno poročanje o nespanju. Bi se človek kar Bi ti z veseljem Aljo odstopila za par dni, da se spraviš malo k sebi. Pa probaj spet malo mamo za uslugo prosit čez vikend, samo za 1 noč, da si nafilaš baterije
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 8:47:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana dobro jutro drage moje. za moje vse več javljanje na RR! kako ste spale? pri nas je bla za spemembo malček boljša noč. zdaj spet pančka. Estrella uau . bravo punca . full sprememba. full si shujšala!!! v kolkem času to? Spali smo super, tako kot ponavadi. Pridna si z javljanjem Shujšala sem v 2 mesecih (15kg)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 8:47:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 Tudi tebi enako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 8:47:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Estrella jutri pa ne preveč delat, ko boš sama doma. Malo delaj in veeeeeeeliko počivaj. In punca , razlika med fotkami je očitna. Si na dobri poti Še malo. Hvala, mi bodo še krilca zrastla Vidiš kako delam : za compom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 8:47:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A jana se ni še nič javila? Upam, da je dobro opravila pri P in je z Nejcom bolje evo me..se opravičavljem sem se cel dan potepala, potem pa Nejca dala spat in šla risat.. Mere iz P. so : teža: 10440g višina 82 cm OG: 47 cm cepljen itak ni bil, je pa zajokal ko se je mogu uležit da ga je zmerla sestra in pol ko ga je P. poslušala ..zgleda ima že dost teh dohtarjev za lepe mere. Vsak dan je večji in se bolj zaveda okolice in prepoznava določene vzorce, da poveže kaj sledi temu in potem je tu veliko več joka. Pa saj bo kmalu minilo. Kako pa je z njegovim zdravjem?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 8:49:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Zdaj pa moram it poiskat slike Estrelle, da vidim, če ni kaka fotomontaža Bi bilo faj, če bi bila in ne bi bila jaz na 1 sliki saj poznaš hlače
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 8:50:20
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Zjutrej Noč: Spanje: Počutje: Zdej se grem pa s kofetom nalivat pol pa vas pridem mal pogledat če mi bo moja siknca pustila
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 8:50:31
|
|
|
|
kasso
|
Estrella , jaz sem razliko videla tudi v živo in res kapo dol, da ti tako lepo uspeva. Go go go
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 8:50:50
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: kodrana kako ste spale? Kar fajn. Zbudil se je le enkrat, sem mu popravila dudico in je nazaj zaspal. Ob pol sedmih je popil flašo mlekca in sedaj še smrči pri nas je bla za spemembo malček boljša noč. zdaj spet pančka. Ah, kako se tole lepo bere... Naš princ je spet celo noč rogovili, mene bo od nespanja pobralo Pa itak zaradi male budilke vstajam večinoma že ob šestih, samo včeraj je spal do pol sedmih... KAKO VAM RATA, DA VAŠI TOLIKO ČASA SPIJO???? Ja, derem se Joj Špelin@ kako rada bi ti pomagala Vem kako hudo je to nočno rogoviljenje. Pri nas je trajalo pol leta in sem mislila, da me bo pobralo. Kako hudo mora biti šele tebi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 8:51:15
|
|
|
|
Estrella*
|
Danes imajo v vrtcu slikanje in so me že obrali za 9 eu Se je že začelo keširanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 8:52:24
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zjutrej Noč: Spanje: Počutje: Zdej se grem pa s kofetom nalivat pol pa vas pridem mal pogledat če mi bo moja siknca pustila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 8:53:00
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes imajo v vrtcu slikanje in so me že obrali za 9 eu Se je že začelo keširanje Še dobro, da gre šolsko leto h koncu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 8:53:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zjutrej Noč: Spanje: Počutje: Zdej se grem pa s kofetom nalivat pol pa vas pridem mal pogledat če mi bo moja siknca pustila A veš, da bi morale Manco in Gregorja mal po riti. Tudi ob tvojih poročilih me kar stisne .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 8:54:50
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: kodrana kako ste spale? Kar fajn. Zbudil se je le enkrat, sem mu popravila dudico in je nazaj zaspa. Ob pol sedmih je popil flašo mlekca in sedaj še smrči pri nas je bla za spemembo malček boljša noč. zdaj spet pančka. Ah, kako se tole lepo bere... Naš princ je spet celo noč rogovili, mene bo od nespanja pobralo Pa itak zaradi male budilke vstajam večinoma že ob šestih, samo včeraj je spal do pol sedmih... KAKO VAM RATA, DA VAŠI TOLIKO ČASA SPIJO???? Ja, derem se Kako pa tvoje zdravje? Čuvaj tudi sebe Kako pa mala pika prenaša norice? Imam kar slabo vest, ker Varja spi že od pol devetih zvečer, zbudila pa se je le ob pol petih, spila deci mleka in še vedno spi. Res pa, da sem zagrnila zavese, da je temneje v sobi...tako vedno še malo podaljša.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 8:54:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes imajo v vrtcu slikanje in so me že obrali za 9 eu Se je že začelo keširanje Še dobro, da gre šolsko leto h koncu in to pomeni spet nove stroške..... Andraž je porabil že 3 barvice Ne vem kaj dela, a jih je al kaj??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 8:56:12
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes imajo v vrtcu slikanje in so me že obrali za 9 eu Se je že začelo keširanje Še dobro, da gre šolsko leto h koncu in to pomeni spet nove stroške..... Andraž je porabil že 3 barvice Ne vem kaj dela, a jih je al kaj?? 9 eu slikanje...pa kako slikanje to? Ni malo drago?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 23.4.2009 8:56:19
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes imajo v vrtcu slikanje in so me že obrali za 9 eu Se je že začelo keširanje Še dobro, da gre šolsko leto h koncu in to pomeni spet nove stroške..... Andraž je porabil že 3 barvice Ne vem kaj dela, a jih je al kaj?? Ja ja vem kako je. Bomo zbirali naročila za revije, bo treba nove copatke.......
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?