Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 26.5.2009 21:23:46
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Estrella vidm, da maš pod nickom nove slikce,...kuk je Alja men hecna brez tistih kodrčkov (tok je bla corti - sej je tud zdej) se je kr ne morem navadit da jih nima več. Taktrat k sm jo prvič vidla mi je ostala v spominu in pika s koderčki seveda. Ima še kodre, le da so krajši. Še mal bo treba počakat, da ji stranski poženejo. Celo bolj se ji vihajo kot prej Jaz ne maram kodrčkov. Uuuu ne bo rabla viklerjev, sam ravnalec las če si bo hotla zravnat jih
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 26.5.2009 21:24:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Eno Si je katera že omislila tole stvarco - http://www.biowashball.si/order.html Ne. Prvič vidim, slišim Sem pa res za svetom Kje si jo pa ti zvohala? Me prav zanima kako se dejansko stavr obnese
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 26.5.2009 21:25:13
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Eno Si je katera že omislila tole stvarco - http://www.biowashball.si/order.html prvič vidim in slišim za to. ma je lepa pa še ZELENA je.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 26.5.2009 21:25:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Estrella vidm, da maš pod nickom nove slikce,...kuk je Alja men hecna brez tistih kodrčkov (tok je bla corti - sej je tud zdej) se je kr ne morem navadit da jih nima več. Taktrat k sm jo prvič vidla mi je ostala v spominu in pika s koderčki seveda. Ima še kodre, le da so krajši. Še mal bo treba počakat, da ji stranski poženejo. Celo bolj se ji vihajo kot prej Jaz ne maram kodrčkov. Uuuu ne bo rabla viklerjev, sam ravnalec las če si bo hotla zravnat jih verjetno res. Sigurno ji bodo šli na živce in si jih bo peglala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 26.5.2009 21:26:43
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Eno Si je katera že omislila tole stvarco - http://www.biowashball.si/order.html prvič vidim in slišim za to. ma je lepa pa še ZELENA je. pismu je pa draga, ma me res firbc matra če deluje pol kupim tud jst
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 26.5.2009 21:27:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* srčekgirll: pridna, pomagaš polnit strani Kdaj si ta teden na šihtu??? si me pa hitr vidla A nede. Ma ne vem kaj bi kej gor na klofala, da bi blo čimprej 200ka pa sm mal mejle gledala pa pol gor popam . Ta teden sem pop. 4h Pol sta z barbaw v istem turnusu j.e.b.i.g.a. sm pač ženska k je včasih mal firbčna in pokuka kaj dogaja pr drugih pod nickom. Sej je fajn kej vidt, če je že kej za vidt, če ni nč je dolgčas Tud jaz firbcam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 26.5.2009 21:28:23
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Safari turizem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 26.5.2009 21:29:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Eno Si je katera že omislila tole stvarco - http://www.biowashball.si/order.html prvič vidim in slišim za to. ma je lepa pa še ZELENA je. pismu je pa draga, ma me res firbc matra če deluje pol kupim tud jst Kar naroč, saj imaš 14 dnevno probo. Pa obvezno poročaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 26.5.2009 21:30:45
|
|
|
|
Srčekgirll
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 26.5.2009 21:31:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Safari turizem kje jih pa ti pobiraš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 26.5.2009 21:32:12
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Eno Si je katera že omislila tole stvarco - http://www.biowashball.si/order.html prvič vidim in slišim za to. ma je lepa pa še ZELENA je. pismu je pa draga, ma me res firbc matra če deluje pol kupim tud jst Kar naroč, saj imaš 14 dnevno probo. Pa obvezno poročaj ni , ni €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ rajš vidm, da kdo dru pol pa če je ok pa še jst.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 26.5.2009 21:32:28
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Safari turizem kje jih pa ti pobiraš z mejla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 26.5.2009 21:33:53
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
čer no da vidimo, če je danes kaj gužve na RR zvčer
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 26.5.2009 21:34:09
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Vprašanje se glasi : Kako izgleda ženska, ki je težka 160 kg ? Preden pogledaš sliko, si jo poizkušaj predstavljati. Sedaj poglej ! OK? Pripravljen ( a ) ? Ha, Ha, kaj si si predstavljal ( a ) ??? Najvišja ženska na svetu je Nizozemka. Visoka je 2 m in 27 cm, težka 160 kg, in poleg tega še zelo dobro izgleda. Kakšno olajšanje ! Sedaj vemo, da nismo pretežki, ampak samo premajhni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 26.5.2009 21:34:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Safari turizem
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 26.5.2009 21:34:48
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** čer no da vidimo, če je danes kaj gužve na RR zvčer O helow bejb! Mančita pančka?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 26.5.2009 21:36:28
|
|
|
|
Srčekgirll
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 26.5.2009 21:38:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* čer, jaz sem čist fertig Zmatrana do amena od letanja naokoli. Ju3 bom pa max izkoristila dan zase in bom kar doma edinaos: do ss bi se lahko res enkrat zapeljale yeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, vaju že čakam le spočij se, in uživaj jutrišnji dan. kaj imaš dopust???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 26.5.2009 21:39:01
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Kok pira je pa tale spil, pa kak EKG ma, ne moreš verjet
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 26.5.2009 21:39:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** čer no da vidimo, če je danes kaj gužve na RR zvčer O helow bejb! Mančita pančka? helov tud teb jap, Mančita panča od 9ih. kaj pa Videk?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 26.5.2009 21:40:51
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka ful luštne slikice!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 26.5.2009 21:42:48
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** čer no da vidimo, če je danes kaj gužve na RR zvčer O helow bejb! Mančita pančka? helov tud teb jap, Mančita panča od 9ih. kaj pa Videk? Tud pa že pred 8h je zaspal. Revček je biu zmatran. Začel je hodit 1x na dan spat. Dns je spal celo 2,5h
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 26.5.2009 21:45:25
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Košir je na počitnicah za devetimi gorami, ko mu kurir prinese telegram. Notri piše: "Umrla vam je tašča. Kaj storiti: balzamirati, sežgati, pokopati? Odgovorite takoj." Košir pa pripiše: "Balzamirati, sežgati, pokopati. Ziher je ziher." Bilo je prejšnjo sredo zvečer, sedel sem v svoji sobi in gledal televizijo, ko je zazvonil telefon. "Halo" Dekletov glas je prišel preko linije, "Ali lahko govorim z Benom, prosim?" Žal mi je, ampak njega zdaj ni tu. Ali mu lahko prenesem sporočilo?" "Ali veš kdaj bo nazaj?" je odvrnila. "Mislim da je rekel da bo doma okoli 10:00." Tišina na drugi strani...zmedena tišina. "A je to Štefan?" Moje ime prav tako ni Štefan. To je bila definitivno napačna številka. "Ja seveda. A boš pustila sporočilo za Bena?" "Torej... rekel je, da bo nocoj doma in me prosil da ga pokličem..." je rekla z rahlo znerviranim glasom. Odvrnil sem, "No, odšel je ven s Katjo pred kakšno uro in rekel da bo nazaj ob 10:00." Šokiran glas: "Kdo je Katja?!" "Dekle s katero je šel ven" "Vem to! Mislim... kdo je ona?" "Ne vem njenega priimka. Glej, a hočeš pustiti sporočilo za Bena al ne?" "Da... prosim. Povej mu naj me pokliče ko pride domov." Sedaj je zvenela že zelo nervozno, in lahko sem slišal plamteti njen temperament. "Seveda bom. A je to Andreja?" Tokrat je kar eksplodirala. "Kdo je Andreja?" Očitno ni bila. "Torej...ven gre z Andrejo ob 10:00. Mislil sem da si ti ona. Pardon... bila je iskrena napaka." "Ben je tisti, ki je naredil napako! Povej mu da ga je klicala Sandra in da je zelo razburjena in da bi rada da jo pokliče takoj ko pride domov." Nasmehnil sem se in rekel, "Dobro bom... ampak Jožici to nebo všeč..." Slišal se je samo še klik na drugi strani. Mujo in Haso kupita motorno žago .Na paketu piše da lahko na dan podereš 30 dreves ona dva pa podereta samo 1 drevo. Mujo jo odnese nazaj v trgovino. Trgovec jo pregleda in jo prižgal Mujo se ustraši in reče pa to ti prižgeš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 26.5.2009 21:46:34
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Poročila sta se Mujo in Fata, toda Mujo s Fato ni hotel seksati. Fata je bila nesrečna in je odšla po nasvet k hodži. Ta ji je svetoval, naj se naredi, da je bolna in tako prelisiči Muja, da bo prišel k njej v posteljo. Čez nekaj dni je k hodži prišel Mujo in potožil, da je Fata bolna in se boji, da bo umrla. "Ali imaš s Fato spolne odnose?" ga je vprašal hodža. "Ne!" je dejal Mujo. "Veste, poznava se že od otroštva in ona mi je kot prijateljica." Pojdi z njo v posteljo in seksajta. Videl boš, da je to pravo zdravilo zanjo!" je rekel hodža in Mujo je odšel domov. Zvečer je opravil zakonsko dolžnost in zjutraj se je Fata prebudila vsa srečna in poskakovala po hiši. Na stopnicah pred hišo pa je zagledala Muja, kako joče. Pristopila je k njemu in ga vprašala zakaj joka. "Če bi prej vedel, da je seks tako dobro zdravilo, bi bila moj oče in mama še živa!" Ostržek se je sprl z dekletom, saj mu je očitala, da po vsakem spolnem odnosu v njeni vagini ostane kakšna trska. Za nasvet je vprašal očeta, ta pa mu je rekel: "V roke vzemi brusni papir in si lepo zgladi svoj penis!" Čez nekaj dni ga je oče vprašal: "No, kako je zdaj s tvojimi dekleti? So zadovoljna?" "Kakšnimi dekleti? Zdaj imam brusni papir!" Lovec Miha je vedno peljal na lov tudi sina, da bi mu služil kot pogon na divjad. Nekega dne pa je sin hodil bolj po svoje. Po končanem lovu ga je oče pošteno okregal in zaključil: "Ti si pa res pravo tele!" "Od bika kaj drugega tudi ni pričakovati!" mu sin ni ostal dolžan. "Ali veš, da je o moji ženi včeraj pisalo v časopisu." "Kaj res?" "Ja. Pisalo je, da je na svetu pet procentov žensk preveč."
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 26.5.2009 21:48:05
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 evica že spi, jst grem pa likat. je šel k maši, ker je danes prišel škof birmance izprašat, pol majo pa še skupno mašo s starši in botri. upam, da se je dobr spovedal
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?