Srčekgirll
|
Nekaj čisto preprosto luštkanega... KAJ SE POČNE NA ZMENKU S FANTOM/PUNCO? Zmenki so zato, da bi se ljudje zabavali, in to bi morali vsi izkoristiti, da se bolje spoznajo. Celo fanti znajo povedati kaj zanimivega, če jih dovolj dolgo poslusaš! Jasna, 8 let (od kod ji to? od mame?) Na prvem zmenku si pripoveduješ zanimive zgodbice, da si potem želiš na zmenek tudi drugič! Niko, 8 let (hmmm) KAJ BI NAREDIL, ČE BI SLO NA PRVEM ZMENKU VSE NAROBE? Jaz bi sel domov in se delal, da sem mrtev. Potem bi poklical časopis in jim rekel, naj pripravijo osmrtnico! Darko, 9 let (to tudi mene včasih prime...) KDAJ SE LAHKO PRVIČ POLJUBIŠ? Ce je bogat in ima polno denarja. Jelena, 7 let (ta ima ziher kakšno starejšo blond sestro) Ko se s punco enkrat poljubiš, se moraš z njo poročiti in imeti z njo otroke. Tako ti je to! Dejan, 8 let (da, Dejan, na žalost je res tako) KAKO SE ODLOČIŠ, DA SE JE TREBA POROČITI? Prvo moraš najti nekoga, ki ima rad iste stvari kot ti. Če naprimer ti rad gledaš nogomet, mora biti to vseč tudi njej, pa se čips in pivo ti mora prinest. Marko, 10 let (popolnoma ma prav) O teh stvareh ne odločas sam. Bog to odloči že zdavnaj vnaprej in ti to samo sprejmeš! Ivana, 10 let (nekaj je na tem) KATERA LETA SO PRAVA ZA POROKO? Najboljše je biti star 23, ker potem poznaš svojega moža že vsaj 10 let. Sandra, 10 let (če pri trinajstih se niste imeli resnega, se pazite:)) Ni najboljših let za poroko. Da se poročiš, moraš biti enostavno velik bedak! Filip, 6 let (fant ima slabe izkušnje) ALI JE BITI BOLJE POROČEN ALI NE? Jaz ne vem. Ampak nikdar se ne bi poljubljal s svojo ženo. Nočem, da postane debela! Miran, 8 let (res bister) Deklice se ne rabimo poročiti! Ampak fantje rabijo nekoga, da jim cisti! Marija, 9 let (ona že ve...) IN NAJBOLJŠE ZA KONEC KAJ MORAŠ NAREDITI, DA JE ZAKON USPEŠEN? Mož mora ženi ves čas govoriti, da je lepa, tudi takrat, ko zgleda kot avtobus! Stanko, 10 let (absolutni zmagovalec, tale Stanko) lep dan še naprej...