|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 19. del
27.5.2009 7:36:39   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

dobro jutro!
ena user posted image  za vse! mi smo spali user posted image . malo čez 5 je začela jamrat, ker je bla lačna, drugače pa sta še kr spala, ko sem šla v službo. mi je pa včeraj uspelo 1/2 kupa zlikat, ostalo pa še danes user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi mene čaka zajeten kup, samo imam drugo prioriteto. Se odpravljam čistit stopnice v zgornji štuk.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
27.5.2009 7:37:56   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

Spali smo super,Tilen je 2x popil vodo in takoj nazaj zaspaluser posted image .Nekaj štrajka ponoči z mlekom.Pa saj bi bil že čas,da ga neha piti!
Se je pa Nejc zbudil ponočiuser posted image
Danes zvečer sem pa frej,saj bo user posted image spravil otroka spat,do sedaj je samo Nejca,danes ima pa oba čez,da se navadi,saj so s ponedeljkom sami.ga že sedaj skrbi,kako bouser posted image

vreme je pa user posted image  in v takem greva s Tilnom v posvetovalnicouser posted image .No,saj on ne bo moker,Nejc bo tudi dal komplet za v dež gor,razmišljam,kaj naj jaz oblečem,ker dežnik mi ne bo nič pomagal,ko tako pihauser posted image

Bravo Tilenuser posted image user posted image user posted image Sedaj ko bo vroče, bo voda bolj pasalauser posted image  Dobro opravita pri Puser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
27.5.2009 7:42:15   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

Spali smo super,Tilen je 2x popil vodo in takoj nazaj zaspaluser posted image .Nekaj štrajka ponoči z mlekom.Pa saj bi bil že čas,da ga neha piti!
Se je pa Nejc zbudil ponočiuser posted image
Danes zvečer sem pa frej,saj bo user posted image spravil otroka spat,do sedaj je samo Nejca,danes ima pa oba čez,da se navadi,saj so s ponedeljkom sami.ga že sedaj skrbi,kako bouser posted image

vreme je pa user posted image  in v takem greva s Tilnom v posvetovalnicouser posted image .No,saj on ne bo moker,Nejc bo tudi dal komplet za v dež gor,razmišljam,kaj naj jaz oblečem,ker dežnik mi ne bo nič pomagal,ko tako pihauser posted image

user posted image user posted image user posted image  za spanje! pri nas zaenkrat nič ne piha, tudi dežja ni, le kakšna kapljica pade tu in tam

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
27.5.2009 7:46:00   
Estrella*
Pri nas rud pade sem ter tja kaka kapljica. Ju3 mi kaže na lepše vreme.user posted image  Mi je pa čist mim pucat, pri lučiuser posted image

suzy: a ko eva hodi drži roke ob telesu????

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4879
27.5.2009 7:56:29   
Srčekgirll
Zjutraj!

Pr nas je blo ok po noč. Edino ob pol polnoči k sm šla spat se je zbudu in on je mislu da bomo kr !žural" gauser posted image o, ne ne boš, sm mu rekla. Sm ga dala k nama v posteljo da bi prej zaspal, sam ni in sm ga dala nazaj v svojo, pa se je neki bunil pa sm sam mu govorila, da je nočka in da vsi spimo, on mora tud,.....no pol je končno spet zaspal.
Zdej se pa lepo gospodič šeta po dnevni, SAM, opora pride zelo malo v pomoč, on je velik in gre samuser posted image user posted image .
Tko, zdej pa grem kofe kuhat, pa vn na teraso pit.user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
27.5.2009 7:56:32   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

No, zdej sm pa pršla do 2500 postov oz. tale je 2501 in grem dol. Lepo se mejte pa naklofejte še teh 5 strani. Če ne bomo pa ju3 dokončale. Lepo pančkejte pa user posted image tud, SPATuser posted image

NOČKOuser posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  za 5000 postov user posted image user posted image user posted image 2500 user posted image

sam jz pr tebi nč ne vidim, samo tvoj nick in nič drugega user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
27.5.2009 7:56:33   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

user posted image user posted image user posted image user posted image MAJ(Mya26) VSE NAJBOLJŠE ZA 1 SVEČKO!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4882
27.5.2009 7:57:35   
suzy85

Pri nas rud pade sem ter tja kaka kapljica. Ju3 mi kaže na lepše vreme.user posted image  Mi je pa čist mim pucat, pri lučiuser posted image

ne, drži jih mal pred sabo, tak narazen. sj sem jo posnela kak hodi, sam moram za računalnik prit doma, pa vam pokažem

Neposredna povezava do sporočila: 4883
27.5.2009 7:59:24   
Estrella*

ne, drži jih mal pred sabo, tak narazen. sj sem jo posnela kak hodi, sam moram za računalnik prit doma, pa vam pokažem

user posted image user posted image user posted image naša pa roke v vis. Se spomnim, da je Andraž tako hodil, pa ne vem kdaj je nehal s temi foramiuser posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4884
27.5.2009 8:06:28   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Eno user posted image Si je katera že omislila tole stvarcouser posted image - http://www.biowashball.si/order.html

moja tašča ima nekaj podobnega

In kako je zadovoljna???

Pravi, da odkar so dali v hišo filter na cevi za vodo, ni več uporabljala, ker naj bi tudi ta mehčal vodo in posledično uporabljaš manj mehčalca in manj praška. Ko je uporabljala kroglo, ni dajala mehčalca, a se ne spomni točno ali je bila ali ne zadovoljna. Kroglo ima zdaj njena hčerka.

Maj vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4885
27.5.2009 8:12:22   
suzy85

user posted image user posted image user posted image naša pa roke v vis. Se spomnim, da je Andraž tako hodil, pa ne vem kdaj je nehal s temi foramiuser posted image

pa je nič ne matra ravnotežje user posted image  sta bla zadnjič kolega z user posted image  Kevinom (15 mesecev) na evinem rojstnem dnevu in je videl Evo, kak hodi po prstih, in je tudi sam začel včasih hodit po prstih. sem rekla, da bom še evo mal k njim pripeljala, da bo začela za njim ponavljat - hodit po celih stopalih user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4886
27.5.2009 8:19:40   
Estrella*

pa je nič ne matra ravnotežje user posted image  sta bla zadnjič kolega z user posted image  Kevinom (15 mesecev) na evinem rojstnem dnevu in je videl Evo, kak hodi po prstih, in je tudi sam začel včasih hodit po prstih. sem rekla, da bom še evo mal k njim pripeljala, da bo začela za njim ponavljat - hodit po celih stopalih user posted image

Kar misli siuser posted image  Samo ta "grde in slabe" stavri kopirajo v trenutku, za ta dobre rabijo časuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4887
27.5.2009 8:19:44   
jana81
dobro jutro

Mene tole vreme čist uničuje...ob 3.40 sem po hiši zapirala okna, ker je začelo na polno deževat, in grmelo je kpot za stavo, sem samo čakala kdaj se bo Nejc zbudil.. no pa spet je začelo deževat.

grem po kafe....

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4888
27.5.2009 8:28:26   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Mi smo vsemu navkljub spali spet odlično user posted image Zvečer sem Gregorju dala kar žličko in pol Calpola (tako je svetovala P, ker mu slaba žlička ni nič prijela) in je spal kot bubica user posted image Sicer se je vmes klasično zbujal za pit in za dudko ter ga je bilo treba ob treh previt in kompletnega preobleč (tudi posteljo user posted image ), ker se je tako polulal (posledica tankanja dveh ta velikih flaš razredčenega soka), ampak drugače je bila pa noč mirna user posted image

kasso
, si dobila moje plačilo?

barbaw, si dobila moj ZS? user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4889
27.5.2009 8:29:15   
špelin@

user posted image user posted image user posted image user posted image MAJ(Mya26) VSE NAJBOLJŠE ZA 1 SVEČKO!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4890
27.5.2009 8:31:25   
špelin@
Ej, včeraj, ko mene ni bilo več gor, ste pa naklofale enih strani user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nina7
Dan, se še jest mal javim, sm frej, Gaja je pri babici, da sta mal skupi, ker v četrtek gremo mal na morje pogledat user posted image user posted image user posted image  do ponedeljka. Gremo pa same babe, jest, Gaja, Linda in Mancauser posted image . Joj komi čakam, da mal zamenjamo okolje. Jest pa mal počivam, bi mogla kej skuhat pa se mi ne da, bom mal kasnej.

Dons je Gaja spala v svoji sobici, je blo uredu, zdej se kr sam 1x zbudi tko, da mi ni panike tja it, pa ji flašo dat, itak morm na wcuser posted image .

Sm pa dons na radar prletela, sam so mi mal skoz prste pogledaluser posted image , tko da na srečo ni nč položnice.

Nism nč brala za nazaj, sam dve strani, tko da za vse bubančke velik user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
27.5.2009 8:34:14   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Mi smo vsemu navkljub spali spet odlično user posted image Zvečer sem Gregorju dala kar žličko in pol Calpola (tako je svetovala P, ker mu slaba žlička ni nič prijela) in je spal kot bubica user posted image Sicer se je vmes klasično zbujal za pit in za dudko ter ga je bilo treba ob treh previt in kompletnega preobleč (tudi posteljo user posted image ), ker se je tako polulal (posledica tankanja dveh ta velikih flaš razredčenega soka), ampak drugače je bila pa noč mirna user posted image

kasso

suuuuuperca... vsaj nekdo ki se naspi.. ej a Gregi ni nič lačen ponoči ko več ne pije mleka? ker Nejcu zdej več ne dajem mleka ponoči, ker ga draži ko kašlja.. in mu kr čajek dajem, pa ne vem al je lačen al ne...sicer zvečer je okrog 20h, pa zjutraj okrog 8h zajtrk v vrtcu...a je to premalo?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
27.5.2009 8:37:53   
Estrella*

Ej, včeraj, ko mene ni bilo več gor, ste pa naklofale enih strani user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image   Sem mogla mal v akcijo stopit, da ne ostanemo na 19 najstkiuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
27.5.2009 8:38:11   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

dobro jutro

Mene tole vreme čist uničuje...ob 3.40 sem po hiši zapirala okna, ker je začelo na polno deževat, in grmelo je kpot za stavo, sem samo čakala kdaj se bo Nejc zbudil.. no pa spet je začelo deževat.

grem po kafe....

mene je zjutraj zbudil glasen pok - se je okno glasno zaprlo, ker je prepih nastal. me je prav vrglo pokonci user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
27.5.2009 8:38:45   
suzy85

user posted image user posted image user posted image  za spanje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
27.5.2009 8:40:18   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

kasso

suuuuuperca... vsaj nekdo ki se naspi.. ej a Gregi ni nič lačen ponoči ko več ne pije mleka? ker Nejcu zdej več ne dajem mleka ponoči, ker ga draži ko kašlja.. in mu kr čajek dajem, pa ne vem al je lačen al ne...sicer zvečer je okrog 20h, pa zjutraj okrog 8h zajtrk v vrtcu...a je to premalo?

Jana, naša Alja je tako že od 3 tedna in ji nič ne manjka, no razen, da ima malo manj kilogramov. Če bi bil lačen, mu čaj ne bi zalegel in bi težil naprej, če pa spi, je pa čist OK. Jaz bi bila zadovoljna na tvojem mestuuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4896
27.5.2009 8:41:39   
Estrella*

kasso

Priden Gregiuser posted image user posted image  Jaz čakam, da boš napisala, da je spal brez zbujanjaaaaaaaaaaaaaa Gregi a silšiššššššššššššššš????!!!!!!!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4897
27.5.2009 8:47:19   
špelin@
tally, žal mi je, da ti je toča poškodovala avto user posted image

Ops, dobro, da ste me spomnile, sploh nisem videla, da sem že čez 11000 user posted image

Anitka, krasne fotke, kakšna suhica si, joj user posted image Torta je čisto po mojem okusu. Za Gala pa user posted image user posted image user posted image da bo po cepljenju čimprej ok.

Estrella*, Aljine mere so odlične, P ti res nima okrog tega kaj težit user posted image

mmoojjccaa, tudi Tajdine mere so super user posted image

bobika, sosedov novorojenček je pa res ornk korenjak user posted image user posted image

edinaos, a potem drug teden začne AT hodit v vrtec?

Srčekgirll, ful dobri posti user posted image user posted image user posted image

Soncnica Sandra ***, dobro opravita danes z mamo pri nevrologu user posted image user posted image

tilči, vidim, da bo tvoj user posted image "treniral" user posted image user posted image

suzy85, a Eva še toliko po prstkih hodi? Gregi ima zdaj bolj trden korak (sicer zaenkrat še ob opori) in stopa lepo na celo stopalo, na prstke stopi samo, ko se steguje za kakšnimi zanimivimi prepovedanimi rečmi user posted image

jana81, ne vem, če je Gregi ponoči lačen user posted image Sem že razmišljala o tem. Samo kaj pa naj, ko godpodič noče mleka user posted image Pač tanka tisto svojo kislico...

Kdo torej še "piknikira" ta vikend? Za Anitko vem.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
27.5.2009 8:49:58   
špelin@
Tako, meni so skoraj vsi povabljeni potrdili udeležbo za sobotno praznovanje user posted image To bo enega živžava user posted image user posted image Trenutno izdelujem plan B, če bo v soboto res preveč deževalo, da bi bili zunaj. Na srečo je tast na vrtu postavil zaprto vrtno uto, tako malo večjo, otroci so pa lahko v garaži zraven user posted image Je fino prostorna.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4899
27.5.2009 8:52:32   
suzy85
suzy85, a Eva še toliko po prstkih hodi? Gregi ima zdaj bolj trden korak (sicer zaenkrat še ob opori) in stopa lepo na celo stopalo, na prstke stopi samo, ko se steguje za kakšnimi zanimivimi prepovedanimi rečmi user posted image

ja, še kr hodi po prstih! user posted image  pa so mi rekli, da naj bo bosa, pa še vedno vztraja po prstih user posted image  P je rekel, da se bo sama spustila, samo ne vem, kdaj?!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?