Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 7:36:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 dobro jutro! ena za vse! mi smo spali . malo čez 5 je začela jamrat, ker je bla lačna, drugače pa sta še kr spala, ko sem šla v službo. mi je pa včeraj uspelo 1/2 kupa zlikat, ostalo pa še danes Tudi mene čaka zajeten kup, samo imam drugo prioriteto. Se odpravljam čistit stopnice v zgornji štuk.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 7:37:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spali smo super,Tilen je 2x popil vodo in takoj nazaj zaspal .Nekaj štrajka ponoči z mlekom.Pa saj bi bil že čas,da ga neha piti! Se je pa Nejc zbudil ponoči Danes zvečer sem pa frej,saj bo spravil otroka spat,do sedaj je samo Nejca,danes ima pa oba čez,da se navadi,saj so s ponedeljkom sami.ga že sedaj skrbi,kako bo vreme je pa in v takem greva s Tilnom v posvetovalnico .No,saj on ne bo moker,Nejc bo tudi dal komplet za v dež gor,razmišljam,kaj naj jaz oblečem,ker dežnik mi ne bo nič pomagal,ko tako piha Bravo Tilen Sedaj ko bo vroče, bo voda bolj pasala Dobro opravita pri P
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 7:42:15
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spali smo super,Tilen je 2x popil vodo in takoj nazaj zaspal .Nekaj štrajka ponoči z mlekom.Pa saj bi bil že čas,da ga neha piti! Se je pa Nejc zbudil ponoči Danes zvečer sem pa frej,saj bo spravil otroka spat,do sedaj je samo Nejca,danes ima pa oba čez,da se navadi,saj so s ponedeljkom sami.ga že sedaj skrbi,kako bo vreme je pa in v takem greva s Tilnom v posvetovalnico .No,saj on ne bo moker,Nejc bo tudi dal komplet za v dež gor,razmišljam,kaj naj jaz oblečem,ker dežnik mi ne bo nič pomagal,ko tako piha za spanje! pri nas zaenkrat nič ne piha, tudi dežja ni, le kakšna kapljica pade tu in tam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 7:46:00
|
|
|
|
Estrella*
|
Pri nas rud pade sem ter tja kaka kapljica. Ju3 mi kaže na lepše vreme. Mi je pa čist mim pucat, pri luči suzy: a ko eva hodi drži roke ob telesu????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 7:56:29
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Zjutraj! Pr nas je blo ok po noč. Edino ob pol polnoči k sm šla spat se je zbudu in on je mislu da bomo kr !žural" ga o, ne ne boš, sm mu rekla. Sm ga dala k nama v posteljo da bi prej zaspal, sam ni in sm ga dala nazaj v svojo, pa se je neki bunil pa sm sam mu govorila, da je nočka in da vsi spimo, on mora tud,.....no pol je končno spet zaspal. Zdej se pa lepo gospodič šeta po dnevni, SAM, opora pride zelo malo v pomoč, on je velik in gre sam . Tko, zdej pa grem kofe kuhat, pa vn na teraso pit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 7:56:32
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll No, zdej sm pa pršla do 2500 postov oz. tale je 2501 in grem dol. Lepo se mejte pa naklofejte še teh 5 strani. Če ne bomo pa ju3 dokončale. Lepo pančkejte pa tud, SPAT NOČKO za 5000 postov 2500 sam jz pr tebi nč ne vidim, samo tvoj nick in nič drugega
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 7:56:33
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* MAJ(Mya26) VSE NAJBOLJŠE ZA 1 SVEČKO!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 7:57:35
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pri nas rud pade sem ter tja kaka kapljica. Ju3 mi kaže na lepše vreme. Mi je pa čist mim pucat, pri luči suzy: a ko eva hodi drži roke ob telesu???? ne, drži jih mal pred sabo, tak narazen. sj sem jo posnela kak hodi, sam moram za računalnik prit doma, pa vam pokažem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 7:59:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pri nas rud pade sem ter tja kaka kapljica. Ju3 mi kaže na lepše vreme. Mi je pa čist mim pucat, pri luči suzy: a ko eva hodi drži roke ob telesu???? ne, drži jih mal pred sabo, tak narazen. sj sem jo posnela kak hodi, sam moram za računalnik prit doma, pa vam pokažem naša pa roke v vis. Se spomnim, da je Andraž tako hodil, pa ne vem kdaj je nehal s temi forami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 8:06:28
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Eno Si je katera že omislila tole stvarco - http://www.biowashball.si/order.html moja tašča ima nekaj podobnega In kako je zadovoljna??? Pravi, da odkar so dali v hišo filter na cevi za vodo, ni več uporabljala, ker naj bi tudi ta mehčal vodo in posledično uporabljaš manj mehčalca in manj praška. Ko je uporabljala kroglo, ni dajala mehčalca, a se ne spomni točno ali je bila ali ne zadovoljna. Kroglo ima zdaj njena hčerka. Maj vse najboljše
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 8:12:22
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pri nas rud pade sem ter tja kaka kapljica. Ju3 mi kaže na lepše vreme. Mi je pa čist mim pucat, pri luči suzy: a ko eva hodi drži roke ob telesu???? ne, drži jih mal pred sabo, tak narazen. sj sem jo posnela kak hodi, sam moram za računalnik prit doma, pa vam pokažem naša pa roke v vis. Se spomnim, da je Andraž tako hodil, pa ne vem kdaj je nehal s temi forami pa je nič ne matra ravnotežje sta bla zadnjič kolega z Kevinom (15 mesecev) na evinem rojstnem dnevu in je videl Evo, kak hodi po prstih, in je tudi sam začel včasih hodit po prstih. sem rekla, da bom še evo mal k njim pripeljala, da bo začela za njim ponavljat - hodit po celih stopalih
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 8:19:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pri nas rud pade sem ter tja kaka kapljica. Ju3 mi kaže na lepše vreme. Mi je pa čist mim pucat, pri luči suzy: a ko eva hodi drži roke ob telesu???? ne, drži jih mal pred sabo, tak narazen. sj sem jo posnela kak hodi, sam moram za računalnik prit doma, pa vam pokažem naša pa roke v vis. Se spomnim, da je Andraž tako hodil, pa ne vem kdaj je nehal s temi forami pa je nič ne matra ravnotežje sta bla zadnjič kolega z Kevinom (15 mesecev) na evinem rojstnem dnevu in je videl Evo, kak hodi po prstih, in je tudi sam začel včasih hodit po prstih. sem rekla, da bom še evo mal k njim pripeljala, da bo začela za njim ponavljat - hodit po celih stopalih Kar misli si Samo ta "grde in slabe" stavri kopirajo v trenutku, za ta dobre rabijo čas
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 8:19:44
|
|
|
|
jana81
|
dobro jutro Mene tole vreme čist uničuje...ob 3.40 sem po hiši zapirala okna, ker je začelo na polno deževat, in grmelo je kpot za stavo, sem samo čakala kdaj se bo Nejc zbudil.. no pa spet je začelo deževat. grem po kafe....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 8:28:26
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Mi smo vsemu navkljub spali spet odlično Zvečer sem Gregorju dala kar žličko in pol Calpola (tako je svetovala P, ker mu slaba žlička ni nič prijela) in je spal kot bubica Sicer se je vmes klasično zbujal za pit in za dudko ter ga je bilo treba ob treh previt in kompletnega preobleč (tudi posteljo ), ker se je tako polulal (posledica tankanja dveh ta velikih flaš razredčenega soka), ampak drugače je bila pa noč mirna kasso, si dobila moje plačilo? barbaw, si dobila moj ZS?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 8:29:15
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* MAJ(Mya26) VSE NAJBOLJŠE ZA 1 SVEČKO!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 8:31:25
|
|
|
|
špelin@
|
Ej, včeraj, ko mene ni bilo več gor, ste pa naklofale enih strani IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan, se še jest mal javim, sm frej, Gaja je pri babici, da sta mal skupi, ker v četrtek gremo mal na morje pogledat do ponedeljka. Gremo pa same babe, jest, Gaja, Linda in Manca . Joj komi čakam, da mal zamenjamo okolje. Jest pa mal počivam, bi mogla kej skuhat pa se mi ne da, bom mal kasnej. Dons je Gaja spala v svoji sobici, je blo uredu, zdej se kr sam 1x zbudi tko, da mi ni panike tja it, pa ji flašo dat, itak morm na wc . Sm pa dons na radar prletela, sam so mi mal skoz prste pogledal , tko da na srečo ni nč položnice. Nism nč brala za nazaj, sam dve strani, tko da za vse bubančke velik .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 8:34:14
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Mi smo vsemu navkljub spali spet odlično Zvečer sem Gregorju dala kar žličko in pol Calpola (tako je svetovala P, ker mu slaba žlička ni nič prijela) in je spal kot bubica Sicer se je vmes klasično zbujal za pit in za dudko ter ga je bilo treba ob treh previt in kompletnega preobleč (tudi posteljo ), ker se je tako polulal (posledica tankanja dveh ta velikih flaš razredčenega soka), ampak drugače je bila pa noč mirna kasso, si dobila moje plačilo? barbaw, si dobila moj ZS? suuuuuperca... vsaj nekdo ki se naspi.. ej a Gregi ni nič lačen ponoči ko več ne pije mleka? ker Nejcu zdej več ne dajem mleka ponoči, ker ga draži ko kašlja.. in mu kr čajek dajem, pa ne vem al je lačen al ne...sicer zvečer je okrog 20h, pa zjutraj okrog 8h zajtrk v vrtcu...a je to premalo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 8:37:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, včeraj, ko mene ni bilo več gor, ste pa naklofale enih strani Sem mogla mal v akcijo stopit, da ne ostanemo na 19 najstki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 8:38:11
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro Mene tole vreme čist uničuje...ob 3.40 sem po hiši zapirala okna, ker je začelo na polno deževat, in grmelo je kpot za stavo, sem samo čakala kdaj se bo Nejc zbudil.. no pa spet je začelo deževat. grem po kafe.... mene je zjutraj zbudil glasen pok - se je okno glasno zaprlo, ker je prepih nastal. me je prav vrglo pokonci
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 8:38:45
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Mi smo vsemu navkljub spali spet odlično Zvečer sem Gregorju dala kar žličko in pol Calpola (tako je svetovala P, ker mu slaba žlička ni nič prijela) in je spal kot bubica Sicer se je vmes klasično zbujal za pit in za dudko ter ga je bilo treba ob treh previt in kompletnega preobleč (tudi posteljo ), ker se je tako polulal (posledica tankanja dveh ta velikih flaš razredčenega soka), ampak drugače je bila pa noč mirna za spanje!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 8:40:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Mi smo vsemu navkljub spali spet odlično Zvečer sem Gregorju dala kar žličko in pol Calpola (tako je svetovala P, ker mu slaba žlička ni nič prijela) in je spal kot bubica Sicer se je vmes klasično zbujal za pit in za dudko ter ga je bilo treba ob treh previt in kompletnega preobleč (tudi posteljo ), ker se je tako polulal (posledica tankanja dveh ta velikih flaš razredčenega soka), ampak drugače je bila pa noč mirna kasso, si dobila moje plačilo? barbaw, si dobila moj ZS? suuuuuperca... vsaj nekdo ki se naspi.. ej a Gregi ni nič lačen ponoči ko več ne pije mleka? ker Nejcu zdej več ne dajem mleka ponoči, ker ga draži ko kašlja.. in mu kr čajek dajem, pa ne vem al je lačen al ne...sicer zvečer je okrog 20h, pa zjutraj okrog 8h zajtrk v vrtcu...a je to premalo? Jana, naša Alja je tako že od 3 tedna in ji nič ne manjka, no razen, da ima malo manj kilogramov. Če bi bil lačen, mu čaj ne bi zalegel in bi težil naprej, če pa spi, je pa čist OK. Jaz bi bila zadovoljna na tvojem mestu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 8:41:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Mi smo vsemu navkljub spali spet odlično Zvečer sem Gregorju dala kar žličko in pol Calpola (tako je svetovala P, ker mu slaba žlička ni nič prijela) in je spal kot bubica Sicer se je vmes klasično zbujal za pit in za dudko ter ga je bilo treba ob treh previt in kompletnega preobleč (tudi posteljo ), ker se je tako polulal (posledica tankanja dveh ta velikih flaš razredčenega soka), ampak drugače je bila pa noč mirna kasso, si dobila moje plačilo? barbaw, si dobila moj ZS? Priden Gregi Jaz čakam, da boš napisala, da je spal brez zbujanjaaaaaaaaaaaaaa Gregi a silšiššššššššššššššš????!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 8:47:19
|
|
|
|
špelin@
|
tally, žal mi je, da ti je toča poškodovala avto Ops, dobro, da ste me spomnile, sploh nisem videla, da sem že čez 11000 Anitka, krasne fotke, kakšna suhica si, joj Torta je čisto po mojem okusu. Za Gala pa da bo po cepljenju čimprej ok. Estrella*, Aljine mere so odlične, P ti res nima okrog tega kaj težit mmoojjccaa, tudi Tajdine mere so super bobika, sosedov novorojenček je pa res ornk korenjak edinaos, a potem drug teden začne AT hodit v vrtec? Srčekgirll, ful dobri posti Soncnica Sandra ***, dobro opravita danes z mamo pri nevrologu tilči, vidim, da bo tvoj "treniral" suzy85, a Eva še toliko po prstkih hodi? Gregi ima zdaj bolj trden korak (sicer zaenkrat še ob opori) in stopa lepo na celo stopalo, na prstke stopi samo, ko se steguje za kakšnimi zanimivimi prepovedanimi rečmi jana81, ne vem, če je Gregi ponoči lačen Sem že razmišljala o tem. Samo kaj pa naj, ko godpodič noče mleka Pač tanka tisto svojo kislico... Kdo torej še "piknikira" ta vikend? Za Anitko vem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 8:49:58
|
|
|
|
špelin@
|
Tako, meni so skoraj vsi povabljeni potrdili udeležbo za sobotno praznovanje To bo enega živžava Trenutno izdelujem plan B, če bo v soboto res preveč deževalo, da bi bili zunaj. Na srečo je tast na vrtu postavil zaprto vrtno uto, tako malo večjo, otroci so pa lahko v garaži zraven Je fino prostorna.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 8:52:32
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ suzy85, a Eva še toliko po prstkih hodi? Gregi ima zdaj bolj trden korak (sicer zaenkrat še ob opori) in stopa lepo na celo stopalo, na prstke stopi samo, ko se steguje za kakšnimi zanimivimi prepovedanimi rečmi ja, še kr hodi po prstih! pa so mi rekli, da naj bo bosa, pa še vedno vztraja po prstih P je rekel, da se bo sama spustila, samo ne vem, kdaj?!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?