|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 19. del
11.5.2009 8:36:14   
kasso
Evo še tortici

user posted image

zdaj pa premišljujem, da bi še eno spekla za danesuser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
11.5.2009 8:45:03   
kasso
špelin@, bogi Gregi user posted image user posted image user posted image user posted image . Tudi Varja jih je imela ogromno po glavi.

user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
11.5.2009 8:48:39   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

špelin@, bogi Gregi user posted image user posted image user posted image user posted image . Tudi Varja jih je imela ogromno po glavi.

user posted image

o boga! user posted image  sam da je dala to skozi. pa je le ena skrb manj

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
11.5.2009 9:05:35   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Hej mačkice moje

hvala vsem za čestitke in vračamo čestitke tudi ostalim hroščkom ki praznujejo.
Je bil kar naporen vikend,smo imeli 2 dni piknik,enga za kolege in enega za žlahto in valda ni boljšga kot da sem se spičla s kolegico in taščo.user posted image
Kolegica sploh pršla ni čeprav je vedela kdaj ker sem ji poslala sms vabilo in tudi po pošti ga je dobila pa mi je vsa užaljena napisala da ni dobila nič,čeprav mi je po sms potrdila da prideuser posted image OK saj verjamem da se je lahko kej zalomilo s pošto ampak kako naj vem,če bi ji blo mar bi mi lahko vsaj sms poslala,kdaj je piknik.Ne vem no mal se mi zamal zdi,da se zarad tega neki drži,čeprav ok kr naj se zarad mene.
Dons mi je pa tašča živc potegnila do kraja.Je pršla moja žlahta in se vsi zunaj lepo posedejo,tašča takoj navali na sladkarije čeprav je rekla da jih ne bo silila na mizo-yeah wright.user posted image Pol pa omj lepo kuri zunaj žar jst režem zelenjavo in ona dobi popadke da bo kr narezala pršut in nardila narezek,pol ure pred hrano iz žara.Valda sem ji lepo rekla,da ni treba ker bo kmalu pečeno pa me je začela ignorirat,prav svinjsko je zgledal vse skup,namest da bi kak paradajz narezala,če je že hotla je tam s pršutom tečnarla.Vsaj 5x sem ji rekla da ne,na konc sem ji rekla,da je najin otrok inda sva midva folk povabla pa je še kr ignorirala tko da sem ****nla vse z rok in ji rekla da naj pa ona naredi.Mami je vse opazvala in je hitr šla za mano da me pomiri una revca se je pa žrtev naredila,najhujše pa je ker sem jo kao jst osramotila pred drugimi,čeprav folk niti porajtal ni zakaj se gre,razen moje mami k je gliht akrat not v kuhno stopila.Mislm vrat bi ji lahko zavila,ko bi me vsaj vprašala če mi lahko kej pomaga,najbolj me je razkuru njen ignoriranje,ej punce ko da sem mutava.Smo se srečale na štengah pa je takoj začela da ona ni nč hudga hotla pa sem ji kr nazaj zabrusla,da sem jo dost lepo prosila,pa se ni dala,takrat je pa itak v jok pa na drevo,jst pa k mojim.Lubi je popizdu name zakaj sem piknik uničla,sem ga kr k mamici nazaj pod kiklco poslala,nisemniti vedla da sploh ni vedu zakaj se je šlo,se je pa temu tud spretno izognu k je vidu,da se neki pripravlja.user posted image Taščica je odpeketala k njegovemu stricu in babiki kjer si je lizala rane,jst sem jih šla pa poj za jest pa sem jo lepo gor povabla,itak je imela neumestne pripombe,takrat mi je pa živce nacefrala do amena in sva se skregale,oz ona se je kregala jst sem imela Laro v naročju in sem bla bolj nizke jakosti sem ji pa lepo povedala tko kot je blo in sem jo šokirala k je po moje vidla da je poražena se je zaprla v kuhno in ni hotla ven.Moj jo je šel še 1x puj pa ni hotla gor pol jo je pa še 1x šel iskat k smo bli vsi gor zbrani,še njen mož je bil skoz pri nas,mu je naredila pa tako štalo,da se je zjokal prej in se mi opraviču ter me stisnu k seb in mi dal prav.Jst nisem bla človek prav tako moja mami ne,čeprav ne vem kaj jo moti,to je nekaj novga.kao segnala sem jo iz kuhinje,čeprav sem sama šla prej ven pa ji tud rekla nisem da naj gre ven ampak naj ne reže pršuta.Moj je kao po tem vidu,da res nisem bla kriva za vse kar je naprej metala in je tud dost stvari napihnila,k mi jih tud noče povedat.Hotla je vpit po celi vasi kolk je ona uboga pr men pa take,jo moj sploh z bajte ni spustu.
Žal mi je da sva vlagala v stanovanje kaj mi nuca da bom končno imela kuhno svojih sanj če nima rešpekta pred mano niti tolk kot je za nohtom črnga,jst ga pa tud ne boim imela,nič več.

Sem se spuhala zdej,od jeze sploh spat ne morem,jutri me čaka naporen dan skoz letanje pa še servis za avto,v torek pa služba-me kr mal stiska

Ej, točno vem, kako se počutiš! Zelo podobno situacijo sem sama doživela z mojo taščo ob praznovanju 1. RD velike pike user posted image

In tudi moj tast je na koncu (pa je zelo miren človek) zarobantil nad svojo ženo, naj se že neha vsiljevat user posted image

Glej, karkoli bi napisala, bi bilo premalo, zato bom rekla samo tole: čimmanj opravka s taščo, res. Samo nujne reči.

Hudič je, ker živite skupaj, ja user posted image Tudi moja tašča je takšna, da posluša in aktivno sodeluje, ko se kaj menimo, prikimava,... - na koncu pa vse naredi po svoje in me totalno ignorira. Že na lanskem pikniku ob RD-jih otrok mi je prenekatero zagodla, na srečo se ji je njen sin (moj mož) takoj zoperstavil. Za letos sva se pa dogovorila, da bova ubrala drugo taktiko: kar naj prčka s hrano po svoje, itak bo to ona plačala user posted image user posted image user posted image Midva tokrat ne bova jemala s seboj vsega, ker potem itak ona vsiljuje svoje. Zakaj bi midva trošila, potem se pa še jezila. Lani mi je naredila tako štalo okrog mojih solat, da letos zanalašč sama ne bom delala nobene. Manj dela in stroškov user posted image Samo čevapčiče in kruh ter pijačo (pa še to ne vso, ker lani je poleg najinega izbora  vsiljevala svoj Fruc, čisto tako, "iz inata"). Pa čeprav smo se zmenili, da bova imela plastične krožnike, je privlekla iz hiše porcelanaste, ki sem jih potem jaz jadrno nesla nazaj, ker ni ok, da otroci med igro ordinirajo s krožniki, ki se lahko razbijejo user posted image

Tako da verjemi, da te razumem, mi je pa biiiiiiiiiistveno lažje, ker ne živimo skupaj.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate user posted image

Imej danes vseeno prijazen dan, jutri pa naj ti služba čimhitreje mine user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
11.5.2009 9:05:45   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Da vam poročam o napredovanju noric pri Gregcu: ful jih ima pod lasmi, drugje le nekaj majhnih, na obrazu trenutno še nobene, se pa ena verjetno najavlja na ličku. Preteklo noč je imel vročino, bomo videli, kako bo nocoj.

naj se hitro pozdravi! user posted image user posted image user posted image

katy82 tale rojstni dan si boš pa konkretno zapomnila. user posted image  tašča je res velik user posted image . pa kako te nič ne upošteva? tudi meni bi film utrgalo, če bi me takole ignorirala. pa saj ni bla ona gostiteljica. pol se pa še bogo dela?! kot pravi user posted image : jo bo treba mal na Brnik peljat - da bo lahko nizko pristala! user posted image user posted image user posted image

mafi prijeten 1. delovni dan!

midve sma se zbudle ob 4.30, ker je eva začela jokat. pa je spila flašo mleka in še kar jokala. sem mislila, da jo trebušček boli, ker se je zvijala, pol sem pa ugotovila, da je pokakana in jo je verjetno to peklo, ker je mela že rdečo ritko. user posted image  upam, da je blo to krivo. mal se mi je vroča zdela zjutraj, zato upam, da ne dobi spet vročine! zdej bi pa res lahka mele mal mira pred boleznimi.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
11.5.2009 9:11:05   
špelin@

Dobro jutro user posted image

Najprej potrebujem eno taaaaakooooooooleeeeeeeee skodelico kave:

http://farm4.static.flickr.com/3198/2751072841_d27e6074a6.jpg?v=0

spet ni blo spanja? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne govori... Ob 23h je bil "postanek" samo za sok in dudko, potem se je pa ob pol enih začelo user posted image user posted image Vpil kot zmešan! Sem si rekla, da ga verjetno norice bolijo (kot so malo piko) in sem mu dala še eno dozo Calpola. Pomagalo nič, ker je potem še 1 uro vpil - na rokah, ob nama na postelji,v  vozičku,.... user posted image user posted image user posted image Obema z user posted image se nama je mešalo in se je šel user posted image oblačit, da gremo v avto, jaz pa sem imela Gregca poln kofer z dretjem v naročju in sem ga parkirala sedet na tla. Smrkavec je v sekundi utihnil in se začel igrat user posted image user posted image user posted image Pa sva ga pustila neka časa, nato je spet začel jokat, ker je bil zaspan. Ej, ta otrok se tako besno upira spanju, da bom znorela... Kar s ta belim je že gledal ob pol štirih, ampak se je vedno znova "brihtal", dobesedno budil je samega sebe... V glavnem: potem je koooooooooooončnoooooooooo mrknil in spal do 7h...

Aja, včeraj je v celem dnevu spal samo 1 rundo (okrog 15h), pa še to le pol urce... TA OTROK NOČE SPAT!!!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
11.5.2009 9:11:59   
špelin@

Evo še tortici

user posted image

Prekrasni torti user posted image user posted image user posted image

kasso, a slučajno "držiš" kartuše za Epson Stylus DX4400?

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
11.5.2009 9:12:59   
špelin@

user posted image

Ojej, ona jih je imela še več... Gregi ima na obrazu samo 4 majhne, jih ima pa pod lasmi veliko in velike...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
11.5.2009 9:13:15   
špelin@

suzy, hvala za čestitko user posted image

Vse najboljše Žanu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo cel vikend praznovali, tako, da danes nimam niti občutka, da ima Varja res RDuser posted image . Gašper pa je od dvodnevnega norenja zbolel. Zvečer je dobil vročino, ponoči bruhal user posted image ...bomo videli, kaj bo danes.
Torti sta mi odlično uspeli, še nikoli tako lepo in sem prav ponosna naseuser posted image

user posted image user posted image user posted image za Gašperja.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
11.5.2009 9:21:05   
Anitka
Danuser posted image

Končno smo spet spali odlično. Ob 4-ih se je zbudil in sem mu dala dudo, da je v momentu nazaj zaspal. Nato ob 7.15 je spi mleko in sedaj še kar pančauser posted image user posted image user posted image

Katyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tej tvoji taščici pa bi jaz zdaj najraje vrat zavilauser posted image user posted image user posted image Meni bi to tudi živce načelo. Jo je treba malo na realna tla postavit. Hudič babji. Upam, da si danes že kaj boljše volje.

ŽAN (Naty*)
VARJA (kasso)
VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN!

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi od naju malčka.

Suzy upam, da Eva ostane zdrava in da rita ne bo dolgo rdeča.

Špelin@ zate pa en velik

user posted image

Kasso user posted image user posted image user posted image user posted image za uspeli torti (res sta čudoviti) in praznovanje. In pa en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zdravje.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
11.5.2009 9:22:21   
špelin@

ŽAN (Naty*)
VARJA (kasso)
VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN!

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
11.5.2009 9:22:53   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Danuser posted image

Končno smo spet spali odlično. Ob 4-ih se je zbudil in sem mu dala dudo, da je v momentu nazaj zaspal. Nato ob 7.15 je spi mleko in sedaj še kar pančauser posted image user posted image user posted image

Tako se dela, Gal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
11.5.2009 9:28:53   
suzy85

spet ni blo spanja? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne govori... Ob 23h je bil "postanek" samo za sok in dudko, potem se je pa ob pol enih začelo user posted image user posted image Vpil kot zmešan! Sem si rekla, da ga verjetno norice bolijo (kot so malo piko) in sem mu dala še eno dozo Calpola. Pomagalo nič, ker je potem še 1 uro vpil - na rokah, ob nama na postelji,v  vozičku,.... user posted image user posted image user posted image Obema z user posted image se nama je mešalo in se je šel user posted image oblačit, da gremo v avto, jaz pa sem imela Gregca poln kofer z dretjem v naročju in sem ga parkirala sedet na tla. Smrkavec je v sekundi utihnil in se začel igrat user posted image user posted image user posted image Pa sva ga pustila neka časa, nato je spet začel jokat, ker je bil zaspan. Ej, ta otrok se tako besno upira spanju, da bom znorela... Kar s ta belim je že gledal ob pol štirih, ampak se je vedno znova "brihtal", dobesedno budil je samega sebe... V glavnem: potem je koooooooooooončnoooooooooo mrknil in spal do 7h...

Aja, včeraj je v celem dnevu spal samo 1 rundo (okrog 15h), pa še to le pol urce... TA OTROK NOČE SPAT!!!

o madonca user posted image  in pol se jst pritožujem, ker je vstala 4.30! kapo dol pred vama, da vse to zdržita. sj vem, da se navadiš, sam na trenutke pa vama verjetno do**zdi. ko si rekla, da vama P ne verjame - kaj pa če bi ga parkrat poskusla posnet? sj to je zadnja stvar, na katero pomisliš, ko se začne dret, sam mogoče bi te pol bolj resno jemali.
s tistimi zdravili, ki jih je neki časa dobival, tudi ni nič?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
11.5.2009 9:29:43   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Danuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
11.5.2009 9:32:02   
špelin@
Zdaj pa takole: meni se zdi, da sem včeraj, preden sem se odjavila iz RR, videla, da je imela Soncnica Sandra *** RD!!! A sem se zmotila? Ker če se nisem, potem, draga moja, VSE NAJBOLJŠE user posted image

user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
11.5.2009 9:34:36   
špelin@

o madonca user posted image  in pol se jst pritožujem, ker je vstala 4.30! kapo dol pred vama, da vse to zdržita. sj vem, da se navadiš, sam na trenutke pa vama verjetno do**zdi. ko si rekla, da vama P ne verjame - kaj pa če bi ga parkrat poskusla posnet? sj to je zadnja stvar, na katero pomisliš, ko se začne dret, sam mogoče bi te pol bolj resno jemali.

Ma nič ni pomagalo user posted image Je tudi homeopat zdaj rekel, da mu nima več kaj dat!

P je pa rekla, da mu uspaval ne more predpisat in bo treba nekako pregurat...

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
11.5.2009 9:37:45   
suzy85

Ma nič ni pomagalo user posted image Je tudi homeopat zdaj rekel, da mu nima več kaj dat!

P je pa rekla, da mu uspaval ne more predpisat in bo treba nekako pregurat...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
11.5.2009 9:44:27   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

jutro

sem zelo žalostna, tako da sploh nimam volje pisat..pa vseeno da vam povem zakaj
včeraj dopoldne  sedim na kavici s kolegico in  me kliče user posted image , da ga peljejo na urgenco, ker si je zlomil nogo...
Valda cela panična letim tja in čakam z njim do 16h popoldne,ko je šel na operacijo..ima 3x zlom noge od kolena do gležnja..vse skupaj pa se je zgodilo zarad ene zajebancije, ker je stokilski kolega padel na njega..in zato sem besna kot ris.. dobil je šraufe v nogo in čaka ga 3 mesece okrevanja..tako da se lahko poslovim od morja in celega poletja..user posted image
Zdej pa grem Nejčka zrihtat..

Bogi tvoj dragi, upam, da bo okrevanje hitro. Morje bo vedno tam in te vedno čakalo, noga pa se mora pozdravit in upam, da res ne bo imel posledic. Drugače pa res ne vidim razloga, zakaj ne bi šli proti koncu poletja kam na dopust, ker morje je super za razgibavanje in hitrejše okrevanje, a ne?!

v bistvu sem tud jst rekla da morje pomaga pri okrevanju, samo problem nastane ker ne vem če bo DR. napisal da lahko gre, zarad bolniške in kontrole na domu.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
11.5.2009 9:44:30   
jana81

Evo še tortici

user posted image

fuuuuuuuuuuuuuuuuul lepo ...user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
11.5.2009 9:50:54   
Anitka

Zdaj pa takole: meni se zdi, da sem včeraj, preden sem se odjavila iz RR, videla, da je imela Soncnica Sandra *** RD!!! A sem se zmotila? Ker če se nisem, potem, draga moja, VSE NAJBOLJŠE user posted image

user posted image

Ja naša SS je včeraj praznovala rojstni dan. Na FB sem ji že čestitala, tule pa ji tudi voščim (z enodnevno zamudo) vse najboljše in najlepše in naj se ji čimprej izpolnijo vse želje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
11.5.2009 9:51:43   
Anitka

jutro

sem zelo žalostna, tako da sploh nimam volje pisat..pa vseeno da vam povem zakaj
včeraj dopoldne  sedim na kavici s kolegico in  me kliče user posted image , da ga peljejo na urgenco, ker si je zlomil nogo...
Valda cela panična letim tja in čakam z njim do 16h popoldne,ko je šel na operacijo..ima 3x zlom noge od kolena do gležnja..vse skupaj pa se je zgodilo zarad ene zajebancije, ker je stokilski kolega padel na njega..in zato sem besna kot ris.. dobil je šraufe v nogo in čaka ga 3 mesece okrevanja..tako da se lahko poslovim od morja in celega poletja..user posted image

Bogi tvoj dragi, upam, da bo okrevanje hitro. Morje bo vedno tam in te vedno čakalo, noga pa se mora pozdravit in upam, da res ne bo imel posledic. Drugače pa res ne vidim razloga, zakaj ne bi šli proti koncu poletja kam na dopust, ker morje je super za razgibavanje in hitrejše okrevanje, a ne?!

v bistvu sem tud jst rekla da morje pomaga pri okrevanju, samo problem nastane ker ne vem če bo DR. napisal da lahko gre, zarad bolniške in kontrole na domu.

Jaz upam, da se boste lahko tako zmenili z zdravnikom.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
11.5.2009 9:52:14   
špelin@

jutro

Ja, to zna biti problem user posted image Za kdaj pa imate rezervirano morje? Aha, sem videla na tickerju... Hja, proti koncu poletja bi pa bilo fino, če bi lahko kam šli.

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 11.5.2009 9:53:16 >

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
11.5.2009 9:52:51   
jana81
drugače pa dober dan

spala sva OK, Nejc sicer od 1h dalje z mnao na postelji, ampak brez zbujanja do 7h za vrtec... ampak v vrtec ni šel, ker je ponoči kašljal in zjutraj mu je začelo še hropet v prsih..tako da greva ob 14h spet k P. men se bo user posted image  od teh bolezni..ni pa ni konca.. drugače je ful aktiven, čeblja, samo kašlja na polno in diha težko..
Se mi zdi kot da se je vse nakopičilo name te dni..

špelin@ nimam več besed, samo še tole user posted image user posted image user posted image

katy82.. dobra si in zdrži, saj jo bo verjetno minilo to tvojo zmešano taščo..

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
11.5.2009 9:55:05   
špelin@

drugače pa dober dan

spala sva OK, Nejc sicer od 1h dalje z mnao na postelji, ampak brez zbujanja do 7h za vrtec... ampak v vrtec ni šel, ker je ponoči kašljal in zjutraj mu je začelo še hropet v prsih..tako da greva ob 14h spet k P. men se bo user posted image  od teh bolezni..ni pa ni konca.. drugače je ful aktiven, čeblja, samo kašlja na polno in diha težko..
Se mi zdi kot da se je vse nakopičilo name te dni..

špelin@ nimam več besed, samo še tole user posted image user posted image user posted image

katy82.. dobra si in zdrži, saj jo bo verjetno minilo to tvojo zmešano taščo..

O, bogi Nejček, naj tole hitro mine user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej, jana81, a je tvoj user posted image kaj siten, ko mora počivat?

Jaz moram pa tudi po pol tretji poklicat k P, da vidim, če se je treba prit pokazat s temile noricami...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
11.5.2009 9:55:27   
jana81

jutro

Ja, to zna biti problem user posted image Za kdaj pa imate rezervirano morje? Aha, sem videla na tickerju... Hja, proti koncu poletja bi pa bilo fino, če bi lahko kam šli.

od 20-30 junija imamo rezervacijo.. če mu bo osebni zdravnik napisal da je priporočljivo zdravljenje tudi na morju oz da mu pomaga, pol ni panike, sam ta njegov DR, je kot veter piha..

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?