|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
15.10.2009 21:07:18   
sa5i
Večer!
Čestitam donna22 za izpite user posted image user posted image drugače pa resnično upam, da se vse to da mislim faks in user posted image kajti moja user posted image ni prišla prsi mi bodo zgorele od pekoče bolečine in danes sem izvedela, da bomo očitni tudi mi dobili dojenčka user posted image saj še vedno ne verjamem ampak prikazali sta se user posted image tako, da ah ja kar mešani občutki nevem zakaj ampak na jok me sili nisem žalosta pa me vseeno pa tudi ne skačem od veselja kar otrpla sem. res sem od sebe pričakovala drugačen odziv. se je katera kdaj tako pučutila? Jaz mogoče nisem nikoli zares verjela, da bo zdaj pa uspelo pa ne razumite narobe sem srečna a v šoku. Sva se s fantom nekaj spričkala preden je odšel na službeno pot in sedaj ste kar ve prve, ki veste, verjetno me to še dodatno mori. Ker pojma nimam, če si sploh sedaj želi slišati to novičko. user posted image user posted image Punce bi me katera objela? Čist sem adijo trenutno. Grem kar ajat sedaj sem  zmatrana s faksa prišla. pa mirno noč

in Babykitty, uživaj v Afriki, da ti čisto vse od srca želimo, da se vrnete trije pa itak veš user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
15.10.2009 21:18:21   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: sa5i

Večer!
Čestitam donna22 za izpite user posted image user posted image drugače pa resnično upam, da se vse to da mislim faks in user posted image kajti moja user posted image ni prišla prsi mi bodo zgorele od pekoče bolečine in danes sem izvedela, da bomo očitni tudi mi dobili dojenčka user posted image saj še vedno ne verjamem ampak prikazali sta se user posted image tako, da ah ja kar mešani občutki nevem zakaj ampak na jok me sili nisem žalosta pa me vseeno pa tudi ne skačem od veselja kar otrpla sem. res sem od sebe pričakovala drugačen odziv. se je katera kdaj tako pučutila? Jaz mogoče nisem nikoli zares verjela, da bo zdaj pa uspelo pa ne razumite narobe sem srečna a v šoku. Sva se s fantom nekaj spričkala preden je odšel na službeno pot in sedaj ste kar ve prve, ki veste, verjetno me to še dodatno mori. Ker pojma nimam, če si sploh sedaj želi slišati to novičko. user posted image user posted image Punce bi me katera objela? Čist sem adijo trenutno. Grem kar ajat sedaj sem  zmatrana s faksa prišla. pa mirno noč

in Babykitty, uživaj v Afriki, da ti čisto vse od srca želimo, da se vrnete trije pa itak veš user posted image

sa5i user posted image user posted image user posted image In pa seveda ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image

Pa ne skrbi, tudi jaz sem bila polna mešanih občutkov: sreča, veselje, skrb, zmedenost itd. Tako pač je, sploh pa so še hormoni tu in pa dejstvo, da ni mala stvar izvedeti, da boš postala mamicauser posted image Ko boš premlela te prve občutke, pa boš nepopisno srečna in se boš veselila dejstva, da je user posted image na poti user posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
15.10.2009 22:00:35   
sa5i
Hvala ti donna22 res sem potrebovala te besede. in verjetno imaš prav ni kar tako to sprejeti. Bo vredu, ko dojamem user posted image . Lepo spančkajte user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
16.10.2009 6:54:29   
nincy29
sa5i čestitam!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tudi jaz sem na začetku strah imela..zdaj pa uuf tko lepo mi je gledat kako trebušček raste user posted image
boš videla da bo tvoj ful vesel.ker otroka sta se vidva veselila in vidva sta ga naredila.vem da moj je hmal jokat začel od vesele novice user posted image .
še polno user posted image user posted image user posted image user posted image ti pošiljam in drži se!zdaj si nosečka in uživi to eno izmed najlepših stvari v življenju

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
16.10.2009 11:30:59   
elanor
sa5i čestitam za user posted image  user posted image user posted image user posted image ne sekiraj se in uživaj....sigurna sem da bo tudi tvoj vesel!!

pr meni m še zmeraj ni, novega testka pa še nisem delala...bom počakala do naslednjega tedna - če mi uspe user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
16.10.2009 12:31:06   
arupnik3
ojla
bla na kavici in čveku dobla polno novih starih cunjicuser posted image user posted image user posted image

sa5i user posted image user posted image in seveda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
16.10.2009 13:16:39   
sa5i
Ooo, kak ste prijazne hvala vsem user posted image Danes pride moj domov ve katera kako izvirno zadevico na kak način mu naj povem? jooj sonce je zunaj mene pa tak zebe, da bi kar zmrznila. kriza pa to vreme. lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
16.10.2009 13:18:11   
sa5i
Ooo kak ste prijazne hvala vam vsem user posted image   Danes pride moj domov, ve katera kakšen izviren ačin, kako mu naj povem? lep danuser posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
16.10.2009 13:48:08   
sa5i
se opravičujem ni poslalo a očitno je hehuser posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
16.10.2009 18:09:13   
arupnik3
joj za kero izvirno idejo nimam pojma jst sm mu že na dvorišču ko sm pršla iz avta povedala da sm noseča ker sm šla do ginekologa tko da nism mogla skrit bi pa tko ne vem pri večerji mu povedala kak lep stavek ki bi vseboval tole srečno novico.... al pa šampanjec bi mu prinesla v posteljo ko bi šla spat al pa če bi mela že slkico bi mu naredla voščilo al bi pa kupla kšno tako cute oblačilo za user posted image pa bi mu dala pa povedala

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
16.10.2009 18:21:55   
pinky86
Sa5i ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image nihče ni popoln in seveda imaš dvome, saj prinese otroček čisto nov svet s seboj, velikoooo odgovornost in seveda bo zahteval tebe oz. vaju celega, dodatna služba za celo življenje (no, al pa vsaj prvih +- 20 let user posted image ). Pa ne kompliciraj s tem kako mu povedati, bodi spontana - to je moj predlog user posted image

Jaz sem pa včeraj v službi cartala 11 mesečno punčko, ki je cele dneve v vrtcu, pride v jutranje dežurstvo in še v popoldansko...mislm, adijo pamet user posted image user posted image Potem je pa vsa nezadovoljna in ves čas joka....prav smilila se mi je, kar na jok mi je šlo user posted image Bila je nedonošenček in ne vem kako to, da mamica ni dobila podaljšane porodniške?!?! Potem jo pa še v vrtcu pušča tako dolgo...mislm, saj me lepo poskrbimo za otročke ane...ne narobe razumet, ampak doma pri mamici je le drugače!! Ob takih primerih me prav srček zaboli, zato se ve nič ne obremenjujte, ker boste SUPER MAMICE oz. ste, da ne bom katere izpustila user posted image Čuvajte svoje pikce in jih čim več cartajte!!!

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
16.10.2009 18:39:43   
donna22
Mi2 sma pa itak skupaj test delala, tak da se potem nisem rabla domislit nobenega načina, kako mu naj povemuser posted image user posted image No, saj kaj izvirnega se tak ne bi spomnla, mogoče bi mu kam nastavla kake mini copatke al pa, da ne veš, kam bi dala otroško posteljico ali pa ga vprašala, kdaj bi otroško sobico pobarvala, zdaj ali potem, ko boma izvedla spoluser posted image Ne vem, sicer pa se boš najbrž tak sama domislilauser posted image Na koncu boš mogoče tak nestrpna, da boš kar tako povedalauser posted image

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
16.10.2009 19:19:25   
sa5i
hmmm ja ideje imate dobre a nisem uspela narediti presenečenja, ko se je usedel v avto sem imela v predalu spredaj test in mu rekla, da naj to malo pogleda, pa je samo prijel v roko prebral kaj to je in rekel, kaj res a si? user posted image no to je bilo to potem pa me je zamoril in mi dejal, da naj nisem preveč vesela, da bo ta zadeva postala bolj resna, ko bodo mimo kaki trije meseci. pa saj ima prav a vseeno. no zdaj me je doma že objl pa ene tri krat mi je šepnil mamica user posted image ahhh kar ne morem verjeti. Ja hvala vam punce res hvala za vse. no držite še pesti, da bo vse ok, kajti zdaj bi se mogla verjetno k G najaviti a ne' grem  zdaj papauser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
17.10.2009 9:33:37   
Martinčka
Sa5i čestitkeuser posted image user posted image user posted image ... super!!!! joj da bi le čimprej bila na istem kot ti... sicer imam službo in delam še magisterij ampak si tako želiva enga user posted image .... aliuser posted image user posted image ... hihi.. sam da bi bilo... spomladi pa začneva malo hiško obnavljat in ne vem če zato noče uspet, ker hoče da je hiška prej urejenauser posted image ... je že zdej čist po mamiuser posted image ...
Kakorkoli moj že komaj čaka, jaz pa tudi... ampak telo že ve kako in kaj, tako da nočitno res vse ob pravem časuuser posted image ...

elanor pa kako zdržiš? joj dobra si.. jaz sem delala že 4 dni prej test.. haha.. držim pestke da bo prikazan debel plusek!!!

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
17.10.2009 9:39:45   
elanor
Martinčka, sej nism zdržala user posted image sm danes naredila še en test, samo kaj, ko je pokazal - user posted image sm rekla da zdej pa ne bom več testov kupovala...bom počakala do nalsednje m, ali pa vsaj na to, da se pojavijo kakšni znaki nosečnosti...

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
17.10.2009 11:02:37   
biba88
hello bejbe!
sa5i čestitam jooooj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kok lepo! lepo da se je vse srečno izšlo, da je fant lepo prenesel. srečno lepo in zdravo nosečnost ti želim.
martinčka dobrodošla user posted image user posted image  uipam da boste kmalu trije
nannygirll dej mi piš na mail : tyra.ino@gmail.com, ker msn mi ne dela neki mi nagaja. jest tut komaj čakam! upam da res počivaš doma user posted image   da bo bejbika zdrava!

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
17.10.2009 11:59:13   
sa5i
Pozdravljene!
Martinčika hvala pa tebi biba88. Saj bo uspelo Martinčika ne sekiraj se vse bo ok, ja tudi midva čakava, da zima mine potem pa hiška user posted image hmmm se še kar preveč majhna počutim za vse to "odraslo" življenje. bo že.
elanor ne bodi žalostna user posted image poglej mojo zgodbo nisem imela redne menstruacije torej tudi ovolucij ne in sedaj je kar uspelo, čeprav moje user posted image že dva meseca ni user posted image user posted image pa upam torej, da bo vse vredu in je nadaljnih devet še ne bo.  Le optimistično. je pa res, da sem tudi jaz nehala kupovati teste, zadnjega sem naredila tam nekje prejšnji mesec 20  pa čeprav nisem dobila jih kar nisem kupila ker se mi ni zdelo več važno, ker je bilo vedno znova razočaranje, poskusi brez testov morda te ppreseneti, oz sem prepričana, da te bo. Držim pesti! aja mene sedaj samo muči to, da pojma nimam kdaj je uspelo torej si tudi pdp n morem izračunati.  pa nevem, če bi se naročila k ginekologinji ali še počakam kaj bi ve naredile oz kaj ste naredile? uff sem bila dolga. Ja pa še za eno fejst močno držim pesti samo se zadnje dni bolj malo oglasi lun1ca! heh grem kuhat naprej uživajte.

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
17.10.2009 14:20:11   
arupnik3
sa5i ti se kr naroči in če ti bo dala datum ful daleč ji reci da si noseča in ne veš kdaj si zanosila saj že 2 meseca nimaš M tko da mal zateži in boš dobila datum če pa vsaj približno veš kdaj si zanosila pa reci G tisti datum za katerega misliš da bo 8 tednov ane pa da se ne boš prepozno naročila za nuhalnouser posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
17.10.2009 14:52:20   
sa5i
Jah saj, ampak, kaj če pojma nimam kdaj, lahko so 3 tedni po mojem ene 4 lahko pa je tudi več. saj če sem trola delala test  predjšnji mesec 20. nekje od takrat pa nič pa sedaj res nevem. bom poklicala v ponedeljek pa vidim kaj mi reče.

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
17.10.2009 17:57:58   
elanor
a mislite da je možno, da bi mi test po 11 dneh zamude kazal lažno negativno? user posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
17.10.2009 19:35:13   
nanny.girll
sa5i vse čestitke tudi od mene =) želim ti res lepo in zdravo nosečnost. jz sm imela iste težave s tem pdp-jem sem si kr za 14 dni falila. ko sem ugotovila da sem noseča sem bila že v 8t. gin te bo pa dala kr kmalu na vrsto, sploh ker že dolgo nisi imela user posted image .

biba88 bom ti pisala. počivam počivam. čeprav grem malo na sprehodk ker ne morem bit skos noter ampak zaenkrat (potrkam) je še use uredu. nič krvavitev ne rjavih izcedkou. prou komej čakam pregled da mi pove da je vse o.k.

elenor sej je možno sam to da si imela pozno ovulacijo. držim pestke da je to krivo in si res nosečka user posted image sedaj se samo nehaj obremenjevati s tem in boš videla, da boš kmalu odkrila kaj se dogaja v tebi user posted image

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
18.10.2009 7:58:28   
arupnik3
elenor men je po mesecu in pol kazal negativen test user posted image

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
18.10.2009 11:12:25   
elanor
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3

elenor men je po mesecu in pol kazal negativen test user posted image

a res??? hudo... user posted image
pol še ni use izgubljeno...
samo kao tko zanseljivi so tej testi, pa tko neuno kažejo...oz. ne kažejo...
sm rekla da se ne bom živcirla sedaj in lepo počakala (brez testov) do datuma ko bi mogla prit naslednja m...pol bomo pa vidli al bo prišla in le ne bo bom šele potem kupla kakšen nov test oz. šla kr do g...

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
18.10.2009 11:20:08   
elanor
aja arupnik3, še neki sm te hotla vprašat...a si mela v tem času (do pozitivnega testa) kakšne znake nosečnosti?

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
18.10.2009 12:23:27   
lila26
Pozdravljeneuser posted image vsem skupaj ki ste zagledaleuser posted image želim lepo prijetno nosečnost...gotovo ste najsrečnejšeuser posted image za ostale pa ki ste razočarene pa ne obupat...tud jaz ne bom.17 bi morala dobiti user posted image vendar je nisem in danes je 18 vendar je še kar ni....malo sem živčna testa pa ne upam it delat da me nebo razočarau...raje počakam da prideuser posted image kot pa vidim negativno.zadnje 3 mesec imam na 28 dni redno...a je možno da vreme vpliva da je nimam?sicer sem mozoljasta cela,joške me sam zvečer mal ščipkajo,odspodaj me boli tko da mislim da jo bom vsak čas dobila....vendar imam malo prozornega izcedka...full malo.prozorno bel....to ga pred user posted image nisem imela....al se mi pa vseskupi že zdi....tko sem živčna in čakam če bouser posted image al ne bo....hmmmm....help me

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?