|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
24.9.2009 19:15:00   
lila26
Pozdravljena biba88! Čestitke zauser posted image user posted image možnost spontanega splava je lahko pri vsaki ženski koliko mi je povedala ginekologinja,vsaki ženski se lahko nardi ker je veliko tega ampak jaz ti svetujem da o tem sploh ne razmišljaj in se obremenjuješ.Meni se nardilo da sem se fulll bala spontanega splava in me je bilo strah in potem se mi je to tud nardilo ssuser posted image 6.čut sem imela da nekaj ne bo vredu.Do ss lahko pride če je kakšna napaka v celicah ali poveča se tudi pri starejših ženskah...tko da nix skrbet...lepo nosečnost ti želimuser posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
24.9.2009 19:27:20   
nincy29
IZVIRNO SPOROČILO: biba88

še nekaj me zanima, ker je to zame prvič. Koliko je možnost da pride do spontanega splava in koliko se moram pazit ker delam kot študentka v vrtcu in imajo nekateri že ufff kg mal me skrbi da ne bi slučajno vse zašuštrala. Pa zanima me zakaj me vsake toliko časa špikne v jajčniku in bolijo me ledvica! pardon k tok sprašujem sam tok stvari me zanima user posted image

čestitam za user posted image !
do spontanega splava je največ možnosti da pride do 12. tedna.jaz sem se tut ful obremenjevala s tem..sam je tako da..ful se brala kok so mele druge spontan splav in pol sem tut jaz hitro bla vsa živčna kaj pa kako.mal forum vpliva.špika pa te zato ker se ti maternica veča.mene je tut ful špikalo,pa sem pomislila da je kaj narobe.ampak je use ok.nič skrbet.user posted image
pa še glede teže dvigovanja.čimmanj težkega dvigovanja.to lahko namreč tudi do splava privede.

< Sporočilo je popravil nincy29 -- 24.9.2009 19:28:19 >

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
24.9.2009 20:14:31   
biba88
Hvala za informacije! sam problem je k v službi dvigujem otrok okol enega leta stare ti majo tut po 20 (res je) kg pa še prejšen vikemd sem na velko nesla ene 20kg mal me je strah  sem še sveža držte pesti zame! upam da bo vse kul pa tut za vse vas upam da bo kul al pa da bo kmaluser posted image inuser posted image  

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
24.9.2009 20:24:15   
zlatolaska
ja normalno to je pa res najlepša novica...tudi jest, ko bom zvediela (ko se bo prijelo) pomoje sploh ne bom mogla skrit, sploh zato ker konstantno namiguje sorodstvo da bi že bil čas da bi kaj bilo user posted image

aja pa lila26: kapo dol, da se počutiš dovolj zrela in pripravljena na tak velik korak pri teh letih.

Res vse ki se tako mlade odločite za naraščaj ste zelo pogumne sploh ker vas kar nekaj še študira zravenuser posted image . Midva sicer živiva skupaj od 19 leta ampak nisem imela službe za nedoločen čas, izpita za avto...oboje imam sedaj že skoraj eno leto..zdaj pa mislim da je čas, da sem pripravljena posvetiti življenje enemu sončku.

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
24.9.2009 20:50:59   
tinncyka
user posted image ojla!!! jas pe pa tukaj oglašam po zelo, zelo dolgem časuuser posted image
sem vas prišla malo pozdravituser posted image

čestitke vsem ki ste zagledale user posted image aliuser posted image !!!!user posted image user posted image user posted image

za otale pa navijam da čim prej dočakate svoj magični user posted image  ali user posted image !!!

zdaj morem pa malo za nazaj prebrat me čaka veloko branjauser posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu zlatolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
24.9.2009 20:58:04   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: lila26

Ne bom obupala...samo ni mi jsno da 18-letnica ne more takoj zanosit.Kaj pa ostale?Je katera 18,19 tukaj d ami pove v kateri krog je zanosila?Hlava punce.lp

midva se sicer nisva truda (če bo bo, sva pa  user posted image brez kakršne kol zaščite 4 po 3x na dan (neb se rada preveč hvalila ampak še sama nevem kao to in še zdaj nama to uspeva kljub user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ), tko da če bi štela po krogih bi bil 4 krog in sm sttara 18 moj partner pa  bo decembra 26user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu lila26)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
24.9.2009 21:02:10   
Snoopyka

IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

danes pa je naš pes zaspal za vedno user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image bogi kuža...res mi je žaluser posted image user posted image user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
24.9.2009 21:04:25   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: pinky86

Pondelak, tudi meni je žal, za vašega psička user posted image jaz sem mogla peljat mojo zajčico, ki je bila 12 let z mano, spančkat...so ji tačke odpovedale in je bila čist boga, na koncu jo je ubistvu moj dragi peljal, ker meni je bilo preveč hudo. Na živalico se tako navežeš...pa tudi če je samo zajec, kaj šele na psa, ki ti naklonjenost še bolj vrača.

Evo punce, jaz čakam gospo user posted image ... včeraj sem dobila mini rjav izcedek, ki traja še danes...ampak res mini, tko par kapljic v celem dnevu...prejšnji mesec se mi je menstra sicer podobno začela, tako da bom videla kaj bo jutri user posted image drugače me pa že nekaj dni peče tam spodaj, imam očitno spet vneto, sploh ne vem kaj naj še naredim...nazadnje sem imela vnetje, ko sem spomladi jedla antibiotike zaradi angine, pa se mi je itak vse porušilo...ampak zdaj pa ne vem...pa tok pazim, da se tam umivam samo z vodo, pa natura dnevne vložke uporabljam (kao čisti bombaž...)...ampak ne vem no, mam res občutljivo!! Pol mi pa še user posted image ne paše, ker me vse boli, pa kr neki no uhhhh problemi, problemi...

Kako si ve pomagate, če imate kdaj podobne težave? Nekih svečk in ne vem kakšne kemije si nočem kupovati, kaj šele notr dajati user posted image

js sm mela pa nimam več, ker si vsak dan zjutraj in zvečer umijem z intimo gelom ki ga kopujem v dm-uuser posted image upam da sm kaj pomagala...

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
24.9.2009 21:13:19   
Snoopyka

Živjo! sem nova na tem forumu in včeraj sem zagledala user posted image . stara sem 21 let, upam da še spadam med mlade mamice user posted image  sicer sem pa brala vaš forum že nekaj časa in ste zakkooon user posted image  

dobrodošlauser posted image user posted image user posted image seveda da še spadaš k namuser posted image v bistvu pa je mlad vsak ki se tako pučuti in je mlad po srcuuser posted image

še nekaj me zanima, ker je to zame prvič. Koliko je možnost da pride do spontanega splava in koliko se moram pazit ker delam kot študentka v vrtcu in imajo nekateri že ufff kg mal me skrbi da ne bi slučajno vse zašuštrala. Pa zanima me zakaj me vsake toliko časa špikne v jajčniku in bolijo me ledvica! pardon k tok sprašujem sam tok stvari me zanima

js ti bom tko rekla nič se en sekiri...
v prvem mesecu sm padala po 8 (eno več ali manj) stopnicah in bla na kankah 5 mescev (padla na bok) pa nism splavila (moj g reku da ej pa to čudež)...
pri 4mescih nosečosti sm kidala sneg (kokr je šlo polno lopato), pa je z tamalo vse vredu...
in tud kadila sm do 4meseca (ker sm posopoma pustila kajenje, ker drugač škoduje), pa mala še vedn zdrava...
tk da se ni treba sekirat, sam tiste user posted image nad 10gk pa na tvojem mestu neb dvigovala... vse točn pa ti bo g lahk pojasnil/auser posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
24.9.2009 21:39:59   
Snoopyka
halo punceuser posted image

moja pupa je super...smo se danes ves dan  potepal po mb in tud ju3 in še na slikanje kolkov gremo...  drugač pa je mala pravi smeškouser posted image js pa sm tud vredu in sm dan svojga lubija obdarovala z uhani iz belega zlata (ma na enem  ušesu dve luknci da sm lahk kupla paruser posted image )...raje bom končala ker sm se že tko preveč razpisala...če me želi katera ustrlit na pride k men na kavouser posted image user posted image

pa še nekaj slikic mojega angelčka:

user posted image     user posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
24.9.2009 21:56:29   
lila26
Hvala za spodbude....ja odločila sva se za otroka čeprav sva še zlo mlada jaz sem 18let fant pa 21let.In ga občudujem,ker tako hitro želi imeti otroka.Pripravljena sva na vse...Četudi končujem 5.letnik in imam letos maturo potem pa sem se odločila še iti na pedagoško fakulteto.Upam in vem da mi bo vse uspelo,ker si to želimuser posted image suepr da imaš vseuser posted image user posted image jaz imam izpit skoraj eno leto...edin službe nimam vednar moj fant kar dobro zasluži imam še veliko štipendijo...in bo...češrav stanovanja si še ne iščeva in si ga bova začela urejati v bloku ko zanosim.Ker pa nwm kdaj bom lahko zanosla pa ne študirava na to vendar šparava denar za stanovanje in za bebo.user posted image upam da ne delam kaj narobe...

Neposredna povezava do sporočila: 2086
24.9.2009 22:00:26   
lila26
pol sta pa res bla dobra...pa če se imata rada je to pol užitev.Vama pa čestitam da vama upeva kljubuser posted image ...samo da se mata rada!user posted image 4.krog?potem še ti je kar hitro uspelo...jaz se bojim da bom mogla eno leto čakat...tega se nabolj bojim,ker tako dolgo me bo ubilo...toto čakanje!

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
24.9.2009 22:02:00   
Snoopyka

Hvala za spodbude....ja odločila sva se za otroka čeprav sva še zlo mlada jaz sem 18let fant pa 21let.In ga občudujem,ker tako hitro želi imeti otroka.Pripravljena sva na vse...Četudi končujem 5.letnik in imam letos maturo potem pa sem se odločila še iti na pedagoško fakulteto.Upam in vem da mi bo vse uspelo,ker si to želimuser posted image suepr da imaš vseuser posted image user posted image jaz imam izpit skoraj eno leto...edin službe nimam vednar moj fant kar dobro zasluži imam še veliko štipendijo...in bo...češrav stanovanja si še ne iščeva in si ga bova začela urejati v bloku ko zanosim.Ker pa nwm kdaj bom lahko zanosla pa ne študirava na to vendar šparava denar za stanovanje in za bebo.user posted image upam da ne delam kaj narobe...

seveda nč ne delaš narobe...v bistvu delaš vse pravuser posted image in lepo da si tk mlada (kot jsuser posted image user posted image ) veš kaj želi in moj dedek prav da so taki ljudje najboljši in seveda sm zanj to jsuser posted image user posted image

(odgovor članu lila26)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
24.9.2009 22:05:15   
Snoopyka

pol sta pa res bla dobra...pa če se imata rada je to pol užitev.Vama pa čestitam da vama upeva kljubuser posted image ...samo da se mata rada!user posted image 4.krog?potem še ti je kar hitro uspelo...jaz se bojim da bom mogla eno leto čakat...tega se nabolj bojim,ker tako dolgo me bo ubilo...toto čakanje!

boš vidla da bo šlo, ker upanje umre zadnje...
poznam žensko ki ni mogla zanosit ne naravno, ne umetno... ko sta se z možem že sprijaznla, je zanosla in na svojga abrahama rodila sineka, ki je sedaj mojih let in sva rojena ist dan pa še stike mamo še vdnuser posted image tk da ne obupat, vedn lahk rata...tud teb bo...js držim pestke zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lila26)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
24.9.2009 22:18:32   
zlatolaska
prav občudujem vas ki ste stare 18...od kje vam taka moč pa tak pogum, ker moj dragi me je že nekaj časa "prepričeval" pa klicat me je začel namesto lubi me je mami user posted image pa sem rabila svoj čas da sem se tudi jaz odločila da sem odrinila skrbi kako bova sfolgala...bova že nekako - moj user posted image je zelo priden... pri 19 letih je pustil službo in začel doma mizariti, sedaj ima s.p., dela cele dneve trudi se da bi nama bilo lepo, oba se veseliva vsakega novega dela...skratka za svoja leta skoraj preveč odgovoren, zelo odrasel. Imava se rada in oba veva kaj si želiva. Koliko parov ali pa posameznikov je ki so stari po 35 let pa se jim še vedno ne zdi primere trenutek, takih ki se ne najdejo...

Mislim da če same pri sebi verjamemo vase in v svojo partnerje nam bo uspelo...

držimo se načela : Zmorem če to verjamem

(odgovor članu lila26)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
25.9.2009 10:05:49   
malajka84
biba88 čestitam!user posted image user posted image

no jst sm pa mal prej opazla nek rjav izcedek...tk d mislim, da prihajauser posted image ...:( pač je to njen začetek....tk d..:( ma čeprov nism upala preveč pričakovat še vseen človk pričakuje...sej veste kk je to...

uglavnem držim pesti, da ostalim rata zagledatuser posted image user posted image , jst bom pa pč pičila še en krog..še mal pa bo okrogla številka...:(eh slabe vole....se oglasim še drugič raje....mejte se lepo

Neposredna povezava do sporočila: 2091
25.9.2009 11:29:56   
Lun1ca
sa5i sej čakam in čakam.. res je težko, ampak skušam odmislit vse skupaj in pridno čakam.. Niti danes nisem nardila testa.. pomojem bol od straha da nebi vidla sam 1 črtice. user posted image še namreč kr ni in ni..

zlatolaska no upam da ni bil samo privid in da čez par dni zagledaš močni user posted image

lila26 tukaj sploh ni nič pogojeno s starostjo.. vsaj pri naših letih ne.. ni važno al si 17 al si 25. Jaz bom srečna če mi bo uspelo vsaj v roku 1ga leta in da bom pri G zvedla da sm načloma zdrava in da ni nič narobe z mano.. Jaz pravim da ko bo moje telo pripravljeno na naraščaj, da potem bom tut zanosla. Morda mi zdaj ni uspelo že zaradi stresa ali česa podobnega (pač zaradi faksa in tak naprej) in se bo morda zdaj lažje prijelo.
Pač nemorš vedno takoj zanosit.. ne gre in pika. In tako je pač človeško oz. žensko telo.. komplicirano in nerazumljivo. In itak je odvisno od posameznice do posameznice. Morda bo eni pri 18ih uspelo šele v 15 krogu, po drugi strani pa bo eni pri 35 uspelo v prvem krogu (vem da zdaj malo pretiravam). Samo prosim te nehaj že o tem tolko razmišljat in se primerjat z drugimi (glede let in krogov in nevem česa vse še) in mirno user posted image pa se bo že prijelo.

podelak žal mi je za kužija! Verjamem, da ti mora biti zelo hudo. Jaz nevem kaj bi nardila da bi mi moj muc umrl user posted image Ko to so res kot naši družinski člani..

pinky86 tudi jaz sem imela probleme z vnetji.. precejšne. In še zdaj dobim. Najpogostejši vzor za vnetje (vsaj pri meni) so tangice.. da jih mam oblečene več kot 5 ur.. jaz dobim vnetje.. isto kakšno sintetino spodnje perilo, ali pa preozke kavbojke oz. hlače. Vse karkoli me malo preveč zriba.. jaz dobim vnetje. Zato zdaj npr. nosim skos samo boksarce iz čistega bombaža in znajo tudi te biti prav sexy user posted image za moje pojme še bol od tangic ker skrijejo nekaj celulita user posted image user posted image
Za zdravlenje vnetja pa vedno uporabim kremico Canesten. Takoj mi pomaga.. zvečer ko se umijem namažem, zjutraj je že ok.. če ne zjutraj pa vsaj do večera. Drugače pa za umivanje zdaj uporabljam milo za intimno nego Fresh & Clean s papayo in jogurtom in sem zelo zadovolna. Prej pa sem uporabljala od Neutro RObertsa se mi zdi neko s kamilico in je tudi blo fajn.

biba88 Čestitke user posted image user posted image user posted image in lepo nosečnost user posted image user posted image user posted image

BOSTINA user posted image user posted image Enkrat nam bo že uspelo! Ne se zdaj preveč sekirat! Drugač pa vem kak je, tudi jaz mislim da tak al tak nič ni pa še vseeno sm pol razočarana ko pride user posted image Tak je vsaj prejšn mesec blo in mislim da bo zdaj isto..

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
25.9.2009 11:32:45   
Mateja4
živjo babuške

berem vas redno... pišem pa bol švoh ja user posted image Lenoba lena user posted image

Midve sva super, Taja pridno papa.. se mi zdi da je vsak dan večja... edino krči nas mal matrajo samo bomo preživeliuser posted image

vse ki čakate + držiiim pesti da vam hitro USPE
Bostina... jaz upam da vama je tokrat uspelo in da tist rjav izcedek ne pomeni nič....user posted image user posted image user posted image user posted image

biba88 iskrene čestiitke za +

pondelak user posted image user posted image user posted image user posted image

snoopyka  iiii kok je cukerčekuser posted image user posted image user posted image user posted image prava mala lepotička jeuser posted image

Ne bom obupala...samo ni mi jsno da 18-letnica ne more takoj zanosit.Kaj pa ostale?Je katera 18,19 tukaj d ami pove v kateri krog je zanosila?Hlava punce.lp

jaz sem bila stara 19 let ko sem zanosila in sem mela srečo da je ratal v prvo.. Samo ni razloga za skrb če ti v prvo ni ratalo... to pa res ne... ti sam odmisli dete in user posted image zato ker si to žeiš in ne zato da boš zanosila pa se ti bosta gotovo v kratkem user posted image narisali

(odgovor članu lila26)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
25.9.2009 11:37:20   
Mateja4
evo mojo princesko

user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
25.9.2009 12:13:58   
arupnik3
ojla punce moje drage
dons sm pa tko utrujena da se mi ne da za nazaj brat če je kej res presenetljivo dobrga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za ostale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drgač pa kot sem že rekla sm UTRUJENA ko 100 hudičev sploh ne vem zakaj upam da ne bo kšna gripa pršla ne zarad mene ampak zarad tamale drugač pa vse po starem pridno rastemo in jemo dns grem popoldne še v štacuno mal nabavt za vikend pa stara mama ima rojstni dan gremo k njej v nedeljo .....to je to aja sm pa jedla PALAČINKE da mi boste mal fouš user posted image
se beremo
papa

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
25.9.2009 12:54:45   
zlatolaska
no evo jaz se javljam, danes zjutraj se je najavila teta tečka...sicer bi rajši videla pozitiven testek, sem je pa tudi vesela, ker je prva po prenehanju kt in sem se bala da je kar ne bo in ne bo....komaj čakam da se izlije in da greva v novo slončkanje user posted image

Mateja4 čestitam, čudovito punčko imaš user posted image in arupnik3 jaz bi tudi palačinke user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
25.9.2009 13:49:04   
sashy
Hoj mladostnice!
Že dooolgo se nisem javila, ker enostavno ne najdem časa. Doma imam že enega razgrajača eno leto in pol starega, šola se bo vsak čas začela pa še PDP se hitro približuje.

Na hitro sem vas prebrala: najprej čestitke vsem za user posted image  user posted image  
Mateja4 in Snoopyka: kako imata luštni punčkiuser posted image

Za ostale, ki pa še čakateuser posted image  pa držim pestkeuser posted image user posted image

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

Neposredna povezava do sporočila: 2097
25.9.2009 15:13:12   
lila26
Ne bom obipala in ne bom več niti razmišljala pa se sekirala zakaj mi ni takoj uspelo...mi bo že enkrat uspelo...še vsem jeuser posted image res?tvoj dedek pa prav misliuser posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
25.9.2009 15:15:54   
lila26
Mislim da če same pri sebi verjamemo vase in v svojo partnerje nam bo uspelo...
to si pa prav povedla...vendar pr men je problem da ne verjamem v sebe..vendar sem zdajle začela drugače gledati na to in se bom prepustila toku...enkart mi bo že rataluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2099
25.9.2009 15:22:06   
lila26
vem da ni pogojeno z starostjo,...nisem nix rekla vem kaj mi je G rekla...pri takšni mladosti se pač naj bi prej prijelo res pa je da je vse odvisno od človeka....pa ne primerjam se z nobeno samo vprašam in poizvedujem malo....sama sebe mal tolažim.res pa je da sem tudi sama v stresu zaradi šole mal...se bom že sprostila in ne bom toliko razmišljala.

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?