Snoopyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pinky86 Pondelak, tudi meni je žal, za vašega psička jaz sem mogla peljat mojo zajčico, ki je bila 12 let z mano, spančkat...so ji tačke odpovedale in je bila čist boga, na koncu jo je ubistvu moj dragi peljal, ker meni je bilo preveč hudo. Na živalico se tako navežeš...pa tudi če je samo zajec, kaj šele na psa, ki ti naklonjenost še bolj vrača. Evo punce, jaz čakam gospo ... včeraj sem dobila mini rjav izcedek, ki traja še danes...ampak res mini, tko par kapljic v celem dnevu...prejšnji mesec se mi je menstra sicer podobno začela, tako da bom videla kaj bo jutri drugače me pa že nekaj dni peče tam spodaj, imam očitno spet vneto, sploh ne vem kaj naj še naredim...nazadnje sem imela vnetje, ko sem spomladi jedla antibiotike zaradi angine, pa se mi je itak vse porušilo...ampak zdaj pa ne vem...pa tok pazim, da se tam umivam samo z vodo, pa natura dnevne vložke uporabljam (kao čisti bombaž...)...ampak ne vem no, mam res občutljivo!! Pol mi pa še ne paše, ker me vse boli, pa kr neki no uhhhh problemi, problemi... Kako si ve pomagate, če imate kdaj podobne težave? Nekih svečk in ne vem kakšne kemije si nočem kupovati, kaj šele notr dajati js sm mela pa nimam več, ker si vsak dan zjutraj in zvečer umijem z intimo gelom ki ga kopujem v dm-u upam da sm kaj pomagala...