Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 23.9.2009 21:10:07
|
|
|
|
Snoopyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak eno vprašanje-se da ki na internetu knjige brat? sm ššlišala da se da...sm nism našla... tud mene zanima
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 23.9.2009 21:13:19
|
|
|
|
pondelak
|
joj nevem kdaj bom lahko šla v mb... hec je v tem da sama nima izpita... joj jaz sem tudi shujšala zaradi slabosti,pa v bolnici sem bla zarad tega ker sem skoraj dehidrirala,pa zaradi bruhanja sem mela neki hormon v sebi...ko ga majo ponavadi bulimisti...
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 23.9.2009 21:18:36
|
|
|
|
Snoopyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak joj nevem kdaj bom lahko šla v mb... hec je v tem da sama nima izpita... joj jaz sem tudi shujšala zaradi slabosti,pa v bolnici sem bla zarad tega ker sem skoraj dehidrirala,pa zaradi bruhanja sem mela neki hormon v sebi...ko ga majo ponavadi bulimisti... ah...no sj tako slabo pa i spet ni blo...sm pa parkrat skorajda bla pridržana, zarad dehidriranosti vendar so me pol domov pustli... no sj ga js tud nimam, ga komaj delam, v pondelk mam že vožnjo ... gre slučajno tašča službeno v mb in pol gremo js pa tamala pa tast in seveda moj lubi mal na potep
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 23.9.2009 21:21:34
|
|
|
|
Snoopyka
|
KLJUB MLADOSTI BOMO MAMICE MENSTRUACIJE NE PRIČAKUJEMO tix 08.08. 20 let 1.krog KR Patrishka 20.08. 23 let 3.krog LJ katix xx.08. 20 let 5. krog ? zlatolaska xx.09 21 let 1. krog Medvode IsabellaLana xx.09. 25 let 3. krog NM sunshine84 xx.09. 25 let 6. krog KR mladika xx.09. ? 7. krog ? elanor 09.09. 21 let 4. krog Primorska sa5i 25.09. 20 let 3. krog MS pinky86 24.09. 23 let 1. krog Litija Lun1ca 20.09. 21 let 2. krog MB BOSTINA 26.09. 25 let 7. krog CE kago xx.10. 25 let 7. krog ? lila26 xx.10 18 let 2. krog ? NOSEČKE Sasy 20.11. 2009 20 let LJ tinncyka 12.01 2010 19 let CE Portorožegleria 16.1.2010 20 let Velenje Anneri 23.01.2010 25 let MB P1ka23 18.2.2010 23 let ? kemo 19.1.2010 23 let Celje Zvezdici 24.3.2010 21 let LJ Chi_Pita 05.04.2010 23 let Izola lenčy 28.03.2010 ? ? nincy29 27.04.2010 18 let Go patella xx.5.2010 23let LJ MLADE MAMICE *** lucy86 (1. pri 22. letih)***(2009) *** Mateja4 (1. pri 20. letih)***(2009) ***Snoppyka (1. pri 18. letih)*** (2009) ***donna22 ( 1. pri 22 letih)*** (2009) *** pondelak (1. pri 19. letih) *** (2009) *** zoja10 (1. pri 22. letih) *** (2009) *** črticaa (1. pri 19 letih)*** (2009) *** Pikica5 (2. pri 21. letih)*** (2008) ***arupnik3 (1. pri 20. letih)***(2008) *** Ploha ( 1. pri 21. letih) *** *** angel_rebelde (1. pri 19. letih) *** *** petra88 (1. pri 20. letih) *** *** pikica36 (1. pri 18. letih) *** *** čebelica01 (1. pri 20. letih)*** ***M1987 (1. pri 21. letih)***2009 ***jasmina in tadej (1. pri 22. letih)***2009 ***Tamika87 (1. pri 21. letih)***2009 ***litlleMiss (1. pri 18. letih)***2009 ***jancyika (1. pri 19. letih)***2009 Kljub mladosti bomo mamice song Mlade smo, polne energije, čakamo, da se nam odkrije. Da nam bo čimprej uspelo, vsak dan veselo . Mlade nosečke se veselijo, saj kmalu svojo pikico dobijo. Skupaj čvekamo v dobrem in slabem, da zagledamo nepozaben. Nekatere med nami pa so že mamice, pomagajo nam lajšati naše težavice. Znaki, skrbi in pričakovanja nas skrbijo, mamice pa nam pomagati hitijo. vse punce naprošam, da podatke za seznam obarvajte z debelimi črkami... če katera sama kopira seznam,naj poišče zadnjega... !!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 23.9.2009 21:22:32
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka IZVIRNO SPOROČILO: pondelak joj nevem kdaj bom lahko šla v mb... hec je v tem da sama nima izpita... joj jaz sem tudi shujšala zaradi slabosti,pa v bolnici sem bla zarad tega ker sem skoraj dehidrirala,pa zaradi bruhanja sem mela neki hormon v sebi...ko ga majo ponavadi bulimisti... ah...no sj tako slabo pa i spet ni blo...sm pa parkrat skorajda bla pridržana, zarad dehidriranosti vendar so me pol domov pustli... no sj ga js tud nimam, ga komaj delam, v pondelk mam že vožnjo ... gre slučajno tašča službeno v mb in pol gremo js pa tamala pa tast in seveda moj lubi mal na potep glavno da je mimo...je pa dobra novica ta,da če ti je med nosečnostjo slabo maš 30% manj možnosti za raka na dojki
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.9.2009 7:25:19
|
|
|
|
arupnik3
|
men ni blo pa nič slabo nič povečane prsi (razen na koncu) in nič boleče prsi... kot da nebi bla noseča
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.9.2009 10:01:06
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3 men ni blo pa nič slabo nič povečane prsi (razen na koncu) in nič boleče prsi... kot da nebi bla noseča Pri meni je blo isto
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.9.2009 10:36:53
|
|
|
|
Chi_Pita
|
Pozdravljene punce ... sem si rekla, da se moram po dooolllgem času spet malo oglasit pri vas ... nisem vas še brala za nazaj, vendar obljubim, da bom, takoj ko mi bo čas dopuščal. Sem se prišla tudi pohvalit, da je včerajšnja NS bila več kot uspešna. In ne boste verjele PDP mi je prestavila na 1.APRIL Kako kaj napredujejo +? Jaz še vedno navijam za vsako. Vas pokomentiram, ko preberem za nazaj. Uživajte
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.9.2009 10:39:53
|
|
|
|
sa5i
|
heh kako ste prijazne hvala vsem lun1ca tebi pa ostalim za drugi tip odgovorov jah no saj slabost začneš čutiti komaj po enih 6 al pa 8 tednih a ne? Tako so vsaj meni rekli. bomo videli upam na najboljše. bom kar jutri preverila mogoče danes zvečer nevem še. lun1ca meni pa so rekli, da je v boloncu čisto vse obvezno kot vaje tako predavanja saj bom videla, kaj bo. Jaz sem letos komaj prvič vpisana ker sem v 1 letniku sš malo haha. Mi je žal koliko imam las na glavi a kaj naj zdaj. Drugače sem pa od takrat kar zelo pridna v šoli. S tem, ko za sproti učiti pa mi res ni no nikoli nisem poskusila, saj verjamem, da nisem edina v tem. Hvala ti za izčrpen odgovor želim si, da bi bilo pri nas enako s tem. In donna22 in snoopyka kako sta kaj vajni princeski? lep dan vsem
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.9.2009 11:35:19
|
|
|
|
malajka84
|
hej hej...da še jaz malo pozdravim:) kako so kaj male princeske pa njihove mamice? kako smo me, ki čakamo pa tak vem....čeprov moja psiha spet dela na polni...vsake pol ure mi je slabo, na wc-ju sem redni gost,...tk da, še ena nova stran bo za knjigo Psiha nenosečnice.....ma..ne vem...bomo vidli:) nekje u sebi še zmer upam, d ni le psiha....do zdej sm se motla, zato pa zdej ne upam preveč Chi_Pita sem vesela zate!:) 1. april je pa tud lep datum:) datum nasmejanih pa veselih ljudi tk da...;) sa5i držim pesti, da bo !!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.9.2009 12:07:01
|
|
|
|
Lun1ca
|
No punce.. danes je drugi dan zamujanja moje . Niti še ni nobenega znaka da bi naj se pojavla v kratkem.. Prejle sm čisto slučajno (kao slučajno ) šla mimo lekarne in sem se odločila za nakup testa oz. dveh Ampak mislim da se bom še zadržala danes in test naredila raje jutri zjutraj, seveda če se nebo prikazala . Ko če ni pol res nevem kaj je z mojimi cikli.. a so vsak mesec daljši.. prvi po KT je bil čist lepo točno na 28 dni.. zdaj pa mam vsak mesec pozneje in danes je že 33 dan..
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.9.2009 12:36:08
|
|
|
|
sa5i
|
Bostina hvala za evo tebi tudi da le ne bi bila to psiha. želim ti da zagledaš ja pa ti udi lun1ca da bi ti uspelo počakaj še danes vem, da je težko, zato pa jas še nisem (slučajno) šla mimo lekarne bom pa danes popoldne verjetno šla pa bom potem jutri zjutraj vidla kaj bo. jaooo ej kar stiska me v trebuhu, tak sem kot otrok ko ne more spati, ko gre drugi dan na izlet
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.9.2009 14:31:05
|
|
|
|
zlatolaska
|
No meni zamuja danes tretji dan...včeraj sem sicer naredila en test (trakec fs) in .... kaj pa vem mogoče imam privide neka senčka druge črtice se mi je zdela....bilo pa je popoldan. Do jutri počakam potem pa poskusim zjutraj. V glavnem če ne bo nič pa komaj čakam da pride da gremo v nove boje... Punce dejmo se sprostit pa počakat na dan ko nas presenetita črtici. Sem tok z mislimi pri pikici ki jo bova nekoč povila, da bo treba tudi za naju narest pa se malo posvetiti. Vsem želim en lep jesenski dan, predvsem pa bo nepozaben za tiste ki danes ugledate ! Glavo pokonci
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.9.2009 15:00:41
|
|
|
|
lila26
|
Ne bom obupala...samo ni mi jsno da 18-letnica ne more takoj zanosit.Kaj pa ostale?Je katera 18,19 tukaj d ami pove v kateri krog je zanosila?Hlava punce.lp
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.9.2009 15:01:00
|
|
|
|
lila26
|
hvala*
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.9.2009 15:10:10
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: lila26 Ne bom obupala...samo ni mi jsno da 18-letnica ne more takoj zanosit.Kaj pa ostale?Je katera 18,19 tukaj d ami pove v kateri krog je zanosila?Hlava punce.lp ne da bi se ponavlala,ampak pri starosti 18 let sma se trudla več kot eno leto...ti samo lepo počasi,brez skrbi,ne se tolko obremenjevat...saj bo...
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.9.2009 15:10:43
|
|
|
|
pondelak
|
danes pa je naš pes zaspal za vedno
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.9.2009 15:19:00
|
|
|
|
zlatolaska
|
pondelak žal mi je, si ne predstavljam kako hudo je to, to ni le pes, to je družinski član in zvesti spremljevalec ...grozno
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.9.2009 16:21:56
|
|
|
|
pinky86
|
Pondelak, tudi meni je žal, za vašega psička jaz sem mogla peljat mojo zajčico, ki je bila 12 let z mano, spančkat...so ji tačke odpovedale in je bila čist boga, na koncu jo je ubistvu moj dragi peljal, ker meni je bilo preveč hudo. Na živalico se tako navežeš...pa tudi če je samo zajec, kaj šele na psa, ki ti naklonjenost še bolj vrača. Evo punce, jaz čakam gospo ... včeraj sem dobila mini rjav izcedek, ki traja še danes...ampak res mini, tko par kapljic v celem dnevu...prejšnji mesec se mi je menstra sicer podobno začela, tako da bom videla kaj bo jutri drugače me pa že nekaj dni peče tam spodaj, imam očitno spet vneto, sploh ne vem kaj naj še naredim...nazadnje sem imela vnetje, ko sem spomladi jedla antibiotike zaradi angine, pa se mi je itak vse porušilo...ampak zdaj pa ne vem...pa tok pazim, da se tam umivam samo z vodo, pa natura dnevne vložke uporabljam (kao čisti bombaž...)...ampak ne vem no, mam res občutljivo!! Pol mi pa še ne paše, ker me vse boli, pa kr neki no uhhhh problemi, problemi... Kako si ve pomagate, če imate kdaj podobne težave? Nekih svečk in ne vem kakšne kemije si nočem kupovati, kaj šele notr dajati
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.9.2009 17:13:54
|
|
|
|
nincy29
|
uf kako se zadnje čase razpisujete pondelak žal mi je za psa druge ki pluske čakate...močnooo držim pesti da se mi še kaka nosečka pridruži. mi smo v 10. tedn vstopili glede krogov zanositve itd. jaz imam 18 let in nama je v 2 uspelo.prvi mesec sva vsaki drugi dan v akciji bila pa se ni prijelo.potem naslednji mesec sva kmalu vsaki drugi dan bla..pa se prav spomnim da je bila sreda in sem ovulacijo mela in na začetku nama sploh ni šlo da bi pa se nism sekirala ker sva itak 1 dan prej in potem so reklame bile in hm..pa je padel en sex na hitro... cca. 3 min in mislim da ta sex je našo pikico prinesel..mi je ginekologinje PDP točno za en dan prestavla.in po dnevu ovulacije točno štima . znakci..prvi krog so me prvič prsa bolela..ampak res prvič u življenju in potem ni bilo nič. drugi krog ko nama je uspelo.1 teden po ovulaciji sem ful izcedke imela,pa mozoljčki so ful nastajali.potem so me 1 dan pred predvideno mal prsa bolela pa povečala so se.po cca 1 tednu je bolečina izginila prsa pa so obdržala večjo mero . v 6. tednu sem prvič občutila kaj je to slabost.ufa..2 tedna me je mučila..prejšni tedn je mal bolje bilo.zdaj ta teden me spet neki muči. drugače da od mozoljev ne govorim...uf... zdaj sem se pa še jaz razpisala
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.9.2009 18:11:12
|
|
|
|
lila26
|
aha super da ti je v 2. uspelo.Takrat ko najmanj pričakuješ in se najmanj obremenjuješ ti uspe.Lepo da si noseča,želim ti prekrasno nosečnost upam da bom tudi jaz čiprej zagledala nisem edina na svetu ko si pri takšnih letih želi otroka.Če komu rečem mi rečejo da sem premlada da bi si mladost zapravila ampak ve me razumete.Jaz sem pri 14letih začela ven hodit redno vsak vikend in res nisem oseba ki bi ponočevala po diskotekah,minilo me je in četudi sem stara 18 let vem da sem pripravljena in da bom dobra mamica.Vendar sem vesela da nisem edina 18-letnica...LP punce
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.9.2009 18:22:13
|
|
|
|
biba88
|
Živjo! sem nova na tem forumu in včeraj sem zagledala . stara sem 21 let, upam da še spadam med mlade mamice sicer sem pa brala vaš forum že nekaj časa in ste zakkooon
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.9.2009 18:27:59
|
|
|
|
biba88
|
še nekaj me zanima, ker je to zame prvič. Koliko je možnost da pride do spontanega splava in koliko se moram pazit ker delam kot študentka v vrtcu in imajo nekateri že ufff kg mal me skrbi da ne bi slučajno vse zašuštrala. Pa zanima me zakaj me vsake toliko časa špikne v jajčniku in bolijo me ledvica! pardon k tok sprašujem sam tok stvari me zanima
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.9.2009 18:41:26
|
|
|
|
zlatolaska
|
živjo biba88! Dobrodošla! čestitke za želim ti srečno in brezskrbno nosečnost Tudi jaz, seveda ko nama uspe zagledati , se bom prištela med mlade mamice in enako kot ti sem stara 21 let. Za tvoja vprašanja pa žal še nimam odgovorov, ker nimam izkušenj. pozdravček
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.9.2009 19:08:11
|
|
|
|
biba88
|
hvala za lepe želje! res me kar malo skrbi! upam da kmalu zagledaš meni in mojemu fantu je ratalo prvič! mava res srečo! tok sem vesela dajoj.... najrajš bi kar cvilila pa skakala ! če katera ima kakšne informacije za prejšnja vprašanja bi pa bila za odgovor zelo vesela! po mojih izračunih bom ( če bo vse v redu zibala že junija 2010 jest sem še v transu
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......