|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
23.9.2009 21:10:07   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

eno vprašanje-se da ki na internetu knjige brat?

sm ššlišala da se da...sm nism našla...
tud mene zanimauser posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
23.9.2009 21:13:19   
pondelak
joj nevem kdaj bom lahko šla v mb...user posted image hec je v tem da sama nima izpita...
joj jaz sem tudi shujšala zaradi slabosti,pa v bolnici sem bla zarad tega ker sem skoraj dehidrirala,pa zaradi bruhanja sem mela neki hormon v sebi...ko ga majo ponavadi bulimisti...user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
23.9.2009 21:18:36   
Snoopyka

joj nevem kdaj bom lahko šla v mb...user posted image hec je v tem da sama nima izpita...
joj jaz sem tudi shujšala zaradi slabosti,pa v bolnici sem bla zarad tega ker sem skoraj dehidrirala,pa zaradi bruhanja sem mela neki hormon v sebi...ko ga majo ponavadi bulimisti...user posted image

ah...no sj tako slabo pa i spet ni blo...sm pa parkrat skorajda bla pridržana, zarad dehidriranostiuser posted image vendar so me pol domov pustli...
no sj ga js tud nimam, ga komaj delam, v pondelk mam že vožnjouser posted image ... gre slučajno tašča službeno v mb in pol gremo js pa tamala pa tast in seveda moj lubi mal na potepuser posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
23.9.2009 21:21:34   
Snoopyka

KLJUB MLADOSTI BOMO MAMICE 

user posted image  

MENSTRUACIJE NE PRIČAKUJEMO 

tix                        08.08.          20 let       1.krog        KR
Patrishka             20.08.          23 let       3.krog        LJ
katix                     xx.08.          20 let       5. krog         ? 

zlatolaska             xx.09           21 let       1. krog      Medvode
IsabellaLana        xx.09.          25 let       3. krog          NM 
sunshine84          xx.09.          25 let        6. krog          KR 
mladika                xx.09.             ?             7. krog           ? 
elanor                  09.09.          21 let        4. krog    Primorska

sa5i                      25.09.         20 let        3. krog          MS 
pinky86               24.09.          23 let        1. krog       Litija 
Lun1ca                 20.09.          21 let        2. krog         MB
BOSTINA             26.09.          25 let        7. krog          CE 

kago                     xx.10.         25 let         7. krog          ?
lila26                    xx.10          18 let         2. krog          ?

user posted image  
user posted image  

NOSEČKE 

Sasy                     20.11. 2009      20 let           LJ  
tinncyka               12.01 2010       19 let           CE  
Portorožegleria   16.1.2010         20 let        Velenje 
Anneri                  23.01.2010       25 let          MB 
P1ka23                18.2.2010         23 let           ?      

kemo                    19.1.2010         23 let        Celje 
Zvezdici                24.3.2010         21 let          LJ 
 Chi_Pita                 05.04.2010        23 let        Izola   
lenčy                    28.03.2010           ?                 ? 
nincy29                27.04.2010       18 let          Go  
    patella                    xx.5.2010          23let           LJ       

user posted image    

user posted image

MLADE MAMICE 

*** lucy86 (1. pri 22. letih)***(2009) 
*** Mateja4 (1. pri 20. letih)***(2009) 
***Snoppyka (1.  pri 18. letih)*** (2009) 
***donna22 ( 1. pri 22 letih)*** (2009) 
*** pondelak (1.  pri 19. letih) *** (2009) 
*** zoja10 (1.  pri 22. letih) *** (2009) 
*** črticaa (1. pri 19 letih)*** (2009) 
*** Pikica5 (2.  pri 21. letih)*** (2008) 
***arupnik3 (1.  pri 20. letih)***(2008) 
*** Ploha ( 1.  pri 21. letih) *** 
*** angel_rebelde  (1.  pri 19. letih) *** 
*** petra88 (1.  pri 20. letih) *** 
*** pikica36 (1.  pri 18. letih) *** 
*** čebelica01 (1.   pri 20. letih)***
***M1987 (1.  pri 21. letih)***2009

***jasmina in tadej (1. pri 22. letih)***2009
  ***Tamika87 (1. pri 21. letih)***2009
  ***litlleMiss (1. pri 18. letih)***2009 

***jancyika (1. pri 19. letih)***2009

user posted image  

Kljub mladosti bomo mamice song 

Mlade smo, polne energije, 
čakamo, da se nam  odkrije. 
Da nam bo čimprej uspelo, 
vsak dan user posted image veselo . 

Mlade nosečke se veselijo, 
saj kmalu svojo pikico dobijo. 
Skupaj čvekamo v dobrem in slabem, 
da zagledamo user posted image   nepozaben. 

Nekatere med nami pa so že mamice, 
pomagajo nam lajšati naše težavice. 
Znaki, skrbi in pričakovanja nas skrbijo, 
mamice pa nam pomagati hitijo.

vse punce naprošam, da podatke za seznam obarvajte z debelimi črkami...  če katera sama kopira seznam,naj poišče zadnjega... !!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
23.9.2009 21:22:32   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka

ah...no sj tako slabo pa i spet ni blo...sm pa parkrat skorajda bla pridržana, zarad dehidriranostiuser posted image vendar so me pol domov pustli...
no sj ga js tud nimam, ga komaj delam, v pondelk mam že vožnjouser posted image ... gre slučajno tašča službeno v mb in pol gremo js pa tamala pa tast in seveda moj lubi mal na potepuser posted image

glavno da je mimo...je pa dobra novica ta,da če ti je med nosečnostjo slabo maš 30% manj možnosti za raka na dojki user posted image user posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
24.9.2009 7:25:19   
arupnik3
men ni blo pa nič slabo  nič povečane prsi (razen na koncu) in nič boleče prsi... kot da nebi bla noseča

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
24.9.2009 10:01:06   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3

men ni blo pa nič slabo  nič povečane prsi (razen na koncu) in nič boleče prsi... kot da nebi bla noseča

Pri meni je blo istouser posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
24.9.2009 10:36:53   
Chi_Pita
Pozdravljene punce ... sem si rekla, da se moram po dooolllgem času spet malo oglasit pri vas user posted image ... nisem vas še brala za nazaj, vendar obljubim, da bom, takoj ko mi bo čas dopuščal. user posted image

Sem se prišla tudi pohvalit, da je včerajšnja NS bila več kot uspešna. In ne boste verjele PDP mi je prestavila na 1.APRIL user posted image

Kako kaj napredujejo +? Jaz še vedno navijam za vsako. user posted image user posted image user posted image
Vas pokomentiram, ko preberem za nazaj. user posted image Uživajte

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
24.9.2009 10:39:53   
sa5i
heh kako ste prijazne user posted image hvala vsem lun1ca tebi pa ostalim za drugi tip odgovorov user posted image user posted image
jah no saj slabost začneš čutiti komaj po enih 6 al pa 8 tednih a ne? Tako so vsaj meni rekli. user posted image bomo videli upam na najboljše. bom kar jutri preverila mogoče danes zvečer nevem še.
lun1ca meni pa so rekli, da je v boloncu čisto vse obvezno kot vaje tako predavanja user posted image saj bom videla, kaj bo. Jaz sem letos komaj prvič vpisana ker sem v 1 letniku sš malo user posted image haha. Mi je žal koliko imam las na glavi a kaj naj zdaj. Drugače sem pa od takrat kar zelo pridna v šoli. user posted image S tem, ko za sproti učiti pa mi res ni no nikoli nisem poskusila, saj verjamem, da nisem edina v tem. user posted image Hvala ti za izčrpen odgovor želim si, da bi bilo pri nas enako s tem. In donna22 in snoopyka kako sta kaj vajni princeski?

lep dan vsem

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
24.9.2009 11:35:19   
malajka84
hej hej...da še jaz malo pozdravim:)

kako so kaj male princeske pa njihove mamice?

kako smo me, ki čakamo user posted image pa tak vem....čeprov moja psiha spet dela na polni...vsake pol ure mi je slabo, na wc-ju sem redni gost,...tk da, še ena nova stran bo za knjigo Psiha nenosečnice.....ma..ne vem...bomo vidli:)
nekje u sebi še zmer upam, d ni le psiha....do zdej sm se motla, zato pa zdej ne upam preveč

Chi_Pita  sem vesela zate!:) 1. april je pa tud lep datum:) datum nasmejanih pa veselih ljudi tk da...;)

sa5i držim pesti, da bo  user posted image !!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
24.9.2009 12:07:01   
Lun1ca
No punce.. danes je drugi dan zamujanja moje user posted image . Niti še ni nobenega znaka da bi naj se pojavla v kratkem..
Prejle sm čisto slučajno (kao slučajno user posted image ) šla mimo lekarne in sem se odločila za nakup testa oz. dveh user posted image Ampak mislim da se bom še zadržala danes in test naredila raje jutri zjutraj, seveda če se user posted image nebo prikazalauser posted image . Ko če ni user posted image pol res nevem kaj je z mojimi cikli.. a so vsak mesec daljši.. prvi po KT je bil čist lepo točno na 28 dni.. zdaj pa mam vsak mesec pozneje in danes je že 33 dan.. user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
24.9.2009 12:36:08   
sa5i
Bostina hvala za user posted image evo tebi tudi user posted image user posted image user posted image user posted image da le ne bi bila to psiha. želim ti da zagledaš user posted image user posted image ja pa ti udi lun1ca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bi ti uspelo user posted image počakaj še danes vem, da je težko, zato pa jas še nisem (slučajno) šla mimo lekarne user posted image user posted image   bom pa danes popoldne verjetno šla pa bom potem jutri zjutraj vidla kaj bo.

jaooo ej kar stiska me v trebuhu, tak sem kot otrok ko ne more spati, ko gre drugi dan na izlet user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
24.9.2009 14:31:05   
zlatolaska
No meni zamuja danes tretji dan...včeraj sem sicer naredila en test (trakec fs) in .... kaj pa vem mogoče imam privide neka senčka druge črtice se mi je zdela....bilo pa je popoldan. Do jutri počakam potem pa poskusim zjutraj. V glavnem če ne bo nič pa komaj čakam da pride user posted image da gremo v nove boje...user posted image

Punce dejmo se sprostit pa počakat na dan ko nas presenetita črtici. Sem tok z mislimi pri pikici ki jo bova nekoč povila, da bo treba tudi za naju narest pa se malo user posted image posvetiti. Vsem želim en lep jesenski dan, predvsem pa bo nepozaben za tiste ki danes ugledate user posted image ! Glavo pokonci user posted image user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
24.9.2009 15:00:41   
lila26
Ne bom obupala...samo ni mi jsno da 18-letnica ne more takoj zanosit.Kaj pa ostale?Je katera 18,19 tukaj d ami pove v kateri krog je zanosila?Hlava punce.lp

(odgovor članu zlatolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
24.9.2009 15:01:00   
lila26
hvala*

(odgovor članu lila26)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
24.9.2009 15:10:10   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: lila26

Ne bom obupala...samo ni mi jsno da 18-letnica ne more takoj zanosit.Kaj pa ostale?Je katera 18,19 tukaj d ami pove v kateri krog je zanosila?Hlava punce.lp
ne da bi se ponavlala,ampak pri starosti 18 let sma se trudla več kot eno leto...ti samo lepo počasi,brez skrbi,ne se tolko obremenjevat...saj bo...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lila26)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
24.9.2009 15:10:43   
pondelak
danes pa je naš pes zaspal za vedno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
24.9.2009 15:19:00   
zlatolaska
pondelak žal mi je, si ne predstavljam kako hudo je to, to ni le pes, to je družinski član in zvesti spremljevalec ...groznouser posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
24.9.2009 16:21:56   
pinky86
Pondelak, tudi meni je žal, za vašega psička user posted image jaz sem mogla peljat mojo zajčico, ki je bila 12 let z mano, spančkat...so ji tačke odpovedale in je bila čist boga, na koncu jo je ubistvu moj dragi peljal, ker meni je bilo preveč hudo. Na živalico se tako navežeš...pa tudi če je samo zajec, kaj šele na psa, ki ti naklonjenost še bolj vrača.

Evo punce, jaz čakam gospo user posted image ... včeraj sem dobila mini rjav izcedek, ki traja še danes...ampak res mini, tko par kapljic v celem dnevu...prejšnji mesec se mi je menstra sicer podobno začela, tako da bom videla kaj bo jutri user posted image drugače me pa že nekaj dni peče tam spodaj, imam očitno spet vneto, sploh ne vem kaj naj še naredim...nazadnje sem imela vnetje, ko sem spomladi jedla antibiotike zaradi angine, pa se mi je itak vse porušilo...ampak zdaj pa ne vem...pa tok pazim, da se tam umivam samo z vodo, pa natura dnevne vložke uporabljam (kao čisti bombaž...)...ampak ne vem no, mam res občutljivo!! Pol mi pa še user posted image ne paše, ker me vse boli, pa kr neki no uhhhh problemi, problemi...

Kako si ve pomagate, če imate kdaj podobne težave? Nekih svečk in ne vem kakšne kemije si nočem kupovati, kaj šele notr dajati user posted image

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

Neposredna povezava do sporočila: 2069
24.9.2009 17:13:54   
nincy29
uf kako se zadnje čase razpisujete user posted image user posted image
pondelak žal mi je za psa user posted image user posted image
druge ki pluske čakate...močnooo držim pesti da se mi še kaka nosečka pridruži.
mi smo v 10. tedn vstopiliuser posted image
glede krogov zanositve itd.
jaz imam 18 let in nama je v 2 uspelo.prvi mesec sva vsaki drugi dan v akciji bila pa se ni prijelo.potem naslednji mesec sva kmalu vsaki drugi dan bla..pa se prav spomnim da je bila sreda in sem ovulacijo mela in na začetku nama sploh ni šlo da bi user posted image pa se nism sekirala ker sva itak 1 dan prej in potem so reklame bile in hm..pa je padel en sex na hitro... cca. 3 min user posted image
in mislim da ta sex je našo pikico prinesel..mi je ginekologinje PDP točno za en dan prestavla.in po dnevu ovulacije točno štimauser posted image .
znakci..prvi krog so me prvič prsa bolela..ampak res prvič u življenju user posted image
in potem ni bilo nič.
drugi krog ko nama je uspelo.1 teden po ovulaciji sem ful izcedke imela,pa mozoljčki so ful nastajali.potem so me 1 dan pred predvideno user posted image mal prsa bolela pa povečala so se.po cca 1 tednu je bolečina izginila prsa pa so obdržala večjo merouser posted image .
v 6. tednu sem prvič občutila kaj je to slabost.ufa..2 tedna me je mučila..prejšni tedn je mal bolje bilo.zdaj ta teden me spet neki muči.user posted image
drugače da od mozoljev ne govorim...uf...
zdaj sem se pa še jaz razpisala user posted image

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
24.9.2009 18:11:12   
lila26
aha super da ti je v 2. uspelo.Takrat ko najmanj pričakuješ in se najmanj obremenjuješ ti uspe.Lepo da si noseča,želim ti prekrasno nosečnostuser posted image upam da bom tudi jaz čiprej zagledalauser posted image user posted image nisem edina na svetu ko si pri takšnih letih želi otroka.Če komu rečem mi rečejo da sem premlada da bi si mladost zapravila ampak ve me razumete.Jaz sem pri 14letih začela ven hodit redno vsak vikend in res nisem oseba ki bi ponočevala po diskotekah,minilo me je in četudi sem stara 18 let vem da sem pripravljena in da bom dobra mamica.Vendar sem vesela da nisem edina 18-letnica...LP punceuser posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
24.9.2009 18:22:13   
biba88
Živjo! sem nova na tem forumu in včeraj sem zagledala user posted image . stara sem 21 let, upam da še spadam med mlade mamice user posted image  sicer sem pa brala vaš forum že nekaj časa in ste zakkooon user posted image  

(odgovor članu lila26)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
24.9.2009 18:27:59   
biba88
še nekaj me zanima, ker je to zame prvič. Koliko je možnost da pride do spontanega splava in koliko se moram pazit ker delam kot študentka v vrtcu in imajo nekateri že ufff kg mal me skrbi da ne bi slučajno vse zašuštrala. Pa zanima me zakaj me vsake toliko časa špikne v jajčniku in bolijo me ledvica! pardon k tok sprašujem sam tok stvari me zanima user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
24.9.2009 18:41:26   
zlatolaska
živjo biba88! Dobrodošla! čestitke za user posted image user posted image želim ti srečno in brezskrbno nosečnost

Tudi jaz, seveda ko nama uspe zagledati user posted image , se bom prištela med mlade mamice in enako kot ti sem stara 21 let. Za tvoja vprašanja pa žal še nimam odgovorov, ker nimam izkušenj.

pozdravčekuser posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
24.9.2009 19:08:11   
biba88
hvala za lepe želje! res me kar malo skrbi! upam da kmalu zagledaš user posted image  meni in mojemu fantu je ratalo prvič! mava res srečo! tok sem vesela dajoj.... najrajš bi kar cvilila pa skakala user posted image user posted image user posted image ! če  katera ima kakšne informacije  za prejšnja vprašanja bi pa bila za odgovor zelo vesela! po mojih izračunih bom ( če bo vse v redu zibala že junija 2010 user posted image  jest sem še v transu

Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......