|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
21.9.2009 20:55:44   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

snoopyka-saj vaš baby center je tudi naš baby center...user posted image grem ju3 gledat...nisi mi še povedla odkod si...?? 

a res? ma ne mi reč da si prekmurka?user posted image hehe...sm z okolice M. Soboteuser posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
21.9.2009 21:19:20   
Snoopyka
tko najprej punce: prosim za nove podatke.... ta nove bi pa prosila da mi povejo oz. navedejo vse podatke za  seznamček!!!!!

seveda predporočna dobrodošlauser posted image user posted image lej js bom tko zapisala...najbolje je da se pogovorita in naj ti razlož zakaj je tu ovira...
js še zdej letos opravlam marturo in delam izpit za avto in sam moj služ denar, pa še on moj lubi revček je zdej na bolniški pa nama gre. ja res da nama za kake plenice da tud tašča, pa tud za izpit mi je polovico plačala, pa vendar.... je pa tud res da morata met podporo domačih, ker je tko lažjeuser posted image

psički- joj kako hudo je brat ko pišete da user posted image umirajouser posted image user posted image user posted image midva z lubijem pa bova kupla psička nekje spomladi, sva ga že rezervirala, nameravava pa met samojeda in decembra bova mela tud želivico in kanarčkauser posted image pa z kužkom še prideuser posted image ...jah kaj naj rečem...rada mava živaliuser posted image user posted image

punce po pogovoru z mojim dragim, sva se odločila da greva spomladi tud po novga user posted image , tko da se vam pol pridružim pri borkahuser posted image

seveda vam tudi js želim vsem čimveč user posted image , da se vam končno uresničijo željeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa nočem vam delat skomine, pa vendar eno fotko:

user posted image mal pa se moram bahat z svojo princesko a neuser posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
21.9.2009 21:31:06   
Snoopyka

KLJUB MLADOSTI BOMO MAMICE 

user posted image  

MENSTRUACIJE NE PRIČAKUJEMO 

tix                        08.08.          20 let       1.krog        KR
Patrishka             20.08.          23 let       3.krog        LJ
katix                     xx.08.          20 let       5. krog         ? 

IsabellaLana        xx.09.          25 let       3. krog          NM 
sunshine84          xx.09.          25 let        6. krog          KR 
mladika                xx.09.             ?             7. krog           ? 
elanor                  09.09.          21 let        4. krog    Primorska

sa5i                      25.09.         20 let        3. krog          MS 
pinky86               24.09.          23 let        1. krog       Litija 
Lun1ca                 20.09.          21 let        2. krog         MB
BOSTINA             26.09.          25 let        7. krog          CE 

kago                     xx.10.         25 let         7. krog         ?
lila26                    xx.10          18 let         1. krog        ?

user posted image  
user posted image  

NOSEČKE 

Sasy                     20.11. 2009      20 let           LJ  
tinncyka               12.01 2010       19 let           CE  
Portorožegleria   16.1.2010         20 let        Velenje 
Anneri                  23.01.2010       25 let          MB 
P1ka23                18.2.2010         23 let           ?      

kemo                    19.1.2010         23 let        Celje 
Zvezdici                24.3.2010         21 let          LJ 
 Chi_Pita                 05.04.2010        23 let        Izola   
lenčy                    XX.04.2010           ?                 ? 
nincy29                27.04.2010       18 let          Go  
    patella                    xx.5.2010          23let           LJ       

user posted image    

user posted image

MLADE MAMICE 

*** lucy86 (1. pri 22. letih)***(2009) 
*** Mateja4 (1. pri 20. letih)***(2009) 
***Snoppyka (1.  pri 18. letih)*** (2009) 
***donna22 ( 1. pri 22 letih)*** (2009) 
*** pondelak (1.  pri 19. letih) *** (2009) 
*** zoja10 (1.  pri 22. letih) *** (2009) 
*** črticaa (1. pri 19 letih)*** (2009) 
*** Pikica5 (2.  pri 21. letih)*** (2008) 
***arupnik3 (1.  pri 20. letih)***(2008) 
*** Ploha ( 1.  pri 21. letih) *** 
*** angel_rebelde  (1.  pri 19. letih) *** 
*** petra88 (1.  pri 20. letih) *** 
*** pikica36 (1.  pri 18. letih) *** 
*** čebelica01 (1.   pri 20. letih)***
***M1987 (1.  pri 21. letih)***2009

***jasmina in tadej (1. pri 22. letih)***2009
  ***Tamika87 (1. pri 21. letih)***2009
  ***litlleMiss (1. pri 18. letih)***2009 

***jancyika (1. pri 19. letih)***2009

user posted image  

Kljub mladosti bomo mamice song 

Mlade smo, polne energije, 
čakamo, da se nam  odkrije. 
Da nam bo čimprej uspelo, 
vsak dan user posted image veselo . 

Mlade nosečke se veselijo, 
saj kmalu svojo pikico dobijo. 
Skupaj čvekamo v dobrem in slabem, 
da zagledamo user posted image   nepozaben. 

Nekatere med nami pa so že mamice, 
pomagajo nam lajšati naše težavice. 
Znaki, skrbi in pričakovanja nas skrbijo, 
mamice pa nam pomagati hitijo.

vse punce naprošam, da podatke za seznam obarvajte z debelimi črkami...  če katera sama kopira seznam,naj poišče zadnjega... !!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
22.9.2009 8:33:50   
zlatolaska
že nekaj časa berem vas berem in sedaj sem se odločila da se vam tudi jaz pridružim. Stara sem 21 let in prav tako moj user posted image , oba si želiva detece, sprva pa je bila to bolj njegova želja. Sedaj čakam na user posted image po prvem krogu. Močno (kot vse ostale) upam da je ne bo, hkrati pa vem, da je še prezgodaj da bi se obremenjevala če pride. Punce super ste ker se tako spodbujate! user posted image

Prvi dan zadnje user posted image je bil 25. 8.. Včeraj me je celi dan zelo pekla zgaga pa vendar mislim da bolj zaradi živčkov oz. psihe.

Želim vam lep dan v upanju na user posted image in user posted image !

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
22.9.2009 8:40:36   
arupnik3
živjo
u nedeljo sem naročla slikice in so danes že pršle user posted image user posted image user posted image sm ful vesela
učeri sm bla na kavici in čveku je ful pasalo sam kaj ka čas prehitro teče user posted image
zdej morm it pa ograjo štrihat da jo moj dragi namontira....
paket od nexta še kr čakam ne vem kaj je zdej touser posted image

fajn bodte
papa

(odgovor članu zlatolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
22.9.2009 10:27:31   
sa5i
arupnik3 si spet polna elana kaj? lepo to user posted image user posted image
hvala pinky86, držim pesti tudi jaz tebi. drugače pa nas je kar nekaj sedaj skupaj med temi datumi lun1ca, pinky, bostina pa jaz pa še kera..... hmmmm to bo zanimivo. še bojlj bo če nam je slučajno vsem uspelo user posted image res želim, da nam je pridne bodite pa pozitivne pa vse to kar zraven spada user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

potem pa bomo do naslednjega tedna že vedle kje smo, kar stiska me v grlu ko se samo spomnim, pa metuljčke mam v trebuhu kot bi se zaljubila na novo tak me živčki dajejo jaoo ej. In najhuje, da se vse samo prestavlja iz meseca v mesec.user posted image bom kar nehala pisati se še slišimo danes kaj user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
22.9.2009 10:28:37   
sa5i
Ja pa seveda še iz moje strani dobrodošle vse nove user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
22.9.2009 11:05:21   
arupnik3
user posted image

navijamo navijamo da bo čimveč user posted image user posted image

no ograja poštrihana user posted image

tamala spi user posted image

kosilo kuhano user posted image
zdej pa za user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
22.9.2009 11:56:32   
malajka84
snoopyka res je lepa ta vajina princeska! pa super, da sta se odločla še za enega v bližnji prihodnosti!!user posted image user posted image

sa5i to bi blo res lepo ja, da nam vsem rata....ma upam, da nam ta tedn res prnese...no vsaj kateri izmed nas, če že ne vsem kakšneuser posted image   user posted image , še bolš pa, da vsem:)

< Sporočilo je popravil BOSTINA -- 22.9.2009 11:57:45 >

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
22.9.2009 12:10:24   
sa5i
Mhm BOSTINA, se strinjam s tem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
22.9.2009 12:18:27   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: zlatolaska

že nekaj časa berem vas berem in sedaj sem se odločila da se vam tudi jaz pridružim. Stara sem 21 let in prav tako moj user posted image , oba si želiva detece, sprva pa je bila to bolj njegova želja. Sedaj čakam na user posted image po prvem krogu. Močno (kot vse ostale) upam da je ne bo, hkrati pa vem, da je še prezgodaj da bi se obremenjevala če pride. Punce super ste ker se tako spodbujate! user posted image

Prvi dan zadnje user posted image je bil 25. 8.. Včeraj me je celi dan zelo pekla zgaga pa vendar mislim da bolj zaradi živčkov oz. psihe.

Želim vam lep dan v upanju na user posted image in user posted image !

dobrodošlauser posted image user posted image
zanima me od kje si? ostale podtke si pa zapisala in seveda, kot drugim tud teb želim in držim pesti da čimprej zagledaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2011
22.9.2009 12:25:07   
Snoopyka

user posted image  

zlatolaska             xx.09           21 let       2. krog           ?

kago                     xx.10.         25 let         7. krog         ?
lila26                    xx.10          18 let         1. krog        ?

user posted image  
user posted image  

NOSEČKE 

user posted image    

user posted image

MLADE MAMICE 

user posted image  

vse punce naprošam, da podatke za seznam obarvajte z debelimi črkami...  če katera sama kopira seznam,naj poišče zadnjega... !!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
22.9.2009 12:59:16   
zlatolaska
Snoopyka: sem iz Medvod pa hvala za dobrodošlico in lepe želje user posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
22.9.2009 13:11:05   
zlatolaska
aja, pa mislim da spadam še pod 1. krog, upam da v drugega ne bo treba (hehe večni optimistuser posted image )

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
22.9.2009 13:59:02   
Lun1ca
Hei hei!

No danes naj bi bil dan D. user posted image še ni, testkov pa si raje nism kupla in si jih tut nebom še kak dan. Zaj pa nevem al ma moja user posted image namen vsak mesec bol pozno prit al kaj je narobe.. upam sicer da ni nič narobe in da je vse lepo in prav in da čez kake 3 dni zagledam user posted image user posted image
No pol pa da se še pohvalim sm nardila izpit user posted image , tako da lepo grem v zadnji letnik.. Torej še 5 izpitkov pa diploma user posted image user posted image user posted image

Res smo zdaj vse nekak na kupu s čakanjem.. Upam da bo čimveč user posted image da bomo ta mesec bol vesele tu gor! user posted image

Snoopyka tvoja pikica pa je res prava princeska.. Prava lepotička. Ta bo še lomilka moških src jaz ti rečem user posted image user posted image user posted image

pinky86 jah dolgo te ni blo nič na spregled.. si pa res mela polne roke dela torej user posted image pa le glej da si tut pridno user posted image da bo user posted image . user posted image

zlatolaska dobrodošla med nami user posted image user posted image in da ti hitro uspe biti user posted image . user posted image Maš pa čisto prav, da si večni optimist!! Tak je tut treba bit user posted image

Punce uživajte še v lepem dnevu, jaz pa grem zdaj kruheca s sončničnimi semeni spečt.. se nam že celi familiji pošteno sline cedijo po njem user posted image Tak da danes bo obilna večerja user posted image Heh pa še kosilo ni blo mimo pa že o večerji razmišljam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2015
22.9.2009 15:01:58   
donna22
Joj, imam tak dosti za komentirat ... Upam, da ne bom česa pozabla user posted image

snoopyka, opa, še kar eden bo user posted image Tako hitro! Čestitke seveda user posted image user posted image No, jaz sem rekla, da bi imela 2 leti razlike med user posted image ... Mogoče bi se odločla kaj prej, ampak sem imela carski rez in itak naj ne bi prehitro zanosila (menda je treba eno leto počakat)... Če bi se pa zgodilo kaj prej, pa bi ga menda imela avtomatsko spet. Aja, pa moja user posted image ima tudi isto dudico kot tvoja - tisto roza, ampak je nima najrajši. Zdaj ji samo še NUK-ove kupujem, so malo drugačne oblike in ji ful pašejo (žal pa niso take lepe).

arupnik3, ti pa si res polna energije user posted image Me prav nasmejiš user posted image Jaz sem bla ful polna energije v user posted image , zdaj pa malo manj, ampak še vedno ful- pa dosti imam volje do vsega, tako da user posted image res pozitivno vpliva user posted image

zlatolaska in lila 26, dobrodošli user posted image (upam, da nisem katere nove spregledala) Upam, da bosta čimprej dočakali user posted image user posted image Moram povedat, da sem se tudi jaz pogosto jezila, ko so nekatere zanosile kar mimogrede, brez da bi si želele user posted image - jezila sem se, ker sem razmišljala, da bom ga pa jaz hotela imet, pa mogoče ne bom mogla ... Res me je skrbelo to user posted image No, potem pa sma se z mojim user posted image odločila, da boma čez kako leto dni probala imet user posted image , zato sem pustla KT, da bi šlo takrat lažje, bila sma neprevidna in itak popolnoma sproščena in neobremenjena - pa je uspelo takoj oz. eno user posted image sem še dobila, druge pa potem več ne user posted image Je že bila moja Zala na poti user posted image In itak sem danes presrečna, da je bilo tako, kot je. Najlažje je, če si popolnoma sproščen in neobremenjen, žal pa je to lažje rečt kot naredit user posted image

Mateja4 in snoopyka, imata res lepi pupi user posted image user posted image Slike od moje Zale pa si lahko pogledate v albumu ali pa na FB, katere me imate dodano user posted image

Lun1ca, čestitke za faks user posted image Le tako naprej user posted image Meni pa žal ni uspelo prit v 4. letnik user posted image Tako da zdaj sem padla v bolonjskega in je ta 3. letnik zato tudi zadnji letnik, zato bom menda zdaj postala kar absolventka in se začela ukvarjati z zaključnim seminarskim delom ... Saj to ni tako hudo, bom imela zato 9 izpitov manj, ker mi odpade en cel letnik, malo pa me boli za izgubljeno eno stopnjo izobrazbe user posted image Mah kaj češ, bomo že user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
22.9.2009 16:52:26   
pinky86
Lila26 jaz VEM, da boš vredu sprejela tudi če v drugo ne bo šlo, moraš gledati na to, kot na nekaj kar se pač dogodi, in ne kot nekaj slabega. Če se obremenjuješ 100/uro samo sama sebi škodiš. Na to, kar se dogaja v tvojem telesu tako ali tako nimaš ne vem kakšnega vpliva...Zdaj, ko se pripravljaš na to, da boš mamica, moraš biti čim bolj sproščena, pozitivna in kar se da neobremenjena...tako boš tudi bolj zadovoljna s svojim življenjem in s sabo nasploh user posted image

Vsem, ki smo NA KUPU user posted image ta mesec želim + pluske, pa zatolaska DOBRODOŠLA med nami user posted image

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu lila26)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
22.9.2009 18:26:23   
arupnik3
evo bli zuni user posted image zdej moram pa kej nardit za večerjo kaj ne vem ?? kaka ideja
pol pa user posted image pa

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
22.9.2009 18:27:16   
arupnik3
spat al pa še mal user posted image bomo vidl
papa 

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
22.9.2009 18:28:46   
arupnik3
joj še neki sm pozabla
KAJ KUPITI ŽENSKI ZA 50 LET?? (DENAR BOJO DAL 3JE SKUPAJ)

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
22.9.2009 19:03:13   
lila26
2.krog. Am tam ste se mal zmotle 1.krog mi žal ni uspelouser posted image zdaj sem v 2.krogu oz.bom začela delati na tem čez 2 dniuser posted image hvala da mi tako pomagate in res ste zlata vredne ker sem mnogo bolj dobre volje...pripravljam se na to da bom enkrat imela bebo...hval res!ja nwm kaj se dogaja v mojem telesu,ampak upam da ni nix kaj slabega....user posted image včasih me je strah da zdaj ko sem imela ss sploh zanosit nebom mogla..res strah me je mal vsega skupaj....user posted image

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
22.9.2009 19:55:47   
malajka84
arupnik3 mogoče kakšne toplice, razvajanje,...
to je pr nas teta dobla, pa neke umetniške slike, pa kristalne posode pa take zadeve, ne vem...odvisno od osebe

(odgovor članu lila26)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
22.9.2009 20:18:02   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA

arupnik3 mogoče kakšne toplice, razvajanje,...
to je pr nas teta dobla, pa neke umetniške slike, pa kristalne posode pa take zadeve, ne vem...odvisno od osebe

se strinjam in podpišem, le še manikuro in pedikuro bi dodala k tej ponudbi ki jo je napisala bostinauser posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
22.9.2009 20:19:55   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: lila26

2.krog. Am tam ste se mal zmotle 1.krog mi žal ni uspelouser posted image zdaj sem v 2.krogu oz.bom začela delati na tem čez 2 dniuser posted image hvala da mi tako pomagate in res ste zlata vredne ker sem mnogo bolj dobre volje...pripravljam se na to da bom enkrat imela bebo...hval res!ja nwm kaj se dogaja v mojem telesu,ampak upam da ni nix kaj slabega....user posted image včasih me je strah da zdaj ko sem imela ss sploh zanosit nebom mogla..res strah me je mal vsega skupaj....user posted image

bom popravla, ti se pa nč ne sekiraj, kr ti bo uspel  le obupat nesmešuser posted image
držim pesti zate da ti rata v sledečm kroguuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lila26)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
22.9.2009 20:35:53   
Snoopyka

user posted image  

zlatolaska             xx.09           21 let       1. krog      Medvode

kago                     xx.10.         25 let         7. krog          ?
lila26                    xx.10          18 let         2. krog          ?

user posted image  
user posted image  

NOSEČKE 

user posted image    

user posted image

MLADE MAMICE 

user posted image  

< Sporočilo je popravil Snoopyka -- 22.9.2009 20:37:32 >

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?