donna22
|
Joj, imam tak dosti za komentirat ... Upam, da ne bom česa pozabla snoopyka, opa, še kar eden bo Tako hitro! Čestitke seveda No, jaz sem rekla, da bi imela 2 leti razlike med ... Mogoče bi se odločla kaj prej, ampak sem imela carski rez in itak naj ne bi prehitro zanosila (menda je treba eno leto počakat)... Če bi se pa zgodilo kaj prej, pa bi ga menda imela avtomatsko spet. Aja, pa moja ima tudi isto dudico kot tvoja - tisto roza, ampak je nima najrajši. Zdaj ji samo še NUK-ove kupujem, so malo drugačne oblike in ji ful pašejo (žal pa niso take lepe). arupnik3, ti pa si res polna energije Me prav nasmejiš Jaz sem bla ful polna energije v , zdaj pa malo manj, ampak še vedno ful- pa dosti imam volje do vsega, tako da res pozitivno vpliva zlatolaska in lila 26, dobrodošli (upam, da nisem katere nove spregledala) Upam, da bosta čimprej dočakali Moram povedat, da sem se tudi jaz pogosto jezila, ko so nekatere zanosile kar mimogrede, brez da bi si želele - jezila sem se, ker sem razmišljala, da bom ga pa jaz hotela imet, pa mogoče ne bom mogla ... Res me je skrbelo to No, potem pa sma se z mojim odločila, da boma čez kako leto dni probala imet , zato sem pustla KT, da bi šlo takrat lažje, bila sma neprevidna in itak popolnoma sproščena in neobremenjena - pa je uspelo takoj oz. eno sem še dobila, druge pa potem več ne Je že bila moja Zala na poti In itak sem danes presrečna, da je bilo tako, kot je. Najlažje je, če si popolnoma sproščen in neobremenjen, žal pa je to lažje rečt kot naredit Mateja4 in snoopyka, imata res lepi pupi Slike od moje Zale pa si lahko pogledate v albumu ali pa na FB, katere me imate dodano Lun1ca, čestitke za faks Le tako naprej Meni pa žal ni uspelo prit v 4. letnik Tako da zdaj sem padla v bolonjskega in je ta 3. letnik zato tudi zadnji letnik, zato bom menda zdaj postala kar absolventka in se začela ukvarjati z zaključnim seminarskim delom ... Saj to ni tako hudo, bom imela zato 9 izpitov manj, ker mi odpade en cel letnik, malo pa me boli za izgubljeno eno stopnjo izobrazbe Mah kaj češ, bomo že
|