|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
22.9.2009 21:31:03   
pondelak
čer punce...ma mi ni za nič...user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
22.9.2009 23:12:13   
Lun1ca
donna22 hvala za čestitke! No jaz sem tut bolonc.. že od začetka. Pa sm kr zadovolna no.. če želiš še vedno pač lahko greš pol na magisterij in če si dovolj pridna itak redno in brez plačila.. Drugače pa če mene vprašaš je tut diploma čist ok. Jaz tut nameravam zaenkrat pri diplomi ostat in potem družina pol pa magisterij mogoče ob delu.. bomo vidli kaj bo čas prinesel.

arupnik3 ti si pa res pridna user posted image user posted image user posted image skos si v laufu in neki delaš! No čeprav sm jaz danes tut bla.. sm prvo spekla odličn kruhec, pol sm šla v trgovino po nakup še za jutrišnje kosilo, prejle sm še pa spekla hruškovo pito po nekem receptu iz ene revije in morm rečt da sm več kot zadovolna.. no tudi ostali člani družine so navdušeni..
Jutri se pa bom tudi potrudla za kosilo :) bom nardila makaronov narastek in šobsko solato zraven.. obožujem oboje od tega in tudi moj :) Čist preprosto za nardit pa dobro.. tak da če maš rada testenine in rabiš recept ko vidim da velik kuhaš sam reči user posted image
Glede darila pa mislim da so kakšne masaže pa take stvari prav kul darilo, razen če bi rada kaj, kar bi ostalo v spominu osebi oz. da bi pač to mela za spomin.. je pa res da vsaka darila za "na polico" so včasih prav v napoto in se samo prah nabira.. kak nakit s posvetilom pa se mi zdi da če ni to ožji družinski krog ne pride v poštev.. sploh pa ženska pri 50 ma verjetno že dovol nakita user posted image
Razmisli malo kake stvari jo razveseljujejo, če ma kake hobije al pa kaj.. pa kaj v zvezi s tem..

lila26 lej.. velik jih je že splavlo.. da ne govorim kolkim ne rata zanosit v prvem krogu.. in se trudijo po mesce in mesce in leta in leta. In če ti ne rata v prvo še ni zaradi tega nič narobe s tabo ali s tvojim telesom in zaradi tega ne rabiš bit prav nič depresivna.. ti samo sproščeno user posted image in ko bo tvoje telo pripravljeno boš že zanosla.. in oprosti če se bo grdo slišalo ampak ne se sama sebi smilit.. moja mami je mela predno je zanostla z mano 6 spontanih splavov in trudla se je približno 10 let predno sem jaz privekala na svet... polek tega da so vsi spontani splavi bili v 6. ali 7. mescu.. pa ni obupala.. tak da ti povem.. da se ti zaenkrat še nimaš kaj sekirat. Razumem da ti je blo težko po SS, ampak počasi pač more človek pozabit take stvari in iti čez to in začeti znova.. pa niti ne pričakovat da bo takoj uspelo.. v vse kar si želimo je treba vložit nekaj truda!
Pa upam da nisem preveč nesramno zvenela

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
23.9.2009 8:45:24   
arupnik3
ojla punce
ja najprej vsem hvala za predloge smo se mal pogovarjal pa mislem da bo kr masažni stol na vrhu spiska .....(da se bom še jst kdaj zmasirala ka je lih tašča) user posted image user posted image
ja dela imam polno al pa si ga sama nardim ker če en dan bel lenarim al pa zabušavam mam drug dan katastofo sploh ne vem zakaj saj je šele 1 otrok kaj bo pol ka bojo 3je user posted image user posted image no drugač pa LUN1CA prosim prosim za recept sam za solato ni treba sm včeraj sprintala ene par receptov iz netahttp://www.kulinarika.net/recepti.asp#kategorije  pa sm kr najdla no ka kuham pa rada sam če mm čs pa če je tamala pridna al pa če se odcpodi pr tašči merka nč zdej morm it pa kej zajtrkovat če ne bom lih zdej dol padla
se čujemo

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
23.9.2009 8:47:21   
arupnik3
http://www.kulinarika.net/recepti.asp#kategorije

še enkrat link

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
23.9.2009 9:06:18   
nincy29
hey punce da vas še jaz mal pozdravim.mene je zadnje 3 dni viroza na posteljo priklenila.sem tako slabotna bla.nič nism mogla..nič energije..še po čaj mi je bila muka si it iskat.eh danes sem že boljš in mi bo po 3 dneh ležanja prav "pašalo" 4 stroje cunj zlikatuser posted image user posted image !
vi kako ste??
lp

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
23.9.2009 10:03:00   
pondelak
nincy29-ti pridem pomagat?jaz sem danes lih v čistilni akciji...user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
23.9.2009 11:16:48   
nincy29
uf takoj sem za glej user posted image user posted image !

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
23.9.2009 13:25:20   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

uf takoj sem za glej user posted image user posted image !

se mi je kar zdelo ja...sam mislim da si do zdaj že končala?

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
23.9.2009 13:29:39   
lila26
Hvala...tudi sama upam da mi bo tokrat uspelouser posted image ampak nimam dobrega občutkauser posted image naslednji dan pouser posted image bom začela.Nekaj me zanima...Ali narobe delava ker imava spolne odnose vsak dan?Sicer jih nimam samo zato,ker delamauser posted image vedno sma jih mela skoraj vsak dan...zdaj pa nwm ali je vredu vsak dan al ne?Ker nekatere pišejo vsak drug dan?LP vso srečo vsem in upam da boste čiprej zagledaleuser posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
23.9.2009 13:36:54   
lila26
Hvala...ne nisi nesramno zvenela vse mi mi prav povedla.Jaz se res smilim sama sebi,nwm pa kak je to če je toliko splavov za tabo in nwm kako je to ko toliko let ne moreš zanosit.To je potem res res težko in boleče...jaz se pa tko sekiram,ampak sekiram se zato,ker me jezi, da ene ko pa si sploh ne želijo bebo takoj dobijo in ne vedo sploh kdaj so zanosile.Moja sestrična ni bila zaščitena in je zanosila in še danes ne ve kdaj.Hotela je iti na splav vendar potem ni šla.Bile vsa skoraj isti čas noseče potem pa sem jaz v 5.tednu splavila in veste kako zelo težko mi je bilo gledati njeno nosečnost.Skoz je govorila samo o otroku.Ko sem šla k njej v potodnišnico me je čisto strlo ko sem videla dojenčke in še danes mi je težko iti k njej in vzeti otroka v naročje,in ko ga gledam se sprašujem kdaj mi bo bog to nakloniluser posted image to mene muči in me stre ko slišim ja noseča je pa ne ve kdaj je zanosila...jaz pa sem splavila in potem pa še ne morem zanosit...vedno težji časi so..moja mami ni poznala kaj pomeni ss.Ozračje je krivo!

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
23.9.2009 15:46:32   
sa5i
Dan!
Kaj počnete kaj danes? Ja imate prav res je vse že zastrupljeno in na žalost to v veliki meri vpliva tudi na zanositev. sem enkrat brala nevem več kje, da je od lulanja žensk, ki jemljejo KT že toliko te snovi v pitni vodi, da zelo občutljivim tudi to škoduje oz preprečuje zanositi. Nevem, če je to res a vseeno. user posted image
Eno vprašanje imam je možno, da si user posted image čeprav te prsi nič ne bolijo so pa povečane? Meni se zdaj kaši teden vsako jutro ko vstanem obupno vrti, kar tak, da mam temo pred očmi ko hodim.  Pa še nekaj bi lahko že test delala, če sem zadnjo M imela 17.8. ker imam res neredno a zdaj je kar precej mimo kaj? Ah nevem več kaj naj kar strah me je rada bi vedela pa me je strah vedeti. Saj vem nerazumljivo. Strah me je, da bi bila razočarana... user posted image po drugi strani pa....
lun1ca eno vprašanje za tebe, kako zgleda ta bolojnski sistem? je res vse tako strogo obvezno pa vse? Kaj se sploh zgodi, če imaš user posted image med študijem? enako kot prej? ali je bolj komplicirano? Jaz namreč letos padem v ta program, če mi lahko kaj poveš prosim lepo, lahko tudi privat, da ne bo kero motilo, da o drugih stvareh pišem tukaj. se opravičujem za to. Pa lep dan vam želim  user posted image

(odgovor članu lila26)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
23.9.2009 16:55:41   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: sa5i

Dan!
Kaj počnete kaj danes? Ja imate prav res je vse že zastrupljeno in na žalost to v veliki meri vpliva tudi na zanositev. sem enkrat brala nevem več kje, da je od lulanja žensk, ki jemljejo KT že toliko te snovi v pitni vodi, da zelo občutljivim tudi to škoduje oz preprečuje zanositi. Nevem, če je to res a vseeno. user posted image
Eno vprašanje imam je možno, da si user posted image čeprav te prsi nič ne bolijo so pa povečane? Meni se zdaj kaši teden vsako jutro ko vstanem obupno vrti, kar tak, da mam temo pred očmi ko hodim.  Pa še nekaj bi lahko že test delala, če sem zadnjo M imela 17.8. ker imam res neredno a zdaj je kar precej mimo kaj? Ah nevem več kaj naj kar strah me je rada bi vedela pa me je strah vedeti. Saj vem nerazumljivo. Strah me je, da bi bila razočarana... user posted image po drugi strani pa....
lun1ca eno vprašanje za tebe, kako zgleda ta bolojnski sistem? je res vse tako strogo obvezno pa vse? Kaj se sploh zgodi, če imaš user posted image med študijem? enako kot prej? ali je bolj komplicirano? Jaz namreč letos padem v ta program, če mi lahko kaj poveš prosim lepo, lahko tudi privat, da ne bo kero motilo, da o drugih stvareh pišem tukaj. se opravičujem za to. Pa lep dan vam želim  user posted image

tuki smo dlih zato da si vse povemo in ziher nobeno nč ne motuser posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
23.9.2009 17:05:47   
lenčy
hey punce, se vam oglašam po dolgem času!!

najprej naj povem, da sem včeri prvič videla svojga čmrlčka, ne morm verjet, kolk je že velik... sem se pa malo zmotila za datum poroda, in sicer bo en mesec prej, kot sem predvidevala 28. 03. 2010. se mi je že zdelo čudno, zakaj me tako hlače tiščijo, zato greva u soboto v shopinguser posted image

drugače pa vidim, da sta dve novi dekleti tukaj...dobrodošli in ne takoj obupat. ko vama bo namenjeno, bo ratalo. lahko pa kateri pošljem ovul. teste, ki so mi ostali. so iz muellerja in so mi pomagale v prvo....

lun1ca si me ti zdj kar malo ustrašla...praviš, da je tvoja mami splavila v 7. mesecu....js sm mislna, da sm pa že čez to kritično obdobje. upam, da bo še pol leta zdržal notr, da mi ne pobegne...

punce pridne bodite in uživejte v lepem dnevu!!!

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
23.9.2009 17:20:52   
sa5i
Hvala snoppyka user posted image  user posted image

lenčy gotovo ne bo nikamor pobegnil user posted image le pazi nase user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
23.9.2009 19:07:43   
Lun1ca
ojoj zdej si bom pa prav čas mogla vzet user posted image no pa lepo po vrsti.. bom pisala vse kr tu ker zna kateri prit kaj prav kdaj user posted image

arupnik3 no makaronov narastek.. "anfoh ko pasul" za pripravo in okusno.. user posted image za začetek si pripraviš stvari (za 4 osebe): 400g makaronov, 1 zelena in 1 rumena paprika, konzerva graha-125g, mala konzerva koruze, mali lonček kisle smetane in jajčka, 250g sira(lahko več) in seveda začimbe user posted image daš kuhat testenine in ker se ponavadi kuhajo približno 8min, makaroni kako minutko dlje, lahko po 4ih minutah kuhanja zarven vržeš v lonec še na kocke narezano papriko, da se malo pokuha. Ko so makaroni skuhani vse skupaj odcediš in splakneš z mrzlo vodo.. testeninam dodaš grah in koruzo jaz jim od začimb primešam malo vegete, česna v prahu, baziliko-najraje imam svežo, petršilj-tut sveži če je možno, origano, mediteransko začimbno sol, popek in mičkeno čilija. Pomešaš in vsuješ v pomaščen pekač.. najbolje če ga namažeš z margarino.. pečico daš gret na 250°C. Stepeš jajčko in ji dodaš kislo smetano.. vse skupaj preliješ po testeninah v pekaču in posuješ (lahko na debelo) z naribanim siro.. sama uporabim gaudo ali pa lahko livado. Na vrh še posujem malo parmezana. Vse skupaj potem peče v pečici 10-15min na 240°C. To je to user posted image meni je ful všeč tale recept.. upam da vam pride prav!

nincy29 bogica.. no upam da si zdaj že bolje in da se čimprej pozdraviš user posted image pa ne zdaj takoj preveč "telovadit" okoli, da te spet ne pograbi kaj..

lila26 ti samo pogumno in brezskrbno naprej!

sa5i eh bolonc pa res ni noben bav bav. Vsaka predavanja in vaje trajajo po 8 tednov. Razen če so predmeti celoletni. Ob koncu predavanj in vaj že maš ponavadi kr izpit, kar je super ker se da veliko sproti nardit.. če si seveda bol pridna.. Meni to ni najbolj uspevalo user posted image
Predavanja itak niso obvezna.. obvezne so vaje.. pa še to je odvisno od fakultete do fakultete oz. od nosilca predmeta-predavatelja ali asistenta.
Nič ni strogega.. Mislim da je povdarek pri boloncu tudi na e-študiju. Kjer so ponavadi kakšne naloge, vprašanja, ki jih moraš rešiti doma sama (kot domačo nalogo). Fora je pač da se na faksu predela manj v tako kratkem času in zato je treba oz. naj bi bilo treba tudi doma kaj narediti za znanje user posted image No pa da se neboš prestrašla.. vse se da prešvinglat.. mi smo ta vprašanja dobivali vsi enaka samo v drugačnem vrstnem redu.. se naredite v skupino, vsak teden en reši, nardi print screen-e in pošlje ostalim. Meni je e-študij vzel res minimalno časa in mislim da tudi ostalim. Pa še fajn je ko so ponavadi vsa gradiva gor in če si bol pri rastresenih ni možnosti da gradivo zgubiš (kar se meni rado dogaja).
Glede nosečnosti.. če mene vprašaš je čisto enako kot prej.. Sicer sploh nevem kak je blo prej tak da ti tu težko kaj povem.
Fora bolonca je še da lahko 1x ponavlaš oz. se prepišeš in 1x pavziraš. Nič več in nič majn! Zraven tega pa še imaš možnost magisterija gratis user posted image ja prav si slišala.. gratis.. zastojn je.. no seveda moraš pa bit pridna in meti malo bolše povprečje da se prerineš, ker prostih mest ni toliko kot na dodiplomskem študiju. Magisterij lahko delaš redno kar pomeni, še 2 leti dalj ne rabiš hodit v službo in uživaš v statusu študenta, ješ na bone in tako naprej user posted image
To je to no..v grobem.. Če pa še te al pa katero drugo kaj zanima pa kr vprašajte.
Meni osebno se zdi bolonc prav fajn user posted image Roko na srce nisem se kaj preveč pretegnila in nič mi ni mankalouser posted image Aja pa še to.. ker je e-študij tak fajn.. in so vsa gradiva (predavanja in vaje) objavelna tam, ne rabiš na predavanjih in vajah nič zapisovat-razn če hočeš.. sicer je pametno da si kak pomemben stavek vseeno zapišeš ampak ok. No vsaj pri nam je blo tak. 1 zvezek bi mela za vsa 3 leta čist dovol user posted image Prihraniš! user posted image

lenčy nič bat! Moja mami je mela dvo-rogo oz. srčasto maternico. In ker je naša medicina v tistih časih bla bolj nazadnjaška so to ugotovili šele po 6 spontanem splavu in jo potem operirali.. Šele na to je z rizično nosečnostjo in po 9ih mescih torej celi nosečnosti ležanja v bolnici (samo za vikende je šla lahko domov, pa še to ne vedno) rodila mene.. No zato pa sem taka razvajenka user posted image user posted image

No zdaj sm pa napisala en esej.. Še na faksu nism tolk v zapiskih napisala user posted image user posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
23.9.2009 20:02:00   
arupnik3
NJAMI NJAMI
hvala lun1ca

evo dragi šou plest kdo mi pride drušno delat???

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
23.9.2009 20:44:38   
pondelak
sa5i-glede prsi,jaz nisem mela nič povečanih,tudi me niso nič bolele...

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
23.9.2009 20:44:55   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: sa5i

Hvala snoppyka user posted image  user posted image

lenčy gotovo ne bo nikamor pobegnil user posted image le pazi nase user posted image

ni problema saj zato smo tu, da si ena drugi pomagamo...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Snoopyka -- 23.9.2009 20:45:26 >

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
23.9.2009 20:46:27   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

se podpišem...nč niso ble tkoj kaj večje in nč  bolele, sam slabo pa mi je blo fuluser posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
23.9.2009 20:47:20   
Snoopyka
pondelak si našla visečo mrežouser posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
23.9.2009 20:58:21   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka

ma bom mogla do mb it...sam kaj ko mam 1h vožnje user posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
23.9.2009 20:59:04   
pondelak

se podpišem...nč niso ble tkoj kaj večje in nč  bolele, sam slabo pa mi je blo fuluser posted image

joj niti ne omenjaj tega user posted image obupno je blo

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
23.9.2009 21:05:39   
pondelak
eno vprašanje-se da ki na internetu knjige brat?

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
23.9.2009 21:07:59   
Snoopyka

ma bom mogla do mb it...sam kaj ko mam 1h vožnje user posted image

do naškaga bi pa mela 1h in poluser posted image
js sm ju3 in v petek v mb-juuser posted image kafe?user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
23.9.2009 21:09:22   
Snoopyka

joj niti ne omenjaj tega user posted image obupno je blo

sam nekaterim puncam oz. ženskam pa sploh ni... mene je pa kr metal od slabosti in sm na začetku nosečnosti shujšalauser posted image user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?