Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.9.2009 18:02:53
|
|
|
|
arupnik3
|
vsem za vse mala je bolš smo pretrpeli in preživeli verozo tko da upam da ne bo več neprespanih noči UPAM drugač imamo pa pri 9 mesecih in 1 tednu 9100g in 73cm
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.9.2009 20:03:25
|
|
|
|
Snoopyka
|
živjo mi smo včeraj bli 2ič v posvetovalnici in me sorajda na tazadnjo vrglo... moja pikica ma 68cm in 6220g! pravi mali debelušček ampak kjaj naj ko pa rada je no njej se tud že vidi v dlesnih, sam zdravnica rekla, da še tega enčas nebo jo bo pa mučil dokler ne pridejo zobki naplan. nanny.girl in dalilah iskrene čestitke IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3 drugač imamo pa pri 9 mesecih in 1 tednu 9100g in 73cm tud vlka punca BabyKitty kot si ti dejala men v težkih časih zdaj jaz pravim teb: ne obupat, temveč upat in mislit le na najboljš držim pesti,ker si res zaslužiš da bi že enkrat zagledala + oz. seveda pa tud za vse ostale punce držm pesti da čimprej zagledate + oz.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.9.2009 21:10:34
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka živjo mi smo včeraj bli 2ič v posvetovalnici in me sorajda na tazadnjo vrglo... moja pikica ma 68cm in 6220g! pravi mali debelušček ampak kjaj naj ko pa rada je no njej se tud že vidi v dlesnih, sam zdravnica rekla, da še tega enčas nebo jo bo pa mučil dokler ne pridejo zobki naplan. a je nora,....moj ma 70 cm pa je 5 mesecev starejši,....a bo manekenka
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.9.2009 7:00:58
|
|
|
|
BabyKitty
|
snoopyka ja kmal te bo prerastla je pa tak cukrčk na slikcah... Se mi zdi da bo meu očka kmal težave z bodočimi ženini dalilah čestitam patella upam na najboljše Drugače pa ni še nič z mojo imam spet rjav izcedek (3 kapljice na dan), ampak to je pa tudi vse od kakršnegakoli znaka za . BT je po treh dneh na 37,1 spet na 36,9, po urniku bi morala priti včeraj... Verjetno vse skupaj zaradi živcev... Danes imam izpit, prejšnjega ta odločilnega sem pa seveda gladko ruknil in sedaj sem morala plačati in dobila dodaten rok... Zaspim samo z dobro dozo persena, ker mi drugače srce tako razbija od vsega...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.9.2009 7:48:36
|
|
|
|
arupnik3
|
evo en link malo za dušo drgač pa skačem do stropa mi je tamala spala celo noč
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.9.2009 8:58:43
|
|
|
|
nincy29
|
IZVIRNO SPOROČILO: dalilah Živjo punce! Pa smo le dočakali (6. krog) , slabosti so grozne, nič ne jem, spodaj me pa vse boli. Je imela katera take bolečine, ko je zanosila? Me skrbi, da ni izvenmaternična Upam, da pregled pokaže najboljše, da bomo končno imeli . Pa pa čestitam!!!ja jaz sem imela bolečine.sam ne skos,na momente me je tako bolelo da se nism mogla premikat.sem se u klobčič zvila pa čakala kdaj bo mim...to je bla cirka 5 tedn.zdaj ko smo v 7 je že use ok.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.9.2009 9:00:12
|
|
|
|
nincy29
|
BabyKitty Ne išči nekaj popolnega, da to vzljubiš, ker si v nevarnosti,da umreš brez ljubezni! Vzljubi nekaj kar ni popolno in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo! še je upanje..dokler ne zagledaš.jaz sem res 100% bla da bom zagledala in nisem ! držim pesti!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.9.2009 10:55:01
|
|
|
|
Snoopyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka živjo mi smo včeraj bli 2ič v posvetovalnici in me sorajda na tazadnjo vrglo... moja pikica ma 68cm in 6220g! pravi mali debelušček ampak kjaj naj ko pa rada je no njej se tud že vidi v dlesnih, sam zdravnica rekla, da še tega enčas nebo jo bo pa mučil dokler ne pridejo zobki naplan. a je nora,....moj ma 70 cm pa je 5 mesecev starejši,....a bo manekenka se moram popravt...je 62cm in ne 68...se opravičujem, drugač pa ja, res je velika in močna
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.9.2009 12:43:57
|
|
|
|
nanny.girll
|
jz mam pa en problem...ubistvu danes sem s5 ponovila zju3 test in na bc mini ni bilo črtice sploh potem pa grem v dm po fs in s5 rahla črtica, ki pa se je takoj pokazala. zdj me pa skrbi ker sm v nedeljo delala fs in je bila tudi takrat vidna zelo rahlo. torej je vmes minilo 2 dni ampak test pokaže enako. to pomeni, da homon v meni ni skoraj nič narsel. je to že znak za izvenmaterično nosečnost? ali je možno da sploh nisem noseča in da mi je test pokazal narobe? hvala za odgovore!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.9.2009 12:54:42
|
|
|
|
BabyKitty
|
Moje mnenje je da ne zaupaj 100% tem poceni testom... Če imaš možnost pojdi na krvni test oz. kupi Clear Blue in ga jutri naredi... In kakršnakoli črtica je črtica! Oz. pokliči ginekologinjo in ji malo zateži, mogoče te bo dala sama na krvni test oz. ti bolje razložila zadevo...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.9.2009 12:58:45
|
|
|
|
kago
|
Danes je mimo moj UZ... čez dobrih 14 dni ga ponovim... hkrati bodo do takrat znani tudi rezulatati preiskave ščitnice.... sem idealni kandidat za klimofen....
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.9.2009 13:37:51
|
|
|
|
nincy29
|
babykitty se nebom pa to strinjala use s tabo.ni važno ali je test 2€ ali je 7€..testi ne pokažejo kar tako črtice!pa če pogledaš je tudi že Clear blue pokazal nekaterim črtico pa je pol pršla.pa tudi ginekologinje pravijo da ni važno kolk zapraviš za test! je pa res da če na krvega greš,daš tisti 12€ pa takoj veš pri čem si. nanny.girll držim pesti!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.9.2009 14:14:43
|
|
|
|
nanny.girll
|
mah sam sm si misnla da če kupm cb je še mn možnosti, da kej pokaže če rabi več hormona. ampak sej ju3 grem na krvni test in potem takoj pokličem gin. upam da bo vse uredu. hvala vm punce ju3 sporočim pri čem sem
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.9.2009 14:51:00
|
|
|
|
BabyKitty
|
nincy29 govorim npr. o BOSTINI, ki je na trakcu že nekajkrat zagledala črtico, pa je v resnici ni bilo, večkrat so že bili videni neki čudni testki s pol črtice ipd. zato pravim, da niso 100%, trakci baje lahko prikažejo celo ovulacijo... Zato sem pač mnenja da je prvo kot prvo se treba zelo potrudit in počakat da zamuja preden narediš test in da narediš najprej s trakcem mogoče in če je pozitiven ponoviš čez nekaj dni z dražjim testom, da vidiš če je hormon dovolj visok in ni šlo za prezgodnje veselje... Vsega tega pa ne govorim iz svoje zlobe in želje po kreganju ampak po želji, da čim manj punc doživi razočaranja in po možnosti velike travme, ko misliš, da si splavila ipd. in vse to zaradi enega bednega trakca...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.9.2009 20:05:23
|
|
|
|
malajka84
|
Evo..nočm se kregat...sam ti testi FC, pa Bc pa te zadeve....večkrat pokažejo rahlo črtico, čeprav je ni...ker CB je pa ne pokaže. Tak da, jst jim ne verjamem več dokler ni ornk črta, pa mi je vsejen kaj govorite. Me je izučilo. Sem pa tudi brala na forumih da se je velikim puncam to zgodilo neke rahle črtice, ki niso pomenle ničesar. Moja G je rekla, da pač ti testi zznajo tako dobro, da zaznajo še nek drug hormon. Nočem bit pesimist...ampak, pač naredte test še kak dan kasnej..če črta nebo ornk vidna..pol je to lažn alarm....žal
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.9.2009 20:09:57
|
|
|
|
črticaa
|
joj bostina jz mam še kr slb občutk,. vrjeten sm pregveč na grobo napisala jz sm clir blue kupla,..pa je bla močno črtica,..vm jo lah kle nalepm,..pa čutla sm da je to _TO ampak sm šla čez 2 dni še po 1 test me je fermacevtka ful prašala,..a ni prov pokazal,..sm rekla ne- prov je pokazal, sam morm prevert
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.9.2009 20:21:35
|
|
|
|
BabyKitty
|
Jao punce men se bo zmešal dons prvo M še vedno ni in tudi nobenih znakoc, čeprav bi morala priti že včeraj. Pridem danes na faks srečam sošolko (vidim jo prvič po treh mesecih od konca predavanj) se sede pogovarjava in kr naenkrat začne govorit nekaj o porodniški in mi ni blo nč jasn, pogledam v trebuh in napihnen k sodček mi je bilo takoj jasno in seveda potem začne na veliko razlagat... je v 6 mesecu, spet foušija še posebej ker ni bil načrtovan ampak ok... Grem domov peš s faksa in vidim mlado družinico kako oči uči svojga sinkota vozit kolo mami pa navija in seveda mu je uspel, mamica je kr solzico potočila, ker je bil tamav tok srečen in še jst kšno zraven in potem grem še v trgovino in seveda ta mesec v akciji SAMO stvari za otroke kamorkoli pogledaš so bli slinčki, mejhne uggice, vozički ipd... in seveda okrog tega same mamice s trebuščki, dojenčki ipd. jst pa s fotrom sm si mogla začet zmišljevt kaj vse mi je v uč padl, pa kok mi je leča nagajala da mam čist solzne oči... uglavnem zmešal se mi bo
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.9.2009 20:37:29
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty Jao punce men se bo zmešal dons prvo M še vedno ni in tudi nobenih znakoc, čeprav bi morala priti že včeraj. Pridem danes na faks srečam sošolko (vidim jo prvič po treh mesecih od konca predavanj) se sede pogovarjava in kr naenkrat začne govorit nekaj o porodniški in mi ni blo nč jasn, pogledam v trebuh in napihnen k sodček mi je bilo takoj jasno in seveda potem začne na veliko razlagat... je v 6 mesecu, spet foušija še posebej ker ni bil načrtovan ampak ok... Grem domov peš s faksa in vidim mlado družinico kako oči uči svojga sinkota vozit kolo mami pa navija in seveda mu je uspel, mamica je kr solzico potočila, ker je bil tamav tok srečen in še jst kšno zraven in potem grem še v trgovino in seveda ta mesec v akciji SAMO stvari za otroke kamorkoli pogledaš so bli slinčki, mejhne uggice, vozički ipd... in seveda okrog tega same mamice s trebuščki, dojenčki ipd. jst pa s fotrom sm si mogla začet zmišljevt kaj vse mi je v uč padl, pa kok mi je leča nagajala da mam čist solzne oči... uglavnem zmešal se mi bo joj bayk. ,..ja k si noseč tud sam to opaziš,... ej če si pametna že zdj začni zaloge kupvt če pa kšno pametno akcijo najdeš pa povej,..jz nimam lih zelenih financ s kje pa si iz LJ
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.9.2009 20:45:03
|
|
|
|
črticaa
|
baby kitty zdj si me spomnila na vse tiste čase k smjih jz prejokala in si želela da bi kej blo,...čeprov sm vedla da je bol dqa še mal počakam,...... tko sm bla polna upov in želij,...sanjala sm no potem sm zanosila,...in ni bilo vse tako kot sm upala,...z nosečnostjo je blo vse ok,...sam najin odnos ni bil,...vse je blo drugače kot v najinih pogovorih,... imam velike želje za svojega otroka,..sploh za teg a-prevga,...sploh ker sm tok mlada,... želim dokazat vsem,..predvsem pa sama sebi da sem in bom taka mami kot jo sama nism imela,.... za Dominika želim vse njaboljše in od tega ne bom odstopila,....nikoli oh ja mal sm se odaljila,...no vidš kaj nardiš s tem posti ja človk se mal zamisli,...... včasih ses sprašujem zakaj grem po težji poti
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.9.2009 20:47:26
|
|
|
|
BabyKitty
|
Jst planiram novembra en šoping v Londonu in mam že tud trgovino za dojenčke zbrano tm nakupvt je pa neki najboljšga na svetu tam še moj najdražji (saj veste moški pa nakup oblek ) postane šopoholik in že spremlja po internetu katere vse stvari si bo kupu in si printa slikce neverjetno
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.9.2009 20:48:57
|
|
|
|
BabyKitty
|
Zakaj po težji?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.9.2009 20:53:29
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty Jst planiram novembra en šoping v Londonu in mam že tud trgovino za dojenčke zbrano tm nakupvt je pa neki najboljšga na svetu tam še moj najdražji (saj veste moški pa nakup oblek ) postane šopoholik in že spremlja po internetu katere vse stvari si bo kupu in si printa slikce neverjetno a ful u london hodš,...dj še kej za mojga Dominika prnes,..številka 80,...karkol,...bom ful ponosna bom lah razlagala,..no tole je pa z londona a je ful drago joj jz bi šla tud mal po svet,..no ja paa čez 5 let oh babyk težja pot je opis mojga življenja nimam 200 strani kle dost,..da bi ti vse povedaqla,...če bi ti pa ,..pa vrjetn ne bi zastopila,...ker včasih še jz komi,..... jz pa čez 30 minut vn letim na kozrček rdečega
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.9.2009 21:26:28
|
|
|
|
BabyKitty
|
Grem skoraj vsako leto v London v šoping vedno po nove adidaske in že z razliko v ceni adidask si kupim 3 dni bivanja ubistvu ko potegnem na koncu črto, je ceneje kot če bi isto kupila pri nas, s tem da se ne more primerjat roba v SLO in roba v GB še posebno zdaj ko je funt tako padel... Ne me zdej narobe razumet, nisem neka razvajena šoperka, recimo dam primer, da sem lani kupila nove adidaske (superstarke kot vedno ), dvoje čevle, 5 hlač, plašč, miljon majčk (sploh nism štela več), 2 kiklci pa verjetno sem še kaj pozabila povedat in sem dala za vse skupaj 100 EUR, kvaliteta je pa taka ala H&M, mislim, da so bile majčke (zimske-puliji ipd.) po nekje 1-2 funta kos. Se pa dobi tudi malo boljša roba ceneje npr. IPOD je bil lani, ko je bil v Sloveniji še 160, tam 80 EUR... Hodim pa tja bolj zaradi samega užitka, ker mi je London res sanjsko mesto in če bi se stvari odvijale drugače (beri: če ne bi spoznala mojega dragega), bi že 2 leti živela tam Videla sem že kar nekaj sveta, ampak London ima eno tako posebno energijo, ki jo ne znam opisat in tm se res noro dobr počutm. Drugače pa informativno- letalska karta pride 45 EUR iz Ljubljane, 20 EUR je potem prevoz do centra Londona z letališča (povratna), bivanje me stane pa 20 EUR dnevno s samopostrežnim zajtrkom in večerjo (slovenski dom). Tako da izračunajte, da če greš kampirat v Bovec plačaš več
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.9.2009 9:04:04
|
|
|
|
kago
|
BabyKitty: ja to smo tudi mi že računali :) Se kar splača Samo da pa primerjaš z Bovcem ... v London mal težje vzamem svoji dve nagajivki s sabo... pa že tako bolj eno po eno vlačim, ker drugače bi bilo preveč dela
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......