|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
10.9.2009 9:49:40   
Anonimen
pozdravljene!!mam eno vprašanje...ko ste zanosile vas je kaj bolelo v jajčnikih in tem predelu??

(odgovor članu kago)
  Neposredna povezava do sporočila: 1901
10.9.2009 10:19:52   
arupnik3
dobro jutro oz dober dan sm bla že na pošti in v trgovini
kuham golaž in zelenjavo za tjašo mal spotoma pospravljam....
drugač pa nič novega tamala je zdej zdrava upam da tko tudi ostane

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
10.9.2009 10:21:43   
arupnik3
babykitty iz kje pa si če ni skrivnost pa če sprejemaš naročila ko boš šla v london ???user posted image user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
10.9.2009 12:42:23   
BabyKitty
Hehe saj še nevem če grem... Nisem še nič rezervirala ali kaj, se še odločam... Šla bom če izvem da sem user posted image  user posted image kar pa se zagotovo ne bo zgodilo še vsaj en mesec saj se je prikazala teta user posted image tako, da kot sem obljubila punce vas zapuščam... saj sem se odločila, da je konec živčnosti in debat ipd... dost mam vsega! ČE mi uspe, KO mi uspe vam seveda pridem povedat... pred tem hočem pa res vse odklopit in se malo sprostit... Pridne bodite in upam, da vam uspe zagledati user posted image , nosečkam pa seveda čudovito nosečnost user posted image user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
10.9.2009 14:23:45   
nanny.girll
ewo dans sem bila na krvnem testu, ki je negativen tako da je malo razočarnja še posebi ker so bili prej 4 testi rahlo pozitivni. sva se pa z mojim dragijem odločila da zdaj malo počakava glede otoka še kakšno leto. umes si urediva še kuhnjico in nabereva veliko denarja. vmes bova še useno user posted image brez zaščite( da se mi lepo cikli uredijo) tako da če vmes slučajno uspe bomo tega vseeno zelo veseli. prepustimo se usodi. user posted image

vsem nosečkam pa lepo nosečnost user posted image user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
10.9.2009 14:40:25   
patella
O, moj bog! No, upam da res nisi preveč razočarana in da si sprejela to tko,kot je treba (ko bi le jaz bla tak karakter). Dojenček se bo pa zdej hitr napovedal, bosta vidla!user posted image

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
10.9.2009 19:26:02   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Hehe saj še nevem če grem... Nisem še nič rezervirala ali kaj, se še odločam... Šla bom če izvem da sem user posted image  user posted image kar pa se zagotovo ne bo zgodilo še vsaj en mesec saj se je prikazala teta user posted image tako, da kot sem obljubila punce vas zapuščam... saj sem se odločila, da je konec živčnosti in debat ipd... dost mam vsega! ČE mi uspe, KO mi uspe vam seveda pridem povedat... pred tem hočem pa res vse odklopit in se malo sprostit... Pridne bodite in upam, da vam uspe zagledati user posted image , nosečkam pa seveda čudovito nosečnost user posted image user posted image

joj jst te bom pogrešalauser posted image user posted image
js držim pesti zate da ti čimprej uspeuser posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
10.9.2009 19:33:57   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: nanny.girll

ewo dans sem bila na krvnem testu, ki je negativen tako da je malo razočarnja še posebi ker so bili prej 4 testi rahlo pozitivni. sva se pa z mojim dragijem odločila da zdaj malo počakava glede otoka še kakšno leto. umes si urediva še kuhnjico in nabereva veliko denarja. vmes bova še useno user posted image brez zaščite( da se mi lepo cikli uredijo) tako da če vmes slučajno uspe bomo tega vseeno zelo veseli. prepustimo se usodi. user posted image

vsem nosečkam pa lepo nosečnost user posted image user posted image

sam ne obupatuser posted image user posted image user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
11.9.2009 11:11:20   
arupnik3
ojla
kje ste vse
zunaj zebe pa smo notri in imam malo časa da prečekiram dogajanje pa nič ne dogaja

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
12.9.2009 16:20:56   
Lun1ca
No danes sem pa še vas jaz prišla malo pozdravit..
Končno sem se rešla enga izpita.. zdaj ko mi je pa voda v grlo tekla sm ga pa celo z 9 nardila, prej pa bom rajše tiho kolkokrat padla.. user posted image user posted image
Še samo enga grem delat nasledn tedn pol pa pavza do zimskega izpitnega obdobja user posted image

Z dragim sma pridno user posted image tako da upajmo da zagledamo čez kake 10 dni user posted image user posted image . Namreč danes moram it k sestrični po stvari od njenga tamalega (igračke, previjalno desko, ipd.), ker nima več kam devat, ker vse špara za mene in je rekla naj si pridem že kr iskat user posted image Namreč tamali je star že skoraj 5 let in se je robe že kr nabralo user posted image

Vse nekam bežite.. BabyKitty res upam da ti čimprej uspe in da se nam pridružiš potem nazaj. Glede Londona, se pa čist strinjam.. fenomenalno mesto. Tudi meni je zelo všeč in vsekakor se mam v bližnji prihodnosti vrnit spet tja za kak teden. Sem tut hodla v šolo tam (poletno pač.. učenje jezika) in je blo fenomenalno user posted image Pa velik maš za videt.. Čeprav men je tut Praga bla npr. zelo všeč in tudi poceni je.. se defenitivno splača it na izlet tja.. pa na kak pir user posted image BabyKitty pa velik sreče ti želim! user posted image user posted image

Jaz pa sem včeraj obiskala Celjski sejem.. je blo kr fajn. Sma našla popolni umivalnik za najino novo kopalnico user posted image še novo stensko dekoracijo sma si omislila, pa še najbol ugodna okna sma našla user posted image Pol pa rabima še sam kako 7 na lotu da si boma po vsem tem finančno opomogla user posted image user posted image

No punce lepo se imejte, upam da uživate v današnjem lepem dnevu.

< Sporočilo je popravil Lun1ca -- 12.9.2009 16:28:04 >

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
15.9.2009 13:56:59   
sa5i
Zdravo vsem skupaj user posted image

Vidim, da ste se ene kar poslovile user posted image BabyKitty dosti sreče, pa vse pozitivno ti želim in, da si hitro nazaj user posted image
Lun1ca, tebi tudi želim, da vama je uspelo ter, da bo res čez 10 dni plusek. seveda želim to tudi vsem ostalim pa sebi tudi. Mi bomo videli rezultat čez kak dober teden user posted image drugače pa še zadnji dopust je minil pa kaj saj bo kmalu zimski user posted image aja pa lun1ca čestitam za tako dober razultat na izpitu. Uživajte pa napišite kaj no.... user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
15.9.2009 16:14:45   
Lun1ca
sa5i mnja vse so nekam zginle.. še arupnik3 se nič ne javi.. tak da zgleda sma bol kot ne ostali sami user posted image
No pol sma nekje skup, moja user posted image naj bi prišla čez 1 teden.. bomo vidli. Fajn bi blo da zagledama user posted image user posted image
Ti si že pri zimi.. uf jaz ful ne maram zime in mraza user posted image tak da za mene se počasi bližajo prav mučni časi user posted image No pa sej jesen še gre skozi, zna bit prav romantična user posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
15.9.2009 16:19:22   
nincy29
evo evo jaz sem še tuki user posted image user posted image
lun1ca držim pesti zate in za use druge ki čakate user posted image !!
mi imamo pa jutri prvi pregleduser posted image user posted image
končno smo ga dočakali..
fuuul sem živčna..pa zadnje noči me mučijo nočne more..sanjam da grem do ginekologinje pa da mi reče da srček ne bije da je sam prazna vrečka..ajoj ajoj
lp

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
15.9.2009 16:24:55   
Lun1ca
o nincy lepo da si še z nami. A ju3 že? joj kak je minlo.. no tebi se je verjetno vleklo.. moreš poročat pol kak je blouser posted image jaz resnično upam da se ti pridružim ta mesec user posted image
ojoj to so pa res nočne more ja.. no valda te je strah pregleda.. ju3 bo že vse mimo in ok user posted image  

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
15.9.2009 17:19:59   
kago
halo punce... še smo tuki... ampak jaz vas bolj berem, da vem da nisem sama v teh pričakovanjih... pa mi je mal laži... itak pa zdej čakam na ponovni UZ

Ni ga mulca čez horjulca

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
15.9.2009 17:24:12   
Lun1ca
kago ja sej tudi jaz pridem zaj bol pol poredko sem.. oz. bol samo pregledat stvari, da nisem tolko obremenjena s tem. Sem pa ravno brala o tvojih milijon UZjih.. Kak ti uspe res? user posted image jaz mam namen ju3 klicat G da se naročim na UZ. A misliš da bi mogla kaj posebej zajamrat? Al bi znalo bit dovol to da je mama imela pregrade in da me je strah da mam jaz tut pa da pač bi rada mela bebiko in naj me raje zaj pregledajo ne pa pol ko bom mela že SS za sabo.. Bi me skor mogla dat na UZ a? user posted image

(odgovor članu kago)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
15.9.2009 18:52:18   
arupnik3
oo
drage moje jst bi se javla ampak samogovore pa nebom mela user posted image
ja no v bistvu mam pouno dela skoz mam kej za pospravlat pa peglat pa igrat z malo tko da ne vem kako bo tole ko grem nazaj na šiht se kr bojim user posted image user posted image je pa mala ful lubana zdej mi povejte a dam kšno slikico gor al ne da ne bo pol še več skominov ??? user posted image

ja drugač sm šla pa po nabavi tko da mamo poun hladilnik pa za tjašo robčki pa plenice pa mleko..€ kr letijo
nč grem je tamala sitna tko da
papa

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
15.9.2009 19:12:20   
Lun1ca
jaaaa slikice user posted image skomine gor al dol.. jaz bi slikice.. mi dajo pol malo motivacije za učenje.. da se spravim učit kr si jaz tut želim met user posted image in da bom nardila izpiteka v petek ,da bom lahko pol poskrbela za mojo bebico da ji nebo nič mankalo.. skomine pa drugač tak mam vsepovsod okoli kam pogledam, ko so same nosečke al pa mamice user posted image tak da sm že navajena :D

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
16.9.2009 0:13:29   
kkkkk
hej hej punce se vam mal oglašam
Pr ns ni nič novga sma se pa sedaj odločila d z dojenčkom počakava ene par mescov d jz stvari iz šolo bol uredim in d do tačas stanovanje dokončava čist do konca. Ker si želim nosečnost preživet mirno in brez pritiskov d bom mela čas za vse nosečniške muhe in tko dalje ,ne pa d bom ves čas pod pritiskom kaj vse moram še narest. Tko d konc leta al pa začetek drucga bova zopet začela delat naprej.
Za vse ki ne čakate user posted image pa upam d boste čimprej ugledale .user posted image
Nič grem ajat
vs bom pa še naprej brala!
Nočkoo

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
16.9.2009 7:18:09   
arupnik3
user posted image

user posted image

user posted image

evo slikice user posted image user posted image

(odgovor članu kkkkk)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
16.9.2009 10:23:04   
Snoopyka
joj je lubana...pravi mali zakladekuser posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
16.9.2009 10:23:40   
Snoopyka
punce al nobedn več ne vod seznama? ga lahk js?
če lahk mi prosim dajte podatke...

< Sporočilo je popravil Snoopyka -- 16.9.2009 10:24:11 >

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
16.9.2009 11:22:57   
Lun1ca
joj kaka lepa pupika.. brum brum bi se jaz tut tak vozla user posted image

jaz pa mam končno dnevno sobo pobarvano user posted image sicer je malo bol močno zelena kot sma prvo misla, ampak je konec koncev izpadlo prav kul, drug teden pa pridejo na vrsto ploščice v kuhni in jedilnici.. komaj čakam.. je pa vse drago ko pes.. aja a kera slučajno ve glede teh steklenih kuhinjskih pasov? mate kake izkušnje s tem? oz. če ga katera ima in ga je slučajno zvohala kje bol ugodno? Namreč ko so mi rekli za enobarvnega 180€/m2 me je skor kap.. namreč bi rabla malo več ko 2m2 in tut enobarvnega nebi rada mela.. in mi glih ni za dat 500€ za en kuhinjski pas, pol mam kr raje ploščice pa magari grde user posted image

Snoopyka ti poiščem star seznamček. Pa če bom kaj vedla ga bom tut malo osvežila user posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
16.9.2009 11:36:26   
Lun1ca
KLJUB MLADOSTI BOMO MAMICE 

user posted image  

MENSTRUACIJE NE PRIČAKUJEMO 

tix                        08.08.          20 let       1.krog        KR
Patrishka             20.08.          23 let       3.krog        LJ 
BOSTINA             29.08.          25 let       7. krog       CE 
patella                 30.08.          23 let       3. krog       LJ

katix                     xx.08.          20 let       5. krog         ? 

IsabellaLana        xx.09.          25 let       3. krog          NM 
sunshine84          xx.09.          25 let        6. krog          KR 
mladika                xx.09.             ?             7. krog           ? 
elanor                  09.09.          21 let        4. krog    Primorska

sa5i                      xx.09.         20 let        3. krog          MS 
pinky86               20.09.          23 let        
1. krog       Litija 
Lun1ca                 20.09.          21 let        2. krog         MB

kago                     xx.10.         25 let         7. krog         ?

user posted image  
user posted image  

NOSEČKE 

M1987                  12.08.2009       21 let           LJ  
jasmina in tadej   05.09.2009       22 let        Slo. B 
Tamika87             07.09.2009       21 let          MB  
litlleMiss               07.09.2009       18 let          Ptuj 
jancyika               12.09. 2009      19 let        Slo. B  
Sasy                     20.11. 2009      20 let           LJ  
tinncyka               12.01 2010       19 let           CE  
Portorožegleria   16.1.2010         20 let        Velenje 
Anneri                  23.01.2010       25 let          MB  
P1ka23                18.2.2010         23 let      
kemo                    19.1.2010         23 let        Celje 
Zvezdici                24.3.2010         21 let          LJ 
Chi_Pita               05.04.2010       23 let        Izola   
lenčy                    XX.04.2010          ??              ?? 
nincy29                27.04.2010       18 let          Go  
dalilah                  XX.05.2010       22 let           LJ

user posted image    

user posted image

MLADE MAMICE 

*** lucy86 (1. pri 22. letih)***(2009) 
*** Mateja4 (1. pri 20. letih)***(2009) 
***Snoppyka (1.  pri 18. letih)*** (2009) 
***donna22 ( 1. pri 22 letih)*** (2009) 
*** pondelak (1.  pri 19. letih) *** (2009) 
*** zoja10 (1.  pri 22. letih) *** (2009) 
*** črticaa (1. pri 19 letih)*** (2009) 
*** Pikica5 (2.  pri 21. letih)*** (2008) 
***arupnik3 (1.  pri 20. letih)***(2008) 
*** Ploha ( 1.  pri 21. letih) *** 
*** angel_rebelde  (1.  pri 19. letih) *** 
*** petra88 (1.  pri 20. letih) *** 
*** pikica36 (1.  pri 18. letih) *** 
*** čebelica01 (1.   pri 20. letih) *** 

user posted image  

user posted image  

Kljub mladosti bomo mamice song 

Mlade smo, polne energije, 
čakamo, da se nam  odkrije. 
Da nam bo čimprej uspelo, 
vsak dan  veselo . 

Mlade nosečke se veselijo, 
saj kmalu svojo pikico dobijo. 
Skupaj čvekamo v dobrem in slabem, 
da zagledamo  nepozaben. 

Nekatere med nami pa so že mamice, 
pomagajo nam lajšati naše težavice. 
Znaki, skrbi in pričakovanja nas skrbijo, 
mamice pa nam pomagati hitijo.

< Sporočilo je popravil Lun1ca -- 16.9.2009 11:41:04 >

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
16.9.2009 11:39:08   
kago
Lun1ca: ubistvu uspe mi čist simpl, ker vem da se nekaj dogaja... :) In da nekdo skrbi zame. S tem sem tud FUL bolj mirna... bomo vidl kaj nam bo uspel. Nekak računam, da grem z naslednjo m. s klomifenom... bomo pa še vidl :D 

Ni ga mulca čez horjulca

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?