Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 5.9.2009 9:06:26
|
|
|
|
malajka84
|
BabyKitty držim pesti zate!!!!! arupnik3 upam, da se čimprej pozdravite....boga mala princeska
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 5.9.2009 17:32:57
|
|
|
|
Lun1ca
|
zdravo punce Kako ste kaj? Men se zdi da jesen že pošteno trka na vrata.. jaz pa sploh ne upam privlečt kavbojk z omare, ker nevem če jih bom dobla na rit Jaz pa se pridno posvečam zdravi prehrani, učenju in Upam da bo iz vsega nekaj uspeha Danes je že 3tedne odkar z mojim dragim ne kadima več nehala sma seveda ravno zaradi , tak da upam da zdaj res zagledam , ker moje telo ne zahteva več nikotina, želje po cigaretihsploh več nimam tak da se čist brez problema zadržim tudi če kdo kadi zraven mene.. še smrdet mi začenja vse za Včeraj me je slabost popadla od same živčnosti zaradi faksa in vsega. Zjutraj sem se zbudila čisto omotična vsa sem se tresla. Sem si šla skuhat čaj in itak sem vse zbruhala.. Če bi bla tik pred bi bla ziher že prepričana da sem tak pa sem komaj v času O.. BabyKitty držim pesti da je to bla vgnezitvena in če maš občutek, da bo zdaj, pol bi skor res moglo bit! Pa ne delat nobenih testkov pred izostankom , da neboš slučajno brez veze razočarana.. Počakaj na dan ko bi mogla prit. Upam da si arupnik3 boga.. upam da bo hitro boljše s tamalo in da se boš lahko pošteno naspala!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 5.9.2009 20:23:42
|
|
|
|
Pikica5
|
Hayli haylo... pa sem vas prišla po dolgem dolgem času malo pogledat...čestitke vse nosečkam in mamicam, vse pa ki čakate na + pa veliko pozitivnih misli in akcije arupnik3 tudi moja dva fantka imata virozo, vročina, ne jest, ne pit ne spat...imamo pestro od petka že pa še prejšni petek je bil Maj v bolnici, je dobil nekakšne krče, kar iz lepega, za enkrat je vse ok, sicer so nas full potolažli, da če gre za epileptične napade, se prvič tako ne odkrijejo. aja kako se odvadit čokolade, zanosiš in nosiš fantka in prvih 5 mesecev čokolade niti vohat ne moreš ;) ali pa enostavno rečeš en dan ne bom več, prvi dan je najhujši, če preguraš, pa je sploh ne pogrešaš. Pridne bodite, jaz šibam tamalima dat inhalacije papa
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.9.2009 9:10:40
|
|
|
|
nincy29
|
BabyKitty tako močno držim pesti zate..upam da je res to to..si končno že zaslužiš zagledat!! joj punce jaz sem vsaki dan slabša.. zdaj se že ponoči zbujam in mi fuul slabo dela..tako da niti u miru spat nemorem več.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.9.2009 14:51:38
|
|
|
|
nanny.girll
|
punce dans sm nardila test in se vidi čisto mala črtica ampak res zelo malo. jo je moj tudi vidu tako da niso bili previdi upam . joj sam ne smem se prehito veselit da ne bo potem razočaranja. v torek ponovim testk al pa že kej prej ker ne morem več čakat znakci so pa tud že kr očitni tko da jz mam dobr občutek...in upam da sm
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.9.2009 16:09:38
|
|
|
|
BabyKitty
|
nanny.girll upam da uspe zagledati en extra močen +!!! Drugače pa punce, krvavitve že od včeraj ni več... cel dan sem izredno zaspana, čeprav sem vstala šele ob 9.30 (ponavadi vstajam tudi ob vikendih ob 7.30), pa mogoče se vam bo zdelo smešno ampak špika me v prsih že cel teden, prov krči, danes pa sem opazila tudi bele pikice po bradavički skrbi me, da ne bi bilo kaj hormonsko narobe z mano drugače pa mi je BT narasla na 37,1 (nikoli še nisem imel že zjutraj tako visoke vedno po O 36,8)... Pojma nimam kaj se z mano dogaja, če bo pa bomo pa do stropa skočil
< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 6.9.2009 16:10:11 >
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.9.2009 18:03:51
|
|
|
|
Snoopyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanny.girll punce dans sm nardila test in se vidi čisto mala črtica ampak res zelo malo. držim pesti da boš rečka !!! čeprav mislim da ti je že uspelo IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty Drugače pa punce, krvavitve že od včeraj ni več... cel dan sem izredno zaspana, čeprav sem vstala šele ob 9.30 (ponavadi vstajam tudi ob vikendih ob 7.30), pa mogoče se vam bo zdelo smešno ampak špika me v prsih že cel teden, prov krči, danes pa sem opazila tudi bele pikice po bradavički skrbi me, da ne bi bilo kaj hormonsko narobe z mano drugače pa mi je BT narasla na 37,1 (nikoli še nisem imel že zjutraj tako visoke vedno po O 36,8)... Pojma nimam kaj se z mano dogaja, če bo pa bomo pa do stropa skočil BabyKitty držim pesti zate bi res lepo blo če bi še ti končn zagledala + oz.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.9.2009 18:08:16
|
|
|
|
tinncyka
|
BabyKitty - držim prstke da zagledaš !!!!!!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.9.2009 18:33:36
|
|
|
|
BabyKitty
|
Hvala vsem za dobre želje upam, da se vam uresničijo
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.9.2009 9:03:27
|
|
|
|
nanny.girll
|
no dans zju3 sm s5 nardila test in bla je s5 rahla črtica. te testi se prou norčujejo iz mene ja BabyKitty upam da bova skupaj srečke . Res držim pesti.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.9.2009 9:05:20
|
|
|
|
arupnik3
|
oo dobro jutro nimam cajta brat za nazaj se opravičujem tamala nič bolš še zmeraj sitna pa pikice ima po celem telesu nimam pojma kaj bo mi je ful hudo zanjo itak pa mava jur spet pregled fajn bodte
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.9.2009 11:41:57
|
|
|
|
malajka84
|
Evo..sem spet pršla mal pokukat..čeprov sm rekla da me ne bo..:) Držim pesti za mogoče nove nosečke arupnik3 upam, da bo čimprej vse vredu, da boste zdravi!!! sama pa še kr naprej pridn pijem nevrjetn dobr čaj;)...pa upam , da bo kej naredu no:) zdele se pa lih odpravlam na uro likanja:) se je nabralo čez vikend:) lepo se imejte!!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.9.2009 16:22:18
|
|
|
|
nincy29
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty nanny.girll upam da uspe zagledati en extra močen +!!! Drugače pa punce, krvavitve že od včeraj ni več... cel dan sem izredno zaspana, čeprav sem vstala šele ob 9.30 (ponavadi vstajam tudi ob vikendih ob 7.30), pa mogoče se vam bo zdelo smešno ampak špika me v prsih že cel teden, prov krči, danes pa sem opazila tudi bele pikice po bradavički skrbi me, da ne bi bilo kaj hormonsko narobe z mano drugače pa mi je BT narasla na 37,1 (nikoli še nisem imel že zjutraj tako visoke vedno po O 36,8)... Pojma nimam kaj se z mano dogaja, če bo pa bomo pa do stropa skočil kako so mi ušeč tej tvoji znakci..tako močno držim pesti da ti uspe!!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.9.2009 16:41:10
|
|
|
|
BabyKitty
|
No sej vam že lahko sporočim, da zelo verjetno ne bo nič... Se mi zdi da se že lepo pripravlja , sem imela pa danes tako lepe sanje, da sem v rokah držala svojo malo pikico, punčkico s takimi ogromnimi zelenimi učki sem se zjutraj zbudila v solzah kaj čmo...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.9.2009 16:45:55
|
|
|
|
nanny.girll
|
ne misli negativno sigurno bo kej...upanje še zmeraj obstaja...jz sm tud mela čist iste znake k prejšn mesec pa sm ta mesec zagledala . tko da ne se zanašat na znake. držim pestke da si
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.9.2009 17:31:17
|
|
|
|
BabyKitty
|
nanny.girll še enkrat čestitam za upam, da bova res lahko skupaj ampak saj pravim upanje počasi umira...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.9.2009 18:23:36
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty nanny.girll še enkrat čestitam za upam, da bova res lahko skupaj ampak saj pravim upanje počasi umira... dokler ne pride je še vedno upanje!! držim pesti da zagledaš !! ker take znakce ko si napisala sem tudi jaz mela
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.9.2009 18:57:31
|
|
|
|
nanny.girll
|
BabyKitty jz se pa lahko samo tebi zahvalim, ker si me že prejšni teden podučila da sploh ne smem mislit na to in tuki je razultat. zdej pa res trdno držimo pesti, da še tebi uspe, ker si to resnično zaslužiš
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.9.2009 22:15:36
|
|
|
|
BabyKitty
|
Zahvali se mi tko, da še mene nauč kako se ne misli na to nisem ravno trdnega karakterja
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.9.2009 8:36:33
|
|
|
|
kago
|
... na zadeva je taka... moja se pocasi umika... tako da gremo veselo telovadit naprej .... Pa končno mi je ratal diplomirat :D:D
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.9.2009 11:49:35
|
|
|
|
BabyKitty
|
Punce danes sem se odločila, da če tudi ta krog priteče bom zapustila tale forum in se poskusila popolnoma odklopiti od vsega kar bi me lahko spominjalo na vrgla se bom v delo in v kakšno drugo popestritev časa seveda pa vam pridem sporočit če bomo potem kdaj zagledali , z živci sem že čisto na koncu in zato sem se odločila, da bom fejst spremenila življenjski stil, ker tole nikamor več ne pelje... Vem, da je sebično ampak res ne morem več, res sem na robu živčnega zloma, spala nisem nič celo noč ker mi je srce tako bil, da sem misla da mi bo skočil iz prsi in to definitivno ni dobro zame... kago čestitam za diplomo
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.9.2009 12:21:02
|
|
|
|
patella
|
hey! Babykitty, vidm da si zeloooo podoben karakter kot jaz. Skor tko, kot bi mene bral! . Jst mam tut tok močno željo po otročku, prav tako moj dragi in nikakor se ne morem sprostit in preusmerit misli o malemu potomcu. 1000x sm si že rekla, da ne osprem več tega foruma, pa me zmer prsti zasrbijo in se ne morem premagati. JOj, že prov sick . Ampak, dobr, tko je, če si eno stvar tako zelo želiš. Pr men je pa zdej tko: mi zamuja že dni, prsa me bolijo že 11 dni ornk, pa še marskej se najde, ampak ne bo naštevala. 1 tedn nazaj sm nardia FS testek, ampak je bil -. Joj, kakšno razočaranje je blo, ker sm bla pa skor 100 %, da je uspel, ker takega PMSja še nism mela. Pa je reku moj , da zdej bo pa zihr prtekla, ker ne bo več psiha delovala.. Pa še zdej niii! joooj, kr neki. Prej sm mela redne na 30-31 dni, zdej me pa kr neki zafrkava. Ej, sam babnce si pa znamo zakompicirat življenje s to našo psiho, a ne? Nč, zdej ostane samo še čakanje. Ni druge. Novga testka pa nam šla delat, da ne bo spet . Uglavnem, mejte se!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.9.2009 15:18:54
|
|
|
|
dalilah
|
Živjo punce! Pa smo le dočakali (6. krog) , slabosti so grozne, nič ne jem, spodaj me pa vse boli. Je imela katera take bolečine, ko je zanosila? Me skrbi, da ni izvenmaternična Upam, da pregled pokaže najboljše, da bomo končno imeli . Pa pa
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.9.2009 15:25:13
|
|
|
|
nanny.girll
|
IZVIRNO SPOROČILO: dalilah Živjo punce! Pa smo le dočakali (6. krog) , slabosti so grozne, nič ne jem, spodaj me pa vse boli. Je imela katera take bolečine, ko je zanosila? Me skrbi, da ni izvenmaternična Upam, da pregled pokaže najboljše, da bomo končno imeli . Pa pa čestitam
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.9.2009 16:04:39
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dalilah Živjo punce! Pa smo le dočakali (6. krog) , slabosti so grozne, nič ne jem, spodaj me pa vse boli. Je imela katera take bolečine, ko je zanosila? Me skrbi, da ni izvenmaternična Upam, da pregled pokaže najboljše, da bomo končno imeli . Pa pa mene ni nč bolel,..upam da je vse tm kjer mora bit in čestitam hitro se naroči pri ginekologu, on te bo najbolj pomiril,.... jz sm se tok zgodi naročila da še ni blo utripa
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?