|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
5.9.2009 9:06:26   
malajka84
BabyKitty držim pesti zate!!!!!user posted image user posted image

arupnik3 upam, da se čimprej pozdravite....boga mala princeska

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
5.9.2009 17:32:57   
Lun1ca
zdravo punce user posted image

Kako ste kaj? Men se zdi da jesen že pošteno trka na vrata.. jaz pa sploh ne upam privlečt kavbojk z omare, ker nevem če jih bom dobla na rit user posted image
Jaz pa se pridno posvečam zdravi prehrani, učenju in user posted image user posted image Upam da bo iz vsega nekaj uspeha user posted image Danes je že 3tedne odkar z mojim dragim ne kadima več user posted image nehala sma seveda ravno zaradi user posted image , tak da upam da zdaj res zagledam user posted image , ker moje telo ne zahteva več  nikotina, želje po cigaretihsploh več nimam tak da se čist brez problema zadržim tudi če kdo kadi zraven mene.. še smrdet mi začenja user posted image user posted image vse za user posted image user posted image

Včeraj me je slabost popadla od same živčnosti zaradi faksa in vsega. Zjutraj sem se zbudila čisto omotična vsa sem se tresla. Sem si šla skuhat čaj in itak sem vse zbruhala.. Če bi bla tik pred user posted image bi bla ziher že prepričana da sem user posted image user posted image tak pa sem komaj v času O..

BabyKitty držim pesti da je to bla vgnezitvena in če maš občutek, da bo zdaj, pol bi skor res moglo bit! user posted image user posted image user posted image
Pa ne delat nobenih  testkov pred izostankom user posted image , da neboš slučajno brez veze razočarana.. Počakaj na dan ko bi mogla user posted image prit. Upam da si user posted image user posted image

arupnik3 boga.. upam da bo hitro boljše s tamalo in da se boš lahko pošteno naspala!

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
5.9.2009 20:23:42   
Pikica5
Hayli haylo...

pa sem vas prišla po dolgem dolgem času malo pogledat...čestitke vse nosečkam in mamicam, vse pa ki čakate na + pa veliko pozitivnih misli in akcije user posted image user posted image user posted image

arupnik3 tudi moja dva fantka imata virozo, vročina, ne jest, ne pit ne spat...imamo pestro od petka že user posted image  pa še prejšni petek je bil Maj v bolnici, je dobil nekakšne krče, kar iz lepega, za enkrat je vse ok, sicer so nas full potolažli, da če gre za epileptične napade, se prvič tako ne odkrijejo.

aja kako se odvadit čokolade, zanosiš in nosiš fantka in prvih 5 mesecev čokolade niti vohat ne moreš ;) ali pa enostavno rečeš en dan ne bom več, prvi dan je najhujši, če preguraš, pa je sploh ne pogrešaš.

Pridne bodite, jaz šibam tamalima dat inhalacije

papa

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
6.9.2009 9:10:40   
nincy29
BabyKitty tako močno držim pesti zate..upam da je res to to..si končno že zaslužiš user posted image zagledat!!
joj punce jaz sem vsaki dan slabša..user posted image
zdaj se že ponoči zbujam in mi fuul slabo dela..tako da niti u miru spat nemorem več.user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
6.9.2009 14:51:38   
nanny.girll
punce dans sm nardila test in se vidi čisto mala črtica ampak res zelo malo. jo je moj tudi vidu tako da niso bili previdiuser posted image upam user posted image . joj sam ne smem se prehito veselit da ne bo potem razočaranja. v torek ponovim testk al pa že kej prej ker ne morem več čakatuser posted image znakci so pa tud že kr očitni tko da jz mam dobr občutek...in upam da smuser posted image  

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
6.9.2009 16:09:38   
BabyKitty
nanny.girll user posted image user posted image user posted image user posted image upam da uspe zagledati en extra močen +!!!

Drugače pa punce, krvavitve že od včeraj ni več... cel dan sem izredno zaspana, čeprav sem vstala šele ob 9.30 (ponavadi vstajam tudi ob vikendih ob 7.30), pa mogoče se vam bo zdelo smešno ampak špika me v prsih že cel teden, prov krči, danes pa sem opazila tudi bele pikice po bradavičkiuser posted image skrbi me, da ne bi bilo kaj hormonsko narobe z mano user posted image drugače pa mi je BT narasla na 37,1 (nikoli še nisem imel že zjutraj tako visoke vedno po O 36,8)... Pojma nimam kaj se z mano dogaja, če bo pa user posted image bomo pa do stropa skočil user posted image

< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 6.9.2009 16:10:11 >

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
6.9.2009 18:03:51   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: nanny.girll

punce dans sm nardila test in se vidi čisto mala črtica ampak res zelo malo.

držim pesti da boš rečka user posted image !!! user posted image user posted image user posted image čeprav mislim da ti je že uspelouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Drugače pa punce, krvavitve že od včeraj ni več... cel dan sem izredno zaspana, čeprav sem vstala šele ob 9.30 (ponavadi vstajam tudi ob vikendih ob 7.30), pa mogoče se vam bo zdelo smešno ampak špika me v prsih že cel teden, prov krči, danes pa sem opazila tudi bele pikice po bradavički skrbi me, da ne bi bilo kaj hormonsko narobe z mano drugače pa mi je BT narasla na 37,1 (nikoli še nisem imel že zjutraj tako visoke vedno po O 36,8)... Pojma nimam kaj se z mano dogaja, če bo pa bomo pa do stropa skočil

BabyKitty držim pesti zateuser posted image bi res lepo blo če bi še ti končn zagledala + oz. user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

Neposredna povezava do sporočila: 1857
6.9.2009 18:08:16   
tinncyka
BabyKitty - držim prstke da zagledaš user posted image !!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
6.9.2009 18:33:36   
BabyKitty
Hvala vsem za dobre želje user posted image upam, da se vam uresničijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
7.9.2009 9:03:27   
nanny.girll
no dans zju3 sm s5 nardila test in bla je s5 rahla črtica. te testi se prou norčujejo iz meneuser posted image ja BabyKitty upam da bova skupaj srečkeuser posted image . Res držim pesti. user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1860
7.9.2009 9:05:20   
arupnik3
oo dobro jutro
nimam cajta brat za nazaj se opravičujem
tamala nič bolš še zmeraj sitna pa pikice ima po celem telesu nimam pojma kaj bo mi je ful hudo zanjo itak pa mava jur spet pregled
fajn bodte

Neposredna povezava do sporočila: 1861
7.9.2009 11:41:57   
malajka84
Evo..sem spet pršla mal pokukat..čeprov sm rekla da me ne bo..:)

Držim pesti za mogoče nove nosečkeuser posted image

arupnik3 upam, da bo čimprej vse vredu, da boste zdravi!!!user posted image user posted image

sama pa še kr naprej pridn pijem nevrjetn dobr čaj;)...pa upam , da bo kej naredu no:)

zdele se pa lih odpravlam na uro likanja:) se je nabralo čez vikend:)

lepo se imejte!!!

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
7.9.2009 16:22:18   
nincy29

nanny.girll user posted image user posted image user posted image user posted image upam da uspe zagledati en extra močen +!!!

Drugače pa punce, krvavitve že od včeraj ni več... cel dan sem izredno zaspana, čeprav sem vstala šele ob 9.30 (ponavadi vstajam tudi ob vikendih ob 7.30), pa mogoče se vam bo zdelo smešno ampak špika me v prsih že cel teden, prov krči, danes pa sem opazila tudi bele pikice po bradavičkiuser posted image skrbi me, da ne bi bilo kaj hormonsko narobe z mano user posted image drugače pa mi je BT narasla na 37,1 (nikoli še nisem imel že zjutraj tako visoke vedno po O 36,8)... Pojma nimam kaj se z mano dogaja, če bo pa user posted image bomo pa do stropa skočil user posted image

kako so mi ušeč tej tvoji znakci..tako močno držim pesti da ti uspe!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1863
7.9.2009 16:41:10   
BabyKitty
No sej vam že lahko sporočim, da zelo verjetno ne bo nič... Se mi zdi da se že lepo pripravlja user posted image , sem imela pa danes tako lepe sanje, da sem v rokah držala svojo malo pikico, punčkico s takimi ogromnimi zelenimi učki user posted image sem se zjutraj zbudila v solzah user posted image kaj čmo...

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
7.9.2009 16:45:55   
nanny.girll
ne misli negativno user posted image sigurno bo kej...upanje še zmeraj obstaja...jz sm tud mela čist iste znake k prejšn mesec pa sm ta mesec zagledala user posted image . tko da ne se zanašat na znake.

držim pestke da si user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1865
7.9.2009 17:31:17   
BabyKitty
nanny.girll še enkrat čestitam za user posted image upam, da bova res lahko skupaj user posted image  user posted image ampak saj pravim upanje počasi umira...

Neposredna povezava do sporočila: 1866
7.9.2009 18:23:36   
tinncyka

nanny.girll še enkrat čestitam za user posted image upam, da bova res lahko skupaj user posted image  user posted image ampak saj pravim upanje počasi umira...

dokler ne pride je še vedno upanje!! držim pesti da zagledašuser posted image !! ker take znakce ko si napisala sem tudi jaz melauser posted image  

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

Neposredna povezava do sporočila: 1867
7.9.2009 18:57:31   
nanny.girll
BabyKitty jz se pa lahko samo tebi zahvalim, ker si me že prejšni teden podučila da sploh ne smem mislit na to in tuki je razultat. zdej pa res trdno držimo pesti, da še tebi uspe, ker si to resnično zaslužiš user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
7.9.2009 22:15:36   
BabyKitty
Zahvali se mi tko, da še mene nauč kako se ne misli na to user posted image user posted image user posted image nisem ravno trdnega karakterja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1869
8.9.2009 8:36:33   
kago
... na zadeva je taka... moja user posted image se pocasi umika... tako da gremo veselo telovadit naprej user posted image user posted image ....

Pa končno mi je ratal diplomirat :D:D

Ni ga mulca čez horjulca

Neposredna povezava do sporočila: 1870
8.9.2009 11:49:35   
BabyKitty
Punce danes sem se odločila, da če tudi ta krog priteče user posted image bom zapustila tale forum in se poskusila popolnoma odklopiti od vsega kar bi me lahko spominjalo na user posted image vrgla se bom v delo in v kakšno drugo popestritev časa user posted image seveda pa vam pridem sporočit če bomo potem kdaj zagledali user posted image , z živci sem že čisto na koncu in zato sem se odločila, da bom fejst spremenila življenjski stil, ker tole nikamor več ne pelje... Vem, da je sebično ampak res ne morem več, res sem na robu živčnega zloma, spala nisem nič celo noč ker mi je srce tako bil, da sem misla da mi bo skočil iz prsi in to definitivno ni dobro zame...

kago čestitam za diplomo user posted image

(odgovor članu kago)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
8.9.2009 12:21:02   
patella
hey!

Babykitty, vidm da si zeloooo podoben karakter kot jaz. Skor tko, kot bi mene bral!user posted image . Jst mam tut tok močno željo po otročku, prav tako moj dragi in nikakor se ne morem sprostit in preusmerit misli o malemu potomcu. 1000x sm si že rekla, da ne osprem več tega foruma, pa me zmer prsti zasrbijo in se ne morem premagati. JOj, že prov sickuser posted image . Ampak, dobr, tko je, če si eno stvar tako zelo želiš.

Pr men je pa zdej tko: user posted image mi zamuja že  dni, prsa me bolijo že 11 dni ornk, pa še marskej se najde, ampak ne bo naštevala. 1 tedn nazaj sm nardia FS testek, ampak je bil -.user posted image Joj, kakšno razočaranje je blo, ker sm bla pa skor 100 %, da je uspel, ker takega PMSja še nism mela. Pa je reku mojuser posted image , da zdej bo pa zihr prtekla, ker ne bo več psiha delovala.. Pa še zdej niii! joooj, kr neki. Prej sm mela redne na 30-31 dni, zdej me pa kr neki zafrkava. Ej, sam babnce si pa znamo zakompicirat življenje s to našo psiho, a ne?user posted image
Nč, zdej ostane samo še čakanje. Ni druge. Novga testka pa nam šla delat, da ne bo spet user posted image . Uglavnem, mejte se!

Neposredna povezava do sporočila: 1872
8.9.2009 15:18:54   
dalilah
Živjo punce!

Pa smo le dočakali user posted image  (6. krog) user posted image , slabosti so grozne, nič ne jem, spodaj me pa vse boli.
Je imela katera take bolečine, ko je zanosila? Me skrbi, da ni izvenmaterničnauser posted image
Upam, da pregled pokaže najboljše, da bomo končno imeliuser posted image .

Pa pa

(odgovor članu patella)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
8.9.2009 15:25:13   
nanny.girll
IZVIRNO SPOROČILO: dalilah

Živjo punce!

Pa smo le dočakali user posted image  (6. krog) user posted image , slabosti so grozne, nič ne jem, spodaj me pa vse boli.
Je imela katera take bolečine, ko je zanosila? Me skrbi, da ni izvenmaterničnauser posted image

Pa pa

čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dalilah)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
8.9.2009 16:04:39   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: dalilah

Živjo punce!

Pa pa

mene ni nč bolel,..upam da je vse tm kjer mora bit
in čestitam

hitro se naroči pri ginekologu, on te bo najbolj pomiril,....
jz sm se tok zgodi naročila da še ni blo utripauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dalilah)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?