|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
3.8.2009 22:31:19   
BabyKitty
Dobrodošla med nami :)

(odgovor članu dalilah)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
3.8.2009 22:32:45   
BabyKitty

KLJUB MLADOSTI BOMO MAMICE

user posted image

MENSTRUACIJE NE PRIČAKUJEMO

Patrishka       20.07         23 let        3.krog        LJ
nanny.girll     24.07         19 let        1. krog       LJ
patella            30.07         23 let       2. krog       LJ
sa5i                xx.07         20 let        2. krog      MS   
mladika          xx.07          21 let            ?             ?
kago                xx.07         25 let       5. krog        ?
kattix              xx.07         20 let       4. krog         ?    
IsabellaLana   xx.07        25 let       2.krog       NM

Tancy25          xx.07           ?                  ?             ?    

BOSTINA             01.08          25 let      6. krog       CE
tix                        08.08          20 let       1.krog        KR
dalilah                 10.08          22 let       5. krog       LJ
Lun1ca                17.08          21 let       1. krog       MB

nincy29               18.08          18 let       2. krog      GO
Patrishka             20.08          23 let       3.krog        LJ
kkkkk                  29.08          20 let       3. krog    Kamnik
elanor                  xx.08           21 let       3. krog   Primorska
sunshine84          xx.08          25 let       5. krog       KR

user posted image
user posted image

NOSEČKE

M1987                  12.08.2009       21 let           LJ 
lucy86                  14.08.2009       22 let           SG 
Mateja4                15.08.2009       20 let           NM
jasmina in tadej   05.09.2009       22 let        Slo. B

Tamika87             07.09.2009       21 let          MB 

litlleMiss               07.09.2009       18 let          Ptuj
jancyika               12.09. 2009      19 let        Slo. B 
Sasy                     20.11. 2009      20 let           LJ 
tinncyka               12.01 2010       19 let           CE 
Anneri                  23.01.2010       25 let          MB 
P1ka23                18.2.2010         23 let        Portorož
egleria                 16.1.2010         20 let        Velenje
kemo                    19.1.2010         23 let        Celje
Zvezdici                24.3.2010         21 let          LJ
Chi_Pita               05.04.2010       23 let        Izola

user posted image  
user posted image

MLADE MAMICE

***Snoppyka (1.  pri 18. letih)*** (2009)
***donna22 ( 1.
pri 22 letih)*** (2009)
*** pondelak (1.  pri 19. letih) *** (2009)
*** zoja10 (1.  pri 22. letih) *** (2009)
*** črticaa (1. pri 19 letih)*** (2009)
*** Pikica5 (2.  pri 21. letih)*** (2008)
***arupnik3 (1.  pri 20. letih)***(2008)
*** Ploha ( 1.  pri 21. letih) ***
*** angel_rebelde  (1.  pri 19. letih) ***
*** petra88 (1.  pri 20. letih) ***
*** pikica36 (1.  pri 18. letih) ***
*** čebelica01 (1.  pri 20. letih) ***
user posted image
user posted image

Kljub mladosti bomo mamice song

Mlade smo, polne energije,
čakamo, da se nam user posted image odkrije.
Da nam bo čimprej uspelo,
vsak dan  user posted image veselo .

Mlade nosečke se veselijo,
saj kmalu svojo pikico dobijo.
Skupaj čvekamo v dobrem in slabem,
da zagledamo user posted image nepozaben.

Nekatere med nami pa so že mamice,
pomagajo nam lajšati naše težavice.
Znaki, skrbi in pričakovanja nas skrbijo,
mamice pa nam pomagati hitijo.

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
4.8.2009 9:52:54   
malajka84
Hej!
Dobrodošla še ena nova...:)

No mene pa lahk kr v naslednji krog zapišeš...je pršla user posted image in to kr v ornk kosih..ne vem kaj je to vse skp..:( očitno mi ni usojeno!!:(user posted image user posted image

Tk da gremo v novi krog....

Neposredna povezava do sporočila: 1503
4.8.2009 10:11:16   
Lun1ca
 BOSTINA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   h G si že naročena a ne? Pa vseeno idi na pregled pa malo podebadiraš tut.. Drugač pa..  me vsaj lahko rečemo, da smo še mlade in še imamo nekaj časa..user posted image

pinky86
glede službe tole.. te čisto razumem da pač nočeš kr je prvo leto.. Ravno zaradi tega sem se jaz odločla da bo pač pri meni prvo družina pa pol služba.. ker pač imam to možnost . Domek pa že imama svoj oz. si ga zdaj urejama.
Za sebe pa ti itak najbolje veš in najbolj pomembno je da se oba skupaj, ti in tvoj dragi, odločita kdaj si bota zaželela user posted image user posted image in najdeta pravi trenutek.
Itak da nobena ne želi da bi njen mali cukerček ali princeska živela v pomankanju in ja tak ko si rekla - naj bo ju3 še lepše v krogu najdražjih! user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
4.8.2009 10:24:21   
kago
glede na to da je junija konec...

m. ne pričakujem nekje xx.08 :):) sicer pa upam da bo septembra UZ kaj pokaual :D:D

Sicer sem dobila tako menstruacijo, da ni menstruacija... rjavkasto sluz, čez dan ravno za dnevni ščitnik perila ... pa je blo prejšni mesec isto čez cca. 14. dni pa se je ulilo na polno. Tako da tole zaenkrat ne štejem pod m. :D

Ni ga mulca čez horjulca

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
4.8.2009 10:54:07   
arupnik3
ojla punce

ja morm rečt da meni pa user posted image zamuja bi mogla dobit 26.7. pa je še zdaj ni tko da nimam pojma kaj bi to lahko bilo user posted image   user posted image ne vem če bi lahko bila ker paziva user posted image user posted image   bomo vidl

(odgovor članu kago)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
4.8.2009 11:13:32   
Chi_Pita
Ejla ... da se vam tudi jaz malo javim user posted image

Kako smo punce, se pripravljate na + ... kar čutim, da bo avgusta vse roza user posted image

Evo pri meni nič novega, se sploh ne počutim, da sem nosečka ... edini znak, ki trenutno prevladuje so joškice za 1 številko večje user posted image ... slabosti ni, je pa res, da sem omejila pitje kave, pa kaditi sem nehala, no skoraj ( mi še vedno paše 1 cigaret/dan) ... sem pridna, če pogledam, da sem prej skadila celo škatlico/dan  user posted image user posted image ...
Naročila sem se na 1. pregled, ki pa bo šele ko doponem 8 tednov, oz. v 9. tednu ... malo daleč se mi zdi, sam bomo počakali, ni druge user posted image Komaj čakam, da vidim user posted image - pa dragi je rekel, da gre z mano ... kar nisem mogla verjet, da bi rad šel že na 1. pregled user posted image

Nosečke, kako pa kaj ve? Te ki se približujete dnevu, vam želim čimlažji porod in lepe zdrave pikice user posted image

Vsem želim čimveč lepih trenutkov ... uživajt in pustite se razvajati user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
4.8.2009 12:07:39   
donna22
pinky86 in dalilah, dobrodošli user posted image user posted image

bostina user posted image user posted image user posted image

Chi_pita, ti pa se pozanimaj, če pri tvojem G ponavadi hodijo partnerji zraven na 1. pregled ... Ta 1. ultrazvok je namreč vaginalni, tako da marsikje partnerji zato naj ne bi šli zraven. Moj dragi je mene kar zunaj počakal ... Pravzaprav pa še takrat ni niti kaj dosti videt - se spomnim, da mi je G takrat pokazal eno čisto mičkeno pikico gor (ki je sama niti vidla ne bi) in rekel evo, to je vaš otrok user posted image Meni pa nič jasno user posted image   Takrat je bila velika celih 0,76 cm user posted image user posted image Ampak iz malega raste veliko, včeraj sma ble z mojo princesko pri pediatrinji in je težka 3770 g in velika 52 cm user posted image Nama je rekla, naj kar tako naprej user posted image user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
4.8.2009 12:26:40   
Chi_Pita
donna22 hvala za info ... se bom pozanimala user posted image

O kako lepo raste mala Zala ... uživajte v cartanju user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
4.8.2009 12:32:15   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: Chi_Pita

donna22 hvala za info ... se bom pozanimala user posted image

O kako lepo raste mala Zala ... uživajte v cartanju user posted image

Ni za kaj user posted image V cartanju pa uživamo 100 na uro user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
4.8.2009 14:59:49   
malajka84
Evo mene lahk daš na seznam....spet!:)
Ne pričakujem je 29.8. (dan gor al pa dol) zdej ne vem nč več nč. tam nekje!

Upam, da se mlade mamice cartate z malimi princeskami, ko je pa zuni tako vreme!!

Ostale pa le javite kak plusek pa menda ja bo no!!:)

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
4.8.2009 19:17:35   
BabyKitty
BOSTINA user posted image user posted image user posted image user posted image si že kaj premislila o tem, da bi šla na UZ, ker zgodnji splavi so zelo možni zaradi pregrade, vsaj tako je meni rekla na pregledu...

pinky86 sama sem ugotovila to, da nikoli ne moreš zagotoviti popolnih pogojev za otroka in nikoli neveš kaj bo jutri. Zato sem sama začela delati danes tisto kar si želim... Življenje gre prehitro, da bi odlašali... pa naj si gre za otroka, potovanje, ki si ga želiš ali pa kaj si želiš za kosilo user posted image danes si jutri te morda ni več... Tudi sama bi lahko čakala na idealne pogoje, služba, ogromna hiša z veliko zemlje, mož brez napak, ipd. ampak bi umrla sama user posted image In sama sem se odločila tako, da dajem družini absolutno prednost pred kariero in mislim, da se mora vsaka ženska odločiti med kariero ali družino, ker imeti oboje je bolj kot ne pravljica user posted image

kago tudi sama imam ponavadi take M... bo bolje user posted image

arupnik3 verjetno te le poletje matra... če ne pa hitro po test user posted image pa te dopišen med nosečke na seznam user posted image user posted image user posted image

Chi_Pita lepo, da paziš s cigareti... pohvalno user posted image tudi moja košarica je postala eno številko večja ampak nažalost ne zaradi user posted image ampak zaradi dveh kil dodatka user posted image lepo, da gre dragi s tabo na preglede že tako zgodaj, moj je hotel biti zraven že na tem preventivnem UZ v kalliste user posted image pa sem rekla nej se malo umiri user posted image

donna22 pocrklaj svojo malo Zalo še v mojem imenu user posted image je pa zelo lepo slišati da tako pridno raste... jah še malo pa bo šla v šolo, dobila prvi cvek in ti domov pripeljala kakšnega ogabnega fanta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
4.8.2009 19:22:19   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

donna22 pocrklaj svojo malo Zalo še v mojem imenu user posted image je pa zelo lepo slišati da tako pridno raste... jah še malo pa bo šla v šolo, dobila prvi cvek in ti domov pripeljala kakšnega ogabnega fanta user posted image user posted image user posted image

Bom user posted image Pa ne me spominjat, da bo kdaj zrasla, trenutno še živim v iluzijah, da bo vedno malička in samo moja user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1513
4.8.2009 21:16:23   
pinky86
Zdaj sem vas malo izzvala s to temo o službi ipd. user posted image Ne saj sploh ne gre zato, da bi želela imeti vse popolno, daleč od tega...če bi se kdaj zgodilo, da bi lahko imeli vse kar bi si poželeli, bi nehali sanjati, upati in želeti...enostavno ne bi videli več smisla v življenju...k sreči je to malo verjetno huh tako da vas vse tukajle OBČUDUJEM, da ste tako odločne in pogumne user posted image ampak želje gor ali dol, brez financ dandanes enostavno ne gre, pa naj še kdo reče drugače...seveda je situacija malo ugodnejša, če ima partner stalno službo in zasluži dovolj, da lahko družinica normalno deluje. Vsekakor pa sem mnjenja, da otrok ne potrebuje vsega materialnega na svetu, ker to so puhle stvari, ki ne morejo nikoli nadomestiti starševske ljubezni in pozornosti.

Moram vam še povedati, da sem v dosedanjih delovnih izkušnjah opazila gromozanske razlike med otroki mladih ali starejših staršev, seveda v prid ta mladim user posted image enostavno so otroci mlajših staršev bolj vodljivi, manj konfliktni, tudi ne tako pretirano razvajeni...seveda pa vse vemo, da nekatere izjeme potrjujejo pravilo.

Lepo nočko vam želim, mladima mamicama Donni in Snoppyki pa tudi mirno*

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
4.8.2009 21:40:36   
BabyKitty
Saj to ni izzivanje ampak debata user posted image Mnenja sem, da lahko tudi kot študentke kaj zaslužimo, pa še štipendije ipd. kar je mogoče celo dosti lažje kot, da imamo diplomo v rokah in iščemo službo ter se potimo ali bo ali ne bo... Res pa je, da rabi vsaj eden od para stalen dohodek... Pač pravim go for it user posted image sama zase pač vem, da če bom čakala da dokončam fax, naredim pripravništvo (ki ga je izredno težko dobiti in je zelo malo plačano), strokovni izpit in se potem redno zaposlim bom stara 30. Na to pa ne mislim čakati user posted image Moje sanje so, da bom lahko delala doma v najinem podjetju (podobno kot delam sedaj), kjer bodo tako vsi dohodki skupni, fax pa tako ali tako delam bolj za dušo kot za sanjsko zaposlitev.

< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 4.8.2009 21:41:35 >

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
4.8.2009 22:29:26   
donna22
Še ena prednost: baje mlade ženske z otroki lažje dobijo službo kot tiste brez ... 

Neposredna povezava do sporočila: 1516
4.8.2009 23:29:40   
dalilah
Hvala punce za dobrodošlico, samo upajmo, da ta mesec pa bo kaj.
Čudno mi je, ker nimam nobenih znakov, da bo M. Ker ponavadi me prsi bolijo že dva tedna prej, ta mesec pa še nič, M pa naj bi prišla okrog 10ga. No, saj vedno pravim, da je to sam v moji glavi, mogoče pa ne, hmuser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
5.8.2009 7:44:46   
BabyKitty
Sporočam vam veselo novico user posted image user posted image user posted image user posted image

Mateja4 je danes ob 2.25 dobila pikico z imenom Taja. Velika je 49 cm in težka 3160g user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dalilah)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
5.8.2009 7:55:54   
pinky86
No, saj to sem mislila BabyKitty, da sem izzvala debato, ker izzivanje je pa čisto nekaj drugega user posted image

Lun1ca, ti imaš res super situacijo zdejle, ko si ravno na meji med zaključkom faxa in prvo zaposlitvijo, pa lahko izbiraš. In jaz bi se v takem položaju verjetno odločila enako kot ti, zdejle sem pa že preveč vpeta v to, čeprav ne izključujem možnosti, da si mogoče premisliva...puščava še kar odprto, kar se user posted image tiče. Pa stanovanje že imata in si ga urejata - kok super, jaz že komaj čakam, da bova z mojim na tem yei a sta kupovala kaj v Ikei, tam imajo tudi tako luštkane sobice za najmlajše user posted image (pa zelo ugodne € )

BabyKitty saj se boš super znajdla, vidim da si se že pozanimala kako je tudi z državno pomočjo v primeru, da si še redna študentka. Ti kar poskusi čim več izvleči iz državnega proračuna heh ker itak tako veliko vzamejo, dajo pa res malo user posted image

Donna 22, a res?!? Kako vzpodbudno user posted image tega pa še nisem slišala - a to zaradi dejstva, da verjetno ne bodo v kratkem spet nosečke, verjetno ane.

Dalilah jaz sem enkrat osebno zdravnico vprašala, kako je zdaj s temi prvimi nosečniškimi znaki (ker mi je bilo 1x v službi zelo slabo, pa so že vse norele, da sem verjetno noseča user posted image ), pa mi je odgovorila zelo diplomatsko, citiram: Znaki so odvisni od vsake posameznice (pri vsaki je drugače), drugače pa je ona mnenja, da je vse bolj kot ne v glavi hmmm tako, da si jaz predstavljam, da ni potrebno imeti nekih izrazitih nosečniških znakov, ko si dejansko noseč. No, nam boš povedala iz prve roke user posted image

Lep dan vam želim...

(odgovor članu dalilah)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
5.8.2009 8:08:26   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Sporočam vam veselo novico user posted image user posted image user posted image user posted image

Mateja4 je danes ob 2.25 dobila pikico z imenom Taja. Velika je 49 cm in težka 3160g user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image mateja4 iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tebi, očku in seveda mali Taji user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1520
5.8.2009 8:47:18   
zaljubljena23
Hej še se me spomnite?user posted image

Vidim, da imamo kar nekaj novih nosečk, čestitke vsem user posted image user posted image user posted image

In user posted image user posted image tistim, ki jih je tečka obiskala.

Pri nas nič novega, smo v fazi mirovanja, ta mesec, v času M, moram dati skozi nekaj preiskav, oktobra pa bomo videli, kaj bo gospod doktor rekel user posted image . Mineva pa ravno v tem mesecu eno leto odkar sva začela delati na naraščaju ampak še vedno sva samo dva user posted image , jaz pa se vmes že za eno leto postaralauser posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

Neposredna povezava do sporočila: 1521
5.8.2009 10:03:54   
arupnik3
ojla
mateja4  user posted image user posted image user posted image čestitam

jaz pa testom ne vrjamem več v 1. nosečnosti sm bla že 2 meseca noseča in sem naredila test in ni pokazal nič (CB) zdaj pa če user posted image ne bo do konca avgusta bom šla h G tko da sm pol na jasnem z stvarem

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
5.8.2009 10:07:58   
Lun1ca
Mateja4   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke vama z očkom in mali Taji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj padosti crklanja user posted image

donna22 ja res je.. sej mislim da sm jaz to prejšnič že omenla. Pač težje dobiš službo če nimaš otrok kot če jih imaš. Ali pa ti pač rečejo, seveda med vrsticami, da najbolše za tebe, če hočeš obdržat službo, da vsaj 3 leta nisi noseča in greš porodniško.

pinky86 ja res je idealna priložnost.. in neskončno sm hvaležna temu. Glede stanovanja pa sma mela srečo da sta se moja2 odselila v hiško, ki je bla mišlena za vikend in sta mi pustila stanovanje, tam kjer smo pač prej bli skupaj. Je pa trenutno v razsulu.. drugač pa ja sm čula da v ikei dobiš baje kr fajne poceni stvari?! user posted image Mi2 boma tut mogoče šla kaj gledat.. sma se pa sicer v večini odločla za izvedbo pohištva "sam svoj mojster".. so v Slovenialesu tak prijazni da poveš kake barve, iz kakega lesa in kakšne mere poličke bi mel in ti jih odrežejo (res poceni) in si sestaviš kako omarco komot sam user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
5.8.2009 10:45:18   
patella
Heloou!

No, jaz sm pa glih z morja ... je blo zlooo fajn, kljub temu, da me je 5.dan presenetla user posted image , čeprav sva oba z dragim upala, da je ne bo. Ampak dobr....jo bomo odpravl pa drug mesc (ne pričakujem 30.8). Čestitke za vse julijske pluske, nam borkam pa VEEEEELIKO SREČE v avgustu.

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
5.8.2009 12:29:28   
malajka84
mateja4 čestitam pa seveda veliko srečnih trenutkov z malo princesko!!!! (same punčke so zadnje čase;))

babykitty sm že dala preglede čez in je z mano vse ok...tk preventivno sem šla..že pred pol leta, pa ni našla ničesar..je rekla kr v akcijo..in sma še zmer v akciji:) mogoče je pa namenjeno, da bo morski;) k greva lih v ponedeljek končno na morje:) mogoč bo pa tam uspelo!:)

vsem želim velik sreče pri črticah in pluskih!!!

(odgovor članu patella)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?