pinky86
|
No, saj to sem mislila BabyKitty, da sem izzvala debato, ker izzivanje je pa čisto nekaj drugega Lun1ca, ti imaš res super situacijo zdejle, ko si ravno na meji med zaključkom faxa in prvo zaposlitvijo, pa lahko izbiraš. In jaz bi se v takem položaju verjetno odločila enako kot ti, zdejle sem pa že preveč vpeta v to, čeprav ne izključujem možnosti, da si mogoče premisliva...puščava še kar odprto, kar se tiče. Pa stanovanje že imata in si ga urejata - kok super, jaz že komaj čakam, da bova z mojim na tem yei a sta kupovala kaj v Ikei, tam imajo tudi tako luštkane sobice za najmlajše (pa zelo ugodne € ) BabyKitty saj se boš super znajdla, vidim da si se že pozanimala kako je tudi z državno pomočjo v primeru, da si še redna študentka. Ti kar poskusi čim več izvleči iz državnega proračuna heh ker itak tako veliko vzamejo, dajo pa res malo Donna 22, a res?!? Kako vzpodbudno tega pa še nisem slišala - a to zaradi dejstva, da verjetno ne bodo v kratkem spet nosečke, verjetno ane. Dalilah jaz sem enkrat osebno zdravnico vprašala, kako je zdaj s temi prvimi nosečniškimi znaki (ker mi je bilo 1x v službi zelo slabo, pa so že vse norele, da sem verjetno noseča ), pa mi je odgovorila zelo diplomatsko, citiram: Znaki so odvisni od vsake posameznice (pri vsaki je drugače), drugače pa je ona mnenja, da je vse bolj kot ne v glavi hmmm tako, da si jaz predstavljam, da ni potrebno imeti nekih izrazitih nosečniških znakov, ko si dejansko noseč. No, nam boš povedala iz prve roke Lep dan vam želim...
|