|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
31.7.2009 12:28:47   
arupnik3
bostina user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
31.7.2009 19:25:59   
BabyKitty
BOSTINA držim pesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
31.7.2009 21:00:40   
malajka84
Sm nardila test..FS..pa je tko no zlo rahla črtica..ma tolk rahla..d ko sm s fotoaparatam slikala..se na slik ne vid....ma ne vem...sporočim kaj bo jutr...kr dans sm ga prejle delala tk d ni bil jutranji urin...probam jutr zjutri...pa d vidmo kaj bo.

Lep večer vsem!

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
31.7.2009 21:42:31   
BabyKitty
WIIIIII upam, da ti je uspelo!!! Takoj zjutrej sporoči! Bom mislila nate user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1479
1.8.2009 12:59:26   
arupnik3
bostina čakamo rezultat

Neposredna povezava do sporočila: 1480
1.8.2009 14:19:45   
malajka84
Tud jst...:) naredla še en test dans...spet zlo rahla črtica..sm slikala..dala u album...no zdele bom...na slik se črtica sploh ne vid (smotan fotoaparat..al pa fotograf;))...tk da...zaenkrt so rahle rahle črtice...M še ni....rekla sm zanč d če jo do 1. ne bo...je ne bo, kr mogla bi rpit 29.:)...tk da optimistično...čakam nov dan..pa mal bl močno črtico..kr tem šibkim ne vrjamem...nop sej poglejte u album (sam v resnic se mal bl vid ..kr u albumi morš met mal domišlije):)

kako pa kej ostale???

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
2.8.2009 9:27:26   
malajka84
HEj hej! M še zmer ni..testki pa še zmer tk zlo rahle črte kažejo...d sploh ne bom slikarla..si bi mogla prej nov fotoaparat kupt:) da bi se kej vidl:.....tk d ne vem  pr čem sm..tk rada bi že vidla eno močno črtico..tk rada. Keri testi pa kok časa zamujanja so vam pokazal močno črtico oz. plus???

Neposredna povezava do sporočila: 1482
2.8.2009 9:43:39   
nincy29
ejla punce..kak ste mi?midva z mojim veselo user posted image ...vsak dan oz. vsaki drugi...joj kako je to lepo..hihi
BOSTINA u lekarni  lahko kupiš test ki naj bi ti pokazal rezultat že 2 dni pred pričakovano m..morda ti bo tisti kaj več pokazal..u nasprotnem primeru lahko da ginekologinje greš da ti samo da "napotnico" da si greš samoplačniško kri dat pregledat..pride tam okol 10€...pa boš takoj vedla kaj je na tem.ampak mislim da že rahla črtica pomeni nosečnost user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1483
2.8.2009 11:26:19   
lucy86
jutro punceuser posted image
BOSTINa črtica je črtica!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
mislim da se lahk kar k nam nosečkam pridružišuser posted image pri meni je FS pokazal isto rahlo črtico, čez en teden pa CB plusek, tak da mislim da je to to...
želim ti lepo nosečnost user posted image
in kako drugače? jas sem še vedno 2v1, pa čakam... da začne ščipatuser posted image
lepo se imejte pa uživajte na sončku in ob user posted image user posted image user posted image
držim pestke za čim večuser posted image user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
2.8.2009 11:31:19   
malajka84
Kaj pa vem..ker je res rahla rahla..sej vidte da na sliki se sploh vidi ne...kaj pa vem...bom šla jutri še po CB..ma kaj pa vem...rada bi bla vesela pa še ne upam bit...

(odgovor članu lucy86)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
2.8.2009 18:05:45   
pinky86
Pozdravljene drage moje borke, navijačice in mlade mamice;) Sem prebrala nekaj strani vašega foruma in vam moram povedati, da me je prav pritegnila vaša pozitivna energija user posted image Sama se vam zaenkrat pridružujem kot navijačica za vse, ki se tako vztrajno trudite. Tudi jaz si želim biti mlada mamica, vendar sva se z lubijem odločila še letos počakati. Menjam službo jeseni, pa bi rada počakala, da me vzamejo za nedoločen čas, da sem potem kar se tega tiče mirna, pa še en letnik faxa me čaka letos - zadnji, izredno...pa sem potem v dvomih. Zmogla bi že, samo ne vem kako bi bilo s sigurnostjo službe in tako naprej...moj dragi je itak bolj realist, pa želi, da imava vsaj to pošlihtano pred otroci, mene pa vseeno matra ;)) ga ves čas hecam hehe user posted image

Babykitty drugače pa tudi jaz delam v vrtcu in ima tvoja sodelavka prav, prvo leto se moraš prav prekužit, da nisi potem non stop na bolniški. V vrtcu se tako ali tako obrača polno bacilov, ker imamo zelo polne skupine, poleg tega pa nekateri starši pripeljejo v vrtec zelo prehlajene in nepozdravljene otroke in potem smo v začaranem krogu :((

Takole ko vas prebiram, se pa prav čuti napetost, ko ne pričakujete user posted image , tako da vam želim, da vas čim prej pomiri pogled na magični plusek + najprej Bostini, potem pa še vsem ostalim. pa-pa

< Sporočilo je popravil pinky86 -- 2.8.2009 18:07:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 1486
2.8.2009 22:07:20   
Lun1ca
Chi_Pita  čeeestiiiitkeeee user posted image user posted image user posted image in lepo nosečnost ti želim user posted image user posted image user posted image
BOSTINA tudi jaz mislim, da se lahko kr pridružiš srečnim nosečkam user posted image user posted image user posted image za vsak slučaj pa še čez kak dan ali dva uporabi CB pa boš videla če bo +. Pol pa le k ginekologu user posted image Saj veš.. ziher je ziher user posted image

No tudi mi2 z mojim pridno user posted image , saj naj bi zdaj bila plodna, čez 3 dni pa pride O. In upajmo da rata!!

BabyKitty ja zdaj me pa komot daš na seznam user posted image   user posted image naj nebi bilo 17.8. drugač pa stara sem 21 in sem iz MB. Krog pa rečima kar 1., ker sma se zdaj le resno spravla k stvari user posted image

pinky86 tudi mi2 sma prvo mislo počakat da jaz končam faks.. pa sma se vendar odločla da ni take panike glede faksa, ker če zdaj zanosim sem lahko na zagovoru kvečjemu noseča, kar pa nebi smel biti problem user posted image za tiste par izpitov se pa lahko tut s trebuščkom učim.. Sma tudi razmišljala glede službe.. da itak zdaj bi jo težko dobla (recesija pa to) polek tega pa še radi nas ženske omejujejo zaradi naraščaja, da pač naj nebi mel vsaj prvi dve ali 3 leta.. potem mi pa tudi že bijološka ura začne tik takat in sma rekla prvo družina pol pa bom našla kak upam da fajni šiht. Na srečo pač moj ne zasluži slabo in imama tudi vse kar potrebujema..
Tak da če si res želita.. veselo na delo in pridno user posted image

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
3.8.2009 1:50:45   
kkkkk
hej hej punce!!!
najprej nej povem d je user posted image prišla prej kot je bilo pričakovano tko d gremo v 3 krog in user posted image  ne pričakujemo 29-ga tega meseca. Zadnje čase imam user posted image  res čudno:D hehe
drgač pa pridno delava na user posted image in upava da čimprej vidiva črtico oz. plusek! Drugače pa sedaj jem tablete Elevit...mi jih je predlagala ginekologinja. Imate kaj izkušenj s tem?

BOSTINA poročaj kaj se dogaja:D upam da si srečka nosečka!!!!

lep pozdrav

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
3.8.2009 8:33:20   
arupnik3
ojla
kako ste
preživeli smo lepo sončno nedeljo
vsem ki pridno user posted image veliko sreče user posted image

user posted image pa lepo nosečnost

(odgovor članu kkkkk)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
3.8.2009 10:09:48   
malajka84
Hej!
Evo mene..še zmer...ne vem točn pr čem sem..oziroma nočm se veselit:)
Tk je črtice še zmer kaže rahle...so pa...ampak rahle...sam to je bil zdej vse FS trakci pač..grem dans po neki druzga še, da vidm kaj bo...zdej je že 5 dni...tk d...to je že neki...na wcju sm tud redno:)..vsa omotična, sploh zjutri..tk d ne vem če je to psiha!

H G sm se naročla, samo ma čs šele 25. je rekla da bom tk vidla, če do takrt M pride pol ni nič, drugače bomo pa mele 1. pregled, ker bo tako že 6 tednov, zdaj naj bi bili 4....tk je to...:) SM VESELA...z neko mero straha...kr mam skos tak občlutek da se bo vsak čas ulilo..sam ta občutek mam že en tedn...tk d...ne vem punce moje:)

Pa druge? Kaj novega?

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
3.8.2009 12:48:46   
lenčy
bostina vidm, da naju mučijo podobne težaveuser posted image ...
meni tudi že nekaj časa zamuja, ves čas hodim lulat, velikokrat me boli trebušček... ampak tetsta še zmeri nisem naredila...
vedno, ko grem na wc, nekako pričakujem user posted image tako da bom še neki časa počakala, potem pa naredim test... ne bi pa rada zdj - zagledala....

Neposredna povezava do sporočila: 1491
3.8.2009 13:08:18   
malajka84
lenčy upam, da zagledaš plus oziroma user posted image ko boš šla delat....sej bo....jst sam upam,...d se bojo moje črtice mal bl moćne ratale...tk d bom naredla še čez par dni...drugače pa sm tk skor prepričana d je.kr tkole ni blo še nikol..tolk zamujanja pa tako počutje:)

držim pesti zate!! pa za vse ostale, pa le javite kako pa kaj!!user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
3.8.2009 17:19:01   
BabyKitty
lenčy in BOSTINA navijam za obe user posted image user posted image lenčy delej testka ker me firbc daje user posted image

kkkkk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pinky86 dobrodošla med nami user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1493
3.8.2009 17:30:40   
BabyKitty

KLJUB MLADOSTI BOMO MAMICE

user posted image

MENSTRUACIJE NE PRIČAKUJEMO

Patrishka       20.07         23 let        3.krog        LJ
nanny.girll     24.07         19 let        1. krog       LJ
patella            30.07         23 let       2. krog       LJ
sa5i                xx.07         20 let        2. krog      MS   
mladika          xx.07          21 let            ?             ?
kago                xx.07           25          5. krog        ?
kattix              xx.07         20 let       4. krog         ?    
IsabellaLana   xx.07        25 let       2.krog       NM

Tancy25          xx.07           ?                  ?             ?    

BOSTINA             01.08          25 let      6. krog       CE
tix                        08.08          20 let       1.krog        KR
Lun1ca                17.08.         21 let       1. krog       MB

nincy29               18.08          18 let       2. krog      GO
Patrishka             20.08          23 let       3.krog        LJ
kkkkk                  29.08          20 let       3. krog    Kamnik
elanor                  xx.08           21 let       3. krog   Primorska
sunshine84          xx.08          25 let       5. krog       KR

user posted image
user posted image

NOSEČKE

M1987                  12.08.2009       21 let           LJ 
lucy86                  14.08.2009       22 let           SG 
Mateja4                15.08.2009       20 let           NM
jasmina in tadej   05.09.2009       22 let        Slo. B

Tamika87             07.09.2009       21 let          MB 

litlleMiss               07.09.2009       18 let          Ptuj
jancyika               12.09. 2009      19 let        Slo. B 
Sasy                     20.11. 2009      20 let           LJ 
tinncyka               12.01 2010       19 let           CE 
Anneri                  23.01.2010       25 let          MB 
P1ka23                18.2.2010         23 let        Portorož
egleria                 16.1.2010         20 let        Velenje
kemo                    19.1.2010         23 let        Celje
Zvezdici                24.3.2010         21 let          LJ
Chi_Pita               05.04.2010       23 let        Izola

user posted image  
user posted image

MLADE MAMICE

***Snoppyka (1.  pri 18. letih)*** (2009)
***donna22 ( 1.
pri 22 letih)*** (2009)
*** pondelak (1.  pri 19. letih) *** (2009)
*** zoja10 (1.  pri 22. letih) *** (2009)
*** črticaa (1. pri 19 letih)*** (2009)
*** Pikica5 (2.  pri 21. letih)*** (2008)
***arupnik3 (1.  pri 20. letih)***(2008)
*** Ploha ( 1.  pri 21. letih) ***
*** angel_rebelde  (1.  pri 19. letih) ***
*** petra88 (1.  pri 20. letih) ***
*** pikica36 (1.  pri 18. letih) ***
*** čebelica01 (1.  pri 20. letih) ***
user posted image
user posted image

Kljub mladosti bomo mamice song

Mlade smo, polne energije,
čakamo, da se nam user posted image odkrije.
Da nam bo čimprej uspelo,
vsak dan  user posted image veselo .

Mlade nosečke se veselijo,
saj kmalu svojo pikico dobijo.
Skupaj čvekamo v dobrem in slabem,
da zagledamo user posted image nepozaben.

Nekatere med nami pa so že mamice,
pomagajo nam lajšati naše težavice.
Znaki, skrbi in pričakovanja nas skrbijo,
mamice pa nam pomagati hitijo.

[/quote]

Neposredna povezava do sporočila: 1494
3.8.2009 18:53:38   
pinky86
Hey hey...evo mene prvi dan v službi po eno mesečnem dopustu - poleti smo v vrtcu delavci malo pomešani zaradi dopustov in so me dali k 2 leti starim pikcem, prav luštni so bili, so mi olajšali prvi delovni dan user posted image

Pošijam vam en link, malo za razvedrilo, pa mogoče pade kkšna ideja za vse, ki se pripravljate tudi na poroko - uživajte**

http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0

Neposredna povezava do sporočila: 1495
3.8.2009 19:01:48   
BabyKitty
Takile bodo pa naši mulčki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=_PHnRIn74Ag&NR=1

Bomo nardile mlade mamice training user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
3.8.2009 19:17:39   
pinky86
Aja, da še Lun1ci odgovorim...se čisto strinjam s tabo in sem vesela, da sta tako odločna ter vama želim uspešno user posted image da bosta čimprej najbolj vesela bodoča mamica in očka user posted image Jaz sem bolj siguraš, čeprav sem tudi mnenja, da ne želim materinstva odlašati v nedogled zaradi kakšnih banalnih stvari, vendar me je zdaj zaradi te službe prav zvilo, ker bo spet prvo leto in če si takoj noseč....ne vem no?!? Prav neumno se mi zdi, da bi te misel na zaposlitev tako omejevala ampak enostavno si ne morem privoščiti ostati brez službe, ko bo pa otroček na poti pa sploh ne. Čeprav se tudi sprašujem, če ne v vrtcu, kje bi bolje razumeli mlade mamice, kajne user posted image Drugače je moj dragi tudi zaposlen v vrtcu (vendar nisva v istem heh) tako da plači imava en glih, pa še v nakup stanovanja se nameravava spustiti oh in sploh....na začetku, ko si ustvarjamo dom in družino je malo težje, ker razpolagamo z res majhnimi sredstvi, saj potem je bolje...itak, ko si nekako prisiljen v to zaradi kakršnega razloga že, ti potem nekako rata - saj vendar vedno stremimo za tem, da bi nam ju3 bilo še lepše v krogu najdražjih kajne?!

Lenčy in Bostina, tudi jaz držim pesti za vaju user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1497
3.8.2009 20:32:25   
malajka84
Evo..k bi mi neki rekl---ne se veselit..in res...po štirih testih Fs...pozitivnih z rahlo črtico...sem mal prej zagledala nek roza izcedek ..tk da očitno prihaja user posted image ....res mi ni usojeno..bo treba v nov krog....8.!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
3.8.2009 21:53:31   
BabyKitty
Pa ni nujno da je to že to no!!! BOSTINA jst še vedno držim pesti zate!

Neposredna povezava do sporočila: 1499
3.8.2009 22:27:03   
dalilah
Jaz bi se pa pridružila puncam iz skupine Menstruacije ne pričakujemo.
In sicer končujem 5. krog, 10. 8. ne pričakujemuser posted image . Stara sem 22 let iz Lj.

Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?