Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.7.2009 11:08:08
|
|
|
|
donna22
|
Chi_pita, čestitke Na nove sunshine84. hvala za lepe želje Mi pa smo se danes prvič skopali Zala je prav uživala, zdaj pa spi kot top
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.7.2009 11:55:44
|
|
|
|
malajka84
|
Chi_pita ČESTITAM!!!!!! Vsem bodočim mamicam pa želim, da čimprej mine čas do takrt..ko bojo prvič držale svoje male bučke v rokah. Vsem nam, ki pa še vedno čakamo na pa tud želim, da nam enkrt le rata!:) drugač pa dans..tak čudn dan..cel dan me že spodn del trebuha boli..ma k bi me en napihval od znotraj:) dobesedno...ne vem...niti nočm vedt...kaj spet to pomeni...cela mozolasta sm se zbudila tk d očitn se je mojem hormonam utrgal...ma bo že,..vrjetn M u petk No pa pustmo to..kaj počnete kej? Js lih rižoto kuham, pa sm umes mal sm prletela:) pa poslušam sosedove otroke zuni k se derejo k..:) ma pa vseen je prou lušno:) Mejte se vse lepo!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.7.2009 12:45:14
|
|
|
|
arupnik3
|
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.7.2009 13:25:52
|
|
|
|
Mateja4
|
punce hvala vsem za lepe želje... Zlate ste Chi_pita iskrene čestitke.. prelepo nosečnost ti želim
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.7.2009 13:29:30
|
|
|
|
Mateja4
|
aja da vam še javim kako je blo na pregledu.. CTG je sicer beležil manjše popadke... smo še nič resnega.. je naša pikica najprej spala pol se je pa razživela... in pa ni ga lepšega zvoka od tega ko poslušaš bitje srčka svojega .. je rekla G da se sedaj ne bom več zredila in da sem bla pridna (kar se kg tiče) sem jih pridelala +9 tko da super ane
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.7.2009 15:23:29
|
|
|
|
malajka84
|
Super Mateja4 sem vesela za tebe!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.7.2009 21:03:20
|
|
|
|
BabyKitty
|
Chi_Pita wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii čestitke, čestitke končno ena po dolgem času želim ti prelepo nosečnosti in najbolj lušno pikico BOSTINA tudi nam bo uspelo eni prej drugim kasnej Mateja4 lepo da je vse v najlepšem redu... držimo pesti, sej veš
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.7.2009 10:03:06
|
|
|
|
Zvezdici
|
Halo halo spet jaz! Sem videla, da sem pozabila napisati moj datum. In sicer je 24.3.2010 In že komaj čakam . Sem pa iz Lj.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.7.2009 10:19:46
|
|
|
|
Mateja4
|
jutro čvekice! kako smo kaj danes? mi uživamo na sončku... (iščemo senčko )
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.7.2009 11:17:03
|
|
|
|
kkkkk
|
helow!!! kako ste kej na ta lep dan??? jz se trenutno odpravljam na eno kavico na sončka potem pa mal delat!:D drugače paja sept imam vpršanje...par dni nazaj sem pislaa da mam krče v spodnem delu trebuha...no potem sem se res odpravila k ginekologinji in mki je naredila ultrazvok in je rekla d ni nič naorbe itd itd in mi rekla naj si grem kupit elevit aha ok meni ni bilo nič jasno...dobro.. no danes zjutraj ko sem se zbudila pa sem opazla en tak zloo temno rjav flekec...seveda je za prekmalu...ampak je bil sam flekecin konec... kaj bi lahko bilo'??fuul bi bla veslea kakega mnenja!äja O sem imela prejšni ponedlejek pa moram dobiti ta ponedeljek! Lp
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.7.2009 12:01:28
|
|
|
|
tinncyka
|
ojla se vam javim po zelooo dolgem času !!! se mi čisto nič ne da še za računalnik usedit kaj še le druga Chi_pita ČESTITAM!!!!!! lepo in zdravo ti želim!! za ostale pa veselo navijam da zagledate !!! lep pozdrav
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.7.2009 12:05:39
|
|
|
|
črticaa
|
ja a si mela učer ultrazvok,..k možn da je izcedek odtega,... no ja al pa tud ne,.... sam jz vem da u nosečnosti nism mela nobenih izcedkov,..razen hektolitre belga toka
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.7.2009 13:06:56
|
|
|
|
kkkkk
|
hej hej! ne ultrazvok sem mela 2 dni nazaj...mogoče je pa prej pršla...upam d ne... dele sm za en tamplon napovnla...sej drgač še nism noseča...k je biltest negativn k ga je ginekologinj nardila... sam je blo vse ful čudn...zadna menstra je bla čudna pol te krči pol dons izcedek...nea vem:D:D upam d smo kei naštimal!sej že razmišlala če je lahko ugnezditvena...je možno?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.7.2009 14:53:14
|
|
|
|
malajka84
|
kako ste kej punce? jst tko no..bl k se bliža 1. avgust...slabš občutk mam...ma kaj pa vem..zmer paniko delam zadne dni pa nikol nč ni...probam odmislt..odštevam dneve do morja, ki jih je še kr neki no ja 13...:) sej počas bo:) Lepo se mejte vse
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.7.2009 15:39:37
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla vsem želim vse najlepš vsem ki upate na + želim vsem ki greste na morje želim velik lepega vremena in velik čofotanja in velik sm bla zdele v bazenu popoldne pa grem na eno kavico tko da bi super papa
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.7.2009 16:50:06
|
|
|
|
črticaa
|
kkkkk pomoje da je velig tud na tem, ker se tok obremenujš in si želieš, se obremenuješ,....jz sm se do 1 uz skor pojedla, ker je mela od mojga sestra najprej izvenmaternično nosečnost in sm bla čist živčna, vse me je bolel,... poj mi je pa še reku da ni srčka (sm bla že u 4 tedenu, u 5 tednu se pa vid) in pojje bla šele panika, tko u 8 tednu sm mela nasledn UZ,... sprost se, probi čim mnj mislt na to, ker vem a bo te3žko
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.7.2009 17:38:31
|
|
|
|
kkkkk
|
jah možno da res...sam drgač se ne obremnjujem res čist nč...sam čudno mi je!midva sva komi 2 krog in se ne obremenjujem še...k bo bo...sam valda pa d uprašam...jz sama nč ne sklepam ker nimam izkušenj....zto se pa na vas obrnem! bomo videli če bo pršlau nedeljo.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.7.2009 21:35:38
|
|
|
|
BabyKitty
|
No sem opravila pri Kalliste bili so vsi zelo prijazni (mogoče celo malo preveč ), ugotovila je da imam pregradico, ampak je rekla da je zelo mejhna in da ne bi smel bistveno vplivat na zanositev, drugače pa je vse vredu, jajčniki lepi , maternični vrat tud OK. Glede pregrade je rekla še, da je tako mejhna, da ne priporoča odstranjevanjanja in da bo mogoče potrebno malo več časa, da zanosim ampak da je bolje tako kot, da grem čez operacijo, ki baje ni najbolj prijetna s tem da traja da prideš na vrsto ipd. in je rekla da se po njenem ne splača in da ne priporoča če pa po 1 letu truda ne bo nič bomo pa naprej razmišljal no zgleda, da bomo še neki časa počakal aja pregled me je prišel pa 70 EUR, nekje pričakovan znesek BOSTINA držim pesti... poskusi se umiriti, dragiju reči, da te malo zmasira in boš mal pozabila na pričakovanje kkkkk jst mam tud rjave flekce pred M že 6 mesecev pa ni nič bilo nikoli... Danes je pa ginekologinja rekla, da je to dokaj normalno če prenehaš s KT, ker se cilkus še lovi...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.7.2009 9:34:49
|
|
|
|
malajka84
|
Evo mene...sm rekla, da bom počakala do 1.avg...M bi mogla prit 29., ap sm rekla za zihr ne...hja nism mogla čakat mal prej naredla test ma ni nč pokazu, M pa tud še ni, boli me nč...tk d bomo vidl kaj bodo dnevi prnesl... Očitn bom res mogla do 1.počakat..čeprov mi nikol ne zamuja..zdej pa en dan...tk d vse je neki čudn tale krog..pokaže pa še vseen nč...bomo še čakali. Pa pr vas..pri kateri kaj novega? Lep dan vsem!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.7.2009 9:41:03
|
|
|
|
črticaa
|
babykitty sm ti rekla da so res face,...kar kol hočeš ti razloži,..ne te naši G k si k na tekočmu traku punce sj vm bo vsem ratal,....evo moj se je lih prekucnu na rtebuh, in zdj je dal glavo na roke in gleda tv,....ko je luštn a 1 fotka je pa ratala lep in sončen dan
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.7.2009 9:42:15
|
|
|
|
črticaa
|
sm dojela zakaj tko gleda tv,..spotoma je še na šport prestavu te desci
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.7.2009 9:51:45
|
|
|
|
Mateja4
|
BabyKitty hvala bogu da je vse ok... zdej pa pridno in rezultat bo kmalu tu Bostina držim pesti da se ti čez kak dan + nariše... (upam da je zaenkrat samo premalo hormona še, da bi ga test zaznal) kkkkk držim pesti in upam s taboo Jst pa čakam sem včeraj še zadnje malenkosti prpravla.... tako da zdaj pa sam še na našo najmlajšo članico počakamo in to je to (in pravkar me je fejst pod rebra brcnila - si misli mami me boš še mal čakala )
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.7.2009 13:25:48
|
|
|
|
Chi_Pita
|
Oh BabyKitty, glavno, da ni nič hujšega ... si me pa prestrašla veš, ko si omenila pregrado .... zdaj pa bo uspelo ... sam nič mislit na to ... meni je to pomagalo Punce držim pesti, da se mi kmalu pridružite ... res še zdaj ne bi verjela, če se ne bi pojavljala slabost novopečene mamice ... kako ste kaj? Vaše rožice kako so ... hitro rastejo a? nosečke ... se pripravljate na pot v Rim ... polno polno sreče čakajoče ... vam tudi košaro pikapok za srečo, da ugledate v najlepšem mesecu + BOSTINA počakaj da ti zamuja ... jaz sem test naredila en dan zamude in so bile takoo full full močne črtice, kotr da sem noseča že celi mesec sej bom testek dala gor, sam imam slikano na GSM, pa moram bit na mojem rač, ne pa tle v službi SOnčen pozdravček iz morja
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.7.2009 21:25:28
|
|
|
|
BabyKitty
|
Hvala punce za lepe besede, samo dons me je začel pa kr mal skrbet zaradi pregrade sej veste ko pride za tabo in začneš globje razmišljat črticaa tapravga dedca maš ja Jst se pa neki slabo počutm :S se mi zdi da bom zbolela :/ spet... Je rekla moja sodelavka da je to normalno, da k si s tako mejhnimi otročki v skupini, da si velikrat bolan, ker si skoz v leglu bacilov... ajoj...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 31.7.2009 12:18:39
|
|
|
|
malajka84
|
Hej..kako ste kej? Jst spet vsa čudna..vsake pou ure na wc-ju, nek čudn okus v ustih...bolečine v spodnem delu trebuha...jst res ne vem...a res psiha lahk tolk nardi..al je pa končn le ratal...M bi mogla prit 29...no je še ni...sam...ma sploh ne upam mislt da je ratal..pol sm preveč razočarana...bom mogla menda knjigo napisat:) MOČ PSIHE:)...eh no.. Lepo se mejte...!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki December: Najbolj ploden mesec v letuČe si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?