|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
28.7.2009 11:08:08   
donna22
Chi_pita, čestitke user posted image user posted image user posted image Na nove user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

sunshine84. hvala za lepe želje user posted image user posted image user posted image

Mi pa smo se danes prvič skopali user posted image user posted image user posted image Zala je prav uživala, zdaj pa spi kot top user posted image

(odgovor članu sunshine84)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
28.7.2009 11:55:44   
malajka84
Chi_pita user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITAM!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem bodočim mamicam pa želim, da čimprej mine čas do takrt..ko bojo prvič držale svoje male bučke v rokah.

Vsem nam, ki pa še vedno čakamo na user posted image pa tud želim, da nam enkrt le rata!:)

drugač pa dans..tak čudn dan..cel dan me že spodn del trebuha boli..ma k bi me en napihval od znotraj:) dobesedno...ne vem...niti nočm vedt...kaj spet to pomeni...cela mozolasta sm se zbudila tk d očitn se je mojem hormonam utrgal...ma bo že,..vrjetn M u petk

No pa pustmo to..kaj počnete kej? Js lih rižoto kuham, pa sm umes mal sm prletela:) pa poslušam sosedove otroke zuni k se derejo k..:) ma pa vseen je prou lušno:)

Mejte se vse lepo!

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
28.7.2009 12:45:14   
arupnik3
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
28.7.2009 13:25:52   
Mateja4
punce hvala vsem za lepe želje... Zlate steuser posted image user posted image user posted image user posted image

Chi_pita iskrene čestitke.. prelepo nosečnost ti želimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
28.7.2009 13:29:30   
Mateja4
aja da vam še javim kako je blo na pregledu.. CTG je sicer beležil manjše popadke... smo še nič resnega.. je naša pikica najprej spala pol se je pa razživela... in pa ni ga lepšega zvoka od tega ko poslušaš bitje srčka svojega user posted image .. je rekla G da se sedaj ne bom več zredila in da sem bla pridna (kar se kg tiče) sem jih pridelala +9 tko da super ane user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
28.7.2009 15:23:29   
malajka84
Super Mateja4 sem vesela za tebe!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
28.7.2009 21:03:20   
BabyKitty
Chi_Pita wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke, čestitke user posted image končno ena user posted image po dolgem času user posted image želim ti prelepo nosečnosti in najbolj lušno pikico user posted image

BOSTINA tudi nam bo uspelo user posted image eni prej drugim kasnej user posted image

Mateja4 lepo da je vse v najlepšem redu... držimo pesti, sej veš user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
29.7.2009 10:03:06   
Zvezdici
Halo halo spet jaz!
Sem videla, da sem pozabila napisati moj datum. In sicer je 24.3.2010
In že komaj čakam user posted image .
Sem pa iz Lj.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
29.7.2009 10:19:46   
Mateja4
jutro čvekice!

kako smo kaj danes? mi uživamo na sončku... (iščemo senčko user posted image user posted image )

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
29.7.2009 11:17:03   
kkkkk
helow!!!
kako ste kej na ta lep dan??? jz se trenutno odpravljam na eno kavico na sončka potem pa mal delat!:D
drugače paja sept imam vpršanje...par dni nazaj sem pislaa da mam krče v spodnem delu trebuha...no potem sem se res odpravila k ginekologinji in mki je naredila ultrazvok in je rekla d ni nič naorbe itd itd in mi rekla naj si grem kupit elevit aha ok meni ni bilo nič jasno...dobro..
no danes zjutraj ko sem se zbudila pa sem opazla en tak zloo temno rjav flekec...seveda je za user posted image prekmalu...ampak je bil sam flekecin konec... kaj bi lahko bilo'??fuul bi bla veslea kakega mnenja!äja O sem imela prejšni ponedlejek user posted image pa moram dobiti ta ponedeljek! Lp

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
29.7.2009 12:01:28   
tinncyka
ojla se vam javim po zelooo dolgem časuuser posted image !!! se mi čisto nič ne da še za računalnik usedit kaj še le drugauser posted image

Chi_pita user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITAM!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image lepo in zdravo user posted image  ti želim!!

za ostale pa veselo navijam da zagledate user posted image !!!

lep pozdrav

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu kkkkk)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
29.7.2009 12:05:39   
črticaa
ja a si mela učer ultrazvok,..k možn da je izcedek odtega,... no ja al pa tud ne,.... sam jz vem da u nosečnosti nism mela nobenih izcedkov,..razen hektolitre belga tokauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
29.7.2009 13:06:56   
kkkkk
hej hej!
ne ultrazvok sem mela 2 dni nazaj...mogoče je pa user posted image prej pršla...upam d ne...
dele sm za en tamplon napovnla...sej drgač še nism noseča...k je biltest negativn k ga je ginekologinj nardila...
sam je blo vse ful čudn...zadna menstra je bla čudna pol te krči pol dons izcedek...nea vem:D:D upam d smo kei naštimal!sej že razmišlala če je lahko ugnezditvena...je možno?

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
29.7.2009 14:53:14   
malajka84
kako ste kej punce? jst tko no..bl k se bliža 1. avgust...slabš občutk mam...ma kaj pa vem..zmer paniko delam zadne dni pa nikol nč ni...probam odmislt..odštevam dneve do morja, ki jih je še kr neki no ja 13...:) sej počas bo:)
Lepo se mejte vse

(odgovor članu kkkkk)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
29.7.2009 15:39:37   
arupnik3
ojla
vsem user posted image želim vse najlepš
vsem ki upate na + želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem ki greste na morje želim velik lepega vremena in velik čofotanja in velik user posted image

sm bla zdele v bazenu popoldne pa grem na eno kavico tko da bi super

papa

Neposredna povezava do sporočila: 1465
29.7.2009 16:50:06   
črticaa
kkkkk pomoje da je velig tud na tem, ker se tok obremenujš in si želieš, se obremenuješ,....jz sm se do 1 uz skor pojedla, ker je mela od mojga sestra najprej izvenmaternično nosečnost in sm bla čist živčna, vse me je bolel,... poj mi je pa še reku da ni srčka (sm bla že u 4 tedenu, u 5 tednu se pa vid) in pojje bla šele panika, tko u 8 tednu sm mela nasledn UZ,... sprost se, probi čim mnj mislt na to, ker vem a bo te3žkouser posted image user posted image

(odgovor članu kkkkk)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
29.7.2009 17:38:31   
kkkkk
jah možno da res...sam drgač se ne obremnjujem res čist nč...sam čudno mi je!midva sva komi 2 krog in se ne obremenjujem še...k bo bo...sam valda pa d uprašam...jz sama nč ne sklepam ker nimam izkušenj....zto se pa na vas obrnem! bomo videli če bo user posted image pršlau nedeljo.

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
29.7.2009 21:35:38   
BabyKitty
No sem opravila pri Kalliste user posted image bili so vsi zelo prijazni (mogoče celo malo preveč user posted image ), ugotovila je da imam pregradico, ampak je rekla da je zelo mejhna in da ne bi smel bistveno vplivat na zanositev, drugače pa je vse vredu, jajčniki lepi user posted image , maternični vrat tud OK. Glede pregrade je rekla še, da je tako mejhna, da ne priporoča odstranjevanjanja in da bo mogoče potrebno malo več časa, da zanosim ampak da je bolje tako kot, da grem čez operacijo, ki baje ni najbolj prijetna s tem da traja da prideš na vrsto ipd. in je rekla da se po njenem ne splača in da ne priporoča user posted image če pa po 1 letu truda ne bo nič bomo pa naprej razmišljal user posted image no zgleda, da bomo še neki časa počakal user posted image aja pregled me je prišel pa 70 EUR, nekje pričakovan znesek user posted image

BOSTINA držim pesti... poskusi se umiriti, dragiju reči, da te malo zmasira in boš mal pozabila na pričakovanje user posted image user posted image

kkkkk jst mam tud rjave flekce pred M že 6 mesecev pa ni nič bilo nikoli... Danes je pa ginekologinja rekla, da je to dokaj normalno če prenehaš s KT, ker se cilkus še lovi...

(odgovor članu kkkkk)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
30.7.2009 9:34:49   
malajka84
Evo mene...sm rekla, da bom počakala do 1.avg...M bi mogla prit 29., ap sm rekla za zihr ne...hja nism mogla čakat mal prej naredla test ma ni nč pokazu, M pa tud še ni, boli me nč...tk d bomo vidl kaj bodo dnevi prnesl...
Očitn bom res mogla do 1.počakat..čeprov mi nikol ne zamuja..zdej pa en dan...tk d vse je neki čudn tale krog..pokaže pa še vseen nč...bomo še čakali.

Pa pr vas..pri kateri kaj novega?

Lep dan vsem!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1469
30.7.2009 9:41:03   
črticaa
babykitty sm ti rekla da so  res face,...kar kol hočeš ti razloži,..ne te naši G k si k na tekočmu traku

punce sj vm bo vsem ratal,....evo moj se je lih prekucnu na rtebuh, in zdj je dal glavo na roke in gleda tv,....ko je luštn

a 1 fotka je pa ratalauser posted image user posted image

lep in sončen dan

Neposredna povezava do sporočila: 1470
30.7.2009 9:42:15   
črticaa
sm dojela zakaj tko gleda tv,..spotoma je še na šport prestavuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  te desci

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
30.7.2009 9:51:45   
Mateja4
BabyKitty user posted image user posted image user posted image user posted image hvala bogu da je vse ok... zdej pa pridno user posted image in rezultat bo kmalu tu user posted image user posted image
Bostina  držim pesti da se ti čez kak dan + nariše... (upam da je zaenkrat samo premalo hormona še, da bi ga test zaznal) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kkkkk držim pesti in upam s taboo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst pa čakam user posted image user posted image user posted image sem včeraj še zadnje malenkosti prpravla.... tako da zdaj pa sam še na našo najmlajšo članico počakamo in to je to user posted image user posted image (in pravkar me je fejst pod rebra brcnila - si misli mami me boš še mal čakalauser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
30.7.2009 13:25:48   
Chi_Pita
Oh BabyKitty, glavno, da ni nič hujšega user posted image ...  si me pa prestrašla veš, ko si omenila pregrado .... zdaj pa bo uspelo ... sam nič mislit na to ... meni je to pomagalo user posted image

Punce držim pesti, da se mi kmalu pridružite ... res še zdaj ne bi verjela, če se ne bi pojavljala slabost user posted image user posted image

novopečene mamice ... kako ste kaj? Vaše rožice kako so ... hitro rastejo a?

nosečke ... se pripravljate na pot v Rim ... polno polno sreče  user posted image user posted image user posted image

čakajoče ... vam tudi košaro pikapok za srečo, da ugledate v najlepšem mesecu + user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
BOSTINA počakaj da ti zamuja ... jaz sem test naredila en dan zamude in so bile takoo full full močne črtice, kotr da sem noseča že celi mesec user posted image sej bom testek dala gor, sam imam slikano na GSM, pa moram bit na mojem rač, ne pa tle v službi user posted image

SOnčen pozdravček iz morja user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
30.7.2009 21:25:28   
BabyKitty
Hvala punce za lepe besede, samo dons me je začel pa kr mal skrbet zaradi pregrade user posted image sej veste ko pride za tabo in začneš globje razmišljat user posted image

črticaa tapravga dedca maš ja user posted image

Jst se pa neki slabo počutm :S se mi zdi da bom zbolela :/ spet... Je rekla moja sodelavka da je to normalno, da k si s tako mejhnimi otročki v skupini, da si velikrat bolan, ker si skoz v leglu bacilov... ajoj...

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
31.7.2009 12:18:39   
malajka84
Hej..kako ste kej?
Jst spet vsa čudna..vsake pou ure na wc-ju, nek čudn okus v ustih...bolečine v spodnem delu trebuha...jst res ne vem...a res psiha lahk tolk nardi..al je pa končn le ratal...M bi mogla prit 29...no je še ni...sam...ma sploh ne upam mislt da je ratal..pol sm preveč razočarana...bom mogla menda knjigo napisat:) MOČ PSIHE:)...eh no..

Lepo se mejte...!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?