|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
5.8.2009 13:46:51   
tinncyka
Mateja4 - iskrene čestitke ob rojstvu hčerkice Taje!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
5.8.2009 13:54:13   
donna22
Mateya4, čestitke user posted image user posted image user posted image Prava girl power user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
5.8.2009 14:28:10   
sa5i
Mateja4 in očka čestitam za Tajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
5.8.2009 15:43:31   
kkkkk
mateja 4 ČESTITKEEE:D :D :D  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
5.8.2009 19:51:12   
BabyKitty

KLJUB MLADOSTI BOMO MAMICE

user posted image

MENSTRUACIJE NE PRIČAKUJEMO

Patrishka       20.07.         23 let        3.krog        LJ
nanny.girll     24.07.         19 let        1. krog       LJ
sa5i                xx.07.         20 let        2. krog      MS   
mladika          xx.07.          21 let            ?             ?
kattix              xx.07.         20 let       4. krog         ?    
IsabellaLana   xx.07.        25 let       2.krog       NM

Tancy25          xx.07.          ?                  ?             ?    

tix                        08.08.          20 let       1.krog        KR
dalilah                 10.08.          22 let       5. krog       LJ
Lun1ca                17.08.          21 let       1. krog       MB

nincy29               18.08.          18 let       2. krog      GO
Patrishka             20.08.          23 let       3.krog        LJ
kkkkk                  29.08.          20 let       3. krog    Kamnik
BOSTINA             29.08.          25 let       7. krog       CE
patella                 30.08.          23 let       3. krog       LJ
elanor                  xx.08.           21 let       3. krog   Primorska
sunshine84          xx.08.          25 let       5. krog       KR
kago                     xx.08.          25 let       6. krog         ?
BabyKitty             xx.08.          20 let       6. krog         ?

user posted image
user posted image

NOSEČKE

M1987                  12.08.2009       21 let           LJ 
lucy86                  14.08.2009       22 let           SG 
jasmina in tadej   05.09.2009       22 let        Slo. B

Tamika87             07.09.2009       21 let          MB 

litlleMiss               07.09.2009       18 let          Ptuj
jancyika               12.09. 2009      19 let        Slo. B 
Sasy                     20.11. 2009      20 let           LJ 
tinncyka               12.01 2010       19 let           CE 
Anneri                  23.01.2010       25 let          MB 
P1ka23                18.2.2010         23 let        Portorož
egleria                 16.1.2010         20 let        Velenje
kemo                    19.1.2010         23 let        Celje
Zvezdici                24.3.2010         21 let          LJ
Chi_Pita               05.04.2010       23 let        Izola

user posted image  
user posted image

MLADE MAMICE
*** Mateja4 (1. pri 20. letih)***(2009)
***Snoppyka (1.  pri 18. letih)*** (2009)
***donna22 ( 1.
pri 22 letih)*** (2009)
*** pondelak (1.  pri 19. letih) *** (2009)
*** zoja10 (1.  pri 22. letih) *** (2009)
*** črticaa (1. pri 19 letih)*** (2009)
*** Pikica5 (2.
 pri 21. letih)*** (2008)
***arupnik3 (1.  pri 20. letih)***(2008)
*** Ploha ( 1.  pri 21. letih) ***
*** angel_rebelde  (1.  pri 19. letih) ***
*** petra88 (1.  pri 20. letih) ***
*** pikica36 (1.  pri 18. letih) ***
*** čebelica01 (1.  pri 20. letih) ***

user posted image
user posted image

Kljub mladosti bomo mamice song

Mlade smo, polne energije,
čakamo, da se nam user posted image odkrije.
Da nam bo čimprej uspelo,
vsak dan  user posted image veselo .

Mlade nosečke se veselijo,
saj kmalu svojo pikico dobijo.
Skupaj čvekamo v dobrem in slabem,
da zagledamo user posted image nepozaben.

Nekatere med nami pa so že mamice,
pomagajo nam lajšati naše težavice.
Znaki, skrbi in pričakovanja nas skrbijo,
mamice pa nam pomagati hitijo.

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
5.8.2009 20:57:15   
BabyKitty
Kje ste kaj punce na ta poletni večer user posted image ste tudi ve kaj tečne user posted image jaz dane sama sebe ne morem prenašat tako sem našpičena user posted image polna lunca dela svoje user posted image

BOSTINA upam, da na morju rata :) tudi sama sem ustvarjena na morju user posted image me je doletela ta fuj fej zgodba, da sta mi starša pokazala posteljo kjer sta me spočela user posted image še vedno imam nočne more user posted image user posted image user posted image

Vsem, ki ta mesec niste zagledale user posted image pošiljam en veliiiiiik objemček user posted image in vem, da nam bo skupaj naslednji mesec uspelo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1531
5.8.2009 21:00:25   
Lun1ca
Joj drage punce.. mene je pa zdaj taka emocionalnost zgrabla.
No z dragim trenutno živima pri mojih starših v hiški, ampak ker je seveda odšel na nogometno tekmo, sem se jaz spravla na stanovanje (kjer smo pač prej živeli in boma zdaj z  mojim dragim) malo pač čistit in praznit.. in zdaj je na vrsti moja 'otroška' soba. In ko sem tak prestavljala oblačila iz moje sobe v spalnico.. sej nevem kak bi opisala.. Ampak kam je šel čas?! Zdaj že praznim svojo sobo da jo bom počasi uredila za svojega malega princa ali princesko user posted image
In edino ob pogledu na te prazne, že na pol razdrte omare in polne škatle spominkov in seveda tudi spominov imam kar cmok v grlu user posted image   Seveda upam da bo soba kmalu polna otroškega smeha, malih ljubkih oblekic in igračk!
Ah...

Neposredna povezava do sporočila: 1532
5.8.2009 21:21:02   
BabyKitty
Lun1ca rastemo user posted image smešno je to, da sem si pri svojih 12ih letih kupila otroško sobo, ki sem jo seveda čez huda najstniška obdobja prerasla in sedaj jo imam že v planu za svojega malega... Ampak soba je meni še vedno nova user posted image samo jaz sem zrastla user posted image sedaj razmišljam kako bo pisalna miza zelo uporabna za previjanje user posted image kako bo na komodi akvarij, kjer bo imel otroček ribice user posted image pa hrčka pa ptička user posted image user posted image zdej bom pa še jst jokat začela user posted image zadnje dni me malo hormoni dajejo se mi zdi. Kdaj hočem kar zajokat... Sploh pa ko delam s svojimi piščančki v službi ko se hoče kakšen cel dopoldan stiskat k meni ali ko pritečejo k meni v objem, najraj bi stekla stran pa se zjokala user posted image danes mi je že šla po licu solzica ko sem božala enega varovanca user posted image user posted image da je lahko zaspal. Ko ti reče takšna bučka "dej me prosim mal božej" user posted image user posted image Tam na nebu sije pooolna lunca, sije kar se da... tralala

Lun1ca upam, da nama rata sobe kmal ponucat user posted image user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
5.8.2009 21:31:37   
Lun1ca
Mnja jaz sm svojo dobla pri 14ih in je pač bol mladinska soba od otroška in je preveč resna za otročička sm se odločla user posted image user posted image in jo bom pač dala od dragega pol sestrici je 8 let stara pa ji blo zlo prav prišla. Ker ohranjena je čist lepo v bistvu je tut ko nova. No tak da jo bom lahko pol hodla tja gledat user posted image user posted image user posted image user posted image Pa upam da ne jokat zraven.. In kaj vse najdem ko pospravlam stvari v škatle.. ajoj sem že tut potočla solzice.. Kolk spominov.. sploh si nism predstavljala! In ko je tolk stvari ko bi ble za vstran vrčt.. in nemorm.. prav nemorm.. sploh nevem kam jih bom pol dala. Namreč v spalnico defenitivno ne pašejo user posted image Pa foto albumi... slike pa to.. joj.. eh bom raje tiho ko bom še enkrat zajokala user posted image user posted image se že prav smotano počutim user posted image še dobro da sem sama tu! user posted image

Luna je pa res lepa ja.. sem jo tut jaz poškilila zdaj na balkonu ko sem si bistrila misli user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1534
5.8.2009 21:32:25   
Lun1ca
Aja pa še nekaj.. če nebo tamala lepo pazla na mojo sobo.. cjoooo jo kr nazaj odpeljem user posted image user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
5.8.2009 21:46:29   
BabyKitty
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdajle sem s tole sobo dobila asociacijo user posted image Nič več me ni strah ne nosečnosti, ne študija ob otroku, ne poroda... Mene je samo strah, da bo moj otrok po men se vrgu user posted image ker če bo, je pomoje to moj prvi in zadnji otrok user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 5.8.2009 21:47:23 >

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
5.8.2009 21:50:04   
Lun1ca
Joj ja to sm pa jaz tut že študirala.. Ker v obdobju najstništva pa priznam.. sm bla pravi hudič in še res pohvala mojim staršem da so to prenašali. Zdaj.. sama sebe bi natepla kako sm delala user posted image user posted image boga reveža kolk živcem sem jima spila.. pa ko tak pomislim kolko sta mi dala.. sploh zdaj še stanovanje pa to..
Kdo ve kaj vse še nas čaka.. me pa si tak želimo angelčkov.. pol pa bojo kje hudički pa bomo mele.. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1537
5.8.2009 21:55:57   
BabyKitty
Jst sm bla pa lih v najstniških letih angelček user posted image Mene bolj skrbi za tista prva leta user posted image Mene mami od prvega leta ni mogla oblečt kakor je ona hotela, sem se hotla sama in tisto kar sem sama hotla user posted image neskončne borbe pred vrtcem user posted image 5x sm zbežala iz vrtca user posted image zelenjave nikoli v življenju nisem jedla user posted image ko sem dobila sestrico sem jo porinila pred avto user posted image ipd ipd. Ampak najhuje je bilo pa pri oblekah user posted image in nekatere stvari se nikoli ne spremenijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
5.8.2009 22:00:57   
Lun1ca
Jaaoo mislim da je tisto z sestrico tut hudo user posted image user posted image user posted image user posted image
No jaz iz vrtca nism bežala ker mi je blo začuda prav všeč. Je pa res da nism marala mleka in sm mami skos govorila da mi more puding z vodo kuhat (no seveda ga je skuhala z mlekom pač tak da nism vidla) in tudi jaz nism maral zelenjave.. Še danes je ne maram sploh ne kuhane.. surova je čist kul in to seveda samo zelena paprika paradižnik in čebula pa če mam dober dan še kumarce user posted image user posted image
Sem se pa odločla da moj otrok nebo tak zbirčn ko jaz user posted image in prav priden bo.. ubogal me bo in mi pomagal pri hišnih opravilih user posted image skratka ne bo tak ko jaz!
Dream on ja.. sej vem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1539
5.8.2009 22:48:26   
BabyKitty
Moj bo bolši user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
6.8.2009 7:46:19   
arupnik3
ojla
ja mi smo pa tole noč imeli zelo zelo pokvarjeno
tamala sploh ni hotla spat ne v postelci ne pri meni pol jo je še ati neki časa božal pa nič in nič
ja LUNA je bla ane !!!!
in sm čist na tleh tko da grem počivat

Neposredna povezava do sporočila: 1541
6.8.2009 11:20:59   
Lun1ca
BabyKitty Ne pa ne! Moj bo!! user posted image user posted image user posted image

Ah polna luna ja.. mene tut mantra! Al nemorm spat al pa mam take čudne sanje. Danes npr. so ble čudne sanje in sm plezala v gozdu po nekih drevesih ful hitro, ker me je namreč lovil neki lokostrelec! Svašta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
6.8.2009 13:16:40   
malajka84
Babykitty ja upam da rata na morju. Hvala za čaj...bomo vidl...mogoč pa bo..zdej vsaj vem, da mu ne smem pol postle kazat:9 Da ne bo travm:) hehe

Pa drugač kk ste kaj? Kaj novega? Jst lih mojmu vlagam pekoče feferone....mal prej sm jedla pekoče napolitanke..ja tk je...če človk z rokam od pekočih feferonov zagleta čokoladne napolitanke.:)
Ma je blo za preživet....zdej sam odštevam še...4 dni..pa končno morje! Komi čakam.

Lepo se mejte punce!!
Pa dejte kak plusk zrihtat!;)

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
6.8.2009 18:05:07   
BabyKitty
Jst sm tud tečna neki...

BOSTINA hvala ker si povedala tole o pekočih napolitankah, mi pomagaš pri hujšanju, ker sem ravnokar hotela vzeti malo čokoladice pa me je vse minil user posted image

JOJ PUNCE jst bi user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1544
6.8.2009 19:00:14   
pinky86
hehe kakšne debate user posted image jaz se tudi sprašujem, kakšni bodo moji otroci hmmm mi2 s fantom sva bila kar bolj med pridnimi, lepo sva spala, jedla, tudi trmala se nisva preveč...taka vodljiva prvorojenca hihi ampak to sploh ne pomeni, da bodo najini otročki tut taki user posted image Jst samo upam, da ne bodo preveč trmasti in ne bo na koncu vse "ne, ne, ne!!", ker potem je pa kriza. Sodelavka mi je zdj povedala, da ko da svojega 3 letnega sinčka zvečer spat v njegovo sobo je včasih tako jezen, da vse knjige na tla pomeče aaaaaa!! Seveda, mamica vztraja, da jih potem tudi pobere, ampak ta njuna ceremonija lahko potem traja tudi eno uro!!!

Kaj pa videz, že kaj kombinirate, od koga bo kaj pobral user posted image ?! Sem slišala, da si noseče mamice ponavadi že kar predstavljajo kakšni bodo njihovi otroci, ko bodo prikukali na svet in ponavadi so na koncu res taki....a je v tem kaj resnice?! Tiste, ki ste že mamice?

Pošiljam vam še eno luštkano zgodbico o tem, od kod pridejo otroci, da boste vedele user posted image

http://www.wimp.com/partlycloudy/

PS: Bostina, mislim da vama bo na morju uspelo...super klima, sproščujoče vzdujše, brez skrbi (no razen user posted image , kar je pa lepa skrb) in se bo sigurno prijelo user posted image Držimo pesti!)

*Mateji 4 tudi jaz čestitam ob rojstvu hčerkice in seveda tudi srečnemu očku.*

Neposredna povezava do sporočila: 1545
6.8.2009 19:11:02   
pinky86
Aja, še eno sem našla hehe ko majhen fantek prvič vidi jastoge hihi kok je luštkan, ful ga zanima, je radoveden, ampak se jih pa tudi malo boji....WOW user posted image

http://www.wimp.com/boylobsters/

pozdravček

< Sporočilo je popravil pinky86 -- 6.8.2009 19:12:50 >

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
6.8.2009 19:44:09   
malajka84
Hvala punce upam da bo...pa upam, da kera še prej zagleda user posted image zdele jih po seznamu kr nekaj čaka..:) more bit

Drgač pa mal bl za hec k za res...k je bla neka debata po kom naj bi se vrgu dojenčke..komu naj bi bil podoben?..evo en lušn link, no dva linka;) za hec...mogoče je pa vse res:) hahaha

http://www.babymamamaker.com
http://babymaker.mauryshow.com

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
7.8.2009 7:55:40   
arupnik3
ojla
jst pa res nikol v nosečnosti nism premišljevala kašn bo moj otroček v srcu sem čutila da bo fantek vendar je bila punčka pa skoz čez celo nosečnost sm si želela da bo otrok zdrav brez genskih napak ........  zdej mi vsak pravi da je čist atiju podobna sam oči ima moje tko da ne vem laske ima čist svetle midva imava pa temne tko da po mojem bo čs prinesel svoje glede podobnosti

na morju veliko relaksacije in seveda user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1548
7.8.2009 18:17:07   
BabyKitty
Tudi jaz se ne obremenjujem s tem... samo malo za šalo sem razmišljala kako hudo bo če bo imela po meni karakter user posted image

Kaj pa drugače? Kaj počenjate že cel dan, da se nič ne javite?

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
7.8.2009 18:44:14   
Afrodita23
Pozdravljene vse mlade mamice, vse srečke user posted image in vse tiste,
ki še boste zagledale user posted image .
Sem user posted image NOVA med vami, in imam prav posebno vprašanje...
( Morda ne spada ravno k temi pogovora, vendar me bo vsak čas konec od pričakovanja )  user posted image .

In sicer me zanima, kdaj je vam pokazal test user posted image , po kolikem času?
Jaz imam namreč vse znake user posted image , vendar še ne upam narediti testa, da ne bi bil - .

Pa lep pozdrav vsem...

Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?