|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
4.7.2009 14:47:44   
kkkkk
lep dober dan!
torej user posted image  je prišla tako d gremo v drugi krog in je ne pričakujemo 2.8.!zdej bomo pa spet na povno user posted image :D
vsem ki ste že zagledeale user posted image  čestitam ,drugim ,ki pa še niso oa želim veliko srečeuser posted image user posted image
lep pozdrav!

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
4.7.2009 14:53:36   
BabyKitty
kkkkk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image navijamo za naslednji krog user posted image

(odgovor članu kkkkk)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
4.7.2009 23:08:20   
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: mladika

Zdravo punce! na netu oz.na portalu bibaleze.si sem zasledila članek o tem,da bi blo dobro da tisti pari,ki se že nekaj časa trudijouser posted image ,da naj biuser posted image vsak dan,ker to pri moškem vpliva nauser posted image so kao bolj kvalitetni in majo manj poškodovano DNK,res pa je da se njihovo število zmanjša po 1 tednu na več kot polovico!!!!!!!!!!!
kaj ve mislte kej o tem??

vsakič drugače rečejo. jaz pa sem slišala da če se trudiš zanosit da bi naj slončkal 2-3x na teden oziroma vsak drugi dan da so potem semenčeca bolj kvalitetna. tako priporoča večina ginekologov.
sicer pa čimmanj se obremenjevat, slončkat iz užitka, ne mislit na bebo pa boste videle da boste lepo presenečene ;)

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
5.7.2009 18:58:16   
mladika
ojla!
eh sej je brezveze usak neki drgač reče, pa napiše. Jst sm tut zdj čedalje bolj prepričana, da bolj kot se s tem obremenjuješ pa misliš sam na bebo slabše je. Čeprav vem, da je eno govorit, drugo pa narest. Kajti če se potrudiš, pa pozabiš mal na to, pa z dragijem user posted image  brez obremenitve pomojem bomo vse prav kmalu lepo presenečeneuser posted image . To je moje mnenje.
Lepo se mejte!!

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
5.7.2009 19:45:32   
BabyKitty
Bomo potem povedale recept k nam rata user posted image ko bo bog dal so rekl oča user posted image

Kje se skrivate cel vikend? Upam, da uživate ker nič ne pridete pozdravit user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
5.7.2009 22:00:45   
Lun1ca
Ah jaz sm mela čez vikend priprave za izpit ju3.. user posted image

Drugač pa jaz tut mislim da se je treba samo sprostit in dat vse misli na stran (tut to da hočemo zanosit) med user posted image in se samo prepustit strasti, pa bo že ratalo.. Osebno tut mislim da je bolše vsak drugi ali tretji dan saj so user posted image bol kvalitetne.. preživijo pa tak tudi do 5 dni. Nam bo že uspelo prej al slej (upajmo) user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
6.7.2009 8:18:44   
kattix
Oj..lubice moje..kako ste..se javljam po doolgem času;)
Vas pa berem vsak dan, tako da sem z novicami na tekočem.

Ja naj vam povem, da mi tečka zamuja 6 dni.user posted image .počutim se super..Bomo vidli..vam poročam...ko bo kaj ..če bo kaj..Držite pesti zame..jst jih za vas vsak dan;))hihiuser posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
6.7.2009 8:57:49   
egleria
kattix držimo pesti
punce meni je uspelo ko sem najmanj pričakovala.. pa nisem mela sploh rednih M, pa tudi O sem mela čist zmešane.. pa nama je vseeno v drugo uspelo ker sploh nisma razmišljala da lahko imama takšno srečo da tak hitro rata..

(odgovor članu kattix)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
6.7.2009 17:30:15   
tinncyka
kattix držim pesti za user posted image !!!user posted image user posted image user posted image

Snoopyka kako si ti pridna ko nes mene seznam rihtašuser posted image ,
morem priznati da men se nč ne dauser posted image

lep pozdravuser posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
6.7.2009 22:17:52   
kkkkk
helow!
kako ste kej?
jz mal poročam o svoji čudni mensturaciji ta mesec...mislim kar nekaj...u petek sem jo dobila u sobot je blo fertikuser posted image nč jasn...sam uno krči pa to...to sm vse mela...sam kr sam en dan...user posted image pol pa dons spet ena malenkost...hehe
bomo vidl....
gremo pogumno u drugi krog...
lp kkkkk

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
6.7.2009 23:37:14   
BabyKitty
Snoopyka kako si ti pridna ko nes mene seznam rihtaš, morem priznati da men se nč ne da

Kaj pa jst user posted image hehehe

kkkkk kaj pa če je bila to vgnezditvena? Bi bilo možno? Nočem ti lažnih upov dajat, ampa a ni tako, da nekatere mislijo da niso noseče ravno zato, ker so imele manstruacijo, ki v bistvu ni bila M ampak vgnezditvena? Si testk delala?

(odgovor članu kkkkk)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
6.7.2009 23:43:54   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Snoopyka kako si ti pridna ko nes mene seznam rihtaš, morem priznati da men se nč ne da

Kaj pa jst user posted image hehehe

seveda si tudi ti pridnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1287
7.7.2009 10:40:22   
BabyKitty
No sam da user posted image Kje ste punce s user posted image zdej... Čakam user posted image A ste vse na morju pa uživate user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
7.7.2009 11:51:45   
malajka84
Po dolgem času se tud jst spet oglašam...

Donna najprej čestitke tebi in mali Zali!user posted image user posted image user posted image Pa seveda atiju;)

No pri meni spet nič, tako da...gremo v en krog več in ne pričakujemo  1.8., pa še to to je zdej 6. krog ne 4....

No lepo se mejte vse, pa upajmo na čimveč user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1289
7.7.2009 15:00:14   
donna22
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL
7.7.2009 14:54:17    showPicture("7/7/2009 2:54:17 PM",0,0,0,4037940,154) donna22
titleAndStar(736,0,0,false,"","")

Objave: 736
Član od: 5.1.2009
Status: odsoten Ojla, hvala za čestitke Ravnokar sma prišli iz P Da še tu povem zgodbo:

CR je bil planiran za 6.7., 2.7. pa sem mogla it v porodnišnico izpolnit sprejemne obrazce, v nedeljo bi naj šla noter. Tam so me seveda na ctg priklopli, je blo vse okej, potem pa mi je šla pritisk merit in je bil 152/95 (drugače pa sem vso imela skorajda idealen pritisk); tam je bil moj ginekolog (Lukman) in je rekel, naj mi ga zmeri še enkrat in če bo še vedno previsok, bojo me sprejeli ... No, drugič je bil komajda kaj nižji (149/90), potem so opazli še, da imam zatečene noge in je Lukman rekel, da bo pa mogoče CR kar danes, se pravi na tisti dan. Sem bla cela panična, skoraj se mi je zmešalo  V kratkem mi je rekel, da se je že zmenil in to je bilo to ... Mojega sem poklicala in pridrvel je s službe iz centra Celja v pol ure

Ob 12.45 sem šla v operacijsko in moram povedat, da so vsi bli ful prijazni na mene (na splošno je blo skorajda vse osebje fajn ), ker  sem bila nekaj časa živčna kot Dobla sem seveda anestezijo, najina Zala pa je prijokala na svet ob 13.07 (baje se je pridrla kot prava baba ). Dobla je tudi lepo oceno po apgarjevi lestvici - 9, sploh glede na CR Moj jo je videl že kakih 10 minut zatem, ko so jo pripeljali na oddelek ... Jaz pa sem se zbudla ob 14h v šok sobi. Bolelo ni tako kot sem pričakovala - imam ful nizek prag bolečine, pa sem bolečino na lestvici od 1 do 10 ocenla samo z 2 , čez kako uro pa z 1 Najprej sem vprašala, kak je malicka, če je zdrava, pa so mi povedali, da je super, da ima 3100 g in 49 cm, potem pa sem zahtevala nekaj za odžejat (sem si lahko samo ustnice namakala), malo kasneje pa je prišel moj noter in mi ves ganjen pokazal slikice in posnetek (pa res se je drla ko ). Blo pa je zelo neprijetno, ker sem mogla bit 4 ure v šok sobi, potem pa so še zamujali in sem mojo malo princesko vidla komaj nekje ob 18.50 Torej, meni se CR ni zdel neke pretirano boleč, sploh ne, te pa res zdela, sem bla prve 3 dni kar precej zanič, sploh drugi dan, poleg tega imam pomanjkanje  železa in še malo slabokrvna postajam Ampak se vse pretrpi za nekaj tako čudovitega

Glede na to, da sem jo vidla šele toliko ur po porodu in da je nisem mogla prej dojit, poleg tega pa so mi jo trikrat odpeljali čez noč in jo tam hranili, sem bla prava atrakcija, ker je dojenje steklo brez težav Zala je imela kljub vsemu močen sesalni refleks, tako da se zdaj samo še polno dojima, mleka je dovolj in mi vse skupaj ne povzroča nobenih težav Pa sem razbila še en mit - da je dojenje po CR skorajda nemogoče Na koncu se je res izteklo tako kot v filmih - dala sem jo na joško in je to to   Najprej ji je teža seveda malo padla, sma pa iz včeraj na danes pridoble celih 100 g (je bla pediatrinja navdušena ) in sma prišle iz porodnišnice s kar 3050 g

Drugače pa je pravi cukrček, mala lepotička, kar pridna, ampak zaenkrat je čez dan precej lažje z njo kot čez noč, bomo mogli malo uredit ta urnik Skratka, srečni smo 100 na uro Kake slikice pa bom dodala, ko bom malo bolj pri volji, si še moram pridobit moči user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
7.7.2009 15:42:36   
donna22
Se opravičujem, sem kopirala z druge teme, pa so smileji zginli user posted image user posted image Saj je razumljivo napisano, ne?user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
7.7.2009 17:51:07   
kkkkk
hehe jah možno tud d je vgnezditvena sam ne tkoe en dan ja  en dan ne...
bo drug krog več sreče:D

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
7.7.2009 17:52:30   
tix
čestitke mamici za Zalo user posted image user posted image user posted image

držim pestke za nove borbe, za sebe pa še malo upam ker user posted image še ni user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
7.7.2009 18:38:34   
BabyKitty
wiiiiiii dona22 lepo da si se javila z obširno zgodbico user posted image zdej pa hočmo slikce!!! Heheh, hecam se... Ti se kar spočij v miru, pa posveti svoj čas svoji bučkici, pa jo pozdravi še v mojem imenu user posted image

tix... user posted image user posted image user posted image user posted image pluski bodo padal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
7.7.2009 19:24:06   
tinncyka
snoopyka sporoča: čeprav paketek je zamujal, so ga dostavili in tako smo 7.7.2009 ob 16.30h, punčko povili, ime ji je Albina! očka Albin in mamica Karin.

čestitke!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 7.7.2009 19:25:01 >

Neposredna povezava do sporočila: 1295
7.7.2009 20:04:59   
elanor
oooo, čestitam!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
7.7.2009 21:24:56   
tinncyka
user posted image

evo danes smo opravili NS in je merila 1,8mm, ter možnost za sidrom je 1:11705 tako da smo presrečniuser posted image user posted image user posted image
sem slikco prilimala upam da je ratalouser posted image

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
7.7.2009 21:44:52   
BabyKitty
Jst sm pa to dons že vidlaaa user posted image user posted image user posted image user posted image ...ja lušna zgleda user posted image pa še enkrat čestitke za dober rezultat user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
7.7.2009 21:46:15   
Pikica5
Donna22 in Snoopyka čestitke ob rojstvu vajinih dveh princesk.

Donna22 sem zelo vesela, da ti CR ni pozročav večjih težav, kot tudi ne dojenje. Bi bila zelo vesela, če bi imela takšno izkušnjo. Sicer meni je bilo najhujše prvi teden potem pa se je bolečina pri vstajanju in hoji umirla.

Tinncyka čestitke za lep izvid NS user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
7.7.2009 21:48:06   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Jst sm pa to dons že vidlaaa user posted image user posted image user posted image user posted image ...ja lušna zgleda user posted image pa še enkrat čestitke za dober rezultat user posted image user posted image

ne te pa nisi vidla je iz CD-jauser posted image

drugače pa hvala še enkrat za čestitkeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?