|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
10.7.2009 12:41:00   
IsabellaLana
Jst sm pa danes opazila rjavkast izcedek, tko, da očitno se M napoveduje...Malo razočarana...user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
10.7.2009 12:53:47   
BabyKitty
Dokler se ne ulije ne obupaj! držim pesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu IsabellaLana)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
10.7.2009 13:03:49   
IsabellaLana
Itak rjavi izcedek pomeni M...user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
10.7.2009 13:11:40   
BabyKitty
Ni res... Ti kar naj povejo nosečke, da se kdaj rjavi izcedek pojavi takrat v času ko naj bi imele M... Tako da ni še vse izgubljeno...

Neposredna povezava do sporočila: 1329
10.7.2009 13:13:22   
IsabellaLana
BabyKitty hvala za spodbudo...Sam pričakovala sem jo šele drug teden...oziroma je nisem pričakovala. Mah, sm kr neki zmedena...

Neposredna povezava do sporočila: 1330
10.7.2009 13:15:02   
BabyKitty
No še en razlog več, da bi to morda lahko bilo to... Držim pesti! Ne obupaj do zadnjega user posted image Lahko bi bila vgnezditvena, ki je lahko tudi rjavkasta... Baje :D tako pravijo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1331
10.7.2009 13:25:23   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Ni res... Ti kar naj povejo nosečke, da se kdaj rjavi izcedek pojavi takrat v času ko naj bi imele M... Tako da ni še vse izgubljeno...

to je pa čisto res... jaz sem tudi mela rjav izcedek pred nepričakovano M in nes M sem zagledala +!! tako da držim pesti da tudi ti zagledašuser posted image !!! dokler se ne ulije ne obupaj!! držim pesti da bo drugi teden +!!!

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

Neposredna povezava do sporočila: 1332
10.7.2009 13:26:08   
IsabellaLana
Evo, zdj sm pa že boljše volje....k sta mi dve tole tkole napisale...user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
10.7.2009 13:28:34   
BabyKitty
držimo pesti user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1334
10.7.2009 16:27:34   
lucy86
hojla babike
uuuu....snoopyka in donna čestitke za vajini srčici...zj počasi bom pa že jest na vrstiuser posted image . mene je pa strah, fejst...
IsabellaLana naj te še js mal potolažim da je blo pri meni isto.teden dni pred pričakovanouser posted image rjav izcedek- en dan, naslednji teden pa plusek in zj bom že počasi opdeketala v p... tak da držim pestkeuser posted image user posted image user posted image
tinncykauser posted image user posted image za NS
papa zj grem pa počivat da nebojo nogice preveč zatečene

Neposredna povezava do sporočila: 1335
10.7.2009 17:57:57   
donna22
lucy86, vem kak ti je ... Tudi jaz sem bila vsa prestrašenauser posted image , ampak se je dobro izteklo user posted image

Drugače pa je bla danes tu patronažna - Zala se je v 3h dneh zredila za celih 140 g user posted image user posted image user posted image Rekla je, da je v tem obdobju zelo dobro že 20 g na dan, moja princeska pa jih dobiva dobrih 40 na dan user posted image

(odgovor članu lucy86)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
11.7.2009 13:06:33   
lucy86
donna22 sej vem da bo...mora bit,če je toliko žensk na svetu spravlo otročkr na svet bom še jaz, a ne?user posted image
kak je lepo slišat da vse steče kot mora z novorojenčkomuser posted image
še bolj je pa fajn ko se vse več mladih odloča za otročke,a ne? bravo za nasuser posted image
in kaj počnete ob takem lepem vremenu punce?

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
11.7.2009 13:21:05   
BabyKitty
Odpravljamo se na savinjski konec user posted image drugače pa punce, nisem hotela prej povedat... ampak me bo vsak čas pobral... user posted image mislim, da me je dočakala vgenzditvena krvavitev... user posted image O sem imela pomoje pozno torej 2.7. (sem si zmerila BT tisti dan ko me špikalo zjutraj je bilo 36,3 naslednji dan 36,9, merila pa sem si bolj zato, da sem vedela kdaj približno lako pričakujem M, ker je prejšnjič tako zamujalo), v četrtek zvečer pa sem se obrisala in zagledali nekaj rjavih kapljic, se mi je zdelo čudno, da bi bila že M (večer pred M imam ponavadi malo izcedka), potem včeraj še nekaj kapljic, danes pa skoraj nič, s tem da je moja BT še vedno 37,0, torej rjavi izcedek 7 dni po O... hmmmm user posted image kaj pravite a bo user posted image  user posted image

(odgovor članu lucy86)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
11.7.2009 13:31:22   
Pikica5
Isabeaux ne nič ne mažem, zdaj sem že malo več ko tri mesece po operaciji in že dober zgleda (samo rdeča malo bolj debela črta) .

BabyKitty to bi se pa znalo kaj dogajat v tvojem bušiju. Ene majo rjavi izcedek pri vgnezditvi jajčeca, pri meni so rjavi izcedki bili samo slabo prvič splav, drugič pa porod. Jaz ne smem imet nič. Držim pesti, da ti čez nekaj dni pokaže močen plusek user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni je pa tako čudno včeraj ali pa vsaj danes morem user posted image  dobit pa je ni in ni, nikdar mi ne zamuja (vedno pride prej), samo upam lahko, da nismo kaj uštimali user posted image user posted image  A katera ve če bi lahko bili kaj narobe, če zanosiš hitro po najprej CR potem pa še operaciji po istem rezu?

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

Neposredna povezava do sporočila: 1339
11.7.2009 13:39:01   
BabyKitty
Bomo videli... Se trudim ne preveč upat.. ampak sej veste kako je to user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
11.7.2009 14:08:59   
elanor
BabyKitty, mogoče je pa to to!! user posted image Držim peste da je bla res vgnezditvena!! user posted image

Pikica5, ti pa probej kakšen testek naredit, da boš vedla pri čm si in se ne boš žiwcirala... Mogoče ti pa m zaostaja zarad kakšnih drugih razlogov...meni se je to poleti velikokrat zgodilo, ni je blo kr po dva meseca-kot da bi vedela da je nočem met na morju user posted image

Drugače pri meni ni še nič novega...m ne pričeujem v ponedeljek, znakcov ni še nobenih. Upam da je to dober znak, ker ponavadi med pred m začnejo prsa bolet, pa špikat in take reči, zdaj a nič... O, da bi bil naslednji teden teden črtic.. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1341
12.7.2009 14:11:33   
BabyKitty
Heh punce nč ne bo s user posted image pomoje... se mi zdi da bo kr tetka pršla user posted image pustimo se presenetiti...

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
12.7.2009 17:58:54   
Snoopyka
hvala vsem za čestitkeuser posted image
naj povem da je moja pikica se rodila z 3732g in 52cm, glavico je imela 32 tk da so me mogli rezat in nakonc šivat zdej pa sedim na balončku za plavanjeuser posted image
no tk na hitr se javim...domov sm pa prišla danes.

user posted image evo mojo pupiko. več fotk si lahk ogledtae na fb (kmalu)

lpuser posted image user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

Neposredna povezava do sporočila: 1343
12.7.2009 21:05:42   
katika7
Zdravo!
jz bi tud bla ful mamica ampak šele čez kako leto:)zaenkrat še to ni možno.Mam pa en problem...menstruacije nimam od 8.maja.
Dejstvo je da lani celo leto nisem mela rednih menstruacij,imela sem jih 2x na mesec itd
Zdej pa kr naenkrat nič.Vmes sem valda nardila test ampak je bil negativen,ampak menstruacije še vedno ni.V torek sm naročena  ginekologu in bom vidla kako pa kaj.Če bo kej bom valda obdržala,ker mam super fanta in si oba želima,res pa je da me panika mal grabi.Najverjetneje so pa to samo hormoni...napihnjena sem,prsi mam mal večje ampak ne bolijo,zadne tri mesce se mi razpoloženje noro hitr spreminja,bol sm čustvena kot ponavadi in vsak dan visim na bibaleze.si,kar je čudn ker nikol nism bla mahnjena na otroke.....uglavnem,naj me kira potolaži,ker se mi bo do torka zmešal:(

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
12.7.2009 21:26:17   
BabyKitty
Hehe, vem kako je to ko enkrat zaslutiš ali pa samo utemeljeno pomisliš user posted image , da si noseča, potem te pa matrajo dvomi... Sama sem se ravno zaradi tega dogodka odločila, da hočem imeti pikico TAKOJ user posted image in ne bom čakala na "idealne razmere", torej končan fax, neskončno dobra služba ipd. Ampak dejstvo je, da če je test- je 99% možnosti, da nisi noseča (vsaj gotovo ne v tistem trnutku) ampak, da se dejansko hormoni igrajo s tabo. Ginekologinja te bo pregledala in ti najverjetneje dala kakšne tablete za sprožitev menstruacije. Glede "znakov" je pa tko, da jih mamo vse, ki čakamo user posted image vsak mesec user posted image pa še vedno ni bilo user posted image ... Ampak se mi zdi, da boš kar ostala na naši temi in se borila za user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katika7)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
12.7.2009 21:52:15   
katika7
ej hvala ti:))))si me pomirila:)rada bi bla mamica čez kako leto,bom pa sigurno prišla na ta forum,ker ste tle gor same super punce;)če pa sm noseča pa se beremo v torek haha:))))papa

Neposredna povezava do sporočila: 1346
12.7.2009 22:54:09   
BabyKitty
rada bi bla mamica čez kako leto

No če sedaj začneš delati na user posted image boš lih čez eno leto mamica user posted image user posted image user posted image (recimo da ti v 3. krogu uspe user posted image )

(odgovor članu katika7)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
13.7.2009 15:39:36   
sa5i
hEJJ punce kako ste kaj??

Se vam po dolgem času mičkeno oglasim.... moji user posted image sta spalvali po vodi. user posted image Nevem kako je možno, da je bila tudi druga črtica potem pa čez 3 dni samo ena in potem user posted image . Tako, da sedaj čakamo, da mine in potem drugi krog.

Saj bo.... Babykitty kako kaže pri tebi?? 
Snoopyka, lepi pupo maš user posted image user posted image

No v glavnem pridno se trudite, obilo uspeha pa pišite kaj, da bom imela kaj brati user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1348
13.7.2009 18:08:39   
BabyKitty
Pri meni hmmm :) BT je še vedno visoka... Izcedka skoraj ni več (bile so 2 kapljici zjutraj)... Tako da pojma nimam, ravno razmišljam a se sprehodim do DM-a po test ali še malo počakam user posted image kaj pravite?

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
13.7.2009 19:12:12   
BabyKitty
Sem kupla test bil je - user posted image heh, kaj čmo... novim zmagam nasproti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?