|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
8.7.2009 6:45:45   
kattix
Donna in snoopika;)))ČESTITAM ob rojstvo vajinih sončkov;))res sem vesela, da je šlo vse ok.

Jst pa sporočam, da zamuda user posted image ni bila znak user posted image , sem pa včeraj delala ovul.test in je pokazal O, tako da sva šla hitro user posted image user posted image hehe

Kljub slabemu vremenu vam želim veliko energije. Za vsako od nas prihajajo pozitivni časi;)))user posted image

čaw čawuser posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
8.7.2009 8:53:44   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5

Donna22 sem zelo vesela, da ti CR ni pozročav večjih težav, kot tudi ne dojenje. Bi bila zelo vesela, če bi imela takšno izkušnjo. Sicer meni je bilo najhujše prvi teden potem pa se je bolečina pri vstajanju in hoji umirla.

Joj, hudo user posted image user posted image Mene pa je tretji dan sestra vprašala, koliko protibolečinskih sem vzela tisti dan, pa rečem, da nobene, ker me nič ne boli, pa jo je skoraj kap user posted image user posted image Ampak vseeno še nisem čisto zaključila z njimi user posted image Na predelu šivov me boli predvsem, ko lulam user posted image

Snoopyka, čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
8.7.2009 9:11:47   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

snoopyka sporoča: čeprav paketek je zamujal, so ga dostavili in tako smo 7.7.2009 ob 16.30h, punčko povili, ime ji je Albina! očka Albin in mamica Karin.

čestitke!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitamo mladi mamici ... user posted image user posted image user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
8.7.2009 9:36:33   
malajka84
Čestitke tudi snoopyki ...same male princeske!!!user posted image user posted image user posted image

Mi pa še kar čakamo in se ne damo, še en krog pred nami, mogoč pa zdej bo!:) Obupat ne smemo!

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
8.7.2009 10:18:13   
egleria
čestitke mladim mamicam!
tinncyka tebi pa za lepo opravljeno NS. tudi jaz sem jo imela včeraj in je rezultat približno 1:21000, user posted image pa živahen.. spola nismo izvedeli..

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
8.7.2009 10:47:59   
Lun1ca
Snoopyka čestitke za malo princesko :) user posted image user posted image user posted image user posted image in veliko užitkov ob crklanju user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
8.7.2009 12:15:28   
sa5i
Snoopyka čestitkeuser posted image še iz moje strani vse lepo in dobro želim tebi očku in najbolj seveda mali Albini user posted image

Donna22 ti si to super zrihtala user posted image lepo to zdaj pa se le fajn cartajte.

Ja pa da vam še to sporočim sem delala test ker M itak ni pa prsi so me kar pečt začele pa se je pokazala tudi druga črtica a čisto čisto bleda.user posted image kaj je to je ali ni?

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
8.7.2009 13:11:32   
Chi_Pita
sa5i user posted image  user posted image  user posted image ti kr čestitam ... ko boš naredila test še enkrat čez par dni, bo druga črtica močnejša user posted image juppi, dobro kaže tale julij ...

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
8.7.2009 13:57:23   
BabyKitty
sa5i čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image je je user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
8.7.2009 14:10:52   
sa5i
Da je? user posted image Saj nevem, če sem srečna ali kakšna prav zmedeno se počutim. vaah

Bom itak ponovila za par dni. Drugače pa hvala za čestitke upam, da niso prezgodnje.

jooj zdaj bo še čakanja.....user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
8.7.2009 15:10:04   
lenčy
snoopyka tudi tebi čestitke in vse najlepše s svojo malo!

sa5i upam, da ti je uspelouser posted image user posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
8.7.2009 20:02:50   
tinncyka

user posted image

user posted image user posted image  KLJUB MLADOSTI BOMO MAMICE user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdaj je ne pričakujemo user posted image !

UPORABNICA RR :      KDAJ:       STAROST:      KROG:     IZ KOD:

Kepica83               23.06                22 let             ?                  ?
ninama                  26.06                21 let          1. krog           ?
sunshine84           29.06                24 let         3. krog          KR
  lenčy                       xx.06                22 let         2. krog         NM
     tancy25                xx..06                    let              ?                 ?
sa5i                        xx.06                20 let         1. krog         MS
mladika                  xx.06                 21let               ?               ?

kattix                    xx.07                 20 let          4. krog          ?    
  IsabellaLana        xx.07                 25 let          2.krog          NM
  Chi_Pita               30.07                 23 let          8. krog        Izola
  tix                         08.07                  20 let         1.krog         KR
  Patrishka             20.07                  23 let         3.krog           LJ

BOSTINA                 01.08                  25 let           6. krog          CE
kkkkk                      xx.08                   20 let           2. krog          Kamnik

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image       user posted image

UPORABNICA RR:        PD PORODA:      STAROST:     IZ KOD:

M1987                         12.08.2009         21 let              LJ
   lucy86                         14.08.2009         22 let              SG
   Mateja4                       15.08.2009         19 let               ?
   jasmina in tadej         05.09.2009         22 let           Slo. B
Tamika87                     07.09.2009         21 let              MB

jancyika                       12.09. 2009        19 let           Slo. B
   Sasy                             20.11. 2009        20 let              LJ
   tinncyka                      12.01 2010          19 let             CE
   Anneri                          23.01.2010         25 let             MB
   P1ka23                        18.2.2010           23 let        Portorož
   egleria                         16.1.2010            20 let     Velenje                      

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      
   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
***Snoppyka (1.user posted image  pri 18. letih)*** (2009)
***donna22 ( 1. user posted image pri 22 letih)*** (2009)
*** pondelak (1.user posted image  pri 19. letih) *** (2009)
*** zoja10 (1.user posted image  pri 22. letih) *** (2009)
*** črticaa (1. pri 19 letih)*** (2009)
*** Pikica5 (2.user posted image user posted image  pri 21. letih)*** (2008)
***arupnik3 (1.user posted image  pri 20. letih)***(2008)
*** Ploha ( 1.user posted image  pri 21. letih) ***
*** angel_rebelde  (1.user posted image  pri 19. letih) ***
*** petra88 (1.user posted image  pri 20. letih) ***
*** pikica36 (1.user posted image  pri 18. letih) ***
*** čebelica01 (1.user posted image  pri 20. letih) ***

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

*** pikica01 ***
*** kleopatra28 ***
*** S* ***
*** BEBIII ***
*** Ploha ( 1.user posted image  pri 21. letih) ***
*** angel_rebelde  (1.user posted image  pri 19. letih) ***
*** petra88 (1.user posted image  pri 20. letih) ***
*** pikica36 (1.user posted image  pri 18. letih) ***
*** čebelica01 (1.user posted image  pri 20. letih) ***
*** elanor ***
*** zoja10 (1.user posted image  pri 22. letih) ***
*** L009 ***
*** zaljubljena23 ***
*** tinncyka ***
*** kaya333 ***
***Lun1ca***

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
8.7.2009 22:45:44   
Pikica5
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5

Donna22 sem zelo vesela, da ti CR ni pozročav večjih težav, kot tudi ne dojenje. Bi bila zelo vesela, če bi imela takšno izkušnjo. Sicer meni je bilo najhujše prvi teden potem pa se je bolečina pri vstajanju in hoji umirla.

Joj, hudo user posted image user posted image Mene pa je tretji dan sestra vprašala, koliko protibolečinskih sem vzela tisti dan, pa rečem, da nobene, ker me nič ne boli, pa jo je skoraj kap   Ampak vseeno še nisem čisto zaključila z njimi user posted image Na predelu šivov me boli predvsem, ko lulam user posted image

To še bo en čas, jaz sem čutila bolečine še po treh mescih, sedaj po drugi operaciji pa imam še kar bolečine ob dotiko na mestu šivov in tam ko so vzeli kaj so mogli, če npr. ne grem takoj lulat me boli, da se mi meša pa določeni gibi me kar mučijo, najbolj pa mi gre na živce ker ne morem trebušnih mišič stisnit, ker še imam kar omrtvičen spodnji del trebuha in pol zgornega lah spodnji del pa ostane en buhtel ven user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz pa sem še potem 2 - 3 dni dobivala inekcije potem pa sem dobila alergijo na njih pa so mi dali analgin teh pa sem potem samo ene 3 pojedla pa ni blo več potrebe. A ko noge premikaš te nič ne veže? Mene je full pa na boku nisem smela spat več kot 3 tedne pol mi je končen uspelo, če sem si celo odejo zatlačla pod nogo, najlepše pa je bilo ko sem s5 lahko spala na trebuščku. Želim ti vse dobro

Tako pa zgleda moja rana po drugi op
user posted image

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
8.7.2009 22:59:00   
BabyKitty
Pikica5 ujoj... me je kar zabolelo ko sem videla tole ranouser posted image si mogla kar veliko pretrpeti user posted image

dona22 upam, da ne tebe ne bo tako bolelo.

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
9.7.2009 11:09:11   
donna22
Pikica5, tole pa res zgleda hudo user posted image user posted image user posted image user posted image

No, pri meni še zdaleč ni tako ... Zdaj se jezim, ker me že vse boli od ležanja, ampak mi drugo ne preostane, ker pokonci ne morem bit ravno dolgo user posted image user posted image Me bo moral moj masirat user posted image Je pa malo boljše, odkar sem doma, ker je jogi ful ful boljši in se je tudi to popravlo ... Meni se ti šivi že zdaj ful malo vidijo, čakam, da se vsi raztopijo ... Kje si pa imela CR?

Neposredna povezava do sporočila: 1315
9.7.2009 18:02:17   
Pikica5
CR sem imela v Mariboru, tam je bila rana lepa, nič modra, pol se mi je vidla  samo črtica pa šivi, ker so mi šli zunanje delat (grrrr), ko pa sem bla na tej drugi operaciji na gineku, pa ne vem kaj so z mano delali, da sem mela tako grozno rano, jaz ko sem to drugi dan vidla sem skoraj bruhala.

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
9.7.2009 20:15:50   
tinncyka
uh upam da jaz ne bom imela CR, je tudi mene kar zabolelo ko sem to slikco videla.

imam pa še jaz eno smešno vprašanjeuser posted image : ma katera kakšen predlog kaj naj jutri naredim za kosilo bi rada mojega dragega malo presenetila pa nimam dobene ideje večuser posted image .
aja pa samo da ni kaj v zvezi z rižom ker ga nima preveč raduser posted image , špinače pa sploh ne je se mu je v otroštvu (v bolnici) zagravžalauser posted image user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
9.7.2009 20:31:35   
isabeaux
če ima rad šampinjone...polnjene šampinjone z bučkami....njmsi pa mlad krompirček zravenuser posted image  no tole bom jaz delala...ker vsi jemo in mamo ful radi...user posted image

Sam tale rana pikica...ojoj...to so pa res neki zmrdali, da je taka podpludba...a mažeš z lokohepanom?

Moj je mel zlom stegnenice...pa ni bila tako hudo modra rana...no okoli je blo...sam tako na predelu šivov pa res ne...kriza...upam da te ne boli več fejst...user posted image

< Sporočilo je popravil isabeaux -- 9.7.2009 20:32:10 >

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
9.7.2009 21:08:43   
BabyKitty
tinncyka bi rada kaj tako bolj "luksuznega" ali kaj bolj običajnega? Jaz morem mojemu enkrat na teden narediti tortilje (je fino k je takoj narejeno), če se pa bolj potrudim in izživljam svoje kuharske travme :D , pa kakšen karpačo z bučkami in pestom, pa kšna sveža tuna z burgundsko omako na mladem krompirčku (dokaj hitro narejeno), mogoče kot predjed tudi dimljen losos v zeliščni taki palačinki.... Ufff idej malo morje user posted image se vid, da se je moj dragi odkar sva skupaj zredil za 15 kil user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
10.7.2009 10:15:32   
BabyKitty
Kje ste punce??? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1320
10.7.2009 10:24:34   
lenčy
tinncyka imaš predloge na zsuser posted image

babykitty moj se je isto zredil za 15 kguser posted image pol sm pa res js krivauser posted image
samo zdj jih ne more več zgubit, kako pa pr teb to uspeva?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1321
10.7.2009 10:34:05   
BabyKitty
Eh moj jih ma še vedno 5 premal user posted image jih je imel skoraj isto kot jaz ko sva se spoznala user posted image če ne druzga mi zdej ne more očitat če se zredim... muahahhahaha user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
10.7.2009 10:53:09   
lenčy
ja js isto mislim, če se kdaj poredim, če ne prej pa pol, ko zanosmuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1323
10.7.2009 11:35:13   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

tinncyka imaš predloge na zsuser posted image

nič dobla,

drugače bom pa naredila puranje fileje v smetanovi omaki gor pa šunko in sir zraven pa mešano solatouser posted image user posted image user posted image , se mi že zdaj cedijo sline kaj še bouser posted image

nič zdaj grem pa stanovanje generalno pospravit

lep pozdravčekuser posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
10.7.2009 12:13:19   
lenčy
aja pol pa ne vem, keri sm poslala, no bo pa ona imela dobro kosilouser posted image
predlagala sm ti gratinirane palačinke, kaneleone, musako, lazanjo....
za kar si se ti odločila, je tud superuser posted image pa dober tek

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?