Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.6.2009 12:30:16
|
|
|
|
Chi_Pita
|
elenor ... jaz tudi mislim, da je to to ... sam za ziher ponovi test čez par dni ... aaaa ke lepo je videt še en + ... čestitke meni se je pa danes tako ulila ... za prav ... pa take grozne bolečine imam ... da komaj delam ... Itak sem se pa že preselila v naslednji mesec ... tinnchy al kera je zadolžena lahko pri meni popravi da ne pride 03.07. Hvala! Kitty kaj pa je s tabo ... kako minus? ... dokler je ni upaj ... jaz sem poleg vseh kolobocij s tem a bo prišla al ne ( niti sama ni vedla, kaj naj) še vedno potiho upala ... tamicena ... pa kakega G imaš? ... jaz bi to takoj menjala ... jooj kr jezna sem postala, ko sem to prebrala ... ... Še malo pa končam ... pol pa dormeo ...
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.6.2009 12:57:22
|
|
|
|
elanor
|
a mislite da je res to to? meni se zdi kr malo čudno...oz. ne morm verjet!!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.6.2009 13:00:12
|
|
|
|
Snoopyka
|
elenor drugač pa za ziher še puskus tam par dni
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.6.2009 15:33:01
|
|
|
|
BabyKitty
|
Jst bi tud plusk Sem že malo odmislila, potem pa mi fant, ki je na službeni poti na vsako uro napiše sms če sem že dobila jaooooo in potem še berem forume, da je puncam šele po enem tednu pokazal test + ipd. in mi spet daje upanje in potem razmišlam samo o tem namesto, da bi se učila prav želim si, da pride da bo konec teh muk ampak saj veste da si po drugi strani mnogo bolj želim +, ampak zdele takoj + ne čez 2 tedna + pa tooook me trebuh boli :( ampak ne krči ampak me kr mal peče :(
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.6.2009 17:01:41
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla da se vam še jaz pridružim evo pri 20 sem rodila punčko Tjašo 2.12.2008 brala vas še nism tko da me čaka kr velik dela no ja če bo mala pustila
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.6.2009 18:15:11
|
|
|
|
BabyKitty
|
Dobrodošla med nami
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.6.2009 20:16:43
|
|
|
|
tamicena
|
Živjo punce... in se je ulila, ja, ravno danes, potem, ko sm mogla včiri h temu tečnemu G rint... pač, upam da mi v prihodnje ciklus ne bo tolk nagajav. Kako ste kej ve?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.6.2009 20:23:26
|
|
|
|
M1987
|
Čao čao tudi mene lahko dodate na seznamček UPORABNICA RR: PD PORODA: STAROST: IZ KOD: M1987 12.08.2009 21 let LJ Lep preostanek vikenda
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.6.2009 20:45:08
|
|
|
|
BabyKitty
|
Živjo punce... in se je ulila, ja, ravno danes, potem, ko sm mogla včiri h temu tečnemu G rint... pač, upam da mi v prihodnje ciklus ne bo tolk nagajav. Kako ste kej ve? Jaz pa razmišljam o tem da bi šla na urgenco, ker me tok svi*** boli trebuh, kot da bi mi kdo igle v maternico skoz in skoz potisku... Trebuh imam tako napet, kot da bi bila v 4. mesecu, bleda sem kot stena, vrti se mi, slabo mi je,... Pa še mojga ni, da bi me potolažu
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.6.2009 23:39:03
|
|
|
|
donna22
|
Dobrodošli obe novi
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.6.2009 4:29:04
|
|
|
|
črticaa
|
ojojoojoj a mamo kšn nov al pa
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.6.2009 10:49:20
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla baby kitty pojdi k zdravniku !!!!!!!! kaj delate?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.6.2009 11:03:47
|
|
|
|
BabyKitty
|
ojla baby kitty pojdi k zdravniku !!!!!!!! Danes je vse spet vredu... M še vedno in se ne kaže... Jutri se bom naročila na pregled pri G. Drugače se pa spet učim imam jutri izpit in danes še cel dan učenja Kaj pa ve počnete na ta turobn dan?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.6.2009 12:36:56
|
|
|
|
arupnik3
|
ja na ta turoben dan ne delamo nič glede na to da je Tjaša bolna (trenutno spi) možek je v službi (pride kmalu) popoldne pa pridejo moji domači mal na obisk
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.6.2009 12:38:38
|
|
|
|
malajka84
|
Heej punce! Kako kej..pr nas...tih deževen dan...pa vseen vesel...:) po dolge času... ni blo in je ni, črtica pa sam še močnejša,..:) tko da smo :) Vesel tok d bi povedal aoba najraj kr vsem:)hehe..pa sej bova potrpela:) par mescev:)....no drugače me pa nekaj zanima...tale krog sma šla midva čist mim..kr sva oba obupala..pa sma mela dost onih pa tistih koledarčkoc, pa O tu pa...eh...no in zdej me zanima...zadnjo sem mela od 12.5-16.5., na sva pa delala 27.5pa naprej..prej ne...pač obveznosti pa se nama ni dal...no uglavnem kdaj je zdej datum poroda...ker G mam šele sredi julija, nima prej časa...pa me zanima...vseen se to računa od prvega dne zadne al kako? ja mogoč neumno vprašanje..sam men je to tko hecn..d bi od takrat računala...delala sm pa dva tedna kasnej...no uglavnem..se opravičuejm za moj zmeden komentarček..:) sam...ma veselje dela svoje!!! Ostalim, ki še čakate na pluseke pa sam tolk...NE OBUPAT..midva sma čakala pol leta....pa je le uspel!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.6.2009 12:47:24
|
|
|
|
donna22
|
Bostina, čestitke PDP se navadno res računa po datumu zadnje menstruacije, ampak potem ginekolog tudi na ultrazvoku preveri, če velikost ploda ustreza dnevom nosečnosti ali pa si zanosila kaj prej ali kasneje. V glavnem, na pregledu boš zvedla točen PDP
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.6.2009 12:59:23
|
|
|
|
BabyKitty
|
BOSTINA iskrene čestitke... Res sem vesela zate
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.6.2009 13:07:53
|
|
|
|
MiniMiska
|
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA Heej punce! Kako kej..pr nas...tih deževen dan...pa vseen vesel...:) po dolge času... ni blo in je ni, črtica pa sam še močnejša,..:) tko da smo :) Vesel tok d bi povedal aoba najraj kr vsem:)hehe..pa sej bova potrpela:) par mescev:)....no drugače me pa nekaj zanima...tale krog sma šla midva čist mim..kr sva oba obupala..pa sma mela dost onih pa tistih koledarčkoc, pa O tu pa...eh...no in zdej me zanima...zadnjo sem mela od 12.5-16.5., na sva pa delala 27.5pa naprej..prej ne...pač obveznosti pa se nama ni dal...no uglavnem kdaj je zdej datum poroda...ker G mam šele sredi julija, nima prej časa...pa me zanima...vseen se to računa od prvega dne zadne al kako? ja mogoč neumno vprašanje..sam men je to tko hecn..d bi od takrat računala...delala sm pa dva tedna kasnej...no uglavnem..se opravičuejm za moj zmeden komentarček..:) sam...ma veselje dela svoje!!! Ostalim, ki še čakate na pluseke pa sam tolk...NE OBUPAT..midva sma čakala pol leta....pa je le uspel!! BOSTINA, na koliko dni pa imaš ti tečko? Imaš ful kratek ciklus po teh izračunih?! Čestitke, če si nosečka...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.6.2009 13:15:49
|
|
|
|
BabyKitty
|
Čestitke, če si nosečka... Zakaj če? SEVEDA DA JE
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.6.2009 13:43:55
|
|
|
|
malajka84
|
Ja na kratek razmak jo imam ja 19-20 dni....
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.6.2009 13:44:10
|
|
|
|
malajka84
|
pa hvala vsem za čestitke...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.6.2009 14:20:51
|
|
|
|
Snoopyka
|
BOSTINA
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.6.2009 14:25:53
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka BOSTINA enako
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.6.2009 14:27:36
|
|
|
|
Snoopyka
|
tk zdaj pa najprej velik toplih tamicenain držim pesti za naslednji krog. vse nove seveda dobrodošle med nami arupnik velik za Tjašo in upam da čim prej ozdravi! tinncyka kje si? sam tebe pogrešam... drugač pa...hm a ve kera kaj naj dans delam (hišo sm že včeri popucala generalno)?
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.6.2009 14:29:59
|
|
|
|
MiniMiska
|
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA Ja na kratek razmak jo imam ja 19-20 dni.... čestitke, itak za imaš res kratek ciklus, zato sem vprašala ;) pa oprosti "čudnemu" vprašanju, ;)
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......