|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
6.6.2009 12:30:16   
Chi_Pita
elenor user posted image ... jaz tudi mislim, da je to to ... sam za ziher ponovi test čez par dni ... aaaa ke lepo je videt še en + ... user posted image   user posted image   user posted image čestitke

meni se je pa danes tako ulila user posted image ... za prav ... pa take grozne bolečine imam ... da komaj delam user posted image   user posted image ...
Itak sem se pa že preselila v naslednji mesec ... tinnchy al kera je zadolžena lahko pri meni popravi da ne pride 03.07. Hvala! user posted image

Kitty kaj pa je s tabo ... kako minus? user posted image ... dokler je ni upaj ... jaz sem poleg vseh kolobocij s tem a bo prišla al ne (user posted image niti sama ni vedla, kaj naj) še vedno potiho upala ...

tamicena ... pa kakega G imaš? user posted image ... jaz bi to takoj menjala ... jooj kr jezna sem postala, ko sem to prebrala ... user posted image ...

Še malo pa končam   ... pol pa dormeo ... user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 901
6.6.2009 12:57:22   
elanor
a mislite da je res to to? meni se zdi kr malo čudno...oz. ne morm verjet!!! user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 902
6.6.2009 13:00:12   
Snoopyka
elenor

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugač pa za ziher še puskus tam par dniuser posted image user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 903
6.6.2009 15:33:01   
BabyKitty
Jst bi tud plusk user posted image Sem že malo odmislila, potem pa mi fant, ki je na službeni poti na vsako uro napiše sms če sem že dobila user posted image jaooooo user posted image in potem še berem forume, da je puncam šele po enem tednu pokazal test + ipd. in mi spet daje upanje in potem razmišlam samo o tem namesto, da bi se učila user posted image prav želim si, da pride user posted image da bo konec teh muk user posted image ampak saj veste da si po drugi strani mnogo bolj želim +, ampak zdele takoj + ne čez 2 tedna + user posted image user posted image user posted image pa tooook me trebuh boli :( ampak ne krči ampak me kr mal peče :(

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 904
6.6.2009 17:01:41   
arupnik3
ojla da se vam še jaz pridružim
evo pri 20 sem rodila punčko Tjašo 2.12.2008
brala vas še nism tko da me čaka kr velik dela no ja če bo mala pustila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 905
6.6.2009 18:15:11   
BabyKitty
Dobrodošla med nami user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 906
6.6.2009 20:16:43   
tamicena
Živjo punce...
in se je ulila, ja, ravno danes, potem, ko sm mogla včiri h temu tečnemu G rint... pač, upam da mi v prihodnje ciklus ne bo tolk nagajav.
Kako ste kej ve?

Neposredna povezava do sporočila: 907
6.6.2009 20:23:26   
M1987
Čao čao tudi mene lahko dodate na seznamček user posted image

UPORABNICA RR:        PD PORODA:      STAROST:     IZ KOD:

M1987                          12.08.2009         21 let            LJ

Lep preostanek vikenda user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

Neposredna povezava do sporočila: 908
6.6.2009 20:45:08   
BabyKitty
Živjo punce...
in se je ulila, ja, ravno danes, potem, ko sm mogla včiri h temu tečnemu G rint... pač, upam da mi v prihodnje ciklus ne bo tolk nagajav.
Kako ste kej ve?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz pa razmišljam o tem da bi šla na urgenco, ker me tok svi*** boli trebuh, kot da bi mi kdo igle v maternico skoz in skoz potisku... Trebuh imam tako napet, kot da bi bila v 4. mesecu, bleda sem kot stena, vrti se mi, slabo mi je,... Pa še mojga ni, da bi me potolažu user posted image

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 909
6.6.2009 23:39:03   
donna22
Dobrodošli obe novi user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 910
7.6.2009 4:29:04   
črticaa
ojojoojojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a mamo kšn nov user posted image  al pa user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 911
7.6.2009 10:49:20   
arupnik3
ojla
baby kitty pojdi k zdravniku !!!!!!!!

kaj delate?

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 912
7.6.2009 11:03:47   
BabyKitty
ojla
baby kitty pojdi k zdravniku !!!!!!!!

Danes je vse spet vredu... M še vedno in se ne kaže...  Jutri se bom naročila na pregled pri G. Drugače se pa spet učim imam jutri izpit in danes še cel dan učenja user posted image

Kaj pa ve počnete na ta turobn dan?

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 913
7.6.2009 12:36:56   
arupnik3
ja na ta turoben dan ne delamo nič glede na to da je Tjaša bolna (trenutno spi)
možek je v službi (pride kmalu)
popoldne pa pridejo moji domači mal na obisk user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 914
7.6.2009 12:38:38   
malajka84
Heej punce!

Kako kej..pr nas...tih deževen dan...pa vseen vesel...:) po dolge času...user posted image ni blo in je ni, črtica pa sam še močnejša,..:) tko da smo user posted image :) Vesel tok d bi povedal aoba najraj kr vsem:)hehe..pa sej bova potrpela:) par mescev:)....no drugače me pa nekaj zanima...tale krog sma šla midva čist mim..kr sva oba obupala..pa sma mela dost onih pa tistih koledarčkoc, pa O tu pa...eh...no in zdej me zanima...zadnjo user posted image sem mela od 12.5-16.5., nauser posted image sva pa delala 27.5pa naprej..prej ne...pač obveznosti pa se nama ni dal...no uglavnem kdaj je zdej datum poroda...ker G mam šele sredi julija, nima prej časa...pa me zanima...vseen se to računa od prvega dne zadne user posted image al kako? ja mogoč neumno vprašanje..sam men je to tko hecn..d bi od takrat računala...delala sm pa dva tedna kasnej...no uglavnem..se opravičuejm za moj zmeden komentarček..:) sam...ma veselje dela svoje!!!user posted image
Ostalim, ki še čakate na pluseke pa sam tolk...NE OBUPAT..midva sma čakala pol leta....pa je le uspel!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 915
7.6.2009 12:47:24   
donna22
Bostina, čestitke user posted image user posted image user posted image

PDP se navadno res računa po datumu zadnje menstruacije, ampak potem ginekolog tudi na ultrazvoku preveri, če velikost ploda ustreza dnevom nosečnosti ali pa si zanosila kaj prej ali kasneje. V glavnem, na pregledu boš zvedla točen PDP user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 916
7.6.2009 12:59:23   
BabyKitty
BOSTINA iskrene čestitke... Res sem vesela zate user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 917
7.6.2009 13:07:53   
MiniMiska
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA

Heej punce!

Kako kej..pr nas...tih deževen dan...pa vseen vesel...:) po dolge času...user posted image ni blo in je ni, črtica pa sam še močnejša,..:) tko da smo user posted image :) Vesel tok d bi povedal aoba najraj kr vsem:)hehe..pa sej bova potrpela:) par mescev:)....no drugače me pa nekaj zanima...tale krog sma šla midva čist mim..kr sva oba obupala..pa sma mela dost onih pa tistih koledarčkoc, pa O tu pa...eh...no in zdej me zanima...zadnjo user posted image sem mela od 12.5-16.5., nauser posted image sva pa delala 27.5pa naprej..prej ne...pač obveznosti pa se nama ni dal...no uglavnem kdaj je zdej datum poroda...ker G mam šele sredi julija, nima prej časa...pa me zanima...vseen se to računa od prvega dne zadne user posted image al kako? ja mogoč neumno vprašanje..sam men je to tko hecn..d bi od takrat računala...delala sm pa dva tedna kasnej...no uglavnem..se opravičuejm za moj zmeden komentarček..:) sam...ma veselje dela svoje!!!user posted image
Ostalim, ki še čakate na pluseke pa sam tolk...NE OBUPAT..midva sma čakala pol leta....pa je le uspel!!user posted image user posted image user posted image

BOSTINA, na koliko dni pa imaš ti tečko? Imaš ful kratek ciklus po teh izračunih?!
Čestitke, če si nosečka...

Neposredna povezava do sporočila: 918
7.6.2009 13:15:49   
BabyKitty
Čestitke, če si nosečka...

Zakaj če? SEVEDA DA JE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 919
7.6.2009 13:43:55   
malajka84
Ja na kratek razmak jo imam ja 19-20 dni....

Neposredna povezava do sporočila: 920
7.6.2009 13:44:10   
malajka84
pa hvala vsem za čestitke...

Neposredna povezava do sporočila: 921
7.6.2009 14:20:51   
Snoopyka
BOSTINA user posted image user posted image
user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

Neposredna povezava do sporočila: 922
7.6.2009 14:25:53   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka

BOSTINA user posted image user posted image
user posted image

enako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 923
7.6.2009 14:27:36   
Snoopyka
tk zdaj pa najprej velik toplih user posted image user posted image user posted image tamicenain držim pesti za naslednji krog.user posted image

vse nove seveda dobrodošle med namiuser posted image user posted image user posted image

arupnik
velik  za Tjašo in upam da čim prej ozdravi!

tinncyka kje si?user posted image user posted image sam tebe pogrešam...

drugač pa...hm a ve kera kaj naj dans delam (hišo sm že včeri popucala generalno)?

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 924
7.6.2009 14:29:59   
MiniMiska
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA

Ja na kratek razmak jo imam ja 19-20 dni....

čestitke, itak za user posted image user posted image user posted image user posted image imaš res kratek ciklus, zato sem vprašala ;) pa oprosti "čudnemu" vprašanju, ;)

Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......