|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
4.6.2009 13:24:25   
Pikica5
Punce naj vas nič ne bo strah delat test, bo kaj bo, če bo plusek boste zelo vesele, če pa minis pa grete z še večjim elenom v nove boje. Držim pesti, da bodo pluski punce dajmo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vas more bit čimveč februarčic 2010, februarčice so prave čveke, jaz sem februarčica 2009, samo mala dva sta hotla bit še decembrčka 2008 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu chicitita)
Neposredna povezava do sporočila: 876
4.6.2009 13:35:48   
tinncyka
user posted image  

user posted image

user posted image user posted image  KLJUB MLADOSTI BOMO MAMICE user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      
   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdaj je ne pričakujemo user posted image !

UPORABNICA RR:    KDAJ:     STAROST:       KROG:     IZ KOD:

tancy25                 xx.05        24 let               ?            CE

user posted image       

UPORABNICA RR :      KDAJ:       STAROST:      KROG:     IZ KOD:

BabyKitty            02.06       20 let           5.krog        LJ
      chicitita                04.06         19 let         1. krog      Grosuplje
 teen                 05.06          19 let             3.krog   LJ  
        elenor                10.06          21 let          1.krog      primorska
          P1ka23                14.06         23 let             2.krog     Portorož
  Patrishka             20.06            23 let           2.krog         LJ
 Kepica83               23.06          22 let                 ?             ?
sunshine84          29.06        24 let             3. krog       KR
      lenčy                  xx.06          22 let             2. krog     NM

user posted image

UPORABNICA RR :      KDAJ:       STAROST:      KROG:     IZ KOD:

kattix                xx.07          20 let             4. krog       ?    
IsabellaLana       xx.07       25 let             2.krog          NM
Chi_Pita              xx.07          23 let             7. krog    Izola

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image       user posted image

UPORABNICA RR:        PD PORODA:      STAROST:     IZ KOD:

donna22                      26.06.2009         22 let             Ptuj
Snoopyka                    29.06.2009         18 let              MS
 lucy86                        14.08.2009        22 let              SG
 Mateja4                     15.08.2009         19 let               ?
 jasmina in tadej          05.09.2009         22 let           Slo. B
    Tamika87                 07.09.2009         21 let              MB
jancyika                       12.09. 2009        19 let           Slo. B
Sasy                          20.11. 2009        20 let              LJ
tinncyka                      14.01 2010         19 let             CE
Anneri                        23.01.2010         25 let            MB
  BOSTINA                                ?                   25 let           CE

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

*** pondelak (1.user posted image  pri 19. letih) *** (2009)
*** zoja10 (1.user posted image  pri 22. letih) *** (2009)
*** črticaa (1. pri 19 letih)*** (2009)
*** Pikica5 (2.user posted image user posted image  pri 21. letih)*** (2008)
*** Ploha ( 1.user posted image  pri 21. letih) ***
*** angel_rebelde  (1.user posted image  pri 19. letih) ***
*** petra88 (1.user posted image  pri 20. letih) ***
*** pikica36 (1.user posted image  pri 18. letih) ***
*** čebelica01 (1.user posted image  pri 20. letih) ***

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

*** pikica01 ***
*** kleopatra28 ***
*** S* ***
*** BEBIII ***
*** Ploha ( 1.user posted image  pri 21. letih) ***
*** angel_rebelde  (1.user posted image  pri 19. letih) ***
*** petra88 (1.user posted image  pri 20. letih) ***
*** pikica36 (1.user posted image  pri 18. letih) ***
*** čebelica01 (1.user posted image  pri 20. letih) ***
*** elanor ***
*** zoja10 (1.user posted image  pri 22. letih) ***
*** L009 ***
*** zaljubljena23 ***
*** tinncyka ***
*** kaya333 ***

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 4.6.2009 13:40:18 >

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 877
4.6.2009 13:38:29   
tinncyka
vse ki ste zagledale user posted image  pošiljam en velik user posted image user posted image user posted image user posted image in navijam da vam julija uspe!!!

za ostale pa navijam da zagledate user posted image aliuser posted image !!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep pozdravuser posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 878
4.6.2009 14:05:58   
BabyKitty
Sem delala test in je bil en tak lep velik - user posted image no me je vsaj mal postavu na realna tla... Kakršnihkoli znakov za M ni... še vedno imam dosti belega toka (ki ga drugače pred M nikoli nisem imela), špika nič, prsi niso posebno napete (drugače so pred M vedno balončki), BT je visoka, sploh nevem več kaj naj si mislim... Eno mogoče smešno vprašanje ampak res nevem :) je mogoče možno da imaš v cilku 2x ovulacijo... Ker sem imela 13. dan cikla tisti vlečljiv izcedek (drugače belega toka skoraj ni), potem pa še nekje 22. dan spet zelo močen vlečljiv izcedek. Razmišljala sem tudi, da bi mi mogoče lahko O zamujala in prišla zelo pozno, čeprov je bilo špikanje v jajčnikih pri prvem izcedku bolj močno prisotno... Ah ja punce, kaj nej jst sama s sabo user posted image dobr da mam moje otročke v vrtcu, da me mal potolažjo pa nasmejejo... Tok mi je lepo k hočjo skoz k men lezt, da jih potolažm al pa da se igrajo user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 879
4.6.2009 15:13:50   
malajka84
Hej...kako ste punce? Nekaj časa s enisem oglasla, toleko vsega za narest d as emi meša..no po tisti rahli črtici, je bla učer že mal bl močna....:) Čeprav še vendo malo dvomim, ker sem malo brala okrog pa sem vsa zmešana....user posted image bi mogla dobiti jutri in nekje sem brala, da če ti pred pokažeuser posted image ...vseen prideuser posted image da so tisto lažni..kaj pa vem uglavnem..dans sm še dobre volje:) PA mislim da če je bila zadnjič rahla zdej ap močćnejša, da neki pa je na tem:)

Drugače pa držim pesti še za vse ostale....:)
Lepo se mejte....pa na FB kaj povejte:)
Še pesnit bom začela:)
Zdj pa šibam z mojim na rojstni dan...71.:) Ni kr tko;)

čawuser posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 880
4.6.2009 15:18:05   
tamicena
Kitty...popolnooma enako je pri meni,,, ne pokaže, ne pokaže... menze ni,,, bradavice občutljive za pop...beli tok skos,, da vsak cajt mislim da sm M dobila... enkrat lačna, drugič ne morm nč jest...
babika ne obupaj prehitro...js držim pestke zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image
bi te lahko na FB sprejela?

< Sporočilo je popravil tamicena -- 4.6.2009 15:19:32 >

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 881
4.6.2009 15:45:36   
tamicena
Ej punce, od kdaj naprej se šteje nosečnost, od zadne M al O?

(odgovor članu tamicena)
Neposredna povezava do sporočila: 882
4.6.2009 16:24:12   
Pikica5
Tamicena od zadnje M se šteje nosečnost.

BabyKitty ne obupat dokler tečke ni je še vedno upanje in možnost +.

BOSTINA ti pa ne beri toliko in se ne sekiraj, ker črtica je črtica, srečka user posted image si in se ne sekiraj, OK? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu tamicena)
Neposredna povezava do sporočila: 883
4.6.2009 16:55:08   
tamicena
Se pravi, če sm mela zadno M 19.4. in Če sm slučajno nosečka, potem bi bla noseča okoli 7 tednov? A prav vem?

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 884
4.6.2009 17:48:39   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: tamicena

Se pravi, če sm mela zadno M 19.4. in Če sm slučajno nosečka, potem bi bla noseča okoli 7 tednov? A prav vem?

ja po njihovo,.lahko pa tud sama veš  kok si,..sam to nih ne zanimauser posted image

(odgovor članu tamicena)
Neposredna povezava do sporočila: 885
4.6.2009 17:49:42   
BabyKitty
tamicena poglej ZS pa prid na FB :))))) kok sm jst umetniška dušca :))))))

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 886
5.6.2009 9:46:06   
chicitita
Ojla, bejbe.. kako kej.. user posted image
no, davam povem, včeraj zvečer sem delala test in je bio tudi pri meni minus, menstruacije pa ni.. user posted image user posted image

sicer bi mogla M dobiti včeraj, tko da je v bistvu prvi dan zamude.. a je možno, da mi test ne bi še pokazal... ker prsa me bolijo, večajo se in tko.. jooj, jst upam, da se je kej prjel, čeprav mi je tale test kr mal upanja vzel.. user posted image user posted image

nč, držte pesti, pa vsem veliko sreče.. user posted image user posted image user posted image

mejte se

Neposredna povezava do sporočila: 887
5.6.2009 10:43:30   
Chi_Pita
oho ... pozdravljene babe user posted image

chicitita lahko pa je še premalo hormona ... počakaj še par dni, preden narediš test še enkrat ... čutim, da boš v nedeljo nalulala debellll plussss user posted image

IsabellaLana user posted image evo me tukaj ...
danes spet nič krvavitve ... ko sem včeraj že zakorakala v naslednji mesec ... danes spet nič ... res nič mi ni več jasno user posted image ... sam po moje bo pa kmalu prišla z vsem svojim čarom ... tak da ostajam trdno na tleh in se že veselim nove akcije user posted image user posted image user posted image

Drugače punce ... pri vas kaj novega? user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu chicitita)
Neposredna povezava do sporočila: 888
5.6.2009 13:52:40   
Snoopyka
alo punce!

kje ste vse? no da se še js javim...mene pa je zgrabla lenoba, se mi nč ne da, js bi sam ležalauser posted image
sm pa še 2v1...upam da mi čim hitreje mine in bomo že cartal...user posted image

ja Chi_Pita zgleda da si se mal prenaglila in preveč hitro zakorakala v julij...boš pa mogla nazaj v junij stopit, pa počakat nauser posted image user posted image
js bom pa držala pesti da vragca nebouser posted image user posted image user posted image ...izcedek lahk pomeni vgnezditveno...user posted image user posted image user posted image

chicitita se strinjam z Chi_Pito...saj veš kako pravjo upanje umre zadnjeuser posted image user posted image user posted image

točn tko.user posted image in ne če slučajno ampak si... user posted image user posted image user posted image no saj danes nam javiš a ne?
vsaj mislim da si ti napisala za petek pa pregled pri g... al kera je bla?

no javte se kaj punce, pa na FB tud lahk pridete...user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 889
5.6.2009 15:45:58   
BabyKitty
Da se malo javim :) pri meni nič novega... Še vedno bel izcedek, buši mal buba,... Danes mi je babi pokazala 3 velike vreče (take za smeti :)) otroških oblekic, ki čakajo na mojega pikca... Kot da babi sluti, da je nekaj na tem... Kaj pravite? user posted image Moj dragi že veselo gleda male oblekice, ker je prepričan da če ni M, da bo dubu sinka user posted image Jst pa saj veste tiho upam... Držim pesti, da nam vsem, ki nas heca teta user posted image uspe zagledati user posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 890
5.6.2009 16:59:37   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Da se malo javim :) pri meni nič novega... Še vedno bel izcedek, buši mal buba,... Danes mi je babi pokazala 3 velike vreče (take za smeti :)) otroških oblekic, ki čakajo na mojega pikca... Kot da babi sluti, da je nekaj na tem... Kaj pravite? user posted image Moj dragi že veselo gleda male oblekice, ker je prepričan da če ni M, da bo dubu sinka user posted image Jst pa saj veste tiho upam... Držim pesti, da nam vsem, ki nas heca teta user posted image uspe zagledati user posted image

jah kaj veš...mogoče je pa slutnja od babi prava... resnično upam da je pravauser posted image user posted image user posted image
držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

Neposredna povezava do sporočila: 891
5.6.2009 17:50:02   
tamicena
Ewo mene,,, bla pri G... reku, da nč ni videt in biu sitn ko sam hudič...češ, da zakaj ne jemlem KT in bla, bla...
da ni redna M, da je lahko nezaželena nosečnost... skratka krvnega testa mi ni htev nardit, je reku, da če je test -, je pač negativno, TODA, ni pa ziher. A vam je to logično... lah rečem sam to, da sm skor na istem ko prej... razn, da morm zej neke tablete za menzo jemat. Ta nej bi pol pršla, če pa ne, sm pa noseha......popolnoma nč mi ni jasno!!!!

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 892
5.6.2009 20:02:57   
tinncyka

Ewo mene,,, bla pri G... reku, da nč ni videt in biu sitn ko sam hudič...češ, da zakaj ne jemlem KT in bla, bla...
da ni redna M, da je lahko nezaželena nosečnost... skratka krvnega testa mi ni htev nardit, je reku, da če je test -, je pač negativno, TODA, ni pa ziher. A vam je to logično... lah rečem sam to, da sm skor na istem ko prej... razn, da morm zej neke tablete za menzo jemat. Ta nej bi pol pršla, če pa ne, sm pa noseha......popolnoma nč mi ni jasno!!!!

tvoj G je pa res čudn, jaz sem jemala KT samo malo časa in sem nato povedala G, da jih pač nočem jemati in da načrtujeva user posted image ... ni pa nič p***aru o nezaželjeni nosečnosti in tako dalje! lepo me je pregledav povedav da je z mano vse vredu in da lahko delava na user posted image . in to je bilo to bila sem stara pa 18 let!
sem gledala na seznam pa te nisem najdla tako da ne vem koliko si stara in od kod si! ampak vseeno ti ne sme bit sitn če ti ne jemleš KT in si želiš otroka! aja pa še to sem bial tudi jaz 1x pri G ko mi je M zamujala in mi je lepo potem dal naredit test v njegovi ambulanti ampak je bil takrat -.

upam da zagledaš +user posted image user posted image user posted image user posted image in mu zapreš njegova sitna ustauser posted image

lep pozdrav

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 5.6.2009 20:04:57 >

(odgovor članu tamicena)
Neposredna povezava do sporočila: 893
5.6.2009 20:11:17   
tamicena
Živjo Tinchyka!
Hvala za tolažbo... sej ne vem ka nej simislim, js  še vedno nisn zihr, da nism noseča... pa dobr, pač tak je...
drgač sm pa 19 stara, s Kozjanskega :)

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 894
5.6.2009 20:26:32   
tinncyka

Živjo Tinchyka!
Hvala za tolažbo... sej ne vem ka nej simislim, js  še vedno nisn zihr, da nism noseča... pa dobr, pač tak je...
drgač sm pa 19 stara, s Kozjanskega :)

ka maš mogoče G v Šentjurju?

aja pa ZS imašuser posted image

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 5.6.2009 20:39:00 >

(odgovor članu tamicena)
Neposredna povezava do sporočila: 895
5.6.2009 21:57:44   
BabyKitty
No sem šla delat še en test in je seveda tudi ta minus... Tako, da tudi upov počasi ni več... Samo še čakam kdaj bo že prišla ta grozna user posted image vse skupaj mi niti malo ni všeč, samo ob živce me spravlja in to v najbolj groznem možnem obdobju-med izpiti... Sploh se ne morem zbrat in učit ker mi misli skoz uhajajo... Kr zjokala bi se najrajš...

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 896
6.6.2009 8:43:47   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

No sem šla delat še en test in je seveda tudi ta minus... Tako, da tudi upov počasi ni več... Samo še čakam kdaj bo že prišla ta grozna user posted image vse skupaj mi niti malo ni všeč, samo ob živce me spravlja in to v najbolj groznem možnem obdobju-med izpiti... Sploh se ne morem zbrat in učit ker mi misli skoz uhajajo... Kr zjokala bi se najrajš...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 897
6.6.2009 8:52:56   
Snoopyka

mislim, da bi mogla menjat G, k zgleda temu ni za delouser posted image polek tega pa je tvoja stvar, če želiš met otročka in kdaj ga želiš met oz. kdaj si pripravlena in G ti nima pravice rečt, da naj jemleš tabletke oz. te nahrulit, češ zakaj nejemleš KT. user posted image kk so G tečni. js bom svojga menjala tkoj ko bom porodila.
pa krvni test je bolj ziher, pa keri koli drugi...če to neve,kk je pol lahk naredu medicinouser posted image
user posted image user posted image user posted image držim pestke da user posted image nebo, kljub tabletkamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tamicena)
Neposredna povezava do sporočila: 898
6.6.2009 11:22:08   
elanor
punce, poglejte moj album in povejte kaj si mislite...user posted image user posted image
je al ni user posted image ?
sicer mi user posted image še ne zamuja, tko da je blo za test še malo zgodej, črtica je pa bil taka plozorna in ne vijolčna...

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 899
6.6.2009 11:27:23   
BabyKitty
elanor nosečka si user posted image samo test naredi še čez kakšen teden, da ti še malo bolj potrdi user posted image

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?