|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
3.6.2009 11:03:03   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: tamicena

Živjo babike!
Pa sm se le spravla še en test nardit...user posted image žal,,, tudi tokrat ni pokazal nič... js pa še vedno brez M, in zadna 2 dni me tak bradavičke bolijo, pa občutljive so...beli tok...res bi si človk mislu, da sm user posted image , verjetn že nism in je v v moji glavi al kaj...ne vem,,, bo povedal G v petek.
A je mela katera še tak primer, da je bla noseča, pa test ni pokazal, ker ena mi je rekla, da je to možno.

Črtica. js sm drugače ravno v polnem teku z maturo... mogoče ti pa lahko kej pomagam.

Kitty držiiiim peeestkee   user posted image user posted image   (ups, Kitty, bo pa držalo za naslednji izpit)

men dva testa nista nč pokazala, pa mi je user posted image zamujala mesec dni, tretji je pa pokazu +.... tk da nikar obupat, js držim pesti zate!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu tamicena)
Neposredna povezava do sporočila: 851
3.6.2009 11:07:14   
Chi_Pita
Sej nisem huda nate ... povedala si sam kakšna je situacija ...in hvala res, ker si rekla da ni nič narobe ...user posted image   Kaj čmo, bomo še naprej veselo slončkali in to je to ... pa res bom mogla odmislit med user posted image da se zdaj mora primit oz. zdaj pa vem da bo ... Te besede pa se selijo z mano iz meseca v mesec prav tako kot user posted image ... jooj sem smotana
Punce kje so pa vaši pluski user posted image ... sem brala zdaj v temi + pričakujemo junija in puncam tam tudi slabo kaže user posted image ...  pa tako smo bile vse optimistične ... sam itak enkrat bo ... mogoče pa je že razlog da se noče primit ravno zdaj ko mi to hočemo ... jaz vedno pravim vse je z razlogom!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image RVM *

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu IsabellaLana)
Neposredna povezava do sporočila: 852
3.6.2009 11:08:44   
Pikica5
Dobro jutro punce,

Črticaa jaz bi bila težko noseča, zaradi CR in po operaciji po istem rezu sploh dve leti ne smem razmišljat o nosečnosti, dva mam za enkrat čisto dovolj, ko pa se bomo rešli plenič pa flaška pa morda, če bo bog dal še bo kaj.

Punce za vse,ki čakate user posted image  user posted image  močno držim pesti in da se vam želja čimprej uresniči in vse zagledate močne + v kar ne dvomim. Vam pa priporočam, da po eno tedenski zamudi user posted image  uporabite test ClearBlue, ker je dost boljši kot vsi ostali in zazna že male količine hormona. Vso srečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   pa vse boste zagledale pluske, samo malo dajte možgane na off pa bo, pri nas je ratalo ravno takrat, ko smo rekli, da ne, in samo tistih dvakrat je bilo krivo, da je dvakrat ratalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bi se mogla spravit učit me čakajo izpiti pa ni, brrr, rabim neko motivacijo pa mi je zmanjkalo čokolade user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Pikica5 -- 3.6.2009 11:10:56 >

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 853
3.6.2009 11:15:00   
Snoopyka
Pikica5 sam zate :

user posted image

upam da je dobra motivacija, čeprav na žalost sam virtualna...user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 854
3.6.2009 11:19:51   
Pikica5
Hvala Snoopyka, zdaj si mi prave lušte naredila, ne vem če nebom starega poklicala, da mi kaj prinese user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 855
3.6.2009 11:20:35   
IsabellaLana
Pikica5 dodala sem te na fb...

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 856
3.6.2009 11:22:15   
Snoopyka
glede fb... nikol vas ni zravenuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 857
3.6.2009 11:23:16   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5

Hvala Snoopyka, zdaj si mi prave lušte naredila, ne vem če nebom starega poklicala, da mi kaj prinese user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

js bi ti pa si mal daoč...no ja, pa še prevoza nimamuser posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 858
3.6.2009 12:10:57   
donna22
tamicena. meni je prvi test tudi pokazal negativno, čeprav mi je user posted image že kake 3 dni zamujala ... Možno je tudi, da si zanosila kasneje, po ovulaciji user posted image Ne obupat! Z znaki pa je tako, da lahko maš vse al pa nobenega; jaz jih praktično nisem imela! Utrujenost se me je lotila in par dni so me malo prsi bolele, potem pa konec, zato pri drugem testu niti slučajno nisem pričakovala user posted image , glede na to, da sem bila brez znakov ...

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 859
3.6.2009 12:13:58   
črticaa
tamicena,..... ja poleg slo,mat,ang,...si še kaj vzelauser posted image user posted image

(odgovor članu tamicena)
Neposredna povezava do sporočila: 860
3.6.2009 12:22:59   
kattix
Ejla babce moje. Vam sporočam, da je prišla že druga user posted image .
Tako, da ne pričakujemo julijauser posted image Joj kje je še to..ja nič...gremo veselouser posted image naprej.

Za vas vse pa držim pestke...mi je žal da nisem več tolko z vami tukaj..ampak delo kličeuser posted image .

Mislim na vas...MOČNOuser posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 861
3.6.2009 13:30:32   
tamicena
Donna hvala za tolažbo, bomo videli kaj bo petek prinesel, ko grem h G.

Snoopyka js sm te na FB dodala.

Črtica js mam: mat, slo, nem, geo, bio... kozjanci smo mel še nemuser posted image user posted image user posted image

Babike RVM, zdej se morm pa učit...

< Sporočilo je popravil tamicena -- 3.6.2009 13:31:46 >

(odgovor članu kattix)
Neposredna povezava do sporočila: 862
3.6.2009 14:08:57   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: tamicena

Snoopyka js sm te na FB dodala.

sm te že sprejelauser posted image

(odgovor članu tamicena)
Neposredna povezava do sporočila: 863
3.6.2009 14:25:32   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: Chi_Pita

tinncyka ti pa moraš počivat ko si utrujena, ne pa na kompu. bit ... pa upam, da ti uspe seminarsko uspešno do konca izpeljat ... brez slabosti user posted image

e mi je ratalo včeraj jo nareditiuser posted image , zato pa že danes od kar sem prišla iz šole skos spimuser posted image

aja Snoopyka sem ti jo poslalauser posted image  na mail

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 3.6.2009 14:28:28 >

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 864
3.6.2009 14:38:42   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

IZVIRNO SPOROČILO: Chi_Pita

tinncyka ti pa moraš počivat ko si utrujena, ne pa na kompu. bit ... pa upam, da ti uspe seminarsko uspešno do konca izpeljat ... brez slabosti user posted image

e mi je ratalo včeraj jo nareditiuser posted image , zato pa že danes od kar sem prišla iz šole skos spimuser posted image

aja Snoopyka sem ti jo poslalauser posted image  na mail

hvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 865
3.6.2009 19:25:59   
BabyKitty
Ewo mene doma user posted image tok sem zaspana, da se bom sesedla user posted image bleeeeh, hvala vsem za lepe želje... sej veste pluski morjo padat user posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 866
3.6.2009 20:06:08   
črticaa
joj snupika jz te morm tud dodat,..grem zele kujuser posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 867
3.6.2009 21:44:33   
tinncyka
user posted image

user posted image user posted image  KLJUB MLADOSTI BOMO MAMICE user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      
   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdaj je ne pričakujemo user posted image !

UPORABNICA RR:    KDAJ:     STAROST:       KROG:     IZ KOD:

tancy25                 xx.05        24 let               ?            CE
IsabellaLana            28.05        25 let          1.krog          NM

user posted image       

Kdaj je ne pričakujemo user posted image !

UPORABNICA RR :      KDAJ:       STAROST:      KROG:     IZ KOD:

BabyKitty            02.06       20 let           5.krog        LJ
      chicitita                04.06         19 let         1. krog      Grosuplje
 teen                 05.06          19 let             3.krog   LJ  
        elenor                10.06          21 let          1.krog      primorska
          P1ka23                14.06         23 let             2.krog     Portorož
  Patrishka             20.06            23 let           2.krog         LJ
 Kepica83               23.06          22 let                 ?             ?
sunshine84          29.06        24 let             3. krog       KR
       Chi_Pita              xx.06          23 let             6. krog    Izola
          Kattix                xx.06          20 let             3. krog       ?    
      lenčy                  xx.06          22 let             2. krog     NM

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image       user posted image

UPORABNICA RR:        PD PORODA:      STAROST:     IZ KOD:

donna22                      26.06.2009         22 let             Ptuj
Snoopyka                    29.06.2009         18 let              MS
 lucy86                        14.08.2009        22 let              SG
 Mateja4                     15.08.2009         19 let               ?
 jasmina in tadej          05.09.2009         22 let           Slo. B
    Tamika87                 07.09.2009         21 let              MB
jancyika                       12.09. 2009        19 let           Slo. B
Sasy                          20.11. 2009        20 let              LJ
tinncyka                      14.01 2010         19 let             CE
Anneri                        23.01.2010         25 let            MB
  BOSTINA                                ?                   25 let           CE

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

*** pondelak (1.user posted image  pri 19. letih) *** (2009)
*** zoja10 (1.user posted image  pri 22. letih) *** (2009)
*** črticaa (1. pri 19 letih)*** (2009)
*** Pikica5 (2.user posted image user posted image  pri 21. letih)*** (2008)
*** Ploha ( 1.user posted image  pri 21. letih) ***
*** angel_rebelde  (1.user posted image  pri 19. letih) ***
*** petra88 (1.user posted image  pri 20. letih) ***
*** pikica36 (1.user posted image  pri 18. letih) ***
*** čebelica01 (1.user posted image  pri 20. letih) ***

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

*** pikica01 ***
*** kleopatra28 ***
*** S* ***
*** BEBIII ***
*** Ploha ( 1.user posted image  pri 21. letih) ***
*** angel_rebelde  (1.user posted image  pri 19. letih) ***
*** petra88 (1.user posted image  pri 20. letih) ***
*** pikica36 (1.user posted image  pri 18. letih) ***
*** čebelica01 (1.user posted image  pri 20. letih) ***
*** elanor ***
*** zoja10 (1.user posted image  pri 22. letih) ***
*** L009 ***
*** zaljubljena23 ***
*** tinncyka ***
*** kaya333 ***

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 3.6.2009 21:45:48 >

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 868
4.6.2009 6:50:07   
IsabellaLana
Jutro bibe...Jst sem danes zjutraj na papirju opazila rjavkast izcedek, včeraj ponovila test pa ni nič pokazal. user posted image user posted image  Tko da jst se selim v julij...

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 869
4.6.2009 8:38:03   
BabyKitty
Ajoj :( jst imam tudi slab občutek, čeprov M zamuja 2 dni, sploh nočem naresti testa, ker vem da bom razočarana user posted image sanjal se mi je celo noč, da bo plusek, sploh nisem mogla spat :(

Neposredna povezava do sporočila: 870
4.6.2009 8:41:14   
Snoopyka
user posted image joj punce...user posted image user posted image user posted image
ne obupat, za vsako bo pršu + oz. user posted image js še naprej držim pesti!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 871
4.6.2009 10:15:03   
tamicena
Tut jst držim držim pestke user posted image user posted image   user posted image user posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 872
4.6.2009 10:55:49   
Chi_Pita
Zdravo punce ... hm tudi jaz se selim v julij  ... teta počasi počasi prihaja ... user posted image
pošiljam pa močne objemčke tudi zate IsabellaLanauser posted image ... drugi mesec nama bo obema uspelo ... , zate BabyKitty pa držim pesti, in upam da ne bo prišla ...user posted image user posted image user posted image

Seveda pa želim čisto vsaki posebej, da se ji uresniči tisto, kar si želi ...user posted image
Punce uživajte vsak trenutek, ki vam je dan ... user posted image user posted image user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu tamicena)
Neposredna povezava do sporočila: 873
4.6.2009 11:21:52   
elanor
dej BabyKitty nared test user posted image sigurno bo +user posted image
pr meni se znakci še kr nadaljujejo...ampak ne vem če je to to. prsi me bolijo na dotik, bradavičke mam fuuul občutljive, celo malo slabo mi je blo danes zjutraj....joj ne vem. mi je malo sumljivo da bi bli znakci že tko zgodej-se mi zdi skorej nemogoče. verjetno je samo psiha, al pa žiwci zarad faxa....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 874
4.6.2009 13:20:15   
chicitita
ojla, bejbe... no, danes bi morala prit user posted image pa je ni blo.. user posted image user posted image user posted image
zdej sam upam, da je tudi ne bo, si pa kr ne upam it testka delat zaradi razočaranja... je pa res, da sem že en teden tko res fuuuuuuuul utrujena, spim po 17 ur na dan, pa slabost me daje tud že cel teden... kaj mislite, a je možno da bi blo to kej povezan z nosečnostjo al je prezgodaj... sej konc koncev je pa lahk tut psiha, ker tok na user posted image mislm... jooj, kar strah me je testka in rezultata.. punce, držte pesti..

uživajteuser posted image

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......