Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.6.2009 14:41:58
|
|
|
|
tinncyka
|
nič jaz grem pa zdle palačinke pečit BabyKitty - bi eno (zdaj sem ti pa lušte nardila )
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.6.2009 15:45:07
|
|
|
|
BabyKitty
|
BabyKitty - bi enouser posted image (zdaj sem ti pa lušte nardilauser posted image ) Pujsa! Jst pa tuki hrenovke :), ker nimam časa za kaj drugega :) No samo da sporočim, da sem danes jutro preživela pri zdravniku in moje bolečine in muke so posledice hujšega vnetja sečil in sem na antibiotikih. Sicer nevem kaj ma to vez ez zamujanjem M, ampak tako pravijo zdravniki. Sem morala pa preden so mi dali antibiotike naresti test nosečnosti, ker te antibiotiki niso ravno dobri v nosečnosti pa je bil -. Tako da čimprej neha boleti in da pride teta s krvavca Se pa od vas za nekaj dni poslavljam, ker imam 4 izpite ta teden in bom vsak čas pregorela
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.6.2009 15:56:00
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty BabyKitty - bi enouser posted image (zdaj sem ti pa lušte nardilauser posted image ) Pujsa! Jst pa tuki hrenovke :), ker nimam časa za kaj drugega :) No samo da sporočim, da sem danes jutro preživela pri zdravniku in moje bolečine in muke so posledice hujšega vnetja sečil in sem na antibiotikih. Sicer nevem kaj ma to vez ez zamujanjem M, ampak tako pravijo zdravniki. Sem morala pa preden so mi dali antibiotike naresti test nosečnosti, ker te antibiotiki niso ravno dobri v nosečnosti pa je bil -. Tako da čimprej neha boleti in da pride teta s krvavca Se pa od vas za nekaj dni poslavljam, ker imam 4 izpite ta teden in bom vsak čas pregorela hehe nisem še pujsek bom pa kmalu če bom samo palačinke jedla - pa sej vem da nisi tko misla sam ni mi pa jasno kako gre vnetje mehurja pa zamujanje skupaj. tudi jaz sem že mela vnetje pa sem vseeno mela normalno M.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.6.2009 16:01:52
|
|
|
|
BabyKitty
|
Pojma nimam... Tako so rekle tete zdravnice. Možno je pa tudi da zamuja zaradi izpitov in vsega... Pa sej veš da nisem misla tko pujsa pujsa si zato ker ješ palačinke jst pa nimam časa, pač fouš sm ti nooooo
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.6.2009 16:57:15
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty Pa sej veš da nisem misla tko pujsa pujsa si zato ker ješ palačinke jst pa nimam časa, pač fouš sm ti nooooo pa sej vem
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.6.2009 21:02:00
|
|
|
|
elanor
|
pozdravljene...kako ste kaj danes? jst rem ju3 testek kupit....ampak me ga je prav srah naredit... kaj pa če bo - ?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.6.2009 10:09:29
|
|
|
|
Snoopyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: elanor pozdravljene...kako ste kaj danes? jst rem ju3 testek kupit....ampak me ga je prav srah naredit... kaj pa če bo - ? ziher bo + oz. nepozabi nam radovednicam javit
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.6.2009 10:18:13
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla držimo pesti
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.6.2009 10:52:38
|
|
|
|
Snoopyka
|
alo punce, in mamice, ter ! kako ste kaj? je kaj novega? kaki plusek? no js prihajam z pregleda in je zj vredu moja bebica. ona ma zej 3480g...mamica pa se je vse skupaj zredila za 21kg se mi je kar zvrtel ko sm pogledala tehnico pazit moram na pritisk in ga kotrolirat zjutraj in zvečer, retafer moram naprejjemat (še vedno sm slabokrvna in celo slabše je pokazal kot na začetku, pred tabletami ). nasledji pregled mam 19.6 in takrat mam še enkrat UZ, CTG in pregled. aja pa še to....sm komaj dans opazila,da mam v MK zapisano, da mam rizično nosečnost no nč grem zdej nogice počivat, pa pridem pol pogledat če je kaj novega lp
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.6.2009 11:42:32
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka aja pa še to....sm komaj dans opazila,da mam v MK zapisano, da mam rizično nosečnost Mislim, da za rizično šteje tudi, če zanosiš pred 18-im letom, tak da je mogoče zaradi tega ...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.6.2009 12:26:49
|
|
|
|
elanor
|
zdej sm nrdila en test pa je biw - ampak ni biw z jutranjim urinom. zdej pa ne vem...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.6.2009 12:28:42
|
|
|
|
Snoopyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: donna22 IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka aja pa še to....sm komaj dans opazila,da mam v MK zapisano, da mam rizično nosečnost Mislim, da za rizično šteje tudi, če zanosiš pred 18-im letom, tak da je mogoče zaradi tega ... kaj pa vem...mogoče, mogoče pa zato, k pritisk ni vredu, pa srček nagaja (ritmija, baje ni hudga, se da pozdravt)....
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.6.2009 12:31:13
|
|
|
|
Snoopyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: elanor zdej sm nrdila en test pa je biw - ampak ni biw z jutranjim urinom. zdej pa ne vem... si se naročla k G? hm...mal čudn, poskusi še enkrat pa zjutraj (čeprav mislim, da nima veze kdaj delaš)... držim pesti in sm 100% da bi ti pa ogla bit ... dokler ni tečke, je upanje
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.6.2009 13:59:10
|
|
|
|
malajka84
|
Zdravo punce....kako ste kaj? Mam eno vprašanje, za tiste, ki ste oziorma ste že kdaj prej bile ...vsete kako je bilo pri meni...no danes....pa po vseh pozitivnih testih..pa po vseh črticah...se je pojavla krvavitev, ne vem al je to al....nč ne vem več..očitno sma se preveč veselila...ne vem kaj to pomeni...eh...G mam pa šele naslednji konec tedna,....
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.6.2009 14:47:53
|
|
|
|
Snoopyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA Zdravo punce....kako ste kaj? Mam eno vprašanje, za tiste, ki ste oziorma ste že kdaj prej bile ...vsete kako je bilo pri meni...no danes....pa po vseh pozitivnih testih..pa po vseh črticah...se je pojavla krvavitev, ne vem al je to al....nč ne vem več..očitno sma se preveč veselila...ne vem kaj to pomeni...eh...G mam pa šele naslednji konec tedna,.... če neha ni in zjutraj nared nov test... mislim, da neb smel bit js sm mela samo izcedek nekje v začetku ...
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.6.2009 15:06:26
|
|
|
|
elanor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka IZVIRNO SPOROČILO: elanor zdej sm nrdila en test pa je biw - ampak ni biw z jutranjim urinom. zdej pa ne vem... si se naročla k G? hm...mal čudn, poskusi še enkrat pa zjutraj (čeprav mislim, da nima veze kdaj delaš)... držim pesti in sm 100% da bi ti pa ogla bit ... dokler ni tečke, je upanje ne vem če ni biw test kej čudn...ker je tud kontrolna črtica ful švoh. kr neki ta bc...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.6.2009 16:54:38
|
|
|
|
donna22
|
Bostina, na tvojem mestu bi ju3 zjutraj naredla še en test ... Drugače ti ne vem pomagat. Elanor, a BabyCheck si delala? Ta test je meni prvič pokazal čisto nulo (eno črtico, pa sem že bla ), tak da sem bla ziher, da ni nič Potem pa sem - mislim, da šele čez 2 tedna - naredla še en test, pa sta ble tako močni, da bi se ju lahko z lune vidlo Mogoče probaj še s katerim drugim testom ...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.6.2009 18:22:34
|
|
|
|
Pikica5
|
BOSTINA črtica je, pozitivno, krvavitve ne sme bit, niti rjavega izcedka, šibaj na gineko, da te pregledajo, kr brez napotnice lahko greš.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.6.2009 18:29:11
|
|
|
|
ninama
|
hey punce!tukaj sva še dva ki si želita postati starša, kljub mladosti. stara sva 21. sva v prvem krogu in ne pričakujeva 22.06. ful lepo je vidt da nisva edina takega mnenja, da je super biti mlad starš!!! midva se nadvse veseliva, tako da pridno . upamo na najboljše! vidim pa da se večina punc precej matra preden jim uspe. zaradi tega me je malo zaskrbelo ampak sem optimistična in upam na najboljše držim pesti še za vse ostale junijke, da vidimo ++++!lp
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.6.2009 18:41:36
|
|
|
|
elanor
|
IZVIRNO SPOROČILO: donna22 Bostina, na tvojem mestu bi ju3 zjutraj naredla še en test ... Drugače ti ne vem pomagat. Elanor, a BabyCheck si delala? Ta test je meni prvič pokazal čisto nulo (eno črtico, pa sem že bla ), tak da sem bla ziher, da ni nič Potem pa sem - mislim, da šele čez 2 tedna - naredla še en test, pa sta ble tako močni, da bi se ju lahko z lune vidlo Mogoče probaj še s katerim drugim testom ... ok - torej bc-ju ni za zaupat tega ki ga še mam ga bom skurla, pol bom pa kupla cb ko bom mela čas. sm hotla v lekarni kupit fs al pa cb, pol me je pa farmacevtka tko zmedla da sm uzela bc - ne vem zakaj na začetku me je blo kr malo strah zagledat , zdej si jih pa tko želim... danes sm bila prav ker je biw -...ampak zdej upam da je biw rezultat napačen ju3 ponovimo vajo
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.6.2009 18:46:15
|
|
|
|
BabyKitty
|
No sem našla malo časa, da se vam javim :) pri nas vse po starem :) ogromno belega izcedka, menstruacije še vedno ne, niti ne znakov zanjo... Če je do petka ne bo, morm k ginekologinji. Sem bila pa zelo pozitivno presenečena nad svojo ginekologinjo, ki je rekla, da me bo takoj vzela če bo kej, da mi ne bo treba čakati. Samo nevem a me mora sedaj še bolj skrbeti :). Rekle ste da je bc narobe pokazal. Tudi jaz sem delala bc pa je bila kontrolna črtica ful bleda... je možno da sem narobe naredila test? Upanja tako ali tako več nimam
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.6.2009 18:49:46
|
|
|
|
elanor
|
jst sm že večkrat prej delala bc in je bla kontrolna zmeraj še kr močna, dns je bla pa ful kr neki...bleda in tanka. mogoče so začeli delat manj kvalitetne bc-je recesija...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.6.2009 18:56:51
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninama hey punce!tukaj sva še dva ki si želita postati starša, kljub mladosti. stara sva 21. sva v prvem krogu in ne pričakujeva 22.06. ful lepo je vidt da nisva edina takega mnenja, da je super biti mlad starš!!! midva se nadvse veseliva, tako da pridno . upamo na najboljše! vidim pa da se večina punc precej matra preden jim uspe. zaradi tega me je malo zaskrbelo ampak sem optimistična in upam na najboljše držim pesti še za vse ostale junijke, da vidimo ++++!lp Dobrodošla Pa ne skrbet, bo hitro uspelo
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.6.2009 19:14:07
|
|
|
|
tinncyka
|
punce eno prošnjo imam!!! danes sem bila pri zobozdravniku in mi je naredila plombo, do prej me ni nič bolelo bilo je vse vredu dokler nisem vgriznila v papriko in kruh... sedaj me pa boli ko 100 . kaj naj storim... klicala sem mami pa je rekla da lekadol lahko vzamem ampak nič ne pomaga! poskusila sem zaspati pa nč ne pomaga! prosim za nasvet!!!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.6.2009 19:31:42
|
|
|
|
BabyKitty
|
Nalgesin je zakon, samo nevem kako je med nosečnostjo... Ampak pomoje da take dokaj blage tablete lahko... BOm preverla navodila :P poskusi mogoče malo leda na lice...
< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 9.6.2009 19:32:27 >
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......