Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 3.4.2010 8:15:29
|
|
|
|
witch
|
Vsem, ki praznujete, želim zares vesele, blagoslovljene, radostne, polne smeha in ljubezni velikonočne praznike!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 3.4.2010 8:23:27
|
|
|
|
emibu
|
Tudi jaz želim usem lepe in naj bodo jajčka čim večja ter čimbolj pisana na ta sončen velikonočni dan
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 3.4.2010 8:34:46
|
|
|
|
egleria
|
vesele praznike želim vsem tudi jaz
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 3.4.2010 9:39:18
|
|
|
|
BabyKitty
|
Kwa je zdej punce ste kr tih neki a vse pirhe barvate? Sama letos protestiram in jih ne bom barvala se mi ne da razmišljam samo če bi spekla kakšno potičko, baje da je zelo dobra čokoladna orehovih in pehtranovih imam čez glavo
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 3.4.2010 10:13:30
|
|
|
|
Aninchy
|
Dobro jutro! / Dober dan! Tak fajni sonček sije zuni, hribi tle okol so pa čiiist beli! Se mi tok lušta kavice, evo, pa jo delim še z vami Tudi jaz vam vsem želim vesele velikonočne praznike! Emm.... BabyKitty kakšna je pa čokoladna potica Čudno, da jaz ne vem, da to obstaja, ker sem nooooora na čokolado!! (pa na potico tudi) Lep sončen dan vam želim in polne košarice dobrot!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 3.4.2010 12:20:58
|
|
|
|
emibu
|
Joooi mene pa tak zebeeee sm se mogla v štrikan pulover zabakadirat zuni pa sonce sije ka si kj ludje misljo no Drugač pa mene že mineva da bi nesla jajca žegnat kr neki moj negre zraven moja mami tut kr neki protestira usi se nej nekam zaletijo po domače povedano no..
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 3.4.2010 12:27:04
|
|
|
|
nincy29
|
IZVIRNO SPOROČILO: egleria za začasno prebivališče ne rabiš nobenga zraven, če pa se hočeš stalno prijavit na nekem naslovu pa rabiš lastnika stanovanja zraven. nene tudi za začasno rabiš!!to pa sem 100% ker se je sestra od moža prijavila na začasno pri njenem fantu in je mogla bit njena tašča kot lastnica zraven in podpisat!! vsem želim lepe velikonočne praznike!! babykitty kako si pa ti kaj??kako poteka nosečnost?slabosti?kdaj maš 1. pregled?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 3.4.2010 14:21:21
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: emibu ja to je res,sam moreš upoštevat da samohranilstvo se dokazuje,preverjajo,in ka potem če te dobijo pa morš use vrnit? ne hvala..rajš usak mesc malo manj kot pa pol ena bomba za nazaj vrnt.. Ni neke pravne podlage, da bi lahko nekdo to prišel k tebi domov to preverjat. Lahko te pa pokličejo na razgovor, če bi kaj posumili. Jaz niti okoli nisem razglašala, da sma narazen prijavljena, ampak ve to samo nekaj ljudi. Niti sosedi ne vejo, tak da me tudi ne bojo šli prijavljat - ker tega ne vejo. Meni je blo tudi par evrov gor ali dol, pa ni ... Sploh če nima tvoj neke vau plače - ker stroški življenja so veliki, pa če si hočeš še kaj privoščit ... Poleg tega imam jaz, ki sem rada neodvisna, zelo rada to, da imam svoj denar, da ne rabim za vse razlagat, in pri tem mi je potem med 450 eur in 500 eur velika razlika ... Ker od tega mi gre 150eur samo za tekoče stroške.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 3.4.2010 14:25:26
|
|
|
|
nincy29
|
nevem ampak po tvju je bilo rečeno da bodo hodili domov previrjat te stvari.in kako si potem urihtala glede očeta?ni pisan na njenem rojstnem listu al kako?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 3.4.2010 14:56:10
|
|
|
|
Tincy90
|
Vesele in polne pirhov velikonočne praznike vam želim bejbe!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 3.4.2010 15:28:03
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29 nevem ampak po tvju je bilo rečeno da bodo hodili domov previrjat te stvari.in kako si potem urihtala glede očeta?ni pisan na njenem rojstnem listu al kako? Meni so tak povedali, kot sem napisala. Itak pa na marsikateri socialni vedo, kak je s temi stvarmi Samo se ne sekirajo preveč - v končni fazi denar ne gre iz žepa teh uslužbencev, ampak od države. Ne, oče je na rojstnem listu vpisan, sma že pred njenim rojstvom uredila priznanje očetovstva, po rojstvu pa preživnino.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 3.4.2010 16:29:37
|
|
|
|
emibu
|
IZVIRNO SPOROČILO: donna22 IZVIRNO SPOROČILO: emibu ja to je res,sam moreš upoštevat da samohranilstvo se dokazuje,preverjajo,in ka potem če te dobijo pa morš use vrnit? ne hvala..rajš usak mesc malo manj kot pa pol ena bomba za nazaj vrnt.. Ni neke pravne podlage, da bi lahko nekdo to prišel k tebi domov to preverjat. Lahko te pa pokličejo na razgovor, če bi kaj posumili. Jaz niti okoli nisem razglašala, da sma narazen prijavljena, ampak ve to samo nekaj ljudi. Niti sosedi ne vejo, tak da me tudi ne bojo šli prijavljat - ker tega ne vejo. Meni je blo tudi par evrov gor ali dol, pa ni ... Sploh če nima tvoj neke vau plače - ker stroški življenja so veliki, pa če si hočeš še kaj privoščit ... Poleg tega imam jaz, ki sem rada neodvisna, zelo rada to, da imam svoj denar, da ne rabim za vse razlagat, in pri tem mi je potem med 450 eur in 500 eur velika razlika ... Ker od tega mi gre 150eur samo za tekoče stroške. ubistvu,dobijo nlog kot za preiskavo nevem doma in imajo pravico da te o tem prej nič ne obvestijo! so imeli pri sosedih podoben primer ko so jim prišli preverjat poleg usega izplačanega denarja 18 mesecev niso bili upravičeni do DSP-ja in pa še poravnat so mogli stroške preiskave (ki niso bili glih nizki) tak da jst se nebi hecala s tem,je res da sto jih bo odletelo 101 pa bojo našli..sicer pa usak po svoje Ne moj nima sploh plače! oba sva študenta živela bova od DSP ki bo znašal 450 eur in dveh štipendij ki skupaj znašajo prb 300 eur smo pa še v isti hiši čeprau boma v ločenem gospodinjstvu imajo nekako položnice razdeljene in so nama to nekak na svoje rame uzel itak bova pač porabla ampak v svojem štuku ko pa prideva do svojega kruha potem pa svoj števec in svoje položnice..Vem pa da so stroški ampak veš kaki so šele lahko če se kaj zaserje?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 3.4.2010 22:04:06
|
|
|
|
davorjeva pikica
|
se iz moje strani vsem vam...vesele velikonocne praznike pa veliiik pirhou uzivejte !!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 3.4.2010 22:19:27
|
|
|
|
nejka000
|
Pozdravlljene punce! Malce prebiram vaš forum (v prvo sem bila mamica pri dvajsetih, sedaj pa spet nosečka). Vidim da imate ravno debato okol preživnin, bivališč in tega. Z partnerjem s katerim imava sina (sedaj že bivši partenr) sva živela skupaj 6 let na njegovem naslovu, s tem da jaz tam nisem bila prijavljena, imela sva urejeno preživnino....skratka vse je blo tk ko more bit. Socialna nas ni nikoli preverjala. Drgač pa se sploh ne pozna nikjer če si prijavljena kot mati samohranilka ali živiš s partnerjem. Ker če si mati samohranilka morš vsepovsod vpisovat preživnino pa če jo dobivaš al ne, ampak upoštevajo ti jo povsod in na koncu ne profitiraš nikjer. Jaz sem imela otroških kot samohranilka 50€ na mesec sedaj ko pa imam partnerja pa jih dobim 69€. Kar se je mogoče tudi za zamislit (malo čudo bo slišat) tak kot je bilo v najinem primeru sva šla narazen in pol imaš probleme s tem da za nazaj ne moreš izterjat preživnine ker sta živela skupaj, čeprav neprijavljena, pa še pri otroških te ****,... kjer koli te lahko. Da o vseh postopkih in dokazovanjih na socialni ne govorim. Kar se tiče začasnega bivališča. Jaz sem prijavljena na začasnem naslovu in vse kar potrebuješ za ureditev le tega je osebni dokument in dovoljenje za bivanje v stanovanju, ki ti ga izda lastnik stanovanja ali pa najemno pogodbo s katero greš na upravno enoto in tam te vnesejo v računalnik dobiš potrdilo o začasnem bivališču in to je to. Pri stalnem pa moreš imeti s sabo lastnika stanovanje pa še vse papirje in dokumente je potrebno spreminjat. Ne se preveč obremenjevat okol tega ker v naši zakonodaji so take luknje da ni dobro ne tak ne drugače..... lp,
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 4.4.2010 9:20:44
|
|
|
|
egleria
|
moj se je prijavil začasno v podnajemniškem stanovanju ki je last pač nekoga drugega in so mu tam rekli da rabi samo najemno pogodbo. lastniku pa ni treba prit zraven..
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 4.4.2010 9:21:55
|
|
|
|
egleria
|
IZVIRNO SPOROČILO: emibu Joooi mene pa tak zebeeee sm se mogla v štrikan pulover zabakadirat zuni pa sonce sije ka si kj ludje misljo no Drugač pa mene že mineva da bi nesla jajca žegnat kr neki moj negre zraven moja mami tut kr neki protestira usi se nej nekam zaletijo po domače povedano no.. kaj to vsi so proti temu da neseš k žegnu? ne sekiraj se, ti delaj tako kot ti hočeš..
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 4.4.2010 10:19:19
|
|
|
|
nincy29
|
IZVIRNO SPOROČILO: egleria moj se je prijavil začasno v podnajemniškem stanovanju ki je last pač nekoga drugega in so mu tam rekli da rabi samo najemno pogodbo. lastniku pa ni treba prit zraven.. ja ok pa usaj da imaš najemno pogodbo npr. če živiš v najemu.nekaj moraš pač imet od lastnika stanovanja.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 4.4.2010 11:17:43
|
|
|
|
emibu
|
Pozdravljene punce Sem se lih najedla velikonočnih dobrot smo mel prav obilen zajtrk danes Učeraj me sosed sploh prepoznau ni k sm se tok zredila,pol mi pa še bratranc od mojga reče da ka res jem da sem se tko napihnla pa sm mu rekla da sm na štarterju (to je tist po čemer piščanci hitreje in bol rastejo ) Drugač pa učeraj sem bla pr žegnu je blo fino sonček..pa še dolg ni trajalo slabe pol urce.dons popoldne pa k babici probat še njen žegen itak se bom razpočla usak cajt naš mali pa tok rogovili, sploh ponoč see mi je zdel da se cela postla trese tok je ritu no še malo pa ga bom lahko ujčala že tko komi čakam da me bo kr razneslo od veselja se razume
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 4.4.2010 12:50:35
|
|
|
|
egleria
|
js pa ne smem žegna jest no bom pa zato naslednje leto nadoknadla emibu še pogrešala boš te brcike ponoči čeprav boš potem imela že v naročju in ti bo tudi zelo lepo..
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 4.4.2010 15:20:44
|
|
|
|
Aninchy
|
Ijooo sva ravno prišla iz kosila pri mojih starših, smo se napokali čisto do konca!! Že po glavni jedi smo vsi kar zavijali z očmi od sitosti, potem pa je na mizo prišla še potica in štrudelj, pa smo ju sam gledali! No, smo si vzeli pol ure za čvek (in oni za čik pavzo), potem pa smo še tisto zmazali!!! Prav napujsali smo se! No, zdej sva pa prišla domov in greva mal zalegnit... pol si bova pa en kratek "izlet" privoščla, malo se bova peljala okol, ker danes itak ni nikjer nič odprto Hmm... no, danes vam naj zaželim čimhitrejše "okrevanje" po prenajedenosti. Se še javim kaj zvečer. Lp
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 4.4.2010 18:27:54
|
|
|
|
Zvezdici
|
Lepe praznike punce! emibu - joj ja brcike boš pa res pogrešala. Pa trebušček. Jaz ga že noro pogrešam. Imam pa srečo. Imam trebuh skoraj tak kot pred . Kot da nič ne bi bilo. Samo malo bo treba še vseeno potelovadit pred kopalkami . Drugače je pa pupika zelo pridna. Sem pa vam punce, ki ste že mamice, zelo fouš, ker imate partnerje. Meni bi zdaj krvavo prav prišel. Tako, da res res.. uživajte v troje ali v tolko kolikor vas pač je!! Pa lep večer.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 4.4.2010 19:00:40
|
|
|
|
egleria
|
zvezdici super da je Tija tak pridna a čisto nobenga nimaš ki bi ti pomagal sedaj na zaćetku? ti pošiljam en velik objemček ja jaz bom tud mogla mal potelovadit pred morjem
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 4.4.2010 19:01:22
|
|
|
|
Tincy90
|
Zvezdici le pogumno! bolš brez partnerja, če ne gre kt pa z njim in se pol sekerat pa pričkat kr ni dobr zate ne za malo štručko. Bodi močna zaradi hčerkice in bodi ponosna na to d si tko mlada mami in maš po mojm tud svojo družino k ti stoji ob strani. Sicr pa boš slej k prej lahk spoznala tazga fanta k te bo vreden, tebe in tvoje pikice in ti bo pomagov glede štručke. Drgač maš pa itak nas tuki gor tud za oporo in ramo za težke čase, če te bodo kdaj doletel (upam da ne).
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 4.4.2010 20:10:14
|
|
|
|
emibu
|
tincy90 se kr podpišem zvezdici le pogumno
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 5.4.2010 10:36:20
|
|
|
|
Aninchy
|
Hej! Zvezdici, js se strinjam z Tincy90 in emibu. Bolje biti brez partnerja, kot pa imeti slab odnos! Tudi otroček trpi, če čuti, da je starš nenehno slabe volje ali pa da se prepirata... Sicer smo ti pa tudi me na voljo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?