|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
3.4.2010 8:15:29   
witch
Vsem, ki praznujete, želim zares vesele, blagoslovljene, radostne, polne smeha in ljubezni velikonočne praznike!

user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
3.4.2010 8:23:27   
emibu
user posted image user posted image Tudi jaz želim usem lepe in naj bodo jajčka čim večja ter čimbolj pisana na ta sončen velikonočni dan user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
3.4.2010 8:34:46   
egleria
vesele praznike želim vsem tudi jaz user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
3.4.2010 9:39:18   
BabyKitty
Kwa je zdej punce user posted image ste kr tih neki user posted image   a vse pirhe barvate?

Sama letos protestiram in jih ne bom barvala user posted image se mi ne da user posted image razmišljam samo če bi spekla kakšno potičko, baje da je zelo dobra čokoladna user posted image orehovih in pehtranovih imam čez glavo user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
3.4.2010 10:13:30   
Aninchy
Dobro jutro! / Dober dan! user posted image

Tak fajni sonček sije zuni, hribi tle okol so pa čiiist beli! user posted image
Se mi tok lušta kavice, evo, pa jo delim še z vami user posted image

Tudi jaz vam vsem želim vesele velikonočne praznike! user posted image user posted image

Emm.... BabyKitty kakšna je pa čokoladna poticauser posted image Čudno, da jaz ne vem, da to obstaja, ker sem nooooora na čokolado!! user posted image user posted image user posted image (pa na potico tudi) user posted image

Lep sončen dan vam želim in polne košarice dobrot! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
3.4.2010 12:20:58   
emibu
Joooi mene pa tak zebeeeeuser posted image sm se mogla v štrikan pulover zabakadirat zuni pa sonce sije ka si kj ludje misljo nouser posted image user posted image user posted image user posted image Drugač pa mene že mineva da bi nesla jajca žegnatuser posted image kr neki moj negre zraven moja mami tut kr neki protestirauser posted image usi se nej nekam zaletijo po domače povedano no..user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
3.4.2010 12:27:04   
nincy29
IZVIRNO SPOROČILO: egleria

za začasno prebivališče ne rabiš nobenga zraven, če pa se hočeš stalno prijavit na nekem naslovu pa rabiš lastnika stanovanja zraven.

nene tudi za začasno rabiš!!to pa sem 100% ker se je sestra od moža prijavila na začasno pri njenem fantu in je mogla bit njena tašča kot lastnica zraven in podpisat!!

vsem želim lepe velikonočne praznike!!

babykitty kako si pa ti kaj??kako poteka nosečnost?slabosti?kdaj maš 1. pregled?

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
3.4.2010 14:21:21   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: emibu

ja to je res,sam moreš upoštevat da samohranilstvo se dokazuje,preverjajo,in ka potem če te dobijo pa morš use vrnit? ne hvala..rajš usak mesc malo manj kot pa pol ena bomba za nazaj vrnt..

Ni neke pravne podlage, da bi lahko nekdo to prišel k tebi domov to preverjat. Lahko te pa pokličejo na razgovor, če bi kaj posumili. Jaz niti okoli nisem razglašala, da sma narazen prijavljena, ampak ve to samo nekaj ljudi. Niti sosedi ne vejo, tak da me tudi ne bojo šli prijavljat - ker tega ne vejo.

Meni je blo tudi par evrov gor ali dol, pa ni ... Sploh če nima tvoj neke vau plače - ker stroški življenja so veliki, pa če si hočeš še kaj privoščit ... Poleg tega imam jaz, ki sem rada neodvisna, zelo rada to, da imam svoj denar, da ne rabim za vse razlagat, in pri tem mi je potem med 450 eur in 500 eur velika razlika ... Ker od tega mi gre 150eur samo za tekoče stroške.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
3.4.2010 14:25:26   
nincy29
nevem ampak po tvju je bilo rečeno da bodo hodili domov previrjat te stvari.in kako si potem urihtala glede očeta?ni  pisan na njenem rojstnem listu al kako?

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
3.4.2010 14:56:10   
Tincy90
Vesele in polne pirhov velikonočne praznike vam želim bejbe!user posted image user posted image user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
3.4.2010 15:28:03   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

nevem ampak po tvju je bilo rečeno da bodo hodili domov previrjat te stvari.in kako si potem urihtala glede očeta?ni  pisan na njenem rojstnem listu al kako?

Meni so tak povedali, kot sem napisala. Itak pa na marsikateri socialni vedo, kak je s temi stvarmiuser posted image user posted image Samo se ne sekirajo preveč - v končni fazi denar ne gre iz žepa teh uslužbencev, ampak od države.
Ne, oče je na rojstnem listu vpisan, sma že pred njenim rojstvom uredila priznanje očetovstva, po rojstvu pa preživnino.

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
3.4.2010 16:29:37   
emibu
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

ja to je res,sam moreš upoštevat da samohranilstvo se dokazuje,preverjajo,in ka potem če te dobijo pa morš use vrnit? ne hvala..rajš usak mesc malo manj kot pa pol ena bomba za nazaj vrnt..

Ni neke pravne podlage, da bi lahko nekdo to prišel k tebi domov to preverjat. Lahko te pa pokličejo na razgovor, če bi kaj posumili. Jaz niti okoli nisem razglašala, da sma narazen prijavljena, ampak ve to samo nekaj ljudi. Niti sosedi ne vejo, tak da me tudi ne bojo šli prijavljat - ker tega ne vejo.

Meni je blo tudi par evrov gor ali dol, pa ni ... Sploh če nima tvoj neke vau plače - ker stroški življenja so veliki, pa če si hočeš še kaj privoščit ... Poleg tega imam jaz, ki sem rada neodvisna, zelo rada to, da imam svoj denar, da ne rabim za vse razlagat, in pri tem mi je potem med 450 eur in 500 eur velika razlika ... Ker od tega mi gre 150eur samo za tekoče stroške.

ubistvu,dobijo nlog kot za preiskavo nevem doma in imajo pravico da te o tem prej nič ne obvestijo! so imeli pri sosedih podoben primer ko so jim prišli preverjat poleg usega izplačanega denarja 18 mesecev niso bili upravičeni do DSP-ja in pa še poravnat so mogli stroške preiskave (ki niso bili glih nizki) tak da jst se nebi hecala s tem,je res da sto jih bo odletelo 101 pa bojo našli..sicer pa usak po svoje
Ne moj nima sploh plače! oba sva študenta živela bova od DSP ki bo znašal 450 eur in dveh štipendij ki skupaj znašajo prb 300 eur smo pa še v isti hiši čeprau boma v ločenem gospodinjstvu imajo nekako položnice razdeljene in so nama to nekak na svoje rame uzel itak bova pač porabla ampak v svojem štuku ko pa prideva do svojega kruha potem pa svoj števec in svoje položnice..Vem pa da so stroški ampak veš kaki so šele lahko če se kaj zaserje?

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
3.4.2010 22:04:06   
davorjeva pikica
se iz moje strani vsem vam...vesele velikonocne praznikeuser posted image pa veliiik pirhou user posted image user posted image user posted image user posted image
uzivejte !!!user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
3.4.2010 22:19:27   
nejka000
Pozdravlljene punce!

Malce prebiram vaš forum (v prvo sem bila mamica pri dvajsetih, sedaj pa spet nosečka).

Vidim da imate ravno debato okol preživnin, bivališč in tega.

Z partnerjem s katerim imava sina (sedaj že bivši partenr) sva živela skupaj 6 let na njegovem naslovu, s tem da jaz tam nisem bila prijavljena, imela sva urejeno preživnino....skratka vse je blo tk ko more bit. Socialna nas ni nikoli preverjala. Drgač pa se sploh ne pozna nikjer če si prijavljena kot mati samohranilka ali živiš s partnerjem. Ker če si mati samohranilka morš vsepovsod vpisovat preživnino pa če jo dobivaš al ne, ampak upoštevajo ti jo povsod in na koncu ne profitiraš nikjer. Jaz sem imela otroških kot samohranilka 50€ na mesec sedaj ko pa imam partnerja pa jih dobim 69€.

Kar se je mogoče tudi za zamislit (malo čudo bo slišat) tak kot je bilo v najinem primeru sva šla narazen in pol imaš probleme s tem da za nazaj ne moreš izterjat preživnine ker sta živela skupaj, čeprav neprijavljena, pa še pri otroških te ****,... kjer koli te lahko. Da o vseh postopkih in dokazovanjih na socialni ne govorim.

Kar se tiče začasnega bivališča. Jaz sem prijavljena na začasnem naslovu in vse kar potrebuješ za ureditev le tega je osebni dokument in dovoljenje za bivanje v stanovanju, ki ti ga izda lastnik stanovanja ali pa najemno pogodbo s katero greš na upravno enoto in tam te vnesejo v računalnik dobiš potrdilo o začasnem bivališču in to je to. Pri stalnem pa moreš imeti s sabo lastnika stanovanje pa še vse papirje in dokumente je potrebno spreminjat.

Ne se preveč obremenjevat okol tega ker v naši zakonodaji so take luknje da ni dobro ne tak ne drugače.....

lp,

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
4.4.2010 9:20:44   
egleria
moj se je prijavil začasno v podnajemniškem stanovanju ki je last pač nekoga drugega in so mu tam rekli da rabi samo najemno pogodbo. lastniku pa ni treba prit zraven..

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
4.4.2010 9:21:55   
egleria

Joooi mene pa tak zebeeeeuser posted image sm se mogla v štrikan pulover zabakadirat zuni pa sonce sije ka si kj ludje misljo nouser posted image user posted image user posted image user posted image Drugač pa mene že mineva da bi nesla jajca žegnatuser posted image kr neki moj negre zraven moja mami tut kr neki protestirauser posted image usi se nej nekam zaletijo po domače povedano no..user posted image

kaj to vsi so proti temu da neseš k žegnu? ne sekiraj se, ti delaj tako kot ti hočeš..

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
4.4.2010 10:19:19   
nincy29
IZVIRNO SPOROČILO: egleria

moj se je prijavil začasno v podnajemniškem stanovanju ki je last pač nekoga drugega in so mu tam rekli da rabi samo najemno pogodbo. lastniku pa ni treba prit zraven..

ja ok pa usaj da imaš najemno  pogodbo npr. če živiš v najemu.nekaj moraš pač imet od lastnika stanovanja.

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
4.4.2010 11:17:43   
emibu
Pozdravljene punce

Sem se lih najedla velikonočnih dobrot smo mel prav obilen zajtrk danesuser posted image
Učeraj me sosed sploh prepoznau ni k sm se tok zredila,pol mi pa še bratranc od mojga reče da ka res jem da sem se tko napihnlauser posted image user posted image pa sm mu rekla da sm na štarterju (to je tist po čemer piščanci hitreje in bol rastejouser posted image user posted image user posted image )
Drugač pa učeraj sem bla pr žegnu je blo fino sonček..pa še dolg ni trajalo slabe pol urce.dons popoldne pa k babici probat še njen žegenuser posted image user posted image itak se bom razpočla usak cajtuser posted image naš mali pa tok rogovili, sploh ponoč see mi je zdel da se cela postla trese tok je rituuser posted image no še malo pa ga bom lahko ujčalauser posted image že tko komi čakam da me bo kr razneslo user posted image user posted image od veselja se razumeuser posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
4.4.2010 12:50:35   
egleria
js pa ne smem žegna jest user posted image no bom pa zato naslednje leto nadoknadla user posted image
emibu še pogrešala boš te brcike ponoči user posted image čeprav boš potem imela že user posted image v naročju in ti bo tudi zelo lepo..

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
4.4.2010 15:20:44   
Aninchy
Ijooo sva ravno prišla iz kosila pri mojih starših, smo se napokali čisto do konca!! Že po glavni jedi smo vsi kar zavijali z očmi od sitosti, potem pa je na mizo prišla še potica in štrudelj, pa smo ju sam gledali! user posted image user posted image No, smo si vzeli pol ure za čvek (in oni za čik pavzo), potem pa smo še tisto zmazali!!! user posted image Prav napujsali smo se! No, zdej sva pa prišla domov in greva mal zalegnit... pol si bova pa en kratek "izlet" privoščla, malo se bova peljala okol, ker danes itak ni nikjer nič odprtouser posted image

Hmm... no, danes vam naj zaželim čimhitrejše "okrevanje" po prenajedenosti. user posted image

Se še javim kaj zvečer. Lpuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
4.4.2010 18:27:54   
Zvezdici
Lepe praznike punce!user posted image

emibu - joj ja brcike boš pa res pogrešala. Pa trebušček. Jaz ga že noro pogrešam. Imam pa srečo. Imam trebuh skoraj tak kot pred user posted image . Kot da nič ne bi bilo. Samo malo bo treba še vseeno potelovadit pred kopalkamiuser posted image .

Drugače je pa pupika zelo pridna.
Sem pa vam punce, ki ste že mamice, zelo fouš, ker imate partnerje. Meni bi zdaj krvavo prav prišel. user posted image
Tako, da res res.. uživajte v troje ali v tolko kolikor vas pač je!!

Pa lep večer.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
4.4.2010 19:00:40   
egleria
zvezdici super da je Tija tak pridna user posted image a čisto nobenga nimaš ki bi ti pomagal sedaj na zaćetku? ti pošiljam en velik objemček user posted image user posted image
ja jaz bom tud mogla mal potelovadit pred morjem user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
4.4.2010 19:01:22   
Tincy90
Zvezdici le pogumno!user posted image user posted image user posted image bolš brez partnerja, če ne gre kt pa z njim in se pol sekerat pa pričkat kr ni dobr zate ne za malo štručko. Bodi močna zaradi hčerkice in bodi ponosna na to d si tko mlada mami in maš po mojm tud svojo družino k ti stoji ob strani. Sicr pa boš slej k prej lahk spoznala tazga fanta k te bo vreden, tebe in tvoje pikice in ti bo pomagov glede štručke. Drgač maš pa itak nas tuki gor tud za oporo in ramo za težke čase, če te bodo kdaj doletel (upam da ne).user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
4.4.2010 20:10:14   
emibu
tincy90 se kr podpišemuser posted image user posted image zvezdici le pogumnouser posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
5.4.2010 10:36:20   
Aninchy
Hej!

Zvezdici, js se strinjam z Tincy90 in emibu. Bolje biti brez partnerja, kot pa imeti slab odnos! Tudi otroček trpi, če čuti, da je starš nenehno slabe volje ali pa da se prepirata... Sicer smo ti pa tudi me na voljo user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Jutranja tabletka: izhod v sili
Kaj storiti, ko ste imeli spolni odnos, pa niste bili zaščiteni pred nosečnostjo oziroma menite, da je vaša redna zaščit...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?