Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 5.4.2010 12:17:07
|
|
|
|
emibu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy Hej! Zvezdici, js se strinjam z Tincy90 in emibu. Bolje biti brez partnerja, kot pa imeti slab odnos! Tudi otroček trpi, če čuti, da je starš nenehno slabe volje ali pa da se prepirata... Sicer smo ti pa tudi me na voljo ja res je..lahk povem iz lastne izkušnje,ker sta se mojadva nenehno kregala,kričala,učasih se je tut kaj razbilo in sploh ni blo prijetno bolje sam z enim staršem kot pa še kdaj tako.sama pa vrjamem vate da boš otročku tako dobra mamica da na očka še pomisnla nebo
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 5.4.2010 19:37:31
|
|
|
|
Zvezdici
|
Punce zlate ste! Te pozitivne besede res pomagajo in pridejo prav! Saj vem se mi bo tudi pozitvnost spet vrnila.. samo malo mora še miniti časa, pa da se še malo navadiva. emibu - ja to mora biti grozno poslušati dretje in kreganje staršev. Samo slaba volja.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.4.2010 7:46:59
|
|
|
|
kattix
|
Dobro jutro po zelooo dolgem času. Kot vidim me na seznamčku čakajočih sploh ni več. Pred nekaj meseci sem še bila. Takrat sem se iz forumov umaknila ker sem že norela od preveč informacij. No naj vam sporočim veselo novico, da smo končno tudi mi zagldali in smo takoo veseli . Po enem letu nama je uspelo, imam PCO, uspelo v 3. krogu s klomifenom. Čakamo na prvi pregled v upanju da je vse tako kot mora biti. Rada bi vam povedala samo to, da ne obupajte...saj vem kaj si zdaj mislite: mah sej to vsi govorijo eno in isto. Jaz sem tako mislila še en mesec nazaj..vendar JE RES...ne obupajte, tudi tiste ki imamo težave nam lahko uspe in meni je. Eno leto sem čakala, dala čez nekatere preizkave in je šlo. Bom pa sveda še vedno mlada mamica (21). Vse pride ob pravem času. Sedaj verjamem, da 1 leto nazaj očitno ni bil pravi čas, saj se je vmes marsikaj spremenilo (na boljše seveda). Punce držim močno pestke za vse vas, tako kot ste enkrat tudi ve držale zame Jaz pa čakam na dan, ko mi bo še ginekolog potrdil, da sem Uživajte v sončku
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.4.2010 7:53:05
|
|
|
|
BabyKitty
|
kattix se strinjam s tvojimi besedami Kdaj imaš PDP
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.4.2010 8:09:44
|
|
|
|
sa5i
|
Najprej čestitke za zvezdici ti pa hitro nasmešek nazaj na obraz sedaj imaš pa res lep razlog, da si pozitivna in vesela. Da man ne boš v kakšno depresijo padla ker te tvoja potrebuje. veselo mamico. no če ti je pa res kdaj hudo pa veš kje smo. če bomo le lahko bomo pomagale. pa lep dan. vidiš jaz moram v naks ti pa se lahko cartaš hecam se punce uživajte
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.4.2010 8:14:03
|
|
|
|
kattix
|
Babykitty..nič še ne vem kdaj imam PDP. Ta teden imam prvi pregled, upam da izvem kaj več. Sicer sem pa imela zadnjo M 5.3. tako da 40 tednov pride nekje decembra če se ne motim. Bom vse sporočila, ko dobim več informacij. Upam samo da je vse uredu. Ker nisem mogla verjeti sem naredila kar 5 testov vseh možnih proizvajalcev. Vsi so jasno pokazali pozitivno, tako da upam, da se v mojem bušiju res kaj dogaja:) Pa temperatura je ostala povišana, M zamuja...Resnično upam, da je TO TO
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.4.2010 10:00:26
|
|
|
|
emibu
|
Zvezdica-ja res je sama slaba volja,in potem se še otroku lahko zdi da je on kriv za use ... kattix-Ćestitke in lepo nosečnost ti želim! Mi gremo pa dane sprvič v materinsko šolo
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.4.2010 10:04:38
|
|
|
|
egleria
|
katixx čestitke tudi od mene.. uživaj v nosečnosti ker prehitro mine.. ampak potem je seveda še lepše ko imaš štručko v rokah.. emibu lepo se imej v šoli za starše.. a tvoj gre zraven?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.4.2010 11:00:02
|
|
|
|
MEGi20
|
Tincy90 oprosti za bolj pozen odgovor... seveda sem iz NM spomnim se te še iz OŠ Center ti si namreč letnik mojega mlajšega brata..ravno zadnič sem te našla na skupinski sliki osmih razredov sej mislim, da bi se ti mene tudi takoj spomnila.. No za Alenko sem mislila na lenčy upam, da bom kmalu slišala kako lepo novičko... Lep dan še naprej.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.4.2010 11:41:38
|
|
|
|
Tincy90
|
Megi aja? dj pol povej katera si k me je zdj pa tko firbec zagrabu. kater pa je tvoj brat? Čak, a ti si tud nosečka? Pa ta lenčy je men rekla d me je že enkrat vidla u mestu pa mi ni hotla povedat katera je pa ona bla. Katera Alenka je pa ona? Če je preveč osebno, mi pa prosm odpiš na ZS.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.4.2010 11:43:05
|
|
|
|
Tincy90
|
Aja, pa ne bi zdj o osnovni šoli, đizs. kaka pa nism bla.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.4.2010 12:31:00
|
|
|
|
MEGi20
|
Tincy90 me z Alenko sva ble sošolki no če poznaš Josipa pol veš katera sem...sicer pa poglej v album mogoče se me pa boš spomnila
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.4.2010 12:31:47
|
|
|
|
MEGi20
|
Aja pa jst nism imam pa skoraj 3leta starega korenjaka doma
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.4.2010 12:42:47
|
|
|
|
Tincy90
|
Sm ti morm rečt d se te js ne spomnem. Josip pa vem kater je biu, moja paralelka. Kako je pa teb ime drgač? A živite na Mestnih njivah al sm se zmotila? lušnga sinčka maš. Čak katera je pa pol Alenka? Kako se piše? Mogoče bi se pa nje spomnla...sm bi jo blo treba vidt. drgač pa je fajn k tkole spoznaš d je še kakšna k je blizu tebe hehe.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.4.2010 12:44:25
|
|
|
|
Tincy90
|
Aja še to. Matr k že kliknem za potrdi se še spomnm kaj sm hotla napisat/vprašat. a hočš bit spet nosečka k si dala tega zravn?
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.4.2010 13:53:21
|
|
|
|
emibu
|
egleria ja moj gre tut zraven,sam me je že dans spraševal pa ka misliš da bo še kak fant dol da nebom edini sm se skor razpočla od smeha revček bogi ga je sram
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.4.2010 14:12:48
|
|
|
|
Tincy90
|
Moj je tud z mano hodu v materinsko pa mi je skor zaspau tm. enkrat sm ga mogla kr mal ruknt d mi ni s stola padu. drgač je pa res mučno sedet tri ure tm, čeprov maš vmes pavzo. Js vem da pr drugmu otročku ne bom šla več, če me bo kej zanimalo oz tisto kar sm/bom pozabila, bom pa vprašala G oz njeno sestro al pa na netu poiskala al pa u kaki reviji prebrala.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.4.2010 15:12:16
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Katixx iskrene čestitke...Joj, kaj bi dala, da bi to tudi jaz lahko rekla... Zvezdici, se pridružujem besedam ostalih punc
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.4.2010 15:16:13
|
|
|
|
emibu
|
kkkkkkkkkkkkkkkkaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj 3 ureee tam sedet o moj bogec men bo rit odpadla
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.4.2010 15:44:12
|
|
|
|
Tincy90
|
Katixx čestitke tudi od mene. Ja emibu, pr nas je blo tolk. Da ne boš misnla d mene pa ni rit bolela, matr sm se tku prekladala na stolu k da mam neki u riti. ampak lej, sm preživela tko da vrjamm da boš tud ti.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.4.2010 16:19:57
|
|
|
|
Zvezdici
|
kattix - čestitke še v mojem imenu!! Midve z malo sva bile včeraj prvič na vozičkanju. Ko sva prišle domov je spala 4 ure skupaj . Danes sva spet ponovile vajo. Samo danes jo je prej lakota premagala, hehe. Ima pa malo vnet uček.. me je skoraj kap zadela zjutraj, ko sem zagledala kakšnega ima. Je prav grozno izgledalo. Sedaj je sicer malo boljše.. upam, da se spet ne poslabša. Pa tudi ponoči ni spala, so jo krčki grabili. Mi je bilo prav grozno, ker ji nisem znala pomagat . Upam, da bo danes ponoči kaj drugače. Lep dan punce, izkoristite sonček! emibu - uživaj v šoli, hehe.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.4.2010 16:23:45
|
|
|
|
Tincy90
|
Zvezdici iz lastnih izkušenj ti lahko povem, da za vnet uček pomaga materino mleko tko da ji ga sama mal nakapaš u uček in pomaga takoj. Pri moji je blo še isti dan bolš oz ni biu več vnet. glede krčkov sm pa js mela Bio Gaia in je res supr, no moji je pomagalo heh.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.4.2010 16:36:53
|
|
|
|
Tincy90
|
Zvezdici pa hmal kako slikco od svoje lepotičke gor prlimej. Že na uni mejhni slikci zgleda cukrček, kakšna je šele potem na večji sliki al pa u živo. cartek mali, iiii. k se zdj tko zamislm, madona gre hitr čas, kolk je že moja velika v primerjavi s tvojo malo štručko, kr pogrešam k je bla tok micena pa k je velik spala. zdj že tko protestira pred spanjem, a sitna in na njej se vid kok je zmatrana in zaspana, ampak spat pa ne, hudiček mali. ah ja, lepo je bit mami, sploh mlada tko kt smo me.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.4.2010 18:01:14
|
|
|
|
egleria
|
ja men je tud dragi zaspal skor v šoli za starše pa večinoma si ni zapomnu nič. sam par oslarij da lahk pol men pamet soli men je žal da sem šla zadnji mesec in da nisem šla prej ker mene je tud tk rit bolela. pa pri nas je blo ful vroče noter.. v devetem mesecu pa tud ne moreš glih vsega tega tok dobr prenašat.. proti krčkom pa Patriku pomagajo tudi vetrovne kapljice iz koroških lekarn.. tak da zvezdici kar nabavi si nekaj proti krčkom pa bo bolje.. če pa kapljice ne pomagajo jo pa razvij da se malo razbrca.. pri nas je to kar pomagalo včasih..
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.4.2010 19:42:13
|
|
|
|
Zvezdici
|
Evo slikica, ki jo imam tudi v avatarčku. Ta nama je res lepo ratala. Sem danes kupila vetrvne kaplice, upam da bodo kaj pomagale. tincy - kje se pa te tvoje da dobiti.. v lekarni jih nimajo.No v tej ki sem jaz bila je niso. Uček je pa res že boljši.. sem pošpricala z mlekom (čeprav sem se grozno počutila , da ji nekaj špricam v obraz) in je res že mnogo boljše. egleria - vidiš to pa nisem še probala, da bi jo razvila.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?