|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
5.4.2010 12:17:07   
emibu
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

Hej!

Zvezdici, js se strinjam z Tincy90 in emibu. Bolje biti brez partnerja, kot pa imeti slab odnos! Tudi otroček trpi, če čuti, da je starš nenehno slabe volje ali pa da se prepirata... Sicer smo ti pa tudi me na voljo user posted image

ja res je..lahk povem iz lastne izkušnje,ker sta se mojadva nenehno kregala,kričala,učasih se je tut kaj razbilo in sploh ni blo prijetno bolje sam z enim staršem kot pa še kdaj tako.sama pa vrjamem vate da boš otročku tako dobra mamica da na očka še pomisnla nebouser posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
5.4.2010 19:37:31   
Zvezdici
Punce zlate ste!
Te pozitivne besede res pomagajo in pridejo prav!

Saj vem se mi bo tudi pozitvnost spet vrnila.. samo malo mora še miniti časa, pa da se še malo navadiva.

emibu - ja to mora biti grozno poslušati dretje in kreganje staršev. Samo slaba volja.user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
6.4.2010 7:46:59   
kattix
Dobro jutro po zelooo dolgem času. Kot vidim me na seznamčku čakajočih  sploh ni več. Pred nekaj meseci sem še bila. Takrat sem se iz forumov umaknila ker sem že norela od preveč informacij. No naj vam sporočim veselo novico, da smo končno tudi mi zagldali user posted image in smo takoo veseliuser posted image . Po enem letu nama je uspelo, imam PCO, uspelo v 3. krogu s klomifenom.

Čakamo na prvi pregled v upanju da je vse tako kot mora biti.  Rada bi vam povedala samo to, da ne obupajte...saj vem kaj si zdaj mislite: mah sej to vsi govorijo eno in isto. Jaz sem tako mislila še en mesec nazaj..vendar JE RES...ne obupajte, tudi tiste ki imamo težave nam lahko uspe in meni je. Eno leto sem čakala, dala čez nekatere preizkave in je šlo. Bom pa sveda še vedno mlada mamica (21). Vse pride ob pravem času. Sedaj verjamem, da 1 leto nazaj očitno ni bil pravi čas, saj se je vmes marsikaj spremenilo (na boljše seveda).

Punce držim močno pestke za vse vas, tako kot ste enkrat tudi ve držale zameuser posted image

Jaz pa čakam na dan, ko mi bo še ginekolog potrdil, da sem user posted image

Uživajte v sončkuuser posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
6.4.2010 7:53:05   
BabyKitty
kattix se strinjam s tvojimi besedami user posted image

Kdaj imaš PDP user posted image

(odgovor članu kattix)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
6.4.2010 8:09:44   
sa5i
Najprej čestitke za user posted image user posted image

zvezdici ti pa hitro nasmešek nazaj na obraz user posted image sedaj imaš pa res lep razlog, da si pozitivna in vesela. Da man ne boš v kakšno depresijo padla ker te tvoja user posted image potrebuje. veselo mamico. user posted image no če ti je pa res kdaj hudo pa veš kje smo. če bomo le lahko bomo pomagale. pa lep dan. vidiš jaz moram v naks ti pa se lahko cartaš user posted image    hecam se

punce uživajte user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
6.4.2010 8:14:03   
kattix
Babykitty..nič še ne vem kdaj imam PDP. Ta teden imam prvi pregled, upam da izvem kaj več. Sicer sem pa imela zadnjo M 5.3. tako da 40 tednov pride nekje decembra če se ne motim. Bom vse sporočila, ko dobim več informacij. Upam samo da je vse uredu. Ker nisem mogla verjeti sem naredila kar 5 testov vseh možnih proizvajalcev. Vsi so jasno pokazali pozitivno, tako da upam, da se v mojem bušiju res kaj dogaja:)

Pa temperatura je ostala povišana, M zamuja...Resnično upam, da je TO TOuser posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
6.4.2010 10:00:26   
emibu
Zvezdica-ja res je sama slaba volja,in potem se še otroku lahko zdi da je on kriv za useuser posted image ...

kattix-Ćestitke in lepo nosečnost ti želim!

Mi gremo pa dane sprvič v materinsko šolouser posted image

(odgovor članu kattix)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
6.4.2010 10:04:38   
egleria
katixx čestitke tudi od mene.. uživaj v nosečnosti ker prehitro mine.. ampak potem je seveda še lepše ko imaš štručko v rokah..
emibu lepo se imej v šoli za starše.. a tvoj gre zraven?

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
6.4.2010 11:00:02   
MEGi20
Tincy90 oprosti za bolj pozen odgovor... seveda sem iz NM spomnim se te še iz OŠ Center ti si namreč letnik mojega mlajšega brata..ravno zadnič sem te našla na skupinski sliki osmih razredovuser posted image sej mislim, da bi se ti mene tudi takoj spomnila..user posted image

No za Alenko sem mislila na lenčy  upam, da bom kmalu slišala kako lepo novičko...

Lep dan še naprej.

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
6.4.2010 11:41:38   
Tincy90
Megi aja?user posted image dj pol povej katera si k me je zdj pa tko firbec zagrabu.user posted image kater pa je tvoj brat? Čak, a ti si tud nosečka? Pa ta lenčy je men rekla d me je že enkrat vidla u mestu pa mi ni hotla povedat katera je pa ona bla. Katera Alenka je pa ona? Če je preveč osebno, mi pa prosm odpiš na ZS.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
6.4.2010 11:43:05   
Tincy90
Aja, pa ne bi zdj o osnovni šoli, đizs.user posted image user posted image kaka pa nism bla.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
6.4.2010 12:31:00   
MEGi20
Tincy90 me z Alenko sva ble sošolki user posted image  no če poznaš Josipa pol veš katera sem...sicer pa poglej v album mogoče se me pa boš spomnila user posted image

mamica in očka...

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
6.4.2010 12:31:47   
MEGi20
Aja pa jst nism user posted image user posted image  imam pa skoraj 3leta starega korenjaka doma

mamica in očka...

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
6.4.2010 12:42:47   
Tincy90
Sm ti morm rečt d se te js ne spomnem.user posted image Josip pa vem kater je biu, moja paralelka. Kako je pa teb ime drgač? A živite na Mestnih njivah al sm se zmotila?user posted image lušnga sinčka maš. Čak katera je pa pol Alenka? Kako se piše? Mogoče bi se pa nje spomnla...sm bi jo blo treba vidt.user posted image drgač pa je fajn k tkole spoznaš d je še kakšna k je blizu tebe hehe.

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
6.4.2010 12:44:25   
Tincy90
Aja še to. Matr k že kliknem za potrdi se še spomnm kaj sm hotla napisat/vprašat.user posted image a hočš bit spet nosečka k si dala tega user posted image zravn?user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
6.4.2010 13:53:21   
emibu
egleria ja moj gre tut zraven,sam me je že dans spraševal pa ka misliš da bo še kak fant dol da nebom ediniuser posted image user posted image user posted image sm se skor razpočla od smehauser posted image revček bogi ga je sramuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
6.4.2010 14:12:48   
Tincy90
Moj je tud z mano hodu v materinsko pa mi je skor zaspau tm.user posted image enkrat sm ga mogla kr mal ruknt d mi ni s stola padu.user posted image user posted image drgač je pa res mučno sedet tri ure tm, čeprov maš vmes pavzo. Js vem da pr drugmu otročku ne bom šla več, če me bo kej zanimalo oz tisto kar sm/bomuser posted image pozabila, bom pa vprašala G oz njeno sestro al pa na netu poiskala al pa u kaki reviji prebrala.user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
6.4.2010 15:12:16   
zaljubljena23
Katixx iskrene čestitke...Joj, kaj bi dala, da bi to tudi jaz lahko rekla...

Zvezdici, se pridružujem besedam ostalih punc

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
6.4.2010 15:16:13   
emibu
kkkkkkkkkkkkkkkkaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj 3 ureee tam sedetuser posted image user posted image user posted image o moj bogec men bo rit odpadlauser posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
6.4.2010 15:44:12   
Tincy90
Katixx čestitke tudi od mene.user posted image

Ja emibu, pr nas je blo tolk. Da ne boš misnla d mene pa ni rit bolela, matr sm se tku prekladala na stolu k da mam neki u riti.user posted image ampak lej, sm preživela tko da vrjamm da boš tud ti.user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
6.4.2010 16:19:57   
Zvezdici
kattix - čestitke še v mojem imenu!!

Midve z malo sva bile včeraj prvič na vozičkanju. Ko sva prišle domov je spala 4 ure skupaj user posted image .
Danes sva spet ponovile vajo. Samo danes jo je prej lakota premagala, hehe.

Ima pa malo vnet uček.. me je skoraj kap zadela zjutraj, ko sem zagledala kakšnega ima. Je prav grozno izgledalo. Sedaj je sicer malo boljše.. upam, da se spet ne poslabša.
Pa tudi ponoči ni spala, so jo krčki grabili. Mi je bilo prav grozno, ker ji nisem znala pomagatuser posted image . Upam, da bo danes ponoči kaj drugače.

Lep dan punce, izkoristite sonček!

emibu - uživaj v šoli, hehe.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
6.4.2010 16:23:45   
Tincy90
Zvezdici iz lastnih izkušenj ti lahko povem, da za vnet uček pomaga materino mleko tko da ji ga sama mal nakapaš u uček in pomaga takoj. Pri moji je blo še isti dan bolš oz ni biu več vnet.user posted image glede krčkov sm pa js mela Bio Gaia in je res supr, no moji je pomagalo heh.user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
6.4.2010 16:36:53   
Tincy90
Zvezdici pa hmal kako slikco od svoje lepotičke gor prlimej. Že na uni mejhni slikci zgleda cukrček, kakšna je šele potem na večji sliki al pa u živo.user posted image cartek mali, iiii.user posted image k se zdj tko zamislm, madona gre hitr čas, kolk je že moja velika v primerjavi s tvojo malo štručko, kr pogrešam k je bla tok micena pa k je velik spala.user posted image zdj že tko protestira pred spanjem, a sitna in na njej se vid kok je zmatrana in zaspana, ampak spat pa ne, hudiček mali.user posted image ah ja, lepo je bit mami, sploh mlada tko kt smo me.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
6.4.2010 18:01:14   
egleria
ja men je tud dragi zaspal skor v šoli za starše user posted image user posted image pa večinoma si ni zapomnu nič. sam par oslarij da lahk pol men pamet soli user posted image men je žal da sem šla zadnji mesec in da nisem šla prej ker mene je tud tk rit bolela. pa pri nas je blo ful vroče noter.. v devetem mesecu pa tud ne moreš glih vsega tega tok dobr prenašat..
proti krčkom pa Patriku pomagajo tudi vetrovne kapljice iz koroških lekarn.. tak da zvezdici kar nabavi si nekaj proti krčkom pa bo bolje.. če pa kapljice ne pomagajo jo pa razvij da se malo razbrca.. pri nas je to kar pomagalo včasih..

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
6.4.2010 19:42:13   
Zvezdici
Evo slikica, ki jo imam tudi v avatarčku. Ta nama je res lepo ratala. user posted image

user posted image

Sem danes kupila vetrvne kaplice, upam da bodo kaj pomagale.
tincy - kje se pa te tvoje da dobiti.. v lekarni jih nimajo.No v tej ki sem jaz bila je niso.user posted image
Uček je pa res že boljši.. sem pošpricala z mlekom (čeprav sem se grozno počutila user posted image , da ji nekaj špricam v obraz) in je res že mnogo boljše. user posted image
egleria - vidiš to pa nisem še probala, da bi jo razvila.

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?