|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
31.3.2010 16:39:56   
Aninchy
Zvezdici čestitam za tako lepo pupo! A te je fejst zgaga pekla med user posted image , ko ma tok fajne laske? user posted image
Pa seveda so vsi mali lumpki lepi in za starše najlepši! Tud moj bo naj naj najlepši zame! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
31.3.2010 21:26:16   
MoZza7
Čestitke Zvezdici in vsem novo bodočim mamicam :D! Punce vaši otročki so ČUDOVITI! Kako pa mate kaj porihtane stanovanjske razmere? Si delite stanovanje naprimer s starši, partnerjevimi starši? Emibu, kako so pa tvoji prijatelj sprejeli novico o nosečnosti, ker po moje večina tvojih vrstnikov razmišlja samo o tem kako b odo naslednji vikend pijani...? Tvoj dragi je zaposlen? Mislim, res super da si rihtata stanovanje... Se opravičujem če sem preveč radovedna:D Jaz če samo pomislim da bi si vse morala uredit samo z eno plačo, me kar zvije... vsa oprema, za stanovanje in še za dojenčka... No, morem malo potešit svojo radovednost, da se bova z dragim mogoče malo lažje odločala za kake podvige :D Uživajte!

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
1.4.2010 8:21:16   
egleria
mi živimo v podnajemniškem stanovanju sami trije. stroški so res veliki ampak se da. nama so veliko pomagali tudi moji starši. dnevno sobo sva v celoti dobila (stric nama je dal pohištvo od svoje hčere ki se je selila), kuhinjo sva kupila že prej, hladilnik je bil v stanovanju, štedilnik sva tudi dobila. posteljo nama je kupila moja mama. opremo za dojenčka pa sva večinoma dobila od raznih sorodnikov in prijateljev. edino kar sva mu kupila je nekaj cotk, pa posteljnino. voziček je tudi kupila moja mama. nekaj sva dobila tudi bonov za pikapolonico..
vse se da če se hoče. potem se najde veliko ljudi ki bi radi pomagali.. kar pa vsekakor pride prav.
zdaj nekot gre čeprav moj dobiva ne glih visoko plačo, jaz pa štipendijo, otroški dodatek in starševski dodatek.
meni nikakor ni žal za karkoli..
edino kar bi spremenila je lokacija službe od mojega. sva iz velenja, on pa dela v žalcu. bi blo fajn če bi kje bližje delal..

(odgovor članu MoZza7)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
1.4.2010 8:25:26   
zaljubljena23
zvezdici, čestitke za tako lepo pupouser posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
1.4.2010 8:32:44   
emibu
MoZZa- Midva,si urejava stanovanje na podstrešju od mojga ki je ogromnouser posted image (okoli 170 kvadratov)
On je študent dobiva štipendijo 200eur jst dijakinja s štipendijo 160 eur,stanovanje rihtava z prihranki ki so bli dost veliki 13.000 eur vendar se kar hitro pobirauser posted image po teoriji bi moglo znest.Od pohištva imava že kuhinjo,jedilnico še izbirava,banjo,ogledalo,školko,bide,(za v kopalnico use razen tuš kabine jo greva še naknadno iskat) imava otroško sobo novo,spalnico novo še use čaka naprostore za montažo hehe še za v dnevno nekaj in je to to po tavečem..Use gre itak pa pomagajo moji so nama kupli ploščice pa voziček nama bodo,njegovi so strho zamenjal no sicer bi jo tak al takmogli.. Tak da fali nam nič.. Za naprej pa bova dala prošnjo za tistih 450 al kok euruo plus štipendiji in bomo kamot zlaufali,ker nima nobeden nekih potreb..

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
1.4.2010 8:49:18   
nincy29
mozza midva živiva od januarja na svojem.imava stanovanje ki je praktično od njegovih staršev ki so ga pred 5 leti kupili in zdaj midva odplačujeva ta kredit in 1x bo praktično to stanovanje naše.mislim da smo vse nosečnice ki smo v tej temi mlade in naši vrstniki mislijo točno to kar si rekla..da  za vikend žurajo.kako so sprejeli  novico??kaj vama je slučajno se zalomilo pa je bejbi nastal?to vprašanje sem enih 100x slišala.ko sem pa povedela da ne,da sva si to želela pa so padali  komentarji da ja saj se res bolj odraslo obnašam.živiva z eno plačo,ko rodim bom  še jaz dobivala tistih 200€ mesečno..on je star 28,stalno zaposlen.kako zmuzgava skozi mesec?zaenkrat super..naprej grejo evrčki za kredit,položnice in hrano potem za vse ostalo.letos za  morje verjetno  nebo evrčkov..ampak se nikoli neve..bova vidla kok bova poleti sposobna.ampak tudi če ne greva..mi je useno..doma imam moža s katerim se ful ljubiva in kmalu bova dobila sinčka ki nama bo samo še polepšal dneve.
in ti povem..rajši se s kakim evrčkom manj sprehajat po cesti in z eno roko držat otroka z drugo pa moža,kot pa imeti polne žepe denarja in ne imeti te sreče.user posted image

(odgovor članu MoZza7)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
1.4.2010 9:13:32   
egleria
Za naprej pa bova dala prošnjo za tistih 450 al kok euruo plus štipendiji in bomo kamot zlaufali,ker nima nobeden nekih potreb..

a to je če sta oba študenta al kak?

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
1.4.2010 9:17:42   
emibu
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

mozza midva živiva od januarja na svojem.imava stanovanje ki je praktično od njegovih staršev ki so ga pred 5 leti kupili in zdaj midva odplačujeva ta kredit in 1x bo praktično to stanovanje naše.mislim da smo vse nosečnice ki smo v tej temi mlade in naši vrstniki mislijo točno to kar si rekla..da  za vikend žurajo.kako so sprejeli  novico??kaj vama je slučajno se zalomilo pa je bejbi nastal?to vprašanje sem enih 100x slišala.ko sem pa povedela da ne,da sva si to želela pa so padali  komentarji da ja saj se res bolj odraslo obnašam.živiva z eno plačo,ko rodim bom  še jaz dobivala tistih 200€ mesečno..on je star 28,stalno zaposlen.kako zmuzgava skozi mesec?zaenkrat super..naprej grejo evrčki za kredit,položnice in hrano potem za vse ostalo.letos za  morje verjetno  nebo evrčkov..ampak se nikoli neve..bova vidla kok bova poleti sposobna.ampak tudi če ne greva..mi je useno..doma imam moža s katerim se ful ljubiva in kmalu bova dobila sinčka ki nama bo samo še polepšal dneve.
in ti povem..rajši se s kakim evrčkom manj sprehajat po cesti in z eno roko držat otroka z drugo pa moža,kot pa imeti polne žepe denarja in ne imeti te sreče.user posted image

nincy to si pa tko lepo povedala da so mi solzice stople v očke in čist prau maš!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
1.4.2010 9:19:49   
emibu
IZVIRNO SPOROČILO: egleria

Za naprej pa bova dala prošnjo za tistih 450 al kok euruo plus štipendiji in bomo kamot zlaufali,ker nima nobeden nekih potreb..

a to je če sta oba študenta al kak?

To je če pač nimaš sredstev je to tista socialna pomoč za tri člansko družino,ker šole ne misliva pustit bova za to zaprosla in so nama na CSD povedali da nama sigurno pripada ker sva se upisala v ločeno gospodinjstvo in nima nobeden nobenih prihodkov.

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
1.4.2010 9:47:06   
Tincy90
450€ dobiš, če zaprosiš na CSD-ju za enkratno denarno pomoč (js sm jo sama izkoristla tko da sm napisala, da rabim plenice, oblačila zase in za tamalo, kozmetiko za tamalo). To je najvišji znesek za družino z enim otrokom. V vlogo sem mogla napisat sebe, otroka in fanta, ker pač z njim živim.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
1.4.2010 9:49:09   
Tincy90
Js pa živim pri fantu, ker je tko naneslo (sj veste zakaj d ne bom spet pisala). Živiva še z njegovo mamo, ker ma itak sm njo tko da smo zdj štirje. Mamo se prov fajn, se razumemo, kar je pa najbol pomembno.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
1.4.2010 9:50:03   
Tincy90
Aja še to, hehe, to enkratno denarno daš pa lahko vlogo 2x na leto. Fajn ne?user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
1.4.2010 9:50:18   
emibu
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

450€ dobiš, če zaprosiš na CSD-ju za enkratno denarno pomoč (js sm jo sama izkoristla tko da sm napisala, da rabim plenice, oblačila zase in za tamalo, kozmetiko za tamalo). To je najvišji znesek za družino z enim otrokom. V vlogo sem mogla napisat sebe, otroka in fanta, ker pač z njim živim.user posted image

ampak tvoj dela kajne? in tista plača presega cenzus za tričlansko družino,to je pa pomoč ki jo dobivaš usak mesec..

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
1.4.2010 9:51:40   
emibu

Aja še to, hehe, to enkratno denarno daš pa lahko vlogo 2x na leto. Fajn ne?user posted image

to bom pa jst tut dala bom napisala da rihtamo stanovanje(misliš da bo vžgalo) da bomo meli kje živet pa dobr pa 500 eur se pa tudi pozna kar naj dajouser posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
1.4.2010 10:34:46   
Tincy90
Aja, da je pomoč tisti k je vsak mesec tko velika lahk pa nism vedla.user posted image ej to za stanovanje pa ne vem, pozanimej se. Ma treba jih je zmolst kokr se le da.user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
1.4.2010 10:53:31   
nincy29

a to lahko tudi jaz izkoristim??tut če je moj zaposlen?

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
1.4.2010 10:57:27   
MoZza7
Hvala za odgovore, jaz vas prav občudujem. Mislim, da bi potem takem moralo tudi nama znest. Nincy, to kar si napisala je pa velikokrat čista resnica. Tudi jaz sem bla včasih taka, da sem rekla najprej štalca pol pa kravca, ampak če misliš samo na to, potem nimaš nikoli vsega in nisi nikoli prav srečen. Potem sem pa tudi spoznala, da ne rabiš met vsega takoj, pač postopoma narediš koliko si zmožen... Pa če pomislim da bi morala čakat še deset let preden bi vse to dosegla in lahko začela razmišljat o otroku, bi bilo čist predolgo. Ko bom čisto prepričana, da je to to, bomo pa tudi začeli delat kaj v tej smeri... Moj je sicer nekoliko neodločen, pa ne zato ker si ne bi želel, ampak zato ker sem še precej mlada, pa pač hoče da dokončam šolo, da ne bi starši kaj težili. No, saj vsi vedo, da se čist nora na otroke, samo noben si po moje ne misli, da tako zelo, da si svojega želim in to kmalu, ne čez deset let... Se opravičujem, če preveč težim, rabim malo da se nekomu zaupam, ko me razume, ker vsem prijateljem je pravzaprav kariera prioriteta, meni je pa družina tisto prvo, ve ste pa tiste, ki imate podobne nazore kot jaz, in me mogoče malo bolje razumete :D

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
1.4.2010 11:00:57   
mladika
hja,sej pri men je isto.jst sm tut nora na otroke,sam noben pa ne pomisli da si pa jst svojga želim in to tut kr kmau in ne žez ene par let...ker tak kot ste že napisale,nikol nimaš usega oz. si vedno želiš več in več...

(odgovor članu MoZza7)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
1.4.2010 11:01:31   
emibu
Evo,tukaj so te pomoči

http://www.mddsz.gov.si/si/delovna_podrocja/sociala/denarna_socialna_pomoc/

tukaj pa so zneski od enostarševkse do družine s sedmimi otroki si lahko mal pogledate

http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/denarnePomoci.asp

za tole enkratno bom p jst napisala pralni stroj itak ga res rabva in ga boma mogla kupit

(odgovor članu MoZza7)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
1.4.2010 11:04:36   
emibu

Aja, da je pomoč tisti k je vsak mesec tko velika lahk pa nism vedla.user posted image ej to za stanovanje pa ne vem, pozanimej se. Ma treba jih je zmolst kokr se le da.user posted image user posted image

maš čist prouuser posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
1.4.2010 11:37:09   
Tincy90
Moj je tud zaposlen in ja, lahko tud ti to izkoristš k bo otročk.user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

a to lahko tudi jaz izkoristim??tut če je moj zaposlen?

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
1.4.2010 11:37:53   
Tincy90
Bemti kam sm napisala, na vrhu hahaha.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
1.4.2010 20:56:41   
sa5i
pozdravček

kako smo danes? jaz sem utrujena, da več zase nevem. mam polno vprašanj za vas. ko imate preglede user posted image ali vsako krat date tudi vodo? pa ali vas vedno pošlje na mizo in naredi obilajni pregled, če ste še zaprte .....  ja pa še to zasledila sme, da bi od 28 tedna naprej morale na pregled iti vsaka 2 tedna ali je to res? ker jaz sem še vedno naročena na 4 tedne pa potem še enkrat na 4 in šele  juniju na 2 tako, da je možno celo, da bom v juniju imela le en pregled pa nič več user posted image nevem no skrajno čudno mi je vse skupaj.... kako je pri vas s tem?

pa o čem to pišete, jaz še vedno nimam pojma kaj vse mi pripada ali ne pripada, tako, da če se kateri ljubi kaj več napisati o tem bi bila res vesela tega. jaz sem za enkrat prijavljena doma in nevem kaj naj ali naj ostanem tako ali naj se k svojemu prijavim ali naj otroka k sebi ali k njemu. pa nevem kdo me lahko piše pod davčno olajšavo ko je tu še otrok ali moji starši ali moj partner??

ve kera kaj o tem?

no pa lepo in mirno noč želimuser posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
1.4.2010 21:12:28   
Aninchy
Hej!

sa5i - zdej trenutno se mi ne da vsega razlagat, lahko ti samo povem, da se NIKAR ne prijavi k svojemu user posted image , če ti le ni treba. Bodi doma in si "samohranilka", pa lahko iz vsega največ potegneš! Pa mislim, da te lahko dajo tvoji starši potem pod olajšave. Jaz imam enak primer, ampak niti pod razno ne dam svojega otroka na drug naslov (torej k fantu). Ne vem, moje osebno mnenje je, da otrok spada k materi, pa če gresta slučajno narazen, bo otrok vseeno pri njemu, ker tebe smatrajo, kot da ne živiš z njim...user posted image user posted image

Ja, na tem tickerju od RR, ko ti pošilja maile, si verjetno ugotovila, da naj bi bili pregledi pogostejši po 28. tednu? No, jst sem vprašala mojo G oziroma glavno sestro tam, pa mi je rekla, da so na 2 tedna od 35. tedna dalje... Se mi je malo čudno zdelo, ker je potem v bistvu samo en pregled večuser posted image Ampak dobro, po moje imajo različno... Vem pa, da če si čez rok, imaš vsake 2 dni CTG... user posted image

Ti lahko jutri še kaj odgovorim, danes mi že učke kar skupi lezejo. user posted image

Sicer pa še katera ziher kaj ve...

Lp! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
1.4.2010 21:13:27   
Aninchy
Aja, pa na vsakem pregledu dam vodo, pa stehtajo me, pa pritisk izmerijo... To tako menda vsaki!?

Lahko noč! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Jutranja tabletka: izhod v sili
Kaj storiti, ko ste imeli spolni odnos, pa niste bili zaščiteni pred nosečnostjo oziroma menite, da je vaša redna zaščit...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?