Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 16.1.2010 10:45:27
|
|
|
|
witch
|
hvala vsem za pesti sem dobila 9 jeeeeeeeej smo spet bližje koncu kako pa ste vi vsi? kaj novičk?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 17.1.2010 12:37:37
|
|
|
|
biba88
|
hello punce kje ste kje se skrivate jest mam pa jutr morfologijo! komi čakam držte pesti da bo vse v redu!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 17.1.2010 15:19:21
|
|
|
|
egleria
|
hallo punce! da se vam malo javim na hitro.. zdaj me kar nekaj časa ni bilo. 12.1.2010 sem rodila 3440 g težkega in 51 cm dolgega Patrika, včeraj sva prišla iz P. ostala sva en dan dlje ker je imel malo zlatenice.. v porodni sobi nisem bila dolgo (2 uri in pol), šivana pa nisem bila nič..
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 17.1.2010 16:00:24
|
|
|
|
Tincy90
|
Witch čestitke za 9 in le tko naprej! Biba držim pesti in itak, da bo vse ok! Egleria čestitke za sinčka in lepo se cartajta doma.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 17.1.2010 16:08:02
|
|
|
|
biba88
|
tincy kok je luštkana tale tvoja hčerkica! egleria čestitke za fanta patrika! uživejta pa kakšne slikce dajta gor jest pa danes ne vem kaj nej delam mi je toook dougčas
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 17.1.2010 19:04:00
|
|
|
|
witch
|
egleria čestitke za Patrika biba88 ko bi le lahko rekla da mi je dolg čas se že naprej učim
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 18.1.2010 8:09:01
|
|
|
|
biba88
|
dobro jutro! witch jest bi se mogla tut učit pa se rajš pregladam sem pa tja držim pesti da bo učenje čim bolj uspešno! jest mam pa ob 11 morfologijo pa komi čakam! celo noč nism skor nč spala sem tok neučakana! upam da bo vse kul! zdej pa hitr pod tuš skočm pol pa z možkom letiva!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 18.1.2010 9:15:46
|
|
|
|
jana84
|
biba88...ti kar lepo poglej kako tvoja pikica v trebuščku raste...Je res lepo gledat te naše nagajivčke, kaj ne? meni je bila morfologija en zelo lep pregled...mi je G rekla, da bomo imeli enga velikega dojenčka, ker ima dolge noge in res se je rodil kar velik (56cm)... egleria tebi pa čestitke za fantička...naj lepo raste in uboga mamico in očka... Jaz pa se zdej šibam počasi učit, ker imam drug teden v četrtek izpit, ki sem ga enkrat že cepnla, pa nimam nobene volje ...sem čisto padla iz filinga, ker eno leto nisem bla nič na faksu, ker sem rodila vmes...
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 18.1.2010 13:46:57
|
|
|
|
biba88
|
hello bejbe!! sem bla na morfologiji! mamo zdravo punco iris! nč ni povedala kako kej velikost pa to rekla pa je da je vse v redu! jest pa moj sva bla took vesela k sva spet pikico vidla! je pa rekla da mava eno zelooo živahno punco nč ni bla na miru to bo po atiju tok sem bla vesela! jana_k držim pesti da boš z odliko opravila izpit! maš prov ni lepšga kot videt svojega otročka na zaslonu, vsak gib k ga nardi je fenomenalen vsaj za starša
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 18.1.2010 14:41:28
|
|
|
|
jana84
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 18.1.2010 15:44:21
|
|
|
|
sa5i
|
hejla! kako smo? njaprej mamici čestitke za sinčka. pa slikice bi videli... biba88 super za pregled jaz ga mam komaj čez dobra dva tedna. drug teden pa mam 3 izpite tak, da če ima kera preveč energije za učenje se priporočim, da mi daruje. saj bo že. no uživajte na ta čuden dan pa vse tiste, ki še čakate na pa, da se vam čimprej uresniči. papa
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 18.1.2010 19:09:15
|
|
|
|
witch
|
sa5i - energije ni.. ampak se moramo. drugega ne preostane. držim pesti, da boš vse tri opravila kot je treba biba88 - česitke pa iris jana_k - saj nama bo uspelo vse izpite zrihtat pa enkrat oktobra rodit upam, da bove zagledale obe +
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 18.1.2010 20:56:17
|
|
|
|
emibu
|
egleria-čestitke za sinčka!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 19.1.2010 7:59:56
|
|
|
|
nincy29
|
egleria čestitke za sinčka!! biba tebi pa za punco mi3 gremo pa jutri na 3d v domžale
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 19.1.2010 9:10:27
|
|
|
|
jana84
|
hja, glede izpitov: ko sem bla noseča za prvega sinka sem imela ful energijo za izpite delat in se jih tud kar nekaj naredila, pol pa kar nič več. Zadnjega sem naredila en mesec preden sem rodila...haha, si me predstavljate s tistim velikim trebuhom na izpitu , pa še ustni je bil...Mogoče sem zato dobila 9ko ...Tako da zdaj moram res čimprej zanosit, da dobim energijo in trebuh za 9ke
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 19.1.2010 21:44:32
|
|
|
|
Tincy90
|
Biba hvala. res je ona en tak mali moj zakladek najlepši, skoz jo lupčkam. nosečke in tiste k še boste postale nosečke boste vidle kok je lepo bit mamica, js si nism prej nikol predstavlala kok je to res en lep "poklic" bit mama. Mi smo pa danes stari že 1 mesec. joj, kok gre čas hitr naprej.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 20.1.2010 8:48:06
|
|
|
|
emibu
|
morgen! glede izpitov men se splooooh ni dal pol so me pa punce na RR plus moja mami pregovorila tak d se zdej učim pa sm enga že nrdila učeri...upam da mi uspe no nrdit letnik kljub zabušavanjem in da se lahko naprej upišem ..grem pa dans mal u knižnco k gre dragii na fax jst bom pa tist čas tm se mal učila mogoče eno knigo si morm sposodit pa tak..pol grem po očala k okolistu bo kr burno hehe glede na ostale dni ležanje,spanje,ležanje...itd. lep dan
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 20.1.2010 9:02:47
|
|
|
|
witch
|
Anisi čestike za en mesec Tina kako sta drugače? embu saj je boljše tak.. malo potrpimo, naredimo kak izpit in smo spet bližje koncu. Kje pa bomo delalali če bomo brez izobrazbe? Tak da se kar potrudi pa čim več naredi.. Za vska opravljen izpit, boš nekoč, ko ga nebo treba delati hvaležna. Pa čestitke za opravljenega naj bo ta motivacija za naprej Jaz se tudi spravljam učit.. pa mi ne gre nekako najbolj ampak moram.. jaz pa hočem in sem se odločila, da do njegovega rojstva spacam teh 7 izpitov. Diplomo pa potem že napišemo. Popoldne grem pa tudi jaz na faks (knjižnica, referat in podobno s..ranje). Potem pa se dobim s kolegom, ki se nisva videla 100 let na kavi komaj čakam
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 20.1.2010 10:18:45
|
|
|
|
Tincy90
|
Čauči! Js sm pa lih zdj dala mojga angelčka pančat tko d se še tuki hitr javm. Am witch z Aliso sva supr, hvalabogu so krči mal popustil oz se mi zdi d jih nima več kr zlo mal joka, pa še to takrat kadr se trma al je pa lačna tko d smo fajn res. Emibu kr tko naprej, bravo! se pridružujem komentarju od witch tko d just go for it.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 22.1.2010 16:28:28
|
|
|
|
biba88
|
kje ste bejbe? nič vas ni videt! jest sem bla z nanny girl zutri v šopingu pol sem pa mal počivala! kje pa vi kej
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 22.1.2010 17:54:15
|
|
|
|
witch
|
biba učimo se drugače pa nič novega.. Imam občutek, da ta mesec nismo pridelali +.. ne vem zakaj.... ženski sedmi čut mogoče..
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 23.1.2010 8:40:53
|
|
|
|
biba88
|
witch upam da res zagledaš +!!! ženske mamo res dor 6 čut tko da po moije ne laže
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.1.2010 10:59:53
|
|
|
|
emibu
|
haj hoj* pa res niste nekaj ful zgovorne dajmo punce dajmo =P
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.1.2010 20:03:40
|
|
|
|
BabyKitty
|
no da javim... Naša ustanovna članica tinncyka je danes rodila 3080g težko in 49 cm dolgo deklico Tajo... PDP je imela 14.1. tako, da je kar malo počakala
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.1.2010 20:50:18
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty no da javim... Naša ustanovna članica tinncyka je danes rodila 3080g težko in 49 cm dolgo deklico Tajo... PDP je imela 14.1. tako, da je kar malo počakala Sem brala na rodili smo ... Čestitke še tu
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Oblika penisa je pomembnejša od velikostiSte vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?