|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
16.12.2009 20:10:25   
Zvezdici
emibu - lahko vzameš lekadol. Samo ga vseeno probaj ne preveč pogosto če le gre. Drugače je pa najbolj kritično prvih 3. mesece. Ti si pa že mimo tega, tako da ni take panike user posted image . Upam, da te kmalu neha boleti glava!

witch - no, pa še tebi virtualno kavico, kapučino, kakav al pa karkoli kar si zamislite user posted image user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
16.12.2009 20:11:51   
Zvezdici
tincy - jooj fuul lepo!! Maš pridnga srčka user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
16.12.2009 20:13:58   
Tincy90
Seveda, ampak kukr se vzame, ni zmer pridn.user posted image pacek.user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
16.12.2009 20:26:40   
Zvezdici
Ja učasih more bit tud mal pokvarjen user posted image user posted image .

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
16.12.2009 20:29:08   
Tincy90
Ouyeah, naughty naughty!user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
16.12.2009 21:13:49   
Zvezdici
Ful mamo temo res user posted image user posted image .

Jaz sem ravno izpod tuša in v pižaamcii.. bo treba počas spat. Treba jutr že pred 6 od doma. Joj kolko nisem tega več navajena user posted image .

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
16.12.2009 21:38:18   
Tincy90
Ja sam res.user posted image od dolgčasa se nam že blede.user posted image zvezdici kam pa greš tko zgodi?

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
16.12.2009 21:41:28   
Zvezdici
K zdravniku. Pa je treba že zgodi ustt, če hočm tapravi čas pridit na vrsto, ker imam potem še faks.

Tako, da šibam v posteljo.

Lepo pančite!!
Tincy.. tis e tudi spočij.

Nočko!user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
16.12.2009 21:43:08   
Tincy90
A tko. No pol pa kr, lepo spi in odpočij se.

Nočko.user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
16.12.2009 22:48:06   
črticaa
drage moje mlade mamice,...a je kera s kranjskega konca,...damen ne bo več tako dolgčasuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
16.12.2009 23:04:57   
egleria
tincy upam da res ne bo kakega prehitevanja po desni user posted image
sm se odločla da zaenkrat še ne grem proti Celju, razen če se začnejo popadki

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
16.12.2009 23:07:01   
BabyKitty
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

drage moje mlade mamice,...a je kera s kranjskega konca,...damen ne bo več tako dolgčasuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jst bom čez nekaj mesecev user posted image se selim user posted image zaenkrat še Lj user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
16.12.2009 23:09:51   
mladika
hej! tinci tvoji pupi se pa res nikamor ne mudi...valda ona uživa ti se pa matraš...jejej...user posted image ka je kira mogoč iz Celja?! jst sm drgač rojena lublančanka,sam sm se zdj k user posted image preselila ko sva se poročila!!

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
16.12.2009 23:12:41   
črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Jst bom čez nekaj mesecev user posted image se selim user posted image zaenkrat še Lj user posted image

jupiiiiiiiiiii
dej pohit user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
16.12.2009 23:22:03   
Tincy90
Mladika ja res se matram, se prekladam k prašič z enga boka na druzga, za znort slab spanc mam, tko težko stojim, vsa sm zatečena mislm res je že cajt d me G popoka v P.user posted image

Egleria no sj pol ni panike, sproti boš pa že vidla kako pa kaj se bo odvijalo. Sm pazi se me, če bo kako prehitevanje.user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
16.12.2009 23:25:08   
črticaa
tinchy a ti beba ne da miru da bi lahko spala,.....raj še malo izkoristi,.......potem ne boš mela več izbireuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
16.12.2009 23:29:04   
Tincy90
Mah tko velik trebuh mam d me že prou mot no, čeprov uživam v brcikah in pol res ne vem kko se bom navadla d je ni več u bušiju. Sm zdj je pa to že mal tumač.user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
16.12.2009 23:32:14   
črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Mah tko velik trebuh mam d me že prou mot no, čeprov uživam v brcikah in pol res ne vem kko se bom navadla d je ni več u bušiju. Sm zdj je pa to že mal tumač.user posted image

vrjamem ja,..ti ker uživaj v brcah,..jaz nikol nisemuser posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
16.12.2009 23:40:20   
BabyKitty

IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

jupiiiiiiiiiii
dej pohit user posted image user posted image user posted image user posted image

Se trudm po najboljših močeh user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
17.12.2009 5:19:59   
egleria
jaz spet ne morem spat.. a je katera že budna? (sem optimist, ane?)user posted image

mladika
jaz sem iz Velenja, drugače pa hodim na fax v Celje pa tam bom tud rodilauser posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
17.12.2009 9:15:48   
emibu
dobro jutro babnce...

po včerajšnem mojem izpadu lubosumja in enim prepirom z mojimuser posted image je blo po dvehuser posted image spet use super se vidi noč ma res svojo močuser posted image user posted image user posted image
glava me je nehala bolet wooohooouser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa morm počasa pod tuš čene bo tašča od tašče spet grdo gledlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
17.12.2009 10:36:01   
Lun1ca
No pa je pritekla user posted image , včeraj zvečer.. Torej zdaj se pa za ziher selim na čakalno listo v januar. Upajmo na več uspeha in user posted image pa da spet user posted image ne bo zafrkavala user posted image

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
17.12.2009 11:41:23   
emibu
ajoj lun1ca...no bomo pa januarja držali pesti da zagledaš +
lep dan ti želim*

kje pa ste use dans? nč ne klepetateuser posted image user posted image tincy90 pa ne da si šla rodit? al zka te ni user posted image user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
17.12.2009 11:51:25   
Tincy90
Ola!user posted image

Škoda lun1ca, ampak nč hudga greš naprej v naslend krog in ne rabš nč bit žalostna al pa kej, tud zate bo enkrat posijov sončk.user posted image user posted image user posted image držim pesti, da boš lahk nasledn mesec že veselo povedala lepo novičko.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, ne rojevam še emibu.user posted image mogoče se zgodi d bom pa že jutr kr me je moja G končno poslala v P na pregled in kukr se bodo pol tm odločl, če mi bodo mogoč sprožil porod.user posted image user posted image user posted image ok, čeprov ob vsem tem veselju me je pa tud strah...user posted image ampak sm pa vseen tko dobre volje, waaaa, končno nek napredek pr vsem tem.user posted image user posted image

Aja, zadnič sm razmišlala o tem d bi vam prek mobe sporočila novičko, ko rodim, sm če je katera prpravlena menat številko z mano.user posted image če katera hoče, če ne se bom pa pol oglasila, ko bom mela kej časa za računalnik.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
17.12.2009 12:02:30   
nanny.girll
tincy90 maš ZS.

drgač pa jaz sem iz Ljubljane user posted image grem zdj na kosilo se javim kasneje ;)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?