Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 16.12.2009 20:10:25
|
|
|
|
Zvezdici
|
emibu - lahko vzameš lekadol. Samo ga vseeno probaj ne preveč pogosto če le gre. Drugače je pa najbolj kritično prvih 3. mesece. Ti si pa že mimo tega, tako da ni take panike . Upam, da te kmalu neha boleti glava! witch - no, pa še tebi virtualno kavico, kapučino, kakav al pa karkoli kar si zamislite
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 16.12.2009 20:11:51
|
|
|
|
Zvezdici
|
tincy - jooj fuul lepo!! Maš pridnga srčka
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 16.12.2009 20:13:58
|
|
|
|
Tincy90
|
Seveda, ampak kukr se vzame, ni zmer pridn. pacek.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 16.12.2009 20:26:40
|
|
|
|
Zvezdici
|
Ja učasih more bit tud mal pokvarjen .
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 16.12.2009 20:29:08
|
|
|
|
Tincy90
|
Ouyeah, naughty naughty!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 16.12.2009 21:13:49
|
|
|
|
Zvezdici
|
Ful mamo temo res . Jaz sem ravno izpod tuša in v pižaamcii.. bo treba počas spat. Treba jutr že pred 6 od doma. Joj kolko nisem tega več navajena .
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 16.12.2009 21:38:18
|
|
|
|
Tincy90
|
Ja sam res. od dolgčasa se nam že blede. zvezdici kam pa greš tko zgodi?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 16.12.2009 21:41:28
|
|
|
|
Zvezdici
|
K zdravniku. Pa je treba že zgodi ustt, če hočm tapravi čas pridit na vrsto, ker imam potem še faks. Tako, da šibam v posteljo. Lepo pančite!! Tincy.. tis e tudi spočij. Nočko!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 16.12.2009 21:43:08
|
|
|
|
Tincy90
|
A tko. No pol pa kr, lepo spi in odpočij se. Nočko.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 16.12.2009 22:48:06
|
|
|
|
črticaa
|
drage moje mlade mamice,...a je kera s kranjskega konca,...damen ne bo več tako dolgčas
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 16.12.2009 23:04:57
|
|
|
|
egleria
|
tincy upam da res ne bo kakega prehitevanja po desni sm se odločla da zaenkrat še ne grem proti Celju, razen če se začnejo popadki
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 16.12.2009 23:07:01
|
|
|
|
BabyKitty
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa drage moje mlade mamice,...a je kera s kranjskega konca,...damen ne bo več tako dolgčas Jst bom čez nekaj mesecev se selim zaenkrat še Lj
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 16.12.2009 23:09:51
|
|
|
|
mladika
|
hej! tinci tvoji pupi se pa res nikamor ne mudi...valda ona uživa ti se pa matraš...jejej... ka je kira mogoč iz Celja?! jst sm drgač rojena lublančanka,sam sm se zdj k preselila ko sva se poročila!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 16.12.2009 23:12:41
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty IZVIRNO SPOROČILO: črticaa drage moje mlade mamice,...a je kera s kranjskega konca,...damen ne bo več tako dolgčas Jst bom čez nekaj mesecev se selim zaenkrat še Lj jupiiiiiiiiiii dej pohit
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 16.12.2009 23:22:03
|
|
|
|
Tincy90
|
Mladika ja res se matram, se prekladam k prašič z enga boka na druzga, za znort slab spanc mam, tko težko stojim, vsa sm zatečena mislm res je že cajt d me G popoka v P. Egleria no sj pol ni panike, sproti boš pa že vidla kako pa kaj se bo odvijalo. Sm pazi se me, če bo kako prehitevanje.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 16.12.2009 23:25:08
|
|
|
|
črticaa
|
tinchy a ti beba ne da miru da bi lahko spala,.....raj še malo izkoristi,.......potem ne boš mela več izbire
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 16.12.2009 23:29:04
|
|
|
|
Tincy90
|
Mah tko velik trebuh mam d me že prou mot no, čeprov uživam v brcikah in pol res ne vem kko se bom navadla d je ni več u bušiju. Sm zdj je pa to že mal tumač.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 16.12.2009 23:32:14
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90 Mah tko velik trebuh mam d me že prou mot no, čeprov uživam v brcikah in pol res ne vem kko se bom navadla d je ni več u bušiju. Sm zdj je pa to že mal tumač. vrjamem ja,..ti ker uživaj v brcah,..jaz nikol nisem
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 16.12.2009 23:40:20
|
|
|
|
BabyKitty
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty IZVIRNO SPOROČILO: črticaa drage moje mlade mamice,...a je kera s kranjskega konca,...damen ne bo več tako dolgčas Jst bom čez nekaj mesecev se selim zaenkrat še Lj jupiiiiiiiiiii dej pohit Se trudm po najboljših močeh
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 17.12.2009 5:19:59
|
|
|
|
egleria
|
jaz spet ne morem spat.. a je katera že budna? (sem optimist, ane?) mladika jaz sem iz Velenja, drugače pa hodim na fax v Celje pa tam bom tud rodila
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 17.12.2009 9:15:48
|
|
|
|
emibu
|
dobro jutro babnce... po včerajšnem mojem izpadu lubosumja in enim prepirom z mojim je blo po dveh spet use super se vidi noč ma res svojo moč glava me je nehala bolet wooohooo zdej pa morm počasa pod tuš čene bo tašča od tašče spet grdo gledla
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 17.12.2009 10:36:01
|
|
|
|
Lun1ca
|
No pa je pritekla , včeraj zvečer.. Torej zdaj se pa za ziher selim na čakalno listo v januar. Upajmo na več uspeha in pa da spet ne bo zafrkavala
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 17.12.2009 11:41:23
|
|
|
|
emibu
|
ajoj lun1ca...no bomo pa januarja držali pesti da zagledaš + lep dan ti želim* kje pa ste use dans? nč ne klepetate tincy90 pa ne da si šla rodit? al zka te ni
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 17.12.2009 11:51:25
|
|
|
|
Tincy90
|
Ola! Škoda lun1ca, ampak nč hudga greš naprej v naslend krog in ne rabš nč bit žalostna al pa kej, tud zate bo enkrat posijov sončk. držim pesti, da boš lahk nasledn mesec že veselo povedala lepo novičko. Ne, ne rojevam še emibu. mogoče se zgodi d bom pa že jutr kr me je moja G končno poslala v P na pregled in kukr se bodo pol tm odločl, če mi bodo mogoč sprožil porod. ok, čeprov ob vsem tem veselju me je pa tud strah... ampak sm pa vseen tko dobre volje, waaaa, končno nek napredek pr vsem tem. Aja, zadnič sm razmišlala o tem d bi vam prek mobe sporočila novičko, ko rodim, sm če je katera prpravlena menat številko z mano. če katera hoče, če ne se bom pa pol oglasila, ko bom mela kej časa za računalnik.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 17.12.2009 12:02:30
|
|
|
|
nanny.girll
|
tincy90 maš ZS. drgač pa jaz sem iz Ljubljane grem zdj na kosilo se javim kasneje ;)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?