|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
16.12.2009 14:59:40   
egleria
punce strije so pač ena od nosečniških tegob, ki jih itak potem pozabimo ko dobimo malo dete v naročje.. tak da ne se sekirat.
witch tudi jaz držim pesti zate

a mi lahko katera opiše malo kako zgleda ko se ti čep odlušči?

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
16.12.2009 15:56:22   
Tincy90
Egleria kolkr js vem o tem čepu naj bi bla to neka sluz rjavkaste-rdečkaste barve, neki u tem smislu. 

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
16.12.2009 16:21:58   
egleria
hm.. a v velikih količinah al majhnih?
kr js sm mela nek izcedek danes.. kok časa mi še pol ostane?

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
16.12.2009 16:27:00   
Tincy90
Hm u kakšnih količinah pa ne vem, po moje ga ni neki preveč velik. Am do nekaj dni lahk še traja nosečnost, razn če maš še popadke pa to. Če bi se men čep odlušču, bi šla se vsaj pokazat v P kr ni nujno, da boš potem takoj rodila.user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
16.12.2009 16:27:44   
Tincy90
Madona kko zmedeno pišem.user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
16.12.2009 16:32:02   
egleria
če niti napotnice še nimamuser posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
16.12.2009 16:51:04   
Zvezdici
egleria - kolikor jaz vem, če je nujno te tudi brez napotnice sprejmemo.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
16.12.2009 16:59:47   
Tincy90
Dj pol vsaj poklič u bolnco pa upraši kko pa kaj. Sm js tud mislm d, če je nujno d te morjo vzet.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
16.12.2009 18:21:54   
egleria
če ne jim bom pa pred vrati rodila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
16.12.2009 18:27:02   
Tincy90
Hehe, k si še kr doma egleria?user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
16.12.2009 18:28:05   
Zvezdici
Sam res.. se ne boš šla nič pokazat??

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
16.12.2009 18:42:59   
Tincy90
Kje ste babnce?user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
16.12.2009 18:49:04   
Zvezdici
Tukii.. tukii user posted image . No vsaj jaz, ki sem skorajda skos tukaj user posted image .

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
16.12.2009 18:54:18   
Tincy90
Super. Kaj kej dogaja pr teb?user posted image js tud skoz na RR visim, sm čist zasvojena ratala s tem forumom.user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
16.12.2009 19:01:36   
egleria
ma če se nič ne dogaja. bom počakala do jutri pa poklicala svojo G..

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
16.12.2009 19:09:27   
Zvezdici
tincy - pa ubistvu pri meni nič kaj dosti. Pasem dolgčas user posted image . Jaa.. zadnič sem celo sanjala RR, ker skoraj skos gor visimuser posted image .

egleria
- no saj boš videla. Najbrš če še ni popadkov ni panike. Kdaj, pa imaš rok?

Ajaa.. a je katera iz tukaj iz LJ?

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
16.12.2009 19:12:06   
Tincy90
Ja no sj, če se nič posebnega ne dogaja ni panike. Tko kt sm ti že napisala, tud če se ti že odlušči čep ni nujno, da boš takrat tudi rodila, lahk pol traja še par dni pol pa rodiš. Važn d se ti počutš ok.user posted image drgač pa držim pesti, če bo kaka nenapovedana akcija in pa prehitevanje po desni (to mislm d mene prehitiš user posted image ).user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
16.12.2009 19:12:50   
Tincy90
Miskuzi, js sm z Mirne.user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
16.12.2009 19:15:03   
Zvezdici
Se prehitevata med sabo user posted image .
Ja škoda.. upam, da je katera iz Lj.. sem mislila, kšna kavica pa to. Ampak očitno bo samo virtualna user posted image user posted image .

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
16.12.2009 19:17:10   
Tincy90
Hehe. Js ne pijm kafe, tko da bi pol kr en virtualen kepućino.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
16.12.2009 19:20:46   
witch
vam pa se dogaja user posted image saj jaz bi tudi gor visela...pa kaj ko nimam časa user posted image delala sem ko norc cel danuser posted image
test pa delam jutri zjutraj. Seveda bom poročala kaj bo user posted image pa hvala za vse pikepoke user posted image
pa tudi jaz nisem iz lj. tak da bo kava smo virtualna user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
16.12.2009 19:25:07   
Tincy90
No sj, če je pa kdo upravičeno odsoten (da kej dela) pa ni panike, ne bomo jezne.user posted image
Joj, upam, da vama je ratalo witch. Res ful si želim, da bi zagledala plusek in postala bodoča mamica, wiiii!user posted image evo ti še floto pikapok zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
16.12.2009 19:38:49   
emibu
tincy 90 ja kaj pa ti čakaš???user posted image user posted image user posted image user posted image hitr rodituser posted image user posted image user posted image hec  hec joiii mene pa tok glava boli a lohk uzamem lekadol??? čprou še ni 20 tedn??'

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
16.12.2009 20:06:23   
biba88
emibu kdaj maš pa rok sem prebrala da si v 17 tednu jest tut user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
16.12.2009 20:09:21   
Tincy90
Sj bi šlaaaaaa, ampak me zejbavajo teli popadki. In jutr k bom mela pregled pa CTG pa zihr ne bo nč kazal in bom spet na istem. Za znort!!! Joj, joj, kr ugriznla bi se!user posted image
A to glede lekadola je pa važno tud glede tednov? Js sm zdj zadnje čase, če me je glava bolela jemala daleron kr ga lahk jemlješ, sj je isti drek k lekadol. Zdj kako je pa u začetku nosečnosti pa ne vem k sm že pozabu.user posted image
Morm vam povedat d me je moj dragi mal prej presenetu kr mi je kupu darilo za takrt k naj bi rodila. Mi je njegova mami rekla (se dobr zastopva in sva k neki zaveznici user posted image al pa tajni agentki user posted image ) d ma neki zame in pol sm šla do njega in mu rekla d naj mi da kr zdj že tisto darilo k ga ma zame k rok je itak že mim tko da vela, če kr dobim zdj ne pa lih u bolnci.user posted image in mi je res pol dau...kupu mi je tako lepo verižco, joj, res, k nikol nism mela nobene take lepe še in sm mu zmer jamrala d mam prazn vrat d bi mela verižco in zdj mi je to željo izpolnu.user posted image res ful je sexy.user posted image tak moj user posted image je.user posted image se vid zdj d bi se me dal tud podkupt s čim ane?user posted image ah ja, to sm pa js.user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?